.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
70 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 70 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 91, στις Δευ Σεπ 30, 2024 9:26 am

The Hunting Begins![Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

The Hunting Begins![Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 14, 2012 4:53 am

Έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια από τότε που άφησα το πατρικό μου και αποφάσισα να ασχοληθώ με το κυνήγι των πειρατών, αν και μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κάποιον που να μπορεί να μου χαρίσει μια ενδιαφέρουσα μάχη. Ο καιρός είναι πολύ καλός και ο ουρανός γαλάζιος γεμάτος από κάτασπρα σύννεφα. Έχω ξαπλώσει και λιάζομαι στον ήλιο που φωτίζει όλη τη γη και πιάνω την κιθάρα μου να παίξω ένα τραγουδάκι. Η μελωδία που ακούγεται με χαλαρώνει και σχεδόν με αποκοιμίζει ώσπου ο ενοχλητικός ήχος από το Den Den Mushi με διακόπτει. Δεν πιστεύω να είναι πάλι αυτοί οι Marines και να θέλουν να μου αναθέσουν κάποια αποστολή.
-Hajime Busuzima εδώ. Ποιος με ζητάει;
-Εδώ η κεντρική βάση των Marine της West Blue. Έχουμε ένα αίτημα για σένα.
-Πάλι εσείς; καλά δεν βαρεθήκατε να μου ζητάτε συνέχεια να κάνω τις δουλειές σας; Άντε πείτε τι με θέλετε; Ακούω.

-Λάβαμε ένα μήνυμα από τους Bounty Hunters του Barrie Island πως χρειάζονται βοήθεια. Τους επιτέθηκαν οι Red Crown Pirates και δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν μόνοι τους.
-Red Crown Pirates; Δεν τους έχω ξανακούσει. Είναι καινούριοι στα μέρη μας;
-Ναι δεν έχει περάσει πολύς καιρό από τότε που τους πρωτοακούσαμε. Δεν ξέρουμε πολλά για αυτούς παρά μόνο το όνομα του καπετάνιου τους, Hairy Jack.

-Ωραία φάση μου ακούγεται. Και εγώ τι πρέπει ακριβώς να κάνω;
-Αυτό που θέλουμε εμείς από σένα είναι να πας εκεί και να τους βοηθήσεις μέχρι να φτάσουν ενισχύσεις από το ναυτικό. Μετά θα είσαι ελεύθερος να φύγεις.
-Μου αρέσει! Και πόσα θα με πληρώσετε;
-Μην ανησυχείς για αυτό. Θα πάρεις καλά λεφτά.
-Χαίρομαι όταν συμφωνούμε. Αλλά θέλω να ξέρω και ακριβές ποσό.
-Περίπου στα τριάντα χιλιάδες Beli.
-Λέγε μου τέτοια. Λοιπόν αποφάσισα να σας την κάνω την χάρη.
-Η προσφορά σου θα μας είναι πολύ χρήσιμη. Ξεκίνα αμέσως τώρα για το Barrie Island. Αντίο.
Κλείνω το Den Den Mushi και βάζω πλώρη για τα νέα μου θηράματα. Λες να είναι δυνατοί αυτοί οι Red Crown Pirates; Ποιος ξέρει; Εύχομαι μόνο να έχουν πολύ αίμα να χύσουν...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Σαβ Φεβ 18, 2012 3:04 am, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 14, 2012 9:53 am

Κατευθύνομαι προς το Barrie Island για τη νέα μου αποστολή. Μακάρι αυτή τη φορά να παραβρεθώ σε ενδιαφέρουσες μάχες και να μην είναι πάλι βαρετά όπως τις προηγούμενες φορές. Τόσο καιρό που βρίσκομαι στη West Blue και δουλεύω σαν Bounty Hunter δεν έχω συναντήσει δυνατό αντίπαλο που να μπορεί να με κοντράρει. Να δούμε τώρα τι μπορεί να κάνει και ο Hairy Jack. Έπειτα από πέντε ώρες ταξιδιού φτάνω στο νησί και αφού δένω τη σχεδία μου στο λιμάνι για να μην τη χάσω και παίρνω την κιθάρα μου πηγαίνω στην αγορά. Έχω ακούσει πως η πόλη εδώ είναι αρκετά πλούσια ενώ έχει και ένα φημισμένο λιμάνι καθώς και μια μεγάλη εμπορική ζωή και για αυτό το λόγο είναι πόλος έλξης για πολλούς πειρατές. Αν και από ότι ξέρω οι κυνηγοί του νησιού τους έχουν υπό έλεγχο αυτή τη φορά θα τα βρήκαν σκούρα. Κοιτάω γύρω μου και βλέπω μια μικρή νέκρα, σχεδόν κανένας δεν είναι στην κεντρική αγορά. Τα περισσότερα σπίτια είναι κλειδαμπαρωμένα και τα καφενεία με τις ψησταριές σχεδόν άδεια. Μπαίνω σε μία ταβέρνα για να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη τι ακριβώς έχει συμβεί με τους Red Crown Pirates. Πάω στην μπάρα και παραγγέλνω μία μπύρα να πιω και να ξεμουδιάσω από ένα μεγάλο, κουραστικό ταξίδι. Αφού μου τη φέρνει ο ιδιοκτήτης του κάνω κάποιες ερωτήσεις για να πληροφορηθώ για την κατάσταση που επικρατεί.
-Καλησπέρα φίλε. Πως πάει;
-Όχι και τόσο καλά θα έλεγα.
-Ναι είδα πως υπάρχει νέκρα έξω στην αγορά αλλά αυτά που έχω ακούσει για αυτό το νησί είναι εντελώς διαφορετικά. Εγώ ξέρω πως σφύζει από ζωή και έχει πολλούς τουρίστες.
-Έτσι είναι τα πράγματα νεαρέ μου. Αλλά δυστυχώς τις τελευταίες μέρες μας επιτέθηκαν οι Red Crown Pirates που ακόμα και οι κυνηγοί του νησιού το βρήκαν δύσκολο να τους πολεμήσουν.
-Ναι έχω πληροφορηθεί για αυτό.
-Και που λες όλοι έχουν κλειδωθεί στα σπίτια τους γιατί φοβούνται.
-Ναι αλλά εγώ δεν είδα πειρατές στον δρόμο μου. Γιατί κρύβεστε;
-Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Μπορεί να μην υπάρχουν πειρατές αλλά όμως τώρα που οι Bounty Hunters είναι απασχολημένοι όποιος και να μας επιτεθεί, θα είμαστε απροστάτευτοι και ευάλωτοι.
-Μάλιστα, κατάλαβα. Αλλά τώρα είμαι εγώ εδώ και θα τελειώσω γρήγορα αυτή την ιστορία. Με έστειλαν οι Marines για να σας βοηθήσω μέχρι να στείλουν ενισχύσεις.
-Να έχεις την ευχή μου αγόρι μου. Αν τους ξεφορτωθούμε από μένα ότι θέλεις. Όλα κερασμένα.
-Να σαι καλά. Τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει από τα χέρια μου. Πάω να σφάξω μερικούς γιατί έχω καιρό να γευτώ αίμα...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 14, 2012 10:24 am

Καθώς βγαίνω από την ταβέρνα ένας τύπος έρχεται και με αρπάζει από το μπράτσο λέγοντας μου να τον ακολουθήσω γρήγορα γιατί είναι ανάγκη. Εγώ σταματάω όμως και τον σπρώχνω λίγο μακριά μου ζητώντας εξηγήσεις.
-Εσύ ποιος είσαι και έρχεσαι και με τραβάς έτσι; Γνωριζόμαστε από κάπου;
-Όχι, πρώτη φορά σε βλέπω από κοντά. Αλλά έχω την περιγραφή σου. Εσύ δεν είσαι ο Hajime Busuzima;

-Ναι ο ίδιος αλλά εσύ από και ως που γνωρίζεις το όνομα μου;
-Μας έστειλαν οι Marines φωτογραφία σου και μας είπαν πως θα ερχόσουν για να ενταχθείς και εσύ στο πλευρό μας εναντίων αυτών των άθλιων πειρατών.
-Ώστε είστε ήδη πληροφορημένοι. Μόνο ένα θέλω να ξέρω. Που βρίσκεται ο εχθρός. Τα άλλα αφήστε τα πάνω μου.
-Έλα μαζί μου. Θα πάμε αμέσως στο πεδίο της μάχης. Να πάρε και αυτή εδώ την καραμπίνα. θα σου φανεί χρήσιμη στη μάχη.
Αφού μου την δίνει εγώ την σπάω στο γόνατο μου και ύστερα την πετάω στον αέρα ενώ ταυτόχρονα πιάνω την κιθάρα μου και ξεκινάω το τραγούδι.
-Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα όπλα... Νταραν, νταραν, νταραν... Έχω μυς και είμαι τούμπανο... Νταραν, νταραν, νταραν... Τους πλακώνω όλους στο ξύλο... Νταραν, νταραν, νταραν... Και κανένας δεν μπορεί να μου την κάνει.
-Ωραίο τραγούδι, με νόημα μπορώ να πω. Αλλά μην είσαι εγωιστής τώρα και πάρε αυτήν σου λέω. Να θα σου δώσω άλλη. Θα φας πάρα πολλούς με αυτήν εδώ.
-Κοίτα να δεις. Προσφέρθηκα να σας δανείσω τις πολεμικές μου ικανότητες αλλά ο τρόπος που θα παλέψω καθορίζεται από μένα και κανέναν άλλον. Κατάλαβες; 1111
-Ναι, ναι κατάλαβα. Λοιπόν πάμε. Θα μας περιμένουν οι άλλοι. Τόσες μέρες πολεμάμε και ακόμα κανένα αποτέλεσμα.
-Καλά και γιατί δεν ειδοποιήσατε την κυβέρνηση από την αρχή;
-Νομίζαμε ότι τους έχουμε αλλά δυστυχώς ακόμα και εγώ ο τρομερός, υπερδύναμος Loser Hakusho μπόρεσα να ηττηθώ.
-Ώστε Hakusho είναι το όνομα σου.
-Ναι σωστά. Τόσα χρόνια έχω κερδίσει πόσους πειρατές και εξαφανίσει από προσώπου γης άλλους τόσους μα αυτοί είναι οι πρώτοι που με δυσκολεύουν.
-Πες μου πως έχει τώρα η κατάσταση. Αυτό με ενδιαφέρει τώρα μόνο.
Έτσι συνεχίζουμε το δρόμο μας για το μέτωπο όπου γίνεται η μάχη...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 14, 2012 10:45 am

-Τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Οι δικοί μας πολεμάνε εδώ και μέρες με τους πειρατές. Ο καπετάνιος τους ήταν τραυματίας και το είχαν σε μια σπηλιά για να τον θεραπεύσουν.
-Και εσείς που το ξέρατε αυτό;
-Μόλις είδαμε πως ο καπετάνιος τους δεν ήταν μαζί τους βάλαμε κάποιους από εμάς να ψάξουν και τον βρήκαν. Αυτό έγινε προχθές. Όλοι οι πειρατές τότε ξεχύθηκαν και όρμησαν στη μάχη.
-Και που γίνεται αυτή η μάχη;
-Σε μια βραχώδη περιοχή, κοντά στην παραλία. Είναι στην άλλη άκρη του νησιού. Ευτυχώς που τους προλάβαμε πριν φτάσουν την πόλη γιατί τότε θα ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα.
-Είμαι έτοιμος να ρίξω κορμιά.
-Το μόνο πρόβλημα είναι πως λείπει ο αρχηγός μας. Εκεί σε χρειαζόμαστε, να μας καθοδηγείς γιατί χωρίς αυτόν είμαστε άνω κάτω.
-Και αυτός γιατί δεν έρχεται να σας βοηθήσει;
-Χτες ξεκίνησε για να παλέψει με τον καπετάνιο τους, τον Hairy Jack και δεν έχει γυρίσει ακόμα. Οπότε δεν έχουμε κάποιον να κουνάει τα νήματα και να μας δίνει ορθές εντολές.
-Δυστυχώς εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπος. Μόνο τις το ξύλο λατρεύω και όχι να κάθομαι να διατάζω.

-Και τι θα κάνουμε τώρα;
-Πολύ απλό. θα πάω εγώ να πολεμήσω τον Haity Jack για να επιστρέψει ο αρχηγός σας.
-Πολύ καλή ιδέα. Αλλά θα πρέπει να βιαστείς γιατί αν καθυστερήσεις το χάσαμε το παιχνίδι.
-Να μου έχεις εμπιστοσύνη. Βασίσου πάνω μου.
Μετά από κάποια ώρα τρεξίματος καταλήγουμε στο σημείο όπου γίνεται η μάχη και παντού βλέπω ανθρώπους να σκοτώνονται. Πτώματα, αίματα, σπαθιά και σφαίρες καλύπτουν το έδαφος. Στενοχωριέμαι μόνο και μόνο που δεν πλάκωσα και εγώ μερικούς. Αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω και εγώ το μερίδιο μου...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 14, 2012 11:06 am

Από εδώ που βρίσκομαι μπορώ να δω το πλοίο των πειρατών. Ένα μεγάλο αρχοντικό πλοίο, πλουσιοπάροχο και έχει για σημαία μία νεκροκεφαλή με ένα κόκκινο στέμμα και δύο κόκαλα από πίσω της.
-Λοιπόν προς τα που είναι η σπηλιά όπου θα βρω το αφεντικό σας;
-Θα πας κατέβεις αυτή την πλαγιά και στο δεξί σου χέρι στα διακόσια πεντακόσια μέτρα θα δεις μια σπηλιά. Εκεί θα τον βρεις.
-Και πως τον λένε;
-Mayuri Sanrin είναι το όνομα του. Και πάλι σε ευχαριστούμε για αυτό που κάνεις για εμάς.
-Έχει καλά λεφτά αυτή η δουλειά. δεν μπορώ να πω όχι. Θα τα πούμε αργότερα.
Έτσι ξεκινάω για τη σπηλιά για να δώσω στον αρχηγό των Bounty Hunters την ευκαιρία να ενωθεί με τους δικούς του για να μπορέσουν να κερδίσου τη μάχη. Πριν καλά καλά φτάσω στη μέση της διαδρομής δύο πειρατές σκάνε μύτη μπροστά μου. Ο ένας κρατάει κουζινομάχαιρο και ο άλλος ένα κατάνα. Φαίνονται τρομερά θυμωμένοι και εξαγριωμένοι που τα μάτια τους έχουν πάρει φωτιά.
-Για που το έβαλες μεγάλε; Πας κάπου;
-Μήπως θα ήθελες να σου δείξουμε το δρόμο;
-Χμμ! Φύγετε αμέσως από το δρόμο μου αλλιώς θα το πληρώσετε. Δεν έχω ώρα να καθυστερήσω.
-Χαχαχα! Είσαι αστείος. Για να σε δούμε τι αξίζεις ή είσαι μόνο λόγια;
-Έχετε Bounty ή είστε απλά μέλη του πληρώματος;
-Και εσένα τι σε νοιάζει αυτό;
-Κατάλαβα. Θα είμαι ένας άχρηστος αν καθίσω να παλέψω μαζί σας όταν δεν θα βγάλω τίποτα από τα κεφάλια σας. Κάντε στην άκρη λοιπόν. θα μετρήσω μέχρι το τρία. Ένα!
-Και πάλι τι θα μπορέσεις να μας κάνεις, ε;
-Δύο!
-Ήρθε η ώρα να πεθάνεις. Πες αντίο στη ζωή σου.
-Τρία! Την πατήσατε.
Αμέσως τρέχω και αφού τους αποφεύγω, κάνω στον ένα κεφαλοκλείδωμα και του σπάω το λαιμό αφήνοντας νεκρό στο έδαφος. Ο άλλος πάει τα το σκάσει αλλά εμφανίζομαι πολύ γρήγορα δίπλα του και του ρίχνω μπουνιά στην κοιλιά. Ύστερα παίρνω το κατάνα του και το καρφώνω στο κεφάλι του. Συνεχίζω για τη σπηλιά και τους παρατάω κάτω νεκρούς.
-Εγώ μέτρησα...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Φεβ 14, 2012 11:32 am

Φτάνω και μπαίνω μέσα στη σπηλιά όπου βλέπω δύο άντρες να πολεμάνε άγρια και πολύ έντονα. Έχουν και οι δύο κουραστεί αρκετά ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από ότι δείχνουν. Πλησιάζω και αφού με βλέπουν αμέσως παγώνουν και σταματάνε τη μάχη.
-Ποιος είσαι εσύ;
-Hajime Busuzima με λένε. Ψάχνω τον Mayuri Sanrin. Ποιος είναι από τους δυο σας;
-Εγώ είμαι αυτός. Kαι ποιος ο λόγος να θέλεις να με βρεις;
-Πρέπει να σου πω να φύγεις και να τον αφήσεις αυτό σε εμένα.
-Τι είναι αυτά που λες; Δεν μπορώ να εγκαταλείψω την μάχη σαν φοβητσιάρης και να φύγω.
-Κι όμως θα το κάνεις. Οι δικοί σου σε χρειάζονται περισσότερο από ότι το να βρίσκεσαι εδώ πέρα. Αυτόν μπορώ να τον κανονίσω και μόνος μου.
-Εσύ πως και ήρθες να μας βοηθήσεις; Γιατί να σε πιστέψω;
-Δεν σε υποχρεώνει κανένας. Εγώ απλώς ήρθα εδώ γιατί μου είπαν οι Marines πως στείλατε μήνυμα και χρειάζεστε βοήθεια. Θα πάρω καλά λεφτά και είπα να προσφερθώ.
-Ενδιαφέρουσα ιστορία. Τι θα κάνεις; Θα φύγεις και θα αφήσεις τη μάχη μας στη μέση, ε Sanrin;
-Και φυσικά όχι. Δεν θα τα παρατήσω με τίποτα.
-Από ότι μου είπε ο Loser Hakusho εκεί θα τους είσαι πιο πολύ χρήσιμος. Θέλουν κάποιον να τους δώσει σωστές εντολές και οδηγίες για να κινηθούν στη μάχη.
-Hakusho είπες; Αποκλείεται τότε να λες ψέματα. Ναι αλλά δεν μπορώ και να αφήσω τη μάχη μου στη μέση.
-Θα την συνεχίσω εγώ για σένα. Έτσι και αλλιώς είναι κουρασμένος και δεν θα μου πάρει πολύ ώρα να τον κερδίσω.
-Ώστε την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, γατάκι!!!
-Μην μου λες εμένα έτσι! 423425
-Μην του δίνεις σημασία. Θέλει απλώς να σε νευριάσει. Ξέρεις όμως ποια είναι η δουλειά σου.
-Ναι έχεις δίκιο. Πάω λοιπόν. Ελπίζω να μην χάσεις.
-Να σαι σίγουρος για αυτό. Δεν έχω γνωρίσει ήττα ποτέ στη ζωή μου... 756765
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 16, 2012 4:58 am

-Ώστε θα πολεμήσουμε μαζί τώρα; Για να δούμε τι αξίζεις!
-Δυστυχώς για σένα πάρα πολλά και θα τις φας άσχημα. Δεν μπορώ να κρατηθώ όταν τόσα πολλά χρήματα με περιμένουν. Θέλω να γευτώ το αίμα σου. 64647657
-Χαχαχα! Με κάνεις και γελάω. Μην με υποτιμάς επειδή είμαι κουρασμένος λιγάκι. Δεν θα είμαι εύκολος αντίπαλος.
-Χαίρομαι να το ακούω αυτό. Ελπίζω να έχω μια ενδιαφέρουσα μάχη και να μην βαρεθώ από νωρίς.
-Μάζεψε λίγο τα λόγια σου και δείξε μου τις ικανότητες σου. Μόνο μην φύγεις τρέχοντας όταν καταλάβεις τη δύναμη μου.
-Αυτό δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ.
-Ωραία λοιπόν. Σου έρχομαι. Ετοιμάσου να πεθάνεις.
Αμέσως μου ορμάει και τραβάει το σπαθί του για να με χτυπήσει αλλά εγώ επειδή είμαι γρήγορος αλλά και επειδή αυτός είναι κουρασμένος κάνω ένα άλμα στα δεξιά και τον αποφεύγω. Ύστερα τρέχω κατά πάνω του για να του τραβήξω μία γροθιά στο πρόσωπο. Αυτός γυρνάει και πιάνοντας μου το χέρι με σταματάει. Παγώνω για λίγο γιατί μέχρι τώρα είναι ο πρώτος που μπόρεσε να προλάβει την ταχύτητα μου. Με αφήνει όμως και εγώ απομακρύνομαι από κοντά του κάνοντας δέκα βήματα προς τα πίσω.
-Βλέπω έχεις κάποιες ικανότητες!
-Μπορώ να πω το ίδιο και για σένα.
-Πρώτη φορά συναντάω κάποιον στη ζωή μου που μπορεί και προλαβαίνει την γρηγοράδα μου. Συγχαρητήρια για αυτό.
-Χμμ! Ευχαριστώ. Είσαι όντως πολύ γρήγορος αλλά δεν έχεις μυαλό.
Έρχεται πάλι προς τα μένα, πηδάει στον αέρα και κάνει μια περίεργη περιστροφή και πέφτει πάνω μου με τρομερή δύναμη. Τελευταία στιγμή καταφέρνω να μην υποστώ σοβαρή ζημιά καθώς πρόλαβε και με τραυμάτισε λίγο στην δεξιά ωμοπλάτη. Βρίσκω όμως την ευκαιρία και του ρίχνω μια φουσκιά και τον πετάω κάποια μέτρα πίσω. Χωρίς να χάσω ευκαιρία τώρα που είναι ευάλωτος τον αρχίζω στις κλωτσιές και στις μπουνιές με αποτέλεσμα να καταλήξουμε έξω από τη σπηλιά. Λίγο πριν του δώσω το τελειωτικό χτύπημα εξαφανίζεται από μπροστά μου και βγαίνει από πίσω μου. Πάει να με καρφώσει αλά αργεί πολύ και έτσι του ξεφεύγω και πετάγομαι μακριά του.
-Ποτέ δεν ζήτησα ελεημοσύνη!
-Ποτέ δεν έδειξα έλεος σε κανέναν.
-Μισώ πολύ τους ψεύτες.
-Και εγώ το ίδιο. Ποτέ δεν μου άρεσε να λέω ψέματα στους άλλους...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 16, 2012 5:15 am

-Μα τι είναι αυτά που λες; Θα μπορούσες να με είχες τελειώσει πριν λίγο αλλά καθυστέρησες και μόνο για αυτό κατάφερα να φύγω. Γιατί το έκανες αυτό;
-Δεν έκανα τίποτα τέτοιο. Απλώς είμαι κουρασμένος και έχει μειωθεί η ταχύτητα μου.-Ξέρω πως δεν λες αλήθεια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο.
-Λυπάμαι αλλά ότι σου λέω είναι η πάσα αλήθεια. Αν δεν σου αρέσει και θέλεις να πιστεύεις άλλα αυτό δεν είναι δικό μου θέμα.
-Δεν μου αρέσει να με λυπούνται. Αν είναι να πεθάνω σε μάχη τότε θέλω να ξεψυχήσω με τιμή και δόξα. Όχι να σωθώ επειδή με λυπήθηκαν.
-Αφού αυτή είναι η επιθυμία σου τότε προετοιμάσου να σε σκοτώσω.
Τρέχει τόσο γρήγορα ου δεν μπορώ να δω τις κινήσεις του. Ξαφνικά τον βλέπω δίπλα μου να μου χαμογελάει και να μου ψιθυρίζει κάτι. Το μυαλό μου όμως έχει θολώσει και δεν μπορώ να ακούσω τι μου λέει. Με μαχαιρώνει στα πλευρά και εγώ πέφτω κάτω ενώ αρχίζω να χάνω τις αισθήσεις μου.
-Από ότι φαίνεται δεν ήταν γραφτό να σε κερδίσω. Χάρηκα πάντως που ήσουν ένας από τους αντιπάλους μου.
-Έδωσες μια πολύ καλή μάχη. Μην πεθάνεις μικρέ. Κάποια μέρα θα σε περιμένω να πολεμήσουμε πάλι. Αντίο.
Τα μάτια μου κλείνουν και ίσα που ακούω γύρω μου κάποιες φωνές να λένε το όνομα μου. Κάποιος έρχεται δίπλα μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι.
-Busuzima, Busuzima. Είσαι καλά; Ξύπνα; Με ακούς;
Ξαφνικά λιποθυμάω και αφήνω τη ζωή μου στην τύχη της. Λες να πέθανα ή είμαι ακόμα ζωντανός; Τελικά είμαι ακόμα στη γη. Ξυπνάω μετά από κάποια ώρα και βρίσκομαι ξαπλωμένος σε ένα μεγάλο δωμάτιο με τον Hakusho να έχει αποκοιμηθεί σε μια καρέκλα που είναι ακριβώς δίπλα μου.
-Hakusho; Ξύπνα μωρέ. Θέλω να μιλήσουμε.
-Ε, ε τι έγινε; Που είμαι; Ποιος μίλησε; 0500 Busuzima ξύπνησες βλέπω! Πως είσαι; Πως αισθάνεσαι;
-Μια χαρά είμαι αλλά πονάω λίγο στα πλευρά και νιώθω ένα τσιμπηματάκι στον δεξιό ώμο. Αλλά θα μου περάσει δεν αγχώνομαι.
-Χαίρομαι πολύ για σένα.
-Πόσες μέρες είμαι σε κόμμα;
-Περίπου δέκα...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 16, 2012 5:41 am

-Πόσες;;; 063 Και καλά γιατί δεν με ξυπνήσατε;
-Ο γιατρός του νησιού είπε να σε αφήσουμε στο νοσοκομείο μέχρι να σηκωθείς από μόνος σου γιατί έτσι θα ανάρρωνες πλήρως. Όπως και έγινε αφού μου είπες πως ένιωσες καλύτερα.
-Όντως αισθάνομαι πολύ καλά. Αλλά η μάχη πως πήγε;
-Την ώρα που σε βρήκα εγώ είχανε ήδη έρθει οι Marines και μας βοήθησαν να κερδίσουμε τους πειρατές αν και χάσαμε και εμείς αρκετούς. Πολλοί είναι στο νοσοκομείο και παίρνουν διάφορες θεραπείες.
-Ωραία χαίρομαι που κερδίσατε. Οι Marines που είναι τώρα;
-Έφυγαν; Αποκλείεται! 42521
Αμέσως πάω να σηκωθώ να πάρω τα πράγματα μου και να πάω να τους βρω αλλά ο Hakusho με σταματάει και με σπρώχνει πίσω στο κρεβάτι.
-Κάτσε κάτω. Δεν μπορείς να σηκωθείς ακόμα. Θα περάσουν δύο τρεις μέρες για να φύγεις.
-Ναι αλλά τα λεφτά μου. Πότε θα τα πάρω; Δεν το πιστεύω πως με κορόιδεψαν. 7474
-Κανένας δεν σε κορόιδεψε. Άφησαν ένα σακουλάκι γεμάτο Beli και με διέταξαν να στο δώσω όταν είναι να φύγεις από το νησί και πως η αποστολή σου τελείωσε.
-Ευτυχώς που τα έδωσαν γιατί θα το πλήρωναν πολύ ακριβά. Τώρα το θυμήθηκα! Ο καπετάνιος τους που είναι τώρα;
-Αυτό δεν το ξέρουμε. Δυστυχώς κατάφερε να ξεφύγει. Όταν εμείς σε βρήκαμε δεν είδαμε κανέναν. Αν και το πλοίο τους είναι ακόμα εδώ αυτός χάθηκε.
-Μάλιστα. Ώστε δεν τον πιάσατε.
-Όχι αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να κάνει χωρίς πλήρωμα. Το ναυτικό ακόμα τον ψάχνει σε όλα τη West Blue Sea. Οπότε αργά ή γρήγορα θα τον βρούνε.
-Αυτό ήταν. Οι Red Crown Pirates έφτασαν στο τέλος τους...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Σαβ Φεβ 18, 2012 3:05 am, 1 φορά
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 16, 2012 5:56 am

-Α! Επίσης κάτι που ξέχασα να σου πω. Έχεις και ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον αρχηγό μας, Mayuri Sanrin. Είπε πως χάρη στη βοήθεια σου που μπόρεσες και κράτησες τον Hairy Jack κατάφερε να μας συντονίσει και έτσι να μη πεθάνουν πολλοί από εμάς στη μάχη.
-Τη δουλειά μου έκανα εγώ. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αυτό για μένα.
-Δεν έχει σημασία. Εμείς οφείλουμε να σου πούμε ευχαριστώ.
-Εντάξει τώρα αυτά. Να σου πω η κιθάρα μου που είναι; Δεν πιστεύω να χάθηκε; Γιατί την άφησα σε μια ταβέρνα πριν πάω στο πεδίο της μάχης.
-Όχι, όχι! Σπίτι μου την έχω για να μην την πάρει κανείς. Αλλά και να χαθεί θα σου πάρουμε άλλη.
Πετάγομαι από το κρεβάτι μου και τον πιάνω από τον λαιμό έχοντας ένα πολύ άγριο και σκληρό βλέμμα.
-Μην τολμήσεις να το ξαναπείς αυτό, κατάλαβες;
-Ναι, ναι συγγνώμη. Άσε με όμως τώρα γιατί κοντεύω να σκάσω.
Αφού επανέρχομαι στα λογικά μου τον αφήνω και κάθομαι στο κρεβάτι.
-Συγχώρεσε με δεν ξέρω τι με έπιασε. Αλλά αν χαθεί αυτή η κιθάρα είναι σαν να χάνω την ίδια μου τη ζωή.
-Εμένα με συγχωρείς, δεν το ήξερα αυτό.
-Εντάξει δεν πειράζει. Αυτή η κιθάρα είναι το μόνο πολύτιμο πράγμα που έχει μείνει στη ζωή μου. Όποιος τολμήσει και την πειράξει θα τον σκοτώσω.
-Δώρο από κάποιον αγαπημένο, να υποθέσω;
-Ναι ακριβώς. Ένα δώρο που πρέπει να το κρατάω στα χέρια μου μέχρι να πεθάνω.
-Αν θέλεις μπορείς να μου μιλήσεις, να σου φύγει ένα βάρος.
-Λυπάμαι αλλά δεν θέλω να το συζητήσω. Είναι κάτι που συνέβη πριν πολλά χρόνια και δεν θέλω να το θυμάμαι γιατί στενοχωριέμαι.
-Όπως θέλεις αλλά αν καμιά μέρα νιώσεις πως θέλεις να μου μιλήσεις-
-Όχι σου είπα και μην το αναφέρεις ξανά... 97897
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 16, 2012 6:20 am

-Εντάξει τότε ας αλλάξουμε θέμα.
-Πάμε να φύγουμε λέω εγώ. Βαρέθηκα εδώ.
-Όχι πρέπει να μείνεις εδώ σύμφωνα με τον γιατρό. Δεν μπορώ να σε αφήσω να φύγεις.
Λογομαχώ με τον Hakusho για το αν θα φύγουμε ή όχι ώσπου μπαίνει ο γιατρός μέσα και μου ανακοινώνει κάποια πολύ ευχάριστα.
-Λοιπόν Hajime Busuzima σου έχω κάποια πολύ καλά νέα. Εδώ έχω το εξιτήριο σου και πλέον μπορείς να φύγεις από το νοσοκομείο αλλά με ένα όρο. Δεν πρέπει να τρέχεις ή να κάνεις απότομες κινήσεις ή να πολεμάς για κάποιο διάστημα για αυτό θα σε συμβούλευα να μείνει στο νησί μας για κανά μήνα ακόμα.
-Θα δω γιατρέ. Πάντως χαίρομαι που μπορώ να φύγω. Σας ευχαριστώ κιόλας για όλα αυτά που κάνατε για να με θεραπεύσετε.
-Η δουλειά μου είναι αυτή. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο.
Έτσι εγώ και ο Hakusho φεύγουμε και αισθάνομαι πλέον υγιής σαν μικρό μωρό.
-Είδες που στα έλεγα; Που με έπρηζες να μην φύγουμε.
-Ναι αλλά τώρα ήταν απόφαση του γιατρού. Τέλος πάντων, για πες μου τι θα κάνεις από δω και πέρα; Θα φύγεις ή θα μείνεις;
-Λέω να μείνω λιγάκι. Αν φύγω όλο και κάποιον θα κυνηγήσω για να βγάλω κανα φράγκο και έτσι θα μπλέξω σίγουρα σε καυγάδες. Δεν είμαι σε θέση να τραυματιστώ πάλι.
-Χαίρομαι που θα μείνεις. Θα ήταν τιμή μου να σε φιλοξενήσω για αυτές τις μέρες.
-Ωραία. Βρήκα ένα καλό σπίτι να μείνω. Θα ήθελα να δω και τον αρχηγό σας!
-Δυστυχώς τώρα δεν μπορείς. Δεν είναι ακόμα σε θέση να δεχθεί επισκέψεις. Αλλά όταν θα γίνει καλά θα σε πάω σε αυτόν.
-Ναι αλλά δεν είδα κανέναν Bounty Hunter στο νοσοκομείο. Τι έγινε, τον έγραψαν;
-Όχι αλλά αυτός βρίσκεται στο λημέρι μας. Είναι ένας μυστικός χώρος που μόνοι οι κυνηγοί του νησιού ξέρουν που είναι. Δυστυχώς είναι κοινή απόφαση να μην σου πούμε που βρίσκεται καθώς δεν σε ξέρουμε καλά.
-Όχι δεν πειράζει καταλαβαίνω. Πάμε κάπου να φάμε κάτι, γιατί με έχει κόψει η πείνα! 041
-Ναι αμέ έλα μαζί μου. Θα σε πάω κάπου πολύ ωραία να φάμε...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 17, 2012 1:34 am

Ο Hakusho και εγώ πηγαίνουμε σε μία πολύ ωραία ταβέρνα, αρκετά μοντέρνα θα έλεγα, για να φάμε. Αφού λοιπόν παραγγέλνουμε και φάμε αποφασίζουμε να πάμε σπίτι του να κοιμηθούμε λιγάκι για να ξεκουραστούμε. Το απόγευμα εγώ κάνω κάποιες ασκήσεις όπως τρέξιμο, κοιλιακούς, ραχιαίους και άλλο πολλά προκειμένου να ξαναβρώ τη φόρμα μου και να μπορώ να πολεμήσω το ίδιο καλά με πριν. Κάπως έτσι λοιπόν πέρασε ένας μήνας. Τώρα ξυπνάω στο σπίτι του Hakusho, τον ψάχνω αλλά δεν τον βρίσκω πουθενά και έτσι αποφασίζω να πάω στην κουζίνα να φάω πρωινό. Ξαφνικά μπαίνει μέσα τρέχοντας και μου λέει πως ο αρχηγός τους είναι πλέον σε θέση να μιλήσει μαζί μου. Σηκώνομαι όπως είμαι και αρπάζοντας την κιθάρα μου η οποία βρισκόταν στο δωμάτιο μου φεύγουμε αμέσως για να πάμε να δούμε τον Mayuri Sanrin.
-Και που θα πάμε τώρα;
-Είναι σε μια ταβέρνα και περιμένει να σε δει.
-Ωραία γιατί και εγώ ήθελα να του μιλήσω.
Αφού φτάνουμε λοιπόν σε μια ταβέρνα μπαίνουμε μέσα και τον βλέπω να κάθεται σε μια γωνίτσα ήσυχος μαζί με κάτι άλλους κυνηγούς. Πάω και κάθομαι δίπλα του και του πιάνω την κουβέντα.
-Πως αισθάνεσαι Sanrin;
-Εγώ είμαι μια χαρά τώρα. Εσύ πως είσαι πες μου.
-Και εγώ μια χαρά είμαι.
-Ήθελα να σε ευχαριστήσω κιόλας γιατί μας βοήθησες να τους κρατήσουμε μέχρι να έρθουν οι Marines χωρίς να χάσω πολλούς δικούς μου.
-Τη δουλειά μου έκανα. Εγώ ήθελα να σου πω ευχαριστώ που μου χάρισες μία τόσο καλή με έναν δυνατό αντίπαλο. Είχα πολύ καιρό να συναντήσω κάποιον που να μπορεί να με κερδίσει.
-Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός. Ένας από τους πιο ισχυσούς Bounty Hunter που έχω γνωρίσει.
-Να σαι καλά.
-Και δεν μου λες τώρα τι θα κάνεις; Θα φύγεις από το νησί;
-Ναι. Έξω υπάρχουν πολλοί πειρατές που περιμένουν να τους τσακώσω. 123 Θα φύγω αύριο μάλλον.
-Λοιπόν έχω να σου κάνω μία σοβαρή πρόταση...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 17, 2012 1:48 am

-Πρόταση; Τι είδους πρόταση;
-Θέλω πρώτα από όλα να την σκεφτείς σοβαρά και να μην απαντήσεις βιαστικά.
-Άντε λέγε τώρα και άστα αυτά.
-Θα μου υποσχεθείς πρώτα αυτό και μετά θα σου πω. Μόνο έτσι.
-Εντάξει σου υπόσχομαι να την σκεφτώ σοβαρά. Πες μου τώρα τι θέλεις.
-Σου προτείνω επίσημα να γίνεις ο υπαρχηγός της μυστικής ομάδας των κυνηγών του νησιού και να δουλέψεις εδώ μαζί μας.
-Τι;;; ομολογώ πως δεν περίμενα τέτοια πρόταση.
-Ναι είναι πολύ καλή ιδέα αυτή. θα χαιρόμασταν να σε είχαμε στην ομάδα μας.
-Εσύ τώρα τι πετάγεσαι σαν πορδή από πίσω;
-Άστον αυτόν εμένα θα ακούς. Θέλω να κάτσεις και να σκεφτείς ώριμα και καλά αν θα την δεχτείς.
-Πόσα χρήματα θα παίρνω;
-Δεν θα πληρώνεσαι. Αυτό θα το κάνεις εθελοντικά για τους κατοίκους του νησιού Μόνο να μας επιτεθεί ένας δυνατός πειρατής με μεγάλο Bounty και τον κερδίσεις θα πάρεις λεφτά. Αλλά επειδή συνήθως τους πολεμάμε όλοι μαζί δεν ζητάμε αποζημίωση.
-Τι είναι αυτά που λες;;; 071 Θα δουλεύω χωρίς να πληρώνομαι; Αποκλείεται!
-Σκέψου καλύτερα ρε Busuzima. Θα είναι ωραία να είμαστε εδώ όλοι μαζί σαν φίλο και να παλεύουμε ο ένας στο πλευρό του άλλου.
-Όχι δεν ακούω κουβέντα. Αν δεν παίρνω λεφτά τότε να το ξεχάσετε.
-Κάτι μου υποσχέθηκες. Εγώ θέλω να το σκεφτείς για σήμερα και αν αλλάξεις γνώμη αύριο φεύγεις. Τόσο δύσκολο σου είναι αυτό;
-Υποθέτω πως αυτό μπορώ να το κάνω. Αλλά θέλω μόνος μου να συλλογιστώ.
-Ωραία θα σε αφήσουμε στην ησυχία σου.
Έτσι πάω μια βόλτα για να σκεφτώ όλα αυτά που μου είπε ο Sanrin...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 17, 2012 2:29 am

Όλα αυτά μου ήρθαν λίγο απότομα μπορώ να πω και ποτέ δεν περίμενα μια τέτοια πρόταση. Πάω μια βόλτα και καθώς σκέφτομαι συνέχεια τα λόγια του Sanrin χωρίς να το καταλάβω καταλήγω στο λιμάνι που βρίσκεται πολύ μακριά από την ταβέρνα που ήμουν προηγουμένως αλλά και από το σπίτι του Hakusho. Δεν θέλω να έχω μια δουλειά από την οποία δεν θα εισπράττω χρήματα αλλά ούτε και να είμαι στάσιμος σε ένα νησί. Θέλω να ταξιδεύω και να γυρίσω όλο τον κόσμο. Θέλω η φήμη μου να φτάσει τα άκρα της γης. Από την άλλη όμως αν μείνω εδώ θα έχω σίγουρο φαγητό, σίγουρους φίλους δεν θα είμαι μόνος μου. Όλα αυτά τα δειλλήματα σταματάνε καθώς βλέπω την εφημερίδα της παγκόσμιας κυβέρνησης την οποία κρατάει ένας κύριος.
-Με συγχωρείτε αλλά θα μπορούσατε να μου την δανείστε λιγάκι; Θα ήθελα να δω κάτι.
-Ναι ορίστε νεαρέ μου. Κράτησε την κιόλας. Εγώ έτσι και αλλιώς διάβασα αυτό που ήθελα, δεν την χρειάζομαι άλλο.
-Σας ευχαριστώ πολύ.
-Να σαι καλά αγόρι μου.
Αφού την παίρνω διαβάζω ένα άρθρο που μου κεντρίζει αρκετά το ενδιαφέρον.
"Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού ξιφομάχων της West Blue,όπου έλαβε μέρος στο νησί Ilusia, ο Saito Hajime. Ο συγκεκριμένος κύριος κατάφερε να κερδίσει πάνω από εκατό ξιφομάχους και να βγει ο νούμερο ένα. Ο διαγωνισμός χωρίστηκε σε τρεις φάσεις και κάθε μία από αυτές απαιτούσε δεξιοτεχνία, ικανότητες αλλά και ώριμες σκέψεις. Ο Saito Hajime φάνηκε από την αρχή να έχει το πάνω χέρι. Δίκαια είναι ο αρχηγός της καλύτερης σχολής ξιφασκίας στο Cytherea Island. Σαν νικητής του διαγωνισμού έλαβε ως βραβείο ένα χειροποίητο κατάνα αξίας εκατό χιλιάδων Beli. Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς για τον Saito Hajime!
ΥΓ: Ο επόμενος διαγωνισμός θα γίνει σε έναν χρόνο από τώρα στο νησί Ohara.

Τώρα βρήκα τον επόμενο προορισμό μου.Επιτέλους θα τον συναντήσω μετά από τόσα χρόνια...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Φεβ 17, 2012 3:48 am

Αμέσως τρέχω προς την ταβέρνα όπου καθόμασταν πριν όλοι μαζί αλλά μόλις φτάνω παρατηρώ πως όλοι λείπουν και έτσι αποφασίζω να γυρίσω στο σπίτι του Hakusho και αφού κοιμηθώ λιγάκι να σηκωθώ να φύγω για το επόμενο νησί. Με το που φτάνω βλέπω πως λείπει ο Hakusho και σκέφτομαι πως μάλλον θα βρίσκονται όλοι στο λημέρι των κυνηγών. Οπότε την πέφτω για έναν μικρό υπνάκο. Ξυπνάω και βλέπω δίπλα μου τον Hakusho με τον Sanrin να είναι όρθιοι και να συζητάνε για κάποιο θέμα.
-Ω! Ξύπνησες Busuzima; Πως κοιμήθηκες όλα καλά;
-Ναι όλα μαι χαρούλα. Εσείς όλα καλά;
-Ναι και εμείς. να εδώ λέγαμε για σένα. Αν θα δεχτείς τελικά ή όχι.
-Σχετικά με αυτό το σκέφτηκα πολύ καλά και πήρα την απόφαση μου. Δεν θα μείνω μαζί σας αλλά θα συνεχίσω το ταξίδι μου.
-Το ήξερα. Κάτι μου έλεγε μέσα μου πως δεν θα απάνταγες θετικά. Και που λες να πας τώρα;
-Η επόμενη στάση μου θα είναι το Cythrea Island. Έχω κάποιες προσωπικές δουλειές που πρέπει να κανονίσω εκεί πέρα.
-Ώστε είναι η τελική σου απόφαση; Δεν θέλεις να το ξανασκεφτείς;
-Όχι πρέπει οπωσδήποτε να πάω. Δεν γίνεται να κάτσω άλλο εδώ.
-Άστον μην τον πιέζεις. Δεν πειράζει. Σημασία έχει ότι μας πρόσφερε μεγάλη βοήθεια όταν τον χρειαστήκαμε.
-Εντάξει δεν χρειάζεται να με ευχαριστείτε.
Σηκώνομαι και παίρνω τα πράγματα καθώς ετοιμάζομαι να φύγω. Βάζω την κιθάρα μου στον ώμο και πιάνω το σακούλι με τα Beli και πηγαίνουμε όλοι μαζί στο λιμάνι. Ανοίγω τη σχεδία μου στη θάλασσα και πηδάω πάνω της.
-Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα και χάρηκα που σας γνώρισα.
-Και εμείς το ίδιο. Πάντα θα είσαι ευπρόσδεκτος εδώ. Αντίο!
-Και να ξέρεις όποτε αλλάξεις γνώμη εμείς θα σε περιμένουμε. Αντίο και καλή συνέχεια!
-Γεια σας θα τα ξαναπούμε σύντομα...

To Be Continued...
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Hunting Begins![Τέλος]   The Hunting Begins![Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 23, 2012 12:26 pm

Όνομα:Hajime Busuzima
Haki Points: -
Player of the Month Points: 7
Beli: 25.000
Bounty/Fame Points: +5.000.000
Παρατηρήσεις: Αρχηγός των Bounty Hunter?το χάλασες εδώ.Θα μπορούσες να το κάνεις πολύ επικό αν απλά έβαζες Bounty Hunters που ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του και θέλουν να σκοτώσουν το πλήρωμα αυτό.Πάντως έχεις πολύ καλό χαρακτήρα...έχει ενδιαφέρον.
http://www.onepiecegr-rpg.com

The Hunting Begins![Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Hunting!!!![Τέλος]
» Hunting[Τέλος]
» [Τελος] Nuclear Hunting!
» [Τελος-Φρουτο]Treasure Hunting!!!
» [Τελος] Hunting Snow και επικυριξη

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: