[Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team
3 απαντήσεις
Συγγραφέας
Μήνυμα
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
Θέμα: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Τετ Απρ 25, 2012 1:36 pm
Στην προηγούμενη ιστορία: Μετά απο μια μάχη με το πειρατικό πλήρωμα του Captain Makarov με bounty 45.000.000, βρέθηκα στο κρεβάτι του νοσοκομείου , καθώς όταν πήγα να τους επιτεθώ. κάτι συνέβη στο σώμα μου..Αυτό το ''κάτι'' προκλήθηκε απο το φάρμακο που μου είχε δώσει ωστε να χάσω την μνήμη μου ,η οργάνωση την οποία έψαχνα για να αφανίσω....Αυτή η οργάνωση αποτελείτε κυρίως απο επαναστάτες , έχει ένα μικρό ποσοστό διεφθαρμένων μαριν, και χρηματοδοτείτε απο πλούσιους άντρες ανα τον κόσμο, με στόχο τον πλούτο και την εξουσία.. Ως αποστολή μετά την πολύκαιρη ανάρρωση, αποστολή είχα να φροντίσω την ασφάλεια των κατοίκων της gourmet city του νησιού Pucci , κατα την διάρκεια της τοπικής γιορτής..Εκεί καλεσμένος ήταν ο admiral kizaru, ο οποίος μετά το ομαλό πέρας της νύχτας, μου έδωσε συγχαρητήρια..
Πληροφορίες για τα άτομα στην ομάδα μου :
Η ομάδα μου αποτελείτε απο την Eona(ξιφομάχος), μία πρώην πριγκίπισσα απο το Illusia της West Blue,
τον ψαράνθρωπο ''Gunslinger'' Spawn
Σπόιλερ:
( σκοπευτής)
τον παιδικό μου φίλο Squall Leonheart
Σπόιλερ:
, ο οποίος είναι ξιφομάχος, Marine lieutenant, και χρήστης του zoan φρούτου Neko Neko no mi : model White Tiger ..Η καταγωγή του είναι απο το kingdom of hesclusia όπως και η δικιά μου
και τον πατέρα του Squall , ''Marble'' Auron Leonhart, ο οποίος είναι Γιατρός, ξιφομάχος Marine Commander, χρήστης του paramecia φρούτου (τύπου diamond jozu) marble marble no mi το οποίο σου δίνει την δυανοτητα να μεταμορφώνεις το σώμα σου σε μάρμαρο
Τώρα
Βρισκόμασταν καθ οδόν για το νησί Cactus.. Είχα λάβει μια κλήση στο den den mushi , απο τον συνάδελφο, Rob Greywind, με τον οποίο είχαμε σχηματίσει μια ομάδα, την inferno of justice.. Επειδή το πλοίο μας βρισκόταν στο cactus και κατασκευαζόταν, και επίσης ο φίλος μου και μέλος της ομάδας μου Spawn, είχε μείνει εκεί, είχα ένα παραπάνω κίνητρο για να πάω.. Την μεταφορά, έκαναν δυο μέλη της CP2 οι οποίοι προσφέρθηκαν να μας πάν, καθώς το cactus είναι στον δρόμο τους για την επόμενη αποστολή τους.. Καθόμουν στο κατάστρωμα μαζί με τον προσωπικό μου γιατρό, και γιατρό της ομάδας Auron.Μου έβαζε κάτι ενέσεις ωστε ο οργανισμός μου να μπορεί να αντισταθεί στην επιρροή του φαρμάκου..Εκτός της αδυναμίας που ένιωθα συχνά πυκνά, είχα και δυσκινησία ...Γι αυτό τον λόγο, ο Auron μου έδωσε κάποιο φάρμακο σε ενέσεις, για να το έχω πάνω μου και να το βάζω στον οργανισμό μου αν η κατάσταση απαιτεί μάχη ενώ ο οργανισμός μυο δεν αντέχει..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τετ Μάης 09, 2012 1:10 pm, 5 φορές συνολικά
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Πεμ Απρ 26, 2012 9:18 am
Στην προηγούμενη ιστορία....
Βρέθηκα στο Cactus Island. Εκεί είχα μία περίεργη συνάντηση μ'έναν τύπο που είχε το κωδικό όνομα Mr.9, ο οποίος ήταν μέλος μιας μυστήριας οργάνωσης. Η μάχη μεταξύ μας εξελίχθηκε υπέρ μου. Αλλά όχι δίχως απώλειες.........
Πριν 3 ώρες....
.....Πήγαμε ως το καράβι.. Εκεί στείλαμε τους κρατούμενους στις φυλακές του πλοίου και τον Ματ(μέλος του πληρώματος μου) στο ιατρείο.. Εγώ ανακοίνωσα στους άλλους marine τον θάνατο 10 συναδέλφων μας και προς τιμή τους διέταξα να γίνει ομοβροντία απο 10 κανόνια καθώς φεύγαμε απο το νησί...Ένα κανόνι για την κάθε μια χαμένη ψυχή....
Τώρα...
Το πλοίο μου απομακρυνόταν απ'την ακτή του νησιού, έπειτα από τον αποχαιρετισμό στους πεσόντες συναδέλφους μας.....Τότε ήταν που ήρθε ένα σήμα, το οποίο βόλεψε με την κατάσταση που υπήρχε.... "Στο Cactus Island κατοικούν σε αυτό ΜΟΝΟ bounty hunters και αιχμαλωτιζουν πειρατες κατα το περασμα τους. Εχουμε πληροφοριες ομως οτι μια ομαδα κυνηγων στο νησι εσκεμμενα αφηνει πειρατες να περασουν για αγνωστο προς στιγμην λογο. Μαθετε τον λογο και φερτε τα μελη της ομαδας αυτης ενωπιον της δικαιοσυνης εαν οι σκοποι της ειναι παρανομοι." Αυτό το σήμα μ'έβαλε σε σκέψεις κι αποφάσισα να καλέσω λίγη βοήθεια. Έτσι πήρα τον φίλο μου τον Vergil, να έρθει στο νησί.....
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Πεμ Απρ 26, 2012 11:41 am
-Ποιος είναι ο Rob Greywind? ρώτησε ο Squall.. -Είναι ένας πολύ δυνατός άντρας..Κατέχει την δύναμη ενως Logia φρούτου..Της Λαβας..Τοσο καιρο που ταξιδεύω και πολεμώ , δεν έχω αντικρίσει έναν τόσο δυνατό άνθρωπο.. Να φανταστείς, εξαφάνισε ένα χωριό με 100+ κατοίκους με μια του επίθεση.. Η Eona έμεινε με γουρλωμένα μάτια .. -Αποκλείετε αυτό, είπε ο Squall..Υπάρχει μια τοσο καταστροφική δύναμη? Αμφιβάλω.. Ακολούθησε σιωπή -Τον έχω ακουστά, είπε ο Commander Auron .. Είναι πρώην πειρατής..Να φανταστείς πως το Bounty του είχε φτάσει στα 97 εκατομμύρια..Μου είχαν αναθέσει να τον πιάσω,όμως εφόσον τάχθηκε υπερ μας και ήρθε στις τάξεις μας , η αποστολή ακυρώθηκε, όμως δεν σταμάτησα να παρακολουθώ τα νέα του και έτσι σύντομα έμαθα πως έχει σημειώσει σημαντικές νίκες υπέρ των Marines.. -Καθόλου απίθανο, είπα.. -Φήμες λενε πως η δύναμη του,. είναι σαν του Admiral Akainu.. Διάβασα για τον Akainu σε ένα βιβλιαράκι-οδηγό που είχα απο παλιά.. Η αμνησία δεν με εμπόδισε ωστε να θυμάμαι τον άνθρωπο στον οποίο θέλω να μοιάσω ... -Με λίγη προπόνηση σίγουρα θα τον φτάσει, είπα... Και ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον να γίνουμε Admirals.. -Μακαρι μικρέ, είπε ο Auron..Απο δύναμη , φρούτο και τεχνική με το σπαθί καλα τα πας και αν μάθεις τεχνικές Rokushiki και διδαχθείς πως να χρησιμοποιείς Haki, η θέση του Admiral είναι δικη σου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 29, 2012 5:33 am, 2 φορές συνολικά
Destro Civilian
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Παρ Απρ 27, 2012 3:46 am
Η διαταγή που είχα δώσει ήταν απλή και κατανοητή... -Θέλω να επιστρέψουμε στο Cactus Island. Να ετοιμάσετε τις ίδιες βάρκες με πριν. Θέλω οκτώ άντρες σε κάθε βάρκα κι έναν αξιωματικό επικεφαλή σε κάθε μία. Εγώ θα είμαι στην πρώτη, η Άννα στην δεύτερη και ο Wailord στην τρίτη. Ο Ματ πρέπει να μείνει πίσω και να αναρρώσει. Όσο θα λείπω αντικαταστάτης στα καθήκοντα μου θα είναι η Σάνσα. Η Σάνσα ήταν η όμορφη γιατρός του πληρώματος μου, η οποία είχε εκπαιδευτεί σε διάφορες ειδικότητες της ιατρικής και ήταν ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια μου. Ήταν 28 ετών και αρκετά όμορφη. Χαρακτηριστικό ήταν ότι πολύ απ'τους άντρες μου παρακαλούσαν να αρρωστήσουν για να πέσουν στα χέρια της.
Σπόιλερ:
Οι ετοιμασίες είχαν γίνει και πλέον βρισκόμουν επάνω στην βάρκα η οποία κατευθυνόταν προς το νησί. Η νέα αποστολή που μου είχε ανατεθεί μου προκαλούσε ένα περίεργο συναίσθημα. Κάτι δεν μ'άρεσε στην όλη υπόθεση. -Ο Mr.9 είναι μέλος σε μια περίεργη οργάνωση για την οποία δεν ξέρω τίποτα. Και η συγκυρία είναι περίεργη. Θα πρέπει να υπάρχει κάποια σχέση.... Ήταν οι σκέψεις που με βασάνιζαν όσο προχωρούσα προς το νησί.
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Παρ Απρ 27, 2012 12:48 pm
Με το πέρας μιας ώρας, αντικρίσαμε το Cactus Island..Οι επιβλητικοί κάκτοι του στέκονταν αγέρωχοι στο κέντρο του νησιού.. Στα ανοιχτά είδαμε ένα πλοίο.Αν και δεν μπορούσα να δω την σημαία του, ήξερα πως είναι δικο μας λόγο του σχεδιασμού.. Πλησιάζοντας το , είδα έναν αντρα μέσα σε μια βάρκα να κατευθύνεται προς το νησί.. Κοιτάζωντας καλύτερα, είδα πως αυτός ο αντρας φορούσε την στολή των Marines και εκτός αυτού, ήταν ο Rob! σηκώθηκα απο την θέση μου και πήγα στο μπροστινό μέρος της πλώρης -Oooooi! Rob! άρχισα να φωνάζω.. Μετα απο δυο τρεις άκαρπες προσπάθειες αποφάσισα να καταφύγω σε πιο δραστηκά μετρα.. Είπα στον Squall να ρίξει με το κανόνι στην αντίθετη κατεύθυνση ωστε να ακούσει την κανονιά και να θορυβηθεί... Πρώτη φορα τον έβλεπα τόσο σκεπτικό .. Αφού η εντολή μου , ολοκληρώθηκε, επιτέλους ο Rob γύρισε προς το μερος μας.. Πλησιάσαμε με το πλοίο μας , την βαρκα του και επιβιβάστηκε σε εμάς.. Οι δυο άντρες της CP2 έδεσαν την βαρκα του στο πλοίο και θα την άφηναν όταν φτάναμε στο νησί -Λοιπόν Rob, να σου γνωρίσω την ομάδα μου.. Απο εδώ, είναι η Eona, ξιφομάχος και μάγειρας .. Αυτος είναι ο Lieutenant Squall Leonhart ο οποίος είναι ξιφομάχος, χρήστης του Zoan φρούτου , neko neko no mi : model white tiger, και εκείνος είναι ο πατερας του Squall και γιατρός, Commander Auron Leonhart, που είναι και χρηστης του Paramecia φρούτου του διαβόλου , marble marble ni mi (ιδιότητα να κανεις το σώμα σου μαρμαρο, στυλ Diamond Jozu)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 29, 2012 5:21 am, 1 φορά
Destro Civilian
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Σαβ Απρ 28, 2012 12:54 am
Βρισκόμουν βυθισμένος στις σκέψεις μου, έως ότου ένας δυνατός ήχος με "ξύπνησε". Ακούστηκε σαν ένα κανόνι και το πρώτα πράγμα που μου πέρασε απ'το μυαλό ήταν πως δεχόμασταν επίθεση. Μόλις γύρισα όμως το κεφάλι μου προς την πλευρά που ακούστηκε ο ήχος είδα ένα πλοίο με γνώριμη σημαία. Ήταν ένα πλοίο του ναυτικού που επάνω σ΄αυτό επέβαινε ο καλός μου φίλος Vergil. "Ήρθες τελικά κοπρόσκυλο" σκέφτηκα μέσα μου κι ένα μειδίασμα ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο μου. Πλησιάσαμε με την βάρκα μου το πλοίο ενώ διέταξα τις άλλες δύο βάρκες τις συνοδείας μου να κατευθυνθούν προς το νησί και να προετοιμάσουν την άφιξη μας. Εγώ απ'την άλλη είχα ήδη ανέβει στο πλοίο που βρισκόταν ο Vergil. -Δεν άργησες και πολύ....Και βλέπω πως έφερες και παρέα μαζί σου.. -Ε, ναι... Ήταν η τέλεια ευκαιρία να σου γνωρίσω τους δικούς μου νακάμα.... Ο Vergil προχώρησε στις απαραίτητες συστάσεις με τους παρόντες αξιωματικούς κι έπειτα όλοι μαζί πήγαμε στην καμπίνα του για να συζητήσουμε για την αποστολή... -Διάβασα για την αποστολή που μας ανατέθηκε...Ανακάλυψες τίποτα καινούριο.... -Υπάρχουν πολλές ύποπτες συγκιρίες μαζεμένες και αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Θα σας πω αναλυτικά τις σκέψεις μου και τα δεδομένα που έχω.... Είπα αφού πήρα μια βαθιά ανάσα και ήμουν έτοιμος να αρχίσω....
Destro Civilian
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Σαβ Απρ 28, 2012 1:06 am
Πριν ξεκινήσω να μιλάω ξεφύσηξα ξανά.... -Πρώτη φορά σε βλέπω τόσο σκεπτικός... -Και που το ξέρεις αυτό?? Η μνήμη μου πως είναι?? -Σε καλύτερη κατάσταση από πριν..... -Ας περάσουμε στο θέμα. Περνούσα έξω απ'το νησί και παρατήρησα ύποπτη δραστηριότητα. Με δύο ομάδες των δέκα αντρών αποβιβάστηκα στο νησί κι άρχισα να εξερευνώ. Αυτό που βρήκα όμως δεν το περίμενα. Η μία ομάδα που έστειλα αποδεκατήστηκε. Δεν ξέρω αν αυτοί που το έκαναν ήταν κυνηγοί ή απλοί παράνομοι αλλά δέχτηκαν την τιμωρία που τους άξιζε. Βέβαια δεν ανακάλυψα ποιος κρυβόταν πίσω απ'αυτούς. Αντιμετώπισα έναν άντρα ονόματι Mr.9, που όπως καταλαβαίνετε είναι ένα κωδικό όνομα. Κατάφερε να μου ξεφύγει πριν μάθω πολλά. Απ'όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω υπάρχει μία μυστική οργάνωση από πίσω. Επίσης μαζί με τον Mr. 9 υπήρχε κι ένας άλλος μυστήριος άντρας αλλά ούτε που τον είδα καλά-καλά. Το θέμα είναι ότι δεν έχω συναντήσει ούτε έναν που να είναι αναγνωρισμένος κυνηγός. Δεν ξέρω αν ζούνε καν πραγματικοί κυνηγοί στο νησί ή αν αυτή η οργάνωση τους εξολόθρευσε και κράτησε το νησί για να έχει προστασία από μας, μιας και είναι γνωστό νησί όπου υπάρχουν κυνηγοί επικυρηγμένων, ή αν οι κυνηγοί συμμάχησαν μ'αυτήν την οργάνωση ή αν αυτή η οργάνωση είναι οι ίδιοι οι κυνηγοί που παραστράτησαν. Κινούμαι στο απόλυτο σκοτάδι. Υπάρχει καμία ιδέα? Είπα απευθυνόμενος στον Vergil και την παρέα του...
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Σαβ Απρ 28, 2012 1:41 am
Τα λόγια του Rob με έβαλαν και μένα σε σκέψεις...Τώρα κατάλαβα γιατί τον είδα έτσι πριν ...Αυτό το μυστικό όνομα μου θύμιζε κατι...Κάπου είχα ακούσει κάτι παρόμοιο..Αλλα που? Αυτη η αμνησία ήταν αρκετά ενοχλητική.. -Είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση...Απορω πως δεν έστειλαν ανώτερης βαθμίδας Marine η ακόμα και τις Cp...Εδώ μιλάμε για ακομα μια οργάνωση οπως είπες και εσύ..Αν και έχουμε εμπειρία για να τους αντιμετωπίσουμε πρέπει να μην τους υποτιμούμε..Το γεγονός οτι σκότωσαν 10 απο τους άντρες σου, τους καθιστά αρκετά επικίνδυνους.. -Χαίρω πολύ...είπε ο Rob -Απλά σκέφτομαι φωναχτά, είπα .. Εσένα σε έχουν δει, αρα δεν μπορεις να εμφανιστείς μπροστά τους έτσι εφόσον θέλουμε πρώτα τις πληροφορίες.. -Έχεις κάποιο δίκιο -Σκέφτομαι να μεταμφιεστώ μαζί με τον Squall και τον Auron σε ταξιδιώτες ωστε να μπορέσουμε να τους αποσπάσουμε πληροφορίες..Τι λες γι αυτο? -Πιστεύεις πως θα μιλήσουν στον οποιονδήποτε? -Είναι και αυτό ένα θέμα, ειπα απογοητευμένος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 29, 2012 5:13 am, 1 φορά
Destro Civilian
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Σαβ Απρ 28, 2012 1:52 am
-Νομίζω πως μόνο μία λύση υπάρχει...Ωμή βία....Θα κατέβουμε στο νησί και θα επιτεθούμε!!! -Μ'αρέσει αυτή η ιδέα.... Είμαι μέσα!!! Είπε ενθουσιασμένος ο Vergil. -Συγγνώμη που διακόπτω και σας χαλάω την χαρά... Είπε διστακτικά στην αρχή η Eona και συνέχισε να μιλάει με πιο αποφασιστικό τόνο... -...Το να επιτεθούμε ίσως να είναι η μόνη μέθοδος την οποία έχουμε στα χέρια μας, αλλά πριν φτάσουμε εκεί, δεν θα έπρεπε πρώτα να βρούμε κάποιον ή κάτι να μας οδηγήσει στο μέρος όπου βρίσκονται αυτοί οι "κυνηγοί"?? -Ναι, έχεις δίκιο.....Αλλά πως θα τους βρούμε? Δεν έχω ιδέα που να ψάξω... -Σ'αυτό μπορώ να βοηθήσω εγώ νομίζω.... -Πώς? -Μην ξεχνάς πως έχω τρεις πολύ καλές μύτες! -Δηλαδή θα.... -Ακριβώς!! Θα εντοπίσω την μυρωδιά τους!!! -Να μια καλή ιδέα!! Είπε χειροκροτώντας η Eona!!
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Σαβ Απρ 28, 2012 2:15 pm
-Είπες πως έχεις παλέψει μαζί του σωστά? ρώτησα τον Rob αφηρημένος. -Ναι..Μόλις τώρα δεν το είπα? -Άλλαξες καθόλου ρούχα από εκείνη την στιγμή? -Οχι δεν πρόλαβα, παραδέχτηκε.. -Τότε καλύτερα, είπα.."Hybrid Cerberus" είπα παίρνοντας την αντίστοιχη μορφή... Περπάτησα προς τον Rob και έσκυψα καθώς με αυτή μου την μορφή, το ύψος μου ξεπερνούσε τα 3,5 μετρά, για να μυρίσω τα ρούχα του..Με την βοήθεια των πλαϊνών κεφαλιών μου και της μνήμης που είχα για την μυρωδιά του απο την τελευταία μας συνάντηση(καθώς και της μυρωδιάς αυτόν που είχε έρθει σε άμεση επαφή) εντόπισα μια μυρωδιά που δεν ήταν γνώριμη σε μένα.. Απομακρύνθηκα απο αυτόν σκεπτικός.. Περπάτησα προς την πλωρη του πλοίου .Εκεί κάθισα σε μια καρέκλα παίρνοντας την ανθρώπινη μορφή μου και έκλεισα τα μάτια ..Ο αέρας που έπεφτε στο πρόσωπο μου έπαιρνε τα μαλλιά μου προς τα πίσω και μου εδινε μια ωραία αίσθηση. Δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί, αλλα πλέον μπορούσα να αισθανθώ την παρουσία αυτού που είχα μυρίσει.. Ήταν...ήταν στο Cactus...Κοντα σε έναν λόφο, , σε ένα απομονωμένο μέρος.. Άνοιξα τα μάτια μου και κοίταξα ευθεία μπροστά.. Είδα πως πλέον είχαμε μπει στην θάλασσα που χώριζε το Cactus σε 2 μεγάλες μάζες γης
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 29, 2012 5:08 am, 1 φορά
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Σαβ Απρ 28, 2012 2:36 pm
-Μύρισες τίποτα? Έμεινα σιωπηλός αρχικά..τι ήταν αυτό μόλις τωρα..Ποιες οι πιθανότητες να είναι αληθινή η "προαίσθηση" μου αυτή ??Αποφάσισα να μάθω την αλήθεια.Αν όντως μπορούσα να πιάσω μυρωδιές και να εντοπίσω τις θέσεις τους η να αισθανθώ αν ήταν κοντά, θα ήταν μεγάλο οπλο για μένα.. -είναι σε έναν λόφο απο πίσω...Πρέπει να είναι εκείνος εκεί, είπα σηκώνοντας το χερι μου ωστε να δείξω τον μικρότερο λόφο του νησιού... -Πως το ξες αυτό? ρώτησε ο Rob.. Εκτός απο ισχυρή όσφρηση, χρησιμοποιείς και Haki? -Δεν ξέρω.. Μου βγήκε αυθόρμητα...Οπως και να χει, ας πάμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή..Να αφήσουμε τις βάρκες εκει , είπα δείχνοντας τους ένα κομμάτι στεριάς Αφού ρίξαμε άγκυρα στο πλοίο , επιβιβαστήκαμε στις βάρκες και τις πλοηγήσαμε ως που φτάσαμε στη στεριά..Εκεί τις σύραμε πάνω στην στεριά και αφήσαμε μια ομάδα φύλαξης που αποτελούταν απο τον Auron και 2 άντρες του Rob.. Περπατώντας προς τον λόφο, άρχισα να μην νιώθω καλά.... Η καρδιά μου άρχισε να χτυπά πιο έντονα και πιο γρήγορα κάνοντας με να ζαλιστώ.. Παραπάτησα λίγο κι ύστερα έπεσα στα γόνατα. Κρατούσα με το δεξί χέρι το χώμα και με το αριστερό την καρδιά μου.. Τι μου συνέβαινε πάλι?? Το στομάχι μου άρχισε να ανακατεύεται... Τα πόδια μου τα ένιωθα αδύναμα ενώ συγκρατούσα με δυσκολία τα μάτια μου ανοιχτά... Θυμήθηκα το φάρμακο που μου είχε δωσει ο Auron..Με δυσκολία έβγαλα μια σύριγγα απο την τσέπη μου και την κάρφωσα στον λαιμο μου.....Άκουγα φωνές απο γύρω μου..Ήταν ο Rob, η Eona και ο Squall που μου μιλούσαν αλλα δεν καταλάβαινα τι έλεγαν..Ύστερα απο λίγα λεπτά άρχισα να συνέρχομαι... Σίγουρα το φάρμακο που μου είχαν δωσει για πάθω αμνησία, δεν ήταν μονο γι αυτή τη δουλειά...Με κατέστρεφε..Για πόσο θα άντεχα άραγε? Ποιες οι επιλογές μου αν θα ήθελα να ζήσω?... Άφησα αυτές τις σκέψεις πίσω καθώς ο Squall μου πετούσε ένα ακόμα φλασκί με νερο για να συνέλθω
Destro Civilian
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Κυρ Απρ 29, 2012 5:42 am
Ακολουθούσαμε τον Vergil προς την κατεύθυνση που μας είχε υποδείξει εξ'αρχής. υπήρχαν στιγμές όμως που έδειχνε σημάδια αδυναμίας κι αυτό με ανησυχούσε αρκετά. Τον συμπαθούσα πολύ και δεν ήθελα να του συμβεί κάτι κακό. -Μόλις τους βρούμε το σίγουρο είναι πως η αντιμετώπιση που θα λάβουμε δεν θα είναι και η καλύτερη. Το ξέρω πως όλοι είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο αλλά θα πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο στο μυαλό μας. Πρέπει να μείνει τουλάχιστον ένας ζωντανός για να μπορέσουμε να τον ανακρίνουμε και να μάθουμε περισσότερα γι'αυτούς. Όλοι συμφώνησαν με την πρόταση μου κι έδειχναν αποφασισμένοι να πετύχουμε. Οι δύο άντρες που με συνόδευαν, ήταν ο Wailord και ο Dave, ένας νέος ελπιδοφόρος δόκιμος αξιωματικός που μου είχε προτείνει ο Ματ να στρατολογήσω και να τον πάρω στο πλοίο μου. Ο Wailord, ο λευκός καρχαρίας και μηχανικός στην ειδικότητα
Σπόιλερ:
μαζί με τον νεαρό Dave
Σπόιλερ:
που ήταν έξοχος στο σημάδι και στην μάχη από απόσταση, αλλά δεν υστερούσε και στην ξιφασκία, αποτελούσαν ιδανική συνοδεία για μένα και ήμουν σίγουρος πως θα με κάλυπταν αν παρουσιαζόταν ανάγκη.
Destro Civilian
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Κυρ Απρ 29, 2012 6:22 am
Η πορεία μας συνεχιζόταν ακολουθώντας τον Vergil. Τότε μου ήρθε στο μυαλό μια τρελή ιδέα και σταμάτησα να προχωράω. Ο Wailord το αντιλήφθηκε και γύρισε για να με ρωτήσει τι έπαθα και σταμάτησα. -Πιάστηκαν τα πόδια σου από το περπάτημα?? Είπε περιπαικτικά.... -Έχω ξεχάσει κάτι στο πλοίο. Συνεχίστε και θα σας προλάβω... Είπα κι αμέσως γύρισα προς το σημείο που είχε αγκυροβολήσει το πλοίο μου. -Τι τον έπιασε? Αναρωτήθηκε η Eona που έδειχνε πολύ μπερδεμένη.... -Δεν ξέρω αλλά θα έχει κάποιον λόγο για να το κάνει... Απάντησε ο Vergil και η ομάδα συνέχισε την πορεία της χωρίς εμένα αυτή τη φορά. Απ'την άλλη εγώ έτρεχα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να φτάσω εγκαίρως στο πλοίο μου.....
1 ώρα μετά....
Ο Vergil και οι υπόλοιποι είχαν φτάσει στο στρατόπεδο των αντρών που είχα αντιμετωπίσει μερικές ώρες πριν. Περίπου πεντακόσιοι άντρες με όπλα και σπαθιά τους υποδέχτηκαν σε μία καλοστημένη παγίδα. Το αριθμητικό μειονέκτημα ήταν εμφανέστατο. Αρχηγοί των παρανόμων ήταν ο Mr.9, ο οποίος ήταν ακόμα τραυματισμένος απ'την μάχη του μαζί μου και μία γυναίκα ονόματι Miss Monday....Τα περιθώρια είχαν στενέψει για τον Vergil και τους άλλους.....Αλλά τότε ήταν που ήρθε το ιππικό.....
Σπόιλερ:
Είχα επιστρέψει μαζί με ενισχύσεις. Εκατό άντρες επάνω σε άλογα κι εγώ ήμασταν αρκετοί ώστε να δώσουμε το μήνυμα της αντεπίθεσης!!! -ΕΠΙΘΕΣΗ!!!! φώναξα δυνατά και η μάχη άναψε για τα καλά....
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Δευ Απρ 30, 2012 3:33 am
(τα παρακάτω γεγονότα λαμβάνουν χώρα απο την στιγμή που ο Rob Greywind, άφησε την ομάδα μέχρι την στιγμή που μας συνάντησε)
Ανεβαίναμε τον λόφο ετοιμοι για παν ενδεχόμενο.. Μη ξέροντας τι θα ακολουθήσει, έδωσα διαταγή.. -Να έχετε έτοιμα τα όπλα σας ..Δεν γνωρίζω αν πραγματικά θα συναντήσουμε τους ανθρώπους που ψάχνουμε πίσω απο τον λόφο..Αν αυτό γίνει ομως, θέλω να είστε έτοιμοι για μάχη..Δεν θα δείξουμε κανένα έλεος ..Γεμίστε τα όπλα σας, και βγάλτε τις ασφάλειες.. Μετά απο αυτό περπατήσαμε λίγα μέτρα , έως οτου το κεφάλι μου μπορούσε να δει στην άλλη μεριά του λοφου... -Σταματήστε, είπα μιλώντας τους σιγανά και κάνοντας τους το ανάλογο νόημα μα τα χέρια.. Έσκυψα και συνέχισα με ερπινγκ λίγο πιο μπροστά..Έβγαλα ένα μικρό κυάλι και άρχισα να παρατηρώ, ένα μικρό χωριό στις όχθες του νησιού(οχι την κύρια πόλη που έδειξε στο Anime) ...Υπήρχαν μερικά πλοία εκεί με ένα περίεργο σήμα...
Σπόιλερ:
Οι άνθρωποι φαίνονταν φυσιολογικοί και οχι πειρατές η γενικά ύποπτοι..Τι ήταν όμως εκεινα τα 3 πλοία? ίσως να επιτέθηκαν πειρατές και να τους νίκησαν οι κάτοικοι του νησιού που είναι Bounty Hunters...Φαινόταν ακίνδυνη, όμως ένα έντονο προαίσθημα, μου έλεγε το αντίθετο..Αψηφώντας το σηκώθηκα και πήγα προς την ομάδα.. -Φαίνεται ακίνδυνο...Κατεβαίνουμε.. Αλλα να είστε σε επιφυλακή.. Έτσι κι εγινε.. Αρχίσαμε να κατεβαίνουμε τον καταπράσινο λόφο για να φτάσουμε στο χωριό
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Απρ 30, 2012 2:11 pm, 1 φορά
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Δευ Απρ 30, 2012 3:40 am
Μπήκαμε στο χωριό χωρίς να μας σταματήσει κάποιος...Τα βλέμματα των κατοίκων ήταν καρφωμένα πάνω μας..Μας κοιτούσαν με ένα μυστικοπαθές βλέμμα.. Αυτό έκανε τις υποψίες μου να είναι χειροπιαστές κατά κάποιον τρόπο...Φτάνοντας στην κεντρική πλατεία, παρατήρησα πως μόλις τα μάτια μερικών έπεφταν επάνω μας, συνομιλούσαν με άλλους και αυτός στον οποίο απευθύνονταν, πήγαινε βιαστικός προς κάποια κατεύθυνση.. Ένας άλλος άντρας μας κοιτούσε μέσα απο το παράθυρο του , και μόλις αντιλήφθηκε πως τον κοίταξα τράβηξε απότομα την κουρτίνα...Ο Squall ήρθε προς το μέρος μου και ψιθύρισε στο αυτί μου.. -Έχω ένα κακό προαίσθημα γι αυτό ... -Και γω το ίδιο..Να είσαι έτοιμος για ξύλο...Είπα αυταρχικά Φτάσαμε στο κέντρο...Εκεί πλέον είχε γίνει αντιληπτή η παρουσία μας απο όλους τους κατοίκους του νησιού που τώρα κοιτούσαν όλοι προς το μέρος μας,. χωρίς να γυρνούν αλλού το βλέμμα τους..Έτσι πηρα την απόφαση να αρχίσω να μιλάω.. -Ψάχνουμε έναν άντρα με το κωδικό όνομα Mr.9..... -Γιατί τον ψάχνεται -Πριν μέρες επιτέθηκε σε έναν Marine -Ε και? αν στάθηκε εμπόδιο στον δρόμο του γιατι να μην το κάνει? Η απάντηση δεν μου άρεσε..Η ατμοσφαίρα μύριζε μπαρούτι
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Τρι Μάης 01, 2012 2:23 pm
-Αν γνωρίζεται την τοποθεσία του και δεν μας την αποκαλύπτετε, θα αναγκαστώ να σας πιάσω όλους.. Όλοι τους ξέσπασαν στα γέλια.. -Πως ακριβώς θα το κάνετε αυτό? με τι δικαιοδοσία? απλοί Bounty Hunters είμαστε! βοηθοί της δικαιοσύνης! -Πριν απο λίγο στο λιμάνι, είδα 3 πλοία με πειρατικά σύμβολα..Τι είναι εκείνα.? ρώτησα αυταρχικά -Δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει -Εγώ ρωτάω εσείς απαντάτε, έκανα νευριασμένος καθώς έκανα δυο βήματα προς το μέρος αυτού που μιλούσε..Εκείνος έβγαλε ένα πιστόλι και με σημάδεψε.. -Είσαι σίγουρος οτι θες να διατηρήσεις αυτον τον τονο?
Σπόιλερ:
Τα ματια μου άρχισαν να στενεύουν απο τον θυμο...Τι σοη βοηθοί της δικαιοσύνης ήταν αυτοί? Μήπως έπιασα λαβράκι? Μήπως τελικά ο Rob ειχε δίκιο και τελικά όντως υπήρχε μια οργάνωση που σαν κάλυψη είχε τους Bounty Hunters του νησιού? Έβγαλα το κατανα μου απο την θηκη του.. -Ittu-ryu iai...aerial ace Έφερα το κατανα μου με όλη μου την δύναμη προς τα κάτω, ωστε να δημιουργήσει μια ριπή αέρα, τοσο ισχυρή ωστε να μπορεί να κόψει (σαν το 36 pound hou του zoro)..Αυτη η ριπή έκοψε το όπλο του στην μέση και τραυμάτισε τον ίδιο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Παρ Μάης 04, 2012 2:24 am, 2 φορές συνολικά
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Τρι Μάης 01, 2012 2:55 pm
Οι υπόλοιποι τράβηξαν τα όπλα τους και τα ξίφη τους απο τις θήκες τους σημαδεύοντας εμένα και την ομάδα μου.. -Απαντήστε στην ερώτηση και θα σας αφήσουμε ειρηνικά.. -Τώρα θα δειτ... πήγε να πει ένας άντρας αλλα μια άλλη φωνή τον σταμάτησε.. -Σταματήστε... Γύρισα το κεφάλι μου ωστε να δω απο που προερχόταν η φωνή..Ήταν ένας πρασσινοντυμένος άντρας, με μια κορονα στο κεφάλι και κρατούσε δυο μεταλλικά γκλοπ .. -Με ζητήσατε φίλτατε Marine?με ρώτησε ο αντρας που εμφανίστηκε απο την γωνία, με φανερό τονο εμπαιγμού στο ύφος του, αλλα και σημάδια μάχης στο σωμα του -Είσαι ο Mr.9? -Δεν είναι λίγο προφανές? είπε δείχνοντας ένα 9αρι επάνω του.. Η αλλιώς Mister Prince.. -Εν ονόματι του νομου συλλαμβάνεσαι, είπα βάζοντας το κατανα μου στην θέση του και προχωρώντας προς το μέρος του... Ξαφνικά , άντρες απο τα δεξιά και απο τα αριστερά ξεπρόβαλαν μπροστά μου και μου έφραξαν τον δρόμο...Άλλοι, έβγαιναν απο στενά με όπλα στα χέρια τους περικυκλώνοντας οσο εμένα, τοσο και την ομάδα..Ήταν αναρίθμητοι..Εβγεναν συνεχεία και απο παντού.. Ήταν μια λαοθάλασσα..Πρέπει να ηταν στο σύνολο 500 με 550 άτομα και στην μέση η ομαδα μας που αποτελούταν απο 25 αντρες του Rob, τον Squall και την Eona .. Η κατάσταση γινόταν απελπιστικά δύσκολη..Σίγουρα θα μπορούσα να φα βαλω με τοσους αλλα όχι τώρα.. Όχι με αυτην την σωματική μου κατάσταση..Επιπλέον θα ανησυχώ για την ασφάλεια της Eona, ο Squall μπορούσε να φροντίσει τον εαυτό του..Έπρεπε να ήταν και ο Auron με τον Spawn εδω..Τότε οι πιθανότητες νίκης θα ήταν παραπάνω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τετ Μάης 02, 2012 1:13 pm, 1 φορά
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Τρι Μάης 01, 2012 3:11 pm
Μα τι λέω? μονο ένας ακόμα να ηταν εδώ η νίκη ήταν σίγουρη..Αυτος ο Rob, όταν τον χρειάζεσαι λείπει... -Μην με αναγκάσετε να χρησιμοποιήσω βια..είπα απελπισμένα προσπαθώντας να αποφύγω τα χειρότερα.. Άρχισαν να γελούν.. -Νομίζω πως τα έχεις χάσει ασπρομάλλη... -Οπότε καταφεύγουμε στην λύση της βιας ε? ...εντάξει τοτε... Ξαφνικά απο το πίσω μερος του χωριού ακούστηκαν πυροβολισμοί και κραυγές..Γύρισα και είδα τον Spawn και τον Auron να επιτίθενται στο ανθρώπινο κύμα καθώς κατεβαίναν τον λοφο..Ο Spawn με συνεχόμενα πυρά σκωτωνε τους κυνηγούς..Έκτος του Fishman karate, ηταν άπιαστος και στο σημάδι αυτος ο ψαράνθρωπος..Πετύχαινε ολο τα κεφαλια τους σκοτώνοντας τους ακαριαία...Ο Auron μεταμόρφωσε το χέρι του σε μάρμαρο και χτύπησε στο κεφάλι έναν ,λκαι τον πέταξε επάνω σε άλλα 3 άτομα.."Πάνω στην ώρα , σκέφτηκα!" ..Αμέσως μετά, έβγαλε το two handed σπαθί του και άρχισε να πετσοκόβει τους αντιπάλους.. Η μάχη αρχισε και στο μέτωπο την ομαδας.. -Hybrid White Tiger ,ακούστηκε η φωνή του Squall.. Το σώμα του άρχισε να μεταμορφώνεται και να μεγαλώνει, παίρνωντας την μορφή του υβριδίου της λευκής τίγρης.. "Soru" με ταχύτητα αστραπης ,. πετάχτηκε προς την μεριά μερικών αντιπάλων
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τετ Μάης 02, 2012 1:16 pm, 1 φορά
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Τρι Μάης 01, 2012 3:47 pm
Με την γροθια του χτύπησε εναν, και εκείνος πετάχτηκε πίσω..Μετά άρχισε να επιτηθετε με μανια ..Νικούσε τον έναν μετα τον άλλο.. Η Eona, είχε μπλεχτεί σε μια μάχη με έναν άντρα..Προσπάθησε να την χτυπήσει με ένα ρόπαλο, όμως εκείνη απέφυγε το χτύπημα και τον καρφωσε με το Katana της στο στήθος.. Όλα πήγαιναν μια χαρα μέχρι στιγμης, τωρα ήταν η ώρα να πιάσω και εγω δουλειά..Για να μην συμβεί τιποτα απρόοπτο και βρεθώ ανίκανος για μαχη, έβγαλα τρεις συριγγώδες και τις κάρφωσα στον λαιμό μου αδειάζοντας το φάρμακο στον οργανισμό μου...Έπρεπε να αντέξω..
Σπόιλερ:
"Hybrid Cerberus" φώναξα πετώντας τις σύριγγες κάτω.. Το σώμα μου άρχιζε να αλλάζει..Τρίχες βγαίνανε απο το σωμα μου καθώς άρχιζε να αυξάνεται οσο σε μαζα, τοσο και σε ύψος..Δυο κεφάλια εμφανίστηκαν πλαισιώνοντας το πρωτο.. Οι άντρες προς στιγμήν τα έχασαν.. -Κανείς δεν θα ξεφύγει απο εδω...Κοροϊδέψατε και χλευάσατε το σώμα των marines την δικαιοσύνη και τους νόμους.. "Storm of justice" είπα ορμώντας στους κοντινότερους αντιπάλους Δάγκωσα τα κεφάλια 3 αντρων με τα κεφαλια μου και τα έστριψα ωστε να σπάσει ο λαιμος τους..Τα δόντια μου είχαν γεμίσει με αίμα καθως αναγκάστηκα να τους δαγκώσω με δύναμη για να πετύχω την επίθεση....Ένας άντρας προσπάθησε να μου επιτεθεί απο τα αριστερά, όμως απέκρουσα το katana του με τα σκληρά νύχια του αριστερού μου χεριού..Αμέσως μετά, με αστραπιαία ταχύτητα, έφερα το δεξί μου χέρι στο σωμα του..Τα κοφτερά νύχια μου καρφωθήκαν στο στομάχι του..Τον σήκωσα στο ύψος μου(περίπου 4 μέτρα στην μορφη του υβριδίου) και τον πέταξα πανω σε κατι αλλους που ετρεχαν προς τα πανω μου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Παρ Μάης 04, 2012 2:26 am, 2 φορές συνολικά
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Τρι Μάης 01, 2012 4:02 pm
Η ουρα-φιδι μου, τυλίχτηκε σε έναν άντρα που πήγε να μου επιτεθεί πισώπλατα και τον δάγκωσα με τα δηλητηριώδες της δόντια..Έπεσε στο έδαφος παρελυμενος . Η νίκη φαινόταν να χετε στο προσκήνιο! Οι ελπίδες άρχισαν να αναζωογονούνται! Όμως οι άντρες του Rob, άρχισαν να πέφτουν στην μάχη.. Δεν ήταν όλοι τους καλα εκπαιδευμένοι... Μετά απο μισή ώρα μάχης είχαμε σκοτώσει 100+ και απο την ομαδα μας σκότωσαν 12 άτομα.. Ο Spawn με τον Auron είχαν φτάσει τον Squall και την Eona.. τώρα οι τεσερις τους ήταν ασφαλής ο ένας με τον άλλο...Κι όμως.. μια ομαδα σκοπευτών στόχευε προς την μεριά της Eona.. Με ενα σάλτο, βρέθηκα αστραπιαία ανάμεσα απο αυτούς και την Eona.. Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν
Σπόιλερ:
..Το σώμα μου που κάλυπτε αυτό της Eona δέχτηκε 7 σφαίρες ..Άλλες στην κοιλιά, άλλες στα χερια....Το σώμα μου , αν και υπερβολικά δυνατό, κατέρρευσε προς στιγμή..Με την μπουνιά μου χτύπησα στο εδαφος για να μην πέσω ολόκληρος κατω..Ήμουν γονατιστός και βαριανέσενα..Η Eona με κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια έτοιμη να κλαψει... Το σπαθι της έπεσε στο έδαφος και καρφώθηκε στο χώμα...Ένας άντρας με καμπαρντίνα πήγε να την καρφώσει στο θωρακα, όμως τον κάρφωσα με τα νύχια μου... Νευριασμένος κουρασμένος και χτυπημένος οπως ήμουν,. σηκώθηκα και στάθηκα στα δυο ποδια..Άρχισα να τρεχω προς τον υποφαινόμενο αρχηγό τους,. Mr9..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Παρ Μάης 04, 2012 2:34 am, 2 φορές συνολικά
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Τρι Μάης 01, 2012 4:23 pm
Πήγε να με χτυπίσει με τα ροπαλα του, όμως τον χτύπησα με την δεξιά μου γροθιά...Αυτή η γροθιά , αποτύπωνε την αγωνία μου και ολα μου τα νεύρα..Τον χτύπησε με τοση δύναμη, που τον εστειλα στον απέναντι τοίχο τον οποίο και έσπασε... Μια ομοβροντία ακούστικε..Γύρισα εντρομος το κεφάλι μου και είδα 4 άντρες του Rob να πέφτουν νεκροί, και τον Squall σε ανθρώπινη μορφη , να είναι πεσμένος στο έδαφος και να πιανει το δεξί πλευρό του...Η Eona έτρεξε προς το μερος του και αμύνθηκε της επίθεσης με το σπαθι που πηγε να του κανει ενας...Αμεσως,. ετρεξα προς το μερος τους και αποκεφαλισα τον αντρα δαγκώνοντας τον με το αριστερο μου κεφάλι..Άρχισα να τυπώ με γροθιές έναν άλλο ως που τον γεμισα με αίμα.. Άκουσα μια κραυγη απο το πίσω μερος..Ήταν της Eona...Γύρισα έντρομος το κεφαλι μου και είδα που την είχαν χτυπήσει στο κεφάλι με το κοντάκιο μιας καραμπίνας αφήνωντας την αναίσθητη.. Αυτπ εγινε καθώς φώναξε ..Είχαν καρφωσει τον Squall στο στομάχι...Η κατασταση πήγαινε απο το κακό στο χειρότερο..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τετ Μάης 02, 2012 7:00 am, 2 φορές συνολικά
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Τρι Μάης 01, 2012 4:29 pm
Με απίστευτα νεύρα και στεναχωρια άρχισα να φωνάζω..Θα σκότωναν τον παιδικό μου φίλο αν δεν έκανα κάτι..Αλλα τι να έκανα εκτος απο την μαχη?? πολεμούσα άλλους και άλλοι του έκαναν επίθεση...Άρχισα να τρεχω προς την μεριά αυτού που τον είχε καρφώσει.....Τον δάγκωσα και με τα τρια κεφάλια, με τοση μανία , που τον διαμελησα... Αλλα και παλι, σκοπευτές στόχευαν τον Squall και την Eona ωστε να τους δωσουν την χαριστικη βολή..Απελπισμένος αρχισα να φωνάζω -ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΆΘΛΙΑ ΑΠΟΒΡΆΣΜΑΤΑ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΊΠΑΛΟΣ ΣΑΣ! .. μέσα στην βοη της μάχης, η φωνή μου δεν έφτανε..Απασφόλησαν και τους στόχευαν... -ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ , φώναξα με όλη την δύναμη της φωνής μου και της θελησης μου...Τοτε συνεβει κάτι τρομακτικό.. Η δύναμη της θέλησης μου, έγινε πραγματικότητα..Οι σκοπευτές έμοιαζαν σαν να τους διαπέρασε ηλεκτρικο ρεύμα..Εριξαν κατω τα όπλα τους, και μετα απο λίγο επεσαν και οι ίδιοι κάτω..Το ίδιο συνεβει με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που ήταν ατο χωριό..
Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
Θέμα: Απ: [Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team Κυρ Μάης 13, 2012 12:53 pm
Όνομα:Vergil Haki Points: - Player of the Month Points:6 Beli: 23.000 Bounty/Fame Points:3.000.000 Παρατηρήσεις:Ωραία ιστορία, με καλή περιγραφή μάχης. Όπως πάντα, βιαζόσουν λίγο.
Υ.Γ: Ο Destro θα βαθμολογηθεί όταν ολοκληρώσει τα 15 ποστ του, σε άλλο τόπικ ιστορίας.
[Τέλος] Seek and destroy ! Reunion of the "Inferno of Justice" team