.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

[ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 04, 2011 11:15 am

Καθός έφυγα απο το Dawn Island , τον τόπο που γεννήθηκα και είχα διάφορες περιπέτειες , είτε με καλούς , είτε με κακούς πειρατές , ξάπλωσα και άφησα το Raft μου να με πάει όπου θέλει... Άκουγα κάτι να πλέει πίσω μου.. Δέν έδωσα σημασία... Άρχιζε να γίνετε όλο και ποιό τακτικά... Εγώ εκείνη την ώρα ξάπλονα και δέν ήθελα να σηκωθώ... Σηκώθηκα και είδα πίσω μου ένα πλοίο ... Ήταν ένα Μarine Battleship...
Μην φοβάσε Black Sun... Θα σε προστατέψω... Είπα στο πλοίο μου... Το είχα ονομάσει Black Sun , επειδή ο Hogy , μου είπε οτι το βρήκε εν ώρα έκληψης... Άρχισα να κάνω ποιο γρήγορα κουπί... Είδα στεριά και είπα :
Ωραία... Φτάσαμε σε στεριά... Όσο κοντεύαμε στην στεριά , το Battleship , ελλάτωνε την ταχύτητα και έστριβε... Οι μαρίνς , χωρίς να ξέρω εγώ οτι κατευθήνθηκα στο Shell Town , το νησή με τον τύρανο των μαρίν , οπου τους είχε σκλάβους , άρχισαν να αλλάζουν πορεία για να μήν τους πιάσει ο Captain Morgan... Εγώ όμως δέν ήξερα ούτε τον Morgan , ούτε το νησί , ούτε τίποτα.... Καθός έφτασα , είδα έναν ψηλόσωμο άντρα , που φενόταν σαν να κρατούσε τσεκούρι , αλλα ήταν κολημένο στο χέρι του... Φορούσε μία κάπα και των ακολουθούσαν οι μαρίνς ... Οι μαρίνς έκλεγαν , λές και τους βασάνιζε.. Τότε ένας είπε :
Κυ..Κυ..Κυριε μόργκαν.. Μπορ..Μπορώ να πάω να ... Να βρώ την οικογένιά μου?
Το θές πολύ? 97897 Θές πολύ να βρείς την γυνάικα σου άχρηστε?
Ν..Ναι κύριε.. Έχω και παιδιά τον G... ξαφνικά τον διέκοψε ο Morgan , αφού γυρίζοντας τον έκοψε με βαθυά ουλή απο το στήθος ώς την κοιλιά... έπεσε κάτω σχεδόν νεκρός...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ryo D. Amidamaru στις Τρι Απρ 05, 2011 10:30 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 04, 2011 11:19 am

Τότε νευριασμένος εγώ , κοιτόντας τον , χωρίς κάν να με έχει δεί , προχοράω προς το μέρος του , οπου είχε σταματήσει..
Φύγαμε.. Δεν νομίζω να θέλετ... Εκείνη την στιγμή τον διέκοψα...
Όι! Εσύ Baka! Γιατι τους το κάνεις αυτο!? Τους βασανίζεις?
Ποιός είσαι εσυ ?
Εγώ είμαι ο... Ryo D. Amidamaru ... Ο άνθρωπος που θα γίνει βασηλιάς των πειρατών... Δέν νομίζω πως θα τα βάλεις μαζί μου... Τσεκουρο-Χερι..
ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ Ε!? ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΟΣΩ! έτρεξε κατα πάνω μου , σηκώνοντας το χέρι που είχε το τσεκούρι προς τα πάνω...
Ααααααααααα! Τότε απέφυγα την κίνισή του , και χτύπησε το πάτωμα , οπου κόλισε το τσεκούρι του...
χαχαχαχα...
ΩΣΤΕ ΓΕΛΑΤΕ Ε?! ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ! τότε σταματήσαν και ο Morgan προσπαθούσε να βγάλει το τσεκούρι του απο το πάτωμα... Των πατάω με το πόδι μου στο κεφάλι και λέω εκείνη την στιγμή...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 04, 2011 11:27 am

Δέν νομίζω πως θα τους πιράξεις... Τώρα εσύ είσε στα χέρια τους...
Ευ..Ευχαρ...Ευχαριστούμε...
ΣΚΑΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ! ΟΡΜΙΞΤΕ ΤΟΥ! Τότε πάτησα πιο δυνατά τον Morgan στο κεφάλι , και άρχισε να σκύβει όλο και περισσότερο...
Παρόλο που δέν είμαι μαρίν , θέλω να τους προστατεύσω... Δέν θα τους πιράξεις... Με άκουσες σπαθο-χέρι... Εε.. Μπερδέυτηκα.. Τσεκουροχέρι...
Μπ*****δεεεε! τότε με μιά απότομη κίνιση , έβγαλε το τσεκούρι απο το πάτωμα.. Με έπιασε απο τον λαιμό , καθός έπεσα κάτω... Σήκωσε το τσεκούρι του και είπε :
ΨΟΦΑ ΒΡΩΜΟΠΕΙΡΑΤΗ! ΨΟΟΟΟΟΟΟΦΑΑΑΑ! εκείνη την στιγμή το τσεκούρι άπεχε λίγα εκατοστά πρίν απο το κεφάλι μου... Έκλεισα τα μάτια μου απο τον τρόμο... Μετά απο 3 δευτερόλεπτα δέν ένωθα πόνο και έτσι τα άνοιξα.. Αυτός που με έσωσε , ήταν ο μαρίν που είχε χτυπήσει στην αρχή...
ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΣΕ!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ! καθός άφησε εμένα , σηκώθηκα πάνω και είδα τον Morgan να κυνηγά τον μαρίν που με έσωσε... Τον έπιασε απο τον λαιμό , τον σήκωσε και είπε :
ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!?
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 04, 2011 11:35 am

Καθώς σήκωσε το τσεκούρι του , είπα :
Kama Kama No.... Strrrrriiiiiiiiiiike! πετώντας μία κοφτερί λεπιδα , ταυτόχρονα την ώρα που πήγε να τον κόψει , σταμάτησα το τσεκούρι του...
ΠΑΛΙ ΕΣΥ Ε? ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑΡΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ! ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ! έτρεχε κατα πάνω μου.. Τότε εγώ πήδηξα ψηλά στον αέρα και όταν έφτασε κοντά μου , είπε :
Full ... Strength... CUTTERRRRR!!!!! εκείνη την στιγμή , καθώς έπεφτα απο ψηλά , έβαλα τα νύχια μου... Νόμιζε οτι με κάρφωσε αλλα όταν έπεσα στο πάτωμα , είδε οτι τα νύχια μου σταμάτισαν το τσεκούρι του...
Και τώρα το συνιθισμένο κόλπο μου με τα κατάνα... Πήγα να γαντζόσω το όπλο του , ωστε να το τρυπίσω και να το σπάσω στο τέλος , όπως έκανα και τις άλλες φορές...
Μα... Μα τί στο... Γιατί δεν σπάει...
Χαχαχα... Θα σου σπάσω εγώ τα κόκαλα.. Βασικά θα στα κόψω...
Δέν νομίζω να είσαι σίγουρος... Χμμμ... Αυτό το δεξί σου χέρι.. Αν κοπεί ... 30 λεπτά στη φωτιά συνδιασμένο με Spaggeti 9m. θα είναι τέλειο...
ΜΑ ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΛΕΣ!? ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΕΙΡΑΣ? ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΣΟ ΣΤΙΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ!
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 04, 2011 11:43 am

Δέν θυμάμε να τις δοκίμασες τις μαχητικές μου.... Όσο για τις μαγειρικές , το ξέρω.. Είμε ένας πρό-Chef... Δέν νομίζω να κάνω λάθος...
ΧΑΧΑ... ΠΟΛΥ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ! ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ... ΝΑΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΙΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ! Τότε έκανα ένα γέλιο με αυτά που είπε και είμουν κάπως έτσι : [mor121] [mor146]
ΧΑΧΑΧΑ.... ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ! ΕΙΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ! ΧΑΧΑ! ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΡΕ ΣΥ! ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑΝ ΡΕ!? ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ! ΧΑΧΑ οι μαρίνς γελούσαν ταυτόχρονα με αυτά που έλεγα στον Morgan... Τότε ο Morgan τους κοίταξε παράξενα , λέγοντάς τους :
97897 ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΙΣΩ ΜΕΤΑ! Τότε εγώ συνέχισα να γελάω.... Γυρνόντας προς το μέρος μου νευριασμένος είπε :
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣ ! ΘΑ ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΙΣΩ ΤΩΡΑ!
ΓΕΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΜΑΧΗ!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ τότε όρμησε κατα πάνω μου... Τότε όρμησα και εγώ και αρχίσαμε να πολεμάμε.. (*Η Μάχη θα γίνει στο μπός...)
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 9:23 am

Μετά απο λίγες ώρες , βγήκα εγώ νικιτής... Ο Morgan , έπεσε κάτω νεκρός... Οι μαρίνς με κοιτούσαν λές και έβλεπαν πρώτη φορά τόσο δυνατό άνθρωπο... Με δισταγμό , ένας ένας προσπαθούσε να πεί κάτι.. Μετά απο 5 δευτερόλεπτα , ακούστηκε η φωνή ενός μαρίν απο απέναντί μου...
Ευχ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!(ARIGATOOOO!)
Δέν κάνει τίποτα...
Σ..ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Morgan! ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ!?
Μπά.. Είμαι πολύ κουρασμένος και πεινάω πολύ... Πρέπει να πάω στο άλλο νησί...
ΜΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Όμως δέν διαθέτω τόσα πολλά belli..
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ! ΧΑΛΑΛΗ ΣΟΥ! ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΣ!!!!!
Δωρεάν? ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΙ! ΚΑΝΠΑΙΙΙΙ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ!
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 9:30 am

Αργότερα , τα νέα μαθεύτηκαν σε όλο το χωριό..
Arigato! (Ευχαριστούμε!)
Arigatoooo!(Ευχαριστούμε!!!!) Ευχαριστούμε απο εδώ , ευχαριστούμε απο εκεί , σε λίγες ώρες θα γινόταν το πάρτυ... Επειδή είδαν τις πληγές μου , με πήγαν στον γιατρό.. Μου έβαλε μερικές γάζες και είμουν εντάξη... Έφτασε η ώρα του πάρτυ... Τότε πήγα στο κέντρο και ήταν γεμάτο ρούμια , φαγητά και ότι τραβούσε η όρεξή σου.. Και όλα ήταν δωρεάν...
Σπόιλερ:
Τί θα πάρετε κ. Ryo!?
Μμ... Αυτό και.. Και αυτό και εκείνο... Και Αυτο και εκείνο καιι.... Εκείνο εκεί στην γωνία.. Είπα μπουκόνοντας το στόμα μου με κρέας... Είχε φουσκόσει η κοιλιά μου...
Αααχ... Εντάξη... Τότε είδα έναν που έτρωγε ένα παράξενο φρούτο...
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ!
Πάνε σε εκείνο το τραπέζι ήταν γεμάτο φρούτα.... Πήρα και άρχισα να τρώω.. Τότε βλέπω ένα μεγάλο βαρέλι ρούμι...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 9:39 am

RAAAAAMUUUUUUUUUUU! (Ρουυυυυυμιιιιι!) Τότε έτρεξα κατα εκεί.. Όλοι με κοιτούσαν παράξενα.. Το πήρα και το ήπια όλο μονορούφι... Tότε με κοιτούσαν με γουρλομένα μάτια όλοι όσοι ήταν δίπλα μου..
Πρ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ! Τότε όσοι ήταν κοντά μου , χειροκρότησαν... Η μουσική συνέχισε να παίζει και όλοι το γιορτάζαν... Πήγα και κάθισα σε ένα μέρος και αναστέναξα απο τόσο πολύ που είχα φάει..
Υosh! Προμηθεύτικα.... Τότε ήρθε και έκατσε μαζί μου ένας άνθρωπος με μία μπαντάνα , ένα αμάνικο μπλουζάκι και ένα τατουάζ απο Jolly Roger πειρατών...
Χεχ.. Ξές έσωσες το νησί μας.. Είσαι πειρατής έτσι?
Ναι... Μου φένεται και εσύ είσαι αλλα πού είναι το πλήρωμά σου?
Εχεχε... ΠΑράτησα το πλήρωμα επειδή πήγαν να βρούν αυτόν τον "Clown Buggy" για να τον πολεμήσουν.. Κανείς δεν γνώριζε πόσο δυνατός ήταν και έτσι τα παράτησα... Δέν ήθελα να συνεχίσω μαζί τους...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 9:48 am

Ωστε ο Captain Buggy ε?
Ναι.. Είναι το ποιό κοντινό νησί εκεί που έχει αποβιβαστεί εδώ και καιρό με το Crew του.. Φήμες λένε πως η πόλη ονομάζεται πόλη φάντασμα..
Πόλη φάντασμα? Χμμ... Τότε με κοίταξε παράξενα και τρομαγμένος άρχισε να με φωνάζει :
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ!ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ! Τότε τον κοίταξα απότομα κάπως έτσι : 97897 .. Tότε του απάντησα φωνάζοντας :
Δέν με ενδιαφέρει! Οσο δυνατος και αν είναι θα είναι εύκολος αντίπαλος! Είμαι σίγουρος! Εδώ τον Morgan σκώτοσα.. Δέν θα μπορώ αυτόν? Είμαι ο άνθρωπος που ... ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ!!!! Μόλις το φώναξα αυτό , η μουσική σταμάτησε και όλοι με κοιτούσαν κάπως έτσι : [mer21] .. Τότε φώναξα :
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗΗΗΗΗΗ! Party Time! Τότε η μουσική ξαν'άρχισε και όλοι συνέχισαν να γελάν και να χορεύουν...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 9:54 am

Είσαι χαζός? Σιγά μην γίνεις βασηλιάς των πειρατών... Χαχα... Είσαι αστείος!
7474 ΑΑΑΑΑΑ! ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ! ΘΑ ΓΙΝΩ !!!! ΑΑΑΑΑΑΑ! Εκείνη την στιγμή ξανα σταμάτησε η μουσική και όλοι έμειναν έκπληκτοι , όχι για τα λόγια που είπα , αλλα επειδή ακούστικε ένας πυροβολισμός...
Συγνώμη που ενοχλούμε... Ήρθαμε να κολίσουμε αυτό το πόστερ...Αν τον δεί κάποιος ας μας φωνάξει.. Καθός πλησίασα , είδα το πόστερ μου... Είχα bounty 4.000.000 ...
Όι μαρίνς.. Κάπου τον έχω δεί.. Ααα εγώ είμαι...
ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ!!! Τότε 2 κατάνα κατευθίνονταν κατα πάνω μου... Τα σταμάτισα με τα νύχια μου και καθός τα τρύπησα , τα έσπασα είπα :
Όι παιδιά.. Δέν σέβεστε τίποτα!? Σας έσωσα απο τον Morgan και πάτε να με σκωτόσετε!? Αφήστε αυτήν την βραδυά να περάσει ωραία...
Κύριε έχει δίκιο! Αφήστε την βραδυά να περάσει ωραία!
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 10:00 am

Μετά ξαναγύρισα το κεφάλι μου προς το πόστερ και είδα το Bounty καλύτερα...
ΜΑΡΙΝΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕΕ! ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ Bounty!?
Ωστε θές παιχνιδάκια έ? ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ! ξαναόρμησαν με άλλα κατάνα.. Τότε εγώ είπα :
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΑΥΤΟ! ΜΟΝΟ 4.000.000 Bounty! 7474
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕΕ! ΓΙΑ ΕΝΑ Bounty ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ!? είπε τότε ένας μαρίν... Φενόταν να ήταν με το μέρος μου και να μήν ήθελε να γίνει μάχη εκείνη την βραδυά...
ΝΑΙ ...
Για πές μου λοιπόν.. Που το πρόβλημα..
ΤΟ Bounty... ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΟ!!! ΜΠΛΙΑΞ! τότε άρχισα με τα νύχια μου να κόβω το πόστερ .. Ο άλλος ο μαρίν , το ξανακόλησε...
Θα το έχουμε εδώ , παρά την βραδυά..
Αυτό είναι καλύτερο.. Είπα.. Μόλις είδα το bounty ξανά , είπα :
ΟΧΙ ΠΑΛΙΙΙ! και το έσκιζα...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 10:12 am

ΗΡΕΜΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ Ο Morgan ΕΦΥΓΕ!!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ Η ΑΝ ΖΕΙ!
ΤΟ Bounty ΜΟΥ ΟΜΩΣ!?!?!?!?!?
Θα λυθει και αυτό.. Αμα πολεμήσεις πειρατές...
Captain Buggy ΣΟΥ'ΡΧΟΜΑΙ! τότε γύρισε απότομα ένας πολίτης κοιτώντας με έτσι : [mer21] και είπε :
Captain Buggy? Ο κλόουν?
Ναιιιιιι!
Aυ..Αυτός ε?
ΝΑΙ ΕΙΠΑΑΑΑ! τότε σκήβοντας το κεφάλι του είπε :
Ξες.. Δεν σε υποτιμάω... Απλα.. Απλα δεν είσαι τόσο δυνατός για να τον νικήσεις... Τότε με κράτισαν όλοι και εγώ προσπαθούσα να του ορμήξω...
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ Baka! Tότε η μουσική ξαν'άρχισε και όλοι συνέχισαν τον χωρό τους... Πήρα τότε ένα Mojito , κάτι που δέν είχα ξαναπιεί , οπου είχε ένα λεμόνι πάνω στο ποτήρι...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 10:19 am

Μμμμ.. ΤΕΛΕΙΟΟΟ! Φέρε κατι τέτοιο Special! Τότε συνδίασε ρούμι με σακέ και έβαλε μία ομπρελίτσα πάνω... Το πήρα και άρχισα να πίνω... Βαράω με δύναμη τότε το ποτήρι στο τραπέζι και λέω :
Φερε ΚΙΑΛΛΟ!!!
Περίμενε.. Μην μεθύσεις κιόλας ... Χαχα.. Τότε ήπια ένα ακόμα ποτήρι και σηκώθηκα να χορέψω ... Κουράστικα , πήγα ξαναέφαγα και πήγα σε ένα ξενοδοχείο...
Καλησπέρα σας... Τι θα θέλατε?
Ένα μεγάλο δωμάτιο... Ουφφ.. τότε μου έδωσε τα κλειδιά και ανέβικα στο δωμάτιο.. Έριξα έναν καλό ύπνο που το ευχαριστίθηκα , επειδή είχα καθήσει μέχρι τις 6.30 τα μεσάνυχτα στο Party... Tην άλλη μέρα , ξύπνησα το μεσημέρι... Η κοιλιά μου γουργούριζε και έτσι πήγα να αγοράσω για να φτιάξω κάτι.. Είδα κάτι ανθρώπους να καθαρίζουν την πλατεία , γιατί είχε γίνει χάλια... Γεμάτο φαγητά , ποτά , σερπατίνες ... Όλα κάτω ήταν... Μερικοί κοιμήθηκαν εκεί , γιατί μέθυσαν και δέν θυμόντουσταν που μένουν... Έτσι το επόμενο πρωί , ξυπνούσαν και πήγεναν σπίτια τους... Για την ακρίβεια μεσημέρι..
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 10:24 am

Τότε πήγα , πήρα τα κατάλληλα υλικά που θα χρειαζόμουν για να κάνω να φάω και έφυγα στο σπίτι ... Μαγείρεψα και την ώρα που ψηνόταν το φαγητό , χτύπησε η πόρτα... Πήγα άνοιξα και είδα τον πειρατή απο το χθεσινό πάρτι..
Καλημέρα...
Καλό μεσημέρι λέμε ... χαχα... Πέρνα μέσα... Έτσι τον έβαλα στο σπίτι , και καθός ετοιμάστηκε το φαγητό , έβαλα ένα πιάτο εμένα και ένα αυτόν...
Περίμενε... Ξέχασα κάτι... τότε έφερα δύο ποτήρια σακέ..
Όχι.. Δέν θέλω έγινα λιώμα...
Εντάξη... Λοιπόν... Για πές τι με ήθελες ?
Δές... Αποφάσισα να πάω στο Organ Island... Το νησί του Buggy... Αλλα χρειαζόμουν την βοήθεια ενός δυνατού ανθρώπου.. Έτσι ήρθες εσύ και... Και .. ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Χμμ... Εντάξη αλλα.. Αλλα δέν θέλω να εμπλακείς σε καμία μάχη..
Καλά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! είπε ενό άρχισε να δακρύζει... Τότε πήγε , ετοίμασε τα πράγματά του και ετοίμασα και εγώ τα δικά μου , αφού φάγαμε...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 10:29 am

Τότε , κατέβηκα και πήγα στην ρεσεψιόν.. άφησα το κλειδί και είπε :
Ευχαριστούμε.. Ο λογαριασμός είναι 476 Belli..
Εντάξη.. Ορίστε.. τότε έφυγα στο λιμάνι , οπου είχαμε κανονίσε να συναντιθούμε με τον πειρατή.. Το όνομά του ήταν Boney ... Τότε , ετοίμασα τα πράμγματά μου και είδα τον Boney να έρχετε...
Έτοιμος?
Ναι..
Οκ.. Φέρε τα πράγματά σου... ετοιμάσαμε τα πράγματα , αλλα δέν είχε και πολύ χόρο στο ράφτ , επειδή ήταν πολύ μικρό...
Δέν χωράμε αλλα δέν πειράζει.. Εδώ κοντά είναι το νησί...
Εντάξη... είπα λύνοντας το ράφτ απο το λιμάνι... Τότε αρχίσαμε να κάνουμε κουπί και συνεχίσαμε τον προορισμό μας.. Έτσι , έφυγα απο το Shell Town και προοριζόμουν προς το Organ Island , να βρώ αυτόν τον κλόουν , τον Captain Buggy , οπου όλοι έλεγαν οτι είναι πολύ δυνατός και μπορεί να μήν τον νικήσω...

ΤΕΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
lalios
Civilian
Civilian
lalios

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Απρ 06, 2011 12:49 am

Όνομα: Ryo D. Amidamaru
Haki Points: -
Player of the Week Points: 1
Beli: 3.000
Bounty/Fame Points: -

Παρατηρησεις: Πολλες υπερβολες... Επισης αποκλειεται ν' αντιδρουσαν ποτε ετσι οι Marines.

[ΑΡΧΗ]Tyrant of Marines... Keep Breath Or Stay Death?[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή] Finally at the next island... My first fight with marines[Part II][ΤΕΛΟΣ]
» A new Threat ? Death for All !! [Τελος]
» I will bite you to death[Τέλος]
» Alucard and my death [ΤΕΛΟΣ]
» [Τέλος] Marines?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: