.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

[Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!!   [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 01, 2012 1:30 pm

Mετα απο αρκετη ωρα περπατηματος αρχισαμε να βλεπουμε τη θαλασσα.Το πλοιο μας φαινοταν να ειναι στην θεση του ομως δεν ηταν μονο του.Γυρω του υπηρχαν πεντε μεγαλα καραβια των marines.Μολις τα ειδαμε τρεξαμε οσο πιο γρηγορα μπορουσαμε στην παραλια.Και εκει ανακαλυψαμε οτι τα πραγματα ηταν πολυ ασχημα.Marines υπηρχαν σε καθε πλευρα της.Μας ειδαν και παραταχθηκαν σε σχηματισμο επιθεσης.Μπροστα απο τους απλους ναυτες βρισκοταν τρεις ψηλοι αντρες με στολες αξιωματικων.Κοιταξαν προς το μερος μας και επικεντρωθηκαν πιο πολυ στον Ben και στο κουτι που κρατουσε στα χερια του.-Blackhat Ben απο οτι βλεπω καταφερες να βρεις τον θησαυρο του νησιου.Ομως δεν θα μπορεσεις να τον απολαυσεις.Μαθαμε οτι καταφερες να το σκασεις απο την εκτελεση σου.Σημερα δεν θα εχεις την ιδια τυχη του ειπε αυτος που βρισκοταν στην μεση.Ο Βen τους κοιταξε ψυχραιμα.
-Ωστε η κυβερνηση θελει τοσο πολυ το κεφαλι μου που στελνει εσας? τους ρωτησε
-Δεν τους αρεσε και ιδιαιτερα οτι ξεφυγες απαντησε αυτος στα αριστερα.
-Μα ποιοι ειναι αυτοι επιτελους?αναρωτηθηκα εγω.
-Επετρεψε μας να συστηθουμε νεαρε ειπαν ολοι μαζι.-Ειμαι ο Captain Genji ειπε ο δεξια.-Ειμαι ο Captain Solo ειπε ο μεσαιος.-Και εγω ειμαι ο Captain Marvin συμπληρωσε ο αριστερος.-Ολοι μαζι ειμαιστε γνωστοι ως "Οι Εξολοθρευτες".Κανεις πειρατης ποτε δεν την γλιτωσε απο εμας.Και τωρα και εσεις θα εχετε την ιδια μοιρα με τους προηγουμενους ειπαν ολοι μαζι και διεταξαν τους marines να επιτεθουν.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!!   [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 01, 2012 1:43 pm

Επεσαν πανω μας με μανια και ειδα αρκετους απο τους συντροφους μας να ζοριζονται πολυ.Ηταν πολλοι περισσοτεροι απο εμας.Ο Βen που μεχρι εκεινη την στιγμη απλως παρακολουθουσε πεταξε το κουτι με το φρουτο και εβγαλε το σπαθι του.Ακολουθησα το παραδειγμα του και βγαζωντας δυο απο τα σπαθια μου μπηκαμαζι του στην μαχη.Οπου βλεπαμε καποιον να χρειαζετε βοηθεια τρεχαμε αμεσως ενω παραλληλα σφαζαμε οσους μας επιτιθοταν.Και οταν η πλαστιγγα ειχε αρχισει να γερνει προς το μερος μας τοτε οι τρεις καπετανιοι μπηκαν στην μαχη.Η δυναμη τους ηταν τρομερη και με λιγα μονο χτυπηματα σκοτωσαν τους μισους απο εμας.Ο Ben γεμισε οργη και ορμηξε και στους τρεις ταυτοχρονα.Εγω πηγαινα πισω του και τον προστατευα απο οποιον marine ηθελε να τον χτυπησει πισωπλατα.Μολις αυτοι οι τεσσερεις συγκρουστηκαν ηταν σαν να σειστηκε η γη.Οι marines ομως δεν εδωσαν καμια σημασια και συνεχισαν να μας επιτιθονται ακαταπαυστα.Φωνες ακουγονταν παντου και μια λιμνη αιματος ειχε βαψει κοκκινη την ομορφη παραλια του νησιου.Πολλοι marines σκοτωνοταν ομως και πολλοι απο το πληρωμα του Ben.Ξαφνικα ακουσαμε εναν δυνατο θορυβο και κοιταξαμε στο μερος που γινοταν η μεγαλη μαχη.Ειδαμε τον Ben να εχει ριξει τον Captain Marvin κατω και να του εχει σκισει το στομαχι.Πηρα μεγαλη χαρα οταν ειδα οτι τα καταφερνε καλα και μπηκα με νεες δυναμεις στην μαχη.Ειδα δυο marines περιπου στην ηλικια μου να τρεχουν με φορα προς το μερος μου.Εμεινα ακινητος και μολις φτασαν αρκετα κοντα μου εσκυψα αναμεσα τους και τους τρυπησα τα πλευρα.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!!   [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 01, 2012 1:59 pm

Ειχε περασει πλεον πολλοι ωρα.Σχεδον ολοι οι marines κειτοταν νεκροι ενω και απο το μερος μας ειχαν μεινει μονο δυο ακομα ατομα και εγω.Ηταν ο Kyle και ο μαγειρας ο Τyler.Κοιταξα προς το μερος του Ben και ειδα με μεγαλη μου ευχαριστηση οτι και ο Captain Genji ειχε πεσει απο το σπαθι του.Ο μονος απο τους αξιωματικους που ειχε μεινει ορθιος ηταν ο Captain Solo.Eνω παρατηρουσα την μαχη τους ενας marine θελησε να με καρφωσε στον λαιμο.Ομως τον ακουσα εγκαιρα,πηδηξα στο πλαι και με το σπαθι που ειχα στο αριστερο του πηρα το κεφαλι.Ενας αλλος ηρθε απο πισω μου αλλα δεν προλαβε να κανει τιποτα.Πριν προλαβει να κατεβασει το σπαθι του τοδικο μου ειχε χωθει στην κοιλια του.Ακουσα τον Tayler να φωναζει και ειδα τρεις marines να τον πυροβολουν.Αλλα δεν ειμουν ο μονος που τοειχε δει.Ο Kyle που ηταν κολλητος με τον Τayler τους ειδα να σκοτωνουν τον φιλο τους και τους ορμηξε.Αυτοι προλαβαν να γεμισουν τα οπλα τους και τον πυροβολησαν.Ομως παρα το γεγονος οτι ολοι βρηκαν στοχο δεν καταφεραν να τον σκοτωσουν.Προχωρησε μεχρι που τους εφτασε και οταν τους θερισε και τους τρεις επεσε νεκρος κοντα στον φιλο του.Τοτε ξανα ακουστηκε ενας δυνατος ηχος και ενοιωσα καπως περιεργα.Ενα σφιξιμο στην καρδια,ενα δεσιμο στο στομαχι.Γυρισα με αργες κινησεις προς την πλευρα του Βen σαν να ηξερα οτι αυτο που θα εβλεπα δεν θα μου αρεζε.Ειδα τον Captain Solo γονατισμενο πανω απο τον Ben και το σπαθι του στην καρδια του φιλου μου.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!!   [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 01, 2012 2:10 pm

Ενοιωσα ενα πρωτογνωρο συναισθημα.Ηταν βαθεια θλιψη αναμειγμενη με θυμο.Κοιταξα τριγυρω μου ζαλισμενος και ειδα μονο πτωματα.Ολοι ειχαν πεθανει.Ολοι εκτος απο εμενα,τον Captain και τον Βen ο οποιος φαινοταν να αντεχει λιγο ακομα.Ο Solo δεν μου δωσε καμια σημασια.Απλως κοιτουσε αποσβολομενος τον Ben.Το γεγονος οτι ειχε καταφεριε να σκοτωσει μονος του τους δυο συντροφους του και οτι ειχε καταφερει να προκαλεσει σοβαρα τραυματα και σ'αυτον και το οτι ακομα ανεπνεε παρα το σπαθι που ηταν χωμενο στην καρδια του πρεπει να τον ειχε ταραξει οσο τιποτα.Ξαφνικα σταματησε να κοιταει τον φιλο μου και κοιταξε λιγο διπλα του.Συρθηκε προς τα εκει και επιασε το κουτι με το φρουτο.Το ανοιξε και φωναξε -Χαχαχαχ....ενα φρουτο του διαβολου!!!Ποιος να το πιστευε.Τελικα ισως αυτη να ειναι η τυχερη μου μερα!!!Μετα το εβγαλε απο το κουτι και πηγε να το φαει.Ομως εγω που ειχα βρεθει πισω του του εχωσα το σπαθι μου στην πλατη.-Δεν θα το λεγα του ειπα και με το αλλο μου σπαθι του εκοψα το κεφαλι.Το αιμα του γεμισε το προσωπο μου ενω το κεφαλι του πεταχτηκε μερικα μετρα μακρια.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!!   [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 01, 2012 2:56 pm

Πλησιασα τον ξαπλωμενο φιλο μου και προσπαθησα να τραβηξω το σπαθι απο την καρδια του.Ομως αυτος αντεδρασε και μου επιασε το χερι με δυναμη.-Δεν εχει νοημα.Ειμαι νεκρος μου ειπε.Δεν μπορουσα να τον ακουω να το λεει αυτο.Να το αποδεχετε ετσι ευκολα.Αρχισα να κλαιω και να τρεμω.-Ελα τωρα...Δεν χρειαζονται αυτα.Εζησα μια καλη ζωη και ειμαι πολυ χαρουμενος που πεθαινω ετσι.Εδω αναμεσα στους nakama μου.Αλλωστε σου ειχα πει οτι αυτη θα ειναι η τελευταια μου περιπετεια μου ειπε και γελασε με δυσκολια.-Μην μιλας και κυριως μην λες τετοια.Θα σε σωσω του ειπα και προσπαθησα και παλι να του βγαλω το σπαθι.-Δεν εχει νοημα σου ειπα!!!μου φωναξε και αιματα πεταχτηκαν απο το στομα του και απο ολες τις πληγες του.-Φερε το φρουτο εδω μου ειπε.Πηγα στο ακεφαλο πτωμα του Captain Solo και το πηρα απο τα χερια του.-Θελω να το φας εσυ.Τον κοιταξα εκπληκτος.-Σου ειπα οτι θελω να εισαι απο τα βασικα μελη της νεας γενιας πειρατων και οι δυναμεις που μπορει να προσφερει ενα φρουτο του διαβολου θα σε βοηθησουν.Αλλωστε και να ζουσα μαλλον θα στο δινα.Για αυτο δεν το εφαγα αμεσως.Απο την μια σκεφτομουν οτι ισως αυτο να με βοηθουσε να γινω πιο δυνατος αλλα απο την αλλη ελεγα οτι ειναι καιρος να δοκιμασει καποιος νεος την τυχη του.Τωρα λοιπον πριν πεθανω στο ζητω σαν τελευταια χαρη.Φα'το αλλα οτι δυναμεις και να σου δωσει μην τις χρησιμοποιησεις ασκοπα.Μην ξεχνας την υποσχεση σου.Θα γινεις ο πιο δυνατος ξιφομαχος στον κοσμο!!!-Ννναι του ειπα με λυγμους 4235 και αρχισα να μασουλαω το φρουτο χωρις καθολου ορεξη.Η γευση του ηταν πολυ ασχημη και γινοταν χειροτερη επειδη μπερδευοταν με το αιμα που ειχα πανω μου και τα δακρυα που εριχνα.Οταν το εφαγα ολο κοιταξα τον Ben.Ειχε ξεψυχησει με ενα μεγαλο χαμογελο.Επεσα πανω στο πτωμα του και ουρλιαξα και εκλαψα οπως ποτε.Πλεον ειχα τις δυναμεις ενος φρουτου του διαβολου αλλα αυτο δεν μου εδινε καμια ευχαριστηση.Θα ανταλαζα ολα τα φρουτα του κοσμου για να ξαναεχω τον φιλο μου.
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!!   [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 07, 2012 12:09 pm

Όνομα: Swiftblades Jim
Haki Points: -
Player of the Month Points:7
Beli: 48.000
Bounty/Fame Points: -
Παρατηρήσεις: Καλή η ιστορία σου αλλά σε κάποια σημεία είχε μια μικρή υπερβολή.
Φάνηκες πολύ δυνατός και αυτό ήταν μεγάλος μειονέκτημα.
http://www.onepiecegr-rpg.com

[Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή-Φρούτο] Treasure Hunt!![Τέλος-Φρούτο]
» [Αρχή-Φρούτο]The Quest[Τέλος-Φρούτο]
» The treasure[Τελος]
» The treasure hunt[Τελος]
» Hunting!!!![Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: