Παρόντες χρήστες | 27 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 27 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] Special Training!!! | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Special Training!!! Τρι Αυγ 28, 2012 1:01 pm | |
| | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Special Training!!! Τρι Αυγ 28, 2012 1:01 pm | |
| Καθώς προσπαθούσα να ελευθερώσω το σπαθί μου από τα πλευρά του νεκρού άντρα, μια λόγχη με βρήκε ανάμεσα στις ωμοπλάτες. Ήταν σαν να με χτυπούσε κάποιος στην πλάτη φιλικά για να με χαιρετήσει. Η λόγχη φυσικά έπεσε μισή στο κατάστρωμα αφού το κομμάτι που καρφώθηκε πάνω μου έλιωσε ολοκληρωτικά. Γύρισα και κοπάνησα το σπαθί μου στο κεφάλι του λογχοφόρου, που τόλμησε να με αγγίξει, νιώθοντας την πρόσκρουση στο μπράτσο μου καθώς το ατσάλι έκοβε κράνος και μαλλιά και κρανίο. Ο άντρας έμεινε να ταλαντεύεται για μια στιγμή, μέχρι που ο απελευθέρωσα το σπαθί μου κι έστειλα το πτώμα να παραπαίει στο κατάστρωμα, μοιάζοντας περισσότερο μεθυσμένος παρά νεκρός. Μέχρι τότε αρκετοί από τους άντρες του πληρώματος μου με είχαν ακολουθήσει στο κατάστρωμα του σπασμένου πλοίου. Άκουσα τον νεαρό Γουλφ να βρυχάται καθώς έπιανε δουλειά, είδα φευγαλέα τον Wailord με το σκουριασμένο του θώρακα, είδε τον ένα απ'τους νεαρούς που φορτώθηκα στο Impel Down να εκτοξεύει το τσεκούρι του στον αέρα και να βρίσκει έναν άντρα στο στήθος. Παράλληλα εγώ έσφαξα κι άλλον κι ύστερα κι άλλον!! Θα σκότωνα και τρίτο αλλά με πρόλαβε ο Wailord, χαμογελώντας μου με τα καινούρια του δόντια τα οποία είχαν γεμίσει αίμα απ'τις δαγκωματιές που έκανε σκοτώνοντας τα θύματα του... | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Special Training!!! Τρι Αυγ 28, 2012 1:02 pm | |
| -Καλή δουλειά!! Αν κι αυτός ήταν δικός μου του φώναξα.. -Θα βρεις άλλον δεν σε φοβάμαι... Είπε και πήγε αλλού να συνεχίσει το έργο του. Όταν γύρισα να βρω το επόμενο θύμα για το σπαθί μου, εντόπισα τον καπετάνιο του εχθρικού πλοίου στην άλλη άκρη του καταστρώματος. Το λευκό του χιτώνιο ήταν βαμμένο με αίμα, αλλά κατάφερα σχετικά εύκολα να ξεχώρισω το έμβλημα πάνω στο στήθος του, το λευκό ρόδο σε κόκκινο φόντο. Ο άντρας έφερε τον ίδιο θυρεό και στην ασπίδα του. -Εσύ! φώναξα με ένταση στη φωνή μου -Εσύ με το ρόδο! Είσαι ο Captain Southshield "The Rose"?? Ο άντρας σήκωσε την προμετωπίδα του, φανερώνοντας ένα πρόσωπο με φουντωτή, γκριζωπή, γενειάδα. -Ακριβώς. Περίμενα καιρό την στιγμή που θα σε συναντούσα Greywind. Ο γιος και first mate του πληρώματος μου, Seri "The Wildrose" δολοφονήθηκε από σένα!! Η ώρα της εκδίκησης έφτασε!!!! -Αφού θες να πας να τον συναντήσεις, δεν έχω πρόβλημα!! Η επιθυμία σου διαταγή!! Ο θάνατος σου, πλησιάζει!! Είπα με βραχνή φωνή κι όρμησα προς το μέρος του, με το σπαθί ανά χείρας, έτοιμος να δικαιολογήσω την απάντηση που έδωσα στον αντίπαλό μου με τον καλύτερο τρόπο που γινόταν... | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Special Training!!! Τρι Αυγ 28, 2012 2:01 pm | |
| Επιστρέψαμε πίσω στην βάση κι έδωσα την αναφορά μου στον Vice Admiral Jonathan. Έμεινε ικανοποιημένος απ'τα νέα. Είχε ετοιμάσει κι ένα πρόγραμμα για να εκπαιδευτώ και στην τεχνική του Shigan σε συνδυασμό με κινήσεις που απαιτούσαν Soru. Τα δάχτυλα μου ήταν αρκετά δυνατά και με το σκοινάκι που έκανα τόσο καιρό είχαν γίνει ακόμα πιο δυνατά και η ταχύτητα με την οποία κινούνταν τα χέρια μου είχε αυξηθεί κι αυτή. Η ζημιά που έκανε το δικό μου Shigan συνοδευόταν και από λίγες σταγόνες λάβας κάτι που το έκανε το απόλυτο φονικό όπλο. Άλλοι δυο μήνες σκληρής προετοιμασίας είχαν περάσει και ήμουν πλέον έτοιμος να χειριστώ αυτές τις δύο τεχνικές αρκετά καλά. Παράλληλα με την πρακτική μου εκπαίδευση, ο Vice Admiral Jonathan μου αποκάλυψε και την ύπαρξη των μυστικών πρακτόρων της κυβέρνησης, με το κωδικό όνομα Cipher Pol. Μου κατονόμασε οκτώ τέτοιες ομάδες, από το ένα έως το οκτώ. Όσο πιο μεγάλο το νούμερο τόσο πιο δυνατή η ομάδα. Συνεπώς η CP8 όπως ήταν η συντομογραφία τους, αποτελούσαν την πιο δυνατή ομάδα. Έμαθα επίσης και τον λόγο ύπαρξης τους. Να κάνουν δουλειές που επισήμως η Κυβέρνηση και το ναυτικό δεν γίνεται να αναλάβουν. -Όσο θα ανεβαίνεις στην ιεραρχία τόσο πιο πολλά θα μαθαίνεις!! Αυτούς τους τέσσερις μήνες που είσαι κοντά μας, έδειξες πολλά θετικά στοιχεία και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί σου. Θα λυπηθώ που θα χάσω έναν τόσο πολύτιμο υφιστάμενο. -Χάρηκα για την συνεργασία κύριε!! Σας ευχαριστώ για όλα.... -Ήρθε η ώρα και για το τελευταίο μάθημα πριν φύγεις. Ο VA Jonathan με οδήγησε σ'ένα δωμάτιο όπου υπήρχε ένα σκάκι στημένο κι έτοιμο για ματς. Έτσι λοιπόν καθίσαμε και ξεκινήσαμε μια αρκετά ενδιαφέρουσα παρτίδα. Η διάνοια όμως του Jonathan και η τακτική του παιδεία, του έδωσαν τη νίκη σ'έναν αρκετά συναρπαστικό αγώνα. Είχα ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου και ο Vice Admiral αποτέλεσε τον πρώτο οδηγό μου προς την δόξα μ'όλα αυτά που με δίδαξε τους τελευταίους τέσσερις μήνες. | |
| | | ???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Special Training!!! Τρι Αυγ 28, 2012 11:49 pm | |
| Όνομα: Rob Greywind Haki Points: - Player of the Month Points: 8 Beli: 55.000 Bounty/Fame Points: 2.000.000 Παρατηρήσεις: Καλή ιστορία, αλλά έχασες επειδή πέρναγες αρκετά γεγονότα "τρέχοντας".
|
| | | | [Τέλος] Special Training!!! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|