.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

[Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 16, 2012 7:14 am

Στην προηγούμενη ιστορία έμαθα πολλά για την οικογένεια μου βρήκα μια νέα στολή εκπεδεύτικα και το καλήτερο για μένα με κυνηγάνε οι Marines αγόρασα μια σανίδα και πήρα ένα χάρτι απο τους Marines και τώρα θα πάω σε ένα νησί στην τύχη που θα γράψω στο χάρτι ότι πέρασα απο εκείνο το μέρος για να μην ξαναπάω έλπίζω να γίνω καταζητούμενος για να γίνω γνωστός σε όλο τον κόσμο.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την zeke7 στις Σαβ Μαρ 17, 2012 2:32 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 16, 2012 7:38 am

Ταξίδευα για ώρες στην θάλασσα μέχρι που είδα στερία και απο το σχήμα κατάλαβα ότι ήταν το νησί που έψαχνα και σιγά σιγά ήδα έναν άνθρωπο στην παραλία και τότε πήρα το κουπί για να φτάσω πιο γρήγορα κοίταξα πίσω μου και δεν έβλεπα τους Marines οπότε θεώρησα ότι με είχαν χάσει τότε την άφησα στην στεργία τότε έκοψα ένα ξύλο και το κάρφωσα δυνατά στην άμμο και έβαλα το σκηνή της σανίδας γύρω απο το ξύλο γιανα μην φύγει στην θάλασσα.Τότε κάθισα μέχρι να γυρίσει ο άλλος να μου δείξει απο που είναι η πόλη και κάθισα και πήρα τον σάκο μου και πήρα ένα φρούτο και έτρωγα αλλά δίψασα για αυτό πήρα νερό απο την θάλασσα αλλά δεν μου άρεσε οπότε σκαρφάλωσα στα δέντρα και πήρα ένα φρούτο και το πίεζα μέχρι να του βγεί όλο το ζουμί και είχα βάλει απο κάτω το στόμα μου και το ήπια όλο.Μετά απο πολύ ώρα είδα έναν απο μακριά αλλά μου φενόταν σαν Marine για αυτό έτρεχα πρως τα εκεί για να τον νικήσω αυτόν εκει πέρα και έφτανα να για να τον χτηπήσω με όλη την δήναμή μου για να λυποθυμίση και τότε σκέφτηκα ότι τότε θα είναι και οι υπόλοιποι Marines στο νησί και θα είχα πολύ δουλεία να κάνω μέχρι να τους νικήσω όλους για να μην με κυνηγάνε συνέχεια οι ίδιοι επειδή είναι άχρηστη.
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 16, 2012 11:56 am

Είχα φτάσει πολύ κοντά στον Marine μέχρι που του έχωσα μια δυνατή μπουνία στα μούτρα τότε πετάχτηκε στο δέντρο και λυπωθήμησε και το δέντο έπεσε πάνω του τότε προσπαθούσα να το σηκώσο και προσπαθούσα για ώρες τότε πίρα το σπαθί του και το έκοψα στα δύο και έρσενα όσο περίσεψε πάνω στον Marine τότε πήγα και του έχωσα χαστούκια αλλά αφού δεν ξήπναγε του έχωσα πολύ παγομένο νερό στα μούτρα και τότε ξήπνησε και άρχησε να με πλακόνει αλλά τελικά δεν ήταν Marine αλλά ένας απλώς άνθροπως.Αφού με πλάκοσε του εξήγησα οτι τον πέρασα για Marine και του έχωσα μπουνία στα μούτρα και τότε μου είπε άμαν θέλω να με πάει στην πόλη και εγώ δέχτηκα γιατίαυτό ήταν το έξυπνο σχέδιό μου.
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 16, 2012 12:24 pm

Καθώς προχορούσαμε τον ρώταγα δίαφορα πράγμματα.
-Πως σε λένε;
-Με λένε Reiji.
-Τι γίνεται στο νησί αυτό το καιρό;
-Μας διατάζει ένας βασιλίας και έχουμε επαναστατήση με έναν αλλά τελικά ο πατέρας του μας είχε κλέψει και έτσι τον δίοξαμε.
-Και εγώ πειρατής είμαι αλλά όχι απο αυτούς που κλέβουν είμαι απο τους καλούς πειρατές.
-Οπότε θα μας βοηθήσεις να ξανα επαναστατήσουμε.
-Ευχαρίστως.
-Ξέχασα να σου πω ότι απο την άλλη μεργία είναι ένα άλλο χωργίο που έχουμε μαλώσει αν μπορείς να τους πίσεις να γίνουμε σαν μια ομάδα και να απελευθερωθούμε.
-Εντάξη.
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 16, 2012 12:34 pm

Τότε κάποιος ήρθε και μας είπε.
-Reiji κάποιοι Marines έρχονται.
-Πάω να τους πλακόσω.

Έτρεχα πρως το δάσοςκαι τους βρίκα στην παραλία κρυβόμουν πίσω απο τα δέντρα για να μην με δουν όταν χωρίστικαν πήγα στους πέντε που πήγεναν πρως το χωρίο τους έφτασα και πετάχτηκα μπρωστά τους και μου είπανε.
-Εσύ τώρα πια καταζητήσε για 1.000.000 νεκρός η ζωντανός εμείς θα σε πάμε νεκρό.
-Δεν θα μπορέσετε ούτε νεκρό ούτε ζωντανώ.
Ξανηκά έκανα μια απότομη κήνηση και τους πήρα τα όπλα και τα άφησα κάτω και τους πλάκωσα με την ησυχία μου και μετά τους έδεσα και τους πήγα στο καράβι τους και πήγα τα όπλα πίσω στο χωριο για να έχουμε όπλα να πωλεμίσουμε.
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 16, 2012 12:49 pm

Μετά πήγα απο την άλλη μεργιά του νησιού και βρήκα τους άλλους Marines και το άλλο χωρίο και για να τους αποδήξω οτί είμαι μαζί τους θα πλακώσο τους Marines και τότε πάλι με μία πιο γρήγορη κίνηση απο ότι πριν τους πήρα πάλι τα όπλα και τους πλάκοσα άνετα και πάλι έφυγα και έδεσα και αυτούς τους Marines και τους πήγα στο πλοίω τους και πήγα πίσω στο χωρίο για να μην ξεχάσω που είναι μίλησα σε έναν και του είπα.
-Θέλετε να ξανα ενωθήτε με τους άλλους και να είστε πάλι ελεύθερι να κάνετε ότι θέλετε και έχουμε και όπλα.
Το φώναξε αυτό που είπα δυνατά και όλοι είπανε.
-Ναιιιιιιιιιι.
Τότε πετάχτηκε ο φρουρός που έχει βάλει ο βασσιλίας απο εκείνη την μερία και μου είπε.
-Αυτό θα συμβεί πάνω απο οτ πτώμα μου.
-Ντάξει τότε έλα να πωλεμήσουε.
-Ας αρχήσουμε.
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 16, 2012 11:02 pm

Όταν πρωτοαρχήσαμε την μάχη νόμιζα ότι δεν θα νικήσω αλλά κατάλαβα ότι πρέπει να έχω εμπηστοσήνη στον εαυτό μου τότε αρχήσαμε να πωλεμάμε και του είπα.
-Θα σε νικήσω.
-Δεν μπορείς να με νικήσεις είσαι ένας αδήναμος πειρατής.
-Ποιον είπες αδήναμο θα σε νικήσω.
-Στα όνειρά σου.
Τότε άρχησαν όλοι να φωνάζουν νίκησέτον πειρατή για να κάνουμε την επανάσταση και να ελευθεροθούμε και εσύ θα γίνεις γνωστός σε όλων τον κόσμο και θα σε θημώμαστε πάντα. Τότε αρχήσαμε να πωλεμάμε σαν τρελοί είχε δύο σπαθία και του είπα.
-Που πήγε το χέρι σου στο έκοψαν.
-Ναι και εσένα τι σε νοίαζει.
-Αυτό δείχνει οτι είσαι ένας άσκετος γιατί μόνο ένας άσκετος θα άφηνε να του κόψουν το χέρι. [mor006]
-Μήμπως θες να σου κόψω το δικό σου; 42521
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 16, 2012 11:25 pm

-Ναι άμαν μπορέσεις φοβάμαι. 5466
Όλοι οι άλλοι φώναξαν.
-Τελίωνετε πια πότε θα πέσει το ξύλο της αρκούδας για να τελειώνουμε με αυτοίν την ιστορία. 543534
-Εντάξη ξεκηνάμε.
Τότεπηδήξαμε και οι δύο ψηλά και έγινε η πρώτη σύγκρουσηκαιχώσαμε μπουνία ο ένας στον άλλον αναροτίεμε γιατί δεν με κάρφοσε.Και αλλάξαμε πλευρές και ξαφνικά πήγα απο πύσωτου καιτου έχωσα μια σιγανή μπουνία και άρχησε να πωνάει πεσμένος κάτω μετά σηκώθηκε και πήγεν με καρφώση αλλά την απόφυγα πρως τα πίσ και μου έκανε μια μεγάλη γρατζουνία στο σώμα μου και για αυτό που έκανε του έχωνα συνέχεια μπουνιές 01 .Και επειδή κουράστηκα κάθησα και έφαγα ένα φρούτο απο τον σάκο μου και ο άλλος δεν μου επητεθόταν γιατί ήταν ξερώς κάτω.Όταν τελείωσα το φρούτο σηκώθηκε και εγώ δεν τον είχα δει και μου έκανε δύο γρατζουνίες αυτή την φορά στην πλάτη και έπεσα κάτω.
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 16, 2012 11:37 pm

Όταν έπεσα στο έδαφος όλοι οι άλλοι νόμιζαν ότι πέθαναν και πήγαν και κρύφτηκαν στα σπίτια τους για να μην τους σκωτόσει αλλά τότε του έκαν μια τρυκλοποδία και έπεσε κάτω και όλοι οι άλλοι ξαναβγήκαν και φώναζαν.
-Πειρατής,πειρατής,πειρατής.
Όταν σηκώθηκε ο άλλος έτρεξε πρως τομέρος μου και πήγε να με καρφώσει αλλά εγώ έκανα κολοτούμπα και πήγα πιο πίσω ίσα ίσα δεν με κάρφωσε και άρχησε να με κηνηγάει και τρέχαμε γύρω γύρω μέχρι που κουραστίκαμε και ξανααρχήσαμε να πωλεμάμε και να μιλάμε και μου είπε.
-Για να τρέχεις έτσι θα πρέπει να το κάνεις συνέχεια και αυτό δείχνει οτι είσαι μια μεγάλη κότα που τρέχει.
-Ως εδώ τώρα με θήμωσες θα σε νικήσω γρήγορα.
Και αρχήσαμε να πωλεμάμε μέχρι κάποιος να χάσει.
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 17, 2012 12:02 am

Του έχωσα μια δυνατή μπουνία στην μύτη και αυτός μου έχωσε στην κυλία μετά πηδήξαμε ψηλά και τον κοροίδεψα και αυτός θήμωσε και σκεφτόταν με κληστά τα μάτια και του έχωσα μία στην κυλία και μετά στην πλάτη και τον έριξα απο ψηλά στο έδαφος και του έχωσα μια γονατία στην πλάτη και επητέλους τον νήκησα τότε ένας με ρώτησε.
-Πως σε λένε;
-Με λένε Goten.
Τότε όλη άρχησαν να φωνάζουν.
-Goten,Goten,Goten.
Εγώ σκεφτόμουν για πρώτη μάχη για εμένα δεν ήταν εύκολη αν και έτσι εκπεδεύτικα αρκετά αλλά τώρα σιγά σιγά θα το συνηθήσω.Και τους είπα.
-Τέλος τα αστεία για τώρα πρέπει να κατακτίσουμε το κάστρο και να ελευθεροθήτε.
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 17, 2012 12:15 am

Τους μιλούσα για την πολιορκία για πολή ώρα μέχρι που μου ήρθανε ιδέες και τους είπα.
-Ελάτε μαζί μου στο άλλο χωριο.
Όλη με ακολούθησαν στο άλλο χωρίο χωρίς να μιλάνε όμως στο δρόμο για το χωρίο συναντήσαμε τους πέντε Marines που είχαν πάει στο κάστρο και τότε τους πλάκωσα χωρίς να πάρω τα όπλα τους και έδεσα και αυτούς τους Marines και τους πήγα στο πλοίο τους και τους έστειλα πίσω στον αρχηγό τους που ήταν στο Blue Island στο αρχηκό μου νησί και άφησα μαζί τους ένα γράμμα που έλεγε ότι εγώ τους νίκησα και πήγα πίσω στο χωριο γιανα δώ αν ο άλλος είναι ζωντανός και ήταν απλά είχε λυποθημήσει και πήρα απο εκεί τα όπλα απο τους Marines που είχα καιρδήσει και απο τους άλλους που είχα βάλει στο πλοίοπου τα είχα αφήσε μες την μέση και μετά απο ώρα έφτασα στο χωρίο.
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 17, 2012 12:33 am

Όλοι καθόντουσταν μαζεμένοι σε ένα σημίο και με περίμεναν και άρχησα να λέω ερωτήσεις και τις ιδέες μου.
-Έχετε φαεί;
-Όχι
-Πάρτε τα φρούτα μου.
-Ευχαριστούμε.
-Ωραία το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μεγάλα ξύλα για τις πόρτες και θα το έχουν έξι άτομα μαζί και πέτρες.
-Όπλα που θα βρούμε;
-Έχω πάρει απο τους Marines για όλους ακριβώς μισοί με σπαθία και άλλη μισοί με πιστόλια για να τους νικήσουμε πάμε στο κάστρο.
-Ελευθερίαααααααααααααααααααα!!!
Και αφού φάγανε όλοι πήγαμε στο κάστρο και κρυβόμασταν πίσω απο τα δέντρα για να κάνουμε ωραία είσοδο.
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 17, 2012 1:52 am

Τότε ξαφνικά πεταχτήκαμε φωνάζοντας και δεν ήταν πρωετιμασμένοι για αυτό ο τρούλος είχε φτάσει στην πύλη και χτύπαγε δυνατά και για την ώρα όλη πάλευαν μόνο απο μακριά με τα πιστόλια και για την ώρα δεν είχε σκωτοθεί κανείς απο τους δικούς μας και όλη περίμεναν να ανοίζει η πύλη και δεν είχαν όλη οι δικοί μας όπλα είχαν περάσει ώρες οι αντίπαλοι κράταγαν αντίσταση πίσω απο την πόρτα και για αυτό δεν έσπαγε η πύλη.Αφού σπάσαμε την πόρτα πέθαναν όσοι ήταν στην πύλη και μπήκαμε μέσα και αρχήσαμε να πωλεμάμαι απο κοντά και εγώ το ευχαριστίομουνα αντί να κάθωμαι να βλέπω τους άλλους να πιροβολάνε και να σπάνε την πόρτα και οι άλλοι με τα σπαθία πυστεύω ότι χερώντουσταν αλλά όταν μπήκαμε δέν ήταν πολή μέσα και εγώ πίστευα ότι θα ήταν πιο πολύ δύσκολο και ύθελα να τους διαλύσω όλους για να έχω εξασκηθή πολύ για μία ημέρα για να πετύχω το όνειρό μου.
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 17, 2012 2:01 am

Πωλεμάγαμε για ώρες αυτούς που ήταν έξω μέχρι που τους σκωτόσαμε και απο μας είχαν πεθάνει δύο η τρία άτομα μόνο και το κάστρο είχε ακόμα και άλλους ορόφους στους οποίουςσίγουρα θα ήταν στρατιώτες και έπρεπε να φιλάμε τα νότα μας και είχαμε στυθεί πριν μπούμε στο πρώτο δωμάτιο ήταν αυτοί με τα πιστόλια μπρωστά και πίσω αυτοί με τα σπαθία και εγώ έσπασα την πόρτακαι ορμήξαμε και ήταν πιο λίγυαπο εμάς αυτήν την φορά και έτσι ήταν πιο εύκολο να τους νικήσουμε και απο αυτό το δωμάτιο δεν πέθανε κανένας απο εμάς και πηγέναμε για το πρωτελευταίο και μετά ήταν ο βασσιλίας που δεν ήξερα πόσο δηνατός η αδήναμος ήταν και πάλι με την ίδια σηρά τους είχα βάλει και έσπασα πάλι εγώ την πόρτα γιατί μου αρέσει α σπάω πράγμματα.
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 17, 2012 2:12 am

Όταν έσπασα την πόρατα μπήκα πρώτος εγώ και ακολούθησαν οι υπόληποι και τους πλακόναμε σε αυτό το δωμάτιο οι στρατιώτες ήταν ίσει στον αριθμό με εμάς αλλά τους νικήσαμε και απο τους δικούσμας πέθαναν πέντε με σπαθία και δύο με πιστόλια ν=ανησυχούσα για τί πλέον είχαμε φτάσει στο δωμάτιο που θα ήταν ο βασσιλίας ανησυχόυσα πολύ και θα έπερνε ώρα να τον νικήσω που μάλλον έτσι θα γινοταν και έσπασα την πόρτα και είχε μόνο καμία δεκαργία φρουρούς και εμείς βαιβέως τους πλακόσαμε άνετα και ήμουν τώρα πια εγώ μόνος εναντίον του βασσιλία που τελικά μου φενόταν γέρος οπότε πίστευα ότι θα τον νικήσω εύκολα όλοι οι άλλοι θα ανησυχούσαν αν ήταν στην θέση μου αλλά εγώ καθόλου γιατί εμπιστε΄θωμαι τον εαυτό μου.
zeke7
Pirate
Pirate
zeke7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 17, 2012 2:31 am

Τότε ο βασσιλίας σηκώθηκε απο τον θρόνο του και έβγαλε το στέμα του και εγώ έτρεξα πρως το μέρος του και του έχωσα μια μπουνία στα μούτρα και του έφυγαν μερικά δόντια και του έμεινε ένα και πήγε να μου χώσει μπουνία αλλά ήταν τόσο αργός που του έπιασα το χέρι και τον πέταξα στον τοίχο και λυπωθήμησε και έτσι η πολιορκία πέτυχε και ελευθερώθηκαν οι άνθρωποι ο Reiji ήρθε και κοντά μου και φώναξε.
-Ο νέος βασσιλίας.
-Εγώ δεν μπορώ πρέπει να ταξηδέψω αλλά ευχαριστώ για την τημή να με κάνετε βασσιλία.
-Τότε ποιος θα είναι;
-Ο Reiji και επήσης να πάτε φυλακή τον βασσιλία και τους στρατιώτες τους τέλως πάντων ειδού ο νέος βασσιλίας ο Reiji.
-Ευχαριστώ θα σε θημάμε πάντα.
Τότε έφυγα απο το κάστρο με συνοδεία του νέου βασσλία και με πήγε στην παραλεία απο εκεί που άρχησν όλα και θα τελείωσουν τότε μάζεψα φρούτα απο τα δέντρα και μου είπε.
-Καλό ταξίδη και καλή τύχη με τα όνειρά σου.
-Ευχαριστώ ελπίζω να είσε δίκαιος και να μην γίνεις σαν τον άλλο βασσιλία και να μην ξαναμαλώσετε ποτέ ξανά τα δύο χωργία πες αντίο σε όλους απο εμένα.
-Θα το πω αντίο.
Μετά απο αυτό το ταξήδη χάρηκα πολύ και θα ήθελα να περάσω έτσι και στο επόμενο πάνε τα δύο νησία και μου μένουν πολλά άλλα και θαδιαλέξω ένα στην τύχη απο τον χάρτη και ελπίζω σε αυτό το νησί να είναι πάντα ελεύθεροι τώρα πια και να μην τους αδικούνε και τους φέρονται σαν σκουλίκαι.
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]   [Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 21, 2012 11:42 am

Όνομα: Goten
Haki Points: -
Player of the Month Points:4
Beli: 12.000
Bounty/Fame Points:+4.000.000
Παρατηρήσεις: Λοιπόν...η ιστορία σου δεν ήταν καθόλου ωραία.Δεν μπορούσα να βγάλω κάποιο νόημα και μπερδευόμουν πάρα πολύ με τον τρόπο όπου έκανες της περιγραφές σου.
Για να σε βοηθήσω για τις επόμενες ιστορίες θα σου πω κάποια πράγματα:
1)Μεγάλο λάθος αυτό που κάνεις:
Και είδα έναν στην παραλία και πήγα κοντά του και τον έπιασα από τον λαιμό και τον κοπάνησα κάτω και του έσπασα το κεφάλι και έπειτα του μίλησα.[Παράδειγμα].
Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι όταν γράφεις,μπες στο πνεύμα του χαρακτήρα σου και σκέψου για το πως θα έβλεπε τα πράγματα γύρω του.
2)Διάβασε και άλλες ιστορίες από άλλους παίχτες ώστε να μάθεις κάποια πράγματα για να σε βοηθήσουν να βελτιωθείς και φυσικά ότι απορία έχεις μπορείς να μου πεις.
Αυτά,και ελπίζω στην επόμενη ιστορία σου να σκίσεις [mor1]
http://www.onepiecegr-rpg.com

[Αρχή]Η επανάσταση[Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή] Η επανάσταση και ο θάνατος του καλύτερού μου Φίλου
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]
» [ΑΡΧΗ] Η αρχη ενος δυσκολου ταξιδιου...[ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: