.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

[Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 26, 2012 8:28 am

Εκανα κουπι για δυο μερες μεχρι που εφτασα στο νησι Loguetown...Το Den Den
-Πουρου πουρου....πουρου πουρου
Muchi χτυπησε για αλλη μια φορα...το σηκοσα αμεσως καθως βρισκοταν ακριβως δεξια μου..
-Παρακαλω;
-Ελα Barethorn...Smoker εδω..φτανεις ή εισαι μακρια ακομα...
-Δεν ξερω νομιζω οτι βλεπω ενα νησι πολυ κοντα μου αλλα πρεπει να κοιταξω τον χαρτη..
-Αντε να δουμε..
Ανοιξα τον χαρτη και κοιταξα την νοτιοδυτικη πορια που ειχα ακολουθησει απο το Gecko για να φτασω στην Loguetown...ναι ημουν στην σωστη κατευθυνση
-Κυριε ειμαι στην σωστη κατευθυνση και ερχομαι στο νησι...με γοργους ρυθμους..
-Σε ποση ωρα υπολογιζεις να εισαι εδω;
-Σε εικοσι λεπτα αν δεν κανω λαθος θα εχω δεσει στο λιμανι..
-Λαμπρα...στελνω την βοηθο μου...Tashigi την λενε για να σε φερει αμεσως εδω..
-Μπορειτε να μου πειτε λιγα πραγματα παραπανω για την υποθεση μου;
-Το μονο που μπωρω να σου πω ειναι πως η κανονικη σου αποστολη ειναι καληψη...η αληθεια ειναι πως εχω καποιες υποψιες για διαφορους ανθρωπους στην πολη μου και χρειαζομαι την βοηθεια ενος ικανου ανθρωπου...πιστεψε με θα εχεις πολη καλη ανταμοιβη για αυτο...μοναδική ανταμοιβη...
-Μοναδικη;Καποιο μυστικο οπλο να υποθεσω..
-Θα δεις..μα πρεπει να κανεις ακριβως οτι σου ζητησω και ο Fleet Admiral δεν θα μαθει τιποτα...
-Εχετε την εμπιστοσυνη μου κυριε..
-Ωραια...αντιο προς το παρον..
-Αντιο...
Ημουν αποφασισμενος να κανω οτι μου ζητουσε αυτος ο αντρας...μα τι να εννοουσε με το μυστικο οπλο;..ισως ενα σπαθι..μια πανοπλια καλης ποιοτητας;Δεν παει πουθενα αλλου το μυαλο μου..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Barethorn στις Σαβ Φεβ 04, 2012 12:56 pm, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 26, 2012 12:47 pm

Πλησίαζα ολο και περισσότερο το λιμάνι της Loguetown...η αγωνια μου ειχε φτασει στο κοκκινο..τα ποδια μου έτρεμαν σαν να ήμουν μικρο παιδακι...ο Smoker απο το την αλλη γραμμη ακουγοταν πολυ κρυος ανθρωπος...ο τυπος που δεν δινει δευτερη ευκαιρια σε κανεναν...επρεπε να φανω ανταξιος των προσδοκιων του και να του αποδειξω πως αξιζω πραγματικα...μα πως μπορουσα να ετοιμαστω για κατι που δεν ξερω καν...κατι που ισως να μην εχω ξανα αντιμετωπισει...
...
Εφτασα στο λιμανι και αμεσως προσπαθησα να δεσω το πλοιο μου σε αυτο...Ξαφνηκα μια κοπελα με πλησιασε και μου μιλησε ειχε πολυ ωραια φωνη..
-Συγνωμη εισαι ο Juria C. Barethorn;
-O ιδιος μα πως με ξερεις;
-Με εστειλε ο Smoker...σε περιμενει για μια πολυ σημαντικη υποθεση που ειναι σε εξεληξη εδω στο νησι μας...ειμαι η Tashigi..υποθετω πως σου ειπε οτι θα ερθω για να σε οδηγησω σ αυτον..
-Ναι..μισο λεπτο να παρω τα πραγματα μου και φευγουμε..
Μπηκα ξανα στο πλοιο και αρπαξα τον σακο μου και λιγο φαγητο...φορεσα την ζωνη των σπαθιων και τα εβαλα πανω..

-Ετοιμος;
-Ετοιμος..παμε
Αρχηαμε να προχωραμε μεσα στην πολη με προορισμο την βαση των Marine της Loguetown..
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 26, 2012 1:06 pm

Προχωρησαμε μεσα στην πολη απο τον κεντρικο δρομο και μετα απο λιγη ωρα φτασαμε στην βαση..ηταν ενα μεγαλο κτιριο στην ακρη της πολης απο τον ηψιλοτερο οροφο του πυργου μπορουσες σιγουρα να δεις ολο το πελαγος απο την μια πλευρα και ολη την πολη απο την αλλη..
-Λοιπον..φτασαμε.
Πηγαμε να μπουμε και ενας φυλακας ξεπροβαλε απο το φυλακιο..
-Ονο..μαα..περαστε κυρια Tashigi..
-Ευχαριστω..
Μπηκαμε μεσα στον προαβλιο χωρο και οι πυλη πισω μας εκλεισε..κοιταξα δεξια και ηταν καποιοι Marine σε ωρα εκπαιδευσης...η Tashigi φωναξε τον εκπαιδευτη και του ειπε δυο λογια αυτος απλωσε το χερι του και με χεραιτησε...χειραψια απο τις λιγες αξιζει να σημειώσω...μετα απο την χειραψια μιλησε
-Λοιπον...εσυ εισαι ο Barethorn..
-Αυτοπροσωπως κυριε..
-Μπραβο παλικαρι μου...λιγοι ειναι ανταξιοι σου..μονο τρει μου ερχονται στο μυαλο..
-Ποιοι;Μπορω να μαθω;
-Ο Lieutenant Junior Grade Hannah Jinto ειναι ενας δαιμονας..εχει ακομα και φρουτο του διαβολου...ομως δεν θα σου πω ποιο..μετα ειναι ο Ensign Minato D. Liberius...φοβερος μαχητης με θεληση και μεγαλη καρδια..τελος ο Ensign Vergil...αξιοσημείωτο παλικαρι..οι εφημεριδες γραφουν για εσας συνεχεια..εισται πολυ γνωστοι..ομως μην σας καθηστερω σαν περιμενει ο Skoker..πηγαινεται
-Μιλαμε αργοτερα Κitha..
-Αργοτερα...
Εφηγε τρεχοντας και αρχησε να φωναζει σε δυο τρεις που δεν εκανα τις ασκησεις σωστα..οι φωνες του ακουγονταν ακομα και οταν μπηκαμε μεσα στο κτιριο...τι τυπος και αυτος
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 27, 2012 9:32 am

Προχωρησαμε μεσα στο κτιριο...εγω κοιτουσα δεξια και αριστερα και παρατηρουσα τους ανθρωπους που δουλευαν...φτασαμε στις σκαλες..αρχησαμε να ανεβαινουμε..
-Σε ποιος οροφο παμε;
-Στον τελευταιο..εχεις λιγο αγχος που θα γνωρισεις εναν τοσο σπουδαιο αντρα;
-Ε οσο να πεις...απο το Den Den Muchi ακουστικε πολυ ψυχρος ανθρωπος..
-Καλα..οτι ειναι ψυχρος ειναι...για πες μου ομως για εσενα λιγα πραγματα..εχω ακουσει διαφορα μα..να τα ακους απο το στόμα αυτου που τα κατορθώνει ειναι το παν λενε..
-Λοιπον τι θες να μαθεις;
Ενω μιλαγαμε φτασαμε στον τελεταιο οροφο ο οποιος ηταν ο πεμτος μα δεν σταματησαμε να μιλαμε...την διηγήθηκα το ταξίδι μου μέχρι την στιγμή που έφτασα στην πολη..της εξομολογηθηκα το ονειρο μου και τον λογο για τον οποιο αφησα το σπιτι μου για την θάλασσα καθως και σε ποιες κινήσεις αποσκοπώ να κανω στο μελλον...μεχρι που φτασαμε στην πορτα του γραφιου του Smoker..
-Λοιπον εδω ειμαστε...περιμενε μισο λεπτο...
Η Tashigi χτυπησε δυο φορες την πορτα...μεσα απο το γραφειο ακουστηκε μια φωνη..
-ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ...
-Ελα..παμε μεσα Juria..
-Ok..
Πηγα να μπω μεσα μα δεν μπορουσα να δω τιποτα μεσα στον χωρο..ηταν ολος ο αερας καλλημενος με καπτο απο τσιγαρα..ή πουρα..προσπαθησα να δω τι γινοταν μα ολο το δωματιο ηταν γεματο απο αυτον τον καπνο οσπου η Tashigi ανοιξε τα παραθυρα και μπηκε λιγο φως και μπορεσαμε να δουμε...επισεις ο καπνος χαθηκα και μπορουσα να διακρινω μια καρεκλα γυρισμενη προς το παραθυρο που κοιτουσε στην θαλασσα...τα ποδια μου αρχησαν να τρεμουν...τι ειχα να αντιμετωπισω...
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 27, 2012 3:56 pm

Η καρεκλα γυρηκε και ο αντρας που καθοταν σε αυτην με καρφωσε με τα ματια του...απλωσε το χερι του και έβγαλε τρια πουρα απο το σακακι του..αρχηκα τα ακουμπησε στο γραφειο μπροστα του..αναψε ενα σπιρτο...σηκωσε τα τρια πουρα και αρχησε να τα καπνιζει..τρια πουρα μαζι..αυτο μονο με ενανε να καταλαβω ποσο ψυχρος ηταν..η δουλεια που θα μου ανεθετε αποκλειεται να ηταν ευκολη..επρεπε να τον ικανοποιησω...ακολουθησε σιωπη...μετα μιλησε
-Λοιπον...εφτασες...εισαι εδω και στεκεσαι απεναντι μου..υποθετω αρα πως δεχεσαι την αποστολη χωρις να σκεφτεις καθολου...
-Κυριε καθήκον μου ειναι να αποδίδω την δικαιοσύνη..και να ανακαλω στην ταξη ταραχοποια στοιχεια...υποδειξτε μου τον παραβατη και εγω με τον δικο μου τροπο θα του διξω τον σωστο δρομο
-Αυτα ειναι λογια...κοιτα αν κανεις την αποστολη που σκοπευω να σου αναθεσω σωστα...τοτε οπως σου ειπα και απο το Den Den Muchi...μια μεγαλη ανταμοιβη σε περιμενει..
-Να φανταστω οτι δεν θα μου πειτε..
-Το βλεπεις εκεινο το κουτι..περιεχει κατι μοναδικο...δυσεύρετο και σπανιο..
-Θα παλεψω για αυτο και αν πιστευεται οτι μου αξιζει θα το δεχτω με ευχαρίστηση..
-Λοιπον ακου την αποστολη σου...Θελω εκτος απο την εμφανη αποστολη τηςλιστας των καταζητουμενων που σου αναθετω απο τωρα επισημως..να φερει εις περας και αλλη μια..
-Πειτε μου ειμαι ολος αυτια..
Εσβησε τα δυο απο τα τρια πουρα πηρε ενα πολυ σοβαρο ηφος και ηταν ετοιμος να μιλησει...Οταν μπηκε μεσα ενας τυπος....απεπνεε μια περιεργη δυναμη..δεν ηξερα
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 29, 2012 3:09 am

Κρατησε και το αλλο πουρο στο χερι και μιλησε..
-Ξερεις..δεν σου ειπα για ποιο λογο σε ηθελα εδω απο το Den Den Muchi..για να μης σε ταραξω..
-Οχ..τι συμβαινει;
-Το συμβάν έχει ως εξής..προχθες..ο δημαρχος της πολης μας ειχε διοργανωσει ενα παρτυ για τα γενεθλια της γυναικας του..ομως το παρτυ δεν πηρε την τροπη που επρεπε..
-Τι θελετε να πειτε...μιληστε καθαρα..
-..Κατα την διαρκεια του παρτυ λοιπον..εκανε την επισκεψη της μια συμμορια στης οποιας τα ίχνη βρισκομαστε τον τελευταιο μηνα...μα αυτο που εκανας πραγματικα δεν το περιμεναμε..
-Δηλαδη..πειτε μου θα σκασω..
-Κατα την συμπλοκη..ο αρχηγος σκοτωσε τον Lieutenant Haza D. Zone με πεντε σφαιρες στο στηθος δυο στο κεφαλι και μια στο αριστερο ποδι..
-Ποπο θεε μου...
-Και σαν να μην εφτανε αυτο απηγαγαν την μικρη κορη και την γυναικα του δημαρχου
-Κατι πρεπει να κανουμε..δεν μπορουμε να μεινουμε άπραγοι..
-Γι αυτο ζητησα εσενα προσωπικα..το ιστορικο σου δειχνει αριστο και η επιτυχια σου στις αποστολες ειναι εκατο τις εκατο θετικη..εισαι αντρας για αυτη την δουλεια..
-Με τιμανε τα λογια σας..σας ευχαριστω...
-Οπως σου ειπα η αμοιβη σου θα ειναι μεγαλη
-Αρα ποια ειναι η αποστολη μου;
-Θελω Juria C. Barethorn..να βρεις και να συλλαβεις την συμμορία που εφερε την αναρχια στην πολη μας..
-Μονος μου...νομιζω δεν μπορω κυριε..
-Για αυτο ακριβως τον λογο θα σε συνοδεψει στην αποστολη σου ο Κitha...και η Tashigi
Γυρησα και κοιταξα την Tashigi..μου χαμογελασε..γυρησε και το Smoker και την κοιταξε και μιλησε..
-Δεν νομιζω να εχεις προβλημα να βοηθησεις τον Juria..αντιθετως νομιζω οτι θα τα πατε αρκετα καλα..
-Ναι κυριε και εγω το πιστευω
-Λοιπον..μπορείτε να φυγεται γιατι εχω και αλλες δουλειες..
-Μαλιστα κυριε..
-Καλη επιτυχια στην αποστολη σας...αα και Juria..οταν τελιωσεις αυτη την αποστολη θελω να περασεις και απο το τυπογραφιο της πολης..θα στειλω αυριο την λιστα των πειρατων που επιασα τον περασμενο μηνα...
-Σας ευχαριστω..αντιο σας..
Ανοιξαμε την πορτα και βγηκαμε εξω...
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 29, 2012 8:34 am

Προχωρησαμε μεχρι το τελος του διαδρομου χωρις να μιλησουμε...αρχησαμε να κατεβαινουμε τις σκαλες οταν η Tashigi μιλησε πρωτη..
-Λοιπον...πως σου φαινεται η αποστολη μας;
-Ενταξει σιγουρα ειναι η πρωτη δυσκολη αποστολη που μου εχει ανατεθει..μα πιστευω πως θα τα βγαλω περα αφου εχω και εσας...
-Ο Kitha..ειναι παρα πολυ δυνατος...ειναι χρηστης φρουτου μαλιστα..του Horu Horu no Mi...Αμα σε αγγιξει και ειναι θυμωμενος...δεν σε βλεπω καλα..παμε να του μιλησουμε σιγουρα αυτος θα ξερει πως να ξεκινησουμε την αποστολη..σε ποια μερη πρεπει να παμε...ποιους να ρωτησουμε..τι να κανουμε γενικα..
-Ωραια..παμε..ειναι ακομα εξω;
-Λογικα ναι η προπόνηση τελιωνει σε μια ωρα..οποτε ναι
-Φυγαμε
Συνεχίσαμε να κατεβαίνουμε τις σκαλες οταν φτασαμε κατω...η αιφουρα ηταν γεματη..
-Περιμενε εδω ενα λεπτο Juria..
-Ναι..πηγαινε..
Αυτα ειπε και εφυγε..
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 29, 2012 8:46 am

Μετα απο ενα με δυο λεπτα γυρισε πισω...
-Τι γινεται..γιατι μαζεφτηκε τοσος κοσμος..
-Η συμμορια...ξαναχτυπησε..
-Και τι εγινε;
-Μπηκαν σε ενα ξενοδοχείο στην πολη και σφαγιασαν ολο το προσωπικο χωρις κανεναν λογο..ειπαν πως αυτο θα κανουν και στην γυναικα και στο παιδι του δημαρχου αμα δεν δωσει τα λεφτα που του ζητανε...
-Και τωρα τι θα γινει;
-Θα σας πω εγω τι θα γινει..
Ακουστηκε απο πισω μου η ψυχρη φωνη του Smoker...
-Αρχηγε τι θα κανουμε αυτοι ειναι αδιστακτοι....ουτε οι τρεις μας μπορουμε να τα βγαλουμε περα..
-Ακου Tashigi..σε εχω προπονησει προσωπικα..δεν εχεις τιποτα να φοβασε..συν οτι ο Juria ειναι αδιστακτος...ποσο μαλλον οτι μαζι σας θα ειναι και ο Κitha..εισται οσοι χρειαζεται να ειστε ουτε ενας παραπανω ουτε ενας παρακατω...με καταλαβες
-Ναι κυριε....
-Ακουστε με ολοι...και ακουστε με καλα
Ολοι οι ανθρωποι στον χωρο σταματησαν να μιλανε μεταξυ τους και εστιψαν το προσωπο τους προς το μερος μας..ο Smoker συνεχησε να μιλα
-Αυτος ειναι ο Juria C. Barethorn..
Μολις ειπε το ονομα μου αρχησαν να ακουγονται ψυθιροι για τα κατορθωματα μου...
-Ειναι εδω λοιπον..για να μας βοηθησει να εξαρθρώσουμε την συμμορια που σφαγιάζει χωρις ελεος...αθώους πολιτες και εργαζόμενους...το σχεδιο ειναι απλο...οτι ξερετε να το πειτε στον Juria στον Kitha και στην Tashigi...απο εδω και στο εξής αυτοι ειναι οι αρχηγοι της υποθεσης...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
-Μαλιστα κυριε
Φωναξαν ολοι με μια φωνη...δυο αντρες μας πλησιασαν και ετοιμάστηκαν να μας μιλησουν
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 29, 2012 2:35 pm

-Γεια σου Juria C. Barethorn το ονομα μου ειναι Jeo D. Teach ειμαι Marine τα τελευταια δεκαπεντε χρονια..
-Τιμη μου που σας γνωριζω κυριε
-Νεαρε μου,,πολλες υποθεσεις εχουν περασει απο τα χερια μου απο τοτε που ο κοσμος μπηκε στην εποχη των πειρατων..μα δεν εχω αντιμετωπισει κατι σαν και αυτο ποτε στην ζωη μου..αλλα εχω καποιες ιδεες τις οποιες νιωθω την αναγκη να μοιραστω μαζι σας αφου εσεις πλεον ειστε οι υπευθυνοι της υποθεσης πρεπει να ξερετε..
-Λοιπον ακουμε την σκεψη σας θα την χρειαστουμε σιγουρα..
-Μαλιστα..λοιπον δεν γνωριζουμε που μπορει η συμμορία να κρυβει τους απαχθεντες αλλα μπορουμε να μαθουμε σε χρονο ντε τε..
-Μα..πως απο οτι μαθαμε ειναι πολυ καλοι..κρυβονται παρα πολυ καλα..κανενας δεν ξερεις σχεδον τιποτα για αυτους..
-Το παν σε μια δύσκολη αποστολή σαν και αυτη που καλουμαστε να αντιμετωπισουμε ειναι να μην ξεκιναμε με αρνητικες σκεψεις για την πορεια των στοιχειων ποτ εχουμε στα χερια μας..ειναι αρχη ακομα αλλοστε..αν βαλουμε κατω το μυαλο μας και σκεφτουμε..μπορουμε να βρουμε μια λυση πολυ γρηγορα..
-Λοιπον τι εχετε στο μυαλο σου...
Εβγαλε εναν χαρτη της πολης απο το σακακι του και τον απλωσε σε ενα τραπεζι που βρισκοταν κοντα
-Ελατε να σας πω το μυστικο μας οπλο
-Μυστικο οπλο;;Τι εννοείτε
-Εχω καποιες πληροφωριες οτι το κρησφύγετο τους βρισκεται στην ακρη της πολης δυτικα απο εδω..
Ειχαμε το μυστικο..επρεπε να το χρησιμοποιησουμε σωστα..για να σωσουμε τις ζωες αθωων και για να αποδωσουμε την δικαοσυνη
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 29, 2012 3:31 pm

Πανω στον χαρτη τον οποιο ειχε ανοιξει διαπλατα..ειχε σημιωμενο ενα Χ...δεν κρατιωμουν ρωτησα τι ειναι
-Αυτο εδω τι ειναι
Και του εδειξα το Χ και αυτος εσκασε ενα γελιο
-Εισαι παρατηρητικός απο οτι βλεπω..μ'αρεσει αυτο...το Χ σειχνει το σημειο
-Τι εκει λετε οτι κρυβονται σ'αυτο το κτιριο;
-Οχι..αλλα αν δεν κανω λαθος ο πληροφοριοδοτη μου μου ειπε πως απο αυτο το σπιτι μπορεις να δεις το μερος που ειναι κρυμμένοι..
-Και το πιστεψατε:
-Ειναι αρκετα πιστικό σημείο..άλλωστε εχουμε στεισει παρακολουθηση και εχει πάρει το ματι μας δυο τρεις περιεργες κινησεις στην περιοχη τον τελευταιο μηνα..
-Τι σας κανει να το λετε αυτο;
-Απο το πισω παραθυρο του σπιτιου στον δευτερο οροφο μπορεις να δεις μια παλια αποθηκη η οποια δεν χρησιμοποιηται πια...εκει τον τελευταιο καιρο πολλα μεσα εξω...περιεργες κινησεις τα βράδια
-Αρα..μπορει να ειναι εκει;
-Αυτο πιστευω μα...ας μην τους υποτιμησουμε...οι τυποι ειναι εξυπνοι..ξερουν την δουλεια τους..πρεπει να κινηθουμε αθωηβα αλλιως ολο το σχεδιο μας θα τιναχτει στον αερα..
-Οποτε τι θελετε να κανω;
-Παρε τον Kitha και λιγους αντρες και πηγαιντε στην αποθηκη...προσεχτικά επαναλαμβάνω προσεχτικά..ενα λαθος και κανενας δεν ξερει τι θα γινει..
-Ωραια..παω να συνεννοηθω με τον Kitha..αυτος θα ξερει ποιους αντρες να παρουμε μαζι μας..
-Ακου..εκει που θα πας θα ειναι επικινδυνα..αν συναντισεται την συμμορια..μην διστάσετε...επιτεθείτε τους..γιατι εκει ή θα ειστε εσεις στο τελος ή αυτοι..
-Σας ευχαριστω για τις συμβουλες...φευγω τωρα..
Καθως εφευγα απο το τραπεζι εκανα σημα στον Kitha να μιλησουμε εξω..και αυτος με ακολουθησε
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 29, 2012 4:34 pm

Βγηκα εξω και απο πισω μου ηρθε ο Kitha..
-Λοιπον;Ποτε θες να ξεκινησουμε την αναζητηση πληροφοριων;
-Ακου πριν απο λιγο μιλησαμ με τον Jeo D. Teach...μου ειπε καποιες αξιοσημιωτες πληροφοριες τις οπιες πρεπει να χρησιμοποιησουμε υπερ μας πάση θυσια..
-Δηλαδη τι σου ειπε;
-Μου εδειξε σε εναν χαρτη της πολης ενα κτιριο απο το οποιο βλεπεις μια παλια αποθηκη που δεν χρησιμοποιείται ποια..
-Ναι και;
-Ακου ντε...εχουν στεισει λεει παρακολουθηση τον τελευταιο μην και εχουν ανακαληψει πως παρολο που η αποθηκη δεν ειναι πλεον ανοιχτη...ανθρωποι τριγυρνανε μεσα στην νυχτα στην περιοχη..πολυ περιεργο δεν νομιζεις;
-Αν το νομιζω λεει..λοιπον πρεπει να οργανοθουμε και να κινηθουμε γρηγορα μα και προσεχτικά
-Ναι για αυτο ηθελε να σου μιλησω...ακου σημερα ειναι μια πολυ κουραστικη μερα για εμενα και θελω να παω να ξαπλωσω..βρες τρεις τεσσερις καλους αντρες..αντρες που να εμπιστεύεσαι και πες τους πως θα τους χρειαστουμε στην αποστολη..
-Ενταξει αστω πανω μου...θα σου βρω τους καλυτερους...ηδη εχω καποιους στο μυαλο μου..
-Κοιτα δεν μας νοιαζει να ειναι δυνατοι..πρεπει να ειναι εξυπνοι και ευελικτοι
-Ξερω..ξερω..μα που θα πας να κοιμηθεις...ολες οι κουκετες ειναι πιασμενες μια προς μια δυστυχως δεν εχει χωρο για αλλον..
-Ναι;γκαντεμια..
-Παμε στην πολη να σου δειξω που ειναι το ξενοδοχειο...
-Παμε...μα πρωτα πρεπει να παρω τα πραγματα μου απο το γραφειο του Smoker...θα περιμενεις;
-Ναι πηγαινε
Εκεινη την στιγμη που πηγαινα οαλι μεσα βγηκε η Tashigi..
-Juria τα πραγματα σου..
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΔευ Ιαν 30, 2012 12:01 pm

-Ερχομαι Tashigi...
Την πλησιασα..μου πηρε λιγο χρονο καθως ειχε αρχησει να βγαινει ο πολης κοσμος απο το κεντρικο κτίριο και για να την φτασω μου πηρε λιγα λεπτα μα τελικα τα κατάφερα..
-Λοιπον που τα εχεις βαλει;
-Ελα να σου δειξω γι να μπορεσεις να τα παρεις...
Καθως προχωραγαμε μεσα στους διαδρομους μιλησε
-Ωστε δεν μπορεις να μεινεις εδω ε;
-Ο Kitha μου ειπε πως ολες οι κουκετες ειναι πιασμενες οποτε υποθετω πως κανενας δεν με θελει στο κρεβατι του..το συμπερασμα ειναι οτι πρεπει να βρω δωματιο σε ξενοδοχειο..λοιπον που ειναι;
-Σ'αυτο το δωματιο
Μου εδειξε μια πορτα που βρισκοταν κοντα μας..την ανοιξα μπηκα μεσα και σε λιγο βρηκα την σακα μου και ξεκινησαμε τον δρομο μας για να βγουμε εξω...
-Αντιο για τωρα..
Μου ειπε..της κουνησα το χερι και πλησιασα τον Kitha ο οποιος ηταν ετοιμος να φυγουμε...
-Λοιπον που θα παμε εχεις καποιο μερος στο μυαλο σου;
-Στα καλυτερα θα σε παω μην ανησυχεις...
-Αντε παμε..γιατι τα ποδια μου με πεθαίνουν πραγματικα ειμαι ετοιμος να πεσω κατω απο την κουραση..αληθεια σου λεω
-Ενταξει ενταξει..το ξενοδοχειο που σου λεω δεν ειναι μακρια μην ανησυχεις..σε δεκα με εικοσι λεπτα θα έχουμε φτάσει..
-Αντε να δουμε..
-Πολυ αρνητικος εισαι ρε παιδακι μου απαπαπα
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΔευ Ιαν 30, 2012 2:14 pm

Προχωρουσαμε μεσα στην πολη..ειχε λιγο κοσμο..εβγαλα το ρολοι μου και κοιταξα την ωρα..ελεγε 12:45..το ρολοι μου το ειχε κανει δωρο ο αδελφος μου οταν εγινα δεκαοκτω..ελεγε πως ενας ενηλικας δεν μπορει να κυκλωφορει χωρις ενα ωραιο ρολοι στα χερια του..ετσι αφου νου αρεσε και αφου δεν γινοταν αλλιως το φορουσα..
-Λοιπον..ποσα χρονια εισαι Marine;
-Ειμαι 36 τωρα..και καταταγικα στους Marine στα 19 μου..
-Αχα..και σου αρεσει που αποδιδεις την διακοσυνη..σε γεμιζει ρε παιδι μου;
-Ναι..απο μικρος ενιωθα την αναγκη να υπαρχει ισσοροποια διπλα μου..αφου να φανταστεις στα νιατα μου με ελεγαν αστυνομικό
-ΧΑαχα..μπορω να φανταστω γιατι..
-Χχχααχ οντως κανει μπαμ..
-Να σου πω..η Tashigi μου εξομολογηθικε κατι για εσενα..
-Τι σου ειπε;
-Να ανεφερε πως εισαι χρηστης φρουτου του διαβολου..
-Αχχ..θυμαμε την μερα που πηρα αυτο το αναθεματισμενο πραγμα..Ολα συνεβησαν πριν απο δεκατεσσερα χρονια οταν βρισκομουν σε μια αποστολη στην Water 7...
-Που ειναι αυτη η πολη..δεν την ξερω..σε ποια θαλασσα ανηκει..βασικα δεν ξερω και πολλα απο θαλασσες..απλα ακολουθω τον χαρτη του ναυτικου που μου εδωσε ο αδελφος μου..
-Βρίσκεται σε ενα νησι της Μεγαλης γραμμης...πανεμορφη πολη και τεραστια..ειναι ολη απλα απιστευτη
-Εχεις παει στην Μεγαλη γραμμη;
-Ουυυ..παρα πολλες φορες..απο εδω το Reverse Mountain ειναι παρα πολυ κοντα...ειναι η πυλη για την Μεγαλη γραμμη...
-Οταν ειναι να παω...θα περασω να σε συμβουλευτώ..σιγουρα πραγματα..
-Οταν ερθει αυτη η στιγμη θα ξερεις μονος σου τι να κανεις..μα ομως θα με αφησεις να τελιωσω την ιστορια μου ή θα με κόβεις κάθε μισο λεπτο..
-Οχι..νταξει συνέχισε..
-Λοιπον...καθως ημουν στο νησι..με ειδοποιησε ο Smoker πως θελει να παω στην Arabasta να ερευνησω μια υποθεση δικια του που εκρεμουσε γιατι αυτος ειχε δουλειες εδω και δεν μπορουσε να παραμεινει εκει..καταλαβαινεις..οποτε πηγα
-Και τι εγινε...που το βρικες;..σε βοηθησε κανενας;
-Ααααα...αν συνεχησεις ετσι θα σταματησω...
Λεγε λεγε φτασαμε στο ξενοδοχειο..μπηκα μεσα για να ρωτησω για δωματιο..το κτιριο ηταν αρκετα καινουριο και απο μεσα και απο εξω..ξεχασα να ρωτησω τον Kitha αν ξερει τις τιμες..μα δεν πειραζει..
Χτυπησα το κουδουνακι..και εμφανίστηκε ενας τυπος..εβηξε και ετοιμάστηκε να μιλησει
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 02, 2012 5:35 am

-Γεια σας..τι θα θελατε;
-Θελω να κλεισω ενα δωματιο
-Για ποσες μερες;
-Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω ουτε και εγω..χεχε
-Χε...
Φανηκε πως ο τυπος δεν ειχε και πολυ ορεξη και ετσι σοβαρευτηκα..
-Δεν γινεται να κανετε κατι..ειμαι Marine και ειναι μεγαλη αναγκη να βρω καποιο μερος για να εγκατασταθώ..και γρηγορα μαλιστα
-..Η αληθεια ειναι πως μπορω να κανω κατι..και αυτο επειδη για καποιο ανεξήγητο λογο σας συμπάθησα..
-Σας ευχαριστω..
-Δωστε μου λιγο χρονο να δω τα ελευθερα δωματια
-Με την ησυχια σας...καντε την δουλεια σας..
Μπηκε μεσα ο Κitha..
-Εμμ συγνωμη..ο κυριος Smoker θελει να σας μιλησει..
-Ο Smoker ο ιδιος;
-Ναι οριστε..
Εδωσε το Den Den Muchi στο υπευθυνο του ξενοδοχιου και μιλησαν για λιγο..εγω ακουγα μονο τις απαντησεις του τυπου..
-Ναι..Ενταξει...Το καλυτερο κυριε Smoker..Μαλιστα αντιο σας..
Εκλεισαν το Den Den Muchi και ειχα καταλαβει για το τι πρόκειται..
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 02, 2012 5:47 am

-Λοιπον μικρε μου φαινεται πως εχεις υψηλες..και πολυ καλες γνωριμίες..
-Γιατι το λετε αυτο..
-Αν εισαι οντως ο Juria C.Barethorn που μου ειπε ο Smoker..εισαι τυχερος..
-Ναι αυτος ειμαι γιατι;
-Μολις σου εκλεισε την μεγαλυτερη σουιτα..προορίζεται για πεντε άτομα..υο αλλες συνθηκες δεν θα την εδινα αλλα αφου το λεει ο Smoker δεν μπορω να εναντιοθω στον λογο ενος τετοιου αντρα...οριστε τα κλειδια...στο εκτο οροφο θα πατε..δωματιο 650...θα το βρειτε ευκολα..μονο δυο ειναι στον εκτο οροφο
-Σας ευχαριστω πολυ..
Σηκωσα πανω την σακα μου..κοιταξα τον Kitha μου εκλεισε το ματι...Κατευθυνθηκαμε προς το ασανσερ που ηταν στο τελος του διαδρομου..
-Λοιπον..εκτο ειπε;
-Ναι..πατα το
-Έχεις ξανάρθει εδώ;
Έκλεισαν οι πόρτες και ένιωσα το κουτί του ασανσέρ να ανεβαίνει..
-Ναι μια δυο φορες..αλλα ποτε δεν εχω παει στον εκτο..πρεπει να ειναι φοβερο το δωματιο..εισαι πράγματι πολύ τυχερός σου ήρθε κουτί..
-Ναι οντως ουτε εγω δεν το περιμενα..
Ντινκ..
-Φτασαμε..ελα
Βγηκαμε απο το ασανδερ και οντως δεν δυσκολευτηκαμε καθολου να βρουμε το δωματιο με τον αριθμο στην εξωπορτα 650..Μονο και μονο απο την πορτα καταλαβαινες οτι προκειτε για το υπερδωματιο..ηταν ξυλινη με χρυση επενδυση γυρω γυρω..Εβαλα τα κλειδι στην κλειδαροτρυπα και ανοιξε με μιας..Μπηκαμε μεσα και μειναμε και οι δυο με το στόμα ανοικτό...απιστευτη χληδη..το δωματιο ηταν σαν το σπιτι μου σε μεγεθος...φανταστηκα οτι θα ειναι μεγαλο αλλα οχι και τοσο..μολις μπηκαμε αφησα κατω την σακα μου και προχωρησα λιγο μεσα για να το εξερευνήσω..
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 02, 2012 6:12 am

