| [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tony tony Civilian
Posts : 138 Join date : 05/01/2011 Age : 27 Location : ATHENS
| Θέμα: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Παρ Ιαν 07, 2011 4:17 am | |
| Περπατουσα στον δρομο του νησιου και σκεφτομουν τι θελω να κανω στην ζωη μου. Μαλον να μινο εδω και να γινω ο καλιτερος μηχανικος. Μπααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιπος πρεπι να ακολουθησω το ονιρομου. Παντα ηθελα να γινωγνοστος να με ξερουν ολλοι, να περπατω και να με χερετουν. Γεια σου Doloploke Γεια σου Doloploke Γεια σου Doloploke Γεια σου Doloploke Γεια δου Doloploke Γεια σου Doloploke Γεια σε ολλους
Οταν λεω να γινω γνοστος δεν ενοω στο χοριο γιατι ειμαι ειδι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tony tony στις Παρ Ιαν 14, 2011 1:22 pm, 1 φορά | |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Παρ Ιαν 07, 2011 1:00 pm | |
| Συνεχιζα να σκεφτομε μεχρι που σταματισα για να ανιξω την τσαντα με τα εργαλια μου να δω αν τα εχω παρει ολλα μαζιμου τοτε επεσε πανω μου ενας ανδρας. -Συγνομη Του ηπα -Εγω συγνομη.Ηπε και μετα εφιγε τρεχοντας. Παραξενο προτιφορα τον ειδα ολους στο νησι τους ακομα και αυτους που καθοντε για λιγο και μετα φεβγουν Μμμμ τελος παντον | |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Παρ Ιαν 07, 2011 1:36 pm | |
| Συνεχισα τον δρομομου μεχρι που εφτασα σπιτι μου εκη ηταν ο πατερας μου η μητερα μου η αδερφη μου και το σκυλη μου η μπουκι. Πιγα στο δοματιο μουγια να αφισω τα εργαλια μου και μετα να παω να φαω με την οικογενεια μου. Ξαφνικα ειδα μες στην τσαντα μου ενα φρουτοενα παραξενο φρουτο. Δεν ηξερα τη φρουτο ειναι για αυτο ανιξα ενα χοντρο βιβλιο που εχω στην βιβλιοθικη μου με τιτλο (Τα σπανιοτερα φρουτα τα φρουτα του διαβολου).
Το ανιξα, μεσα ελεγε οτι οποιοσ φαει ενα φρουτο του διαβολου δεν μπορει να κολιμπησει αλλα αποκτα υπερφισικες διναμις.Μετα ειχαι μια λιστα με τα φρουτα του διαβολου Η πρώτη και πιο συνηθισμένη κατηγορία είναι η λεγόμενη Paramecia,δίνει στους χρήστες μια «υπεράνθρωπη» δύναμη που μπορεί να έχει επιπτώσεις στο σώμα τους, να χειριστεί το περιβάλλον ή να παραγάγει κάποιο είδος ουσιών.Paramecia Λίστα:
- Gomu Gomu no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να είναι το σώμα του λάστιχο. Επίσης κάνει τον χρήστη,να μην παθαίνει καθόλου ζημιά από επιθέσεις σφαιρών.
- Bara Bara no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να χωρίσει το σώμα του σε ξεχωριστά μέρη που έχει ως αποτέλεσμα να μην παθαίνει καθόλου ζημιά από επιθέσεις λεπίδων.
- Sube Sube no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να κάνει το σώμα του ολισθηρό.Επίσης προκαλεί στον χρήστη τεράστια απώλεια βάρους.
- Kilo Kilo no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να αλλάζει το βάρους του σώματος του.
- Bomu Bomu no Mi
Μετατρέπει το σώμα του χρήστη και τις εκκρίσεις του σε βόμβες.
- Hana Hana no Mi:
Επιτρέπει στο χρήστη να βγάζει και να χειρίζεται άκρα του σώματος του.
- Doru Doru no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη την δημιουργία και την χρήση κεριού.
- Baku Baku no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να συγχωνεύετε με οτιδήποτε τρώει.
- Mane Mane no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να παίρνει την μορφή άλλων ανθρώπων που έχει αγγίξει με το χέρι του.
- Toge Toge no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να μετατρέψει το σώμα του σε καρφιά.
- Supa Supa no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να κάνει το σώμα του ατσάλι έτσι ώστε κάθε άκρο του σώματός του γίνεται όπλο.
- Ori Ori no Mi
Επιτρέπει στον χρήστη να τοποθετεί δεσμούς στους αντιπάλους του.
- Bane Bane no Mi
Επιτρέπει το χρήστη να μετατρέψει τα πόδια του σε ελατήρια.
- Noro Noro no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να ελαττώνει την ταχύτητα των ανθρώπων και των αντικειμένων.
- Doa Doa no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί πόρτες παντού (σε οτιδήπωποτε μπορεί να αγγίξει).
- Awa Awa no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει και να δημιουργήσει φούσκες.Αυτές οι φούσκες καθαρίζουν τα πάντα ακόμα και δυνάμεις.
- Beri Beri no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να χωρίσει το σώμα του σε σφαιρικά κομμάτια.
- Sabi Sabi no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να σκουριάζει οτιδήποτε αντικείμενο αγγίζει,ακόμα και τους ανθρώπους.
- Shari Shari no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να μετατρέψει τα άκρα του σώματος του σε ρόδες.
- Yomi Yomi no Mi
Ο χρήστης αυτού του φρούτου όταν πεθάνει ξαναέρχεται στη ζωή.
- Kage Kage no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει τις σκιές.
- Horo Horo no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί και να ελέγχει φαντάσματα.
- Suke Suke no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να γίνεται αόρατος και να κάνει αόρατο οτι αγγίζει.
- Nikyu Nikyu no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να αποκρούει και να διώχνει οτιδήποτε αγγίζει.
- Mero Mero no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να μετατρέπει σε πέτρα τους αντιπάλους.
- Doku Doku no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί και να ελέγχει δηλητήριο.
- Horu Horu no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει τις ορμόνες των ανθρώπων.
- Choki Choki no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να μετατρέπει τα άκρα του σε ψαλίδια και να κόβει τα πάντα σαν χαρτί.
- Gura Gura no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί οστικά κύματα και σεισμούς.
- Fuwa Fuwa no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να πετάει και να κάνει άλλα άψυχα αντικείμενα να πετάνε.
- Goe Goe no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί πολύ δυνατά ηχητικά κύματα με την φωνή του.
- Kama Kama no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί κοφτερά αντικείμενα από αέρα.
- Hiso Hiso no Mi
Επιτρέπει στον χρήστη να μιλάει στα ζώα.
- Kachi Kachi no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να κάνει πιο σκληρό το σώμα του και να ανεβάσει την θερμοκρασία του.
- Nemu Nemu no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να προκαλεί υπνηλία.
- Atsu Atsu no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει την θερμότητα.
- Mini Mini no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να αλλάζει το μέγεθος του σώματός του.
- Noko Noko no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει δηλητηριώδες μανιτάρια.
- Ami Ami no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να καταπίνει τα πάντα και να το μετατρέπει σε ιστό.
- Gero Gero no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να γίνει αηδιαστικός.
- Samu Samu no Mi
Επιτρέπει στο χρήστη να λέει κρύα αστεία.
- Naiya Naiya no MiΕπιτρέπει στον χρήστη να μετατρέπει το σώμα του σε διαμάντι.
- Ougon Ougon no Mi
Επιτρέπει στον χρήστη να μετατρέπει το σώμα του σε χρυσό και να παράγει όπλα από χρυσό.
- Gin Gin no Mi
Επιτρέπει στον χρήστη να μετατρέπει το σώμα του σε ασήμι και να παράγει όπλα από ασήμι.
- Hou Hou no Mi
Επιτρέπει στον χρήστη να μετατρέπει μέρη του σώματός του σε κανόνια.
- Jokei Jokei no Mi
Επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει σε μακρινές αποστάσεις όπου ένας κανονικός άνθρωπος δεν μπορεί να δει.
- Jori Jori no Mi
Επιτρέπει στον χρήστη να μεγαλώνει τα μαλλιά του και να τα ελέγχει, χρησιμοποιόντας τα ως όπλο.
- Kabe Kabe no Mi
Επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί αόρατα πεδία (τοίχοι) που μπορεί να τα δει μόνο ο ίδιος.
- Koe Koe no Mi
Επιτρέπει στον χρήστη να περνάει μέσα από οποιοδήποτε άψυχο αντικείμενο.
- Nendou Nendou no Mi
Επιτρέπει στον χρήστη να τηλεκινεί άψυχα αντικείμενα.
- Sai Sai No Mi
Αυτό το φρούτο δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μετατρέπει μερικώς διάφορα μέρη του σώματός του σε μέρη από διάφορα φυτά-δέντρα. Επείσης μπορεί να καλεί ρίζες, περικοκλάδες, κορμούς, ολόκληρα φυτά-δέντρα και να χρησιμοποιεί τις ρίζες και τα φυτά για να θεραπεύει τον εαυτό του.
- Garasu Garasu No Mi
Δίνει στον χαρακτήρα να μπορεί να εκκρίνει γυαλί από τους πόρους το σώματος του και να το εκτοξεύει. Το γυαλί βγαίνει σε υγρή μορφή από το σώμα του. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το γυαλί στερεοποιείτε. Ο βαθμός σκληρότητας είναι ανάλογα όπως το επιθυμεί ο χρήστης του.
- Haku Haku no Mi:Μαγνητισμός.
- Tenki Tenki no Mi
Επιτρεπει στον χρηστη να ελεγχει το καιρο.
- Bito Bito No Mi
Δύναμη του παλμού
- Toki Toki No Mi
Ελένχει το χρόνο
- Kēbu Kēbu Νo Mi
Ο χρήστης μετατρέπετε σε καλώδια
- Echo Echo No Mi
Ο χρήστης ελένχει τον ήχο
- Jūryo Jūryo Νο Μi
Ο χρήστης ελένχει την βαρύτητα
- Petra Petra No Mi
Ο χρήστης μετατρέπετε σε πέτρα με 5 φορές μεγαλύτερο μέγεθος απο τον άνθρωπο.
- Kasokudo Kasokudo no Mi
Ο χρήστης ελέγχει την επιτάχυνση όλων τον άψυχων αντικειμένων γύρω του.
- Osi Osi no Mi
Το σώμα του κατόχου απότελείται από το μέταλλο osmium σε σταθερή μορφή.Μπορεί να ανάπαράγει αντικείμενα και είδη οπλισμού χωρίς όμως να δημιουργεί κατι από όλα αυτά απο απόσταση παρα μόνο σε προέκταση του σώματος του.Είναι από τα πιο πυκνά και ανθεκτικά μέταλλα
- Zin Zin Fruit
Επιταχύνει τις κινήσεις και την ταχύτητα του χρήστη.
- Tele Tele no Mi
Δινει στον χρηστη την ικανοτητα να τηλεμεταφερεται μεχρι και αποσταση 30 μετρων, αρκει να εχει οπτικη επαφη με το σημειο.
- Kenko Kenko No Mi:Το φρούτο αυτό εχει τη δυνατότητα να αναπλάθει τα κύτταρα του χρήστη που καταστράφηκαν πολύ πιο γρήγορα από το κανονικό
- Chakura Elenchos No Mi:Ελένχει τα πνεύματα
- Souran Souran No Mi:Ελένχει το μυαλό του άλλου
- Tenshi Tenshi No Mi:Ο χρήστης μπορεί να βγάλει φτερά
- Kaben Kaben No Mi:Μπορεί να δημιουργεί και να ελέγχει πέταλα
- Akki Akki no Mi:Ο
χρήστης μεταμορφώνεται σε έναν άνθρωπο-δαίμονα, δίνοντάς του μια νέα μορφή με κοφτερά μεγάλα νύχια, μεγάλα μαύρα φτερά, κέρατα, μεγάλους κυνόδοντες και μια μακριά ουρά. Αν και μοιάζει με zoan είναι paramecia και αφού το φάει ο χρήστης μένει μόνιμα σε αυτή την μορφή. Ο χρήστης επίσης μπορεί να χειρηστεί μια δαιμονική κοκκινόμαυρη φωτιά με την οποία επιτήθεται στους αντιπάλους του.
- toxic toxic no mi
διμιουργει και ελενχει ενα τοξικο υγρο που λιωνει οτι διποτε ακουμπα εκτος αυτον που εχει φαει το φρουτο.
Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτή των Zoan φρούτων.Αυτά τα φρούτα επιτρέπουν στον χρήστη να παίρνουν τις μορφές διάφορων πλασμάτων αυξάνοντας έτσι την φυσική τους κατάσταση σε πολύ μεγάλη επίπεδο.Zoan Λίστα:
- Cat Models:
- Neko Neko no Mi, Model: Leopard (λεοπάρδαλη)
- Neko Neko No Mi, Model: Black Panther (μαύρος πάνθηρας)
- Neko Neko No Mi, Model: Lion (λιοντάρι)
- Neko Neko no Mi, Model: Tiger (τίγρης)
Cow Models: Ushi Ushi no Mi, Model: Giraffe (καμηλοπάρδαλη) Ushi Ushi no Mi, Model: Bison (βίσσωνας) Ushi Ushi no Mi, Model: Bull (ταύρος) Dog Models: Inu Inu no Mi, Model: Dachshund (μια ράτσα σκυλιού) Inu Inu no Mi, Model: Jackal (τσακάλι) Inu Inu no Mi, Model: Wolf (λύκος) Snake Models: Hebi Hebi no Mi, Model: Anaconda (ανακόντα) Hebi Hebi no Mi, Model: King Cobra (βασιλική κόμπρα) Hebi Hebi no Mi, Model: Rattlesnake (κροταλίας) Bird Models: Tori Tori no Mi, Model: Falcon (γεράκι) Tori Tori no Mi, Model: Eagle (αετός) Tori Tori no Mi, Model: Pigeon (περιστέρι) Tori Tori no Mi, Model: Raven (κοράκι) Tori Tori no Mi, Model: Penguin (πιγκουϊνος) Bear Models: Kuma Kuma no Mi, Model: Polar Bear (πολική αρκούδα) Kuma Kuma no Mi, Model: Brown Bear (καφέ αρκούδα) Insect Models: Mushi Mushi no Mi, Model: Butterfly (πεταλούδα) Mushi Mushi no Mi, Model: Praying Mantis (αλογάκι της παναγίας) Lizard Models: Toka Toka no Mi, Model: Chameleon (χαμελέων) Spider Models: Kumo Kumo no Mi, Model: Scorpion (σκορπιός) Kumo Kumo no Mi, Model: Tarantula (ταραντούλα) Single Models: Hito Hito no Mi (Άνθρωπος) Hito Hito no Mi, Model: Daibutsu (Χρυσό άγαλμα βούδα) Mogu Mogu no Mi (Τυφλοπόντικας) Uma Uma no Mi (Άλογο) Zou Zou no Mi (Ελέφαντας) Phoenix Phoenix No Mi (Φοίνικας) Ryu Ryu No Mi (Δράκος) Mosu Mosu no Mi (Μαμμούθ) Mori Mori no Mi (νυχτερίδα) Wani Wani no Mi (κροκόδειλος) Usagi Usagi no Mi (λαγός) Kame Kame no Mi (χελώνα) Ιtachi Itachi no Mi (νυφίτσα) Cerbe Cerbe no Mi(Κέρβερος) Harpie Harpie No Mi(Άρπεια) Gryphon Gryphon no Mi (Γρύπας) Onigawara No Μi (Gargoyle) Bahamūto Raguun No Mi(Πλατινένιος Δράκος) Η τρίτη και τελευταία κατηγορία φρούτων είναι αυτή που θεωρείτε η πιο σπάνια και πιο δυνατή,η Logia.Τα Logia φρούτα δίνουν στο χρήστη την ικανότητα να ελέγχουν ένα στοιχείο της φύσεις.Logia Λίστα:
- Moku Moku no Mi
Στοιχείο του καπνού
- Mera Mera no Mi
Στοιχείο της φωτιάς
- Suna Suna no Mi
Στοιχείο της άμμου
- Goro Goro no Mi
Στοιχείο του κεραυνού-αστραπής
- Hie Hie no Mi
Στοιχείο του πάγου
- Yami Yami no Mi
Στοιχείο του σκοταδιού
- Pika Pika no Mi
Στοιχείο του φωτός
- Toro Toro no Mi
Στοιχείο μιας υγρής ουσίας
- Ame Ame no Mi
Στοιχείο σιρόπι
- Basa Basa no Mi
Στοιχείο του χαρτιού
- Nuco Nuco no Mi
Στοιχείο της πυρηνικής ενέργειας
- Kaze Kaze No Mi
Στοιχείο του αέρα
- Reiki Reiki No Mi
Στοιχείο του κρύου αέρα
- Ama Ama No Mi
Στοιχείο του ήλιου
- Gara Gara No Mi
Στοιχείο του εδάφους
- Doro Doro No Mi
Στοιχείο της λάσπης
- Sofe Soge No Mi
Στοιχείο της μαύρης σκόνης
- Magma Magma no Mi
Στοιχείο της λάβας
- Mizu Mizu no Mi
Στοιχείο του νερού
- Blood Blood no Mi Στοιχείο του αίματος
Τα φρουτα με κοκονο χρομα ειναι αυτα που τα εχουν φαει και ειναι γνοστο γιατι υπαρχουν φρουτα που να τα εχουν φαει μετα απο συγραφη του βιβλιου. Το βιβλιο ειχαι και εικονες,συγκρινοντας τις εικονες με το φρουτο καταλαβαοτι εχω στην κατοχη μου το Blood Blood no Mi. Τορα εμενε να σκεφτω τι θα το κανω. Θα το φαω η θα βρω σε ποιον ανικη | |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Σαβ Ιαν 08, 2011 1:09 pm | |
| Ενω σκεφτομουν τι θα κανω καταλαβα ποιανου ηταν το φρουτο.Ηταν του ανθροπου που ειχαι πεσει πανο μου.Ναι τοτε που σκεφτομουν πος θα γινω γνοστος να η απαντιση θα ακολουθησω το παιδικο μου ονιρο να γινο πειρατης.Το μονο πουμουμενει εναι να φαω αφτο το φρουτο.αστο φαω -Doloploke ελα το φαγιτο θα κριωσει. -Ερχομε μαμα. Ημουν ετιμος να το φαω αλλα με διεκοψαν ενο θα τροω το φαγιτο θα το σκεφτο καλιτερα. | |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Τρι Ιαν 11, 2011 11:26 am | |
| Μπαμπα ξερεις οτι θελω να γινω διασιμος και να με ξερουν ολλοι. Ναι και λιπον. Βρικα τον τροπο να πραχματοποιοισω το ονιρο μου. Πολυ ορεα και ποιος ειναι αυτος ο τροπος? Ο τροπος ειναι να γιρισω ολλο τον κοσμο θελω να γινω πιρτης Πιπιπιρατης? Ναι μαπαμπα πιρατης και μαλιστα ο καλιτερος ολλων
| |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Τρι Ιαν 11, 2011 12:09 pm | |
| Ο πατερασ μου δεν συμφονισε και εφιγε.Πειγα μια βολτα και συνατισα τον παλιομου φιλο Jim D. Koulou. Jim D. Koulouειχαι ενα αλλο ονιρο να γινει ο καλιτερος πειρατης του κοσμου ενο εγω εχω οσς ονιρο να γινω γνοστος και γιανα το παιτιχο επρεπενα γινο πειρατης.Εφαγα το φρουτο χορις να σκεφτο τιποτα.Πειγα στον Jim D. Koulou και του μιλισα | |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Τρι Ιαν 11, 2011 1:07 pm | |
| Ο φιλος μου ο ξιφομαχος ειναι ενας πειρατης που γνορισα ταξειδεψε μονος του απο το νησι του εδω γιανα γιναι πειρατης πρεπινα τον βρω για να τον ροτισω αν θα ερθει μαζιμας.Αραγε που 8α ειναι ας ψαξω.Τις προαλες τον ειδα κοντα στο λιμανι.Μακαρι να ειναι εκει οταν τον βρω θα τον παω στον Jim D. Koulou για να γνοριστουν. | |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Τετ Ιαν 12, 2011 11:58 am | |
| Eμαθα απο τον Jim D. Koulou οτι συναντιθικε με τον Dagsκαι οτι μπικε στο πληρομα.πηγα σπιτι και ηπα στου δικουσ μου τι εγινε.Εκεινοι ενο δεν ηθελαν να παω με αφισαν επιδι ειναι το ονιρο μου.Eπρεπε να μινω λιγο ακομι στο νισι και μετα θα εφεβγα. | |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Πεμ Ιαν 13, 2011 4:44 am | |
| Φτιαχναμε το πλιο μας και πολεμισαμε σε μια μερα τελικα ειναι φοβερο να εισαι πιρατης.Δεν τους εδιξα τι μπορω να κανω με το φρουτο μου γιατι το φρουτομου δεν ειναι επιθετικο ειναι αμιντικο.Γινομε αιμα με αποτελεσμα να μην μπορουν να με χτιπισουν και ετσι μπορω να φτιαχνο το πλιο ενω με πιροβολαν και με χτιπαν. | |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Πεμ Ιαν 13, 2011 7:34 am | |
| Πειγα να παρω τα εργαλιαμου και καποια ακομα πραχματα.Αλλα το τε τον ιδα ηταν ο αντρας που του ανικε το φρουτο -Που ειναι? -Ποιο? -Μην κανεις οτι δεν κσερεις.Τι το εκανες? -Ποιο?Δεν μπορω να λαταλαβω για ποιο παραχμα μιλας. -Το φρουτο μου το Βlood Blood no Mi. -Ποιο φρουτο σου? -Το Βlood Blood no Mi. -Δεν ειναι δικοσου.
| |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Παρ Ιαν 14, 2011 11:39 am | |
| -Τι ενωεις οτι δεν ειναι δικομου? -Το εφαγα -Τι πραχμα? -Το εφαγα -Το εφαγες? -Ναι -Ανοιτε , εφαγες το Βlood Blood no Mi.Δεν ξερεις τιποτα για αυτο? -Τι ενοεις? -Τι ενοω?Ενοω οτι αυτο το φρουτο ειναι δισκολο να χρισιμοποιθει για αυτο μονο ενας δινατος πιρατης μπορει να το φαει
| |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Παρ Ιαν 14, 2011 11:54 am | |
| -Tι ειναι αυτα που λεες? -Αυτο που λεεω ειναι οτι πρεπι να πεθανεις. -Εκτος αν πεθανεις εσυ προτος. Τοτε εβγαλε ενα σπαθι που ειχε στην πλατη του και ετρεξε προς το μερος μου. Τοτε εβγαλα και εγω το ενα σπαθι μου και κοψα το σπαθι του. Ξαφνικα εβγαλε ενα μαχερακι και το καρφοσε στο στιθος μου | |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Παρ Ιαν 14, 2011 12:02 pm | |
| Τοτε το μαχερι περασε απο μεσαμου και οταν το τραβηξε δεν ειχα πληγη. Ετσι καταλαβα την διναμη μου. Ετσι προχορισα πρως το μερος του και αυτο προσπαθεισε να με χτιπισει αλλα ματεα.Καταλαβε οτι δεν μπορει να με χτιπισει και ετσι αρχσε να τρεχει.Τοτε του πεταξα το σπαθι μου και του εκοψα το κεφαλι | |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Παρ Ιαν 14, 2011 12:30 pm | |
| Σκοτασα εναν ανθρωπο αλλα ενιοθα μια χαρα γιτι το αξιζε.Ξαφνικα ειδα να ερχοντε 4 marines ειχαν δει τη εγινε και θελισαν να με συλαβουν. Ηταν η σιρα τους να καταλαβουν τη διναμη του Blood Blood no Mi. Aρχισαν να με πιροβαλαν αλλα βλεπαν οτι δεν παθενα τιποτ. | |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Παρ Ιαν 14, 2011 1:13 pm | |
| Επιασα εναν και του εβαλα το σπαθι μου στον λεμο του.Του ειπα να απομακριθουν αλοιος θα τον σκοτονα.Τοτε ακοσα εναν ηχο.Ηταν ειχος απο οπλο.Σκωτοσε τον marine που κραταγα και μετα περασε απο μεσα μου.Ηταν ενας marine και μουλεει οτι θα με σκοτοσει.Σκοτοσα τους ιπολιπους με μια κινιση και εμινε ο αρχιγος τους | |
|
| |
tony tony Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Παρ Ιαν 14, 2011 1:21 pm | |
| Ηταν δισκολο να τον νικισω για αυτο εβγαλα και τα δυο σπαθια μου αλλα παλι ηταν δισκολος.Τοτε ηρθε το ιπολιπο πληρομα και με βοηθισε να τον νικισω. Τοτε φιγαμε και πιγαμε στο σκαφος μας.Και ετσι ηρθε η ορα να φιγουμε με το πλιο μας γιανα ολοκλιροσουμε τα ονιρα μας | |
|
| |
WorstΑdmin Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi Δευ Ιαν 17, 2011 6:47 am | |
| Όνομα:doloplokos Haki Points:0 Player of the Week Points:2 Beli:11.000 Bounty:- | |
|
| |
| [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi | |
|