.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
17 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 17 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Did i realy left east blue?Great adventure at Lyneel island [ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

Did i realy left east blue?Great adventure at Lyneel island [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: .   Did i realy left east blue?Great adventure at Lyneel island [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 04, 2011 4:41 am

-Αυτό θα κάνω . Δεν κάθομαι στιγμή παραπάνω σε αυτο το παλιοχώρι .Σας σώζω και το ξεπληρώνετε έτσι

-Δεν χρειαζόμαστε κανενός την βοήθεια
-Δεν γουστάρουμε ελεημοσύνη απο έναν βρωμοπειρατή
-αυτο θα το πληρώσεις 575675 είπα και χτύπησα γροθιά στο πρόσωπο τον άντρα που με πρόσβαλε
Ξαφνικά μου επιτέθηκε και ο μουσάτος
Wakushu Yosonotoru
είχε την ίδια κατάληξη με τον marine..
Νευριασμένος έφυγα απο το μαγαζί χτυπώντας την πόρτα πίσω μου
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DIRK
Marines
Marines
DIRK

Did i realy left east blue?Great adventure at Lyneel island [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: .   Did i realy left east blue?Great adventure at Lyneel island [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 04, 2011 4:48 am

Βγήκα έξω , ενώ είχε αρχίσει να ξημερώνει . Πήρα τον παραλιακό δρόμο αυτή τη φορά και όχι του δάσους
''Τι αχάριστοι άνθρωποι ´
έλεγα καθώς προχωρούσα με γρήγορο ρυθμό.Αποφάσισα να γυρίσω στην πόλη να πάρω την βάρκα μου και να φύγω
''Το μόνο που έκανα είναι να ρωτήσω για τον norland''
Συνέχισα να περπατάω ως που έφτασα στην πόλη. Είχε ξημερώσει πλέων και έβλεπα τους ανθρώπους να πηγαίνουν στις δουλειές τους , άλλους να ασχολούνται με τα καράβια και άλλους να μιλούν συνωμοτικά.Τα καράβια των marine ήταν ακόμα στο λιμάνι μονο που ήραν άδεια .
Μόλις έφτασα στην μαρίνα που ήταν η βάρκα μου είδα έναν άντρα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: .   Did i realy left east blue?Great adventure at Lyneel island [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 04, 2011 5:24 am

σύ με την κόκκινη μπέρτα είπε ενώ με έδειχνε με το χέρι του
-Ναι ?
-Εσύ είσαι ο πειρατής που ήρθε εχθές το πρωί ήρθε στο νησί και πήγε εχθές στο terra village?
-Ναι
-Θα σε σκοτώσω
-Οι Οι ...για ποιόν λόγο ?
-Ξέρεις οτι οι marine κατέστρεψαν το χωριό και τους έσφαξαν όλους?
-Οχι αλλά και δεν με ενδιαφέρει .ποιος είσαι εσύ ?
-είμαι ο Hyakkimaru και ετοιμάσου να πληρώσεις για την συμφορά που έφερες στον λαό μου
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: .   Did i realy left east blue?Great adventure at Lyneel island [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 04, 2011 5:41 am

Έβγαλε το κατάνα του να μου επιτεθεί όμως ήμουν τοσο νευριασμένος που δεν ήθελα να ασχοληθώ πολυ,έτσι τον ακινητοποίησα πετώντας του κερί και παίρνοντάς του το κατάνα
-Τι είσαι τέρας ?
-Είμαι ο Dirk Daniels
Σπόιλερ:
.Να είσαι ευγνώμων που σου χαρίζω την ζωή
-Δώσε μου το κατάνα μου πίσω
-όχι θα το κρατήσω . Είναι ένα ωραίο σπα....
Δεν πρόλαβα να τελειώσω την φράση μου και άκουσα έναν πυροβολισμό .Ήταν όλοι οι Marine που είδα εχθές μαζεμένοι
όλοι έτρεχαν προς το μέρος μου
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: .   Did i realy left east blue?Great adventure at Lyneel island [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 04, 2011 6:24 am

Περικύκλωσαν την μαρίνα και δυο υψηλόβαθμοι στάθηκαν μπροστά απο τους υπόλοιπους και μου φώναξαν
-Dirk Daniels .Είσαι περικυκλωμένος ,σε διατάζουμε να παραδοθείς στο όνομα του νόμου
-Like hell i will 97897
είπα καθώς ανέβηκα στην βάρκα μου
-Έλα με το καλό και δεν θα πάθεις τίποτα
-Παράτα με
-Άντρες , στοχεύσατε !Φαίνεται δεν με κατέλαβες,ξαναλέω έλα με το καλό ,
-ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΤΑ ΜΕ φώναξα με όλη μου την δύναμη
Ξαφνικά άρχισα να νιώθω ζάλη και οτι χάνω τις αισθήσεις μου με αποτέλεσμα να πέσω μέσα στην βάρκα μου , όμως το χτύπημα με έκανε να ξαναβρώ τις αισθήσεις μου
Μόλις σηκώθηκα ,είχα κιόλας απομακρυνθεί 10 μέτρα απο την μαρίνα και αντίκρισα ένα απίστευτο θέαμα .Όλοι οι marine ήταν πεσμένοι κάτω λες και πέρασε τυφώνας απο εκείνο το μέρος . ''Οτι και αν έγινε , ήταν καλό όμως ποιος το έκανε '' είπα στον εαυτό μου .Πήγα και έριξα λίγο θαλασσινό νερό στο πρόσωπό μου και έτσι συνήλθα κάπως.Μετά πήγα και σήκωσα το πανί για να φύγω γρήγορα πριν σηκωθούν οι marine.Την ώρα που έπλεα θαύμαζα το νέο μου απόκτημα,Το katana αυτού του τύπου .Ήταν ένα πολύ ωραίο και καλοφτιαγμένο σπαθί ,σίγουρα θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στις επιθετικές μου δυνάμεις.Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να προπονηθώ και να εντάξω νέες κινήσεις στο δυναμικό μου ...Σύντομα το νησί χάθηκε στον ορίζοντα , πλέον έβαζα πλώρη για νέες περιπέτειες !
Genryusai
Civilian
Civilian
Genryusai

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Did i realy left east blue?Great adventure at Lyneel island [ΤΕΛΟΣ]   Did i realy left east blue?Great adventure at Lyneel island [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 04, 2011 5:55 pm

Όνομα: Dirk Daniels
Haki Points: 3
Player of the Month Points: 8
Beli: 49.002 +6.000 (αρχαιολόγος)
Bounty/Fame Points: 10.000.000
Παρατηρήσεις: Η ιστορία σου μου άρεσε αρκετά. Με τόσο κόσμο που σκοτώνεις, πρέπει να βλέπεις τρομερούς εφιάλτες. Τα 2 Μπέλι στα δίνω γιατί άρχισες να γίνεσαι γενναιόγωρος και μου προκαλέις το ίδιο. Κατά τα άλλα τα άξιζες όσα σου έβαλα καθότι η ιστορία σου ήταν πολύ καλή από κάθε πλευρά.

Υ.Γ: Με γεια το σπαθί. Καλοτάξιδο, σου εύχομαι να το πλυμμηρίσεις στο αίμα!!!

Did i realy left east blue?Great adventure at Lyneel island [ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΤΕΛΟΣ] Ο δυνατοτερος Μαριν της East Blue...
» Η πορεια προς την East Blue (Part5) Η μεγαλουπολη[Τελος]
» Hot Adventure in a Cold Island[Τελος]
» Το μυστηριώδες νησί της East Blue[Τέλος]
» East Blue: η επιστροφη και ο μυθος[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: