.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
28 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 28 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Gohan
Marines
Marines
Gohan

[Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤρι Δεκ 20, 2011 12:24 pm

Ααααα δεν αντεχω αλλο!!Ποτε θα φτασω στο επομενο νησι!? Ειμαι στην θαλασσα εδω κ 2 μερες...κ δεν εχω δει ιχνος πλοιου η στεριας...Αν δεν ηξερα τον ευατο μου θα ελεγα οτι θα ειχα χαθει....

Ειχα βαρεθει πια να ειμαι σε αυτην την ζεστη κ να βλεπω μονο γλαρους στον ουρανο...ουτε καν εβρεχε να δροσιζομουν λιγο αντιθετως εκανε οπλο κ πιο πολυ ζεστη...Εκει που σκεφτομουν ξαφνικα ειδα κατι μαυρο να πεφτει απο τον ουρανο προς το μερος μου.Μολις σηκωθηκα για να δω τι ηταν περασε ξιστα απο το κεφαλη μου αυτο το πραγμα,μολις κοιταξα πισω παρατηρησα οτι ηταν μια κουτσουλια απο εναν γλαρο! 543534 Τι στο!?Αυτοι οι γλαροι πηγαν να με κουτσουλισουν!? 5345436 Αμεσως αρπαξα το οπλο μου κ στοχευσα τους γλαρους.Στοχευσα καλα ωστε να σιγουρευτω να τους χτυπισω στα φτερα τους οταν ξαφνικα ακουστηκε ενας ηχος...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 23, 2011 5:36 am, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤρι Δεκ 20, 2011 12:38 pm

Αμεσως χαρηκα!Αφησα αυτους τους γλαρους να ζησουν,για την ωρα.Ο ηχος που ακουστηκε ηταν απο κατι ανθρωπους οι οποιοι βρισκονταν στο πλοιο το οποιο περνουσε περιπου 30 μετρα μακρια απο την βαρκα μου.

Ει παιδια ποσα ψαρια πιασαμε σημερα?
Περιπου 1.000 καπετανιε!Φτανουν για να βγαλουμε ενα καλο μεριδιο κ αυτον τον μηνα!

Ει ναυτες!!Ακουτε!?Εδω!
Ει καπετανιο καποιος περιεργος μας φωναζει,βρισκεται στα δεξια μας.
Τι θελεις ξενε?

Συγνωμη που ενοχλο αλλα υπαρχει κανενα νησι εδω κοντα?
Ναι φυσικα,ειπε δειχνοντας προς τα πισω μου.
5345436 Ευ....Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια...
Μπορεις να μας ακολουθησεις αν θελεις προς το λιμανι.
Ευχαριστω κ παλι...!
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤρι Δεκ 20, 2011 1:03 pm

Καθως ακολουθουσα το πλοιο των ναυτων εγω εριξα μια ματια στο νησι.Απο το μερος το οποιο βρισκομουν φενοταν ενα ομορφο νησι με πλουσια βλαστηση.Η βλαστηση αυτη καληβε περιπου το 80% του νησιου καθως το υπολοιπο ηταν μια πολη η οποιο βρισκοταν στην κορυφη ενος λοφου.Δεξια κ αριστερα αυτου του λοφου φαινοταν μερικα σπιτια απομακρισμενα απο την πολη.Επισης φαινοταν το λιμανι στο οποιο κ κατευθηνομασταν.Περιεργος το λιμανη ηταν αρκετα μεγαλο κ ειχε πολλα πλοια οπως φαινοταν απο μακρια.Προτου το καταλαβω ειχαμε ειδη φτασει στο λιμανι του νησιου.Αμεσως εδεσα την βαρκα μου κ ευχαριστησα τους ναυτες που με βοηθησαν να φτασω μεχρι εδω εφυγα οδευοντας προς την πολη του νησιου.εκει που περπατουσα καποιος με ακοθμπησε πισω στον ωμο μου,μολις γυρισα να δω ηταν ο καπετανιος του πλοιου που με εφεραν μεχρι εδω.

Ξενε καταλαβαινω πως εισαι καινουργιος εδω αφου βλεπω πως κατευθηνεσε προς την πολη του Lyneel.Πρεπει να σε προειδοποιησω οτι τα πραγματα σε αυτο το νησι δν ειναι οπως νομιζεις γι' αυτο προσεχε.Επισης θα ηθελα να σου πω πως υπαρχουν 2 ακομα χωρια σε αυτο το νησι.Δεν φαινονται απο μακρια οποτε μπορει να μην το προσεξες.Αν πας δεξια απο αυτο το μονοπατι θα βρεθεις στο 1ο απο τα 2 χωρια ενω αν ακολουθησεις τον δρομο ευθεια θα βρεθεις στο 2ο χωριο.Η ανηφορα που βλεπεις εδω στα αριστερα σου οδηγει προς την πολη του νησιου,αποφασιζεις εσυ που θελεις να πας.

Γερο...το μονο που με ενδιαφερει ειναι να φτασω οσο πιο συντομα μπορω σε ενα χωριο...για να φαω κ να πιω κατι οποτε πιο ειναι το πιο κοντινο!?

Διαλεξε οποιον δρομο θελεις ολα κανουν τον ιδιο χρονο μεχρι να φτασεις,απλα προσεχε....Αντιο λοιπον κ καλη τυχη.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤρι Δεκ 20, 2011 1:10 pm

Καθως θα εκανα τον ιδιο χρονο απο οποια κατευθηνση κ να πηγαινα πηρα τον δρομο που παει ευθεια.Στην διαδρομη δν υπηρχαν κ πολλα πραγματα.Μονο δεντρα κ μερικα ζωα εβλεπες τιποτα το ιδιαιτερο που να σου τραβουσε την προσοχη.Μετα απο περιπου μιση ωρα ειδα ενα σπιτι,τοτε ημουν σιγουρος πως εφτανα κοντα στο χωριο.Αφου περπατησα λιγο ακομα ειχα φτασει στο χωριο.Δεν ηταν πολη μεγαλο το χωριο αυτο ουτε ειχε κ πολλους κατοικους.Τα δεντρα κ τα λουλουδια που υπηρχαν σε αυτο το νησι ομορφηναν το τοπιο ηταν ενας τελειως συνδυασμος γι' αυτο το χωριο.Χωρις να ασχοληθω με κατι αλλο μπηκα στο εστιατοριο το οποιο υπηρχε εδω.Μολις μπηκα μεσα υπηρχαν 3 ατομα ολο κι ολο κ ητανε μονο γεροι.Προχωρησα προς ενα τραπεζι κ εκατσα εκει μολις ηρθε η σερβιτορα παρηγγειλα αρκετο φαγητο κ κατι για να ξεδιψασω.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤετ Δεκ 21, 2011 6:40 am

Μολις η σερβιτορα μου εφερε το φαγητο κ το ποτο ορμισα σαν γουρουνι...!!Φαγητο επεφτε κατω σαλια παντου κ σακε δεξια κ αριστερα..!!Οι γεροι που ητανε στο μαζι καθως κ η σερβιτορα φοβηθηκαν λιγο βλεποντας με ετσι αλλα δεν εδωσαν κ πολυ μεγαλη σημασια.Οταν εφαγα ολο το φαγητο κ ηπια ολο το σακε αφησα τα λεφτα στο τραπεζι κ εφυγα.Μολις βγηκα εξω υπηρχε πολη φασαρια,δεν αργησα να καταλαβω απο που ερχοταν καθως το χωριο δεν ηταν κ σχετικα μεγαλο.Απεναντι απο ενα μισο φτιαγμενο σπιτι υπηρχε ενα γκρουπ ανθρωπων το οποιο ακουγε τι ελεγε ενας ανθρωπος που καθοταν πανω σε ενα σκαμνι.

Ο καιρος εφτασε συντροφοι μου.Πρεπει επιτελους να παρουμε εκδικηση απο τον βασιλεια του νησιου αυτου!!Πρεπει να εκδικηθουμε το κακο που εχει κανει σε ολους κ που μας εξορισε σε 3 νυχτες θα επιτεθουμε στο βασιλειο!

Τι γινεται εδω ρε παιδια...?Γιατι τοσο πολυκοσμια?

Πιαστε τον!
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤετ Δεκ 21, 2011 7:59 am

Ποιος εισαι ξενε τι γυρευεις εδω?Μηπως ηρθες να μας κατασκοπευσεις?Μηπως εισαι κατοσκοπος του βασιλεια που θελει να μαθει τα σχεδια μας?

Οχι κυριε...

Μηπως εισαι απο τους αντιπαλους μας στο χωριο Reva?Μηπως εισαι πειρατης που θελει να μας σκοτωσει!?Γρηγορα στο μπουντρομι!!

5345436 Σκασε κ ακουσεμε!!! 42521

Σε παρακαλω μην με σκοτωσεις!Θα κανω οτιδηποτε! 7675

Δεν προκειτε να σε πειραξω...αλλα αν συνεχισεις τις ιδες βλακειες τοτε θα το σκεφτω...Ωραια,τωρα λοιπον που ηρεμισες μπορεις να μου πεις τι ειναι αυτα που ελεγες εδω?

Υπαρχει μια ιστορια στο νησι μας....

~30 χρονια πριν~

Βασιλεια Βασιλια!

Αλτ!Ποιος εισαι εσυ?

Ειμαι ο Montblanc Noland ενας απλος πολιτης,ομως υπαρχει κατι σημαντικο που πρεπει να αναφερω στον βασιλιά!

Αρχοντα μου,αυτος ο πολιτης λεει οτι εχει κατι σημαντικο να σας πει.Μιλα λοιπον πολιτη.

Αρχοντα μου.Βρικα μια πολη λιγο πιο μακρια απο την πολη.Ομως αυτη η πολη δεν ειναι οποιαδηποτε πολη,ειναι μια χρυση πολη!

Τι!?Χρυση πολη ειπες?Πρεπει να μου δειξεις που την βρηκες!!

Ο Montblanc εδειξε λοιπον στον βασιλια που βρηκε αυτην την πολη ομως κανεις απο την φρουρα κ τον ιδιο τον βασιλια δεν περιμενε την εξελιξη της....

Πιαστε τον αμεσως!

Οχι σας παρακαλω,δεν ηθελα να κανω κακο σε κανεναν.Σας παρακαλω μην με σκοτωσετε..!!

Και τελικα ο βασιλιας τον σκοτωσε επειδη ειπε ψεματα στον βασιλια για την χρυση πολη που λεγετε οτι υπαρχει εδω...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 23, 2011 4:11 am, 1 φορά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤετ Δεκ 21, 2011 8:44 am

Ειχα αποροφηθει απο την ιστορια του νησιου που ειπε αυτος ο γερος.Πραγματικα δεν πιστευα οτι υπηρχε τετοια ιστορια σε αυτο το νησι.

Φυσικα το οτι ειναι ψεματα το πιστευουμε μονο εμεις!

Τι εννοεις εσεις?

Υπαρχει ενα αλλο χωριο σε αυτο το νησι το οποιο κατοικητε απο ατομα που πιστευουν οτι ο Montblanc στ' αληθεια βρηκε την χρυση πολη,αλλα δεν υπαρχουν στοιχεια που το δειχνουν αυτο.Οταν προτοακουστηκε αυτη η ιστορια στην πολη του νησιου εγινε μια μεγαλη διαμαχη μεταξυ αυτον που πιστευουν κ δεν πιστευουν στην ιστορια αυτη.Μετα απο 5 μερες μαχης ο βασιλιας καταφερε κ ηρεμησε τα πραγματα.Ως τιμωρια εξωρισε ολους αυτους απο την πολη του Lyneel.Με τον καιρο οι 2 αντιπαλες ομαδες δημιουργουσαν τα δικα τους χωρια τα οποια δεν βρισκονται κ πολυ μακρια απο την πολη του Lyneel

Καταλαβα...Πραγματικα δεν πιστευα να υπαρχει μια τετοια ιστορια σε αυτο το νησι.

Υπαρχει κ κατι αλλο το οποιο εχει αναφερει ενας φιλος του Montblanc.Εχει αναφερει πως ξερει πως να παει καποιος στην χρυση πολη ομως κανεις δεν ξερει καθως ο βασιλιας σκοτωσε αυτον για αγνωστους λογους...

Μα καλα για ποιον λογο τον σκοτωσε...?Κατι μυριζει εδω...σκεφτηκα.Κ τι σκοπευετε να κανετε λοιπον?

Σκοπευουμε επιτελους μετα απο τοσα χρονια να επανασταθουμε στον βασιλια κ να επιτεθουμε στην πολη κ στο βασιλειο.Σε 3 νυχτες απο σημερα θα επιτεθουμε!

Καταλαβα.Ωραια λοιπον θα βοηθησω κ εγω σε αυτην την επιχειρηση που στησατε!Θα ηθελα να πολυ να τιμωρηθει ο βασιλιας σας για το κακο που εχει κανει!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 23, 2011 4:11 am, 1 φορά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤετ Δεκ 21, 2011 10:11 am

Αφου εμαθα την κατασταση του νησιου επρεπε να ξεκουραστω καθως θα γινοταν μια μεγαλη μαχη στο νησι αυτο.Οι ανθρωποι σε αυτο το νησι μου προσφεραν ενα δωματιο στο ξενοδοχειο που ειχαν εδω κ μου προσφεραν φαγητο κ νερο απο το εστιατοριο.Καθως η πρωτη μερα περασε αρκετα γρηγορα για εμενα την δευτερη δεν υπηρχε τιποτα απολυτως να κανω γι' αυτο αποφασισα να κανω μια βολτα στο νησι.Πραγματικα το νησι αυτο ηταν πολη ομορφο.Παντου υπηρχαν δεντρα κ λουλουδια.Ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε οτι υπηρχαν μερικα σπανια φυτα επισης που δεν τα βρισκεις καθε μερα...Ειχα σχεδον διασχησει το μισο νησι κ ομως η πρασινη "χωρα" του νησιου δεν σταματουσε.Εκει που βρισκομουν πανω απο 1 σπανιο φυτο,του οποιου το σχημα μου εκανε εντυπωση,ξαφνικα επεσε πανω μου ενα δυχτη.

Τι στο!?Οχι παλι? 5345436
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤετ Δεκ 21, 2011 10:20 am

Καποιοι ανδρες με κουβαλουσαν κ με πηγαν σε ενα χωριο.

Τι εγινε!?Παλι αιχμαλωτος ειμαι!? 071 Βγαλτε με απο εδω!!Εγινε παρεξηγηση!!

Ποιος ειναι αυτος παιδια?

Κυριε τον βρηκαμε λιγο πιο εξω απο χωριο.Σκεφτηκαμε οτι θα ειναι κατασκοπος του βασιλια.

Κ τον φερατε εδω ηλιθιοι!?Δεν μπορουσατε να τον τρομαξετε!? 5425

645645 Συγνωμη κυριε δεν θα επαναληφθει ξανα...!

Οπως σας ειπα...Εγινε παρεξηγηση!!!Τι δεν καταλαβατε εσεις οι μπουμπουνες ρε!?

Προσεχε πως μιλας εσυ ξενε.Μην με κανεις να νευριασω...

Μολις κοιταξα τον τυπο παραξευνετικα.Ηταν ενας σχετικα νεος ανδρας περιπου 40-45 χρονων ψηλος με λιγα ασπρα μαλλια.Φορουσε ρουχα καθημερινα ομως φαινοταν πολυ γυμνασμενος.

Σε παρακαλω βγαλε με απο εδω....Δεν αντεχω να ειμαι ξανα αιχμαλωτος χωρις λογο...

Ξανα?Γιατι ποιος σε ειχε φυλακισει?

Καποιοι ανθρωποι σε ενα αλλο χωριο.

Εννοεις τους κατοικους του Terra village.Καταλαβα...Συγνωμη τοτε θα σε ελευθερωσουμε αμεσως...

Ευχαριστω...ομως εχω να κανω καποιες ερωτησεις πρωτα..!
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤετ Δεκ 21, 2011 10:37 am

Θα ηθελα να μαθω για πιο λογο δεν πιστευετε στην ιστορια αυτου του Montblanc...

Φαινεται πως προλαβαν κ μιλησαν αυτοι οι ψευτες ε...καλα λοιπον θα σου πω...Η αληθεια ειναι πως τιποτα απο την ιστορια δεν ειναι αληθεια...Βασικα σχεδον τιποτα.

~30 χρονια πριν~
Σας παρακαλω μην με σκοτωσετε...Δεν εκανα τιποτα κακο!

Επιτελους η χρσυση πολη που τοσο καιρο εψαχνα!Επιτελους την βρηκα!!Αντρες παρτε αυτον τον ανδρα κ σκοτωστε τον κανεις δεν πρεπει να μαθει γι' αυτο οποτε φροντιστε να μην μαθευτει!

Επιτελους με ολο αυτο το χρυσαφι θα κανω τα ονειρα μου πραγματικοτητα!Χαχαχα...

Τι πραγμα!?Αποκλειετε μα εμενα μου ειπαν...Πως ειναι δυνατον...Πως γινεται να το ξερεις αυτο!?

Διοτι ημουν ενας απο τους ανδρες του βασιλια...Με τον καιρο δεν αντεχα την σκεψη πως κλεβαμε ολο αυτο το χρυσαφι απο το νησι.Ο βασιλιας ειχε τυφλωθει απο το τοσο χρυσαφι που εβαλε φορους στους πολιτες.Οι πολιτες μαλωναν για την ιστορια του Montblanc διοτι καποιοι πιστευαν οτι ο βρηκε την χρυση πολη ο βασιλιας κ τον τρελανε το χρυσαφι κ καποιοι οτι ειναι απλα ψεματα.Αυτη η διαμαχη δημιουργησε αυτα τα 2 χωρια.Με το περασμα τον χρονων ξεχαστηκε ο αληθινος λογος της διαμαχης κ πλεον τα δυο χωρια απλα θελουν εκδικηση απο τον βασιλια.

Οι ιστορια αυτοι του φρουρου φαινοταν πραγματικα πιο αληθινη απ' οτι τον αλλον κατοικων.Ομως...πως ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο σε αυτο το νησι,ειχα μεινει εκπληκτος.

Αφου ησουν ενας απο τους φρουρους του βασιλια τοτε ξερεις που ειναι η κρυμενη η χρυση πολη σωστα?

Ναι ξερω...ομως ο βασιλιας ηξερε οτι θα προσπαθουσα να κανω κατι για να τον σταματησω κ εκλεισε την πυλη κ δημιουργησε μια αλλη που δεν γνωριζω που βρισκετε...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 23, 2011 4:12 am, 1 φορά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤετ Δεκ 21, 2011 10:45 am

Δεν αντεχα αλλο απο αυτο που συνεβαινε εδω επρεπε να σταματισει!

Εχω μια ιδεα!Οι κατοικου του αλλου χωριου μου ειπανε πως θα ετοιμασουν μια επιθεση σε 2 μερες απο τωρα για να σταματισουν τον βασιλια τι λετε να τους βοηθησετε.Αν ενωθειτε κ τα 2 χωρια θα μπορεσετε να τα καταφερετε κ με εσενα ως αρχηγο θα μπορεσουμε να μπουμε ευκολα στο παλατι αφου ησουν φρουρος κ ξερεις τα κατατοπια.

Μπορει κ να εχεις δικιο...Ισως κ τα δυο χωρια μαζι μπορεσουμε να κανουμε κατι εναντια στην φρουρα του βασιλια.Ομως...εχουν περασει 30 χρονια απο τοτε δεν ειμαι σιγουρος αν το παλατι ειναι το ιδιο οπως τοτε...

Μην ανησυχεις θα βοηθησω κ εγω!Ειμαι πειρατης ξερεις!Ξεκινησα την πειρατικη ζωη προσφατα ομως ειμαι αρκετα δυνατος.

Ωραια λοιπον...Ομως η επιθεση πρεπει να γινει σημερα!Δεν πρεπει να χασουμε χρονο.Πρεπει να πας γρηγορα στο Terra village κ να τους φερεις σε αυτο το σημειο,μου ειπε καθως μου εδειχνε σε εναν χαρτη.Πρεπει να μπουμε στο παλατι πριν τα μεσανυχτα αλλιως η φρουρα μετα θα ειναι μεγαλυτερη.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤετ Δεκ 21, 2011 11:07 am

Η μερα ειχε περασει κ ειχε ειδι νυχτωσει αρκετα...Στο σημειο συναντησης βρισκοταν ειδη οι αντρες του χωριου Reva.Μετα απο λιγο φτασαμε εγω κ οι ανδρες του χωριου Terra.

Λοιπον Dartus ωστε τελικα ζεις ε?

Ναι παλιε μου φιλε...χαιρομε που ηρθες.

Κ εγω χαιρομε που βλεπω οτι εισαι καλα,κ οτι θα μας βοηθησεις.

Γνωριζεστε εσεις οι 2? 600606

Ναι ειμασταν φιλοι απο μικρη θυμαμαι τοτε που...

Παιδια δεν εχουμε χρονο για τετοια!Ππλησιιαζουν ειδη μεσανυχτα!

Ξεκινισαμε λοιπον ολοι κ μπηκαμε κρυφα μεσα στην πολη.Ο Dartus μας πηγε απο ενα δρομο οπου οδηγουσε ενα κρυφο περασμα για το εσωτερικο του παλατιου.Ωραια το περασμα υπαρχει ακομα...Μολις μπηκαμε ολοι συνεχισαμε να προχωραμε οταν ξαφνικα ακουστηκε ενας ηχος.Ο Dartus εκανε ενα σαλτο προς τα πλαγια κ απεφυγε το ερχομενη κλουβι το οποιο επεσε κ μας παγιδεψε ολους.

Γρηγορα Dartus κρυψου!!

Χαχαχαχα!!

Μπραβο σου Hyakkimaru ..εκανες καλη δουλεια...ειπε καποιος μεσα απο τις σκιες.Εκεινη την στιγμη ο Dartus εβγαλε μια μασκα απο τον προσωπο του.Εκει ηταν που ολοι καταλαβαμε πως ειχαμε πεσει θυματα παγιδας!Μεσα απο τις σκιες βγηκε ενας γερος ανθρωπος.Μολις τον ειδαν ολοι επαθαν σοκ αφου καταλαβαν οτι ηταν ο βασιλιας...!
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤετ Δεκ 21, 2011 11:17 am

Hyakkimaru!?Μα τι στο?Που ειναι ο Dartus?

Ο Dartus?ειπε η Hyakkimaru.Αυτος ο ανοητος εχει πεθαει εδω κ 10 χρονια!Παρακολουθουσα κ τα δυο χωρια εδω κ χρονια.Ο βασιλιας μου ειχε διαταξει πως αν καταφερω κ σας σκοτωσω ολους θα με κανει πλουσια!Ομως σκεφτηκα πως θα ηταν δυσκολο εναν εναν οποτε σκεφτηκα να σας φερω εδω..!

Πως μπορεσες..!Θα το πληρωσεις αυτο!

Χαχα αυτο δεν προκειτε να γινει ποτε μιας κ εισαι πισω απο τα σιδερα!

Τωρα φρουροι μου βαλτε τους ολους χειροπεδες κ βαλτε τους στο μπουντρομι...Αυριο θα τους σκοτωσουμε ολους δημοσιος!

Οι φρουροι ανοιξαν την πορτα κ αρχησαν να μας βαζουν χειροπεδες.Ο γερος ομως απο το Terra Village δεν εμεινε ετσι ακινητος...Μολις πλησιασαν να του βαλουν χειροπεδες αμεσως κλωτσισε τον φρουρο ο οποιος επεσε πανω σε αλλους 2.Αμεσως ολοι ξεσηκωθηκαμε κ χτυπησαμε με τα οπλα μας αλλους 5 φρουρους.Ολοι οι ανδρες απο το Terra Village κ το Rera ορμησαν προς τους φρουρους.Μεσα σε μερικα δευτερολεπτα ξεκινησε μια μεγαλη μαχη.Εγω αμεσως ετρεξα κ σημαδεψα τον βασιλια με το οπλο μου.Μολις ημουν ετοιμος να πατησω την σκανδαλη ενα μαχαιρακι πεταχτηκε διπλα μου κ μου τραβηξε την προσοχη.

Δεν θα σε αφησω να σκοτωσεις τον ανθρωπο που θα με κανει πλουσια!Πρεπει πρωτα να περασεις απο εμενα!

Ευχαριστως να το κανω!
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 23, 2011 4:20 am

Οσο εγω μαχομουν με την Hyakkimaru οι στρατιωτες του βασιλια παλευαν μαζι με τους κατοικους τον δυο χωριον.Μολις καταφερα κ νικησα,οχι αρκετα ευκολα την Hyakkimaru κοιταξα γυρω το πεδιο της μαχης κ ειδα πως η μαχη ηταν υπερ μας.Αρκετοι φρυροι ηταν αναισθητοι δυστηχως ομως μερικοι κ απο την δικια μας πλευρα.Ειχαν μεινει δυο φρουροι που φυλαγαν τον βασιλια ομως ματαια.Οι φρουροι επεσαν κ αυτοι αναισθητοι στην προσπαθεια τους να σωσουν τον βασιλια τους.Ολοι ειχαμε περικυκλωσει τον βασιλια.

Οι μερες της βασιλειας σου τελειωσαν.Θα πληρωσεις για ολα.Κ για τον χαμο του φιλου μου αλλα κ που μας εκανες να μισουμε ο ενας τον αλον ολα αυτα τα χρονια για μια ανοητη ιστορια!

Ανοητη ιστορια ειπες?Χαχαχα!Η χρυση πολη υπαρχει ηλιθιε!Μολις το ακουσε αυτο ο γερος του χωριου Terra δεν το πιστευε!Πριν απο 30 χρονια οταν ο Montblanc μου ειπε οτι βρηκε την χρυση πολη ηταν αληθεια!Κ εγω τον σκοτωσα!Με ολο εκεινο το χρυσαφη θα μπορουσα να γινω ο πιο δυνατος ανθρωπος στον κοσμο!Χαχαχαχα!!
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 23, 2011 4:30 am

Πως μπορεσες να το κανεις αυτο!?Πως μπορεσες να το κανεις στον λαο σου?Κ τι καταφερες με ολο αυτο το χρυσαφι,ενα τιποτα!Δες τωρα το πολυτιμο χρυσαφη σου τι σου εφερε.Απολυτως τιποτα,εκτος ομως απο το τελος της βασιλειας σου!

Χαχαχα!Αυτο το χρυσαφι!Ολο δικο μου..!!Χαχαχα!!

Παρτε τον...κλειδωστε τον σε ενα κλουβι,πλεον εχει χασει τα λογικα του απο το χρυσαφι.Λενε οτι το χρυσαφη φερνει χαρα στον ανθρωπο ομως γι' αυτον εφερε μονο μιζερια σε αυτον κ σε εμας...

Cedon,σ' ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια φιλε μου.Μασ βοηθησες πραγματικα σε αυτην την δυσκολη στιγμη.Αν δεν ησουν εσυ κ το ζωριο Rera δεν θα μπορουσαμε να κανουμε τιποτα απ' ολα αυτα.Επιτελους...το νησι αυτο θα γινει οπως ητανε ξανα,αν κ θα δυσκολευτουμε λιγο χωρις βασιλια πια θα τα βγαλουμε περα ειμαι σιγουρος...!

Κ εγω σ' ευχαριστω φιλε μου.Ηταν χαρα μου που βοηθησα κ αυτη η περιπετεια με εκανε δυνατοτερο κ μου εμαθε πολλα.Κ ναι εχεις δικιο,ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερετε χωρις βασιλια!
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 23, 2011 4:37 am

Τις εμενες μερες οι κατοικη κ τον δυο χωριον Rera & Terra ενωθηκαν μαζι με την πολη του Lyneel.Πλεον τα χωρια τους τα χρησιμοποιουν σαν αποθηκες για διαφορα τροφιμα που θελουν να αποθυκευσουν.Οι φρουροι του βασιλια αφεθηκαν ελευθεροι αφου πρωτα επελεξαν να μην κανουν ποτε ξανα κακο στο νησι αυτο.Τωρα πια ζουνε σαν κατοικη στο Lyneel κ βοηθανε στην οικοδομηση διαφορων νεων κτηριων.Οσον αφορα το βασιλια κ την Hyakkimaru....Ο βασιλιας θα ζησει για το υπολιπο της ζωης του σε ενα κελι ενω η Hyakkimaru παραδωθηκε στους μαρινς.Η χρυση πολη ανακαλυφθηκε απο τους ακτοικους του νησιου ομως αποφασησαν να κλεισουν καθε εξοδο μη επιτρεποντας κανεναν να βρει ολον αυτο το χρυσο αποτρεποντας να συμβει κατι τετοιο ξανα στο νησι.Οσο για εμενα...ειχα φυγει απο το νησι την αμεσως επομενη μερα μετα την νικη επι του βασιλια ξεκινωντας την νεα μου,πλεον πειρατικη περιπετεια...!
Genryusai
Civilian
Civilian
Genryusai

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?   [Τέλος]Against the authority!The King versus his people!? I_icon_minitimeΤετ Δεκ 28, 2011 8:10 pm

Όνομα: Cervantes D. Leon
Haki Points: -
Player of the Month Points: 6
Beli: 19.000
Bounty/Fame Points: -
Παρατηρήσεις: Τα ποστ σου ήταν καλά, ωστώσο με λίγο μεγαλύτερα θα φτάσεις στο άψογο.. Στους διαλόγους αν μπορείς ξεχώριζε τα άτομα με χρώματα γιατί με μπέρδευες και έκανα αμάν να τα βρω. Σε πολλά σημεία σου λείπουν γράμματα ή ακόμη και λέξεις. Το ένα χωριό λέγεται Reva και όχι Rera. O Hyakkimaru είναι άντρας. Η χρυσή πόλη είναι η Skypiea, οπότε καταλαβαίνεις ότι η ιστορία σου ήταν λίγο...περίεργη για μένα. Ωστώσο, η πλοκή ήταν καλή, γενικά χρησιμοποίησες την περιγραφή του νησιού, άσχετα αν δεν ήξερες καλά την ιστορία. Θέλω λίγο περισσότερη περιγραφή σε κάποια πράγματα. Έτρεχες πολύ την ιστορία σου. Περιμένω την επόμενη σου. Αν προσέξεις αυτά που σου είπα, για μένα θα είσαι άψογος.

[Τέλος]Against the authority!The King versus his people!?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος]Darkness Versus Illusions!
» Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]
» King's crown[Τελος]
» [Τελος) Doloplokos The Man Who Will Become the Pirate King And The Blood Blood No Mi
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: