.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
33 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 33 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Αρχή] Lost in a restaurant

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
apokos7
Marines
Marines
apokos7

[Αρχή] Lost in a restaurant Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΤρι Ιαν 04, 2011 9:52 am

Περιπλανιόμουν στη θάλασσα προσπαθώντας να ακολουθήσω τον χάρτη του Jango, αλλά δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει χάρτη και φοβόμουν μη χαθώ.... όπου και να πήγαινα δεν με ένοιαζε ιδιαίτερα μιας και έψαχνα μια καλή περιπέτεια, αλλά ήθελα να βοηθήσω αυτούς που υπέφεραν χάρη στον Gin..... γι'αυτό έπρεπε πάση θυσία να βρεθώ στο Baratie....

Baratie... ο πατέρας μου, μου είχε μιλήσει για αυτό το μέρος.... ένα εστιατόριο που επέπλεε πάνω στη θάλασσα σε ένα συγκεκριμένο μέρος.... ήταν περίφημο σε όλο το Blue East για τις σπεσιαλιτέ του.... και τώρα μερικοί απαίσιοι πειρατές ήταν σε εκείνο το μέρος και έκαναν τον ανυποψίαστο κόσμο που πήγαινε εκεί να υποφέρει χάρη στις δυνάμεις τους....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΤρι Ιαν 04, 2011 11:12 am

Ακολουθούσα το χάρτη, αν και μπερδευόμουν συχνά.... δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει χάρτη και θα μπερδευόμουν.... παρ'όλα αυτά ήμουν σίγουρος πως θα έφτανα στο ξακουστό εστιατόριο, το Baratie! Τότε ήταν που έπεσα σε καταιγίδα.... η βάρκα πήγαινε σαν τρελή και εγώ με το ζόρι κρατιόμουν πάνω.... αν ήμουν πλοηγός ή είχα μαζί μου κάποιον πλοηγό τότε θα ήμουν ήδη στο Baratie και δεν θα κινδύνευε η ζωή μου από έναν πιθανό πνιγμό χάρη στο φρούτο μου....

Τότε μου ήρθε η μοναδική ιδέα! Πήρα την μορφή του δράκου και αφού έπιασα την βάρκα ξεκίνησα να πετάω με βάση το χάρτη.... ο χάρτης όμως χάρη στη καταιγίδα καταστράφηκε! Παρ'όλα αυτά τον είχα δει τόσες πολλές φορές που τον είχα απομνημονεύσει στο μυαλό μου.... ξεκίνησα να πετάω μέχρι να κοπάσει η θύελλα....
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΤρι Ιαν 04, 2011 11:33 am

Το πρωί άφησα τη βάρκα κάτω και ξαναπήρα την ανθρώπινη μορφή μου πάνω στη βάρκα.... η θύελλα είχε περάσει.... άνοιξα το πανί, αν και δεν είχε καθόλου αέρα.... ξεκίνησα να τραβάω κουπί, ώσπου έφτασα κοντά σε ένα νησί.... δεν ήταν το Baratie... το Baratie δεν ήταν νησί.... είχα κάνει λάθος! Γύρισα τη βάρκα και άρχισα την αναζήτηση του Baratie, ξανά!

Μετά από λίγες μέρες είδα ένα περίεργο πλοίο.... στο μεταξύ περνούσε συνεχώς η ιδέα στο μυαλό μου να πάω και να τσακίσω στο ξύλο τον Gin στο Baratie.... αποφάσισα να πλησιάσω για να δω τι συμβαίνει.... αυτό το πλοίο ήταν ασυνήθιστα μεγάλο και σε κυκλικό σχήμα....
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΤρι Ιαν 04, 2011 11:45 am

Έκανα μια γύρα για να δω τι μπορεί να συμβαίνει με αυτό το περίεργο πλοίο.... από την άλλη μεριά παρατήρησα κάτι σαν λιμάνι όπου μπορούσα να παρκάρω τη βάρκα μου.... τράβηξα κουπί ώσπου να φτάσω και πάρκαρα τη βάρκα στο λιμανάκι.... έδεσα προσεκτικά τη βάρκα για να μη φύγει και ανέβηκα στο κατάστρωμα να δω τι συμβαίνει!

Το κατάστρωμα άδειο.... από την πρύμνη ως την πλώρη δεν υπήρχε κανείς.... μπήκα μέσα από μια πόρτα και αντίκρισα ένα τεράστιο εστιατόριο! Τα πάντα ήταν απολύτως τακτοποιημένα , σε μια ασυνήθιστα απόλυτη συμμετρία για restaurant.... περιεργάστηκα τον χώρο και αποφάσισα να κάτσω σε ένα τραπέζι... "Δεν μπορεί! Τόσες μέρες ψάχνω για το Baratie και στο τέλος το βρήκα κατά τύχη;"
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΤρι Ιαν 04, 2011 12:20 pm

Μια καλή κοπελίτσα με προσεγμένο ντύσιμο ήρθε και μου πρόσφερε έναν κατάλογο με τα μενού.... παρ'όλα αυτά είχε μια περίεργη συμπεριφορά η οποία ήταν τέρμα ανεξήγητη.... μέσα στο δεκάλεπτο έδωσα την παραγγελία μου και περίμενα υπομονετικά χαζεύοντας το γύρω χώρο.... παρ'όλα αυτά η περίεργη συμπεριφορά της με ανησύχησε γι'αυτό πετάχτηκα ως την βάρκα και πήρα τα όπλα μου: το στιλέτο μου, το όπλο μου, το σπαθί μου και το εκκρεμές!
Έκατσα στη θέση μου και τα έκρυψα κάτω από το τραπέζι.... γύρω στο μισάωρο ένα πλούσιο γεύμα είχε καταφθάσει που σε προκαλούσε να το φας, συνοδευόμενο από την περίεργο ύφος της σερβιτόρας.....
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΤρι Ιαν 04, 2011 1:49 pm

Έφαγα με ευχαρίστηση χωρίς να φουσκώσω.... πήρα μερικές γεύσεις και μερικές ιδέες για πιάτα που μπορούσα να κάνω και εγώ..... πήρα τα όπλα μου και ξεκίνησα να περιηγούμαι στο "καράβι".... ανέβηκα στον πάνω όροφο με τη σκάλα, η οποία ήταν εξίσου όμορφα διακοσμημένη σύμφωνα με τον υπόλοιπο διάκοσμο! Συμμετρική και ομοιόμορφη, η οποία θα κέρδιζε τον περισσότερο κόσμο

Το πάνω μέρος δεν ήταν τόσο ωραία διακοσμημένο και είχε πολλά τραπέζια και καρέκλες.... θα χρησίμευε ως αποθήκη, παρ'όλα αυτά δεν ήταν καθόλου σκονισμένη και δεν είχε αράχνες ή άλλα ζωύφια! Εγώ όμως έψαχνα τους πειρατές! Δεν φαινόταν να είναι εδώ....
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΤρι Ιαν 04, 2011 2:21 pm

Έριξα μια τελευταία ματιά και δε φαινόταν να είναι κανείς! Γύρισα για να φύγω, να ψάξω να βρω τους πειρατές....

"Φαίνεται να είσαι πειρατής και να ψάχνεις για κάτι" Τρεις φιγούρες φάνηκαν απέναντί μου..
"Ή αλήθεια είναι πως ψάχνω για κάποιον, εσείς ποιοι είστε;"
"Είμαι ο Don Krieg και αυτοί είναι ο Pearl και ο Gin! Είμαστε πειρατές!" "Ο Gin; Ήταν εδώ! Γι'αυτό η σερβιτόρα συμπεριφέρονταν με αυτόν τον περίεργο τρόπο" Είχα την ευκαιρία μου....
"Gin, μήπως ήσουν στο ίδιο πλήρωμα με τον Jango;"
"Jango; εννοείς αυτόν τον τύπο με το ανόητο εκκρεμές; Ναι, ήμουν κάποτε με αυτόν τον τύπο σε ένα πλήρωμα, αλλά ηττήθηκε από τον καπετάνιο όταν σηκώθηκε ανταρσία.... πρέπει όμως να επέζησε..."
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΤετ Ιαν 05, 2011 2:34 am

"Εσύ, γιατί τρομοκρατείς τους ανθρώπους μαζί με τον Don Krieg και τον Pearl;"
"Ώστε ξέρεις και για αυτό; Τότε θα σου πω.... για να πάρουμε τα beli τους! Χρειαζόμαστε χρήματα! Θα πάμε στην Grand Line και θα γίνουμε πλούσιοι χάρη στο One Piece!"
"Έχετε μεγάλες φιλοδοξίες! Παρ'όλα αυτά δεν είναι αυτός ο τρόπος να βγάλεις λεφτά! Και γι'αυτό θα πρέπει να σε σκοτώσω!"
"Περίμενε, αν θες να μας παλέψεις πρέπει πρώτα να τα βγάλεις πέρα με εμένα!"
"Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις την άμυνα του Pearl!"
"Ώστε με εσένα πρέπει μα πολεμήσω; Σε προειδοποιώ όμως, δεν θα είμαι καθόλου εύκολος αντίπαλος!" Ήταν άλλη μια πρόκληση που έπρεπε να περάσω.... θα ήταν ένα μέρος της προπόνησής μου....
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΤετ Ιαν 05, 2011 3:00 am

"Δεν πρέπει να είσαι τόσο φαντασμένος! Σχεδόν κανείς δεν μπόρεσε να περάσει την ατσαλένια πανοπλία μου!" "Σχεδόν κανείς! Άρα μπορούσα να νικήσω αφού το είχε κάνει κάποιος πριν από εμένα!" χαμογέλασα....
"Τότε άσε τα πολλά λόγια και ξεκίνα!"
"Τολμάς να με ειρωνεύεσαι! Πέθανε!" Έριξε μια κατά μέτωπο επίθεση με μαργαριτάρια προς τα πάνω μου... έβγαλα το πιστόλι μου και έριξα σε όλα τα μαργαριτάρια, που θα με πετύχαιναν.... τα υπόλοιπα τα απέφυγα....
"Μόνο αυτό έχεις; Τότε δεν είναι αρκετό!"
"Καταραμένε! Τώρα θα σου δείξω!" Έριξε μια καταιγιστική επίθεση από φλογισμένα μαργαριτάρια.... έβγαλα το σπαθί μου και τα απέκρουσα όλα...
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΤετ Ιαν 05, 2011 3:48 am

"Είσαι πραγματικά καλός! Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να με νικήσεις!" Ξεκίνησα να τρέχω προς το μέρος του... και επιτέθηκα με το σπαθί μου.
"Ανόητε! Σου είπα πως η άμυνά μου είναι υπερβολικά καλή για εσένα! Δεν μπορείς να τη διαπεράσεις με αυτήν την απλή επίθεση με το σπαθί σου!" Είχε δεχτεί ένα δυνατό χτύπημα και τον είχε επηρεάσει ελάχιστα.... αμέσως έβγαλα το στιλέτο από την μπότα μου και προσπάθησα να του κάνω μια πληγή στο πόδι.... έβαλε αμέσως την άμυνα με τα μαργαριτάρια απέκρουσε την επίθεσή μου.... έπρεπε να κάνω κάτι γρήγορα.... ήταν πολύ καλός αντίπαλος....
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΤετ Ιαν 05, 2011 2:48 pm

Έβγαλα το εκκρεμές του Jango...
"Ώστε νίκησες αυτόν τον βλάκα και σου έδωσε το εκκρεμές του.... ενδιαφέρον!"
Προκάλεσα μια υπνηλία στον Pearl και επιτέθηκα γρήγορα! Το σπαθί μου κάρφωσε το πόδι του ακινητοποιώντας τον και με το στιλέτο του δημιούργησα ένα σοβαρό τραύμα στο δεξί χέρι....
"Είσαι αρκετά καλός! Δεν περίμενα μια τέτοια τεχνική.... στην κατάστασή μου δεν μπορώ να σε νικήσω!" Έβγαλε την πανοπλία από τα μαργαριτάρια του και μου την πρόσφερε....
"Η αλήθεια ήταν πως μπλόφαρα για να παλέψεις πιο άνετος και να χάσεις.... κανείς άλλος δεν μπόρεσε να με νικήσει πριν από εσένα.... πάρ'το σου αξίζει!"
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΤετ Ιαν 05, 2011 2:54 pm

"Ανόητε! Φόρεσε αμέσως την πανοπλία σου και αποσύρσου! Αλλιώς θα φύγεις από το πλήρωμά μου!"
"Δεν χρειάζεται να με διώξεις.... φεύγω μόνος μου! Δεν μπορούμε να κερδίζουμε beli εις βάρος αθώων ανθρώπων!"
"Ανόητε! Τότε πέθανε!" Έβγαλε ένα σπαθί και σε μια στιγμή ήταν δίπλα του....
"Να τον αφήσεις ήσυχο!" Το σπαθί μου απέκρουσε το δικό του.... πήρα τον Pearl μαζί μου και απομακρύνθηκα! Φόρεσα την στολή.... ήταν τόσο ανάλαφρη! Και σε προστάτευε καλά!
"Λοιπόν, ποιος θα είναι ο επόμενος;" Με κοιτάξαν σαστισμένοι.... προφανώς ήμουν πολύ πιο δυνατός απ'ότι φαινόμουν.... δεν πίστευα πως ήμουν τόσο δυνατός ακόμα και εγώ!
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 06, 2011 12:28 am

"Τολμάς να μας κοροϊδεύεις; Εγώ λοιπόν θα σε αντιμετωπίσω!"
"Άσε τα πολλά λόγια και έλα!" Πήρε το σπαθί του και κατευθύνθηκε προς το μέρος μου με μεγάλη ταχύτητα.... η δικιά μου ταχύτητα όμως ήταν μεγαλύτερη! Το σπαθί πέρασε ακριβώς από δίπλα μου και με μια μπουνιά μου στο στομάχι του τον άφησα τελείως αναίσθητο!
"Και είχα ακούσει από τον Jango πως είσαι δυνατός.... λοιπόν θα παλέψεις και εσύ;" στράφηκα προς τον αρχηγό τους τον Don Krieg! Δεν είχα σκεφτεί ούτε μια στιγμή να χρησιμοποιήσω τη δύναμη του φρούτου μου.... είχα εξελιχθεί σε έναν καλό πολεμιστή, οπού ήξερα τι έκανα και μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου!
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 06, 2011 12:36 am

"Μην παίζεις μαζί μας! Είσαι πραγματικά καλός, πράγμα που δεν περίμενα! Πέρασες την άμυνα του Pearl και νίκησες εύκολα τον Gin! Στην κατάσταση που βρίσκομαι δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί σου! Μια μέρα όμως θα με βρεις μπροστά σου!" Σε μια στιγμή είχε φύγει.... η άλλη βάρκα που βρισκόταν στο λιμανάκι είχε εξαφανιστεί και αυτή.... έπρεπε και εγώ να φύγω! δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο εδώ.... μάζεψα τα όπλα μου μαζί με τη νέα μου πανοπλία και τα πήγα στη βάρκα. Αφού τα τακτοποίησα πήρα μια άλλη βάρκα που είχε το Baratie και έβαλα μέσα τον Gin....
"Pearl, είσαι καλός άνθρωπος.... παρέδωσε αυτόν εδώ σε έναν κυνηγό επικηρυγμένων και κάνε μια νέα ζωή!"
"Εντάξει φίλε μου! Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια!" Πήρε τη βάρκα και έφυγε.... έπρεπε να φύγω και εγώ.....
apokos7
Marines
Marines
apokos7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 06, 2011 10:20 am

Ξαφνικά θυμήθηκα την σερβιτόρα η οποία με είχε εξυπηρετήσει στο εστιατόριο.... κατέβηκα από τη βάρκα μου και έκανα μια γύρα στο Baratie... Βρήκα τη σερβιτόρα.
"Σε ευχαριστώ που μας έσωσες από αυτούς τους πειρατές! Υπάρχουν και άλλα κορίτσια από το εστιατόριο όμηροι καθώς και απλοί άνθρωποι που ήρθαν εδώ για φαΐ..." Με οδήγησε ως το μέρος που τους κρατούσαν ομήρους... Τους είδα όλους δεμένους. Έβγαλα το στιλέτο, το οποίο έχω πάντα μαζί μου και τους έλυσα...
"Ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας έσωσες! Μπορούμε κάτι να κάνουμε για εσάς;"
"Τίποτα, αλλά αν επιμένετε μπορείτε να μου δείξετε κάποια μυστικά της κουζίνας σας!"
"Εννοείται! Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς!"

Με οδήγησαν στην κουζίνα τους.... είχαν μερικά αρκετά καλά κόλπα που δε θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ.... τους χαιρέτησα όλους και πήρα τη βάρκα μου, η οποία θα με οδηγούσε στην επόμενη περιπέτειά μου! [Τέλος]
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Lost in a restaurant   [Αρχή] Lost in a restaurant I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 15, 2011 4:39 pm

Όνομα: Apokos7
Haki Points: -
Player of the Week Points:8
Beli: 20.000
Bounty: -
http://www.onepiecegr-rpg.com

[Αρχή] Lost in a restaurant
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Disaster in the Sea Restaurant…[Αρχη]
» Depression and lost memories....[ΑΡΧΗ] Μερος Β
» the lost map
» [Τελος] A Lost Cause?
» Lost Marines[Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: