- Παρακαλώ δείτε πρώτα εδώ.:
Η Ιστορία αυτή μπορεί να βαθμολογηθεί από οποιοδήποτε μέλος αλλά και να βαθμολογηθεί και από πολλά άτομα.
Η ιστορία ακολουθεί τον ήρωα που αναγράφεται στον τίτλο και πρόκειται για το μελλοντικό δεξί χέρι του Senzyo του επίσης μελλοντικού αρχηγού του Light of Justice.
Η όλη δουλειά συνδυάζεται με την άλλη ιστορία που γράφει ο Luffy
Senzyo[Light of Justice] Η Μεγάλη αρχή και έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα υπόβαθρο και μια ιστορία πίσω από την νέα παράταξη του φόρουμ.
Ελπίζω να σας αρέσει.
- Περιγραφή χαρακτήρα.:
Ψηλός,πλατύς και αρκετά μυώδης.Τα μαλλυά του είναι μυτερά,άσπρα και έχουν μάκρος μέχρι τους ώμους του.Τα μάτια του είναι στο χρώμα της αστραπής και εκπέμπουν πάντα δύναμη.Είναι ήρεμος,ήσυχος,αδιάφορος και κάνει διάφορα πράγματα μπας και βρει επιτέλους τι είναι αυτό που νιώθει πως λείπει από την ζωή του.
Που στο καλό είμαι και τι στο καλό κάνω εδώ;Γιατί το μόνο που βλέπω είναι σκοτάδι;Και όμως ακούω τόσες φωνές γύρω μου,τόσους ήχους.Τον αέρα να φυσάει,το νερό να κυλάει,φωνές παιδιών και μεγάλων,γέλια και χαρά.Μα που είναι όλα αυτά;
Ωπ...φαίνεται πως απλά έχω κλειστά τα μάτια μου.Τώρα που τα άνοιξα και βλέπω θυμάμαι ότι είμαι ακόμα στο χωριό.Φαίνεται ότι πάλι χάθηκα στις σκέψεις μου,εδώ κάτω από το συντριβάνι στο κέντρο,όπως πάντα.Ίσως καλύτερα.Δεν είχα και τίποτα να κάνω.Ίσως έπρεπε απλά να τα ξανακλείσω.Τότε βέβαια η κοιλιά μου μου έδωσε άλλες σκέψεις.
Σωστά! είμαι εδώ για τρεις ώρες τώρα,καλό θα ήταν να τσιμπήσω τίποτα,ίσως και λίγο ποτό.Όμως οι τσέπες μου είναι πάλι άδειες.Όχι ότι έχουν σημασία τα λεφτά,αν ήθελα θα μπορούσα να πάω απλά και να πάρω ότι θέλω.Δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς κανείς που μπορεί να με νικήσει στο νησί,όμως δεν μου αρέσει να κάνω άσκοπα πράγματα και μια μάχη με απλούς πολίτες θα ήταν πολύ άσκοπη.Σηκώθηκα,με τα χέρια μου μέσα στις τσέπες μου,και σήκωσα το κεφάλι μου προς τον ουρανό.Έπειτα τεντώθηκα και κίνησα προς την έξοδο της πόλης και από εκεί στο δάσος.
Τόσο ήσυχα.Ασχέτως τι ακούω από ανθρώπους μέχρι τον ήχο των ζώων και μέχρι απλά το φύσημα του αέρα όλα ακούγονται τόσο σιγανά.Τίποτα ενδιαφέρον δεν συμβαίνει στο νησί,τίποτα για να δυναμώσει λίγο την ένταση.Το χειρότερο που υπάρχει είναι εκείνοι οι δέκα τύποι που περνούνται για ληστές και το μόνο που κάνουν είναι να την πέφτουν σε μικρά πλοία των Marines που τυχαίνει να αράζουν μια και τόσο στο νησί.Θα μπορούσα ίσως εγώ να ταρακουνούσα τα νερά,αλλά μετά τι.Δεν βλέπω τίποτα το ενδιαφέρον σε αυτό.
Περπάτησα κάποια ώρα μέσα στο δάσος μέχρι που έφτασα στο Βουναλάκι,το μέρος όπου είχαν το λημέρι τους οι δήθεν ληστές.Μόλις έφτασα σήκωσα το πόδι μου και κλώτσησα την πόρτα ορθάνοιχτη.Οι λήστες γύρισαν αγριεμένοι να με κοιτάξουν,όμως συνηδητοποίησαν ότι ήμουν εγώ άλλαξαν τροπάριο.
- Sakazuki!Τι...τι θέλεις εδώ; ρώτησε ένας από αυτός,ούτε καν θυμάμαι τα νούμερα τους.Απλά τους φωνάζω όλους Johnny.
-Τι τρώτε σήμερα; ρώτησα και κάθισα στο τραπέζι.
-Βασικά φάγαμε ήδη aniki...και...ε...δεν μας περίσεψε τίποτα. είπε ένας άλλος από αυτούς.
-Καλώς.Τότε τι έχετε από λεφτά;-Έχουμε κάπου στα 2.000 belli περίσσεμα aniki.-Καλώς...θα τα πάρω όλα. είπα.
-Μάλιστα aniki. ανταποκρίθηκαν όλοι μαζί.
Πήρα λοιπόν τα λεφτά και γύρισα πίσω στην πόλη.