| Another mission for the Sun!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:02 am | |
| ΑΡΧΗ
Μετά την σύλληψη του Κουρο κ την εξάλιψη του πληρώματός του, αποφάσισα να αφήσω πίσω μου την πολυαγαπημένο μου Έμμα και να συνεχίσω την πορεία μου στη θάλασσα. Ανέθεσε στην Έμμα να επιδιορθώση το σπίτι μας στο Gecko Island κ έτσι θα την κρατούσα λίγο απασχολημένη χωρίς να ακούω την γκρίνια της. Έψαχνα την κατάλληλη στιγμή χωρίς όμως να αμελλώ τα καθήκοντα μου για μια νέα περιπέτεια. Συνέχισα να δουλεύω σκληρά κ να εξασκώ την δύναμη μου. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:08 am | |
| Μετά από λίγες ημέρες, στο πλοίο μου ήρθε μια εντολή. Αυτή ανέφερε τα εξής: Υπάρχει ένας πειρατής στην North Blue στο νησί Lyneel με το όνομα Captain Johny. Καταζητείται καιρό τώρα. Πρέπει να τον παραδώσετε στο αρχηγείο του νησιού ζωντανό ή νεκρό. Τελικός προορισμός λοιπόν το νησί της North Blue το Lyneel. Χωρίς λοιπόν κανένα δισταγμό διατάζω το πλήρωμα να βάλουμε πορεία για εκεί. Ο πλοηγός δέχεται με χαρά την εντολή μου καθώς ειναι γνωστό φιλοπόλεμος μαριν. Το παρατσούκλι είναι "χασάπης" καθώς δε διστάζει να κόψει σε κομμάτια τους εχθρούς του. Χαίρομα που έχω τέτοιο πλήρωμα στο πλευρό μου. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:09 am | |
| Η αναχώρηση μας θα γινόταν το πρωί γιατί είχε ξεσπάσει μια μικρή καταιγίδα κ δεν ήθελα να κινδυνέψει το πλήρωμά μου. Ανυπομονούσα να ξεκινήσουμε όμως. Η νύχτα πέρασε ευχάριστα έχοντας ένα καλό βιβλίο για συντροφιά. Το πρωί είχε έρθει. Ο ήλιος ανέτελει. Ένα καινούριο ταξίδι με περίμενε. Σηκώνομαι και βγαίνω απ'την καμπίνα μου. Βλέπω τους άντρες μου να είναι σε πλήρη πολεμική προετοιμασία κ αυτό με χαροποίησε ιδιαιτέρως. -Σε λίγο αναχωρούμαι. Ετοιμαστείτε όλοι!! -Μάλιστα καπετάνιε!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:11 am | |
| Η ώρα της αναχώρησης έφτασε. Αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε απ'την προηγούμενη θέση μας με μεγάλη ταχύτητα. Όσος καιρός και να περάσει δε νομίζω πως η επιθυμία μου για μάχες θα σταματήσει ποτέ. Ανυπομωνώ για τις μάχες που θα ακολουθήσουν με δυνατούς πειρατές κ όλες τις συνταρακτικές μάχες που θα ακολουθήσουν. Ο στόχος μου να γίνω Admiral ξεκινάει δειλά-δειλά να δρομολογείται. Από ένας απλός, νέος Marine ως το μέγιστο αξίωμα που μπορώ να φτάσω. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:13 am | |
| Το ταξίδι μας για το Lyneel ξεκίνησε με καλούς οιωνούς. Ένας όμορφος κ λαμπερός ήλιος, το δροσερό αεράκι να φυσάει κ η μυρωδιά της θάλασσας να με εξιτάρει! Στο πλοίο μας υπάρχουν περίπου 50 ναύτες. Εξοπλισμένοι με σπαθιά κ τουφέκια. Ηρεμία. Και ως γνωστόν πριν την καταιγίδα επικρατεί ηρεμία. Απ'το καρτάτι ακούγεται μια φωνή "ΠΕΙΡΑΤΕΣΣΣΣ" κai μετά απ'αυτό επικρατεί αναβρασμός στο κατάστρωμα. "Πειρατικό πλοίο δεξιά μας". -Στα όπλα όλοι!! φωνάζω δυνατά.... -Ετοιμαστείτε για μάχη άντρες!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:16 am | |
| Η 1η μου μάχη απέναντι σε πειρατές επάνω στο νέο μου πλοίο πλησιάζει. Ανυπομονώ να τους τσακίσω!! Θέλω να χρησιμοποιήσω την δύναμη μου κ να τους κατατροπώσω αλλά κρατιέμαι. Ίσως δεν χρειαστεί να φτάσω εκεί. Το πειρατικό πλοίο είναι πολύ κοντά μας. Πετάν γατζους. Ετοιμάζονται για ρεσάλτο!! Ακούγεται μια φωνή -Σκοτώστε τους όλους! και οι πειρατές ξεκινάν την επίθεσή τους. -Άντρες στοχεύσατε,έτοιμοι,πυρ!! Εδωσα την εντολή για την αντεπίθεσή μας.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:18 am | |
| Οι πρώτοι πειρατές πέφτουν νεκροί απ'τα πυρά μας. Η μάχη θα πάει σώμα με σώμα τώρα. Όλοι βγάζουμε τα σπαθιά μας. "Επίθεσηηηη" ακούγεται η εντολή κ ξεκινάμε όλοι με πάθος να τελειώσουμε τους πειρατές!! Φασαρία, δύναμη και σκοτωμοί!! Οι μάχες δίνουν κ παίρνουν. Δύο πειρατές πάνε να μου την πέσουν, αποφεύγω την επίθεσή τους κ του πετσοκόβω με το σπαθί μου. Οι πειρατές συνεχίζουν να επιτίθονται. Η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:19 am | |
| Η τελική έκβαση της μάχης δεν έχει κριθεί ακόμα. Συνεχίζω να χτυπιέμαι με πειρατές. Το σπαθί μου ήδη έχει το αίμα 8 απ'αυτών επάνω του. Πρέπει να κάνω κάτι. Τρέχω προς τα κανόνια του πλοίου μας. Είναι όλα γεμάτα. Τα πυροδοτώ. Ένα ΜΠΑΑΑΑΜΜΜ ακούγεται κ καλύπτει την ατμόσφαιρα καπνός. Το πλοίο των πειρατών τυλίγεται στις φλόγες κ αρχίζει να βουλιάζει. Αποφασίζω να τους τελειώσω. Έχουν ήδη αρχίσει να χάνουν έδαφος. Το ηθικό μας ανέβηκε, οι πειρατές έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα. Εντελώς χαμένα. Η στρατηγική μου έιχε δουλέψει κ αυτό γύρισε την μάχη υπέρ μας.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:20 am | |
| Σε εκείνο το σημείο αποφασίζω να δείξω τη δύναμη. Τι καλύτερο απ'το να τους αποτελειώσω, γεμίζοντας φόβο τις καρδιές του. -Kaku-bi!!! Η δύναμη μου βγαίνει στο φως. Δημιουργώ μερικές ηλιακές βόμβες κ τις ρίχνω στους πειρατές κ το πλοίο τους. Όλοι στρέφουν τα μάτια τους πάνω μου, φίλοι κ εχθροί. Ένα τρέμουλο τους έχει πιάσει όλους, φοβούνται!! "Έχουν devil fruit user μαζί τους, πηδήξτε στη θάλασσα να σωθείτε". Οι πειρατές υποχωρούν. Βλέπω τον καπετάνιο τους. Με κοιτάζε. Δεν κουνιέται. Έχει παγώσει απ'τον φόβο του.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:23 am | |
| Ήρθε η ώρα για μάχη μεταξύ καπεταναίων ή όχι. Αναρωτιέμαι. -Συλλάβετε τον!! Φωνάζω προς τους άντρες μου. Πέφτουν επάνω 10 δικοί ναυ΄τες μου. Τον πιάνουν κ τον οδηγούν μπροστά μου. -Δεν έχω ξαναδει την άθλια φάτσα σου πουθενά. Πρέπει να είσαι αρχάριος! Ο πειρατής τα έχει παίξει. Ξέρω τι θα κάνω μαζί του. Βγάζω το σπαθί μου κ του παίρνω το κεφάλι. -Τέτοια σκουλίκια δεν αξίζουν να ζουν! Όλοι με κοιτάζουν. "Ζήτωωω" με μια φωνή οι άντρες μου πανηγυρίζουν τη νίκη μας!!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:27 am | |
| Τα πανηγύρια κοπάζουν. Μαζεύουμε τους νεκρούς κ τους τραυματίες. Ευτυχώς δεν είχαμε πολλές απώλειες. -Φροντίστε τους τραυματίες. Μάγειρα φτιάξε μου φαϊ πεινάω. Ο μάγειρας μου ετοίμασε ένα ωραίο γεύμα. Το έφαγα με πολλή όρεξη!! Το ταξίδι μας δεν έχει άλλα απρόοπτα. Βλέπω ένα νησί στο βάθος. Είναι το Lyneel. Επιτέλους αυτό το ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Πλησιάζουμε στο λιμάνι. Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι ξεκούραση. Ρίξαμε άγκυρα. Ο διοικητής του νησιού μαθαίνει για το κατόρθωμά μου και μου δηλώνει την σιγουριά του ότι το ίδιο θα κάνω με τον Καπτεν Τζονι. Μαθαίνω όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι γι'αυτόν και ξεκινώ για να τον βρω.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:32 am | |
| Κινούμε προς το δάσος του νησιού. Αρχίζω να ψάχνω γι'αυτον τον πειρατή. Απ'όσα είχα μάθει ήξερα πως δεν είχε πλήρωμα μαζί του. Αντιθέτως έμαθα πως μισούσε όλους τους πειρατές. Και αυτό γιατί τα μέλη του πληρώματος που ήταν καπετάνιος τον είχαν διώξει απ'το πλοίο του!! Αυτό ήταν πρωτοφανές για μένα. Κανείς δεν ήξερε τον λόγο που οι πειρατές έδιωξαν τον καπετάνιο του. Ο μοναχικός πειρατής από τότε τα'χάσε κ άρχισε να σκοτώνει μεγάλες παρέες ατόμων. Δε του άρεσε να βλέπει κόσμο μαζεμένο. Απ'ότι φαίνεται είχε πολλά κόμπλεξ μαζεμένα!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:36 am | |
| Λίγη ώρα μετά η έρευνα μου απέδωσε καρπούς. Είδα τον πειρατή καθισμένος σε μια γωνιά του δάσους να πίνει σακε!! Τότε πετάγομαι μπροστά του έχοντας ήδη τραβήξει το σπαθί μου. -Απόλαυσε το ποτό σου Τζονι καθώς αυτό θα είναι το τελευταίο σου!! Ο Τζονι πετάγετε απότομα πάνω κ με τα βίας στέκεται στα πόδια του. Μοιάζει να είναι μεθυσμένος!! -Ποιος τολμάει να διακόπτει τον καπτεν Τζονι απ'το ποτό του??? -Το πρώην κάπτεν ενννοείς γιατί άκουσα πως το πλήρωμά σου σε πέταξε με τις κλοτσιές απ'το πλοίο σου!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:41 am | |
| -Τι είπες?? Τι τόλμησες να πεις???χικκ~χικ -Εκτός από πεταμένος φαίνεται πως είσαι κ κουφός!!! -Θα το πληρώσεις αυτό μου είπες!!χικ.. Θα σε ξεκοιλιάσω!!χικ.. Κανείς δε μου μιλάει έτσι κ ζει μετά!! -Μπορείς να δοκιμάσεις αν θες ex-captain!! -Θα σε σκοτώσωωωωω!!!! χικ χικ....Κάνε την προσευχή σου!! χικ!! Και τότε βγάζει το όπλο του κ με πυροβολεί!! Η σφαίρα του ανοίγει μια τρύπα στο κεφάλι μου!! -Χαχαχα....χικ...Τώρα δεν θα μιλήσεις ποτέ ξανα!!!χικ!! Και γυρνάει το κεφάλι του απ'την άλλη μεριά. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:45 am | |
| Πήγε να φύγει αλλά δεν ήξερε με ποιν τα είχε βάλει ο καημένος!! -Ε ψιτ!!! Τζονι!!! -Αααααα..Ποιος???χικ~χικ!! Και ξαναγυρνάει το κεφάλι του προς το μέρος μου.. -Ααααααα...χικ~χικ....Μα πως?? Αφού εγώ....χικ~χικ!! Ο Τζονι με είδε όπως ήμουν κ πριν με πυροβολήσει κ δεν ήξερε τι είχε γίνει. Δεν πίστευε στα μάτια του!! -Απ'ότι βλέπεις είμαι ακόμα εδώ κ ολοκληρος!! Τώρα όμως ας ασχοληθούμε μαζί σου!! Τον πλησιάζω γρήγορα κ τον χτυπάω με την άκρη του σπαθιού μου στο κεφάλι κ πέφτει κάτωλιπόθυμος!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Another mission for the Sun!! Τρι Σεπ 21, 2010 9:54 am | |
| Φορτώνω τον Τζόνι στην πλάτη μου κ τον πηγαίνω στον διοικητή της βάσης. Μόλις βλέπει τον Τζόνι εκστασιάζεται!! Αποφασίζει να διοργανώσει ένα γλέντι προς τιμήν μου. Μέχρι να αρχίσει όμως το πάρτυ τριγυρνώ στο πανέμορφο αυτό νησί. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Το βράδυ έφτασε κ η γιορτή ξεκίνησε. Όλα ήταν υπέροχα. Το φαγητό, το ποτό, όλα. Ήπια πάρα πολύ. Το ευχαριστήθηκα. Η γιορτή συνεχιζόταν αλλά εγώ αποφάσισα να πάω να κοιμηθώ. Χρειαζόμουν ξεκούραση. Το πρωί σηκώθηκα γεμάτος ενέργεια κ άρχισα να εξασκούμαι. Έπρεπε να γίνω ακόμα δυνατότερος. Το νησι είναι πανέμορφο αλλά αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ. Ποιος ξέρει που θα πρέπει να πάω αύριο??
ΤΕΛΟΣ
| |
|
| |
| Another mission for the Sun!! | |
|