Προχωρησα λιγο και εστριψα δεξια και αντίκρισα το τεραστιο διπλο κρεβατι...μολις το ειδα δεν αντισταθηκα και ξαπλωσα για να το δοκιμάσω..ηταν φοβερο..χοροπηδουσα πανω κατω..πολυ ανετο..σε ακγαλιαζε..ειχα χαλαρωσει τοσο που δεν ακουσα καν τον Kitha που μπηκε μεσα..
-Καποιος διασκεδαζει...
-Χχαχα..
-Λοιπον ωραιο το κρεβατι αλλα το ειδες το μπαρ;
-Ποιο μπαρ...πλακα κανεις;
-Οχι ρε τσακίσου σικω και ελα...
Τον ακολουθησα και με πηγε στην αλλη μερια του σπιτιου..μπροστα απο την κουζινα ειχε ενα μπαρ..
-Λοιπον..στα νιατα μου έφτιαχνα καταπληκτικά ποτα..κοιτα να δεις..θα σου φτιαξω αυτο που θυμαμε καλυτερα
-Οκ..
Εβγαλε δυο τρια ποτα τα αναμηξε εκαν και δυο κολπα..σκετος παρτεντερ..
-Οριστε..κανονικα δεν πρεπει να ποιουμε γιατι ειμαστε σε υπηρεσια..αλλα δεν παει στο καλο..ενα κοκτειλ θα μας στρωσει τωρα..εις υγείαν
Σήκωσα και εγω το ποτηρι μου για να ανταμωσει με το δικο του..
-Στην επιτυχια που μας περιμενει
-Σ'αυτο..
Υπιαμε λιγο απο το ποτο και συνεχησαμε..
-Λοιπον ποσο λες να μας παρει να τελιωσουμε την αποστολη;
-Κοιτα..δεν ειναι ολοι καλα προετοιμασμενοι οποτε δεν μπορω να κρινω..μιλησα με τους αντρες που σου ειπα οτι θεωρω τους καλυτερους και μου ειπαν οτο θελουν λιγο χρονο για να προετοιμαστουν
-Ποσο λιγο;
-Εε..καμια δυο τρεις μερες..
Υπιαμε και το υπολοιπο του ποτου..
-Λοιπον..σ'αφηνω να κοιμηθεις και να ξεκουραστεις..εχουμε δουλεια μποστα μας..
-Εχεις δικιο..
Τον συνοδεψα μεχρι την πορτα...
-Τα λεμε..αργοτερα..αν ειναι μιλαμε για να παμε στο τοπο παρακολουθησης
-Πολυ καλη ιδεα..τα λεμε
Εκλεισα την πορτα και πηγα στην τουαλετα να κανω ενα μπανιο..δυσκολευτηκα να την βρω λιγο αλλα στο τελος το εκανα το μπανιο..φορεσα μια φανελα και ενα σορτσακι και επεσα στο διπλο κρεβατι για τον αιωνιο υπνο...ημουν τοσο κουρασμενος
Barethorn
Marines
Marines
Barethorn

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 03, 2012 10:30 am

Το πρωι με βρηκε στο κρεβατι κατω απο το σεντονι..το Den Den Mychi χτυπησε και ετσι μπορεσα επιτελους να ζυπνησω..
-Πουρου πουρου..πουρου πουρου..
-Παρακαλω ποιος ειναι;
-Ελα..Juria εγω ειμαι ο Kitha..ετοιμος;
-Τι εννοεις ετοιμος μολις με ξυπνησες..
-Τι;;σήκω πανω τεμπελαρε μια ειναι η ωρα το μεσημερι...σε βαρεσαν πολυ τα ποτα..αν ειναι να μην το αντεχες γιατι το επυνες..
-Μην με τσαντιζεις πρωινιατικο..θα περασεις απο εδω να παμε στο κεντρο παρακολουθησης;
-Ναι..σε λιγη ωρα θα ειμαι εκει..να εισαι ετοιμος να φυγουμε
-Ενταξει..ενταξει σε λιγο θα ετοιμαστω..
-Τωρε ρε..σηκω πανω σου λεω..
-Καλα..καλα..τα λεμε σε λιγο
Εκλεισα το Den Den Muchi και σικοθηκα απο το κρεβατι..πηγα στο μπανιο και επλυνα τα μουτρα μου για να ξυπνησω απο τον λιθαργο..ειχα κοιμηθει δεκατρεις ωρες..ημουν πληρως ξεκουραστος..κοιταξα την πληγη μου απο το ταξιδι μου στο Gecko Island..ειχε επουλωθεί τελείως..Φορεσα τα ιδια ρουχα με χθες και εβαλα τα κοκκινα στυλατα γυαλια μου..Οταν χτυπησε η πορτα..πλησιασα και την ανοιξα..
-Ελα ετοιμος ή οχι παμε..μας περιμενουν
-Καλα..ποτε έφτασες εδω..πριν απο πεντε λεπτα μιλησαμε..
-Ημουν κοντα..αντε παμε ομως
-Ελα ρε πρηχτη ετοιμος ειμαι..παμε..
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ   [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 10, 2012 4:09 am

Όνομα: Juria C. Barethorn
Haki Points: -
Player of the Month Points: 7
Beli: 25.000
Bounty/Fame Points: -
Παρατηρήσεις: Ασανσέρ δεν υπάρχουν κανονικά εκτός από του Impel Down.
Κατά τα άλλα είχες μια καλή και απλή ιστορία.
http://www.onepiecegr-rpg.com

[Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown A'ΜΕΡΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος-Aποστολη]Crazy People in Loguetown Β'ΜΕΡΟΣ
» One crazy Marine[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Inventor gone crazy! Commence shutdown!
» [Τέλος] Επιστοφή στη Loguetown
» [Τέλος] Once again in Loguetown. Time for Practice!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: