.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Αρχή-Αποστολή]The search for the cursed katana

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

[Αρχή-Αποστολή]The search for the cursed katana - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή-Αποστολή]The search for the cursed katana   [Αρχή-Αποστολή]The search for the cursed katana - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Μάης 09, 2012 8:27 am

Ήμασταν μέσα στην βάρκα στην λίμνη και κωπηλατούσαμε με όση δύναμη είχαμε για να φτάσουμε γρήγορα στα ερηπεια. Είχαμε μια ταχύτητα βάλει οποί μπορεί να φτάναμε σε λίγα λεπτά στην άλλη άκρη της λίμνης όπου ήταν και τα ερηπεια με τους πειρατές. Κοιτάζω μια να δω τους άλλους και βλέπω κάπως την έκφραση του καπετάνιου να έχει αλλάξει.
-Τι συμβαίνει καπετάνιε?
-Κάπως περίεργο είναι.
-Τι πράγμα?
-Δεν έπρεπε να ήταν έτσι η λίμνη έχει πολύ ομίχλη.
-Δεν ήταν έτσι πάντα?
-Όχι η ομίχλη εμφανίζετε μόνο αν προκειτε κάτι να συμβεί.
-Σαν τι?
-Κανένα τέρας μην εμφανιστεί από το νερό και δεν είναι καλό είναι πολύ βίαια.
Όταν το άκουσα αυτό καταπιά το σάλιο μου. Εμείς συνεχίζαμε να κωπηλατούμε αλλά είχαμε σταματήσει την ταχύτητα που είχαμε βάλει για να προσέχουμε μην μας εμφανιστεί τίποτα στο πουθενά. Τότε έτσι όπως συνεχίζαμε να κωπηλατούμε είχαμε δει από κάτω μας στο νερό μια τεράστια σκιά όχι όμως και τόσο μεγάλη, είχαμε καταλάβει ότι ήταν ένα τέρας και πάλι μετά είχαμε βάλει μεγάλη ταχύτητα για να ξεφύγουμε αλλά δεν τα καταφέραμε επειδή εμφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα μπροστά μας οπού δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή-Αποστολή]The search for the cursed katana   [Αρχή-Αποστολή]The search for the cursed katana - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Μάης 11, 2012 12:27 am

Αφού μας είχε βρεθεί μπροστά μας δεν υπήρχε άλλη λύση από το να το σκοτώσουμε για να περάσουμε.
-Καπετάνιε πρέπει να το σκοτώσουμε αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να πάμε στα ερείπια
-Δίκιο έχεις αλλά είναι πολύ μεγάλο και σίγουρα πολύ δυνατό.
-Δεν πειράζει αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας θα τα καταφέρουμε.
-Ναι όντως καπετάνιε αν ενώσουμε τις δυνάμεις τίποτα δεν είναι αδύνατων.
-Καλά αφού λέτε έτσι τότε εντάξει.
Τότε όλοι βγάλαμε τα σπαθιά ας και πήγαμε να την πέσουμε πάνω στο τέρας όλοι μας.Του κάναμε επιθέσεις και ο kenshi από μακριά του έριχνε τόξα αφού ήταν και τοξότης κιόλας. Μετά ο καπετάνιος του πέταξε ένα γάντζο με σκοινί στο λαιμό έτσι εγώ τότε όταν το πέταξε και τον είχε πιάσει από το λαιμό ανέβηκα πάνω σε εκείνο το σκοινί και πήγαινα προς το λαιμό του να τον κόψω. Εγώ ανέβαινα ανέβαινα και σε κάθε ένα λεπτό σχεδόν μου έβαζε τα χέρια του για να με εμποδίσει αλλά εγώ τα περνούσα με ευκολία τις επίθεσις του. Εγώ εξακολουθούσα και ανέβαινα και σε μια στιγμή χωρίς να το είχα καταλάβει είχα ήδη ανέβει στο λαιμό του και τότε βγάζω το σπαθί μου και του το καρφώνω μέσα στο κεφάλι του οπού πρέπει να πόνεσε αρκετά, όταν του το είχα καρφώσει με πέταξε μέσα στην βάρκα και από το πολύ το πόνο βούτηξε πάλι μέσα στο νερό οπού έκανε ένα σωρό κύματα και μας πέταξε κάπου μακρυά οπού δεν ξέραμε που ήταν και μπορεί να είχαμε βγει εκτός πορείας
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή-Αποστολή]The search for the cursed katana   [Αρχή-Αποστολή]The search for the cursed katana - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Μάης 14, 2012 11:08 am

Την στιγμή οπού εμείς είχαμε βγει εκτός πορείας δεν ξέραμε τι να κάναμε και σαν πλοηγός που είμαι εγώ δεν έχω τίποτα πάνω μου κάτι σαν πυξίδα για να μπορέσω να δω από πια μεριά πρέπει να πάμε.
Καπετάνιε συγνώμη δεν έχω πυξίδα πάνω μου.
Αυτό είναι πρόβλημα τώρα.
Εμείς όλο μιλούσαμε μεταξύ μας εγώ και ο καπετάνιος και δεν βλέπαμε τον kenhsi οπού ήθελε να πει κάτι , έτσι εγώ γυρνάω μια το κεφάλι μου να τον ρωτήσω αν έχει πάνω του εκείνος αλλά που να έχει δεν είναι πλοηγός εγώ πρέπει να κουβαλάω.
Kenshi? Όταν πήγα να ρωτήσω τα μάτια του είχαν αρχίσει και έλαμπαν [mor54] λες ήθελε να των ρωτήσω.
Τι θες Ryota?
Μήπως έχεις πάνω σου καμία πυξίδα.
Πυξίδα εγώ? Από πότε αλλά ευτυχώς που κουβαλούσα μια τυχαία πάνω μου οπότε πάρε. Άνοιξα το χέρι μου και μου την έδωσε. Όταν την πήρα την άνοιξα και την έβαλα να δουλέψει αλλά δεν ήξερα από πιο μέρος ακριβώς είναι τα αρχαία ερείπια.
Καπετάνιε από που είναι τα αρχαία ερείπια?
Βρίσκεται ανατολικά.
Ευχαριστώ καπετάνιε, αμέσως έδειξα το βελάκι προς τα εκεί και ξεκινήσαμε να κάναμε κουπί.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή-Αποστολή]The search for the cursed katana   [Αρχή-Αποστολή]The search for the cursed katana - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Μάης 14, 2012 11:48 pm

Όταν ξεκινάγαμε να κάναμε κουπί νιώθαμε ότι σχεδόν θα ήμασταν κοντά στα αρχαία ερείπια.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ
Κοντεύαμε σχεδόν να φτάσαμε είχαμε άλλο λίγο ακόμη για να φτάσουμε στην άλλη άκρη οπού ήταν και τα ερείπια,είχαμε κάνει μόνο μια ώρα.Εμείς συνεχίζαμε και κάναμε κουπί χωρίς σταματημό και ξαφνικα είδαμε καθαρά την άκρη της λίμνης μέσα σε αυτή την βαθιά ομίχλη.
Καπετάνιε φτάσαμε.
Αφού είχαμε φτάσει στην άκρη της λίμνης είχαμε βάλει την βάρκα σε ένα μέρος ώστε να μην φύγει και δεν μπορέσουμε να πάμε πίσω και εμείς συνεχίσαμε να πηγαίνουμε προς τα πάνω οπού μάλλον ήταν και οι πειρατές οπού το μέρος λεγόταν αρχαία ερείπια.

[Αρχή-Αποστολή]The search for the cursed katana
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή]Cursed arc part 1[Τέλος]
» [Αρχή]Cursed arc part 2[Τέλος]
» Μια Νέα Αποστολή[Αρχή]
» My first mission [Αποστολή-Αρχή]
» [Αρχή]Μια ακόμο αποστολή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: