.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
12 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 12 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[τέλος] Seek and destroy

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[τέλος] Seek and destroy  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΤετ Μάης 02, 2012 1:33 pm

Προς στιγμήν ο Squall σώθηκε,,Μετά απο κάποια λεπτά, άρχισαν να σηκώνονται μερικοί
-Αuron,Spawn πάρτε τον Squall και την Eona απο εδώ!
- Storm of justice!Τα κεφάλια μου άρχισαν να χτυπούν αστραπιαία αυτούς που είχαν σηκωθεί πρώτοι και να επιτίθενται αυτόβουλα στον επόμενο στόχο τους..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Μάης 05, 2012 8:40 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 6:16 am

Τα χέρια μου που είχαν τα ισχυρά νύχια , πετσόκοβαν ότι βρισκόταν μπροστά μου, και τέλος, η ουρά φίδι που είχα, έκανε την αναισθητοποίηση των "θυμάτων" πιο εύκολη
Η ανάσα μου είχε βαρύνει.. ειχα νικήσει τουλάχιστον 30 άτομα..
Είχαν πάρει τους δυο τραυματίες και τώρα έτρεχαν μακρυά...
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 6:22 am

Έπρεπε να πλησιάσω και να απαγάγω τον ΜR9ό όσο ήταν καιρός..
Με το δεξί χέρι μου χτύπησα αυτόν που ερχόταν από τα αριστερά, καρφώνοντας τα νυχιά μου στο σώμα του.. Εκείνος που ερχόταν απο αριστερά , πήγε να με χτυπήσει με το σπαθι του, όμως απέκρουσα την επίθεση με τα νύχια του αριστερού μου χεριού και τον δάγκωσα με την ουρά φίδι....
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 6:27 am

Τους τρεις απο τους τέσσερις που έμειναν τους σκότωσα δαγκώνοντας τους με τα 3 κεφάλια μου ενω τον τελευταίο τον ειχα ακινητοποιήσει πιάνοντας τον και σφίγγοντας τον με την ουρά μου.. Μόλις ήρθε η σειρά του έφερα την ουρα μου μπροστά μου και τον σκότωσα χτυπώντας τον με τα νύχια μου στο στήθος.. Όταν το νεκρο του σώμα είχε πέσει στο έδαφος,
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 6:32 am

Τότε μπροστά μου εμφανίστηκε μια γιγαντόσωμη γυναίκα
-Που νομίζεις οτι πας?
-Να μην σε ενδιαφέρει ...Είπα και της επιτέθηκα..Εκείνη απέκρουσε την επίθεση με τα νύχια μου με έναν κορμό δέντου..
Πως μπορούσε να έχει τόση δύναμη ?..
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 6:37 am

Έτρεξα προς τα πάνω της και την χτύπησα με δύναμη στο στομάχι με την γροθιά μου.
-Cerberus punch
.Αυτό την έστειλε στον απέναντι τοίχο ο οποίος έσπασε..
Πήγα προς τον Μιστερ 9 και τον έβαλα στον ώμο μου..Άρχισα να τρέχω προς το καράβι μας πριν σηκωθούν οι άλλοι και μας κυνηγήσουν

DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 6:46 am

δεν μποροεσα να τους ξεφύγω τελικά..10άντρες στάθηκαν μπροστά μου κλείνοντας μου τον δρόμο..
CERBERUS CARNAGE!
όρμησα προς τα πάνω τους..Με τα κεφάλια μου επιτέθηκα σε 3 , με τα χέρια μου έπιασα 2, και τους χτύπησα αναμεταξύ τους..Μετά τους έριξα πάνω σε άλλους δυο..Αφού σκότωσα εκείνους που τους επιτέθηκα με τα κεφάλια, στράφηκα σοτυς 3 που έμειναν
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 6:56 am

αφού τους αποτελείωσα και εκείνους τότε άρχισα να τρέχω προς το καράβι...Μετά απο στιγμές, αντίκρισα την πλάτη του Auron και του Spawn που έτρεχαν για το καράβι..Πάλι καλά γιατί δεν γνώριζα την ακριβή τοποθεσία του ..Έτρεχα ελπίζοντας να το βρω...Ο μρ 9 έκανε κάποιες ανήσυχες κινήσεις μέσα στον ύπνο του
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 7:08 am

πήγε να ξυπνήσει αλλα τον χτύπησα στο κεφάλι και τον αναισθητοποίησα.Σίγουρα η απαγωγή του θα μας οδηγούσε στα ίχνη μερικών υπόπτων για την υπόθεση που μου αν'εφερε ο ρομπ.Και τώρα που τον θυμήθηκα, που είχε πάει ? μας εγκατέλειψε πριν την μάχη, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση..Λες και ήθελε να ξεφύγει
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 7:13 am

Η να είχε υποπτευθεί οτι θα χρειαζόμασταν ενισχύσεις και π'ήγε στο καράβι του για να καλέσει?? Αυτό παρέμενε άλυτο μυστήριο...Όταν φτάναμε σε ασφαλές σημείο μακρυά απο το νησί, οπου δεν θα μπορούν να υποκλέψουν τις συνομιλίες, θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί του, εαν αυτό είναι εφικτό και εάν δεν του συνεύει τίποτα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 7:36 am

Άρχισα να τρέχω γρηγορότερα ώστε να τους φτάσω ..Μετά απο λίγα μέτρα, άκουσα έναν πυροβολισμό..Γύρισα ενώ συνέχιζα να τρέχω και είδα πως υπήρχαν άντρες στην κορυφή του λόφου που μας κυνηγούσαν..
-Τρέξτε, πιο γρήγορα! φώναξα στους μπροστινούς...Πλέον το καράβι φαινόταν στον ορίζοντα..
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 8:17 am

Το θέμα ήταν αν θα το φτάναμε...Πίσω απο τον λόφο, ξεπρόβαλαν τα καράβια που είχα δει στο λιμάνι...Σκούρα τα πράγματα...Με γρήγορες κινήσεις ανεβήκαμε στο κατάστρωμα...Τους τραυματίες Squall και Eona τους αφήσαμε να ακουμπούν στο κατάρτι.. Ο Spawn πήδηξε στο νερό και άρχισε να σπρώχνει το καράβι για να κινηθεί
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 8:24 am

ο Auron άρχισε να κατεβάζει τα πανιά και εγώ έτρεξα προς το πηδάλιο...Το πλοίο άρχισε να κινητέ επιτέλους...Ακούστηκαν κανονιοβολισμοί ...Μετά απο δευτερόλεπτα, οι κανονιόμπαλες έπεσαν στο νερό ...
-Spawn!Ανέβα επάνω! ανταπέδωσε τα πυρά για να ξεφύγουμε! φώναξα...Κοιτώντας δεξιά και αριστερά, δεν είδα κανένα καράβι των μαριν
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 8:32 am

Με ένα σάλτο, ανέβηκε στο κατάστρωμα..Έτρεξε προς ένα κανόνι και στο σήκωσε στους ώμους του..Ήταν υπερβολικά δυνατός αυτός ο ψαράνθρωπος σκέφτηκα..
Τοποθέτησε το κανόνι στο πίσω μέρος του καραβιού και άρχισε να ανταποδίδει τα πυρά..
-Στόχευσε τα κατάρτια τους! του φώναξα γνωρίζοντας το άριστο σημάδι του
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΣαβ Μάης 05, 2012 8:39 am

τα πυρά μας ακούστηκαν...Οι βολές έσκιζαν τον αέρα..Κοίταξα πίσω και περίμενα την στιγμή της σύγκρουσης [mer21]
Πέτυχε το μπροστινό κατάρτι του πρώτου καραβιού με την πρώτη βολή ρίχνοντας το πισω, και με την δεύτερη την πλώρη του καραβιού, βάζοντας του και φωτιά...Το καράβι έχασε την πλοήγηση του και έπεσε επάνω στο δεύτερο...Τώρα το μόνο που απέμενε ήταν να απαλλαχτούμε και απο το τρίτο καράβι
Genryusai
Civilian
Civilian
Genryusai

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [τέλος] Seek and destroy    [τέλος] Seek and destroy  I_icon_minitimeΤετ Μάης 16, 2012 12:47 pm

Όνομα:Vergil
Haki Points:-
Player of the Month Points:3
Beli: 8.000
Bounty/Fame Points:1.000.000
Παρατηρήσεις:Απότομη αρχή, απότομο τέλος, οριακά ως προς το μέγεθος ποστ, πέρασες από το νησί, και μόνο αυτό είναι μια χαρά.

[τέλος] Seek and destroy
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team
» [Τελος]Hide and Seek! Looking for Ninjas!
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: