Χρώματα στην συζήτηση:
Sezyo :
ff66ff Mirana:
33ff99Η Ιστορία αυτή μπορεί να βαθμολογηθεί από οποιοδήποτε μέλος αλλά και να βαθμολογηθεί και από πολλά άτομα.
Έχω καιρό να γράψω ιστορία οπότε σιγά σιγά να απλώσουμε λίγο την φαντασία μας
Προστοπαρών έχω ακόμη
Η Ιστορία έχει σχέση με τον αρχηγό της νέα παράταξης που θα προστεθεί πολύ σύντομα στο φόρουμ
-
Ορίστε,πάρε να πιεις..-
Τι είναι αυτό?-
Κάτι το οποίο θα λατρέψεις....(
)
-
Mirana πραγματικά πολύ ωραίο μπράβο!Ο Χυμός κολοκυθιάς μαζί με λίγο χόρτο είχε ξεπεράσει τα όρια αηδίας που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.
-
Αλήθεια?!! Χαίρομαι γιατί έφτιαξα και άλλο για σένα Senzyo! Έχω ένα γεμάτο μπουκάλι στο σπίτι!Αυτό το χαμόγελο..κανείς δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στην πανέμορφη Mirana κόρη του πιο έντιμου ανθρώπου στο νησί,τον Κύριο Edward.
-
Τέλεια!Ανυπομονώ να πιω όλο το χυμό! Πολλές σκέψεις περνούσαν από το μυαλό του Senzyo καθώς παρακολουθούσε τις κινήσεις της Mirana την ώρα που του εξηγούσε κάτι μπούρδες για το αγαπημένο της χόμπι,μάχες, ξύλο και σπαθιά,ειδικά σπαθιά τρελαινόταν!
-
....και του ρίχνω ένα μπουνίδι σε αυτό το φουσκωτό μάγουλο που είχε ο κεφάλας και έπεσε σαν φάλαινα!Τώρα που το σκέφτομαι έχω δυναμώσει αρκετά..χμμ!-
Χαχαχα!Πραγματικά είσαι απίστευτη!Τι θα έλεγες όμως να σου αποδείξω ότι είσαι ακόμα αδύναμη και ότι δεν μπορείς να σφάξεις ούτε κότα?Ο Αέρας άρχισε να δυναμώνει όμως ο καιρός δεν άλλαξε.Η Θάλασσα ήταν ήρεμη και μπορούσες να ακούσεις τα πουλιά να κελαηδούν.
-
Ξέρεις ότι τρελαίνομαι για μάχη! Και ένωσε τις 2 γροθιές της με δύναμη.Πήρε ο καθένας την θέση τους και ετοιμάστηκαν για μια κλασική μάχη ανάμεσα στην Mirana και τον Sezyo.