Παρόντες χρήστες | 1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Αρχή] Crazy girls | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: [Αρχή] Crazy girls Δευ Ιαν 16, 2012 1:29 pm | |
| Στην προηγούμενη ιστορία... Αφού νίκησα τον Χιακιμάρου μαζί με τα δύο ωριά προετοιμαστίκαμε για να εκθρονίσουμρ τον βασιλιά. Μετά απο μια μακρά μάχη σπάσαμε την πρώτη πύλη. Τότε και τα δύο τείχη έπεσαν εύκολα και αφού νίκησα τους δύο υπεύθηνους κατευθύνθηκα προς το κάστρο. Μετά απο την θυσία όλων σχεδών των επαναστατών απομείναμε τρεις. Αφου νικήσαμε τους φρουρούς φτάσαμε στον βασιλιά. Τότε ο΄μως ήρθαν οι marines. Μόλις έμαθαν όλοι ότι είμαι γιος του Goldbeard με πήραν στο κυνήγι και μετά από μια τυχερή απόδραση βρέθηκα πάλι στην θάλασσα. |
| | | ???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Crazy girls Δευ Ιαν 16, 2012 1:41 pm | |
| Ήμουν στο πέλαγος. Ξύπνησα ενώ ο ήλιος ήταν κοντά στο μεσημέρι. Σηκώθηκα και χασμουρήθηκα. Τα κύματα ήταν πολύελαφρά και ο αέρας μετέφερε την σχεδία μου πολύ γρήγορα. Έψαξα με το χέρι μου πίσω να πιάσω την σακούλα με τα τρόφιμα. Αλλά δεν υπήρχε τίποτα. Γύρισα και κοίταξα. Τότε το κατάλαβα. Θα τα είχα χάσει σίγουρα με την τρικυμία πριν την επανάσταση. Με όλα όσα είχαν γίνει δεν είχα πάρει είδηση. Το στομάχι μου γουργούριζε. Το έπιασα με το χέρι μου. Η κοιλιά μου πονούσε. Τότε φύσηξε δυνατός αέρας και κάτι πετάχτηκε στο προσωπό μου. Το έβγαλα. Ήταν ένα χαρτί. ήμουν εγώ. Η φωτογραφία που μου είχαν βγάλει τότε στην παραλία του χωριού Τέρρα. Και είχε αμοιβή για εμένα. Τώρα ήμουν ένας καταζητούμενος πειρατής με bounty 11.000.000. - Ωωω, γρήγορα τα έβαλαν. Τότε είδα απο μακρυά ένα νησί. όχι τόσο μακρυά αλλά ούτε και τόσο κοντά. Άρχισα να κάνω κουπί. Έλπιζα να έχει φαγητό αυτό το νησί. Πεινούσα. Τότε η μύτη μου έπιασε μια ευωδία. Ψημένο κρέας. |
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Crazy girls Δευ Ιαν 16, 2012 1:50 pm | |
| Τότε άρχισα να κουνάω τα κουπιά σαν μηχανή. Πήγαινα τόσο γρήγορα που έφτασα σε μισό λεπτό στο νησί. Ήδη έβλεπα απο μακρυά ανθρώπους στην παραλία. Απ΄την μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκα με την άμμο και πετάχτηκα μέσα στο έδαφος. Τότε μαζεύτηκαν γύρω μου άνθρωποι. - Είναι ζωντανός; Τότε που είχα επανέλθει πετάχτηκα όρθιος χτυπώντας τους κατά λάθος. όμως έπρεπε να φάω. Έτρεχα σαν σύμφουνας προς την μεριά απ'την οποία ερχόταν η μυρωδιά. Οι άνθρωποι με κοιτούσαν περίεργα και χτυπούσα κάποιος καταλάθος. Είδα το μέρος απ'το οποίο προερχόταν η μυρωδιά. Πετάχτηκα μέσα και έσπρωξα τα πιάτα νός σερβιτόρου καταλάθος. Με έπιασε απο το μπράτσο και μου φώναξε. - Τι πρόβλημα έχεις φίλε; - Τζον, μην ξεχνάς να είσαι ευγενικός με τους πελάτες. Ο σερβιτόρος με άφησε. Γύρισα και είδα έναν άνδρα, ντυμένο σεφ με μαύρα γυαλιά. Με πλησίασε και ρώτησε: - Είσαι πελάτης; |
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Crazy girls Δευ Ιαν 16, 2012 2:07 pm | |
| -Ναι. Απάντησα κοιταζωντάς τον περίεργα. - Και τι θα ήθελες; - Πέντε μπριζόλες θα ήταν ότι πρέπει. Αποσύρθηκε σε μία αίθουσα. Εκεί πρέπει να ήταν το μαγειρείο. Κάθισα σε ένα τραπέζι και περίμενα την παραγγελία μου. Μετά από κανά εικοσάλεπτο μου τις έφερε. - Ορίστε. Άρχισα να τρώω και πήγε πίσω στο μαγειρείο. Έτρωγα λες και είχα να φάω μία μέρα. Ωχ, μα μία μέρα είχα να φάω. Είχα φάει μόλις τις τρεις μόλις κάποιος κλώτσισε τι καομποέιζικη πόρτα. Όλοι σταμάτησαν εκτός απο εμένα. - Έχει δει κανένας αυτόν; Ακούστηκε ο ήχος χαρτιού και ήξερα πως ήταν το δικό μου wanted poster καθώς αναγνώρισα την φωνή του marine. Τότε γύρισα και του πέταξα το κόκκαλο της μπριζόλας που μόλις τελείωσα και πέτυχε το marine με το wanted poster στο κούτελο ριχνωντάς το κάτω. Οι υπόλοιποι marines αμέσως σήκωσαν τα όπλα τους και μου έριξαν. - Αυτός είναι. Πυρ!!! Κλώτσησα το τραπέζι στον αέρα για να με προστατεύσει απ'τα πυρά. Μόλις έπεσε έπεσα και εγώ. Μετά απο λίγες σφαίρες ακόμα και αφού η πρώτη τρύπα δημιουργήθηκε σήκωσα το τραπέζι και το πέταξα πάνω τους. |
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Crazy girls Τρι Ιαν 17, 2012 9:43 am | |
| Χτύπησε τους τέσσερις μπροστά απ'την πόρτα και πετάχτηκαν έξω. Οι υπόλιποι τέσσερις γέμισαν γρήγορα το κενό και έριξαν. Σκυφτός έτρεξα προς τα εκείνους και κάνοντας γλίστρα έκανα έναν απο αυτούς να πέσει με το κεφάλι προς τα πίσω πάνω στο τραπέζι. Κλώτσισα το όπλο του διπλανού προς τα πάνω και του έχωσα μια μπουνιά στο στομάχι ενώ σηκώθηκα. Πήρα το όπλο του πιο κοντινού και χτύπησα τον άλλο στα αριστερά μου. Αυτοί που τους είχα ρίξει το τραπέζι σηκώθηκαν. Ένας απο αυτούς είπε: - Υποχώρηση!!!Άρχισαν να τρέχουν μακρυά και έτσι εγώ πέταξα το όπλο που κρατούσα και πέτυχε στην πλάτη αυτόν από το οποίο το είχα πάρει. Ξαναμπήκα μέσα, υπήρχαν τρύπες απ'τις σφαίρες στο τοίχο και την πόρτα της κουζίνας. Από εκείνο το δωμάτιο τότε βγήκε ο τύπος που του άνηκε προφανώς το εστιατόριο. Με πλησίασε. - Κατέστρεψες το εστιατοριό μου!!! Έτρεξα να φύγω μα έπεσα πάνω σε δύο τύπους με πανοπλίες. Με γρήγορες κινήσεις μου έδεσαν τα χέρια πίσω από την πλάτη. |
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Crazy girls Τρι Ιαν 17, 2012 10:01 am | |
| Με οδηγούσαν κάπου... Το πιθανότερο ήταν να με πήγαιναν ή στον αρχηγό τους ή στην φυλακή. Δεν μίλησα καθόλου... Αφήσαμε το χωριό και περάσαμε κάμποσα λιβάδια. Έβλεπα παντού αγρούς, καλλιέργιες... Και πολλές φάρμες. Το νησί γενικά ήταν καταπράσινο. Μετά περάσαμε ένα μικρό δάσος. Μόλις βγήκαμε είδα κάπου 200 μετρά μακρυά ένα μεγάλο παλάτι. Άλλο ένα βασίλειο. Τους ακολουθούσα όπως μου είπαν και φτάσαμε στις πύλες. Μόλις άνοιξαν είδα μέσα πάρα πολύ κόσμο. Άνθρωποι παντού με μικρά σπίτια εδώ και εκεί. Μετά με οδήγησαν πιο δυτικά ωσπού φτάσαμε επιτέλους στο παλάτι. Ανεβήκαμε πολλές σκάλες. Επιτέλους μετά από τόσο περπάτημα φτάσαμε στον βασιλιά. Όταν άνοιξε η πόρτα είδα αντίκυ μου τον βασιλιά, γέρο πάνω στο θρόνο. Υπήρχαν ακόμα πολλοί φρουροί και άλλα πρόσωπα της υψηλής θέσης. Προσώρησα κοντά στον θρόνο. |
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Crazy girls Τρι Ιαν 17, 2012 10:12 am | |
| -Σκύψε... Μου είπε ένας απ'τους τύπους με έπιασε. Με έσπρωξε για να γονατίσω αλλά εγώ παρέμεινα όρθιος. Γύρισα απότομα και τον κλώτσησα. Τότε με κράτησαν απ'τα χέρια δύο απ'τους φρουρούς του βασιλιά. Ο σεφ προχώρησε μπροστά και είπε. - Κύριε, αυτός ο πειρατής προκάλεσε ζημιές στο εστιατόριο μου και καταζητείται. Τι τιμωρία του επιβάλεται; Ο βασιλίας δεν μίλησε αμέσως. Σηκώθηκε κατέβηκε τα σκαλία που οδηγούσαν απ΄το ύψωμα του θρόνου του στο έδαφος και μετά απάντησε: - Πηγαινετέ τον στο ντόζο, θα τον κανονίσουν εκεί. Δεν ήξερα την ήταν αυτό αλλά σίγουρα θα το μάθενα πολύ σύντομα. Οι τύποι που με έπιασαν υποκλίθηκαν και έφυγαν. Τότε τέσσερις φρουροί με οδήγησαν έξω απ'το παλάτι και το τείχος. Είχα πολύ περπάτημα, με οδήγησαν προς άλλο μέρος. Μάλλον κάπου στα δυτικά. Αυτή τη φορά περάσαμε πολλά δάση. Αφού μεσημέριασε φτάσαμε επιτέλους σε μία πόλη. Έίδα απο μακρυά το λιμάνι. Προχώρησα μαζί με τους φρουρούς και με οδήγησαν σε ένα κτήριο. |
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Crazy girls Τετ Ιαν 18, 2012 12:07 pm | |
| Το κτήριο ήταν απο ξύλο και πάνω πάνω είχε μια ταμπέλα που έγρεαφε Ντότζο. Με έσπρωξαν μέσα και είδα πολλόυς ανθρώπους, άντρες και γυναίκες ντυμένους με περίεργα ρούχα να κάνουν διάφορες κινήσεις. Μια κοπέλα που κρατούσε ένα δόρυ έστρεψε τη λεπίδα του μπροστά στην μούρη μου και μετά με κοίταξε με έντονο βλέμμα. - Ποιος είναι τούτος; - Ένας πειρατής που προκάλεσε προβλήματα. Ο βασιλιάς θέλει να... - Να τον συμορφώσω. Μπορείτε να φύγετε... Με άφησαν και έφυγα ενώ η κοπέλα με πλησίασε.... - Τώρα λοιπόν... Δεν την άφησα να τελειώσει, την κλώτσησα. Με έσπρωξε και με έριξε κάτω. Τότε της φώναξα: - Λύσε με να σου δείξω εγώ... Έκοψε τα δεσμά μου και εγώ συκώθηκα. Πήρα την στάση μου. - Ας δούμε τι αξίζεις... Μου επιτέθηκε με γρήγορες κινήσεις μα απέφυγα τις επίθέσεις της. Πήγα να της επιτεθώ μα με το δο΄ρυ της με απέκρουσε και με έστειλε πίσω. Έπεσα κάτω. Κάρφωσε το έδαφος μα το απέφυγα. Ξανασηκώθηκα. |
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Crazy girls Τετ Ιαν 18, 2012 12:20 pm | |
| Ξεκάρφωσε το δόρυ της και με ειρωνική φωνή είπε: - Κάτι αξίζεις αντράκι.Τα πήρα, ποια νομίζει ότι ήταν. Πάντως ήταν όμορφη : - Γυναικάκι. Σε έχω για πρωινό. Αλλά θες να φιληθούμε; - Τι είπες; άρχισε να κάνει πολλάπλες επιθέσεις με το δόρυ της μα πάλι καλά που τις απέκρουσα κάπως χάρης τα γάντια μου. - Τι χιλόπιτα ...- Πως τολμάς να με λες αδύναμη;- Αυτό σε πείραξε ;Έκανε τρεις επιθέσεις η μια πίσω απ'την άλλη στιφογυρίζωντας με το δόρυ και χτυπώντας κατακόρυφα το έδαφος. Την πρώτη την απέφυγα γλιστρώντας προς τα πίσω. Την δεύτερη με μια κολοτούμπα. Τότε αμέσως έχωσα μια κλοτσία αλλά πηδώντας προς τα πίσω την απέφυγε. Απ΄την αστοχία μου έχασα την ισορροπία μου και έπεσα κάτω. Τότε πήγε να με χτυπήσει μια τρίτη φόρα αλλά επιάσα τη λεπίδα με τα γάντια μου. Την έσπρωξα προς τα πίσω. Τότε ξανασηκώθηκα αλλα με μια γρήγορη κίνηση με έσπρωξε με πολύ δύναμη με το ξύλο του δορυού και πετάχτηκα στον τοίχο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την zeke3 στις Πεμ Ιαν 19, 2012 11:25 am, 1 φορά |
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Crazy girls Πεμ Ιαν 19, 2012 11:25 am | |
| Η συγκρουσή μου έκανε έναν δυνατό θόρυβο. έπεσα κάτω βαρυά χτυπημένος. Έπιασε την πλάτη μου απ'τον πόνο. Γύρισα και κοίταξα στον τόιχο. Είχε δημιουργηθεί ένα σημάδι του σωματός μου. Σηκώθηκα. Η αρχηγός κάρφωσε το δόρυ της στο έδαφος. - Αν και είσαι αγενής, με διαταγή του βασιλιά θα σε εκπαιδεύσω. Δεν με ένδιεφερε η εκπαίδευση της. Με το κατάνα μου θα την νικούσα πανεύκολα αλλά έπρεπε να βρω την σωστή ευκαιρία. Π΄ρα θέση μάχης και γυρίζαμε κύκλους πάντα στην ίδια απόσταση ο ένας από τον άλλον. Τότε χασμουρήθηκα και με έριξε κάτω. Σηκώθηκα ξανά. - Μην αποσπάσε. - Αυτό δεν ήταν δίκαιο. Ξαναεπιτέθηκα, και πάλι με απέκρουσε. Έπιασε το πόδι μου και με έριξε κάτω και μετά ΄πήγε να με χτυπήσει αλλά το χέρι της σταμάτησε ακριβώς πριν την φάτσα μου. Ξανασηκώθηκα, δεν το έβαλα κάτω. Πάλι καλά που νόμιζε ότι κάνουμε εκπαίδευση. - Να στρέφεις την επίθεση του αντίπαλου εναντίον του. |
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Crazy girls Πεμ Ιαν 19, 2012 11:37 am | |
| Πήγα να την χτυπήσω με το χέρι αλλά είδα ότι κίνησε το δικό της για να απεκρούσει την επιθεσή μου. Τότε την κλώτσισα στριφογυριστά στην κοιλία. Πήγε προς τα πίσω κρατώντας την αλλά ξαναπήρε στάση μάχης. - Καλή κίνηση αλλά για να σε δω τώρα. Άρχισε να επιτίθεται πολλές φορές μα κατάφερνα να τις αποφύγω υποχωρώντας ωσότου έπεσα. Τότε μου έριξε μια πολλή δυνατή γροθιά στην πλάτη. Τόσο δυνατή που νόμιζα ότι έσπασε η σπονδυλική μου στήλη. Άκουσα ένα δυνατό κρακ μα τότε έιδα πως ήταν μια σανίδα του πατώματος που έσπασε. - Περίμενε... Μου ξαναεπιτέθηκε μα κατάφερα να απεκρούσω τις τρεις πρώτες γροθιές της και μετά να την κλοτσίσω δεξιά στην λεκάνη. Τότε μου επιτέθηκε χτυπώντας το προσωπό μου με την παλάμη της και με πέταξε πίσω. Εκείνη την στιγμή χτύπησε ένα καμπανάκι. - Ωραία, μιας και με χτύπησες δύο φορές θα είσαι στους μαθητές δεύτερου επιπέδου. |
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Crazy girls Παρ Ιαν 20, 2012 12:43 pm | |
| Δεν κατάλαβα για ποιο πράγμα μίλαγε. Τότε χτύπησε πάλι ένα καμπανάκι. Η αρχηγός φώναξε δυνατά και χαρούμενα... -Ώρα φαγητού!!! Όλοι πανηγύρισαν... Προχώρησαν σε μια άλλη αίθουσα γεμάτη τραπέζια. Ένιωσα μια ενόχληση στο πόδι μου. Γύρισα και είδα ένα μικρό κορίτσι. - Τι θες μικρή; - Είμαι η Μίκα. Η Σάνα μου έχει αναθέσει να εξηγώ στους νέους πως έχουν τα πράγματα. Με έπιασε απ'το χέρι και μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο που έρτωγαν όλοι. Άρχισαν να μου τρέχουν τα σάλια. Ζεστό ρύζι με μοσχάρι. - Οι μαθητές δευτέρου επιπέδου κάθονται από εκεί. Είπε η Μίκα και μου έδειξε ένα το μεγάλο τραπέζι στα αριστερά. Αμέσως έτρεξα προς τα εκεί και βρήκα μια άδεια θέση. άρχισα να χλαπακιάζω λες και έίχα να φάω μέρες, ωχ περίμενε αφού... Ωχ όχι δεν είχα. Τελείωσα πολύ γρήγορα το φαγητό μου γύρισα στο διπλανό μου και ενώ ΄΄ετρωγε ακόμα τον ρώτησα: -Θα το φας αυτό ; Τότε του άρπαξα το φαγητό από το χέρι του και άρχισα να το τρώω λες και το στομάχι μου ήταν άδειο. |
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Crazy girls Παρ Ιαν 20, 2012 1:06 pm | |
| - Τι κάνεις ρε; Μου φώναξε και με πέταξε κάτω και μετά έπεσε πάνω μου. Μου έχωσε μια γροθιά μα μετά τον πέταξα από πάνω μου και η κατάσταση αντιστράφηκε. Τον χτύπαγα έντονα με τότε ένα δόρυ βρέθηκε στο δρόμο μου. Ήταν η αρχηγός η Σάνα. - Τι έγινε; - Έφαγε το φαγητό μου. Γύρισε και με κοίταξε, με έπιασε απ΄την στολή στο σημείο πίσω απ΄το λαιμό. Με τραβολόγησε λέγωντας: - Αν άρχισες ήδη τα προβλήματα δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνεις. Πας επίπεδο 1. Μετά το δειπνητήριο ήταν ένα άλλο δωμάτιο. ήταν ένας διάδρομος για την ακρίβεια που οδηγούσε σε τρία δωμάτια. Άνοιξε την πόρτα του πιο αριστερού και με πέταξε μέσα. Τότε άρχισαν να έρχονται και άλλοι μαθητές. Ο καθένας ξάπλωνε στο πάτωμα. όχι σε κρεβάτι μα σε ένα σεντόνι με μαξιλάρι πάνω στο ξύλο μαζί με μια κουβέρτα. ΄Ηρθε και η Μίκα μέσα, ξάπλωσε σε ένα κρεβάτι και πήγα και ξάπλωσα στο μόνο άδειο που ήταν δίπλα της. |
| Θέμα: Απ: [Αρχή] Crazy girls Παρ Μαρ 09, 2012 7:46 am | |
| Όταν ξημέρωσε σηκόθηκα πρώτος πτώτος και περίμενα μέχρι να φέρουν το φαγητό. Μετά σηκόθηκαν όλη οι άλλη με κοίταζαν περίεργα και τότε άρχησα να φωνάζω. -Επιτέλους θα φάω φέρτε το φαγητό. Η αρχηγός Σάνα μου έχωσε μια μπουνία στο κεφάλι. Όταν έφτασε το φαγητό είπα -Ωραία το αγαπημένο μου φαφητό. Και έφαγα πέντε πιάτα αλλά δεν μου έδιναν. Μετά πήγε να με εκπεδεύσει η Σάνα πρώτα με έβαλε να σηκώνω μεγάλα ξύλα.To έκαν συνέχια και μετά μου έδωσε ένα λεπτό ξύλο και έφερε έναν για να πωλεμίσο και του έδωσε και αυτουνού ένα λεπτό ξύλο και μας είπε ότι θα παλέψουμε. -Ετημά σου. -Θα μπορέσω να σε νικήσω.Αργότερα μαζεύτικαν όλη γυρω μας και τότε είπα. -Νόμιζα ότι δεν θα μαζεύονταν σχεδόν όλοι.-Γιατί φωβάσε να μην ρεζηλεφτής.-Καλό το αστείο ας αρχήσουμε. Τότε εγώ έκανα μια απότομη κήνιση και του έκανα τρικλοποδία και τον έριξα κάτω και πήδηξα ψηλά αλλά μου έχωσε μία με το ξύλο.Μετά συκόθηκα και πήγενα πρως το μέρος του και του απέκρουσα την μπουνία που πήγε να μου χώσει και του έχωσα μια μπουνία στα μούτρα και μετά άλλη μία στο πρόσοπο με το ξύλο και τον σήκωσα με το ένα χέρι μου καιτον πέταξα στο έδαφος και μετά δυνατά σε ένα δέντρο και έτσι τον αποτελείωσα. |
| | | | [Αρχή] Crazy girls | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|