.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος] Swordsman

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 7:23 am

Περίληψη έως τώρα...

Έπειτα από αρκετές περιπέτειες στη θάλασσα που γεννήθηκα και μεγάλωσα, είχε έρθει πλέον ο καιρός να προχωρήσω μπροστά ψάχνοντας για νέες συγκινήσεις και προσπαθώντας να γίνω δυνατότερος. Για να πετύχω αυτόν μου τον στόχο αποφάσισα να πάω στην Μεγάλη Γραμμή, τη θάλασσα των δυνατών, όπως την έλεγαν στο χωριό μου. Εκεί ήμουν σίγουρος πως ο στόχος μου θα πραγματοποιούνταν. Έχοντας πλέον αποκτήσει τη δύναμη ενός φρούτου του διαβόλου, είχα πλέον τις βάσεις για διάκριση. Ύστερα από μία σειρά γεγονότων αποφάσισα να ενταχθώ στην πλευρά της Κυβέρνησης και πιο συγκεκριμένα αυτή των marines. Στον δρόμο μου συνάντησα έναν ψαράνθρωπο, τον Wailord, και μαζί με 2 νεαρά παλικάρια, τον Cris και τον Lu κι ένα πολύμπειρο ξιφομάχο τον Ματ, συγκροτήσαμε μία μικρή ομάδα του ναυτικού και με τις ευλογίες του Vice Admiral Jonathan, ξεκινήσαμε το ταξίδι μας απ'το Navarone.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Κυρ Μαρ 18, 2012 8:48 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 7:29 am

Το πλοίο μας προχωρούσε, στην γαλάζια θάλασσα μετά την αναχώρηση μας απ'το Navarone και όλοι όσοι απαρτίζαμε αυτήν την καινούρια ομάδα ήμασταν λιγάκι διστακτικοί, προσπαθώντας να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο. Εγώ βέβαια με τον Wailord, γνωριζόμασταν καλά, μιας και είχαμε περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις μαζί, αλλά δεν ήταν ο μόνος που γνώριζα καλά. Ο γερό-Ματ ήταν ένας άντρας, τον οποίο δεν μπορούσα να ξεχάσω. Ήταν ο άνθρωπος που μου είχε πρωτοδιδάξει το σπαθί ύστερα από προτροπές του παππού μου. Είχε υπηρετήσει αρκετές δεκαετίες στο ναυτικό και όταν ήμουν μικρός είχα ακούσει φήμες, ότι βρισκόταν στο πλήρωμα του πατέρα μου, τον οποίο βέβαια δεν γνώρισα ποτέ και ούτε είχα μάθει το παραμικρό γι'αυτόν. Για κάποιον περίεργο λόγο όποιος γνώριζε κάτι για τον πατέρα μου, απέφευγε να μου μιλήσει, λες και ήταν το πιο σημαντικό μυστικό του κόσμου. Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό αποφάσισα να αποσυρθώ στην καμπίνα μου και να ξεκουράσω τα μάτια μου.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 7:34 am

Είχα αποκοιμηθεί πολύ πιο γρήγορα απ'ότι υπολόγιζα κι ένα όνειρο απ'τα παιδικά μου χρόνια, ζωντάνεψε λες και το ζούσα ξανά...

Στο βάθος μίας σκοτεινής σπηλιάς κάπου στους πρόποδες του βουνού.....

-Έλα Ρομπ το έχουμε κάνει χιλιάδες φορές!!! Τι θα γίνει, πότε θα μάθεις επιτέλους!!!

-Σταμάτα πια Ματ!! Το μόνο που κάνεις είναι να με κοροϊδεύεις!! Συνέχεια ξεχνάς πως είμαι μόνο ένα μικρό αγόρι!!

-Ένα νεκρό, μικρό, αγόρι....

Είπε ο Ματ και μου έδωσε μία στο κεφάλι με το ξύλινο σπαθί που είχαμε για εκπαίδευση. Ήταν καλά στομωμένο ώστε το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ήταν μερικές μελανιές. Εγώ έδειχνα να μην το περιμένω μιας και ήδη βρισκόμουν πεσμένος στο έδαφος απ'το προηγούμενο χτύπημα του Ματ. Το δεύτερο ακόμα πιο δυνατό χτύπημα με έκανε να ζαλίζομαι αρκετά και έδειχνα έτοιμος να βάλω τα κλάματα. Αλλά έπρεπε να συγκρατηθώ, έπρεπε να φανώ δυνατός. Εκτός απ'αυτό ένα ακόμα μεγάλο καρούμπαλο εμφανίστηκε στο κεφάλι εμπλουτίζοντας την ήδη πλούσια συλλογή από μώλωπες και γρατζουνιές που μου είχε αποφέρει η καθημερινή εδώ κι ένα χρόνο εκπαίδευση μου με τον Ματ.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 7:44 am

Ο Ματ ήταν ένας γεροδεμένος τύπος, με πλατύ πρόσωπο, είχε μία στρεβλή ουλή στο χαρακτηριστικό του πρόσωπο, την οποία είχε αποκτήσει σε μία ναυμαχία αρκετά χρόνια πριν. Το μούσι του σχημάτιζε τρεις μύτες κι ήταν βαμμένο μπλε, το ίδιο χρώμα με τα μάτια του και τα σγουρά μαλλιά του που έπεφταν ως τον αυχένα του. Το μυτερό μουστάκι του ήταν βαμμένο χρυσό. Η μυϊκή του δύναμη ήταν κάτι το απερίγραπτο. Τα τεράστια του μπράτσα μπορούσαν εύκολα να λιώσουν μικροσκοπικά παιδάκια σαν εμένα. Μόνο που τον έβλεπα ήθελα να τρέξω μακριά και να κρυφτώ. Βασικά ήθελα να τα κάνω πάνω μου 156 . Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον παππού μου να του ανεθέσει την εκπαίδευση μου στο σπαθί. Ο παππούς θεωρούσε τον Ματ ως τον καταλληλότερο εκπαιδευτή για μένα. Πίστευε πως ήταν το ιδανικό πρότυπο για ένα μικρό αγόρι. Ακόμα δεν έχω καταλάβει το γιατί. 128
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 7:50 am

Πάντα ήμουν συνεπής και συνετός στα μαθήματά μου και δεν έχανα ποτέ ευκαιρία για να αποδεικνύω συνεχώς την εξέλιξή μου και την πρόοδο που σημείωνα στο σπαθί. Ήταν κάτι που από την πρώτη στιγμή, είχα λατρέψει. Το γεγονός πλέον ότι μπορούσα να χειριστώ δύο σπαθιά ταυτόχρονα με ενθουσίαζε απίστευτα. Ήταν λες κι ένα όνειρο γινόταν αληθινό. Ο Ματ βέβαια σε κάθε ένδειξη αλαζονείας μου δεν έμενε αμέτοχος. Φρόντιζε να μου δώσει ένα γερό μάθημα, γεμίζοντας με, με νέους μώλωπες και προσγειώνοντας με στην πραγματικότητα σε κάθε τέτοια μου παρεκτροπή. Πρόθεση του Ματ ήταν να με κάνει δυνατό και γρήγορο ξιφομάχο, με μεγάλη αντίληψη του χώρου έτσι ώστε να μπορώ εύκολα να αντιλαμβάνομαι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που μου προσφέρει το εκάστοτε πεδίο μάχης και να προσαρμόζομαι σ'αυτά φέρνοντας τη μάχη προς το συμφέρον μου. Ήταν πραγματικά ένα πολύ καλός και προνοητικός δάσκαλος! 1233
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 7:55 am

-Ρομπ αγόρι μου, δεν θα είσαι για πάντα ένα μικρό αγόρι. Κάποτε θα γίνεις άντρας και θα πρέπει εσύ ο ίδιος, μόνος σου, να αντιμετωπίζεις όλα τα προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν. Δυσκολίες αμέτρητες θα συναντήσεις, αυτό είναι σίγουρο, άλλες θα τις λύνεις με τα λόγια ενώ άλλες θα χρειαστεί για να τις λύσεις να επιστρατεύσεις πιο "πειστικά" μέτρα, όπως αυτό.

Και σήκωσε ψηλά την γροθιά του με την οποία είχε σφίξει το ξύλινο σπαθί.

-Πρέπει να μένεις συγκεντρωμένος και να μην παρασέρνεσε από τα συναισθήματα και τα προβλήματα που θα έχεις. Γιατί και η παραμικρή στιγμή αφηριμάδας θα είναι αρκετή για να σου κοστίσει τη ζωή. Και πίστεψε με δεν το θέλω καθόλου αυτό. Όχι γιατί σ'αγαπώ ή νοιάζομαι για σένα αλλά γιατί θα πάνε χαμένες οι χιλιάδες ώρες που έχασα απ'τη ζωή μου για να εκπαιδεύσω το άθλιο κουφάρι σου!!!

Και μου έδωσε άλλη μία!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 8:00 am

-Άντε λοιπόν τι περιμένεις?? Θες καμια πρόσκληση για να σηκωθείς??
Σηκώθηκα εκνευρισμένος στα πόδια έπιασα αμέσως τα δύο ξύλινα ξίφη μου και πήρα θέση για μάχη. Το βλέμμα μου τα έλεγε όλα. Ήθελα να κάνω τον Ματ να πονέσει όσο πονούσα εγώ κι ακόμα περισσότερο. Ήθελα να τον κάνω να σέρνεται στα πόδια μου.
-Να ξέρεις Ματ σε συμπαθώ πολύ. Αλλά κάποτε θα μεγαλώσω και θα γίνω δυνατότερος από σένα. Θα ήθελα να ξέρεις ότι θα χαρώ πολύ μόλις σου ξεριζώσω την καρδιά και στην δώσω να τη φας.
Ο Ματ φάνηκε να σαστίζει προς στιγμή απ'την λεκτική επίθεση που του έκανα. Δευτερόλεπτα μετά ξαναβρήκε τον πρόσχαρο γνωστό χαρακτήρα του.
-Χαχαχα!! Μικρέ με ψάρωσες για λίγο. Αυτό είναι καλό. Δείχνει ότι μαθαίνεις κάτι. Αν και θα γινόσουν πολύ καλύτερος διπλωμάτης απ'ότι ξιφομάχος!!!
Είπε κι άρχισε την επίθεση του!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 8:05 am

Το μένος που είχα για να τον κερδίσω μ'έκανα επιθετικό, άγριο, αλλά και πάλι δεν ήμουν ικανός για να κερδίσω τον Ματ. Ήθελα κι άλλη προπόνηση...
Ξαφνικά άκουσα έναν περίεργο ήχο και σηκώθηκα όρθιος.
-Πόση ώρα κοιμόμουν άραγε??
Αφού τεντώθηκα βγήκα έξω απ'την καμπίνα μου να δω που ήμασταν. Μόλις βγήκα ο γερό-Ματ έδειχνε να είχε αρχίσει να εξιστορεί κάτι...Κατάφερα να πιάσω τα τελευταία του λόγια...
-Το Ukkari Hot-Spring είναι ένα νησί που βρίσκεται στο πρώτο μισό της Μεγάλης Γραμμής. Είναι γεμάτο τρύπες που δημιουργήθηκαν απ'τον Goro, με σκοπό να κατασκευάσει θερμές πηγές. Το μεγαλύτερο μέρος του νησιού περιέχει ένα μεγάλο δάσος από μεγάλα δέντρα περίεργου σχήματος, στα οποία κατοικεί ο αρχηγός του δάσους. Λίγο έξω απ'το δάσος, το τοπίο είναι γεμάτο βάλτους και γενικότερα λασπώδη περιοχές, στις οποίες κυριαρχεί ο αρχηγός της βρωμιάς. Γενικότερα, δεν είναι ένα νησί που θα ήθελε να επισκεφτεί ένας ταξιδιώτης εκ πρώτης όψεως, όμως η μεγάλη θερμή πηγή στο κέντρο του νησιού είναι χάρμα οφθαλμών. Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και των ατμών, τα διάφορα ζώα δεν πλησιάζουν, επιτρέποντας στους ανθρώπους να απολαύσουν τα ζεστά λουτρά.

Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 8:10 am

-Τι μόνο οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στα λουτρά?? Εμείς οι ψαράνθρωποι δηλαδή, στο πηγάδι κατουρήσαμε? 156
-Σκάσε Wailord, άσε τις ανοησίες και πιάσε το πηδάλιο πάμε στο νησί!
-Μμμ, ο πρίγκιπας ξύπνησε και δίνει και διαταγές....
-Wai, τώρα, να μην το ξαναπώ!
Ο ψαράνθρωπος γύρισε επιδεικτικά την πλάτη του και πήγε να πιάσει το πηδάλιο.
-Λοιπόν, Ματ, τι άλλο ξέρεις για το νησί?
-Ο Goro, αυτός ο τρελός γέρος. Το όνειρο του ήταν να δημιουργήσει θερμές πηγές και τα κατάφερε, δημιουργώντας μια γιγαντιαία σήραγγα που ενώνει το Ukkari Hot-Spring Island με την Arabasta. Δεν θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Αλλά ο άρχοντας του δάσους θα το κάνει. Ζει βαθιά μέσα σ'αυτό και μοιάζει με έναν τεράστιο μπαμπουίνο. Το μεγαλύτερο χρόνο της ημέρα τον περνάει είτε χασομερώντας, είτε χαλαρώνοντας, ενώ όποιος τον ξυπνήσει δέχεται την οργή του. Επίσης υπάρχει και ο άρχοντας της βρωμιάς που κυριαρχεί στις λασπώδεις περιοχές του νησιού. Περνάει το χρόνο του σκάβοντας ή χασομερώντας στις λάσπες, ενώ όποιος προξενήσει απειλή σε αυτόν ή τους βάλτους του, πρέπει να είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει.

Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 8:15 am

-Ας εξετάσουμε προσεκτικά τότε αυτό το νησί. Ο Cris και ο Lu θα είναι οι ανιχνευτές μας. Παιδιά ξεκινάτε!!
Οι ανιχνευτές μετά από λίγο, αφού είχαμε δέσει το πλοίο, μου είπαν πως είχαν τα πράγματα, αλλά ήθελα να δει κι ο ίδιος. Έτσι βγάλαμε τα άλογα που μας είχα χαρίσει οι κάτοικοι απ'το Vira. Ο Ματ με ακολούθησε μέσα από ένα δάσος από βελανιδιές και πεύκα και πάνω σε μία κορυφή από αμμόπετρα.
-Είμαστε αρκετά κοντά!
με προειδοποίησε όταν φτάσαμε στην κορυφή.
Σταμάτησα το άλογο μου, μια ασημόχρυση φοράδα πλούσια σε ομορφιά και αρκετά δυνατή, δώρο του ίδιου του Captain Dormonk, ως ευχαριστήριο δώρο, ένα άλογο ικανό για μάχη, και κοίταξα πέρα στα λιβάδια, εκεί που ένας μικρός στρατός από ληστές ήταν παραταγμένος. Ο Ματ με είχε διδάξει να υπολογίζει από αρκετά μακριά την δύναμη των εχθρών του.
-Εκατόν πενήντα άτομα περίπου..
είπα μετά από λίγο με την τραχειά και αρχοντική φωνή μου.
-Έτσι νομίζω κι εγώ.
του ανταπάντησε ο Ματ. Σήκωσα αργά το χέρι μου κι έδειξα με το δάχτυλο του προς την μεριά των ληστων.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Κυρ Μαρ 18, 2012 8:31 am, 1 φορά
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 8:20 am

-Αυτοί στα πλάγια είναι μισθοφόροι. Τους προσέλαβαν πρόσφατα. Αν δείτε έχουν μεγάλες αποστάσεις απ'τους υπόλοιπους. Απ'ότι φαίνεται δεν έχουν ακόμα εμπιστοσύνη μεταξύ τους. Αυτό θα είναι καλό για μας. Θα το εκμεταλλευτούμε. Ξιφομάχοι και λογχοφόροι στο κέντρο για μάχες σώμα με σώμα και σκοπευτές από πάνω για να τους καλύπτουν στις επελάσεις αλλά και σε περίπτωση οπισθοχώρησης.

Ο Ματ γύρισε προς το μέρος μου και μου έριξε ένα χαμόγελο που φανέρωνε την ικανοποίηση και τον θαυμασμό του συγχρόνως!

-Μπράβο Ρομπ. Κάθε μέρα με εκπλήσεις ευχάριστα όλο και περισσότερο. Απ'ότι φαίνεται δεν έκανα λάθος που σε πήρα τότε υπό την προστασία μου. ΣΕ εκπαίδευσα καλά.

-Ήταν το σωστότερο πράγμα που έκανες σ'ολόκληρη τη ζωή σου, Ματ!! Θα έχεις να το λες στα εγγόνια σου, αν ποτέ κάνεις, ότι είχες πολεμήσει μαζί με τον Rob Greywind τον μεγαλύτερο πολεμιστή όλων των εποχών!! [mor27]

-Χεχεχεχε, πάντα μετριόφρονων ε Greywind???
[mor121]
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 8:25 am

Οι πληροφορίες του Ματ ανέφεραν για ένα μεγάλο αριθμό όπλων τον οποίο κατείχαν οι ληστές. Το έκλεψαν από ένα πλοίο του ναυτικού που λεηλάτησαν μερικές ημέρες πριν. Η πληροφορία αυτή έκανε τον Ματ ανήσυχο. Φοβόταν τι ήθελαν στο νησί του φίλου του, του Goro αυτοί οι άντρες έπειτα απ'την πράξη τους αυτή. Αντίθετα, εγώ αν και δεν ήμουν σίγουρος για τις προθέσεις των ληστών, ήμουν σίγουρος όμως για τις δικές μου. Με έναν τέτοιο εξοπλισμό στη διάθεσή τους, οι ληστές θα μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα. Πάρα πολλά η αλήθεια είναι. Αυτό με έκανε χαρούμενο, γιατί έτσι θα έδειχνα για άλλη μια φορά την αξία μου. Ποθούσα διακαώς αυτά τα όπλα. Αλλά ήξερα καλά ότι οι ληστές τα ποθούσαν κι αυτοί και δεν θα μου τα χάριζαν, αλλιώς γιατί να μπουν στον κόπο να τα κλέψουν. Ένα ακόμα στοιχείο ήταν το αριθμητικό μειονέκτημα. Εκατόν πενήντα ληστές έναντι τεσσάρων αντρών ήταν ένα ακόμα τροχοπέδι για τα σχέδια μου. Το πλήρωμα είναι δικό μου, αλλά δεν θέλω να τους βάλω σε τέτοιον κίνδυνο. Κάτι πρέπει να κάνω γι'αυτό.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 8:30 am

-Τι λες μικρέ? Μπορούμε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη?
-Εύκολα....
Είπα δίχως δισταγμό ,αφήνοντας άφωνους τον Ματ και τους δύο νεαρούς ανιχνευτές, καθώς όλοι γνώριζαν τα μειονεκτήματα αυτής της μάχης. "Πρέπει να τρελάθηκε" σκέφτηκε ο Ματ αλλά εγώ είχα κάνει τα σχέδια μου.
-Όχι όμως αναίμακτα! Άφθονο αίμα θα χυθεί κυρίως δικός του αλλά και εμείς θα έχουμε απώλειες. Μπορεί να κερδίσουμε τη μάχη εδώ πέρα, αλλά δεν ξέρω αν βρούμε τα όπλα!
-Και πως θα νικήσουμε Ρομπ??? Υπερέχουν 40 προς 1 και μιλάς για λίγες δικές μας απώλειες. Νομίζεις πως είμαστε υπεράνθρωποι εεεε??? Απάντησε μου !!!
Η ερώτηση έγινε απ'τον Λου ένα μυώδη άντρα πολύ ψηλό, περίπου σαν τον Ρομπ, πιο ογκώδη, με ξανθά μαλλιά και μούσια. "Ένας σωστός αγριάνθρωπος" όπως τον αποκαλούσε πάντα ο Ματ. Ο Λου είχε ένα μεγάλο πέλεκυ με δύο όψεις που τον χειριζόταν σαν να ήταν κλαδάκι! Γι'αυτό και τον είχα προτιμήσει. Ήταν νεαρός στην ηλικία, αλλά κανονικός ογκόλιθος στη μάχη. 756765

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Κυρ Μαρ 18, 2012 8:36 am, 1 φορά
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 8:36 am

Μ'ένα παγωμένο βλέμμα κοίταξα κατάματα τον Λου και με άγρια χροιά απάντησα....
-Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Αν μου μιλήσεις ξανά με τέτοιο υφάκι θα είναι η τελευταία φόρα που θα ξαναδείς τον ήλιο, γιατί θα σε χώσω τόσο βαθειά στη γη που δεν θα σε βρουν όσο σκληρά και αν ψάξουν! Επίσης αν τολμήσεις να με αμφισβητήσεις με τέτοιο ύφος θα σε κόψω κομματάκια και θα σε σκορπίσω στους πέντε ανέμους. Κατάλαβες αγαπητέ μου Λου?
-Μάλιστα κύρ.........
Πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του, τράβηξα απότομα το σπαθί του πηδώντας με τη δύναμη του φρούτου μου και πήρα το κεφάλι ενός άντρα που μας παρακολουθούσε με μία απότομη κίνηση, μερικά μέτρα πιο κάτω. Αυτό κύλησε στο έδαφος και αίμα πετάχτηκε σ'όλους τους παρεβρισκόμενους. Όλοι έμειναν άναυδοι. Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο!!! Τα βλέμματα καρφώθηκαν πάνω μου κι η σιγή απλώθηκε στον χώρο όπως το σεντόνι απλώνεται στο κρεβάτι.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 18, 2012 8:48 am

-Καλά που τον είδες αυτόν??
-Ένιωσα την θερμοκρασία του. Δεν ξέρω πως αλλά είναι η αλήθεια. Μάλλον το φρούτο μου έχει κι άλλες δυνατότητες εκτός απ'αυτές που ξέρω ήδη.
-Απ'ότι φαίνεται είναι καλά οργανωμένοι και θέλουν να κρύψουν καλά το μυστικό τους.
-Όντως. Αλλά εμείς είμαστε εδώ για να τους σταματήσουμε. Έχω ένα σχέδιο αλλά είναι αρκετά παράτολμο και θα χρειαστεί φοβερό συντονισμό. Θα φτιάξω μερικές βόμβες, εμπλουτισμένες με καυτή λάβα. Μόλις της πετάξετε, αυτές θα σκάσουν και θα σκορπίσουν την λάβα πάνω στους ληστές. Αλλά για να πετύχει αυτό πρέπει να τους κυκλώσουμε. Βορρά, νότο, ανατολή, δύση. Επίθεση απ'όλα τα σημεία εκτός αυτού εδώ.
-Γιατί όχι?
-Γιατί εδώ θα βρίσκομαι εγώ. Εσείς θα πετάξετε τις βόμβες κι αυτοί θα πάνε στο μοναδικό σημείο που δεν θα απειλούνται. Τότε θα αναλάβω εγώ...
Κι ένα σατανικό χαμόγελο απλώθηκε στα χείλη μου...

Συνεχίζεται....
Raijin
Civilian
Civilian
Raijin

[Τέλος] Swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Swordsman   [Τέλος] Swordsman I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 22, 2012 11:46 am

Όνομα: Rob Greywind
Haki Points:---
Player of the Month Points:7
Beli: 27.000
Bounty/Fame Points: +1.000.000
Παρατηρήσεις: Πολυ καλες περιγραφες. afro

[Τέλος] Swordsman
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» The Greatest Swordsman in the World[Τέλος]
» [Αρχή-Παρελθόν] The swordsman
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: