.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
76 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 76 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 91, στις Δευ Σεπ 30, 2024 9:26 am

Hunting[Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Hunting[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Hunting[Τέλος]   Hunting[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 9:58 am

Ένα ήρεμο πρωινό κάπου στη θάλασσα....

-Κύριε, κύριε!!
-Τι συμβαίνει και φωνάζεις έτσι εσύ?
-Μας ειδοποίησαν για αναταραχές στο Sabaody Archipelago και πως η κατάσταση εκεί τίνει να γίνει ανεξέλεκτη.
-Τι περιμένετε λοιπόν ψάρακες!! Αλλάξτε γρήγορα κατεύθυνση!!
-Μάλιστα κύριε!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Παρ Μαρ 04, 2011 4:22 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Hunting[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunting[Τέλος]   Hunting[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 3:55 pm

Έχοντας συλλάβει πολλούς πειρατές κ έχοντας συμμετάσχει σε πληθώρα αποστολών εναντια σε πειρατές, ληστές, διεφθαρμένους μαρινς κ επαναστάτες ήρθε επιτέλους η ώρα για μένα να κάνω κάτι που μέχρι τώρα δεν είχα ξανασυναντήσει!! Να σταματήσω ένα μακελειό ανάμεσα σε πειρατές και κυνηγούς επικηρυγμένων. Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω με το πλοίο μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ποιος ξέρει τι θα συναντήσω εκεί. Ίσως υπάρχουν νέες προκλήσεις για μένα, νέοι δυνατοί πειρατές κ αρκετοί ταλαντούχοι μαρινς που θα ψάχνουν μια ευκαιρία για να αναδειχθούν!

Destro
Civilian
Civilian
Destro

Hunting[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunting[Τέλος]   Hunting[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 3:59 pm

Σύμφωνα με την πλήρη αναφορά που λάβαμε λίγο αργότερα, κάποιοι πειρατές προκάλεσαν μια ομάδα κυνηγών και κάπως έτσι ξεκίνησε η κόντρα. Οι πειρατές διέλυσαν στην κυριολεξία την ομάδα των κυνηγών που προκάλεσαν και ως αντίποινα άλλες ομάδες πειρατών άρχισαν να χτυπιούνται με διάφορα πειρατικά πληρώματα που βρίσκονταν στο νησί και η σύρραξη γενικεύτηκε έξω από κάθε λογική. Πειρατές έσφαζαν κυνηγούς και κυνηγοί έσφαζαν πειρατές, χωρίς πλέον να χρειάζεται καμία πρόκληση εκατέρωθεν. Αντιδρούσαν στην όψη μόνο της αντίπαλης παράταξης.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Hunting[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunting[Τέλος]   Hunting[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 4:02 pm

Για τους πειρατές είχα ξεκάθαρη γνώμη χρόνια τώρα. Τομάρια που ΠΡΕΠΕΙ να εξαλειφθούν πάση θυσία, δίχως καμία εξαίρεση. Μολύνουν ακόμα και τον αέρα που αναπνέουν και η ύπαρξη τους και μόνο αποτελεί έγκλημα κατά του κόσμου!! Η άποψη μου για τους κυνηγούς ήταν ουδέτερη. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. ΔΕν τους είχα σε εκτίμησα και τους θεωρούσα ως άξεστους αγροίκους που κάνουν το παν για το χρήμα(και δεν έχω άδικο σ'αυτό), αλλά εφόσον βοηθούσαν στην καταπολέμηση της πειρατίας, αυτό αρκούσε για να δέχομαι την δράση κ την ύπαρξή τους.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Hunting[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunting[Τέλος]   Hunting[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 4:05 pm

Ως γνωστόν ο εχρθός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Αυτό σκεφτόμουν έτσι ώστε να δικαιολογώ την παρουσία και την δράση των κυνηγών. Αλλά η κατάσταση που εξελίσσεται τώρα στο Sabaody είναι υπαιτιότηταν κυνηγών και αλόγιστης χρήσης βίας από μεριά τους. Στο νησί δεν υπάρχουν μόνο πειρατές αλλά και απλοί πολίτες, οι οποίοι τώρα κινδυνεύουν θανάσιμα εξαιτίας της κατάστασης που δημιουργήθηκε. Τώρα καλούμαι εγώ να δώσω λύση.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Hunting[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunting[Τέλος]   Hunting[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 4:07 pm

Το ταξίδι με προορισμό το sabaody είχε ξεκινήσει κανονικά. Ο ήλιος έκαιγε στο κεφάλι μου. Ήταν μια ωραία μέρα, πεντακάθαρη, η θάλασσα ήταν ήρεμη κι έκανε μια γλυκιά ζέστη. Φόρεσα το πουλόβερ μου σαν τουρμπάνι πάνω απ’ το κεφάλι για να προστατευτώ απ’ τον καυτό ήλιο(όχι ότι το είχα ανάγκη αλλά ήταν παιδικό συνήθειο που δεν ήθελα να το κόψω), και βολεύτηκα στη θέση μου, στην πρύμνη του πλοίου. Αυτά τα τελευταία λεπτά ήταν πάντα τα πιο αγωνιώδη. Γιατί ποτέ δεν ήξερες τι μπορεί να βρεθεί μπροστά σου. Ήμουν σίγουρος πως ακόμα κ ως admiral κάποιοι ανόητοι πειρατές θα θελήσουν να με προκαλέσουν.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Hunting[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunting[Τέλος]   Hunting[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 4:10 pm

Μόλις πλησιάσαμε στο Sabaody συναντήσαμε το πρώτο πειρατικό πλοίο το οποίο έφευγε για να γλιτώσει απ'το μένος των κυνηγών. Το πειρατικό πλοίο ήταν ίσια μπροστά μας και συνέχισε να μας πλησιάζει. Διέταξα όλους τους άντρες να ετοιμαστούν για μάχη!!
-Ετοιμάστε τα κανόνια, πάρτε τα σπαθιά σας! Όλοι οι άντρες στο κατάστρωμα.
Μια ακόμα μάχη με πειρατές σίγουρα θα μας άνοιγε την όρεξη για τη συνέχεια.
Το πειρατικό πλόιο δεν είχε καταλάβει ακόμα την παρουσία μας. Δεν πρέπει να ήταν κ πολύ έμπειροι πειρατές ή ίσως κοιτούσαν μόνο πίσω μπας και τους καταδιώκει κανένας.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Hunting[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunting[Τέλος]   Hunting[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 4:11 pm

Βρεθήκαμε σε απόσταση βολής. Είμασταν έτοιμοι να προκαλέσουμε πολλαπλές ζημιές στους πειρατές.
-ΠΥΡ!!!! Δίνω την εντολή κ τα κανόνια μας αρχίζουν το ανελέητο σφυροκόπημα εναντίον των πειρατών. Οι καημένοι δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντι σ'έναν admiral.
Οι πειρατές δείχνουν ανύμποροι να αντιδράσουν. Τους είχαμε αιφνιδιάσει και όλα τα περιθώρια αντίδρασης είχαν εξαφανισθεί. Έπεσαν θύματα των ορέξεών μας. Μια κανονόμπαλα χτυπάει το κεντρικό τους κατάρτι με αποτέλεσμα αυτό να πέσει επάνω στη γέφυρα του πλοίου τους κ να σκοτώσει αρκετούς απ'αυτούς. Εμείς δεν σταματήσαμε να τους βομβαρδίζουμε.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Παρ Μαρ 04, 2011 4:21 pm, 1 φορά
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Hunting[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunting[Τέλος]   Hunting[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 4:13 pm

Αντίθετα συνεχίζα να βαράμε μέχρι το πλοίο τους να βυθιστεί εντελώς. Μια μεγάλη φωτιά τυλίγει το πειρατικό πλοίο.
-Παύσατε πυρ!
Δεν είχε πλέον νόημα να τους χτυπάμε. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Το πειρατικό πλοίο άρχισε να βυθίζεται κ οι πειρατές δεν θα αποτελούσαν πλέον πρόβλημα για μας ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Ένας αντίπαλος λιγότερος. Μετά απ'αυτό το πλοίο μου έδεσε στο λιμάνι και ένα άγημα στρατιωτών κατέβηκε με σκοπό να επιβάλλει την τάξη σε συνεργασία με τους αφινιασμένους κυνηγούς, οι οποίο τώρα θα πρέπει να συγκρατηθούν για να μην έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Hunting[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunting[Τέλος]   Hunting[Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 04, 2011 4:19 pm

Άρχισα να τριγυρνάω σε διάφορες περιοχές που ακουγόταν ο ήχος της μάχης. Όπου έβλεπα πειρατές, χρησιμοποιούσα τις δυνάμεις μου για να τους περιορίσω. Το κυνήγι μόλις είχε αρχίσει. Έπειτα από αρκετές γύρες, ένα μεγάλο πλήθος πειρατών είχε εξουδετερωθεί και έτσι περιορίστηκαν στο ελάχιστο οι διαμάχες και οι απώλειες ανθρώοινων ζωών. Απ'την στιγμή που η κατάσταση έγινε ελεγχόμενη και πάλι παρέδωσα την επίβλεψη σ'ένα rear admiral που είχε έρθει απ'τα κεντρικά με αρκετά μεγάλη συνοδεία, έτσι ώστε να διατηρήσει την κατάσταση όπως την άφησα εγώ. Σε σχετική ηρεμία. Του έδωσε κάποιες οδηγίες για να μπορέσει να λειτουργήσει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που είχαν δημιουργηθεί. Η δική μου δουλειά εδώ είχε τελειώσει. Έτσι ξαναγύρισα στο πλοίο μου και ετοιμάστηκα για τον επόμενο προορισμό μου.
Armageddon
Administrator
Administrator
Armageddon

Hunting[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunting[Τέλος]   Hunting[Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 06, 2011 6:25 pm

Όνομα: Destro
Haki Points: 0
Player of the Week Points: 7
Beli: 16,000
Bounty/Fame Points: 0

Hunting[Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Hunting!!!![Τέλος]
» [Τελος] Nuclear Hunting!
» The Hunting Begins![Τέλος]
» [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!!
» [Τελος] Hunting Snow και επικυριξη

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: