| Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteTrash Bounty Hunter
Posts : 3097 Join date : 30/12/2010 Age : 32 Location : Tartarus
| Θέμα: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 6:58 am | |
| Εχει αρχισει να αχνοφαινεται το Baratie στον οριζοντα αλλα δεν ειμαι σιγουρος… Βλεπω καπνους να σηκωνονται από το πλοιο…Λες να τους καηκε καμοια σουπα?.. Όταν φτανω δενω την βαρκα μου πανω στο εστιατοριο-πλοιο και μενω μεσα να δω τι παιζει και επιτελους να φαω φαγητο όχι μαγειρεμενο από εμενα!
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 6:59 am | |
| Ολοι οι μαγειρες ακινητοι !! Αυτό το φαγητο είναι για πεταμα !!Φωναζει ένα τυπος μεσα στο εστιατοριο,πιθανοτατα πειρατης,μαζι με άλλο ένα ολοκληρο τσουρμο.. Τρομοκρατουσε τους πελατες του μαγαζιου και τους μαγειρες..Καποιος πρεπει να κανει κατι για αυτό,ασε και που πεταξε κατω το φαγητο του!! Καποιος εδώ περα θα πεθενανε για ένα λαχταριστο μαγειρευτο πιατο!! | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 6:59 am | |
| Τοτε ερχεται εξω ενας μαγειρας με πολύ ψηλο καπελο,μουστακια κοτσιδες και ένα ξυλινο ποδι…Ειχα ακουσει για τον ιδιωκτητη αυτου του εστιατοριου..Red Leg Zeff…πρωην πειρατης… Αν δεν σου αρεσει τοπ φαγητο απλα διαμαρτυρησου,θα σου το αλαζαμε αλλα….κανει μια περιστροφικη κινηση με το κανονικο του ποδι και με απιστευτη δυναμη κλωτσαει τον πειρατη που φωναζε στελνωντας τον πετωντας στην θαλασσα σπαζοντας τον τοιχο….ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩ !!!
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 7:00 am | |
| Ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο! Ειχα ακουσει ιστοριες για τον Red Leg Zeff,τον πειρατη που πηγε Grand Line,εκατσε ένα χρονο και γυρισε.. Λενε ότι πολεμαει μονο χρησιμοποιοντας τα ποδια του γιατι τα χερια είναι πολύ πολθτιμα για να τα διακυνδυνεψει σε μαχη αφου είναι μαγειρας… Νιωθω τοσο τιμημενος που ειμουνα μαρτυρας της καλυτερης και δυνατοτερης κλωτσιας που ειδα ποτε… | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 7:04 am | |
| Σταυρωνει τα χερια του και κοιταει τους υπολοιπους πειρατες.. Χτυπησες τον Διοικητη μου !!! Θα το πληρωσεις αυτό!! φωναζει ενας από τους ακολουθους του πειρατη και επιτηθεται στον Zeff. Δεν είναι σωστο να πλεκεσαι στις μαχες αλλων!!και του επιτηθεμαι…
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 4:57 pm | |
| Πως τολμας και μπαινεις στον δρομο του Pearl ?!λεει ο παραξενος τυπος,κινητε πολύ αργα οποτε ηταν ευκολο να τον προλαβω. Φορουσε μια τεραστια ασπιδα οπου τα μονο που φαινονοτυσαν ηταν τα χερια του,το κεφαλι του και τα ποδια του.Πηγε να με βαρεσει το προσωπο και αστοχησε ατσαλα πεφτοντας κατω.Σηκωνεται και αρχισε να βαραει τα χερια του λες και ειχε παθει μια κριση πανικου! Οι γροθιες του πηραν φωτια και τωρα ηταν 2 φορες πιο επικυνδηνος. Δεν μπορουσα να καθομαι και να πεζω μαζι του…Spider Sting !! | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 4:57 pm | |
| Κοιτονταν στο πατωμα μπροστα μου με σπασμοδης κινησεις δηλητηριασμενος βγαζοντας αφρους από το στομα του… Σε μερικες ωρες το δηλητηριο θα νεκρωσει όλα τα ζωτικα του οργανα και θα πεθανει.. Γυρναω το βλεμμα μου στον Zeff κανοντας το νοημα ότι μπορει να προχωρισει. Εκεινος λεει στους υπολοιπους μαγειρες να πεταξουνε τους πειρατες στην θαλασσα. Πριν προλαβουν να κανουν οτιδηποτε ενας μεγαλοσωμος πολύ τυπος μπαινει μεσα στο εστιατοριο με μια τεραστια χρυση πανοπλια,γριζα μαλια και φαβορητες και ασχημη μαπα… | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 4:58 pm | |
| Ποιος πειραξε τους ανδρες μου??λεει με βαρια,θυμωμενη φωνη… Ολοι οι πελατες και μαγειρες κανανε 2 βηματα πισω από τον φοβο τους για τον Don Krieg. Τον πειρατη με τον μεγαλυτερο στολο σε ολη την East Blue… Ειμαι ετοιμος να του ορμηξω αλλα ο Zeff βαζει το χερι του μπροστα μου.. Είναι δικο του εστιατοριο και δικια του μαχη… Δεν πρεπει να παρεμβω,αλλα ολοι αυτοι οι πειρατες δεν πρεπει να παρεμβουν επισης οποτε θα το σιγουρεψω αυτό… | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 4:58 pm | |
| Ερχεσαι στο εστιατοριο μου τρομαζεις τους πελατες μου και μολις κατεστρεψες την πορτα μου… Κοστιζει 40.000belli.κατευθιαν οταν το ειπε αυτό κοιταω τι ενοουσε ότι κατεστρεψε την πορτα. Μολις κοιταω την πορτα ξαφνηκα ολος ο τοιχος γυρω της και μαζι της ισοπεδονονται! Red Leg Zeff… Περασε λιγος καιρος από τοτε που ειχα ξαναερθει εδώ.. Αν δεν με ειχε νικησει εκεινο το αγορι τωρα εγω θα ειμουν ιδιοκτητης αυτου του πλοιου… Αλλα τωρα πια εκεινο το πιτσιρικι δεν είναι εδώ να σε προστατευσει εσενα και το ημερολογιο σου… Επρεπε απλα να μην ξαναερχοσουνα εδώ.. Την προηγουμενη φορα εφυγες από εδώ ζωντανος επηδη παλεψες με το πιτσιρικι..Απο εμενα όμως όχι!και με μια ατραπηεα κινηση βρισκεται το ξηλο του ποδιου του στο προσωπο του Don. Συνεχισε να τον κλωτσαει ανελεητα με τετοιο τροπο οπου δεν ειχα ξαναδει…
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 5:57 pm | |
| Εχοντας δεχτει πολύ ασχημα χτυπηματα και με δυσκολια να σηκωθει ο Don προσπαθει να ξεφυγει από τις ανελεητες κλωτσιες του Zeff. Πολύ από τους αντρες του προσπαθησα να επιτεθουν πισωπλατα στον Zeff αλλα τους εμποδησα λεγοντας τους το ιδιο πραμα όπως και στον Pearl.. Ότι αυτή δεν είναι δικια τους μαχη,ακομα δεν ξερουν καν πως είναι οι αληθινοι πειρατες… Είναι λυπηρο… Ξαφνηκα βλεπω τον Don να φοραει μια μασκα και να πεταει ένα αεριο από καποιο μερος της πανοπλοιας του.. Χα χα χα! Θα πεθανεται ολοι σας! Ακομα και εσυ Zeff !!προφανως ειχε ριξει καποιο ειδος δηλητηριωδες αεριου … Απλα περνω μια μεγαλη ανασα και το εισπνεω ολο το αεριο.
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 5:57 pm | |
| Ειχαν μεινει ολοι με το στομα ανοιχτο,ακομα και ο Zeff με τον Krieg. Εισαι και εσυ χρηστης φρουτου του διαβολου??Οχι παλι που να παρει ….ειπε ο Krieg Καπετανιεεε,είναι ο Chris Label !!! Σκοτωσε στο Tequila Wlf 500 μαριν και έναν διοικητη βασης !!! Εχει 14.000.000bounty μονο από την πρωτη του επιθεση !! φωναζει καποιος από το πληρωμα του. Δεν ηξερα ότι ειχα αποκτησει ηδη bounty και ότι τα νεα κυκλοφορουν τοσο γρηγορα ….. Γκρρρ αντρες,υποχωρηση!! Δεν είναι η τελευταια φορα που με βλεπεις Red Leg Zeff !! Θα τα ξαναπουμε συντομοτερα από οσο ια περιμενεις!!
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 5:58 pm | |
| Ολοκληρο το πληρωμα του Don Krieg ειχε φυγει σχεδον αλλα μεσα στον χαμο ο Krieg πυροβολαει τον Zeff στο άλλο ποδι του και εφυγε γελωντας… Γερο,εισαι καλα?!τον ρωταω βλεποντας τα τραυματα του.. Τι υπουλη και δειλη κινηση του Krieg…. Μικρε,μια χαρα ειμαι αλλα αμα μπορεις κανε μου μια χαρη… Σκοτωσε αυτόν τον μπασταρδο. Δεν μπορω να ξανασχοληθω μαζι του… Πες πως εγινε γερο! Αλλα μετα θα ηθελα λιγο φαη και σακε !!και βγαινω εξω από το εστιατοριο..
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 5:59 pm | |
| Βλεπω τον Krieg και το πληρωμα του να είναι σε βαρκες και να κατευθηνοντε προς το πλοιο τους.. Δεν εχω φτασει την δυναμη μου στο απογειο της και δεν εχω προσπαθησει ποτε να την χρεισημοποιησω σε αποσταση.. Αλλα ξαφνηκα μεσα μου ο θυμος μου για την δειλη επιθεση του Krieg μου εβγαλε μια απιστεθτη ποσοτητα ενεργειας! Δηλητηριο αρχισε να εκβαλεται από ολους τους πορους του σωματος,συνεχεια ολο και πιο πολύ. Μεχρι που μια στιγμη ειμουνα περιτριγυρισμενος από δηλητηριο σε σχημα ενός τερατος. Μπορουσα με τον δηλητηριο μου να τονπυξω και ελαφρυνω περισοτερο στις ακρες του τερατος μου ετσι ώστε να μπορω να περπατησω πανω στην επιγανεια της θαλασσας.. Πλησιαζα τον Krieg… | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 5:59 pm | |
| Καπετανιεεε,ένα τερας ερχεται κατά πανω μας !!!και με το χερι του τερατος κατεστρεψα της βαρκες τους αφηνοντας πανω τους μεγαλες ποσοτητες δηλητηριου. Βλεποντας στα συντριμια των βαρκων παρατηρω και τον Krieg να κρατιεται πανω από μερικα ξυλα της διαλυμενης του βαρκας. Θα δωσω στον Zeff την ευχαριστηση να τον σκοτωσει ο ιδιος και αν δεν θελει δεν εχει ιδιετερη σημασια διοτι το δηλητηριο μου θα τον σκοτωσει ουτοσιαλλιως. Τον σηκωνω και προχωραω προς το Baratie,τελικα δεν είναι τελειως λθποθημος και ελεγε κατι αλλα πολύ σιγα.. Μιλα πιο δυνατα ρε σκουπιδι που τολμας να λες τον ευατο σου και πειρατη !!ισως και να το παρακανα λιγο φωναζοντας σε έναν ετοιμοθανατο ετσι παρολα τα κακα που ειχε κανει ο ιδιος αν και δεν διαφερω πολύ….
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Κυρ Ιαν 09, 2011 6:00 pm | |
| [color-yellow]Σου δινω την ευχαριστηση γερο να τον αποτελειωσεις εσυ.[/color]πεταω στο πατωμα μπροστα του τον Krieg και παω καθομαι σε ένα τραπεζακι εκει κοντα περιμενοντας να δω την καταληξη του σκηνικου μαζι με το φαη και το σακε μου.. Don Krieg,εχεις ενοχλησει,καταστρεψει αυτό το εστιατοριο ανεπαναληπτες φορες! Δεν προκειτε να συνεχισω να σε αφηνω να μου κοστιζεις κιαλλα λεφτακαι σηκωνει ο Zeff το ξυλινο ποδι. Το κατεβασε με απυστευτη δυναμη και εκοψε και τα 2 χερια του Krieg. Λεει στους μαγειρες του να τον σηκωσουν και να τον πεταξουν στην θαλασσα ενώ εντομεταξυ ο Krieg ουρλιαζε από τον πονο και εβριζε ακαταπαυστα τον Zeff. Μολις τελειωσε ολο αυτό το σκηνικο ο Zeff γυρναει προς το μερος μου,με πλησιαζει με ένα περιεργο χαμογελο(μαλλον δεν χαμογελαει πολύ συχνα) και μου λεει.. Μικρε,πες μου ότι θελεις και επιθυμει η καρδια σου να φας και θα στα φτιαξω εγω προσωπικος και από σακε μπορει να κατεβεις στις αποθηκες μας μαζι με τον ειδικο μας και να επιλεξεις ότι θες να πιεις!! Όλα είναι κερασμενα από το μαγαζι! Οοοοο,σε ευχαριστω πολύ γερο!! Αλλα δεν υπαρχει θεμα μπορω να πληρωσω το φαη.. το σακε όμως δεν εχω για τι θα σου τελειωσω ολες τις αποθηκες! Χαχαχαχαχα!και γελαγε και αυτος μαζι μου. Επιτελους λιγη ξεκουραη,χαλαρωση και πολύ μα πολύ Σακε !!!
| |
|
| |
WorstΑdmin Civilian
| Θέμα: Απ: Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] Τρι Ιαν 11, 2011 8:27 am | |
| Όνομα: Chris Label Haki Points: - Player of the Week Points:6 Beli: 17.000 Bounty:+5.000.000 | |
|
| |
| Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη] | |
|