Πλησιασα τον ξαπλωμενο φιλο μου και προσπαθησα να τραβηξω το σπαθι απο την καρδια του.Ομως αυτος αντεδρασε και μου επιασε το χερι με δυναμη.
-Δεν εχει νοημα.Ειμαι νεκρος μου ειπε.Δεν μπορουσα να τον ακουω να το λεει αυτο.Να το αποδεχετε ετσι ευκολα.Αρχισα να κλαιω και να τρεμω.
-Ελα τωρα...Δεν χρειαζονται αυτα.Εζησα μια καλη ζωη και ειμαι πολυ χαρουμενος που πεθαινω ετσι.Εδω αναμεσα στους nakama μου.Αλλωστε σου ειχα πει οτι αυτη θα ειναι η τελευταια μου περιπετεια μου ειπε και γελασε με δυσκολια.
-Μην μιλας και κυριως μην λες τετοια.Θα σε σωσω του ειπα και προσπαθησα και παλι να του βγαλω το σπαθι.
-Δεν εχει νοημα σου ειπα!!!μου φωναξε και αιματα πεταχτηκαν απο το στομα του και απο ολες τις πληγες του.
-Φερε το φρουτο εδω μου ειπε.Πηγα στο ακεφαλο πτωμα του Captain Solo και το πηρα απο τα χερια του.
-Θελω να το φας εσυ.Τον κοιταξα εκπληκτος.
-Σου ειπα οτι θελω να εισαι απο τα βασικα μελη της νεας γενιας πειρατων και οι δυναμεις που μπορει να προσφερει ενα φρουτο του διαβολου θα σε βοηθησουν.Αλλωστε και να ζουσα μαλλον θα στο δινα.Για αυτο δεν το εφαγα αμεσως.Απο την μια σκεφτομουν οτι ισως αυτο να με βοηθουσε να γινω πιο δυνατος αλλα απο την αλλη ελεγα οτι ειναι καιρος να δοκιμασει καποιος νεος την τυχη του.Τωρα λοιπον πριν πεθανω στο ζητω σαν τελευταια χαρη.Φα'το αλλα οτι δυναμεις και να σου δωσει μην τις χρησιμοποιησεις ασκοπα.Μην ξεχνας την υποσχεση σου.Θα γινεις ο πιο δυνατος ξιφομαχος στον κοσμο!!!-Ννναι του ειπα με λυγμους
και αρχισα να μασουλαω το φρουτο χωρις καθολου ορεξη.Η γευση του ηταν πολυ ασχημη και γινοταν χειροτερη επειδη μπερδευοταν με το αιμα που ειχα πανω μου και τα δακρυα που εριχνα.Οταν το εφαγα ολο κοιταξα τον Ben.Ειχε ξεψυχησει με ενα μεγαλο χαμογελο.Επεσα πανω στο πτωμα του και ουρλιαξα και εκλαψα οπως ποτε.Πλεον ειχα τις δυναμεις ενος φρουτου του διαβολου αλλα αυτο δεν μου εδινε καμια ευχαριστηση.Θα ανταλαζα ολα τα φρουτα του κοσμου για να ξαναεχω τον φιλο μου.