Παρόντες χρήστες | 2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Πεμ Ιαν 12, 2012 12:05 pm | |
| Περίληψη προηγουμένων…
Βρισκόμουν στο δρόμο για το Torino Kingdom όπου σύμφωνα μ’ ένα γράμμα που μου έδωσε η Bonny λίγο πριν χωρίσουν οι δρόμοι μας, υπήρχε ένας κρυμμένος θησαυρός και πιο συγκεκριμένα ένα ξύλινο σεντούκι θησαυρού μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα φρούτο του διαβόλου. Καθώς λοιπόν κατευθυνόμουν στο νησί, συνάντησα στην πορεία μου τη Νάντια, μια γυναίκα-πειρατή που είχε το δικό της πλήρωμα και κάποια χρόνια πριν μου είχε σώσει τη ζωή, εκπαιδεύοντας με παράλληλα για να γίνω ένας καλός πολεμιστής. Ενώθηκα λοιπόν με το πλήρωμα της και κινηθήκαμε μαζί για το Torino Kingdom. Στην διαδρομή μας όμως συναντήσαμε ένα μικρό πειρατικό πλήρωμα και επιδοθήκαμε σε μία δυνατή μάχη. Η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα αλλά όχι αναίμακτα. Με το πέρας της ναυμαχίας είχα τραυματιστεί ελαφρά στην ωμοπλάτη. Οι πανηγυρισμοί της νίκης όμως κόπασαν αρκετά απότομα για μένα. Η Νάντια με κάποιο τρόπο είχε στα χέρια της το χαρτί του θησαυρού. Αυτό την έκανε να φανερώσει τον πραγματικό της εαυτό. Κουνώντας επιδεικτικά τον χάρτη του θησαυρού θέλησε να με ανακρίνει για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτόν. Πίστευε πως επειδή της το έκρυψα ο θησαυρός ήταν κάτι ανεκτίμητο, χρυσός, ασήμι, διαμάντια, κοσμήματα. Είχε εν μέρει δίκιο. Ο θησαυρός όντως ήταν ανεκτίμητος. Δεν περιείχε βέβαια χρυσό ή πολύτιμους λίθους, αλλά περιείχε ένα φρούτο. Ένα μοναδικό φρούτο. Ένα φρούτο του διαβόλου, με άγνωστες δυνάμεις, που υποσχόταν σ’ αυτόν που θα το έπαιρνε μεγάλη δύναμη και ατελείωτες δυνατότητες. Το ήθελα απ’ την πρώτη στιγμή να το αποκτήσω αλλά ευτυχώς δεν μίλησα. Άφησα το περιεχόμενο του θησαυρού να είναι μόνο δικό μου μυστικό και δεν το μοιράστηκα με κανέναν. Κάτι αρκετά σοφό όπως αποδείχτηκε αργότερα. Μόλις φτάσαμε στο νησί η Νάντια είχε είδε ψάξει να βρει το σημείο που υποδείκνυε ο χάρτης ότι βρισκόταν ο θησαυρός. Δυστυχώς γι’ αυτήν οι ντόπιοι ιθαγενείς είχαν μεταφέρει το φρούτο σ’ έναν εγκαταλελειμμένο ναό, όπως μάθαμε ύστερα από έντονα βασανιστήρια σ’ έναν αιχμάλωτο ιθαγενή που είχε συλλάβει το πλήρωμα της Νάντια. Κατόπιν πολλαπλών απειλών ο ντόπιος μας οδήγησε στο ναό, ο οποίος όμως ήταν γεμάτος παγίδες. Η Νάντια με ανάγκασε να παρακάμψω τις παγίδες και να της παραδώσω τον θησαυρό. Έπειτα από αρκετή προσπάθεια κατάφερα να περάσω απ’ τις παγίδες και να φτάσω στο σημείο που βρισκόταν το σεντούκι του θησαυρού. Μόλις άνοιξα και αντίκρισα το φρούτο, έπεσα με τα μούτρα μέσα για να το φάω…….. Τότε ήταν η στιγμή που η Νάντια κατάλαβε ότι στο σεντούκι δεν υπήρχε θησαυρός και διέταξε τους άντρες της να με πυροβολήσουν.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τετ Ιαν 18, 2012 12:16 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Παρ Ιαν 13, 2012 5:01 am | |
| Τώρα.....
-Πυρ, πυρ, σκοτώστε αυτόν τον άχρηστο!!! ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ. Ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί απ'το σημείο που βρισκόταν η Νάντια με τους άντρες της. Οι σφαίρες προορίζονταν για μένα. Εγώ απ'την άλλη είχα χώσει το κεφάλι μου μέσα στο σεντούκι και καταβρόχθιζα το φρούτο που υπήρχε μέσα με μανία. "Τι δύναμη να αποκτήσω τώρα?? Τι θα μπορώ να κάνω άραγε??" Ήταν οι πρώτες σκέψεις που μου ήρθαν στο μυαλό. Ανυπομονούσα να δω τις νέες ικανότητες που θα αποκτούσα. Και μετά θα γύριζα πίσω και θα τους σκότωνα όλους....Ή τουλάχιστον αυτό φανταζόμουν ότι θα έκανα... Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα.
Λίγο καιρό μετά...
Και να που βρίσκομαι λοιπόν, ξαπλωμένος σ'ένα κρεβάτι γεμάτο με πούπουλα χήνας, τα οποία με πνίγουν σε κάθε μου κίνηση. "Είναι για να σε κρατήσουν ζεστό", "πρέπει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου πρώτα". Είπαν οι ιθαγενείς που με μάζεψαν απ'το ναό και μ'έφεραν σ'αυτό το μέρος. "Πού είμαι, πού βρίσκομαι, τι έγινε?" ήταν κάποιες απ'τις ερωτήσεις που θα έκανε ο καθένας αν βρισκόταν στη θέση μου. Αλλά όχι εγώ. Όχι δεν το έκανα αυτό. Θυμόμουν. Θυμόμουν πολύ καλά τι είχε συμβεί. Θυμόμουν το φρούτο κι αυτό με εξόργιζε. Με έκανε να θέλω να τα σπάσω όλα! Ο πόνος, η θλίψη, η αγωνία, η απογοήτευση. Τα είχα νιώσει για τα καλά στο πετσί μου, όλα αυτά μαζί. Μόλις συνειδητοποίησα τι είχε γίνει ήταν πλέον αργά. Είχαν φύγει, είχαν απομακρυνθεί πολύ κι εγώ το μόνο που έκανα ήταν να υποφέρω!! "ΗΛΙΘΙΟ ΦΡΟΥΤΟ" φώναξα μ'όλη μου τη δύναμη και λιποθύμησα ξανά στο κρεβάτι!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Δευ Ιαν 16, 2012 2:32 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Παρ Ιαν 13, 2012 6:41 am | |
| Κάποιες ώρες μετά άνοιξα και πάλι τα μάτια μου. Είδα κόσμο γύρω μου να συζητάει. -Και πόσο καιρό θα χρειαστεί ακόμα?? -Είναι δύσκολο να πει κανείς. Είναι θαύμα που είναι ακόμα ζωντανός μετά από τις σφαίρες που δέχτηκε και το αίμα που έχασε οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν μπορούμε να πούμε με ακρίβεια πόσο χρόνο χρειάζεται για να επανέλθει. -Όμως θα επανέλθει ε?? -Δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι έχει πολύ γερό οργανισμό. Είναι ένας πραγματικός μαχητής. -Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, γιατρέ. Σ'ευχαριστώ που τον φρόντισες, θα σε ξανακαλέσω αν χρειαστώ κάτι. -Ναι, ναι να το κάνεις. Πάντα στη διάθεση σου.
Ακούγοντας αυτή τη συζήτηση ήρθε πίσω στο μυαλό μου ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκα εδώ. Ενώ λοιπόν έτρωγα το φρούτο που βρισκόταν μέσα στο σεντούκι, ένα στρόγγυλο κόκκινο φρούτο σε μέγεθος μπάλας του handball, και αδυμωνούσα να δω τι είδους δυνάμεις θα έχω, οι σφαίρες καρφώθηκαν στην πλάτη μου. Αυτό ήταν. Ο πόνος με είχε κυριεύσει εντελώς. Άρχισα να νιώθω αδύναμος με αποτέλεσμα να σωριαστώ κάτω. Απ'το φρούτο είχαν μείνει μόνο κάτι μικρά κομματάκια. Είχε απαίσια γεύση, τουλάχιστον έτσι νομίζω, και ο συνδυασμός που έκανε με το αίμα που είχε το στόμα μου έκανε τη γεύση του ακόμα πιο δυσάρεστη, κάνοντας με να θέλω να ξεράσω. Αυτό ήταν το μόνο που θυμόμουν μέχρι που έχασα τις αισθήσεις μου. Τα υπόλοιπα μου τα διηγήθηκαν οι ιθαγενείς που με μάζεψαν και με φρόντισαν. Το έκαναν για να ανταποδώσουν την σωτηρία των δύο μικρών παιδιών που έσωσα απ'τα χέρια της Νάντια. Απ'ότι μου είπαν οι ντόπιοι, μόλις με πυροβόλησαν οι άντρες της Νάντια έφυγαν νομίζοντας πως είμαι νεκρός. Αλλά έκαναν λάθος. Εγώ είχα αντέξει. Οι ιθαγενείς με βρήκαν και περιποιήθηκαν τα τραύματα μου. Πάνω από δύο μήνες βρισκόμουν μαζί τους έως ότου ανακτήσω τις αισθήσεις μου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Δευ Ιαν 16, 2012 2:35 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Παρ Ιαν 13, 2012 6:57 am | |
| | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Παρ Ιαν 13, 2012 7:29 am | |
| Ο Νικ ήταν αποφασισμένος να έρθει μαζί μου. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά απ'το να το δεχτώ. "Ίσως να μου φαινόταν χρήσιμος ένας οδηγός. Γνωρίζει το νησί και τα μυστικά πολύ καλύτερα από μένα και ποτέ δεν έβλαψε ένα ακόμα όπλο. Θα το χρειαστώ εκεί που πάω." Ήταν η σκέψη που έκανα και αμέσως του έδωσα το χέρι. Είχα τον πρώτο μου σύντροφο λοιπόν γι'αυτήν την δύσκολη αποστολή που αναλάμβανα. -Μιας και είμαστε πλέον μαζί σ'αυτό λέω να ξεκινήσουμε μ'ένα καλό γεύμα. Πολεμάς καλύτερα με γεμάτο στομάχι, πίστεψε το ξέρω καλά αυτό. -Ναι το βλέπω. Έχεις δίκιο όμως. Το στομάχι μου διαμαρτύρεται. Μπορούμε να ξεκλέψουμε λίγη ώρα για φαγητό. Αυτό το γεύμα εκτός από την προφανή ενέργεια που θα μου έδινε, θα βοηθούσε να μάθω και μερικές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες για την αποστολή μου. Έτσι λοιπόν την ώρα που τρώγαμε στο σπίτι του Νικ ένα ψητό κοτόπουλο, άρχισα να του μιλάω... -Λοιπόν Νικ, τι άλλο μπορείς να μου πεις γι'αυτόν τον δαίμονα, όπως τον λέτε.... -Τον Yubari??? Τρομάζω ακόμα και που λέω το όνομα του....Ουφφφ....Καλά λοιπόν θα σου πω.. Ο Yubari ήταν κάποτε ένας φοβερός και αδίστακτος πειρατής. Ήταν πολύ δυνατός κι όλοι έτρεμαν στην ιδέα να τον συναντήσουν. Κάποια μέρα όμως έχασε. Η ήττα αυτή του κόστισε πολύ. Έτσι με κάποιον τρόπο βρέθηκε στο νησί μας.... Έκανε τα γιγάντια πουλιά φρουρούς του και εμάς σκλάβους του κι έτσι άρχισε η κυριαρχία του στο νησί. Απαιτούσε θυσίες, κοσμήματα, χρυσάφι και γενικά όλα μας τα πλούτη για να μας αφήσει να ζήσουμε. Όποτε του φέρναμε αντίρρηση έστελνε τα πουλιά να μας επιτεθούν. Πολεμήσαμε αλλά αυτός ο πόλεμος δεν είχε τέλος. Έτσι συνθηκολογήσαμε. Μια φόρα κάθε χρόνο θα του δίνουμε μια ποσότητα χρυσού και θα μας αφήνει ήσυχους. -Ναι, ναι το ξέρω αυτό το παραμύθι. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως εφόσον του δίνατε χρυσό, δεχτήκατε να δώσετε το φρούτο του διαβόλου που το είχατε στον ιερό ναό σας και το προστατεύατε τόσο καιρό?? Γιατί το φρούτο??? -Έλα, είπε ο Νικ και σηκώθηκε απ'το τραπέζι, πάμε στον γερό-Yoshi... Αυτός θα σου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς για το φρούτο!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Δευ Ιαν 16, 2012 2:37 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Παρ Ιαν 13, 2012 7:45 am | |
| | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Παρ Ιαν 13, 2012 3:45 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τρι Ιαν 17, 2012 9:29 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Παρ Ιαν 13, 2012 4:05 pm | |
| -Δεν μου αρέσουν οι γρίφοι γέρο και δεν πρόκειται να μασήσω άλλο τα λόγια μου. Θα στο πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ!! Θέλω να πάρω αυτό το φρούτο του διαβόλου, να το φάω και να πάρω τις δυνάμεις του. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να το πάρω απ'αυτόν που το έχει, δηλαδή τον μοχθηρό όπως λέτε εσείς οι ντόπιοι, πειρατή Yubari. Αυτός δε νομίζω να μου το δώσει οικιοθελώς άρα θα χρειαστεί να βιοπραγήσω και κάτα πάσα πιθανότητα να τον σκοτώσω για να πάρω το φρούτο. Εσύ όμως μου λες τώρα ότι αυτός δεν έχει το φρούτο. Άρα ρωτάω εγώ... Πού είναι επιτέλους αυτό το καταραμένο φρούτο??? -Η τελευταία σου φράση ήταν και το πιο σοφό πράγμα που είπες. Καταραμένο φρούτο. Γι'αυτό έγιναν όλα. Πιστεύω έχεις ακούσει την ιστορία σχετικά με τον Yubari και το φρούτο, σωστά? -Ναι την έχω ακούσει.... -Καιρός λοιπόν να ακούσεις κι όλες τις λεπτομέρειες. Ο Yubari ήταν καπετάνιος ενός πλοίου, το οποίο καταστράφηκε από το ναυτικό. Ο yubari κατάφερε να ξεφύγει και ήρθε στο νησί μας. Εδώ κρύφτηκε κι άρχισε να εξαπλώνει την κυριαρχία του. Αφού έκανε τα πουλιά σκλάβους του και τα έβαζε να μας πολεμούν ήρθε η στιγμή που η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο κι έτσι συνθηκολογήσαμε δίνοντας στον πειρατή αυτό που πάντα ήθελε από μας. Το φρούτο του διαβόλου που βρισκόταν στον ιερό μας ναό. Αφού του δώσαμε το φρούτο με τον όρο να μην μας ενοχλήσει ξανά, ησυχάσαμε απ'αυτόν. υπήρξαν κι άλλοι επίδοξοι εξερευνητές που ήθελαν το φρούτο αλλά κανείς δεν κατάφερε να το πάρει. Εμείς θέλοντας να διατηρήσουμε την παράδοση μας, φτιάξαμε ένα όμοιο φρούτο και το βάλαμε στον ναό. Μέχρι που το έφαγες εσύ!! -Και τι είδους φρούτο είναι αυτό. -Φρούτο του διαβόλου, φυσικά! -Εννοώ τι δυνάμεις έχει!!! -Αυτό δεν το γνωρίζω. Πάντα περιμέναμε τον εκλεκτό που θα ελευθέρωνε τις δυνάμεις του φρούτου αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έμοιαζε άξιος. Μέχρι που εμφανίστηκες εσύ. Είσαι ο πρώτος που περνάει τις παγίδες μας και φτάνει στο σεντούκι. Είσαι κι ο πρώτος που έφαγες το ομοίωμα. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε καινούριο βέβαια. Ως γνωστόν όμως τα φρούτου του διαβόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Στα zoan, στα paramecia και στα logia. Στο ποια κατηγορία ανήκει το δικό μας φρούτο, δεν έχουμε μάθει και δεν πρόκειται να το μάθουμε αν πρώτα δεν το φάει κάποιος. Κι αυτός ο κάποιος πιστεύω ότι είναι σ'αυτό το δωμάτιο. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Παρ Ιαν 13, 2012 4:58 pm | |
| | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Παρ Ιαν 13, 2012 11:59 pm | |
| | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Σαβ Ιαν 14, 2012 12:24 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τρι Ιαν 17, 2012 11:21 pm, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Σαβ Ιαν 14, 2012 2:08 am | |
| Αμέσως τότε φύγαμε απ'τις σπηλιές και επιστρέψαμε στο σπίτι του γέρου. Είχα τη Νικόλ από κοντά για πολλούς λόγους. Ήταν αρκετά όμορφη και συμπαθητική αλλά δεν μπορούσα να την εμπιστευτώ. Γνώριζα πως με την πρώτη ευκαιρία θα μας πουλούσε. Ήθελε το φρούτο όσο το ήθελα κι εγώ. Μπορούσα να το διακρίνω στα μάτια της. Αλλά όπως λέει το ρητό "κράτα τον φίλο σου κοντά και τον εχθρό κοντίτερα", έτσι κι εγώ δεν την άφηνα στιγμή από τα μάτια μου. Έξω είχε νυχτώσει εδώ και ώρα. ο Νικ είχε πέσει ανάσκελα ψόφιος απ'την κούραση της προετοιμασίας και ροχάλιζε. Ο yuri απ'την άλλη καθόταν σε μια καρέκλα δίπλα στο παράθυρο και κοιτούσε τον ουρανό. Η Νικόλ είχε ξαπλώσει κι αυτή. Το ίδιο και ο γέρος. Λίγη ώρα αργότερα με πήρε και μένα ο ύπνος. Το πρωί δεν άργησε να έρθει. Για την ακρίβεια ο γέρος μας είχε ξυπνήσει πριν προλάβουν καν οι πρώτες ακτίνες του ήλιου να κάνουν την εμφάνιση τους. Χωρίς να χάνουμε χρόνο πήραμε τα πράγματα μας και ξεκινήσαμε το οδοιπορικό μας γα το τεράστιο δέντρο στο κέντρο του νησιού. Ο Νικ ήταν πράγματι ένας πολύ καλός οδηγός. Ήξερε κάθε μονοπάτι, κάθε πέτρα και κάθε δέντρο του νησιού σα να ήταν η παλάμη του. Δεν του ξέφυγε τίποτα. Μας οδήγησε μέσα από ένα απέραντο δάσος, με πολλά ψηλά δέντρα, θάμνους, απότομους γκρεμούς, διάφορα άλλα εμπόδια και αρκετά άγρια ζώα. Για τα ζώα βέβαια είχαμε τον Yuri. Ήξερε αρκετούς τρόπους για να αποφύγουμε κάποια που θα μας δημιουργούσαν πρόβλημα και θα μας καθυστερούσαν. Μπορούσε απ'τα ίχνη στο έδαφος να καταλάβει αν υπάρχει κίνδυνος τριγύρω ή όχι. Καθώς λοιπόν προχωρούσαμε μέσα στο απέραντο δάσος ακούστηκε ένας θόρυβος...
-Τι ήταν αυτό?? -Δεν μ'άρεσε καθόλου αυτός ο ήχος!! Είμαστε στην περιοχή των καφέ αρκούδων!! Είναι αρκετά αιμοβόρικα πλάσματα! -Σςςςς!! Ησυχία!! Μας πλησιάζουν.... Εγώ δεν μίλησα...Το μόνο που έκανα ήταν να τραβήξω προσεχτικά τα σπαθιά μου απ'τις θήκες τους... Μόλις με είδε ο Νικ, έβγαλε το ακόντιο που είχε στην πλάτη του και κρατώντας το σφιχτά με τα δυο του χέρια πήρε θέση άμυνας. Η Νικόλ κοιτούσε τριγύρω, κρατώντας σφιχτά στα χέρια της δύο μικρές λεπίδες που της είχα δώσει. Ο Yuri, είχε βγάλει το τόξο του, που ήταν φτιαγμένο από ξύλο οξιάς και ήδη περνούσε ένα βέλος στη χορδή του..... | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Σαβ Ιαν 14, 2012 5:35 am | |
| | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Σαβ Ιαν 14, 2012 7:31 am | |
| | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Σαβ Ιαν 14, 2012 9:40 am | |
| | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Σαβ Ιαν 14, 2012 9:59 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τρι Ιαν 17, 2012 11:32 pm, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Σαβ Ιαν 14, 2012 10:14 am | |
| | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] Σαβ Ιαν 14, 2012 10:50 am | |
| | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| | | | | [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|