Παρόντες χρήστες | 7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] Απέλπιδα βοήθεια σε ανέλπιστη φίλη | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Galadan Civilian
Posts : 2412 Join date : 10/08/2011 Age : 37 Location : Χαϊδάρι
| Θέμα: [Τέλος] Απέλπιδα βοήθεια σε ανέλπιστη φίλη Παρ Ιουλ 06, 2012 7:17 am | |
| Τίτλος: "Απέλπιδα βοήθεια σε ανέλπιστη φίλη"- "Link προηγούμενης ιστορίας":
- "Περίληψη προηγουμένων":
Στη προηγούμενη ιστορία, στο Mirror Ball Island, ο πρωταγωνιστής μας είχε μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσει ξανά την εύνοια των ανωτέρων του. Όλα πήγαιναν καλά για αυτόν, μέχρι που όλα πήγαν στραβά. Τώρα, σε μια ανέλπιστη φίλη. υποσχέθηκε βοήθεια...
Εικόνες και χρώματα πρωταγωνιστών ιστορίας:
- Εγώ:
- Εικόνα:
- sakura:
- Εικόνα:
- Minatsuki Onizuka:
- Εικόνα:
- Rob Greywind:
- Εικόνα:
Παρατήρηση: Με λοιπά χρώματα δείχνονται οι διαλόγοι άλλων (Μη πρωταγωνιστές). Στο σημείο θα αναφέρεται ποιός μιλάει. Ενημέρωση:Αυτό το post δεν μετρά στο σύνολο της ιστορίας μου. Συνέχεια στο http://www.onepiecegr-rpg.com/t6000-topic Εισαγωγή στην ιστορία:Αυτή που προοριζόνταν προς εκμετάλλευση, είναι αρκετά δυνατή, με περίεργες ομολογουμένως δυνάμεις. Επειδή έχασε μια φίλη της, εξαιτίας μου και επειδή της νιώθω υπόχρεος λόγω της βοήθειας που μου προσέφερε, αποφάσισα να της προσφέρω τις υπηρεσίες μου.
| |
| | | Galadan Civilian
Posts : 2412 Join date : 10/08/2011 Age : 37 Location : Χαϊδάρι
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Απέλπιδα βοήθεια σε ανέλπιστη φίλη Παρ Αυγ 03, 2012 7:14 am | |
| Πάει και αυτό...Μα καλά, πως γίνεται και μου τυχαίνουν όλοι οι περίεργοι... Πάντως, πολύ κούραση...Πρέπει κάποια στιγμή να χαλαρώσω...Να ηρεμήσω...Έστω και για μια μέρα...Περπατούσα στα στενά της πόλης σκεπτόμενος όλα αυτά...Έβαλα το χέρι στον σάκο, και από μέσα έβγαλα έναν φάκελο...Κοίταξα τις φωτογραφίες μέσα... - Όχι αυτός ο φάκελος...Αυτός είναι για άλλη χρήση...ΤΙ ΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;!Έβαλα τις φωτογραφίες μέσα στον φάκελο και τον ξαναέβαλα στον σάκο. Έβγαλα τον άλλον φάκελο και είδα τις φωτογραφίες... -Αυτές μάλιστα...Αν η πειρατίνα κάτσει ήσυχη για λίγο καιρό, θα μου χαρίσουν αυτές οι φωτογραφίες μια θέση στα νούμερα...-Είσαι ήδη νούμερο...Τι γνωστή φωνή... -Έλα να χορέψουμε...Το πάρτυ ξεκινάει...-JANGO;;;Πάρτυ...Όχι ακριβώς χαλάρωση, αλλά μου κάνει... - Link επόμενης ιστορίας:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hellgar στις Τετ Σεπ 05, 2012 4:32 am, 1 φορά | |
| | | ???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Απέλπιδα βοήθεια σε ανέλπιστη φίλη Κυρ Αυγ 05, 2012 10:33 am | |
| Όνομα: Swor D. Hellgar Haki Points: - Player of the Month Points: 9 Beli: 30.000 Bounty/Fame Points: 2.000.000 Παρατηρήσεις: Οπως προειπα μου αρεσε πολυ, αν και ειχα αρκετα πολυ χιουμορ μεσα... Πολυ καλη ιστορια και ωραια πλοκη...
υ.γ. θελω τις φωτογραφιες με τα... ορη.. |
| | | | [Τέλος] Απέλπιδα βοήθεια σε ανέλπιστη φίλη | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|