Ο Logen τον πλησίασε και τον έπιασε από τον ώμο "Oi Captain,ανησυχήσαμε.Χτύπησες το κεφάλι σου αρκετά άσχημα.Ο Knab φοβόταν ότι θα κατέληγες σαν τον Urouge." .Οι ελάχιστοι nakama που είχαν μείνει γύρω του και δεν είχαν επιστρέψει στις δουλειές τους γέλασαν μ'αυτό το αστείο.Μόνο ο Urouge δεν γέλασε καθώς κοίταζε με το αριστερό μισό του προσώπου του τους υπόλοιπους.Το άλλο μισό το είχε χάσει από μία πιστολιά στο κεφάλι στο Holger Island.O Maral ανατρίχιασε στην ιδέα.Η Valantya είπε "Άστον να κάτσει λίγο ακόμα.Ήταν γερό χτύπημα." .Ο Maral έκανε μία αρνητική χειρονομία και ρώτησε "Για πόσο κοιμόμουν?" .Η Joy ήταν αυτή που απάντησε αυτή την φορά κοιτώντας πρώτα το ρολόι της "Έξι ώρες και σαράντα-εφτά λεπτά περίπου.Αλλά μην ανησυχείς Καπετάνιε.Εμείς και οι Rouga Pirates περάσαμε με ασφάλεια το Reverse Mountain.O Uriel διάλεξε ένα απ'τα μονοπάτια.Στεναχωριέμαι μόνο που έχασες το θέαμα." .Οι υπόλοιποι ένευσαν θετικά.Ο Maral έψαξε την τσέπη του και βρήκε το πακέτο με τα τσιγάρα του.Έφερε ένα στο στόμα του και ανακοίνωσε "Δεν πειράζει αυτό.Εφόσον είμαστε όλοι καλά εγώ δεν έχω θέμα.Άλλωστε,κάτι μου λέει ότι υπερθεάματα πρόκειται να δω πολλά στην Grand Line.Στο κάτω κάτω,το ταξίδι μας μόλις άρχισε."