| [Τέλος] Kill her!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: [Τέλος] Kill her!!! Τρι Μάης 22, 2012 2:25 am | |
| Συνέχεια από δω... http://www.onepiecegr-rpg.com/t5479-topicΕίχα αφήσει τον Vergil και την ομάδα του μόνος, να συνεχίσουν την αναζήτηση για το στρατόπεδο των κυνηγών, που ύστερα από αρκετές σκέψεις είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αποτελούσαν μία εγκληματική οργάνωση η οποία είχε ως κάλυψη τον τίτλο των κυνηγών επικηρυγμένων. Ο Vergil είχε μείνει με εικοσιπέντε δικούς μου άντρες και δύο δικός του. Εγώ απ'την άλλη αποφάσισα να γυρίσω τρέχοντας, όσο πιο γρήγορα μπορούσα, πίσω στο πλοίο μου για να φέρω ενισχύσεις. Είχα ένα κακό προαίσθημα για εκεί που θα πηγαίναμε. Η εμπειρία μου, μου είχε διδάξει να μην υποτιμώ τους αντιπάλους μου και από την στιγμή που είχαν ένα τεράστιο αριθμητικό πλεονέκτημα σε σχέση με την ομάδα που είχε ξεκινήσει για να τους βρει, η απόφαση μου να επιστρέψω για να πάρω βοήθεια ήταν η ενδεδειγμένη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Πεμ Μάης 24, 2012 2:05 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τρι Μάης 22, 2012 3:32 am | |
| Μόλις έφτασα στο σημείο που είχε δέσει το πλοίο μου, δύο σκοποί με αντιλήφθηκαν αμέσως κι έτρεξαν προς το μέρος. -Κάπτεν Ρομπ, τι έγινε? Είστε καλά? -Εγώ είμαι καλά για τους άλλους δεν ξέρω. Επικοινωνήστε άμεσα με το πλοίο. Θέλω εκατό πλήρως οπλισμένους καβαλάρηδες μαζί με τα άλογα που μας έδωσαν στο Fable Island, οι νάνοι. Να είναι έτοιμοι για μάχη. Ο χρόνος περνά και είναι πολύτιμος. -Μάλιστα κύριε! Ο ένας εκ των δύο σκοπών έτρεξε αμέσως να μεταφέρει τις εντολές μου. Σε λιγότερο από είκοσι λεπτά όλα ήταν έτοιμα, ακριβώς όπως τα ήθελα. Ανέβηκα κι εγώ στο δικό μου άλογο κι αμέσως τρέξαμε για να βρούμε τους υπόλοιπους. -Ελπίζω να μην είναι αργά!! Κρατηθείτε!! Ερχόμαστε!! Ήταν οι βαθύτερες σκέψεις μου και η αγωνία για την κατάσταση των συντρόφων μου, με έτρωγε συνεχώς. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τρι Μάης 22, 2012 3:39 am | |
| Τρέξαμε όσο πιο γρήγορα γινόταν, έτσι ώστε να προλάβουμε τη μάχη και να βοηθήσουμε αυτούς που αποτελούσαν ουσιαστικά την εμπροσθοφυλακή μας. Δεν ήθελα με κανένα τρόπο να έχω αργήσει. Δεν θα το συγχωρούσα ποτέ στον εαυτό μου. Ο Vergil και οι υπόλοιποι είχαν φτάσει στο στρατόπεδο των αντρών που είχα αντιμετωπίσει μερικές ώρες πριν. Περίπου πεντακόσιοι άντρες με όπλα και σπαθιά τους υποδέχτηκαν σε μία καλοστημένη παγίδα. Το αριθμητικό μειονέκτημα ήταν εμφανέστατο. Αρχηγοί των παρανόμων ήταν ο Mr.9, ο οποίος ήταν ακόμα τραυματισμένος απ'την μάχη του μαζί μου και μία γυναίκα ονόματι Miss Monday....Τα περιθώρια είχαν στενέψει για τον Vergil και τους άλλους..... Αλλά εκείνη ήταν και η στιγμή της άφιξης μας!!!! -Σκοτώστε τους όλους!! Η φωνή μου σκέπασε τον χώρο και η μάχη που γινόταν ήδη, έγινε ακόμα πιο άγρια. Η πλάστιγγα έγερνε υπέρ των εχθρών μας, αλλά με την άφιξη των ενισχύσεων αυτό θα άλλαζε πολύ σύντομα.... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τρι Μάης 22, 2012 3:46 am | |
| Η επέλαση των αντρών μου στο πεδίο της μάχης έφερε αναστάτωση στην πλευρά των "κυνηγών" και κατακόρυφη άνοδο του ηθικού στην πλευρά των δικών μας που μάχονταν μέχρι τελικής πτώσεως έως εκείνη την στιγμή. Όταν φτάσαμε δεν βρίσκονταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Κοίταξα γύρω μου και είδα αρκετούς απ'τους άντρες μου που συνόδευαν τον Vergil νεκρούς ή τραυματίας. Στην ίδια κατάσταση ήταν και οι δικοί του. Είχαν βγει σχεδόν εκτός μάχης. Μόνο ο Vergil κρατιόταν, αν και τραυματισμένος, ακόμα όρθιος και προσπαθούσε να πολεμήσει. Φτάσαμε την κατάλληλη στιγμή για να τους δώσουμε ανάσες και όχι μόνο. Οι καβαλάρηδες μου έσφαζαν, πυροβολούσαν και ποδοπατούσαν με τα άλογα τους όσους βρίσκονταν μπροστά τους. Εγώ απ'την άλλη είχα αρχίσει να ρίχνω σφαίρες μάγματος απ'τα χέρια μου στους αντιπάλους που είτε βρίσκονταν πιο μακριά απ'το σημείο που γινόταν η σφαγή είτε προσπαθούσαν να ξεφύγουν οπισθοχωρώντας. -Δεν θα φύγει κανείς από το πάρτυ!! Είστε όλοι, υποχρεωτικά, καλεσμένοι και πρέπει να παραβρίσκεστε στον χώρο!!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τρι Μάης 22, 2012 3:52 am | |
| Ενώ λοιπόν ήμουν απασχολημένος σκοτώνοντας όποιον προσπαθούσε να διαφύγει ξαφνικά ένιωσα κάτι να με πλησιάζει αλλά απορροφημένος απ'την μάχη δεν έδωσα σημασία έως ότου ήταν πολύ αργά. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου είχα βρεθεί πεσμένος κατάχαμα με το άλογο μου να είναι επάνω στο πόδι μου και στην ουσία να είμαι παγιδευμένος από κάτω του. Δεν ήθελα να μετατρέψω το πόδι μου σε λάβα γιατί αυτό θα σκότωνε το άλογο μου κι αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελα. Πριν όμως σκεφτώ οποιαδήποτε λύση για να βγω απ'αυτή την κατάσταση ένιωσα έναν τρομερό πόνο επάνω στο πόδι μου που η΄ταν πλακωμένο απ'το άλογο, λες και ξαφνικά το άλογο βάρυνε κατά διακόσια κιλά!! Κοίταξα προς το μέρος μου του αλόγου και μία πελώρια σκιά με σκέπασε ολοκληρωτικά. -Ώστε εσύ είσαι ο αρχηγός τους εεε?? Θα σου δώσω ένα μάθημα που δεν θα το ξεχάσεις ποτέ!!! Όποιος μπλέκει μαζί μου και μου χαλάει τα σχέδια, το πληρώνει ακριβά!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τρι Μάης 22, 2012 4:02 am | |
| Ο πόνος ήταν τόσο δυνατός που με δυσκολία καταλάβαινα τι μου έλεγε. Μόλις έκανα την πρώτη κίνηση για να ελευθερώσω το πόδι μου, έφαγα την πρώτη δυνατή γροθιά στο πρόσωπο μου. Κοίταξα ξανά προς το μέρος που βρισκόταν το άλογο για να μπορέσω να καταλάβω ποιος βρισκόταν πίσω απ'την σκιά και πως κατάφερε να με χτυπήσει. Τότε συνειδητοποίησα πως είχα να πολεμήσω με μία γυναίκα. Βέβαια έμοιαζε πιο πολύ με άντρα αλλά αυτό δεν άλλαζε το γεγονός πως ήταν γυναίκα. Ήταν αρκετά γεροδεμένη με μεγάλα ποντίκια και όλη της η μυική διάπλαση ήταν αρκετά "φουσκωτή". Φορούσε ένα κολλητό φόρεμα που αναδείκνυε τους μεγάλους μυς της, είχε δεμένα τα ροζ μαλλιά σε κοτσίδες και εκείνη την ώρα έβαζε το δεύτερο γάντι στο άλλο της χέρι. Δεν άργησα να καταλάβω τι ήταν αυτά τα γάντια. Υπήρχαν αρκετά τέτοια ζευγάρια στην αποθήκη του ναυτικού που είχε λεηλατηθεί πρόσφατα κι από φαίνεται είχα βρει ποιος έκανε την λεηλασία. Τα γάντια αυτά ήταν από μέσα δερμάτινα, αλλά η εξωτερική τους περιβολή ήταν φτιαγμένη από καιροσέκι. Ήταν σχεδιασμένα για να μπορούν να συγκρατούν χρήστες φρούτων του διαβόλου και η συγκεκριμένη παρτίδα που κλάπηκε θα πήγαινε στο Ιμπελ Ντάουν με σκοπό να χρησιμοποιηθεί απ'τους φύλακες, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 2:13 am | |
| -Απ'ότι φαίνεται πέτυχα λαβράκι!! Ωραία γαντάκια από που τα βρήκες?? -Σ'αρέσουν?? Δε νομίζω όμως να σ'αρέσουν για πολύ!! Είπε αφήνοντας ένα γελάκι κι αμέσως άρχισε να με γρονθοκοπεί ασταμάτητα!! Έπρεπε επειγόντως να κάνω κάτι για η κατάσταση θα ξέφευγε!!! Τέντωσα τα χέρια και αμέσως έφτιαξα δύο μπάλες λάβας τις οποίες και πέταξα προς το μέρος της εχθρό μου, της Miss Monday!! Αυτή για να αποφύγει το χτύπημα, πήδηξε προς τα πίσω. Το βάρος που κρατούσε παγιδευμένο το πόδι μου μειώθηκε δραστικά αλλά και πάλι δεν υπήρχε χρόνος να ελευθερωθώ απ'το άλογο, καθώς η Miss Monday ερχόταν και πάλι προς το μέρος μου με εχθρικές διαθέσεις. Έτσι αποφάσισα να δράσω με έναν διαφορετικό τρόπο, τον οποίο είχα προηγουμένως αποκλείσει. -Λυπάμαι αλογάκι!! Δεν σου άξιζε τέτοιο τέλος!! Είπα κι άρχισα να μετατρέπομαι ολόκληρος σε καυτή λάβα. Το άλογο πέθανε επί τόπου. Έλιωσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που έμειναν μόνο κόκαλα να θυμίζουν την ύπαρξη του.. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 2:26 am | |
| Η φόρα της εχθρού μου αμέσως σταμάτησε μόλις με είδε σε μορφή λάβας και κοιτούσε φανερά συγκλονισμένη. Μόλις το αντιλήφθηκα αυτό δεν δίστασα να τις επιτεθώ! Με ένα δυνατό δεξί κροσέ η Miss Monday εκσφεντονίστηκε μερικά μέτρα μακριά. Αυτό ήταν αρκετό για την ίδια για να συνέλθει. Είχε πέσει επάνω σε μερικούς απ'τους άντρες της, οπότε η πτώση δεν ήταν και πολύ σκληρή. Κούνησε το κεφάλι της με φόρα δεξιά κι αριστερά για να συνέλθει κι αμέσως σηκώθηκε όρθια. -Αυτό θα μου το πληρώσεις ναυτάκι του γλυκού νερού!! -Να σε δω να προσπαθείς όμορφη! -Με ειρωνεύεσαι? -Μα γιατί το λες αυτό?? Η Miss Monday τα είχε πάρει πολύ άγρια και είχε αλλάξει εκατό χρώματα απ'τα νεύρα της. -Έχω σκοτώσει άτομα για πολύ λιγότερα απ'αυτό!!! Είπε γεμάτη θυμό έτοιμη να μου ορμήξει. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 2:35 am | |
| Η μάχη μας συνεχίστηκε για αρκετή ώρα. Η Miss Monday προσπαθούσε να με χτυπήσει με τις γροθιές αλλά εγώ απέφευγα όλα της τα χτυπήματα περιμένοντας της κατάλληλη στιγμή. Η μάχη αυτή άρχισε να με κουράζει γιατί ήταν αρκετά μονόπλευρη. Με είχε στριμώξει για τα καλά. -Αρκετά μ'αυτή την φάρσα. Φώναξα και τράβηξα τα σπαθιά μου. -Αν σου κόψω τα χεράκια θα είσαι ευάλωτη και θα σου κοπεί ο τσαμπουκάς. Είπα και τα μάτια μου γυάλιζαν. Αυτό έκανε την αντίπαλο μου να τρομάξει κάπως και να οπισθοχωρήσει, δίνοντας μου χώρο να κάνω τις κινήσεις μου. -Τι έγινε? Φοβηθήκαμε? -Δεν θα ανεχτώ άλλο τις προσβολές σου!! Επάνω του παιδιά!! Φώναξε και από πίσω της πετάχτηκαν μερικοί τύποι κρατώντας ένα δίχτυ. Ήθελαν να με παγιδεύσουν μέσα σ'αυτό και κάτι μου έλεγε πως δεν θα μ'άρεσε καθόλου μια τέτοια εξέλιξη. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 2:45 am | |
| Με το που με πλησίασαν σε απόσταση βολής, άρχισα να πετσοκόβω με τα σπαθιά μου όποιον έβλεπα. Χέρια, πόδια, κεφάλια άρχισαν να διασκορπίζονται στον χώρο γύρω μου. Το αίμα κυλούσε σαν ποτάμι και οι φωνές πόνου και φρίκης κάλυπταν την ατμόσφαιρα. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι αντίπαλοι μου ήταν περισσότεροι και κατάφεραν να μου φορέσουν το δίχτυ και να με ρίξουν κάτω στο έδαφος. Αμέσως έβγαλαν μικρά πασαλάκια κι άρχισαν να καρφώνουν τις γωνίες από το δίχτυ στη γη έτσι ώστε να μην μπορώ να το πετάξω από πάνω μου και να αποδυναμωθώ πλήρως. Μόλις το σχέδιο τους έγινε πραγματικότητα εμφανίστηκε και πάλι η Miss Monday, η οποία έτριβε τις γροθιές της. -Ακούς πως κάνουν τα κοκαλάκια των χεριών μου?? Ξεμουδιάζουν τώρα γιατί σε λίγο πρόκειται να σου σπάσουν τα απαίσια σου μούτρα!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 2:52 am | |
| Είπε με φανερή ευχαρίστηση η γιγαντόσωμη αντίπαλος μου κι αμέσως άρχισε να με χτυπά. Η μία γροθιά διαδεχόταν την άλλη σ'ένα καταιγισμό επιθέσεων. Δεν προλάβαινα καν να μετρήσω πόσες μπουνιές έτρωγα. Κι όλες ήταν στο πρόσωπο μου. -Χαχαχαχα!! Δεν είσαι σκληρός τώρα εεε?? Παιδιά δεν θέλω να έχω την χαρά να τον ξεσκίσω μόνος μου. Μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο πάρτυ!! Ορμάτε!! Ήταν η πρόσκληση που έδωσε στους άντρες που με παγίδευσαν και μιας και ήταν ήδη γύρω μου δεν άργησαν να μπουν κι αυτοί στο "πάρτυ". Με ρόπαλα, σιδερόβεργες και ξύλα άρχισαν κι αυτοί να με χτυπάνε σ'όλο μου το σώμα. Είχα φάει απίστευτο ξύλο. Το αίμα μου πότιζε το χώμα. Είχα αρχίσει να μην νιώθω πια τον πόνο απ'τα χτυπήματα μέχρι που κάτι υγρό ακούμπησε το πρόσωπο μου. -Όχι, όχι, όχι!! Δεν θα μου χαλάσεις εσύ την διασκέδαση. Παιδιά κάντε ένα μικρό διάλειμμα να ξεκουραστεί ο φίλος μας. Δεν πρόκειται να λιποθυμήσεις και να γλιτώσεις τον πόνο. Θα σε κάνω να υποφέρει πριν τελειώσω μαζί σου. Πάρτε τον από δω!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 3:05 am | |
| Οι άντρες τη Miss Monday, έβγαλαν τα πασαλάκια από τη γη και με τύλιξαν με το δίχτυ. Με φόρτωσαν στους ώμους και με πήραν απ'το πεδίο της μάχης, στο οποίο ακόμα εκτυλισόταν ένας δυνατός αγώνας επιβίωσης και κατάκτησης. Επιβίωσης για τους αμυνόμενους κυνηγούς και κατάκτησης για τους επιτηθέμενους μαρινς.
Στο μεταξύ στο πεδίο της μάχης, οι μαρινς είχαν πάρει το πάνω χέρι. Είχαν σχεδόν αποδεκατήσει τους υπερασπιστές του στρατοπέδου κι όλα έμοιαζαν να εξελίσσονται με το πλέον ιδανικό τρόπο για την παράταξη του ναυτικού. Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο ιδανικά όσο φαίνονταν. Η μάχη άρχισε σιγά σιγά να φτάνει στο τέλος της όταν ο Vergil συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν ήταν σωστό. -Που είναι ο Ρομπ? Ε, ναύτη είδες τον Ρομπ? -Όχι κύριε!! Η ερώτηση αυτή έγινε σε πολλούς ακόμα αλλά η απάντηση ήταν πάντα η ίδια. Ο Vergil έμοιαζε να μην το πιστεύει. Τότε όμως πήγε κοντά του ο Wailord για να τον ηρεμήσει. -Μην ανησυχείς. Είναι σκληρό καρύδι αυτός. Και μην ξεχνάς τι λένε...Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει....Εεε, χωρίς παρεξήγηση εεε!! Αποφασίστηκε τότε να μαζέψουν τους νεκρούς και να τους θάψουν και οι τραυματίες και των δύο αντίπαλων μεριών, μαζί με τους συλληφθέντες να επέστρεφαν πίσω στο σημείο που ήταν δεμένα τα πλοία. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 3:19 am | |
| Η νικήτρια ομάδα πλέον είχε επιστρέψει στο σημείο εξόρμησης. Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο πλοίο του Vergil, ο οποίος συνέχισε να είναι ανήσυχος για την κατάσταση του Ρομπ. -Wailord, μάθαμε τίποτα?? -Δυστυχώς, τίποτα! Δεν έχουμε ιδέα για το που μπορεί να βρίσκεται. Έχω νέα όμως για σένα. Πρέπει να φύγεις άμεσα για να παραδώσεις τους συλληφθέντες. Η δουλειά σου εδώ τελείωσε. -Τι?? Δεν πρόκειται να φύγω μέχρι να βεβαιωθώ ότι ο Ρομπ είναι καλά. -Για το τι θα κάνεις δεν αποφασίζω εγώ. Σου μετέφερα την διαταγή και τώρα πράξε όπως νομίζεις. Εμείς θα παραμείνουμε στο νησί για να βρούμε τον καπετάνιο μας ούτως ή άλλως. -Τότε θα έχετε και μία ακόμα βοήθεια. Τη δική μου. Ο Squall, ύπαρχος του Vergil, πλησίασε τους δύο που συζητούσαν ακόμα. -Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Άκουσα τι λέγατε και δεν μπορώ να μην μιλήσω. Vergil, έχουμε διαταγές και πρέπει να τις ακολουθήσουμε. Δεν χρειάζεται η παρουσία μας εδώ. Οι άντρες του Ρομπ, θα τα καταφέρουν και μόνοι τους. Πρέπει να το κάνουν. Γιατί αλλιώς δεν θα είναι άξιοι να θεωρούνται πλήρωμα, αν δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον ίδιο τους τον καπετάνιο. O Vergil κοίταξε τον ύπαρχο του με θυμωμένο βλέμμα αλλά ο Wailord συμφώνησε. Παρότρυνε τον Vergil να φύγει απ'το νησί αφήνοντας την κατάσταση επάνω στο πλήρωμα του Ρομπ. -Θα το κάνω, αλλά το καλό που σου θέλω. Βρείτε τον!! -Μην ανησυχείς!! Έτσι ο Vergil πήγε στο πλοίο του κι έφυγαν απ'το νησί αφήνοντας τα πάντα πάνω στον Wailord. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 3:51 am | |
| Παράλληλα...
-Μην μου κοιμάσαι πριγκιπέσσα μου, έχω πολλά ακόμα να σου κάνω!!! Είπε η Miss Monday κι άρχισε να με χτυπά με γροθιές πίσω στην πλάτη. Τα σημάδια απ'το ξύλο που είχα φάει πάνω στο κορμί μου ήταν έκδηλα. Το αίμα έσταζα συνεχώς και από κάτω μου είχε σχηματιστεί μία μικρή λίμνη απ'αυτό. Με είχαν δέσει με αλυσίδες από τα χέρια και με είχαν υπερυψωμένο, που μετά βίας μπορούσα να αγγίξω το έδαφος με τα δάχτυλα του ποδιού μου. Επίσης είχαν δεμένα τα δυο μου πόδια μεταξύ τους κι αυτά με αλυσίδες, όλα φτιαγμένα από καιροσέκι, έτσι ώστε να με αποδυναμώνουν και να μην μπορώ να αντιδράσω σε τίποτα απ'αυτά που μου έκαναν. Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου. Δεν ήξερα αν ήταν βράδυ ή πρωί, μέρα ή νύχτα. Δεν ήξερα τίποτα. Ήμουν κλεισμένος μέσα σ'ένα μπουντρούμι και βασανιζόμουν αδιαλήπτως. Ο χρόνος μου τελείωνε. Το είχα πάρει σχεδόν απόφαση ότι δεν επρόκειτο να φύγω ζωντανός από δω μέσα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 6:49 am | |
| Πίσω στο πλοίο.....
Ο Vergil είχε φύγει απ'το νησί μαζί μαζί με το πλήρωμα του και τους συλληφθέντες κυνηγούς. Ο Wailord είχε πάρει τα ηνία της διοίκησης και μαζί με τον πολύπειρο Ματ, προσπαθούσαν να βρουν ένα σχέδιο δράσης. Το πρώτο πράγμα όμως που έκαναν ήταν να διατάξουν την άμεση παροχή φροντίδας σ'όλους τους τραυματίας και την διανομή φαγητού σ'όλους. Δεν θα έκανε κανένα καλό στο να έμενε νηστικό το πλήρωμα. Μετά από λίγο ο Ματ πήγε μια βόλτα στους διαδρόμους του πλοίου, για να ξεσκάσει. Στους διαδρόμους δεν υπήρχε ψυχή! Μόνο η περίπολος που είχε βάρδια... Έφτασε στον θάλαμο του πλοηγού .. Εκεί άνοιξε την πόρτα και είδε τον πρώτο πλοηγό να κοιμάται ενώ τον δεύτερο να είναι έτοιμος να κοιμηθεί..Τότε τον έπιασαν τα νεύρα του.... -Τι κάνετε εκεί ρε? Ξυπνήστε αμέσως τώρα ! Εκείνοι τα έχασαν. Στην προσπάθειά τους να σταθούν προσοχή , έριξαν ένα μικρό τραπεζάκι που υπήρχε εκεί κοντά. -Μας συγχωρείτε ! -Φροντίστε να μην επαναληφθεί! Κατανοώ την κούραση αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μην εκτελεί σωστά την υπηρεσία του. Αν σας ξαναπιάσω, πιστέψε με, θα είναι είναι το τελευταία πράγμα που κάνατε ποτέ. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 6:54 am | |
| Είπε ο Ματ και βγήκε απο το δωμάτιο.. Πριν φύγει, τους είδε να πηγαίνουν στα πόστα τους, ο ένας στο τιμόνι και ο άλλος δίπλα του, με τους χάρτες και τα μοιρογνωμόνια... Αυτός είχε βάλει πλώρη για το κατάστρωμα.. Το πλοίο ταρακουνιόταν πολύ,. κάτι που τον ανησυχούσε ιδιαίτερα... Ακόμα και δεμένο το πλοίο επηρεαζόταν αρκετά απ'τον καιρό κι αυτό θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για όλους....
Στο μπουντρούμι...
Ήμουν ακόμα αλυσοδεμένος και τα τραύματα μου ήταν πολύ σοβαρά. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος αλλά ακόμα άντεχα. Το πόσο, δεν ήταν εύκολο να το απαντήσω. Όσο ήμουν κλειδωμένος μέσα εκεί δεν προλάβαινα ούτε στιγμή να ξεκουραστώ. Πάντα κάτι γινόταν, πάντα κάποιος ερχόταν για να με βασανίσει ή έστω να με κρατήσει ξύπνιο για να μην ανακτήσω τις δυνάμεις μου. Όλο αυτό το σκηνικό με είχε ταλαιπωρήσει πάρα μα πάρα πολύ. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 7:04 am | |
| -Για δες για δες ποιον έχουμε εδώ....Τον αγαπητό μαρίν που ήρθε να μας πιάσει!! Το σκληρό αγόρι, που το έπαιζε νταής και απειλούσε συνεχώς. Κοιτάξτε το τώρα...Δεν μπορεί ούτε τα ματάκια του να ανοίξει!! Άχ του μωρέ!!! Θα το βοηθήσω όμως εγώ!! Δεν θα τον αφήσω να κλείνει τα ματάκια του και να χάνει το πάρτυ!!! Η υπεροπτική τάση που είχε απέναντι μου η Miss Monday απ'την ώρα που με αιχμαλώτισε γινόταν με κάθε της επίσκεψη ακόμα χειρότερη σε σχέση με πριν. Αυτή της όμως η επίσκεψη έμελλε να με σημαδέψει για πάντα. Για μια ολόκληρη ζωή!!! -Θέλουμε, ο φίλος μου κι εγώ, να μου ζεστάνετε το "καλαμάκι"!! Κάντε το τώρα!!! Αυτή ήταν η διαταγή που έδωσε στους άντρες της κι αμέσως δύο εξ'αυτών έτρεξαν να την εκτελέσουν! Πήραν ένα κυλινδρικό μεταλλικό αντικείμενο, λίγο πιο μικρό από βέργα κι αρκετά μεγαλύτερο και πιο χοντρό από βελόνα και κάλυψαν τη μία άκρη του μ'ένα βρεγμένο πανί. Τότε το πήραν και έβαλαν την άλλη άκρη του η οποία ήταν και μυτερή σ'έναν απ'τους πυρσούς που φώτιζαν το κελί μου!!! -Περίμενε ναυτάκι μου, λίγη υπομονή ακόμα!!! Μόλις ζεσταθεί αρκετά το "καλαμάκι" θα με θυμάσαι για όσο διαρκέσει η άχαρη ζωή σου!! Και μην νομίζεις ότι θα είναι πάνω από δύο μερόνυχτα!! Χαχαχαχαχαχα!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 7:15 am | |
| Το γέλιο της Miss Monday ήταν ακόμα ένα βασανιστήριο στα αυτιά μου. Δεν την άντεχα αυτή την γυναικά. Αν μπορούσα θα την είχα σφάξει αλλά δυστυχώς για μένα ήμουν όμηρος της και η τύχη μου βρισκόταν στα χέρια της. Το "καλαμάκι" όσο περνούσε η ώρα όλο και γινόταν πιο κόκκινο κάτι που έδειχνε πως η θερμοκρασία του ανέβαινε κατακόρυφα. -Νομίζω πως έχει ζεσταθεί αρκετά....Φέρτε το εδώ.... Οι άντρες της γιγαντόσωμης γυναίκας αμέσως την υπάκουσαν και της έδωσαν το καυτό πλέον "καλαμάκι". Τότε ήταν που παρατήρησα ότι όλοι όσοι είχαν έρθει σε μένα για να με βασανίσουν είχαν κάτι κοινό. Όλοι τους είχαν ένα τατουάζ, με μια νεκροκεφαλή δείγμα ότι ήταν πειρατές κάτω απ'την οποία αναγραφόταν η φράση "Baroque Work". Αλλά αυτό ήταν το λιγότερο που έπρεπε να με απασχολεί τη δεδομένη στιγμή. Η Miss Monday είχε στα χέρια της ένα ακόμα εργαλείο για να με βασανίσει κι εγώ ήμουν ανήμπορος να αντιδράσω. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 7:37 am | |
| Μερικές ώρες νωρίτερα....
-Η μόνη λύση είναι αυτή Wailord.... -Δεν διαφωνώ ότι πρέπει να τον ψάξουμε Ματ, αλλά είμαι σίγουρος πως θα μας περιμένουν... -Και τι προτείνεις? Να τους περιμένουμε εμείς?? Δεν μπορώ να κάτσω με σταυρωμένα χέρια όσο ξέρω ότι έχουν τον Ρομπ στα χέρια τους. Αν έφευγαν απ'το νησί θα το γνωρίζαμε....Έχω τοποθετήσει ανθρώπους μας σ'όλα τα σημεία που μπορούμε να βλέπουμε ότι μπαίνει ή βγαίνει απ'το νησί.... -Έχεις δίκιο...Δεν γίνεται να περιμένουμε άλλο....Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να του συμβεί κάτι κακό.... -Γι'αυτό πρέπει να δράσουμε άμεσα....Η μόνη λύση είναι η πρόταση μου...Θα φτιάξουμε δύο ομάδες και θα ψάξουμε όλο το νησί για να τον βρούμε.... Στην μια αρχηγός εγώ και στην άλλη εσύ..Στόχος μας είναι να ψάξουμε την ζούγκλα , για να βρούμε το κατάλυμα των εχθρών μας και όποιος το βρει πρώτος , θα καλέσει τον άλλο μέσω του Den Den mushi του.. -Ωραία, εγώ και η ομάδα μου θα αρχίσουμε την έρευνα απ'το στρατόπεδο που έγινε η μάχη και είδαμε τελευταία φορά τον Ρομπ. -Καλώς, ας ξεκινήσουμε λοιπόν δίχως άλλη καθυστέρηση.... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 7:44 am | |
| Η ομάδα του Wailord περπατούσε επι ώρες στην υγρή ζούγκλα που κατέκλιζε το νησί. Η υγρασία ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα . Το έδαφος κάτω ήταν λασπώδες και δυσκόλευε την μετακίνησή τους..Τα πόδια τους χρειαζόταν να μπουν σε ορισμένα σημεία σε μισό μετρο λάσπης.. Τα κουνούπια ευτυχώς ήταν ανύπαρκτα λόγω της καταρρακτώδους βροχής που τους συνόδευε. Ξαφνικά , μετά απο τον εκτοπισμό μερικών φυλλωμάτων με το σπαθί του Wailord , φάνηκε κάτι απόκοσμο. Μια γιγαντιαία μαύρη τρύπα .. Πιθανολογούσε οτι ήταν στο κέντρο του νησιού .Πλησίασε αργά και σταθερά στην άκρη ενώ είχε δώσει εντολή στους Marines να μείνουν στις θέσεις τους. Κοίταξε προς τα κάτω..Δεν μπορούσε να διακρίνει τίποτα..Πήρε μια πέτρα απο πίσω του και την έριξε μέσα για να δει πόσο βαθιά είναι Η πέτρα έπεσε όμως θόρυβος δεν ακούστηκε. Αυτή η τρύπα πρέπει να ηταν πολύ βαθιά..Καθώς περπατούσε προς τους κουρασμένους συντρόφους του σκεφτόμουν έντονα..."Τι να είχε δημιουργήσει την τρύπα αυτή άραγε? Κάποια φυσική καταστροφή? μήπως δύναμη φρούτου του διαβόλου?..." Το δεύτερο δεν ήθελε να το σκέφτεται καν..Τότε του ήρθε μία παράξενη ιδέα...
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 7:50 am | |
| -Ετοιμάστε σκοινιά και γάντζους.... -Θα ανέβουμε κανά βουνό? Ρώτησε ένας άντρας.... -Όχι...Θα κατέβουμε μια τρύπα.... Ήταν η αποστομωτική απάντηση του Wailord, ο οποίος είχε την διαίσθηση ότι αυτή η τρύπα θα τον οδηγούσε στον στόχο του, στην εύρεση του καπετάνιου του. Έτσι δίχως πολλές άλλες κουβέντες, όλοι του οι άντρες εφοδιάστηκαν με σκοινί κι έδεσαν γερά τους γάντζους τους. Ο Wailord ήταν αυτός που θα κατέβαινε πρώτος. Αποφάσισε να αφήσει πίσω τους 3 πιο γεροδεμένους άντρες του για να φρουρούν την τρύπα αλλά και για να βοηθήσουν στο κατέβασμα. Έδεσαν την άκρη του σκοινιού γύρω απ'τον κορμό ενός δέντρου και την άλλη άκρη στη μέση του Wailord. μ'αυτόν τον τρόπο οι 3 άντρες μπόρεσαν να κατεβάσουν έναν έναν όλους τους συντρόφους τους κάτω στην τρύπα, η οποία αποδείχτηκε ότι ήταν δεν ήταν τόσο βαθιά. Ο λόγος που δεν ακούστηκε ο ήχος της πέτρας που πέταξε ο Wailord ήταν η ψιλή άμμος που υπήρχε στο έδαφος. Πέφτοντας εκεί η πέτρα δεν έκανε τον αναμενόμενο θόρυβο. Αυτό θα ήταν αρκετό για να διώξει όποιον επίδοξο ήθελα να κατέβει αλλά δεν ήταν αρκετό για να ξεγελάσει τον Wailord. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Τετ Μάης 23, 2012 8:02 am | |
| Αφού είχαν κατέβει όλοι όσοι χρειάζονταν κάτω ο Wailord είδε πως υπήρχε μόνο ένας δρόμος τον οποίο μπορούσε να ακολουθήσει και αναγκαστικά κατευθύνθηκε προς τα εκεί, έχοντας την ελπίδα πως η διαίσθηση του θα τον δικαιώσει. Ο δρόμος ήταν σκοτεινός, αλλά ευτυχώς είχαν φακούς μαζί του κι έτσι η προέλαση τους ήταν ευκολότερη. Ο δρόμος αυτός έμοιαζε σαν έναν μεγάλο σωλήνα που οδηγούσε σ'ένα κεντρικό σημείο, στο οποίο θα υπήρχαν κι άλλο τέτοιο σωλήνες. Η σκέψη που έκανε ο Wailord ήταν πως ίσως υπήρχε ένα υπόγειο δίκτυο που είχε κατασκευαστεί για να μετακινούνται οι κυνηγοί επικηρυγμένων ευκολότερα μέσα στο νησί δίχως να γίνονται αντιληπτοί από πιθανούς εχθρούς. "Μέσα σε μία τέτοια τρύπα θα πρέπει να είχαν εξαφανιστεί κι αυτοί που έπιασαν τον Ρομπ", ήταν η σκέψη του Wailord, που μόνο ο χρόνος θα έδειχνε αν ήταν σωστή ή όχι!
Πίσω στο μπουντρούμι την ίδια ώρα που ο Wailord διέσχιζε τον σωλήνα η Miss Monday είχε στα χέρια της το καυτό "καλαμάκι" κι ετοιμαζόταν να το χρησιμοποιήσει επάνω στον Ρομπ.... -Για να δούμε τώρα....Ποιο απ'τα δύο?? Έχεις μήπως κάποια προτίμηση? Όχι? Θα διαλέξω εγώ τότε!! Η Miss Monday έπιασε με το ένα της χέρι το κεφάλι μου και με την βοήθεια δύο εκ των δικών της το κρατούσε σταθερό..... -Αυτό θα πονέσει....Και πολύ μάλιστα!!!! -ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| |
| |
Heiwajima Civilian
Posts : 3337 Join date : 30/01/2012 Age : 31 Location : Δεν θες να ξέρεις
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Kill her!!! Σαβ Ιουν 02, 2012 2:58 pm | |
| Όνομα: Rob Greywind Haki Points: - Player of the Month Points: 7 Beli: 45.000 Bounty/Fame Points: 1.000.000 Παρατηρήσεις: αρκετά καλή ιστορία. Με χάλασε λίγο το πολύ απότομο τέλος της αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλή! | |
|
| |
| [Τέλος] Kill her!!! | |
|