| Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Τρι Ιουλ 12, 2011 1:26 am | |
| Εχοντας φυγει απο το Shell Town και μετα απο την νικη μου επι του Morgan ηρθε η να ταξιδεψω περισσοτερο και να συνεχισω προς το Organ Island.Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ωραια εδω περα και οτι μπορω να χαλαρωσω.εχει πολλη ωραιες παραλιες και πολυ ωραια ξενοδοχεια.επισης εχω ακουσει οτι κανουν και πολυ ωραια παρτυ!Παντος ειδους παρτυ.εδεσα το πλοιο μου στο λιμανι αλλα δεν εβλεπα τον υπευθυνο και δεν μου αρεσε.Συνεχισα να περπαταω προς το νησι αλλα ερημια.κανεις δεν υπηρχε εκει περα και εγω μονος μου να βλεπω τον ηλιο που με χτυπουσε κατακουτελα οταν ξαφνικα πεταχτηκε μπροστα μου μια σκια.δεν καταλαβα τι ηταν μεχρι που εφτασε διπλα μου και με χτυπησε.Καποιος μου ειχε πεταξει μια βομβα.Με χτυπησε ασχημα και λιποθυμησα αμεσως.Δεν ειχα χρονο να κανω τιποτα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Axelhero στις Δευ Σεπ 05, 2011 2:03 am, 1 φορά |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Τετ Αυγ 17, 2011 10:44 pm | |
| Επειτα απο αρκετη ωρα ξυπνησα σε ενα κρεβατι.Μολις θυμηθηκα τι εγιναν σηκωθηκα γρηγορα να δω που ειμουν...εκεινη την στιγμη μπαινει μεσα στο δωματιο μια πολυ ωραια κοπελα.Την κοιταζω με κοιταζει...αρχισε να κοκκινιζει και να κανει αμεσως μεταβολη.Βλεπω προς τα κατω και αμεσως συνηδητοποιησα οτι ειμουν γυμνος.Πηρα γρηγορα το παπλωμα και καλυψα το σωμα μου.Μπορεις να γυρισεις τωρα.ειμαι καλλυμενος...ΕΕ συγνωμη που μπηκα ετσι κυριε...ηρθα να δω αν ειστε καλα...μετα απο την εκρηξη που εγινε πανω σας ειστε τυχερος που ζειτε...Ευχαριστω πολυ αλλα που ειμαι?δεν καταλαβαινω που με εχετε φερει...εχω και καποιες ερωτησεις...εισαι η ιδιοκτητρια του σπιτιου η ειναι ο πατερας σου εδω?Ειναι ο πατερας μου εδω..τα ρουχα ειναι εκει..ελα στο σαλονι να συζητησετε και να κανεις οτι ερωτησει θελεις.. |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Σαβ Σεπ 03, 2011 7:51 am | |
| Σηκωθηκα αμεσως και πηγα προς το σαλονι.εκει με περιμενε καθισμενος σε μια πολυθρονα ο ιδιοκτητης και απο πισω του ακριβως με τα χερια στην πολυθρονα η κορη του.Μολις μπηκα μου εδειξε με το ενα χερι την απεναντι πολυθρονα και αμεσως καθησα.Λοιπον ακουω της ερωτησεις σου.Τι περιμενες και ηθελες να με ρωτησεις.Κυριε εκεινη την στιγμη που επεσα αναισθητος τι εγινε.δεν εχω καταλαβει μεχρι τωρα αλλα υποψιαζομαι μια βομβα.Και καλα υποψιαζεσαι.Η Βομβα ειναι η Σπεσιαλ βομβα του πειρατη Buggy The Clown.Ριχνει αυτες τις βομβες οπου ναναι και πολλα ατομα τραυματιζονται και μερικοι πεθαινουν.Μολις ακουσα αυτα που γινονται εδω περα ξαφνιαστικα..περιμενα ποιο ασφαλες και ποιο ειρινικο το νησι.Δεν περιμενα ενας ταραχοποιος να καταστρεφει την ησυχια του νησιου.Ειχα ειλικρινα νευριασει και ηθελα πολυ να τον νικησω.Ετσι και εβαλα το μυαλο μου και σηκωθηκα να παω να τον νικησω.Σηκωθηκα αποτομα ομως και αρχισε να με ποναει το σωμα μου.Αμεσως μου ειπε το κοριτσι οτι αμα συνεχιζω να κουνιεμε θα ανοιξουν οι πληγες.Της απαντησα οτι δεν χρειαζετε να ανησυχει αφου μπορω φυσικα να γιατρευτω χαρης στο φρουτο μ.Αμεσως εκλεισα ολες τις πληγες γεμιζοντας και καλυπτωντας τες με κερι. |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Σαβ Σεπ 03, 2011 8:12 am | |
| Ενω πηγαινα προς την πορτα με σταματησε η κορη του ιδιοκτητη.Ειναι επικυνδηνα μην πας σε παρακαλω.Μην φοβασαι καθολου..αυτο για μενα ειναι μια ρουτινα και δεν θα παθω τιποτα.θα παω και θα καλυψω ολη του την βαση με κερι.Αν και πρωτα πρεπει να κανω ενα τηλεφωνημα..απο που μπορω να τηλεφωνησω?Εχει στο σπιτι τηλεφωνο.Ακολουθα με και θα σου δειξω που ειναι.Ετσι και εκανα.την ακολουθησα μεχρι το δωματιο της που μου εδωσε το τηλεφωνο.Αμεσως πηρα ενα κρυφο αριθμο ο οποιος ανηκε σε ενα γραφειο στα κεντρικα των Επαναστατων.Μολις το σηκωσαν αρχισα να τους λεω για το τι γινοταν εδω στο μερος και μου ειπαν οτι επρεπε να παρουν τηλεφωνο για να μου δωσουν εγκριση να καταριψω τον Buggy.Μου ειπαν οτι επρεπε να αναμεινω και να περιμενω στο σημειο που ειμαι μεχρι να δεχθω κληση για το αν θα παρω εγκριση η οχι. |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Σαβ Σεπ 03, 2011 9:55 am | |
| Ετσι καθησα στο σπιτι και περιμενα.Τιποτα ομως για αρκετη ωρα.Ετσι η κοπελα μου προτεινε αν ηθελα να πιω ενα κρυο τσαι.Εκανε πολυ ζεστη αλλα απο την αγωνια μ για την απαντηση απο τα κεντρικα.Ελπιζα η απαντηση να ειναι ναι ετσι ωστε να τελειωνω γρηγορα και να συνεχισω να προχωραω στο ταξιδι μ προς την Grand Line.ενω περιμενα και δεν ειχα τι να κανω εβλεπα πανω δεξια αριστερα μεχρι που τα ματια μ επεσαν πανω σε μια φωτογραφια.Ηταν μια κυρια πολυ ομορφη μπορω να πω.Αμεσως ρωτησα την κοπελα ποια ειναι.Ειναι η μητερα μου. πεθανε απο τον buggy the clown απο μια βομβα.την ιδια που χτυπησε και εσενα.Ο Πατερας μου ηταν ο δημαρχος και τον απειλησαν οτι θα με σκοτωσουν ετσι και παρει τους Marines. Σε καταλαβαινω.και εμενα η γονεις μου εχουν πεθανει.οταν ειμουν ποιο μικρος. ειρθαν μαρινες και τους σκοτωσαν και επειτα εκαψαν το χωριο. |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Σαβ Σεπ 03, 2011 11:52 pm | |
| Η Κοπελια με εβλεπε με τρομο.Λες και της ελεγα κατι τρομερο.Ετσι σταματησα να της το λεω γιατι δεν καταλαβα γιατι ειχε αυτην την αντιδραση.εκεινη την στιγμη πηραν τηλεφωνο τα κεντρικα και αμεσως σηκωσα το τηλεφωνο.Τα κεντρικα απαντησαν αρνητικα στην διασωση του νησιου.Μην κανεις καμια πραξη μονος σου εκτος αν θες να υποστεις τις συνεπειες οι οποιες ειναι διωξη απο τους Επαναστατες.Θα σας συνιστουσα να μην κανετε τιποτα.Ευχαριστω. Νευριασα πολυ απο την απαντηση απο τα κεντρικα.Η Κοπελα με ειδε με δακρυα στα ματια λες και τελειωσαν ολα για αυτην.Της ειπα να ηρεμηση αλλα μου ειπε Πως να το κανω αυτο που λες???πως να ηρεμησω?οταν ενας πειρατης λεηλατη το νησι μου που τοσο αγαπω και εγω να μην μπορω να κανω τιποτα!Θα παρω την κατασταση στα χερια μου.Και αμεσως πηρε το οπλο που ειχε κρεμασμενο πιστευω ο πατερας της και αρχισε να πηγαινει προς τον πειρατη.Της απαντησα οτι δεν ειναι κατι που μπορει να το κανει ο καθενας. |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Κυρ Σεπ 04, 2011 12:54 am | |
| Οταν σε ειδα περιμενα να κανεις κατι...αλλα οχι εκανες οτι εχουν κανει τοσοι μαρινες που εχουν περασει απο δω.περιμενα οτι εισαι ξεχωριστος.αλλα εισαι οπως οι αλλοι.δεν της ειπα τιποτα αλλο..εξαλλου δεν ειχα τιποτα να πω για να της αλλαξω το μυαλο. Συνεχισε να φευγει ενω εγω πηρα την τσαντα μου και αρχισα να πηγαινω προς το μπαρ.συνεχισα και εβλεπα ερημη την πολη.μολις εφτασα στο μπαρ μεσα υπηρχαν πολλα ατομα.Ξαφνιαστηκα αφου η πολη ηταν ερημη.ολοι με εβλεπαν λες και ηταν ετοιμοι να με σκοτωσουν.Πηγα στο μπαρ και ζητησα ενα ποτο.Μετα απο λιγα λεπτα η κοπελα μου εφερε το ποτο και καθισα για να το πιω. μολις πηγα να το πιω ηρθε ενας μεγαλοσωμος αντρας και μου πηρε το ποτο.Γυρισα να τον δω και αμεσως που ειπε Υπαρχει κανενα προβλημα!?Κουνησα το κεφαλι μου θετικα.Αμεσως μου εριξε το ποτο στο προσωπο και μια μπουνια.επεσα κατω αλλα αμεσως σηκωθηκα.Μολις εκανες το μεγαλυτερο λαθος της ζωης σου.Ετοιμασου να πεθανεις. |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Κυρ Σεπ 04, 2011 4:45 am | |
| Μολις σηκωθηκα κοιταξα με θυμο τον αντιπαλο μου και ειμουν ετοιμος να τον χτυπησω.Οι αλλοι μεσα στο μπαρ με κοιτουσαν και γελαγαν...O αντιπαλος μου αρχησε να τρεχει προς το μερος μου και μολις εφτασε διπλα μου για να με χτυπησει.Μολις βρηκα την ευκαρια εσκυψα και αναποδογυρισα τα ποδια μου με σκοπο να του δωσω μια στριφογυριστη μπουνια.Μολις εκανα τα παντα και ειμουν ετοιμος να το χτυπησω σηκωθηκα με φορα γυριζοντας το σωμα μου ολο και δινοντας του μια στο προσωπο.Δεν ηθελα να χρησμιοποιησω το φρουτο μου μην κινησω υποψιες. Αμεσως ολοι σηκωθηκαν και ηταν ετοιμοι να μου επιτεθουν.Δεν μπορουσα να μην χρησμιοποιησω το φρουτο μου αφου ηταν τοσα ατομα.αμεσως εβγαλα κερι απο τα ποδια μου και το απλωσα σε ολοκληρο το δωματιο πιανοντας ολων τα ποδια.αμεσως το σκληρηνα ωστε να μην μπορει να το κουνησει κανεις.ετσι εκανα το κερι να βγαλει μεγαλα καρφια.τρυπησα τους περισσοτερους εκει μεσα αλλα αλλοι εζησαν.ετσι εφερα το κερι πισω στο σωμα μου φτιαχνοντας μια στολη φτιαγμενη απο σκληρο κερι.ηταν πολυ σκληρο αλλα πολυ ελαφρι ετσι μου επιτρεπε να μπορω να κανω πολλα. |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Κυρ Σεπ 04, 2011 4:52 am | |
| Την στολη που εφτιαξα ηταν πολυ ωραια σαν εμφανιση αλλα δεν φαινοταν επειδη ηταν κατω απο τα ρουχα.επειτα εφυγα απο το μερος εκεινο και πηγα προς το σπιτι του κυριου που ειμουν ποιο πριν.Χτυπησα την πορτα και αμεσως ανοιξε ο κυριος.Εκλαιγε.Αμεσως τον ρωτησα τι ειχε γινει.Μου απαντησε οτι ο Buggy πηρε την κορη του σαν αιχμαλωτο και θα την σκοτωση.Ετσι πηρα την αποφαση ασχετα με την αποφαση στα κεντρικα να παω να την σωσω.Δεν θα αφηνα αθωω ανθρωπο να πεθαινε.και ας μου κοστιζε την αδυναμια μ.Τους Επαναστατες.Ειπα στον κυριο οτι θα παω να την σωσω και ετσι ξεκινησα.Ετσι οπως πηγαινα μου επιτηθηκαν κατι πειρατες.λογικα πειρατες του buggy.μολις τους ειδα νευριασα,και θα τους σκοτωνα.Δωσε μας τα λεφτα σου η θα πεθανεις.Μην κανεις τον γενναιο.Εστρεψα τα χερια μου προς αυτους και αρχισα να εξφεντωνιζω καρφια φτιαγμενα απο κερι.εριξα παρα πολλα και ειμουν σιγουρος οτι ηταν νεκροι. |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Κυρ Σεπ 04, 2011 10:45 am | |
| Συνεχισα να προχωραω μεχρι που εφτασα στο μερος οπου ηταν το αρχηγειο του Buggy.Μολις μπηκα μεσα με περιμενε χαμογελοντας ο Buggy.Αρχισε να μου λεει.Χαχαχαχαχαχα εσυ εδειρες δικους μου.Μα ποσο χαζος παιζει να εισαι.Δεν εισαι αρκετα δυνατος ουτε να με χτυπησεις.Πως μπορεσες και σκεφτηκες οτι μπορεις να με κερδισεις?Για να σου αποδειξω οτι εισαι βλακας θα βαλω ενα απο τα τσιρακια μου να σε δειρουν.Αμεσως εστειλε ενα μεγαλοσωμο αντρα προς το μερος μου.Δεν το φοβηθηκα καθολου.Δεν ειναι πια το φορτε μου να φοβαμαι τους αντιπαλους μου.Κοιτα!!!Το μεγαλυτερο αποκτημα μου.Ενας τεραστιος ανθρωπος ετοιμος να σου σπασει το κρανιο σου στα δυο.Τον κοιταξα και αρχισα να γελαω.Αμεσως αρχισα να φτιαχνω γυρω απο το σωμα μου μια στολη τεραστια και που ειχα πληρη ελεγχο σε αυτην.Σε αυτην εδω την τεχνικη δουλευω για μηνες για κατι τετοιες περιπτωσεις. Ελπιζω να δουλεψει γιατι εχω περασει πολυ χρονο να δουλευω αυτην την επιθεση. |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Κυρ Σεπ 04, 2011 10:56 am | |
| Συνεχισα να γινομαι τεραστιος.Ο Buggy με ανοιχτο το στομα και τωρα πια τρομαγμενος εβλεπε να γινομαι τεραστιος.Εγινε δυο φορες σαν τον αντρα που εστειλε να με δειρει.Μολις τελειωσα την τεχνικη με επιτυχια ευτυχως,σηκωσα το ποδι μου και εδωσα μια στο κεφαλι του αντιπαλου μου.Ο Buggy γυρισε αμεσως το κεφαλι του προς την κοπελια και αρχισε να πηγαινει κοντα της. μολις εφτασε κοντα της εβγαλε το χερι του απο την θεση του.Μολις το ειδα τρελαθηκα αλλα μετα καταλαβα οτι ειναι φρουτο του διαβολου σαν το δικο μου.Ετσι οπως παρατηρουσα τι θα εκανε ο Buggy αμεσως εβγαλα απο το σωμα μου την τεχνικη και την εστειλε στο buggy πιανοντας του το χερι ωστε να μην την σκοτωσει.μολις το εκανα αυτο εβγαλε και το αλλο χερι και την καρφωσε με ενα μαχαιρι.Εκεινη την στιγμη νευριασα παρα πολυ.εχασα την λογικη μου και δεν ελενγχα πια τον εαυτο μου.Αρχισα να ουρλιαζω απο τον θυμο και τα μαλλια μου αρχιζαν να αεριζονται προς τα πανω. |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Κυρ Σεπ 04, 2011 11:07 am | |
| Με τοσο θυμο που ειχα αρχιζα να βγαζω κερι απο ολα τα μερη του σωματος μου.το δωματιο αρχιζε να γινεται με κερι.μεγαλες κερινες προκες εβγαιναν απο το κερι καρφωνοντας τους παντες.Ο Buggy αρχισε να τρεχει σαν δειλος προσπαθοντας να φυγει.Εριξα προς το μερος του κερι να τον πιασω αλλα στην μεση μπηκε ενας βλακας με ενα μαστιγιο και ενα λιονταρι.Του ειπα με μια βαρια φωνη λες και ειμουν ο διαβολος.Φυγε απο την μεση.Αλλα δεν με ακουσε.καθησε εκει και περιμενε να του επιτεθω.αμεσως εριξα κερι προς το μερος του αλλα το αποφυγε με την μια.πηγε λιγο ποιο διπλα και εριξε το μαστιγιο προς το μερος μου.δεν εκανα καν προσπαθεια να το πιασω αλλα με επιασε απο το λαιμο.αρχισε να με τραβαει ενω δεν μπορουσα να ανασανω.Τα νευρα μου αρκετα ψηλα και δεν υπολογιζα τιποτα.αμεσως εβγαλα κερι απο την γλωσσα μου και το εβαλα στο μαστιγιο.το σκληρηνα και το εσπασα.με την μια προσταξε το λιονταρι του να μου επιτεθει. |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Δευ Σεπ 05, 2011 1:21 am | |
| Το λιονταρι πηδηξε προς το μερος μου.μολις εφτασε διπλα του εριξα μια στριφογυριστη κλωτσια αφηνοντας κερι στο μερος που τον χτυπησα.Αρχισα να πηγαινω προς τον αντιπαλο μου.Ο Buggy ειχε ξεφυγει πια.Με παραξενο τροπο αφου αρχισε να πεταει.Ετσι εστησιασα στον αντιπαλο μου. Αρχισα να προχωραω αργα και να πηγαινω προς το μερος του.μολις εφτασα σε σημειο αναπνοης και καρφωσα το χερι μου στην κοιλια του.απο την πολη δυναμη δεν συγκρατησα τον εαυτο μου και το χερι μου κατεληξε να βγαινει πισω απο την πλατη του.Αρχισε να φτυνει αιμα απο το στομα και να χανει την δυναμη του στα ποδια του σε σημειο που επεσε στα γονατα.εβγαλα το χερι μου και ο αντιπαλος μου επεσε κατω πεθαμενος.Του αξιζε.Αμεσως πηρα την κοπελια και την πηγα γρηγορα στο νοσοκομειο.πριν απο αυτο εκλεισα με κερι την πληγη της μην χασει και αλλο αιμα και πεθανει απο αιμοραγια.μολις πηγα στο νοσοκομειο την εβαλα στο κρεβατι και ειπα στους γιατρους οτι ειναι επειγον. |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Δευ Σεπ 05, 2011 1:33 am | |
| Οι γιατροι την πηραν αμεσως και την πηγαν στα εκτακτα.αναψε το φωτακι οτι τα εκτακτα ηταν καταλλειμενα.Αρχισα να τρεχω προς το σπιτι της για να φωναξω τον πατερα της.Ελατε ελατε του φωναξα και αρχισε να με ακολουθει προς το νοσοκομειο.μολις μπηκαμε μεσα προσπαθησε να μπει μεσα στα εκτακτα αλλα τον κρατησα.Δεν επιτρεποταν να μπει κανεις εκτος απο γιατρους. Μολις εβαλα το χερι γυρισε και με χτυπησε.Δολοφονε!!με φωναξε.Ντραπηκα. εξαλλου εγω εφταιγα.ειχα την ευκαρια να την σταματησω!γιατι δεν την σταματησα?Περιμεναμε επι ωρες να δουμε τι θα γινει.Κανεις γιατρος δεν ερχοταν να μας πει τι γινοταν και οσοι περναγαν απο εξω δεν μας απανταγαν.Μεχρι που το φωτακι εκλεισε και βγηκε ενας γιατρος.Μας κοιταξε και αρχισε να χαμογελαει.Πηδηξαμε απο την χαρα μας οταν τον ειδαμε να χαμογελαει. Ειμαστε πολυ τυχερη που ζει η κοπελα.αν δεν υπηρχε το κερι κολλημενο στην πληγη της δεν θα ζουσε τωρα.Μα ποιος εβαλε το κερι στην πληγη της?Ηταν απιστευτη εξυπνη ιδεα!Εγω κυριε.Εχω φαει φρουτο του διαβολου οποτε εχω αυτην την δυναμη! |
|
| |
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Δευ Σεπ 05, 2011 1:42 am | |
| Μολις ακουσε ο ιδιοκτητης οτι εγω την εσωσα ηρθε και με αγκαλιασε.Ευχαριστω μου ψυθιρισε αφου τα δακρυα ειχαν παρει την φωνη του.Πηγε σπιτι του αφου τον εστειλα εγω λεγοντας του οτι θα περιμενω μεχρι να ξυπνησει και μετα θα σας παρω εγω.Μπηκα στο δωματιο οπου ξεκουραζοταν.Μετα απο τρεις μερες ξυπνησε και με ειδε διπλα της.Καλημερα μου ειπε γελοντας αδυναμα.Αμεσως σηκωθηκα και με δακρυα στα ματια της ζητησα συγνωμη.δεν ηθελα ποτε να την πονεσω ποσο μαλλον να την φερω σε τετοια κατασταση.Καλεσα τους μαρινες να ερθουν να μαζεψουν τους πειρατες.Της ειπα οτι μολις ερθουν να πει στους Μαρινες οτι εσυ σκοτωσες το Crew του Buggy για να παρεις την αμοιβη.Ειναι το λιγοτερο που μπορω να σου δωσω για την ταλαιπωρια που περασες.Λοιπον εγω φευγω και καλα να περασεις. Εφυγα και αρχισα να πηγαινω προς το ραφτ στο λιμανι για να παω στο επομενο νησι.Επομενη σταση το Gecko Island! |
|
| |
Zer0 Administrator
| Θέμα: Απ: Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] Κυρ Σεπ 11, 2011 12:33 am | |
| Όνομα: Axelhero Haki Points: - Player of the Month Points: 6 Beli: 14.000 Bounty/Fame Points:-
Υ.Γ. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς περισσότερο τα σημεία στίξης για να γίνεται πιο ευανάγνωστη η ιστορία σου. | |
|
| |
| Pirate Clown!?What a shame!!![Τελος] | |
|