| [Αρχη]Νεο νησι νεες περιπετειες.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nikos D. MerceR Civilian
| Θέμα: [Αρχη]Νεο νησι νεες περιπετειες.. Τρι Απρ 19, 2011 3:52 am | |
| Εγω Meik Morgan Marines
Οταν ξυπνησα ειμουν λιγα μετρα μακρια απο το λιμανι του Shell Town...... Κατεβενοντας στο νησι πηγα σε ενα μπαρ για να πιω λιγο ρουμι ειχα κορακιασει με τοση ωρα ταξηδι... Μεσα στο μπαρ βρισκοντουσαν 3 marines μπενωντας δεν τους εδωσα σημασια για να μην με καταλαβουν και με πιασουν. Αργοτερα μπηκε ο αρχηγος τους ο Morgan ηρθε και εκατσε στο διπλανο μου τραπεζι. Ηταν ενα παιδακι εκει που φωναζε συνεχεια εγω θα ειμαι ο επεμενος βασιλιας των πειρατων..... Οταν το ακουσε αυτο ο Morgan σηκωθηκε και πηγε να χτυπησει το παιδι με το τσεκουρι του. Κατευθειαν εκανα το χερι μου αλυσιδα και του εδεσα το τσεκουρι. -Δεν νομιζεις οτι ειναι αρκετα μικρος για να τα βαλεις μαζι του??? -Ελα βαλτα με καποιον ισαξιο σου...... Ποιος εισαι εσυ που τολμας να μου λες τι θα κανω τωρα θα δεις τι θα παθεις Επιασε και τραβιξε την αλυσιδα πετοντας με εξω απο το μαγαζι....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nikos D. MerceR στις Τρι Απρ 19, 2011 4:13 am, 1 φορά | |
|
| |
Nikos D. MerceR Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχη]Νεο νησι νεες περιπετειες.. Τρι Απρ 19, 2011 3:53 am | |
| Ενω ειμουν εξω ειπε στο παιδι: -Εσυ μικρε την γλιτωσες αυτην την φορα παω εξω να κανωνισω τον αλλο τον βρομοπειρατη...... -Ειπες οτι εισαι ισαξιος μου και οτι θες να τα βαλω μαζι σου ε? -Ε αφου το επυθημεις σου κανω την χαρη να σε σκοτωσω Ευκολα με ξανα ερηξε κατω και με χτυπουσε την ωρα που πηγε να μου κοψει το κεφαλι με το τσεκουρι του βλεπω ενα σπαθι να τον σταματα... Ηταν ο Meik ενας παλιος μου φιλος απο το Dawn island ειχε φυγει για να εκλπηρωσει το ονειρο του να γινει ο καλυτερος ξυφομαχος στον κοσμο... -Σηκω γρηγορα τρεχα να φυγουμε αλλιως θα μας σκοτωσει και τους 2
| |
|
| |
Nikos D. MerceR Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχη]Νεο νησι νεες περιπετειες.. Τρι Απρ 19, 2011 3:56 am | |
| Μετα απο λιγη ωρα φτασαμε στο σπιτι του.. -Τι εγινε γιατι εισαι εδω σε αυτο το νησι και γιατι τα εβαλες με τον Morgan? -Ειναι μεγαλη η ιστορια για το πως εφτασα εδω θα σου πω αργοτερα , οσο για τον Morgan του επητεθηκα γιατι πηγε να σκοτωσει ενα παιδι.... -Φιλε μου εδω δεν ειναι σαν το Dawn εδω δυστηχως κανει κουμαντο ο Morgan και ολοι οι πολιτες του νησιου ειναι αναγκασμενοι να τον υπηρετουν. -Καλα πως το ανεχονται αυτο γιατι δεν τον διωχνουν? -Ποιος θα τολμησει να παιε κοντρα στον Morgan ειναι ο αρχηγος τον marines σε αυτο το νησι... -Οταν τον σκοτωσω θα δουμε ποιος ειναι ο αρχηγος.... -Καλα εισαι τρελος??Θα πας να τα ξανα βαλεις μαζι του παρατριχα να πεθανεις πριν αμα δεν ειμουν εγω... -Δεν με ενδιαφερει αμα πεθανω εγω θα εκπληρωσω τον στοχο μου θα γινω ο βασιλιας των πειρατων και θα παρω εκδικηση απο το World Goverment για τον θανατο του Reif και του John.. -Τι???Ποτε πεθαναν πως τι εγινε?? -Κατσε θα σου τα πω ολα... | |
|
| |
Nikos D. MerceR Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχη]Νεο νησι νεες περιπετειες.. Τρι Απρ 19, 2011 3:57 am | |
| Αργοτερα αφου του εξηγησα πω πεθαναν οι φιλοι μας και πως εφτασα ως εδω ειπαι οτι θα με βοηθησει απασχολοντας τους υπολοιμους marines ωστε να μπορεσω να πολεμισω τον Morgαn μονο του..... Και ετσι εγινε.... Την επομενη ειμερα μπηκε μεσα στο αρχηγιο του Morgan για να τραβηξει την προσοχη...αλλα τα πραγματα δεν πηγαν οπως τα περιμεναμε..... Οι Marines επιασαν πολυ γρηγορα πριν προλαβω καν εγω να μπω... Δυο μερες συνεχωμενα προσπαθουσα να μαθω που τον κρατουσαν φυλακισμενο οσπου εμαθα οτι την επομενη ημερα θα τον εκτελουσαν.... Αλλα αυτο βεβαια δεν θα το επετρεπα θα τους χαλουσα τα σχεδια... Την ωρα που πηγαν να τον εκτελεσουν πηγα εκει και σκοτωσα τους 2 marines που θα τον σκοτωναν Και φωναξα: -MOOOOOOORGAN!!Ελα εδω να δουμε ποιος ειναι ο αρχηγος του νησιου... | |
|
| |
Nikos D. MerceR Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχη]Νεο νησι νεες περιπετειες.. Τρι Απρ 19, 2011 4:05 am | |
| Αμα καταφερνα να τον νικησω θα ελευθερωνα και τον φιλο μου και το νησι αλλα και θα μπορουσα να συνεχησω το ταξηδι μου χωρις να εχω τον στατο του Morgan να με κυνηγαει.. -Αρχηγε..Αυτος ειναι ο Nikos D. Mercer.... ειναι καταζητουμενος απο το Dawn island ευθεινετε για τον φονο πολλων marines αλλα και για την φυλακιση του Higuma.. -Τι??Ωστε εσυ εδειρες τον Higuma και διερευσες τις βρομοδουλιες του??? -Ναι γιατι εχεις κανενα προβλημα με αυτο? -Χαχαχαχα ετοιμασου λοιπον να πεθανεις για αυτο που εκανες στον φιλο μου... -Ασε τα λογια και ελα... Kusari Kusari no chain Strike..... Χτυπωντας τον Morgan αρχησαν ολοι οι marines να με πυροβολουν και δεν μπορεσα να τον σκοτωσω αλλα μπορεσα να παρω τον φιλο μου και να φυγω.. Αρχησα νε τρεχω προς το σπιτι του φιλου μου... | |
|
| |
Nikos D. MerceR Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχη]Νεο νησι νεες περιπετειες.. Τρι Απρ 19, 2011 4:06 am | |
| Φτατοντας στο σπιτι του μου λεει -Ευχαριστω φιλε σου χρωσταω την ζωη μου... -Τι νομιζες οτι θα σε αφηνα εκει να πεθανεις?? Τωρα το μονο που πρεπει να κανω ειναι να βρω τροπο να σκοτωσω τον Morgan χωρις να κυνδηνεψει καποιος αλλος.. Ετσι τα σχεδια μου αλλαξαν και αναγκαστηκα να κατσω λιγο ακομα καιρο στο Shell Town! Μετα απο λιγες μερες αφου οι Marines ειχαν οργωσει το νησι ψαχνωντας με, ηρθαν 5 σε ενα μπαρ που ειμουν με τον φιλο μου -Να τοι!!!!!!!Εδω ειναι και οι 2 πιαστε τους.... Ετσι ξεκινησε ακομα μια μαχη εναντια στους marines που φυσικα ευκολα νηκισαμε.. Μετα με βρηκε το παιδακι που ειχα σωσει πριν λιγες μερες και μου λεει σε παρακαλω σκοτωσε αυτον τον παλιο-Morgan παρε εκδικηση για εμενα εχει σκοτωσει τον πατερα μου Μην στεναχωριεσε μικρε θα τον κανονησω και θα ελευθερωσω αυτο το νησι απο τον Morgan.. | |
|
| |
Nikos D. MerceR Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχη]Νεο νησι νεες περιπετειες.. Τρι Απρ 19, 2011 4:09 am | |
| Αργοτερα πηγαμε στο στπιτι του φιλου μου.. -Συντομα θα μαθουν οτι σε κρυβω εδω τι θα κανουμε? -Μην στεναχοριεσαι εχω ενα σχεδιο.... Την ωρα που ηρθαν οι marines στο σπιτι του Meik εγω βγηκα απο την πισω πορτα και ανεβηκα στην ταρατσα κοιταζοντας μεχρι να φυγουν.... Αφου εψαξαν ολο το σπιτι και δεν με βρηκαν ειπαν στο φιλο μου: -Μπορει να μην τον βρηκαμε τωρα εδω αλλα να ξες την επομενη φορα που θα ερθουμε , γιατι ειμαι σιγουρος οτι εσυ τον κρυβεις , αμα τον βρουμε εδω θα σας σκοτωσω και τους δυο.. -Ελα ψαξε οσες φορες θες δεν προκειτε να βρεις τιποτα εγω αυτο το ατομο δεν το γνωριζω καν... -Και τοτε γιατι εισασταν μαζι στο μπαρ.. -Μαλλον με μπερδευεις με αλλον..Εγω εχθες ειμουν στον δασκαλο μου που με μαθενει ξιφασκια μπορεις να τον ρωτησεις αμα θες... -Χμμ , Θα το εξακριβοσω αυτο αλλα να ξες εμενα δεν μπορεις να μου κρυφτεις. Ειπε και εφυγε γεματος οργη που δεν με ειχε βρει.... | |
|
| |
Nikos D. MerceR Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχη]Νεο νησι νεες περιπετειες.. Τρι Απρ 19, 2011 4:12 am | |
| Ενα πρωι μου λεει ο φιλος μου γεματος χαρα! -Το βρικααααα!!! -Τι εγινε τι με ξυπνας πρωινιατικα? -Βρηκα πως θα καταφερεις να πολεμησεις τον Morgan μονος σου.... -Πως? για πες μου.... -Ολοι σε αυτο το νησι γνωριζουμε οτι μεσα στο χρηματοκυβοτιο του φυλαει τον χαρτη για εναν μεγαλο θυσαυρο και απλα δεν τον εκει αποκωδεικοποιησει.... -Αυτο που εχω να κανω εγω ειναι να παω και να τον κλεψω ετσι θα βαλει τους Marines να με κυνηγησουν και εσυ θα εχεις ελευθερο τον στοχο να τον πολεμησεις.... -Χμμμ , καλη ιδεα αλλα ειναι λιγο επικυνδηνο σου ειπα δεν θελω να κυνδηνεψει κανενας αλλος εξετιας μου... -Τι ειναι αυτα που λες δεν με πειραζει και να κυνδινεψω λιγο τοσα χρονια φιλοι ειμαστε θα σε βοηθησω και εκτος απο αυτο θελω να σωθει και το νησι.... Και ολα εγιναν συμφωνα με το σχεδιο του Meik... | |
|
| |
Nikos D. MerceR Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχη]Νεο νησι νεες περιπετειες.. Τρι Απρ 19, 2011 4:14 am | |
| To σχεδιο ηταν πολυ καλο για να μην πετυχει... Ετσι ο Meik πηγε την αλλυ μερα στο αρχηγιο του Morgan και εκλεψε τον χαρτη.. Ο Morgan εβαλε ολους τους maries να τον κυνηγησουν λεγοντας τους: -Αμα δεν φερετε πισω τον χαρτη θα σας σκοτωσω ολους εναν εναν.... Ετσι οι marines αρχησαν να τον κυνηγανε..εκεινος κρυφτηκε στο βουνο αλλα οι marines συνεχησαν να τον ψαχνουν δεν γυριζαν πισω χωρις τον χαρτη.... Εγω βρηκα την ευκαιρια εκεινη την ωρα και πηγα να πολεμησω τον Morgan Και αρχιζει η μαχη....... -Εδω ειμαι λοιπον για να σε δω πως θα με σκοτωσεις τωρα που ειμαστε μονοι μας....Και να παρακαλεσεις για την ζωη σου τωρα δεν προκειτε να σε λυπηθω.... | |
|
| |
| [Αρχη]Νεο νησι νεες περιπετειες.. | |
|