Παρόντες χρήστες | 87 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 87 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 91, στις Δευ Σεπ 30, 2024 9:26 am
|
|
| [ΑΡΧΗ]Ξαφνικη αλλαγη πορειας....[ΤΕΛΟΣ] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vasilhs6 Marines
Posts : 3259 Join date : 18/08/2011 Age : 30 Location : Athens
| Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Ξαφνικη αλλαγη πορειας....[ΤΕΛΟΣ] Τρι Οκτ 11, 2011 6:15 am | |
| Και συνεχισα λεγοντας. Οπως ξερετε ειμαι πειρατης και εσεις ειστε πολιτες, δεν μπορουμε να συνηπαρχουμε.Δεν μπορω να μενω πολυ καιρο με αθωους γιατι θα κινδυνευουν αρα σκοπευω συντομα να φυγω απο το νησι. Ακουστηκαν οι πρωτες αντιδρασεις ομως τους εκανα νοημα να σωπασουν για να συνεχισω. Δεν μπορω να ακουσω τις διαμαρτυριες σας.Θα μου λειψετε ολοι παρα πολυ αλλα το προτιμω απο το να σας θεσω σε κινδυνο.Απο μερα σε μερα θα μαθευτει το γεγονος οτι ημουν εδω και θα ερθουν Μαρινς.Δεν πρεπει να καταλαβουν οτι ειχατε σχεση μαζι μου γιατι θα εχετε προβληματα. Αφου εσυ εισαι καλος δεν θα εχουμε προβληματα! Θα εχετε! Τους Μαρινς δεν τους νοιαζει αν ειμαι κακος ή καλος αυτοι ξερουν οτι ειμαι πειρατης και θελουν να με πιασουν.Και προκειμενου να τα καταφερουν μπορει να προκαλεσουν σε εσας προβληματα γι αυτο αυριο-μεθαυριο θα φυγω απο το νησι και ολοι θα επιστρεψετε στην καθημερινοτητα σας. Πηγαν ολοι παλι να διαμαρτυρηθουν ομως μιλησε ο δημαρχος. Νομιζω οτι ο Βασιλης εχει δικιο.Ξερετε ολοι οτι τον συμπαθησα ιδιαιτερα μετα απο ολα οσα εκανε ομως αυτο που λεει ειναι το καλυτερο και για εμας και για τον ιδιο. Μα δημαρχε??? Δεν εχει μα....Ειναι το πιο σωστο.Εχετε αναλογιστει αν ερθουν εδω οι Μαρινς και ειναι μαζι μας ο Βασιλης? Θα εχουμε προβλημα εμεις και οι οικογενειες μας. Δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια οσο και αν σας πειραζει. Εχει δικιο ο δημαρχος ακουστε τον κατι ξερει παραπανω.
Μπραβο μπραβο πολυ συγκινητικος ο λογος σου Billy The Kicker για να σωσεις τους αθωους πολιτες,ομως κριμα που σε ακουσαμε... Μιλησε ενας ανδρας που μολις ειχε μπει στο μαγαζι και δεν τον ειχαμε προσεξει... | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Ξαφνικη αλλαγη πορειας....[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Οκτ 13, 2011 11:33 am | |
| Ειχα χασει την μιλια μου.Δεν περιμενα αυτην την εξελιξη και ειχα παγωσει.Στην πορτα του εστιατοριου στεκοταν ενας αρχηγος και απο πισω του 15 Μαρινς οι οποιοι στοχευαν με τα οπλα τους εμενα.οταν συνηλθα απο το σοκ προσπαθησα να παραπλανησω τους Μαρινς και να μην κατηγορησουν για κατι τους κατοικους. Πως βρεθηκατε εσεις εδω???? Τα νεα διαδιδονται γρηγορα Billy The Kicker. Μαθαμε πως εκανες φασαρια στο Gecko Island και σκοτωσες πολλους πειρατες που ανηκαν στο πληρωμα των Black Cat Pirates καθως και τραυματισες θανασιμα τον υπνωτιστη Jango. Και τι σημαινει αυτο? Τωρα σας πειραζει που οι πειρατες σκοτωνονται μεταξυ τους??? Οχι ισα ισα αυτο μας χαροποιει ιδιαιτερα αλλα μιας και ησουν εδω ηρθαμε να σε πιασουμε! Να με πιασετε? Και γιατι εγω βλεπω να στοχευουν προς τα εμενα μονο 15 οπλα? Τι θες να πεις? Λεω οτι αν νομιζεις οτι με τοσο λιγους στρατιωτες θα με πιασεις εισαι γελασμενος.Εκτος κι αν νομιζες οτι θα παραδινομουν. Οχι αυτο δεν το πιστευα ομως δεν θα επρεπε να υποτιμας την δυναμη των στρατιωτων μου.Εισαι πολυ νεος για να εισαι τοσο αλλαζονας! Θα το δουμε αυτο και καλυτερα ας παμε εξω γιατι δεν νομιζω να θελεις να τραυματισεις αθωους πολιτες για να πιασεις εναν πειρατη.Τι θα πει ο κοσμος αν μαθευτει το γεγονος??? Κανονικα θα επρεπε να τους παμε ολους φυλακη για συγκαλυψη ομως θα τους κανονισω μετα απο εσενα.Αλλα και καποιος να τραυματιστει πολυ απλα θα λεγαμε οτι το εκανες εσυ.Σιγα τι ενας περισσοτερος ή ενας λιγοτερος ανθρωπος! Η διαφορα ειναι μεταξυ αληθειας και ψεματος κατι που εσεις οι Μαριν μαζι με την Παγκοσμια Κυβερνηση δεν καταλαβαινετε και κανετε οτι χρειαζεται για να περασετε τα μυνηματα που θελετε!!! | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Ξαφνικη αλλαγη πορειας....[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Οκτ 13, 2011 12:01 pm | |
| Δεν νομιζω οτι ενας πειρατης ειναι σε θεση να κρινει ποιο ειναι το καλο για τον κοσμο! Μα εσεις δεν κανετε καλο στον κοσμο, θελετε να κανετε τον κοσμο να πιστευει οτι εσεις ειστε οι καλοι και εμεις οι εγκληματιες.Σε καποιες περιπτωσεις συμβαινει σιγουρα αλλα μερικες φορες προκειμενου να καλυψετε δικα σας λαθη ή αδυναμιες τα φορτωνεται στους πειρατες.Δεν νομιζω να ειναι και πολυ αντρικιο αυτο. Θες κατι αντρικιο???Παρε τοτε! Ηρθε κατα πανω μου και μου εριξε μια γροθια και επεσα κατω.Σηκωθηκα και σκουπισα το αιμα που ετρεχε απο την μυτη μου παραμενοντας ηρεμος και του ειπα. Αυτο δεν επρεπε να το κανεις θα το μετανιωσεις!Παμε εξω να συνεχισουμε... Πολυ ευχαριστως. Ετσι προχωρησαμε προς τα εξω και καταληξαμε εγω και ο αρχηγος να βρισκομαστε μεσα σε εναν κυκλο απο μαρινς και πολιτες οι οποιοι ετοιμαζοντουσαν να παρακολουθησουν την μαχη. Εισαι σιγουρος γι αυτο που πας να κανεις??? Ακομα και να με κερδισεις υπαρχουν 15 στρατιωτες που σε στοχευουν νομιζεις οτι θα ζησεις??? Δεν με νοιαζει ποσοι ειναι θα σας νικησω ολους και δεν θα πειραξετε κανεναν! Θα επρεπε να ανυσηχεις περισσοτερο για τον εαυτο σου παρα για τους αλλους!!! Δεν ανυσηχω για μενα,ξερω τις δυναμεις μου και τι ειμαι ικανος να καταφερω πολυ καλα! Νομιζω οτι εισαι πολυ φαντασμενος για την δυναμη σου και αυτο θα το πληρωσεις! Περιμενω να δω πως θα με κανεις να πληρωσω! Και ετσι με 1 κινηση εκατερωθεν ξεκινησε η μαχη μου με τον αρχηγο των μαριν. | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Ξαφνικη αλλαγη πορειας....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Οκτ 14, 2011 2:27 am | |
| Eγω ριχτηκα στην μαχη προσπαθωντας να τον χτυπησω με κλωτσιες στα ποδια αλλα εκεινος της απεκρουγε και καταφερνε να με πετυχαινει με μερικες απο τις γροθιες του.Ωσπου σε καποια στιγμη τραβηξε το σπαθι του και ετρεξε προς τα πανω μου, εγω εσκυψα για να αποφυγω την κοφτερη λεπιδα και τραβηξα το δικο μου σπαθι και του επιτεθηκα.Για αρκετη ωρα ο ενας απεκρουε τα χτυπηματα του αλλου, ειχα βρει επιτελους εναν υπολογισημο αντιπαλο για να μετρησω τις δυναμεις μου. Εισαι αρκετα δυνατος μπορω να το παραδεχτω αυτο... Μπορω να πω το ιδιο και για σενα αλλα δεν θα αντεξεις για πολυ ακομα. Αυτο θα το δουμε συντομα,παντως χαιρομαι που σε συναντησα εδω! Και για ποιο λογο ακριβως χαιρεσαι? Νομιζεις οτι θα με νικησεις και θα ξεφυγεις? Αυτο ειναι σιγουρο,αλλα χαιρομαι γιατι χαρη σε σενα γινομαι ακομα πιο δυνατος κατι που θα με βοηθησει στην συνεχεια! Δεν εχεις καταλαβει κατι....Δεν υπαρχει συνεχεια μετα απο εδω!!! Και κανοντας μια γρηγορη κινηση με αιφνιδιασε και με εκοψε λιγο στο αριστερο χερι.Δεν επρεπε να το αφησω ετσι αυτο επρεπε να τον κερδισω, σκεφτηκα.Ετι συγκεντρωθηκα ακομα περισσοτερο στην μαχη ξεχνοντας τις φωνες των κατοικων και των μαρινς που υποστηριζαν εναν απο τους 2. Μου επιτεθηκε ξανα ομως αυτην την φορα καταφερα να σταματησω την λεπιδα του και με το αριστερο μου ποδι να του ριξω μια κλωτσια στα πλευρα, εκμεταλλευομενος το ανοιγμα που βρηκα.Για λιγο διπλωθηκε στα 2 ομως μετα σηκωθηκε για να συνεχισει την μαχη.Εγω πλεον εβγαλα και το δευτερο σπαθι μου για να αποκτησω καποιο πλεονεκτημα.Και οντως φαινοταν οτι δυσκολευοταν να προσεχει τις κινησεις και των 2 μου σπαθιων και ετσι αρχισε να υποχωρει.Εγω το προσεξα αυτο και αυξησα τον ρυθμο των χτυπηματων μου και οποτε μπορουσα χρησιμοποιουσα και το δυνατο μου σημειο που ηταν οι κλωτσιες.Σε καποια στιγμη δεν αντεξε αλλο και το σπαθι γλιστρυσε απο τα χερια του ετσι βρηκα την ευκαιρια και τον χτυπησα στο δεξι χερι προκαλοντας του ενα βαθυ κοψιμο απο το οποιο αιμοραγουσε ακαταπαυστα.Ανυμπορος λοιπον να αμυνθει δεχθηκε την κλωτσια μου στο κεφαλι και επεσε λιποθυμος στο εδαφος. | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Ξαφνικη αλλαγη πορειας....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Οκτ 14, 2011 2:36 am | |
| Οι κατοικοι ξεσπασαν σε ζητωκραυγες ενω οι μαρινς δεν πιστευαν τα ερεθισματα που τους εστελναν τα ματια τους,δεν πιστευαν οτι καποιος θα μπορουσε να κερδισει τον αρχηγο τους.Ετσι οπως ειχαν μεινει αναυδοι αρχισα και εγω να τους χτυπαω εναν-εναν και να πεφτουν αναισθητοι στο εδαφος.Οταν πλεον ολοι κοιτοντουσαν στο χωμα και η απειλη ειχε περασει οι κατοικοι ετρεχαν κοντα μου να με αγκαλιασουν και να με συχαρουν.Οταν εφτασαν διπλα μου ο Γκριν και η Καγια με αγκαλιασαν θερμα και η Καγια αμεσως συγκεντρωθηκε στα τραυματα μου.Ετσι με αυτο το πανυγηρικο κλιμα γυρισαμε μεσα στο εστιατοριο και καθισαμε ολοι να φαμε και κυριως εγω που πεινουσα πολυ μετα την μαχη, ενω η Καγια δεν εφαγε μπουκια πριν τελειωσει την περιποιηση των πληγων μου τις οποιες εδεσε με εναν επιδεσμο.Για το υπολοιπο της βραδυας ημασταν ολοι χαρουμενοι και οι περισσοτεροι χορευαν και τραγουδαγαν ενω συχνα φωναζαν ολοι μαζι. Να ζησει ο Βασιλης που νικησε τους πειρατες!!!!! KANPAI!!!!!! To ολο σκηνικο με χαροποιουσε αφανταστα ομως ημουν κουρασμενος και χρειαζομουν υπνο,ετσι μαζι με τον Γκριν σηκωθηκαμε και χαιρετησαμε τους κατοικους ωστε να παμε στο σπιτι.Φτασαμε στο σπιτι χωρις να συμβει κατι σημαντικο και πεσαμε κατευθειαν για υπνο.Ηταν ισως η μονη μερα που δεν σκεφτομουν τιποτα και κοιμηθηκα ησυχος χωρις καμια εννοια. | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: [ΤΕΛΟΣ]Ξαφνικη αλλαγη πορειας.... Παρ Οκτ 14, 2011 2:49 am | |
| Το αλλο πρωι ξυπνησα αργα, ηταν λες και η κουβερτα και το μαξιλαρι με ειχαν πλακωσει.Σηκωθηκα ντυθηκα και αρχισα να πακεταρω τα πραγματα μου μιας και σημρα θα εφευγα απο το Gecko Island.Στην κουζινα ο Γκριν με περιμενε για πρωινο του ειπα ομως πως δεν πεινουσα και του ζητησα να παμε στο εστιατοριο και να πει και στην Καγια να ερθει, δεν του ειπα ομως τον λογο.Ετσι οντως μετα απο καμια ωρα συναντηθηκαμε ολοι στο εστιατοριο και ολοι απορουσαν για ποιο λογο ειχαμε μαζευτει. Μην ανυσηχειτε θα σας λυσω εγω την απορια γιατι συναντηθηκαμε.Συγκεντρωθηκαμε εδω γιατι θελω να σας αποχαιρετησω,φευγω σημερα απο το νησι και δεν θα μπορουσα να φυγω χωρις να σας χαιρετησω. Τι??? Φευγεις??? Γιατι??? Τωρα περασε η απειλη των Μαρινς. Αν μαθευτει, που θα μαθευτει οτι δεν με επιασαν θα στειλουν πιο υψηλοβαθμους να με κυνηγησουν και ισως να μην τα καταφερω ξανα!Ουτως ή αλλως ομως πρεπει να φυγω και να επισκεφτω και αλλα νησια αν θελω να μπω στην Grand Line. Μα πως μπορεις να μας αφησεις? Θα ειναι πολυ δυσκολο αλλα πρεπει.Ειλικρινα περασα πολυ ωραια στο Gecko Island και σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη σας.Θα σας θυμαμαι για παντα. Αρχισα λοιπον να χαιρεταω εναν-εναν τους κατοικους και τελευταιοι εμειναν ο Γκριν και η Καγια. Λοιπον φιλε καλο ταξιδι, να προσεχεις και θα τα ξαναπουμε. Σε ευχαριστω,να εισαι σιγουρος οτι θα με ξαναδεις!!! Βασιλη.... Η Καγια ηρθε και με αγκαλιασε ενω δακρυα κυλουσαν στα ματια της. Ελα μην κανεις ετσι σε παρακαλω, δεν φευγω για παντα θα τα ξαναπουμε σιγουρα!! Το ξερω αυτο!Θελω ομως να προσεχεις πολυ εκει εξω.Η Grand Line ειναι η απο τις πιο επικυνδηνες θαλασσες στον κοσμο!!! Το ξερω μην ανυσηχεις,θα προσεχω!!Λοιπον τα λεμεεε!! Αφου τους αποχαιρετησα ολους πηγα προς την παραλια που ηταν η βαρκα μου μπηκα μεσα και ξεκινησα για τον επομενο προορισμο μου....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasilhs6 στις Παρ Οκτ 14, 2011 6:19 am, 1 φορά | |
| | | Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Ξαφνικη αλλαγη πορειας....[ΤΕΛΟΣ] Παρ Οκτ 14, 2011 6:04 am | |
| Όνομα: Billy "The Kicker" Haki Points: - Player of the Month Points: 7 Beli: 29.000 Bounty/Fame Points: -
| |
| | | | [ΑΡΧΗ]Ξαφνικη αλλαγη πορειας....[ΤΕΛΟΣ] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|