Παρόντες χρήστες | 36 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 36 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Αρχή] Promotion | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: [Αρχή] Promotion Παρ Σεπ 21, 2012 4:20 am | |
| - Κύριοι χαρακτήρες:
Ezio Auditore Είναι χρήστης του Logia φρούτου Hie Hie no mi,(στοιχίο του πάγου)..περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.onepiecegr-rpg.com/t5861-topicDrakeΞιφομάχος, ετών 44...Τοπος καταγωγής Ferum island/South Blue SquallΞιφομάχος, ετών 24 και Lieutenant στο σώμα τωμ Marines...Τοπος καταγωγής Barrie/West Blue..Είναι χρήστης του Zoan φρούτου του διαβόλου, Neko Neko no mi model White Tiger... Lightning Μαγείρισσα και ξιφομάχος, ετών 23 ..Τόπος καταγωγής Clockwork Island ,/South Blue ''Gunslinger'' SpawnΨαράνθρωπος ,σκοπευτής και με λίγες γνώσεις επάνω στο fishman karate , ετών 36.Τόπος καταγωγής , Fishman island.. Lucy
link προηγούμενης http://www.onepiecegr-rpg.com/t6633p15-topic#227323 ( Organ Island)
Ήμουν πάνω στην βάρκα εδώ και τέσσερις μέρες . Δεν έπαψα να σκέφτομαι τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών.. .ο captain shu φέρθηκε στους αλλους μαρινς και σε εμένα σαν πιόνια...Τώρα ήθελα όσο τίποτε άλλο να κανω το ονειρο μου πραγματικότητα (να γινω fleet admiral) και να καθαρίσω τον κόσμο απο την διαφθορά . Δεν ήξερα καν προς τα που πήγαιναμε, μονο οτι κατευθυνόμασταν στην Loguetown,όπως με διέταξε ο smoker Τουλάχιστον έχει καλό καιρο είπα απο μέσα μου και καθώς κοίταζα ψηλά με πήρε ο ύπνος
Περνούσαν οι ώρες η μια μετά την άλλη αλλά δεν διέκρινα τίποτα, ούτε πλοίο , ούτε στεριά μονο τον απέραντο ωκεανό .Πήγα στην καμπίνα της βάρκας και με μεγάλη απογοήτευση πρόσεξα οτι μου είχε απομείνει μονο μισό ψωμί για να φάω , και αυτό ήταν πολύ '' μαλακό '' . Κόντεψα να σπάσω τα δόντια μου με το που δάγκωσα λίγο . ''Μα καλά πόσο καιρό το είχε εδώ μέσα ο τύπος'' είπα νευριασμένος στον εαυτό μου.Άραγε θα καταφέρω να φτάσω μέχρι το επόμενο νησί ?. Έτσι , απελπισμένος και μη ξέροντας τι άλλο να κάνω πήγα και ξάπλωσα κοιτάζοντας τον ουρανό .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Σεπ 22, 2012 2:05 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Promotion Σαβ Σεπ 22, 2012 2:04 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Σεπ 22, 2012 11:44 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| | | | DIRK Marines
| | | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Promotion Σαβ Σεπ 22, 2012 2:38 am | |
| | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Promotion Σαβ Σεπ 22, 2012 2:53 am | |
| 'Χμ , δεν μου αρέσουν αυτοί οι τύποι '' είπα από μέσα μου . Έτσι γύρισα επιτόπου και ξανακάθισα στην θέση μου . Δεν είχα δει άλλο οπλισμένο στο χωριό και επειδή μου είπε και η μητέρα της Misa για πειρατές και ληστές του βουνού είπα να δω τι θέλουν.Έκατσαν ακριβώς στο διπλανό τραπέζι απο το δικό μου .''Καλύτερα, θα μπορώ να τους ακούω'' -Ετοίμασε το πιστόλι , μόλις έρθει αυτή θα τη ληστέψουμε Καλά τους είχα καταλάβει . Κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό ένα σχέδιο για να τους σταματήσω και επίσης να διασκεδάσω και λίγο ..Δυστυχώς δεν με είχαν καταλάβει απο τα ρούχα γιατί δεν φορούσα την στολή των μαριν αλλα πολιτικά -Ε, εσύ -Σε εμένα μιλάς μικρέ ? -Ναι σε εσένα.Άκουσα οτι θα κάνετε ληστεία -Και τι σε νοιάζει ? -Αν χρειάζεστε ακόμα ένα , ,είμαι μέσα. Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα σκέψης μου απάντησε -Οκ έλα εδώ . -Μα Yousiri ,μπορούμε να τον εμπιστευτούμε? | |
| | | DIRK Marines
| | | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Promotion Σαβ Σεπ 22, 2012 3:14 am | |
| -Χαχαχαχαχαχα! και ποιος νομίζεις πως είσαι εσύ ?? -Ezio είναι το ονομά μου .Και είμαι αυτός που αρχικά θα ξεμπερδέψει με δυο αποβράσματα σαν και εσάς και ύστερα θα δούμε -Χαχαχαχαχαχα! πάντως έχεις χιούμορ μικρέ .Πως σκοπεύεις να μας νικήσεις και τους δυο? -Κάπως έτσι Έπιασα αυτόν που καθόταν μπροστά μου με κεφαλοκλείδωμα και είπα στον άλλο -Αν φύγετε τώρα απο εδώ ,ίσως και να ξεχάσω οτι θέλατε να κάνετε ληστεία και απαγωγή . -Θα .....θα δεις εσύ ! Είμαστε άντρες του Derza! Θα σε διαλύσει -Δεν το νομίζω .Τράβα πες του οτι αν θέλει να ζήσει , να μην ξαναπατήσει στο χωριό και να τρομοκρατεί τους ανθρώπους εδώ.Φύγε! Και έφυγε τρέχοντας απο το μαγαζί -Άσε με να φύγω . -Φυσικά , θα σε αφήσω να φύγεις αλλά θα σου πάρω το όπλο . Το πήρα , τον άφησα απο την λαβή και έπεσε κάτω. Πριν σηκωθεί και φύγει τρέχοντας τον κλώτσησα στο στομάχι | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Promotion Σαβ Σεπ 22, 2012 3:21 am | |
| Μόλις έφυγαν έριξα μια ματιά στο όπλο .Ήταν ένα άθλιο όπλο ,γεμάτο σκόνη και σκουριασμένο ,αλλά είχε μπαρούτι και σφαίρα μέσα.Πραγματικά απορούσα αν θα μπορούσα να πυροβολήσω με αυτό το πράγμα.Μετά απο 1 λεπτό , ήρθε η μητέρα της Misa και με ρώτησε -Τι συνέβη ?άκουσα κάτι φωνές -Τίποτα μωρέ .Κάποιοι έκαναν πολύ φασαρία και τους έδιωξα ! -Τι φασαρία? -Δεν κατάλαβα . Κάτι για εργαλεία έλεγαν. Είπα προσπαθώντας να καλύψω το συμβάν. -ΑΑ μπορείς να μου φέρεις ακόμα μια μερίδα να φάω? -Ναι φυσικά Είπε και ξαναγύρισε στην κουζίνα.Καθώς περίμενα να μου φέρει αυτά που ζήτησα , το μαγαζί γέμιζε σιγά σιγά.Λογικό , αφού πρέπει να πλησίαζε μεσημέρι.Όλοι φαίνονταν να ήταν κουρασμένοι απο τις δουλειές τους και απ ότι κατάλαβα απο τα ρούχα τους και λόγο του σωματότυπού τους ,μάλλον ήταν και φτωχοί .
| |
| | | DIRK Marines
| | | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Promotion Σαβ Σεπ 22, 2012 3:51 am | |
| -Τ...Τι είπες ? άχρηστο σκουπίδι ! ετοιμάσου να πεθάνεις- Σπόιλερ:
-Συγγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω να ετοιμαστώ .Πρέπει να σκοτώσω έναν υπερόπτη -Πιάστε τον Άρχισαν να έρχονται προς τα πάνω μου όλοι οι άντρες του.Πήρα το μπουκάλι με το ουίσκι μου και το πέταξα στο κεφάλι ενός αφήνοντάς τον αναίσθητο . Μετά πήρα το τραπέζι και το πέταξα πάνω σε άλλους 3 ,ενώ άρχισα να τρέχω προς τον Derza -Έτσι δείχνεις πόσο άντρας είσαι Derza .Κρύβεσαι πίσω απο την συμμορία σου .Κότα -Κότα? εγώ ? Τώρα θα δεις . Ελάτε πίσω , θα τον σκοτώσω μόνος μου -Για έλα -θα πεθάνεις μικρέ Σήκωσε το σπαθί του να με χτυπήσει αλλά έκανα ένα σάλτο προς ένα τραπέζι και το απέφυγα
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Promotion Σαβ Σεπ 22, 2012 4:10 am | |
| Πήρα μια καρέκλα και προσπάθησα να τον χτυπήσω με αυτή , αλλά φυσικά την απέφυγε -Χαχαχαχαχα θες να με σκοτώσει με αυτό ? -Όχι απλά κάνω προθέρμανση -Εγώ πάλι γιατί νομίζω οτι μπλοφάρεις ? -Έτσι λες εσύ ρε μεγάλε . Είπα και πήγε να με καρφώσει με το σπαθί του ομως το κάλυψα με πάγο και σταμάτησε την επίθεσή του ..Έμεινε έκπληκτος . -Τ...Τι είσαι? -Ο χειρότερος εφιάλτης σου Μόλις τελείωσα την φράση μου δεν επιτέθηκα στον ίδιο αλλά σε 3 άτομα που μου επιτέθηκαν, όχι απο την συμμορία του , αλλά από τους πολίτες -Μείνετε πίσω ασήμαντα ανθρωπάκια , φώναξα , είμαι χρήστης φρούτου του διαβόλου μ και αν και απέκτησα πρόσφατα τις δυνάμεις μου , είμαι αρκετά δυνατότερος απ όλους σας . Γι αυτό αν εκτιμάτε την μίζερη ζωή σας καθίστε στα αυγά σας | |
| | | DIRK Marines
| | | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Promotion Σαβ Σεπ 22, 2012 11:19 am | |
| | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Promotion Σαβ Σεπ 22, 2012 11:43 am | |
| Διασταύρωσε το ξίφος της με το δικό μου......Άρχισα να παράγω πάγο απ το ξίφος μου ως που το κόλπο μου έπιασε...εκείνη σάστισε και το άφησε να πέσει , τότε την έπιασα απ τον λαιμό.. Ensign Tahsigi ..Έπρεπε να μάθεις να σέβεσε τους ανωτέρους σου...Την άφησα.. Είμαι ο Lieutenant Auditore και βρίσκομαι εδώ απο αποστολή....Αυτοί οι πολίτες μου επιτέθηκαν.... Άρχισε να μου ζητά συγγνώμη, ως που έφυγε απ τα μάτια μου Ευτυχώς το μαγαζί ήταν κοντά στο τέλος του χωριού και έτσι σε 5 λεπτά ήμασταν ήδη στον δρόμο για το βουνό . Σε όλη την σύντομη διαδρομή δεν του μιλούσα γιατί είχα νεύρα .''τι άξεστα ανθρωπάκια '' σκεφτόμουν συνέχεια Φτάσαμε σε μια σπηλιά -Εδώ είναι Τον έσπρωξα προς το εσωτερικό της .Μέσα είχε αρκετά τρόφιμα όπως και χρυσάφι , Έτσι πήρα ένα σακίδιο και το γέμισα με ότι βρήκα . -Βλέπω οτι έχεις πολλά λεφτά εδώ έ ? -Ναι . είπε κρατώντας τη μέση του -Άκουσα οτι θες να πας στη Grand Line, αληθεύει? είπα καθώς έδενα το σάκο και το έβαζα στην πλάτη μου -Ναι. -Θες να έρθεις μαζί μου και να γίνεις μαριν? ? -Ναι φυσικά -Εγώ όμως όχι !! Τον πυροβόλησα με το πιστόλι ( που είχα πάρει απο τον τύπο που χτύπησα το πρωί ) στο πόδι και μετά το πέταξα κάτω . Βγήκα απο την σπηλιά -Καλό ψόφο αυταρά ! είπα και άρχισα να κατηφορίζω το βουνό .Αποφάσισα να μην ξαναπεράσω απο το χωρίο και έτσι έκανα τον κύκλο του Μετά απο μιας ώρας περπάτημα έφτασα στην παραλία που ήταν η βάρκα μου .
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Promotion Κυρ Σεπ 23, 2012 12:53 am | |
| Το όνειρο συνεχίστηκε ...Κοιμόμουν βαθιά. Στο όνειρό μου έβλεπα τον εαυτό μου σε παιδική ηλικία να προπονήτε σκληρά και ως συνήθως, φορούσα το Jokey των Marine που μου είχσ δώσει ο πατέρας μου. Δίπλα μου βρισκόταν ο δάσκαλός μου Rain και με παρότρυνε να συνεχίσω την προπόνηση.Φαινόμουν εξαντλημένος όμως απο το πείσμα μου και μόνο συνέχιζα να βαράω εκείνο το δέντρο με το σπαθί μου . Κάθε χτύπημα ακουγόταν όλο και πιο δυνατά.Ξαφνικά αντιλήφθηκα οτι αυτά τα έντονα χτυπήματα προέρχονταν απο την πόρτα .Με ξύπνησαν. Άνοιξα με δυσκολία τα μάτια μου . Σηκώθηκα απο το κρεβάτι και περπάτησα με μια ιδιαίτερη βαρεμάρα να κουνηθώ, να έχει καταλάβει το σώμα μου.Πρώτη φορά βαριόμουν τόσο στην ζωή μου...Δεν μπορούσα όμως να καταλάβω το γιατί!? Άρχισα να προχωράω προς την βρύση του μπάνιου για να πλύνω το πρόσωπό μου! Ήταν ξημερώματα .. Ο ήλιος είχε μόλις αρχίσει να βγαίνει | |
| | | | [Αρχή] Promotion | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|