Παρόντες χρήστες | 4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Φρουτο Διαγωνισμου-Τελος]Ναυαγός...[Part1] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
PapoutsoKeftes Pirate
| Θέμα: Απ: [Φρουτο Διαγωνισμου-Τελος]Ναυαγός...[Part1] Δευ Ιουν 30, 2014 1:01 am | |
| Δεν το έκανα αρκετά γρήγορα και ένα βέλος με έκοψε στην πλάτη μου κοντά στην μέση. Τα τούβλα πίσω μου είχαν δεν έπεφταν τόσο γρήγορα άλλα δεν είχαν σταματήσει και ολας. Ο χρόνος ήταν πολύτιμος. Ήμουν 3 τούβλα μακριά από το τέλος. Πήδηξα τα 2 άλλα το 3 ήταν πολύ μακριά. Τράβηξα στο σπαθί μου και πήδηξα πάνω σε μια παγίδα. Αυτή η παγίδα μου έριξε 5 βέλη άλλα κατάφερα να αμυνθω. Ορμηξα στην τελευταία πετρά και με μια δρασκελιά βγικα στην έξοδο. Επιτελούς!!!!!! φώναξα με χαρά!
Μην χαιρεσε νεαρέ έχεις μια τελευταία δοκιμασία.
Αυτή ο φωνή ήταν μου ήταν γνωστη. Ήταν... Ήταν ο Γερο Haru!
Συγχαρητήρια μικρέ,το όνομα σου δεν μου το έχεις πει. Soko! Συνχαρητηρια λοιπον Soko κανεις δεν εχει καταφερει να φτασει εως εδω! Σαν τελευταια δοκημασια πρεπει να με νικησεις σε μαχη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PapoutsoKeftes στις Δευ Ιουν 30, 2014 3:26 am, 1 φορά | |
| | | PapoutsoKeftes Pirate
| Θέμα: Απ: [Φρουτο Διαγωνισμου-Τελος]Ναυαγός...[Part1] Δευ Ιουν 30, 2014 1:12 am | |
| Σήκωσα το σπαθί μου!
Ωραία λοιπόν ας ξεκινήσει η μάχη!!
Του όρμηξα με δύναμη αυτός δεν αμύνθηκε ούτε αντεπιτέθηκε απλώς έτρεχε και πήγε από πίσω μου! Έκανα ένα γυριστό χτύπημα και τον αφνηδιασα παρ' όλα αυτά κατάφερε να αμυνθεί! Άρχισε να με χτυπάει τότε ανελέητα. Αμυνόμουν με το ζόρι. Έφερα κόντρα στο κατανα του και βρήκα την ευκερια να του ρίξω μια κλωτσιά στην κοιλιά. Πόνεσε αλλά δεν φάνηκε να είχε κάποιο πρόβλημα στο να πολεμήσει. Ξαφνικά τον έχασα! Τότε κάτι άκουσα από πάνω μου και ήταν αυτός πάνω σε ένα δεντρό και ερχόταν πάνω μου!Έκανα μια τουμπα και έφυγα από το μέρος!
''Μπορείς να παραδοθείς αν θες.'' μου είπε χαλαρός ''Δεν θα παραδοθώ πότε.'' του απάντησα το ίδιο χαλαρά.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PapoutsoKeftes στις Δευ Ιουν 30, 2014 3:40 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [Φρουτο Διαγωνισμου-Τελος]Ναυαγός...[Part1] Δευ Ιουν 30, 2014 1:57 am | |
| Του ορμηξα με δύναμη και πάλι περιμένοντας να έρθει από τα πλάγια. Παρ' όλα αυτά δεν αμύνθηκε ούτε ήρθε από πίσω μου απλώς αντεπιτέθηκε. Τραβήχτηκα προς τα δεξιά με αποτέλεσμα απλώς να γραντζουνισει το αριστερό μου χέρι. Έπρεπε να αρχίσω και εγώ να παίζω εφνηδιαστικα. Έριξα το σπαθί μου κάτω (πράγμα που δεν κάνει κάνεις μαχητής) κάνοντας τον να νομίζει ότι έγινε πάνω στην μάχη. Έκανα ότι έσκυβα να το πιάσω και όπως το περίμενα αυτός μου όρμηξε να με χτυπήσει. Τότε του έριξα μια κλοτσιά στην κοιλιά όπως χτυπούν οι γάιδαροι και μετά του έκανα γρήγορα μια τρικλοποδιά. Αυτός έπεσε κατω, σχεδόν αστραπιαία έπιασα το σπαθί μου και χτύπησα με δύναμη το κατανα του ώστε να το φύγει από τα χερι. Το ήξερα πως δεν είχα νικήσει ακόμη, μπορούσε να κάνει οτιδήποτε για να νικήσει αυτός. όποτε τον έπιασα απο την μπλούζα τον σήκωσα πανω και του έκανα μια λαβή κλειδώματος που είχα μάθει όταν προπονούμουν.
Νίκησα; | |
| Θέμα: Απ: [Φρουτο Διαγωνισμου-Τελος]Ναυαγός...[Part1] Δευ Ιουν 30, 2014 5:46 am | |
| ''Ουοουυυ...καιρο ειχε να με νηκισει καποιος!'' Ειπε και πλησιασε ενα δεντρο. Το ψηλαφησε λιγο και κατι ανοιξε. Το δεντρο απο μεσα ηταν κουφιο και υπηρχε μια βαση στην οποια πανω βρισκοταν το Φρουτο του διαβολου. Το πηρε με πλησιασε και μου ειπε:
Μπραβο σου!! Soko μια μερα θα γηνεις μεγαλος πειρατης! παρε λοιπον το φρουτο που θα σου δωσει μεγαλη δυναμη το αξιζεις! Και ελπιζω να μην χρησημοποιησεις για κακο να εισαι δηκαιος σαν και αυτον που το ειχε πριν απο εσενα.
Το φρουτο ηταν πολυ περιεργο, δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο στην ζωη μου!
Ευχαριστω! Θα χρησημοποιησω την δυναμη του για καλο.Ομως δεν μου ειπες τι δυναμη εχει αυτο το φρουτο;
| |
| | | Elé Blackheart Story Teller
Posts : 7864 Join date : 09/12/2010 Age : 30 Location : athens
| Θέμα: Απ: [Φρουτο Διαγωνισμου-Τελος]Ναυαγός...[Part1] Τρι Ιουλ 01, 2014 3:39 pm | |
| Όνομα Χαρακτήρα:soko Παράταξη:pirate Bounty:- Story of the month:no Φήμη:- Beli:11000 Βαθμολογία:6/10 Παρατηρήσεις: καταρχήν θα ήθελα να προσέχεις λίγο τα ορθογραφικα και την διατύπωση σου :Ρ (δεν σου έκοψα απο εκεί) κοιτα...θα μπορούσες να είχες ρίξει περισσότερη δουλειά στην ανάπτυξη. περνούσες τα σκηνικά πολύ γρήγορα σαν να βιαζόσουν, και η αλήθεια είναι πως δεν με τράβηξε τόσο πολύ... κατά την ταπεινή μου γνώμη θα έπρεπε να προσπαθήσεις να εφαρμόσεις πολλές ανατροπές γεγονότων. δεύτερον ακριβώς γιατι ο γέρος ήταν μέλος του πληρώματος θα έπρεπε να σε ελέγξει με κάποιον τρόπο ώστε να σιγουρευτεί πως δεν υποκρίνεσαι. στο έδωσε πολύ εύκολα... προσπάθησε να κρατάς τον αναγνώστη σου σε εγρήγορση και να μην αφηνεις το πνεύμα του να ησυχάσει. καλή τύχη στην επόμενη προσπάθειά σου!! :) | |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Φρουτο Διαγωνισμου-Τελος]Ναυαγός...[Part1] Τετ Ιουλ 02, 2014 4:29 am | |
| | |
| | | | [Φρουτο Διαγωνισμου-Τελος]Ναυαγός...[Part1] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|