.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
9 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 10:59 pm

Μετα απο μια εβδομαδα περιπου,Εφτασα στο ιστορικο νησι Ohara.
Αυτο το νησι ειχε καταστραφει ολοκληρωτικα απο τους Marine αφου εκαναν Buster Call.
οταν εφτασα,δεν υπηρχε ουτε ιχνος ζωης.το μονο που εβλεπα ηταν γκρεμισμενα σπιτια και καμενα δεντρα.Αυτο νησι πλεον πρεπει να ειναι εγκαταλελειμενο.Απο οτι ειχα ακουσει,πολλοι πειρατες και κλεφτες περνουσαν απο εδω και επαιρναν οτι πολυτιμο εβρισκαν αναμεσα στα χαλασματα.
Εδω ουτε marine υπηρχαν,Ουτε Bounty Hunters και γενικα δεν υπηρχε καμια απειλη.
Ετσι αποφασησα να μεινω στο νησι και να το εξερευνισω.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laxus στις Σαβ Μαρ 05, 2011 2:31 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 11:08 pm

Ενω περπατουσα,αναμεσα στα χαλασματα μπορουσα να διακρινω σκελετους ανθρωπων που προηγουμενως ζουσαν εδω.Που και που εβρισκα κατω διαφορα σπαθια και καραμπινες,πραγματα που δηλωναν οτι μια μεγαλη μαχη ειχε γινει σε αυτο το νησι.Μετα απο λιγες ωρες,ανακαλυψα οτι ενα μικρο κομματι του δασους δεν ειχε καταστραφει στην βορεια πλευρα του νησιου.
Τα ζωντανα αυτα δεντρα ηταν η μοναδικη σπιθα ζωης σε αυτο το τοπιο του θανατου και της καταστροφης.
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 11:19 pm

Λιγα λεπτα αργοτερα,αφου εφτασα στο μικρο δασος,εμοιαζε σαν παραδεισος.Απο οτι φαινεται οι marine δεν καταφεραν να το καταστρεψουν.Ενω περπατουσα,ξαφνικα σκονταφτω πανω σε κατι.
Κοιταζω κατω και βλεπω μια μικρη καταπακτη στο εδαφος.Αυτη η μικρη ξυλινη καταπακτη,μου κινησε το ενδιαφερον και ετσι την ανοιξα.Ολα ηταν πολυ σκοτεινα.Κατεβηκα κατι μικρα σκαλια και βρεθηκα σε ενα πολυ στενο διαδρομο.Προσεκτικα αρχισα να τον διασχιζω.Ο διαδρομος,κατεληγε σε τρεις μικροτερους διαδρομους.Αποφασησα να ακολουθησω τον κεντρικο διαδρομο.Και πραγματι λιγα λεπτα αργοτερα βρεθηκα μπροστα απο μια τεραστια ξυλινη πορτα η οποια ειχα σαπισει απο την υγρασια.
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 05, 2011 12:04 am

Με μια κλοτσια διαλυω την πορτα και ενα τεραστιο συνεφο σκονης γεμισε τον διαδρομο.
Οταν η σκονη καθαρησε,Κοιταζω πισω απο την πεσμενη πορτα και βλεπω κατι αναμενους πυρσους στους τοιχους.Ξαφνιαστηκα με αυτο που ειδα πραγμα που με τραβηξε ακομα πιο πολυ να μπω σε αυτο το δωματιο.Μπηκα μεσα και βγαζω εναν πυρσο απο τον τοιχο και συνεχιζω να περπαταω.
Ακουσα κατι ψιθυρους και γυριζω αποτομα και βλεπω περιπου 20 ατομα να εχουν κρυφτει σε διαφορα σημεια του δωματιου.
-Σε παρακαλουμε μην μας πειραξεις!
-Γιατι κρυβεστε απο εμενα?Εγω ηρθα εδω ειρηνικα...Εσεις ποιοι ειστε?
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 05, 2011 12:13 am

-Ειμαστε οι κατοικοι που επεζησαν απο το Buster Call και τωρα κρυβομαστε σε αυτα τα υπογεια καταφυγια.Μαθαμε για σενα...Μεσα σε λιγο καιρο εφτασες τα 70 εκατομυρια Bounty!πως να μην τρομαζουμε?
-Χεχεχε μην ανησυχειτε,ποτε δεν σκοτωνω αθωους κατοικους οπως κανουν καποιοι αλλοι ανεγκεφαλοι πειρατες,Εγω σκοτωνω μονο καθαρματα της κυβερνησης.Και απο οτι ξερω,και εσεις δεν φανταζομαι να ειστε με το μερος της κυβερνησης μετα απο ολα αυτα που σας εχουν κανει...
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 05, 2011 4:28 am

-Φυσικα και δεν ειμαστε...Απλα κοιτα ποσοι λιγοι ειμαστε.Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.Με δυσκολια επιβιωνουμε καθε μερα σε αυτες τις σκοτεινες στοες.
Ο κινδυνος ειχε περασει αλλα οι κατοικοι του Ohara μου εξηγησαν οτι δεν τελμουσαν να βγουν εξω γιατι το νησι αυτο ειχε γινει πλεον τοπος συναντησης μοχθηρων πειρατων οι οποιοι πολλες φορες πολεμουσαν μεταξυ τους με αποτελεσμα να καταστρεφουν ακομη περισοτερο το νησι.
ξαφνικα ακουγονται γρηγορα βηματα να ηχουν αναμεσα στους διαδρομους.
Ενας κατοικος εμφανιστηκε λαχανιασμενος και υδρωμενος.
-Κρυφτειτε! Εφτασε στο νησι ο Nexusο πληρωμενος δολοφωνος!
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 05, 2011 4:42 am

Οι κατοικοι εμοιαζαν τρομαγμενοι.Αυτος ο τυπος πρεπει να ηταν πολυ δυνατος αλλα γιατι να ερθει σε αυτο το νησι ενας πληρωμενος δολοφονος?Απο οτι φαινεται η κυβερνηση δεν μπορουσε να με συλλαβει με αλλο τροπο και ετσι εστειλαν αυτον τον Nexus.Ετσι κι εγω βγηκα τρεχοντας απο το υπογειο δωματιο και αρχισα να τον ψαχνω ετσι ωστε να μην κινδυνευσουν οι κατοικοι.Αφου το νησι ειναι ισοπεδωμενο,ειδα ευκολα την μικρη βαρκα με την οποια ηρθε.Αλλα οπου και να εψαχνα,δεν μπορουσα να τον εντοπισω.
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 05, 2011 2:28 pm

Περπατουσα για αρκετη ωρα αλλα δεν καταφερα τιποτα.Ακομα μου κρυβοταν.
Εγω παντως ειμουν σε επιφυλακη και ετσι επιβραδυνα συνεχομενα οτιδηποτε σε ακτινα 20 μετρων απο εμενα.
Μετα απο λιγα λεπτα ακουω εναν παραξενο γδουπο στον αερα.Ακουστηκε σαν καποιος να πεταξε κατι με δυναμη.
Κοιταζω πισω μου και βλεπω ενα μαχαιρι το οποιο στοχευε το κεφαλι μου να εχει επιβραδυνθει τελειως.
περιπου 30 μετρα μακρια στεκονταν ενας πολυ παραξενος τυπος.ηταν τυλιγμενος παντου με γαζες και τα μοναδικα μελη του σωματος του ηταν το στομα και τα ματια του.
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 05, 2011 2:28 pm

-Ε εσυ! Εσυ εισαι ο Nexus?Κοιτα φιλε δεν θελω να στο χαλασω αλλα δεν θα πληρωθεις σημερα...
Αυτος δεν απαντησε.Το μονο που εκανε ηταν να χαμογελασει.
Τοτε εβγαλε και αλλα μαχαιρια και αρχισε να τα εκτοξευει κατα πανω μου.
Εγω φυσικα τα επιβραδυνα αλλα αυτος εκανε μια παραξενη κινηση και εξαφανιστηκε απο εκει που στεκοταν και εμφανιστηκε πισω μου.
Καρφωνει δυο μαχαιρια στους ωμους μου και κανει ενα βημα πισω.
Εγω νευριασα απιστευτα και πεταξα το Dagger μου πανω του.Αυτος ξανα εξαφανιστηκε και εμφανιστηκε 10 μετρα πιο περα.
-Χμμμ αρχιζεις και με νευριαζεις απιστευτα!
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 05, 2011 2:29 pm

Αυτος ξαναχαμογελασε και αρχισε να τρεχει προς τα πανω μου.Την στιγμη που πηγε να με ξανακαρφωσει με τα μαχαιρια του,σκυβω και εκτοξευω δυο σφαιρες στην καρδια του.Οι σφαιρες διαπερασαν την καρδια του αλλα αυτος ουτε εβγαλε αιμα ουτε εμοιαζε να πονεσε.Τρεχω κατα πανω του και του ριχνω μια κλοτσια στο προσωπο.Αυτος επεσε κατω αλλα και παλι δεν ενιωσε πονο και ξανασηκωθηκε.
-Εσυ αποκλειεται να εισαι ανθρωπος...Ουτε καν μου μιλας!
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 05, 2011 2:29 pm

Αυτος εκανε παλι αυτη τη παραξενη κινηση και εμφανιστηκε μπροστα μου και με απιστευτη ταχυτητα,αρχισε με τα μαχαιρια του να μου κανει κοψιματα στο στηθος.Αιμοραγουσα ασχημα και δεν μπορουσα να σκεφτω καποιον τροπο για να τον αντιμετωπισω.Επιταχυνω τον εαυτο μου και του ριχνω μια μπουνια στην κοιλια.Αυτος συνηλθε σχεδον αμεσως και με ενα τεραστιο αλμα,πηδηξε πισω απο την πλατη μου και ενω προσγειονοταν,με εκοψε στην πλατη με τα μαχαιρια του.
-Αρκετα επαιξα μαζι σου.
Του ειπα νευριασμενος.Αυτος εμοιαζε να το διασκεδαζει αφου παλι χαμογελαγε.
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

Ειχα αποφασισει να του κανω κατι που θα σκοτωνε οποιοδηποτε ζωντανο ον.
Ετσι τον κλοτσαω στα ποδια με αποτελεσμα να πεσει κατω.Ετσι παταω τα χερια του και καρφωνω ενα δικο του μαχαιρι που ειχε πεσει κατω στο κεφαλι του.Πλεον σιγουρος οτι τον σκοτωσα,απομακρυνθηκα απο αυτον και αρχισα να κατευθυνομαι προς την καταπακτη.Ξαφνικα ομως,ακουω κατι μακρυνα βηματα.Κοιταζω πισω μου και βλεπω τον Nexus με το μαχαιρι καρφωμενο στο κεφαλι του να τρεχει προς την βαρκα του.
-Αυτο το πλασμα αποκλειεται να εχει ιχνος ζωης μεσα του αλλα τι μπορει να ειναι?
Ρωτησα τον εαυτο μου γεματος απορια.
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 05, 2011 2:30 pm

Συνεχισα προς το μικρο δασος προσπαθοντας να σκεφτω τι ηταν αυτο το παραξενο πλασμα.Ειμουν τυχερος πανω στην ατυχια μου,αφου αυτο το πραγμα δεν μιλαγε ετσι δεν θα μπορουσε να αποκαλυψει τις δυναμεις μου σε αυτους που τον προσελαβαν για να με σκοτωσει.Μετα απο λιγα λεπτα εφτασα στην καταπακτη και συναντισα τους φοβισμενους κατοικους.
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 05, 2011 2:30 pm

Οταν τους εξηγησα οτι νικησα αυτον τον Nexus και οτι μου ξεφυγε με ενα μαχαιρι καρφωμενο στο κεφαλι του.Και αυτοι συμφωνησαν μαζι μου στο οτι αποκλειεται να ειναι ζωντανο ον.Καταφερα να τους πεισω οτι ο κινδυνος πια εχει περασει και ετσι βγηκαν μια για παντα απο τις στοες που ζουσαν εδω και χρονια.Ετσι συνεργαστηκαν για να χτισουν μια νεα πολη μεσα απο τα χαλασματα.
Laxus
Civilian
Civilian
Laxus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 05, 2011 2:31 pm

Υποσχεθηκα οτι δεν θα αφηνα την κυβερνηση ουτε καν να πλησιασει το νησι τους.Ετσι αυτοι οργανωσαν μια μεγαλη γιορτη για την ιδρυση της νεας πολης.Αφου εφαγα μεχρι σκασμου και ηπια μεχρι τελικης πτωσεως,αποφασησα να ταξιδεψω ακομα πιο μακρυα.και πιο συγγεκριμενα στη νησι Loguetown της East Blue.Εκει σιγουρα θα εβρισκα πολυ δυνατοτερους αντιπαλους και ετσι θα αυξανα ακομη περισοτερο το Bounty μου.

ΤΕΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
SlipKnoTaS
Civilian
Civilian
SlipKnoTaS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]   Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 06, 2011 6:47 pm

Όνομα: Merovech
Haki Points: -
Player of the Week Points: 4
Beli: 12,000
Bounty: -

Παρατηρήσεις: Αφού λες ότι οι άνθρωποι ζούσαν κάτω στις στοές πως έμαθαν για σένα? Επίσης, zombie μόνο ο moria μπορεί να κάνει. Αυτό το πλάσμα που έγραψες απλά δεν μπορεί να υπάρχει.

Assasin Vs Assasin. Deathmatch In The Ruins![τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Life of an Assasin[Τελος]
» Alucard and Deathmatch [ΤΕΛΟΣ]
» Heavshin Pirate and the assasin [τελως]
» [Tελος-Παρελθόν] The assasin Part 1
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: