| Hunting!!!![Τέλος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Hunting!!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 12:37 am | |
| Έπειτα από την εκτέλεση του πειρατικού πληρώματος το οποίο λιμενόταν την περιοχή κοντά στην Αραμπάστα κ την καταστροφή του στόλου τους, είχε έρθει η στιγμή για μια ακόμα εκκαθάριση που έπρεπε να γίνει. Είχα συγκεντρώσει πληροφορίες απ'το σύστημα παρακολούθησης που είχα στήσει όταν ακόμα ήμουν vice admiral, ένα σύστημα που αποδείχτηκε κ συνεχίζει να αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο, για έναν άνθρωπο ο οποίος είχε ως μεράκι το κυνήγι. Ποιο το κακό με το κυνήγι?? Κανένα απολύτως αν περιορίζεται εκεί που πρέπει. Ο άνθρωπος όμως που είχα βάλει στόχο να πιάσω, είχε ως θήραμα μαρινς! Κάτι τέτοιο ήταν ανεπίτρεπτο να συνεχιστεί κ έπρεπε να το σταματήσω πάση θυσία!!! Και αυτό έχω σκοπό να κάνω!! Θα δώσω ένα τέλος σ'αυτήν την κατάσταση!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Κυρ Απρ 10, 2011 1:51 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Hunting!!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 12:41 am | |
| Έτσι λοιπόν έδωσα τις απαραίτητες οδηγίες στο πλήρωμα μου για την νέα μας κατεύθυνση. Επίσης έκανα μια ενημέρωση σ'όλο το πλήρωμα μου για την δύσκολη αποστολή που έχουμε μπροστά μας κ την οποία πρέπει να βγάλουμε εις πέραν το συντομότερο, γιατί η κατάσταση τίνει να ξεφύγει κ δεν επρόκειτο να επιτρέψω να συνεχιστεί. Όλο το πλήρωμα άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις μου κ πλέον όλοι γνώριζαν το τι πρέπει να κάνουμε. Στην αίθουσα συνεδριάσεων του πλοίου είχα μαζέψει τους αξιωματικούς μου και τους έδωσα μερικά στοιχεία παραπάνω για τον κυνηγό, που πρέπει να συλλάβουμε ή να τελοσπάντων να σταματήσουμε την δράση του με κάθε τρόπο και όταν λέω με κάθε τρόπο το εννοώ. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Hunting!!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 12:49 am | |
| Το πραγματικό όνομα του κυνηγού είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό. Ακόμα και σε μας ήταν δύσκολο να το μάθουμε. Τα μόνα στοιχεία που έχουμε για τον παρελθόν του, είναι κάποιες φήμες από διάφορα κακόφημα μαγαζιά των θαλασσών. Ακούγεται ότι ονομάζεται Τζον Ιλες αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορέσαμε ακόμα να το εξακριβώσουμε. Εμείς τον ξέρουμε με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στους φόνους που κάνει. Αυτό είναι Χ!! Μετά από κάθε του φόνο χαράζει στο στήθος των θυμάτων του το Χ κ έτσι του δόθηκε αυτό το προσονύμιο. Επίσης γνωρίζουμε ότι είναι χρήστης φρούτου του διαβόλου κ συγκεκριμένα του Cerbe Cerbe no Mi, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να μετατρέπεται σε κέρβερο, ένα μυθικό πλάσμα που ήταν φρουρός του κάτω κόσμου! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Hunting!!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 12:57 am | |
| Έχουμε μαζέψει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να τον πιάσουμε. Επίσης γνωρίζουμε το λημέρι του. Αυτό βρίσκεται σ'ένα νησί ονόματι Kilauea. Εκεί θα βρει κ το τέλος η καριέρα του. Το εγγυούμαι προσωπικά εγώ αυτό. Έδωσα το σύνθημα της επίθεσης στους άντρες μου, με το που αντικρίσαμε το νησί. Ένας ανελέητος βομβαρδισμός είχε ξεκινήσει. Το μικρό αυτό νησάκι είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Σκόνη κ καπνός είχαν καλύψει τον ουρανό πάνω απ΄το νησί. Εγώ με μια μικρή ομάδα αντρών μου, αποβιβαστήκαμε στο νησί με μια μικρή βάρκα κ αρχίσαμε την εξερεύνηση του νησιού για να βρούμε τον Χ και να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναπείραζε κανέναν. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Hunting!!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 1:02 am | |
| Έτσι λοιπόν εγώ κ η εξαμελής μου ομάδα αρχίσαμε να τριγυρνάμε γύρω γύρω το νησί και να ψάχνουμε κάθε πιθαμή, κάθε γωνία, να σηκώνουμε κάθε πέτρα που βρίσκαμε μπροστά μας. Δυστυχώς όμως δεν μπορούσαμε να ανακαλύψουμε κανέναν στοιχείο για τον Χ. Τον λόγο τότε πήρε ένας απ'τους άντρες που με συνόδευαν.
-Αντμιραλ Ντεστρο, αποκλείεται να γλίτωσε κανείς μετά από ένα τέτοιο χτύπημα. Είναι σίγουρα νεκρός!! Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να έχει επιβιώσει μετά απ'αυτό!! Δεν έμεινε τίποτα εδώ!!
-Αυτό ακριβώς θέλει να πιστέψουμε κ αυτός!! Ότι είναι νεκρός. Έτσι θα μπορέσει να ξεφύγει ευκολότερα από δω κ έτσι να συνεχίσει την δράση του, ανενόχλητος!!!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Hunting!!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 1:06 am | |
| -Αντμιραλ...εγώ δεν ήθελα....να σας αμφισβητήσω....Δεν το είχα σκεφτεί αυτό....
-Φυσικά κ δεν το είχες σκεφτεί!! Γι'αυτό εγώ έχω αυτή τη θέση κ εσύ εκείνη. Αν δεν μάθεις να σκέφτεσαι κ να κοιτάζεις μπροστά, όχι μόνο δεν θα ανέβεις στην ιεραρχία αλλά θα έχεις κ πάμπολες πιθανότητες να βρεθείς νεκρός σε χρόνο μηδέν!! Μέχρι να βρούμε το πτώμα του σημαίνει ότι ζει κ κρύβεται κάπου για να γλιτώσει. Πρέπει να τον βρούμε πάση θυσία!! Ψάξτε όλο το μέρος και κρατάτε ανοιχτά τα μάτια κ τα αυτιά σας!!
-ΜΑΛΙΣΤΑ!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Hunting!!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 1:21 am | |
| Συνεχίσαμε να ψάχνουμε για τον Χ σ'όλο το νησί αλλά μάταια. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τίποτα. Απ'ότι φαίνεται κρύβεται κάπου κ κρύβεται κ καλά. Πολύ καλά για την ακρίβεια. Αυτό μ'έχει εξιτάρει αφάνταστα. Το κρυφτούλι αυτό ενώ αρχικά με εκνεύριζε τώρα έχει να μου αρέσει πολύ. Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι έχει αρχίσει ώρες τώρα. Το κακό είναι ότι ακόμα κινούμαστε στα τυφλά. Είχαμε ορίσει ένα σημείο συνάντηση μόλις περνούσαν κάποιες ώρες. Το σημείο αυτό ήταν η βάρκα μας. Εκεί συναντηθήκαμε όλοι κ ετοιμάζαμε ένα σχέδιο δράσης για να ανακαλύψουμε επιτέλους τον Χ. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Hunting!!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 1:29 am | |
| Ενώ μιλούσαμε κ ετοιμάζαμε τις επόμενες κινήσεις μας ακούστηκε ξαφνικά ένας θόρυβος. Ερχόταν από κάτι θάμνους λίγο πίσω μας. Αυτή ήταν η πρώτη κίνηση που βλέπαμε εδώ κ ώρες. Το πρώτο μας στοιχείο απ'την στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας επάνω στο νησί. Ομολογώ πως αυτή η εξέλιξη με χαροποίησε. Αλλά η χαρά μου δεν έμελλε να κρατήσει κ πολύ. Μόλις πλησιάσαμε τον θάμνο κ είδαμε τι είχε από πίσω μείναμε όλοι άναυδοι. Ένας μαριν απ'το πλήρωμα μου ήταν πεσμένος κάτω, έχοντας στο στήθος του το σημάδι Χ. Αυτό δεν μπορούσε να εξηγηθεί από κανένας μας. Ξαφνικά γεμίσαμε όλοι απορίες αλλά κ μια αίσθηση ανησυχίας μας πλημμύρισε. Μήπως ο Χ κατάφερε να φτάσει στο πλοίο μου?? Αυτή ήταν η απορία που καρφώθηκε στο μυαλό μου...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Κυρ Απρ 10, 2011 1:35 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Hunting!!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 1:34 am | |
| Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε μες τον πεσμένο μαριν κ να πάρουμε πληροφορίες για το τι είχε γίνει. Η προσπάθεια να του σώσουμε τη ζωή ήταν μάταια. Το μόνο που μπορούσε να γίνει ήταν ο μαριν να ψελίσει δύο κουβέντες...
-Γιατί είσαι εδώ?? Πώς βρέθηκες εδω??
-Είχαν περά..σει..ώρες...ανησυχήσαμε....μια 2η ομάδα ήρθε να...να σας βρει...
-Ανόητοι!!! Οι εντολές μου ήταν ξεκάθαρη!! Κανένας δεν θα μας ακολουθούσε εδώ!!! Τί έγινε με τους υπόλοιπους!!!
-Νεκροί.....
Η τελευταία λέξη του μαριν μου. Έδωσα διαταγή να θαφτεί γρήγορα ενώ εγώ μόνος θα πήγαινα να βρω τον Χ και να εκδικηθώ για τους άντρες μου!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Hunting!!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 1:42 am | |
| Ακολούθησε τις κυλίδες αίματος που είχε αφήσει ο μαριν μου ενώ ερχόταν προς τα εδώ. Έφτασα μέχρι το τέλος της διαδρομής κ εκεί είδα κάτι που με θόλωσε!!! Πέντε επιπλέον μαριν νεκροί με το ίδιο σημάδι στο στήθος κ δίπλα τους να στέκεται ένα τεράστιο σκυλί με τρία κεφάλια. Ένας κέρβερος. Ο Χ ήταν εκεί. Επιτέλους τον βρίσκω!! Τα λόγια ήταν άσκοπα. Τα βλέμματα μας τα έλεγαν όλα. Μίσος κ δίψα για αίμα στα μάτια κ των δύο. Απ'την μία εγώ να θέλω να εκδικηθώ τους άντρες μου κ να τελειώσω τον κυνηγό κ απ'την άλλη αυτός διψασμένος να θέλει να μεγαλώσει τον αριθμό των θυμάτων του και να βάλει στη συλλογή του ένα νέο τρόπαιο. Το κεφάλι ένος άντμιραλ!! Δεν είχα σκοπό να του δώσω τέτοια χαρά όμως. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Hunting!!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 1:50 am | |
| Χωρίς πολλά πολλά η μάχη ξεκινά!!! Ορμάει με λύσσα επάνω μου κ εγώ ταχύτατα πηδάω στον αέρα για να αποφύγω την επίθεση του. Τα τρία του κεφάλια δαγκώνουν με δύναμη τον αέρα κ προσπαθούν να με πιάσουν στα δόντια τους. Εγώ απ'την άλλη με τα τρία μοναδικά κ αγαπημένα μου σπαθιά προσπαθώ να αποκρούσω τα δαγκώματα. Η μάχη μας κρατάει ώρες. Ο ένας επιτήθεται στον άλλο με μεγαλύτερη μανία όσο περνάει η ώρα!! Το αποτέλεσμα όμως είναι γνωστό. Ήταν γνωστό αρκετά πριν ξεκινήσει η μάχη. Είμαι λόγκια κ αυτός ζόαν. Δεν μπορεί να με αγγίξει. Και γι'αυτό με απέφευγε. Αν δεν ήμουν λόγκια ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Ένας άξιος μαχητής αλλά παράλληλα ένας μανιακός δολοφόνος. Μ'ένα άλμα απομακρύνομαι από κοντά του. Σηκώνω το χέρι μου κ του ρίχνω μια ακτίνα ανάμεσα στα μάτια. Και στα τρία κεφάλια. Το τεράστιο ζώο πέφτει κάτω. Ο κυνηγός είναι πια νεκρός. Για σιγουριά καρφώνω κάθε κεφάλι με το σπαθί μου. Έπειτα δίνω τα πίσω πόδια με χειροπέδες από seastone κ τον πετάω στη θάλασσα. Ο Χ δεν υπάρχει πια. Η δράση τελειώνει εδώ κ οι ψυχές όλων των θυμάτων του μπορούν πλέον να αναπαυθούν εν ειρήνη. | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: Hunting!!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 2:47 am | |
| Όνομα: Destro Haki Points: - Player of the Week Points: 7 Beli: 17.000 Bounty/Fame Points: - | |
|
| |
| Hunting!!!![Τέλος] | |
|