| Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Ιαν 20, 2011 10:19 am | |
| Μετα την περιεργη μου αναχωρηση απο το νησι ξεκινησα για μια νεα περιπετεια.Το προβλημα ηταν οτι δεν ηξερα που να παω για αλλη μια φορα και επρεπε να βρω καπου να παω γιατι μου τελειωνα οι προμυθιες και δεν ηξερα ποσο ακομα θα μπορουσα να μεινω στην θαλασσα.Οποτε κοιταξα τον χαρτη και κοιταξα που ημουν πιο κοντα αφου δεν ειχα και πολλες επιλογες.Υπολογησα οτι θα ημουν στο Puzzle Island περιπου σε 3 ωρες οποτε ετρηψα την βαρκα μου προς εκεινη την κατευθυνση και επεσα για υπνο αλλα για καλο και για κακο κοιτουσα προς τα πηγαινα για να μην βγω εκτος πορειας,αλλα δυστυχως δεν καταφερα να κοιμηθω γιατι ημουν σε υπερενταση.Οποτε το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να περιμενω.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Παρ Ιαν 21, 2011 3:34 pm, 1 φορά | |
|
| |
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 12:45 pm | |
| Οι ωρες περνουσα σχετικα γρηγορα γιατι σκεφτομουν διαφορα κολπα που θα μπορουσα να εφαρμωσω στην μαχη.Επρεπε να προσεξω καποια πραγματακια γιατι βασιζομουν πολυ στο φρουτο μου για να αποφευγω καποια χτυπηματα.Το προβλημα ηταν οταν θα πολεμουσα με ναυτικο γιατι ηταν εφοαδιασμενοι με αντικειμενα που ακυρωναν τις δυναμεις μου.Οποτε καταλαβα οτι επρεπε να κανω λιγη προπονηση καποια στιγμη.Αρκετη ωρα αργοτερα φανηκε επιτελους το νησι απο μακρυα και ανακουφηστηκα καπως γιατι ειχα αρχησει να πιστευω οτι ειχα χαθει.Δεν ηξερα και πολλα για την θαλασσα αυτη και οσο να ητανε ηταν ευκολο να χαθω.Το μονο που ειχα να κανω ηταν να περιμενω να φτασω στο νησι..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 12:53 pm | |
| Μετα απο ωρα εφτασα επιτελους στο νησι, το οποιο απο μακρυα φαινοταν να ειχε ακρετη κινηση και προς μεγαλη μου απογοητευσει υπηρχαν και marine στο νησι και αυτο μπορουσε να το καταλαβει καποιος ανετα γιατι φαινοταν η μεγαλη βαση που ειχε στο νησι και τα αρκετα πλοια που ηταν αραγμενα στο λιμανι.Επρεπε με αλλα λογια να ειμαι οσο πιο προσεχτικος μπορουσα για να αποφυγω μπελαδες και φασαριες αλλα και την φυλακη.Δεν ειχα δωσει και πολλες μαχες στο παρελθον οποτε ηταν κατι που φοβομουν καπως.Οταν μπηκα στο λιμανι αφησα την βαρκα μου σε μια κενη θεση που βρηκα και προσπαθησα να ειμαι οσο τον δυνατων πιο φυσιολογικος μπορουσα για να μην κινησω υποψιες.Οταν παρατηρησα οτι δεν υπηρχε το wanted poster μου στο νησι ανακουφηστικα καπως.Μαλλον κανενας δεν περιμενε να εχω αλλαξει παλι λιμερια.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 1:02 pm | |
| Πηρα τα πραγματα μου και πηγα να βρω καποιο πανδοχειο για να μεινω το βραδυ.Δεν ειχα σκοπο να μεινω και παραπανω απο μια μερα αφου υπηρχαν marine στο νησι.Αν και η αληθεια ηταν οτι σχεδον σε κανενα νησι δεν καθομουν παραπανω απο μια μερα, παραμονο οταν εκανα προπονηση με τον Jack.Aραγε να ηταν καλα?Δεν ειχα ακουσει τιποτα για αυτον στις εφημεριδες οποτε λογικα δεν πρεπει να ειχε μπελαδες ακομα.Περιεργος η κυβερνηση ακομα και με τετοια επικυρηξη με ειχε αφησει να αλονιζω αρκετο καιρο και το φοβομουν ειδικα τωρα να μην γινει καμια στραβη και καταληξω πισω απο τα καγκελα.Αλλα τωρα τα πραγματα ηταν διαφορετικα, ειχα δυναμωσει αρκετα και τα ειχα βαλει με δυνατους αντιπαλους..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 1:24 pm | |
| Περπατουσα στον κεντρικο δρομο ωσπου επιτελους πηρε το ματι μου ενα πανδοχειο στα 50 μετρα και χωρις πολυ σκεψη μπηκα μεσα.Ηταν και κοντα στο λιμανι οποτε θα μου ηταν ευκολο να φυγω σε περιπτωση που με επαιρναν πρεφα να μπορουσα να φυγω γρηγορα απο το νησι. Οταν μπηκα μεσα βρηκα τον ξενοδοχο και του ζητησα ενα δωματιο απλο για 1 μερα περιπου και εκεινος μου εδωσε τα κλειδια του δωματιου χωρις να μου πει τιποτα.Πηρα τα πραγματα μου και ανεβηκα πανω να βαλω τα ρουχα μου για πλυσιμο και να κανω και εγω μπανακι.Δεν μου πηρε πολυ η ωρα η ολη φαση και επεσα να κοιμηθω κανενα 2ωρο για ισιωσει λιγο η μεση μου απο το ταξιδι.Επειδη ομως δεν ειχα αλλα ρουχα τα εβαλα διπλα στην σομπα και για στεγνωσουν και εγω επεσα στο κρεβατι με την πετσετα αλλα πριν προλαβω να πεσω ακουσα την πορτα και πηγα να ανοιξω την πορτα..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 1:30 pm | |
| Ηταν μια κοπελια απο το διπλανο δωματιο η οποια ειχε μπερδευτει και νομιζε οτι το δωματιο της ηταν το δικο μου.Οταν βεβαια την ειδα κομπλαρα λιγο οπως και εκεινη γιατι ημουν με την πετσετα και μου ζητησε συγνωμη με το που με ειδε αλλα προσπαθησα να την ηρεμησω λιγο γιατι ειχε γινει σαν πατζαρι.... -Εγω λεω να κοιμηθω κανενα 2ωρο για να ξεκουραστω απο το ταξιδι...θα ηθελες να παμε καμια βολτα μετα? -Εεε δεν θα ειχε προβλημα...ειμαι εγω καινουργια εδω και δεν θα ελεγα οχι... Της χαμογελασα και την χαιρετησα και δευτερολεπτα αργοτερα οταν μπηκε στο δωματιο της εκλεισα την πορτα μου και εκανα βουτια στο κρεβατι για αν κοιμηθω.Τελικα η διαμονη μου μπορουσε να ηταν πιο ευχαριστη απο τι νομιζα....... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 1:39 pm | |
| Οταν ξυπνησα ευχομουν να μην με ειχε παρει ο υπνος αλλα για καλη μου τυχη ξυμπησα την καταλληλη στιγμη.Φορεσα τα ρουχα μου και ετοιμαστηκα για να παμε με την κοπελια που δεν ηξερα ουτε το ονομα την βολτα που ειχαμε κανονισει.Πηρα περισσοτερα beli μαζι μου για να την κερασω και ολας μιας και θα ημουν μαζι της.Πριν βγω πηρα μαζι μου και το σπαθι μου σε περιπτωση αναγκης γιατι ποτε δεν ηξερες τι στραβο θα μπορουσε να συμβει.Αφου ετοιμαστηκα βγηκα απο το δωματιο και χτυπησα την πορτα της.Εκεινη τοτε ανοιξε την πορτα και μου χαμογελασε.... -Εισαι ετοιμη?Αν θες μπορω να περιμενω.... -Εεε κατεβα εσυ και ερχομαι σε 5 λεπτα.... -Οκ θα σε περιμενω...της απαντησα και ανταοεδωσα το χαμογελο.Οταν κεταβηκα στο σαλονι του πανδοχειου επικρατουσε ενα χαος γιατι ειχαν ερθει αρκετοι τουριστες μαζι.Εγω πηγα και καθησα στο καναπε και το μονο που ειχα να κανω ηταν να περιμενω.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 2:10 pm | |
| Λιγα λεπτα αργοτερα κατεβηκε η κοπελια και μου εκανε νοημα να παω μαζι της.Δεν φορουσε τιποτα το ιδιαιτερο αν και δεν με ενοιαζε και περιεργος ειδα οτι και εκεινη ειχε μαζι της σπαθι. Δεν ηταν η πρωτη φορα που εβλεπα κατι τετοιο αλλα δεν περιμενα να δω κατι τετοιο. Βγηκαμε εξω και καταλαβα οτι υπηρχε αμηχανια στην ατμοσφαιρα και προσπαθησα να ανοιξω συζητη μαζι της.... -Δεν σε εχω ρωτησει ακομα το ονομα μου και ειμαι απαραδεχτος -Χαχαχα δεν πειραζει βρε συ αφου δεν εχουμε καταφερει ακομα να πουμε και πολλα.Με λενε Kiiro... Προτειμησα να μην πω το παρατσουκλι που ειχα και προτιμησα να συστηθω με το κανονικο μου ονομα... -Με λενε Bill...απαντησα με ενα χαμογελο και προσπαθησα να συνεχισω την συζητηση.Η αληθεια ηταν οτι ηταν λιγο ντροπαλη και το σπαθι της ελεγε ακριβως το αντιθετο αλλα δεν εδωσα και ιδιαιτερη σημασια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black_Luster στις Παρ Ιαν 21, 2011 2:12 pm, 1 φορά | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 2:11 pm | |
| Τελικα καταφεραμε και ανοιξαμε κουβεντα περι ταξιδιων στις θαλασσες.Ειχε ταξιδεψει και εκεινη αρκετα και ειχε αρκετες εμπειρεια.Εγω με την σειρα μου αρχησα να τις λεω για τις περιπετειες μου,χωρις να αναφερω το οτι ειμαι πειρατης.Αν και φοβομουν μην με αναγωρισει γιατι ειχε πει οτι ειχε ταξιψει σχεδον και στις 4 θαλασσες και υπηρχε φοβος να ειχε δει καπου το wanted poster μου.Ολα τα μαγαζια ηταν γεματα και δεν μπορουσαμε να καθησουμε καπου οποτε προς μεγαλη εκπληξη μου προτεινε να παρουμε κατι και να παμε να αραξουμε σε κανενα παγκακι στην παραλια.Μου αρεσε να βρισκω στιγμες να χαλαρωσω απο την φασαρια των αλλων. Ειχαμε αρκετα κοινα και η συζητηση μαζι της αποδειχτηκε ενδιαφερον.... -Παρατηρησα οτι εχεις και σπαθι και μπορω να πω οτι δεν το περιμενα... -Υποτιμας της γυναικες που πολεμανε δηλαδη? -Δεν ειπα αυτο...απλα οταν σε ειδα δεν μου εδωσες την εντυπωση οτι πολεμας.... -Σε πειραζω...δεν με πειραζει οταν με βλεπουν οι αλλοι.Μπορω να προστατεψω τον εαυτο μου μονη μου και δεν βασιζομαι σε κανεναν. -Καλα κανεις και εισαι ανεξαρτητη... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 2:49 pm | |
| Συνεχησαμε την κουβεντα για αρκετα λεπτα και η ωρα περνουσε ευχαριστα.Βεβαια θα επρεπε να σηκωθω το πρωι νωρις να παω να παρω αυτα που ηθελα γιατι δεν θα προλαβαινα αποψε. Βεβαια η συζητηση εγινε πιο ενδιαφερον οταν πιασαμε θεμα για τις μαχες και για τις διαφορες τεχνικες που χρησιμοποιουσαμε και οι 2.Απο τι ελεγε φαινοταν να ηταν ακρετα ικανη στην μαχη.... -Θελω να δω αν αξιζεις.... -Τωρα?Εισαι συγουρη? -Αμε....γιατι οχι?Εχω καιρο να αντιμετωπισω καποιο δυνατο αντιπαλο και μαλιστα ανδρα.... -Καλα οκ...ποτε δεν αρνουμε μαχη σε καποιον.....
Εβγαλα το σπαθι μου απο την θηκη μου και πηρα θεση μαχης οπως και εκεινη.Εκανε ενα σαλτο και προσπαθησε να με χτυπησει αλλα με μια αναποδη κολοτουμπα την απεφυγα τελευταια στιγμη και με ενα σαλτο που εκανα αμεσως προσπαθησα να της κανω ενα επισης χτυπημα αλλα το απεκρουσε.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 3:00 pm | |
| Απεκρουσε την επιθεση μου με ακρετη δυναμη και φανηκε οτι ηταν δυνατη.Αυτο ομως δεν σημαινε οτι ηταν δυνατοτερη και απο μενα.Εκανα ενα σαλτο πισω για να κερδησω εδαφος και να προετοιμαστω για την επομενη της επιθεση,η οποια δεν αργησε να ερθει και μαλιστα με αρκετη ταχυτητα αλλα καταφερα να την ακεκρουσω επιθεση της και να της βαλω τρικλοποδια και της εβαλα το σπαθι μου στο λαιμο της αφου κλοτσισα το δικο της.Εκεινη τοτε γυρησε και με κοιταξε καταματα.... -Δεν ηταν δικαιο το τελευταιο.... -Σε μια μαχη πρεπειι να χρησιμοποιεις ολα τα μεσα που εχεις για να νικησεις! -Συμφωνω δεν λεω οχι αλλα ηταν κατι που δεν περιμενα.... -Για αυτο πρεπει να εισαι πιο προσεχτικη....την εχω πατησει αρκετες φορες στο παρλεθον αλλα επιτλεους σιγα σιγα βαζω μυαλο..... και της εδωσα το χερι μου για να την σηκωσω.Ασυναισθητα ομως επεσε στην αγκαλια μου και ειμαιι συγουρος οτι ψιλοκοκκινησα και εκεινη χαμογελασε..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 3:11 pm | |
| Αφου σταθηκε και παλι στα ποδια της μαζεψαμε τα σπαθια μας και αποφασησαμε να γυρησουμε πισω στο πανδοχειο γιατι ειμασταν και οι 2 κουρασμενοι.Τελικα αυτο το ακυρο χτυπημα στην πορτα μας βγηκε σε καλο και το διακομοδουσαμε στον δρομο ενω γυριζαμε πισω στο πανδοχειο. Την εκανα και γελουσε αρκετα και αυτο μου εδινε και εμενα εξισου χαρα.Ευτυχως δεν ειχαμε παει και ιδιαιτερα μακρυα και φτασαμε σχετικα γρηγορα στο πανδοχειο.Οταν μπηκαμε μεσα δεν ηταν κανενας στο σαλονι και μαλλον οι τουριστες ειχα βγει εξω.Την ανεβασα πανω στο δωματιο της και την καληνυχτησα.Εκεινη ομως την ωρα που πηγα να γυρησω πλατη με γυρησε και με φιλησε.Ηταν κατι που απο την μια περιμενα και απο την αλλη με εκανε να μου πεσει το σπαθι και να την αγκαλιασω.Μπηκαε στο δωματιο της και πεσαμε στο κρεβατι της..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 3:20 pm | |
| Το υπολοιπο βραδυ το περασαμε αγκαλιασμενοι αφου κανενας απο τους 2 μας δεν ηθελε κατι παραπανω.Δεν μπορουσε να με παρει ο υπνος απο την υπερενταση και το γεγονος οτι κοιμομουν και με καποιο αλλο ατομο.Δεν ειχα συνηθησει σε κατι τετοιο.Αλλα τελικα μετα απο ακρετη ωρα δεν αντεξα αλλο και αποκοιμηθηκα.Το επομενο πρωι ξυπνησα αρκετα αργα αλλα δνε ηταν διπλα μου η Kiiro.Σηκωθηκα και βρηκα ενα σημειωμα.Αρχιζα να το διαβαζω με οσο ορεξη μπορουσε να ειχε ενας ανθρωπος οταν διαβαζει με το που σηκωθει απο το κρεβατι.Τελικα πριν το τελειωσω το αφησα διπλα μου.Με ενοιαζε που ηταν καλα και τιποτα αλλο.Πηρα τα πραγματα μου και πηγα στο δικο μου δωματιο και αρχησα να μαζευω για να ετοιμαστω για το ταξιδι μου.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 3:29 pm | |
| Δεν μου πηρε πολυ ωρα γιατι ειχα μονο να διπλωσω τα ρουχα μου και να τα βαλω στο σακιδιο μου.Αφου συγουρευτικα οτι τα ειχα παρει ολα κατεβηκα στο σαλονι του πανδοχειου να πληρωσω τον πανδοχεα.Εκεινος μου ειπε οτι η Kiiro ειχε πληρωσει τα δικα της και τοι εχω ειχα να πληρωσω τελικα μονο το δικο μου δωματιο.Δεν με χαλασε ειναι η αληθεια και εδωσα τα λεφτα και εφυγα.Τσεκαρα την λιστα με τα πραγματα που ηθελα για να αγορασω και πηγα προς την αγορα η οποια ηταν γυρο στα 300 μετρα απο το πανδοχειο.Οποτε αρχησα να περπαταω μεχρι να φτασω.Αρκετος κοσμος υπηρχε στον δρομο και πηγαινοερχονταν περα δωθε με αποτελεσμα να μην μπορω μερικες φορες να περασω ευκολα μεσα απο τον πολυ τον κοσμο.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Ιαν 21, 2011 3:33 pm | |
| Αρκετα λεπτα αργοτερα ειχα ξεμπερδεψει με τα ψωνια και πηγαινα προς το λιμανι για να φυγω απο το νησι.Οταν εφτασα εβαλα τα πραγματα μου και περιμενα να φυσιξει λιγακι για να βγω και ευκολα απο το λιμανι.Αλλα για καλη μου τυχη δεν αργησε να ερθει ο ανεμος που ηθελα και ανοιξα το πανι.Δευτερολεπτα αργοτερα ειχα ηδη βγει απο το λιμανι.Πηρα στα χερια μου τον χαρτη και κοιταξα αν υπηρχε κανενα νησι εδω κοντα αλλα δυστυχως ολα τα νησια ειχα την ιδια περιπου αποσταση το ενα απο το αλλο οποτε δεν ειχε νοημα.Αλλη μια περιπετεια ειχε φτασει στο τελος της και μια αλλη με περιμενε καπου αλλου..... | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Ιαν 23, 2011 7:40 am | |
| Όνομα:Black Luster Haki Points:0 Player of the Week Points:9 Beli:22.000 Bounty/Fame Points:- Post:16(3.200) | |
|
| |
| Let's Take a Break...[ΤΕΛΟΣ] | |
|