Παρόντες χρήστες | 6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lion D. And Civilian
| Θέμα: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Πεμ Φεβ 02, 2012 12:43 am | |
| Στην προηγουμενη ιστορια: Ο Ando νικαει τον higuma και αποφασιζει μαζι με τον δημαρχο να τον παραδωσουν στους marines. Ο δημαρχος του αποκαλυπτει οτι ο higuma εχει κανει μια συμφωνια με τους marines και οτι αν τον παραδωσουν, θα μπλεξει ασχημα. Ο ando αποφασιζει να τον παραδωσουν στις αρχες και ο ιδιος να ακολουθησει την πειρατικη ζωη που παντα ηθελε. Μετα απο ενα συγκλονιστικο κηνυγυτο με τους marines καταφερει να ξεφυγει και με την βοηθεια του chani να σωθει. Πλεον βρισκεται στον δρομο για τον επομενο προορισμο.
Ημουν σχεδον 2 μερες στη θαλασσα και οι ελαχιστες προμηθεις που υπηρχαν στο καραβι αρχισαν να τελειωνουν- ευτυχως που υπηρχαν και αυτές δηλαδη. Στεκομουν στο καταρτι και κοιταζα την θαλασσα. Ηταν μειλιχια και ηρεμη καθως απικρατουσε απνοια. Αυτό δεν με βοηθουσε καθολου καθως το καραβι ισα που κουνιοταν. Να τραβηξω κουπι δεν μπορουσα γιατι ημουν μονος μου και ετσι ημουν στο ελεος του καιρου. Σκεφτομουν όλα αυτά που ειχαν γινει πριν από λιγες μερες στην πατριδα μου. Ειχα μπλεξει ασχημα καθως ειχα γινει στοχος πλεον για τους marines. Ειμαι επικυρηγμενος ειπα και γελασα. Το διασκεδασα κατά μια εννοια. Κοιταξα το τελευταιο κομματι κρεας, που πριν από λιγο ειχα μαγειρεψει και το εφαγα με βουλημια. Ηπια τις τελευταιες σταγονες νερο που ειχαν απομεινει και πηρα έναν υπνακο. Την στιγμη που πηγε να με παρει ο υπνος ακουσα μια δυνατη βροντη από τον ουρανο και μια υγρη σταγονα επεσα στο προσωπο μου. Επειτα από λιγο αυτή η σταγονα εξελιχθηκε σε μια τρομερη καταιγιδα και επρεπε να προστατευσω το καραβι μου οσο μπορουσα. Ετρεξα γρηγορα και ανεβασα τα πανια με πολύ δυσκολια, καθως οι σταγονες επεφταν πανω στο σωμα και το προσωπο μου, με μανια, λες και με μαστιγωναν. Επειτα πηγα μεσα στο δωματιακι που ειχε το καραβι και κοιταγα από το μικρο στρογγυλο τζαμι της πορτας την βροχη, που ραπιζε το ξυλινο σκαρι του καραβιου μου. Επρεπε να περιμενω να περασει η φουρτουνα ελπιζοντας ότι δεν θα με απομακρυνει από τον προορισμο μου. Υστερα από καμποση ωρα η καταιγιδα σταματησε και η φουρτουνα κοπασε. Βγηκα λοιπον εξω από την καμπινα μου για να δω που ημουν. Ευτυχως δεν ειχε κρατησει. Ολος χαρα αντικρυσα μπροστα μου το ολογραμμα ενός νησιου. Δεν ξερω αν θα ηταν h shell town αλλα τουλαχιστον θα ανεφοδιαζομουν ξανα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion D. And στις Τρι Φεβ 07, 2012 6:05 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | Lion D. And Civilian
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Πεμ Φεβ 02, 2012 1:03 am | |
| Ο παππους μου μου ειχε πει πολλες ιστοριες και ετσι γνωριζα ακριβως την διαδρομη που θα ακολουθουσα. Σκοπος μου ειναι ειναι να γινω ενας παντοδυναμος πειρατης και ετσι πρεπει να παω στην grand line. Εκει βρισκονται τρομερα δυνατοι πειρατες και marines. Αλλα και bounty hunters. Ειναι πολυ δυσκολα να ανταπεξελθω αλλα μεσα απο μια τετοια εμπειρια να βγω πιο δυνατος. Το Ολογραμμα εδωσε την θεση του σε ενα ομορφο και μεγαλο νησι...σε πολυ λιγο θα ημουν στην στερια και θα μαθαινα που ειμαι ακριβως. Σκεφτομουν ποσο πολυ με ειχε φοηθησει o chani. Μου ειχε δωσει πλοιο σε πολυ καλη τιμη και μαλιστα χωρις επιπλεον χρηματα μου ειχε ηδη βαλει τα απαραιτητα οπως φαγητο και νερο. Επιπλεον μου ειχε σωσει την ζωη. Αν δεν ηταν αυτος μπορει και να ειχα πνιγει. Ειχα φτασει στο νησι αλλα δεν εριξα αγκυρα στο λιμανι. Ημουν καταζητουμενος και η εμφανιση ενος καινουργιου καραβιου απο το πουθενα θα εδινε στοχο. Ετσι, αγκυροβολησα λιγο εξω απο την πολη. Πηδηξα απο το πλοιο στο εδαφος και ενιωσα εξαψη. Πρωτη φορα βρισκομουν σε ενα αλλο νησι και γενικα σε αλλα μερος. Προχωρησα κανενα 20λεπτο και στον δρομο χαζευα το τοπιο. Τοσο ομορφο, δεντρα λουλουδια καθαρος ουρανος και ενα εδαφος αμυδρα νοτισμενο απο την βροχη. Μαλλον η καταιγιδα περασε απο εδω σκεφτηκα. Επειτα απο λιγο, εφτασα μεσα στην πολη και αποφασισα οτι θα πηγαινα στο μπαρ. Χρειαζομουν φαγητο και ποτο. Τις μερες που ημουν στο καραβι εκανα οικονομια σε ολες τις μπουκιες που ετρωγα και τις γουλιες που επινα. Θα απολαμβανα ενα πλουσιο γευμα ειπα, και χαιδεψα την κοιλια μου. Προχωρησα λιγα μετρα ακομη και εφτασα στο μπαρ. | |
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Πεμ Φεβ 02, 2012 3:07 am | |
| Μπηκα μεσα και βρηκα το μπαρ σχεδον αδειο. Ηταν μονο μια παρεα με δυο αντρες. Ο ηταν ψηλος και ο αλλος σχετικα κοντος. Αν και ηταν καθισμενοι μπορουσα να διακρινω το υψος τους καθαρα. Προχωρησα στην μπαρα και ειδα μια γλυκια γυναικα να σκουπιζει ενα ποτηρι. - Γεια σου! Θα ηθελες κατι; μου ειπε χαμογελοντας. - Ενα μπουκαλι ρουμι ειπα εγω ανταποδιδοντας το χαμογελο. - Οριστε! Στην υγεια σου! - Σε ευχαριστω. Ηπια μια γουλια και αμεσως ενιωσα την μαγεια. Ηταν τοσο δροσερο αλλα ταυτοχρονο, τοσο καυτο. Και αυτη η γευση του. Γλυκια και ελαφρια στην αρχη, αλλα τελικα, σου αφηνε μια πικρη και βαρια γευση και αυτο ηταν που απογιωνε το ρουμι. - Εισαι καλα; ακοουσα μια φωνη και αμεσως γυρισα στην πραγματικοτητα. - Ε; Τι;.......Α...ναι καλα ειμαι απλα αποροφηθηκα λιγακι. Να σε ρωτησω; Σε ποιο νησι βρισκομαι; γιατι οταν ημουν στο καραβι ξεσπασε καταιγιδα και πρεπει να βγηκα απο τον προορισμο μου. - Και ποιος ηταν ο προορισμος μου; - Η shell town - Τοτε εισαι τυχερος....εισαι ακριβως στον προοροσμο σου. Τα λογια της με χαροποιησαν. Τελικα η καταιγιδα με ειχε βοηθησει. Με ειχε σπρωξει στην ουσια πιο κοντα στη shell town - και το ονομα σου; - Ririka! - Ando χαρηκα. Και ειναι και κατι ακομη που θελω να ρωτησω...μην με παρεξηγεις, αλλα γιατι ειναι αδειο το μπαρ; Το νησι σας ειναι τεραστιο απ οσο παρατηρησα. Η ririka, ακουμπησε τα χερια της στην μπαρα, χαμηλωσε το βλεμμα της και με εναν τονο που υποδηλωνε θλιψη αρχισε να μιλαει, ψυθιριστα. - Στην πολη μας δυστυχως εχει την βαση του ενας απο τους πιο αδιστακτους marines, ο captain morgan. Ειναι σκετος τυραννος....αυτος ο παλιανθρωπος ειχε σκοτωσει τον αντρα μου. Ηταν marine σε αυτη εδω την βαση και επειδη δεν καταφερε να φερει εις περας μια αποστολη, ο morgan τον σκοτωσε για παραδειγματισμο. Αυτος ο ανθρωπος ειναι αδιστακτος ειπε και παρατηρησα οτι αρχισε να κλαιει. Την κοιτουσα σαστισμενος και λυπημενος. Πως ειναι δυνατον; Υποτιθετε οτι οι marines βοηθανε και προστατευουν τους πολιτες. Το μπαρ πλεον ειχε αδειασει και ημουν εγω μαζι με την ririka. Ξαφνικα, μεσα στο μπαρ πεταχτηκε μια γυναικα, μεγαλυτερη απο την ririka σε ηλικια και λαχανιασμενη καθως ηταν σταματησε να παρει μια ανασα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion D. And στις Τρι Φεβ 07, 2012 5:38 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Πεμ Φεβ 02, 2012 3:18 am | |
| - Roko, εισαι καλα; Εγινε κατι; ρωτησε με ανησυχια η ririkα, η οποια ειχε φυγει απο την μπαρα και πηγε διπλα στην roko. - Γ...γρηγορα.....morgan....rika. Τρεξτε..... - Ηρεμησε και πες μου τι εγινε. Τι επαθε η rika; Θεε μου θα παιθανω αν εχει παθει κατι το κοριτσακι μου Η roko πηρε ενα θλιμμενο υφος και αρχισε να εξηγει. - Ημουν βολτα στην αγορα οταν ενας marine, γνωστος μου, ηρθε ταραγμενος και μου ανεφερε το περ ιστατικο. Η rika οπως συνηθιζει, εκανε την βολτα της κοντα στην βαση των marines. Eκεινη την ωρα o morgan ειχε φωναξει τους αντρες του στην αυλη για την καθημερινη γενικη επιθεωρηση. Την στιγμη που επιθεωρουσε λοιπον ο morgan η rika του πεταξε μια πετρα και αρχισε να τον αποκαλει φονια. Αυτο νευριασε τον morgan, γιατι τον ταπεινωσε μπροστα στους αντρες του. Δυστυχως αυτος ο γαλαζιος δαιμονας ζητησε να εκτελεστει η rika και την αποκαλεσε αποβρασμα της κοινωνιας και δημοσια απειλη. - Δεν ειναι δυνατον....ενα 8 χρονο κοριτσακι δημοσια απειλη; Αυτος ο ανθρωπος ειναι ηληθιος και ανελεητος. Θεε μου τι θα κανουμε; Ακουγα την συζητηση τους καπως σαστισμενος. Ειχα ακουσει απο τον πατερα μου καποιες ιστοριες για τον morgan, αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσο απανθρωπος. Θα εκτελουσε ενα παιδακι.....δεν προκειτε να το αφησω αυτο να γινει. Μπορει να ημουν καταζητουμενος, αλλα δεν θα επετρεπα ποτε την εκτελεση ενος μικρου παιδιου. Επιπλεον, ηταν και κατι ακομα που με συγκινησε σε αυτη την ιστορια. Το κοριτσακι,η rika, εχασα και αυτη τον πατερα της τοσο αδικα οσο εγω σε μικρη ηλικια. Επρεπε να δρασω, σκεφτηκα. Ξαφνικα η ririka ξεσπασε σε γοερους λιγμους. - Σταματα το κλαμα της ειπα αποφασιστικα. Θα σε βοηθησω εγω. Εκεινη σηκωσε τα κλαμμενα της ματια και με κοιταξε εντονα. - Και τι μπορεις να κανεις εσυ μπροστα στον captain morgan; Δεν της απαντησα. Απλα ισιωσα λιγο το κοκκινο καπελο που φορουσα, εσριψα τσιγαρο και προχωρησα εξω. - Καποιος να με οδηγησει, φωναξα. Και αμεσως η roko ετρεξε μπροστα μου για να μου δειξει τον δρομο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion D. And στις Τρι Φεβ 07, 2012 5:40 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Πεμ Φεβ 02, 2012 9:24 pm | |
| Σε ολο τον δρομο δεν μιλουσαμε καθολου, αλλα παρατηρησα οτι καμποσες φορες γυριζε λιγο το κεφαλι της και με κοιτουσε φοβισμενα. Προφανως θα με περνουσε για τρελο. Φτασαμε εξω απο την βαση 153 branch, και αντικρυσα δεκαδες marines να ειναι σε ρυθμο προσοχης δεξια και αριστερα, σχηματιζοντας εναν δρομο ο οποιος οδηγουσε στον morgan. Επιπλεον ειχαν μαζευτει πολιτες της shell town οι οποιοι κοιτουσαν εντρομοι τον morgan. Ποσο αποκρουστικος τυπος σκεφτηκα οταν ειδα καλυτερα. Σχεδον δυο κεφαλια πιο ψηλος απο εμενα και πολυ γεροδεμενος. Ειχε ασπρα μαλλια, φορουσε μια μακρια ασπρη καπα και ενα μπλε παντελονι, με μαυρες αρβιλες και τον ακουγα να δινει διαταγες. - Φερτε αυτο το σκουληκι που τολμησε να τα βαλει μαζι μου και στηστε το μπροστα μου, φωναξε με μανια o morgan. Oι marines και πολιτες ειχαν μεινει με κομμενη την ανασα. Δυο αντρες του morgan κρατουσαν το κοριτσακι και το εστησαν δεμενο σε εναν ξυλινο πασαλο που βρισκοταν εκει. Μα καλα, ειναι τρελοι; Ενα κοριτσακι ειναι, σκεφτηκα. Οι marines ανοιξαν χωρο και ο morgan προχωρουσε προς την rika. Εισαι ετοιμη να πεθανεις παρασητο; Το κοριτσακι δεν αντεξε και εβαλε τα κλαματα. Διπλα μου εκλαιγε και η roko. Ειχε ερθει και ririka τωρα, η οποια εκλεισε το μαγαζι και ηρθε τρεχοντας. Εκλαιγε και αυτη. Γυναικες σκεφτηκα, μες το κλαμα. - Αρχιζει η εκτελεση! Αυτο το παρασητο προσβαλε εμενα, τον morgan και δεν θα περασει ετσι. Εγω ο ιδιος θα την εκτελεσω για παραδειγματισμο.....χαχαχαχαχαχαχα! Ποσο σαπιος ανθρωπος ηταν, θα εκτελουσε ενα παιδακι και αυτος γελαγε. Οι marines κοιτουσαν εντρομοι μαζι με τους πολιτες και η ririka ειχε πεσει στα γονατα και εκλαιγε με αναφιλητα. Το δεξι του χερι, ηταν τσεκουτι ουσιαστικα, σηκωθηκε και αρχισε να κινειται προς την rika. Επρεπε να δρασω. Λιγο πριν πεσει ο πελεκυς στο κοριτσακι, σταυρωνω τα κατανα μου και τον μπλοκαρω. Ενας κυμμα αερα δημιουργειται απο την συγκρουση και ο morgan ξαφνιασμενος πεταγεται προς τα πισω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion D. And στις Τρι Φεβ 07, 2012 5:41 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Παρ Φεβ 03, 2012 8:50 am | |
| - Ποιος εισαι παλι εσυ; - Το ονομα μου ειναι Lion D. Ando. - Α! Ο καινουργιος....και τι πιστευεις οτι μπορεις να πετυχεις με αυτο που μολις εκανες. Εχω σκοτωσει δεκεδες πειρατες πολυ πιο δυνατους απο εσενα, νιανιαρο. - Αυτο θα το δουμε, ειπα και αμεσως ορμησα πανω του. Οι marines που βρισκονταν εκει, δεν εκανα τιποτα, απλα κοιτουσαν τρομαγμενοι. Απομεσα τους παρακαλουσαν να νικησω αυτον τον τυραννο. Με το κατανα που κρατουσα στο δεξι μου χερι, προσπαθησα να τον τραυματησω στο στομαχι, αλλα βαζοντας το χερι-τσεκουρι,απεκρουσε την επιθεση μου και περασε στην αντεπιθεση. Με μια δυνατη γροθια στο προσωπο μου, με πεταξε πισω οπου εχασα την ισορροπια μου και επεσα στο εδαφος. Δεν εχασα ευκαιρια και οεμησε κατευθειαν επανω μου με το τσεκουρι του. Λιγο πριν γινω κομματακια κυλησα προς τα αριστερα και απεφυγα την φονικη αυτη επιθεση. Ηταν δυνατος, αλλα δεν μπορουσα να τον αφησω να νικησει, ειδικα μετα απο αυτο που πηγε να κανει στο κοριτσακι. Σηκωθηκα γρηγορα και σταθηκα ορθιος απεναντι του. Εκεινος ειχε λαχανιασει απο την προσπαθεια, αλλα δεν φαινοταν τυπος που θα σταματουσε. Μετα απο δευτερολεπτα ορμησε παλι πανω μου. Σταυρωσα τα ξιφοι μου και μπλοκαρα το τσεκουρι του. Ηταν η ευκαιρια μου! Τον κλωτσαω με το δεξι μου οδι στο στομαχι και αυτος διπλωνεται απο τον πονο. Επειτα ορμαω πανω του και του ριχνω μια κουτουλια στο προσωπο. Ο morgan εχασε την ισορροπια του και επεσε στο εδαφος βλαστηοντας, αλλα σηκωθηκε γρηγορα. Μπορει να μην ηταν καλος ανθρωπος, αλλα σιγουρα ηταν καλος μαχητης. Απο το στομα του ετρεχε αιμα, το οποιο και εφτυσε στο χωμα. - Εισαι δυνατος, στο αναγνωριζω, αλλα δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι μου!!!! χαχαχαχαχαχα Υστερα ορμησε για αλλη μια φορα πανω μου. Απεφυγα τις φονικες του επιθεσεις με περισσεια δεξιοτεχνια και του καταφερα με δυσκολια ενα βαθυ κοψιμο στο δεξι μπρατσο. Μετα απο αυτο βεβαια η νικη μου ηταν σιγουρη. Δεν ειχα σημαδεψει τυχαια το συγκεκριμενο μπρατσο. Ηταν το μπρατσο στο οποιο ειχε το τσεκουρι. Οι επομενες κινησεις που προσπαθησε να κανει ηταν τοσο αργες που δεν θα πετυχενε ουτε χελωνα. Πλεον δεν μπορουσε να σηκωσει το τσεκουρι του απο τον πονο. Του ειχα καταφερει μια δυνατη γροθια στο στομαχι και ειχε γονατισει στο εδαφος. Δεν θα τον σκοτωνα αλλα θα του εδινα ενα γερο μαθημα. AAAAKUMA BOUSHI.........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion D. And στις Τρι Φεβ 07, 2012 5:42 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Παρ Φεβ 03, 2012 9:06 am | |
| Εβαλα τα κατανα στην θηκη τους και προχωρησα προς τον πασαλο που ηταν δεμενο το κοριτσακι. Ο morgana με εναν γδουπο επεσε στο εδαφος εχοντας πλεον μια ουλη στο σωμα του κατα μηκος του θωρακα. Οι τελευταιες λεξεις που ακουστηκαν λιγο πριν πεσει λιποθυμος στο εδαφος ηταν << Θα το πληρωσεις Lion.... >> Oι πολιτες μαζι με τους marines χειροκροτουσαν και αγγαλιαζονταν. Τοσο κακο τους ειχε κανει πια αυτος ο παλιανθρωπος; Ελυσα λοιπον την rika και εκεινη ετρεξε στην μητερα της. Αποφασισα να μην δωσω αλλο στοχο και ετσι εφυγα τωρα που ολοι γιορταζαν. Χρειαζομουν ξεκουραση. Λιγο πριν απομακρυνθω, κοιταξα ποσο ευτυχισμενες ηταν ririka με την rika. Επειτα εφυγα και αποφασισα να ψαξω για δωματιο σε καποιο μοτελ της πολης. Περπατουσα στην πολη αν και ηταν σχεδον αδεια. Οι περισσοτεροι ειχαν ερθει για να δουν τι θα γινει με την εκτελεση και πλεον γιορταζαν. Βαδιζα για τουλαχιστον ενα 20λεπτο μεχρι να βρω καποιο κτηριο με δωματια, μεχρι που ειδα μια ταμπελα στα δεξια μου. << Ομορφη νυχτα>>. Καλο μου ακουγεται, ειπα και αποφασισα να περασω μεσα να ρωτησω για δωματιο. | |
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Παρ Φεβ 03, 2012 9:25 am | |
| Μπηκα λοιπον μεσαμ και αντικρυσα εναν γερο με μπλε πουκαμισο και πρασινο παντελονι να καθεται στην ρεσεψιον και να διαβαζει εφημεριδα. - Καλησπερα ossan. Μηπως υπαρχει ελευθερο δωματιο για το βραδυ....μονο για σημερα. - Α! Τα περισσοτερα ειναι κλεισμενα αλλα αφου ειναι μονο για σημερα κατι θα κανουμε. Θα ανεβεις στον δευτερο οροφο. Δωματιο 201. Οριστε το κλειδι και καλη διαμονη...50 beli, παρακαλω. - Οριστε τα λεφτα σας. Σας ευχαριστω για την εξυπηρετηση. Και κατι ακομα.....ξερετε που θα μπορεουσα να φαω καπου καλα; - Ναι πηγαινε στο μπαρ της roko, εχει το κλυτερο φαγητο στην πολη. Αφου τον ευχαριστησα ακομη και αφου πηρα το κλειδι του δωματιου μου, κινησα για το μπαρ. Στον δρομο σκεφτομουν διαφορα. Ωστε το μπαρ ηταν της roko, της γυναικας που μας ενημερωσε για την εκελεση. Αρα η ririka προφανως δουλευει εκει. Περπατησα πολυ ωρα γιατι το μπαρ της roko, ηταν στην αλλη μερια της πολης και επιτελους εφτασα. Οταν μπηκα μεσα, σντικρυσα μια εκπληξη. Το μπαρ ηταν γεματο απο ανθρωπους που διασκεδαζαν την ελευθερια τους, απλους πολιτες αλλα και marines. Η ririka που σερβιρε δυο πελατες στα πρωτα τραπεζια με ειδε και ετρεξα καταπανω μου. - Που ησουν; Σε εψαχνα παντου να σε ευχαριστησω. Αν δεν ησουν εσυ τωρα η κορουλα μου θα ηταν...... Δεν προλαβε να ολοκληρωσει και επεσα κλαιγοντας στην αγκαλια μου. Αλλα τα δακρυα ηταν δακρυα χαρας. - Δεν κανει τιποτα. Δεν θα αφηνα να εκτελεσει ενα παιδακι και μαλιστα τοσο γλυκο. - Σε ευχαριστω, εκουστηκε μια αθωα παιδικη φωνουλα πισω απο την ririka. - Γιατι με ευχαριστεις; - Που με εσωσες και μου με ειπες γλυκια. - Το ειπα και την μητερα σου. Δεν κανει τιποτα! Ηταν χαρα μου ειπα και σηκωσα το καπελο μου οπως θα εκανε ενας ευγενης. Γελασαν και οι δυο και εγω παραλιγο να κοκκινισω. - Τι θα ηθελες; ρωτησε τελικα η ririka. - Θα ηθελα κατι να φαω γιατι το στομαχι μου εχει αρχισει να διαμαρτυρεται... - Κατσε στο μπαρ και ερχομαι. Α! Εχεις αφησει το ρουμι σου στην μεση!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion D. And στις Τρι Φεβ 07, 2012 5:44 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Σαβ Φεβ 04, 2012 12:08 am | |
| Καθησα στην μπαρα και ημουν χαρουμενος επειδη επειτελους θα ετρωγα. Με ολα αυτα που εγιναν δεν ειχα βαλει μπουκια στο στομα μου. Μολις μου εφερε η ririka τα φαγητα,αρχισαν να μου τρεχουν τα σαλια. Τα εβαλα κατω και μεσα σε 10 λεπτα τα εξαφανισα ολα. Μανιταροσουπα, σπαγγετι, ψημενο χοιρινο....Αυτο ηταν γευμα μονολογησα ικανοποιημενος. - Ουαου! καποιος πειναουσε πολυ....ειπε η ririka και αρχισε να γελαει. Εκανα ενα νευμα για να της δειξω οτι συμφωνω μαζι της και ηπια μια γουλια ρουμι. Ξαφνικα, συνειδητοποιησα ποσο κουρασμενος ημουν. Ειχα και καποιους μικρους τραυματισμους απο την μαχη αλλα οχι τιποτα σπουδαιο. Το μονο σημαντικο τραυμα που με πονοσουσε ακομα λιγακι, ηταν αυτο του lieutenant, λιγο πριν φυγω απο το windmill, αλλα ευτυχως δεν ειχε ανοιξει μετα την μαχη με τον morgan. Γυρισα πισω και κοιταξα τους ανθρωπους που διασκεδαζαν. Μου αρεσε που ειχα βοηθησει γιατι ημουν ανθρωπος που νοιαζεται για τους γυρω του. Εξω ειχε βραδιασει και ετσι αποφασισα να φυγω πριν με παρειο υπνος μεσα στο μπαρ. - Ποσο χρωσταω; το φαγητο και το ρουμι ηταν υπεροχα, σε ευχαριστω. - Δεν νομιζω να παρω χρηματα απο τον σωτηρα της κορης μου. - Μα πρεπει! Αλλιως θα με προσβαλεις. Δεν εσωσα την rika για τα χρηματα. - Τοτε ενταξει! Και παλι σε ευχαριστω....εισαι πραγματικα πολυ καλος ανθρωπος. - Καληνυχτα! Ισως τα πουμε αυριο! - Θα σε περιμενω!!! Καληνυχτα! Τι μερα και αυτη σκεφτηκα και κινησα για το μοτελ μου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion D. And στις Τρι Φεβ 07, 2012 5:47 am, 2 φορές συνολικά | |
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Σαβ Φεβ 04, 2012 12:27 am | |
| Ειχε βραδιασει για τα καλα εξω και η πολη ειχε βυθιστει στο σκοταδι. Τα μοναδικα φωτα ηταν καποιες λαμπες στον δρομο και το μυστηριο φως του φεγγαριου. Το μοτελ στο οποιο θα εμενα, ηταν αρκετα μακρια και ετσι θα περπατουσα αρκετα μεσα στην νυχτα μεχρι να φτασω. Δεν φοβομουν, αλλα οι κινδυνοι ηταν αυξημενοι. Σκεφτομουν τα γεγονοτα της ημερας. Μου αρεσει που δεν ηθελα να δωσω στοχο με το καραβι μου ειπα και γελασα. Μολις ειχα νικησει εναν απο τους marine captain, τον morgan. O βαθμος του morgan ηταν ο εκτος πιο υψηλος βαθμος στους marines. Σιγουρα θα εμπλεκα. Επιπλεον, σκεφτομουν οτι μπορει οι marines του νησιου να μην μου εδωσαν σημασια απειδη γιορταζαν την ελευθερια τους αλλα απο στιγμη σε στιγμη μπορει να αρχιζαν να με ψαχνουν. Εχω μπλεξει πολυ ασχημα ψιθυρησα. Ευτυχως στον δρομο δεν συναντησα κανενα απροοπτο και ετσι εφτασα χωρις καθυστερησει στο μοτελ. Ο γερος κοιμοταν στην καρεκλα και ροχαλιζε σαν τρενο. Δεν ηθελα να τον ενοχλησω και κατευθυνθηκα προς τον δευτερο οροφο. Ξαφνηκα, σκαλωσα και δεν θυμομουν τον αριθμο που μου ειχε πει. Ηταν σιγουρα στον δευτερο οροφο αλλα σε ποιον αριθμο; Απ οσο ειδα ο οροφος ειχε 5 δωματια. Προσπαθουσα να θυμηθω αλλα τιποτα. Ειχα κολλησει για τα καλα. Ωραια θα τα παρω με την σειρα και οτι θελει ας γινει. Χτυας πρωτα στο 201 και δεν μου ανοιγει κανενας. Ετσι αποφασιζω να δοκιμασω το κλειδι. Βαζω το κλειδι στην κλειδαρια, το γυρναω και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. H πορτα ανοιξε. Ποσο τυχερος ημουν. Βρωνταω την πορτα πισω μου και πεφτω αμεσως στο κρεβατι με ενα χαμογελο ζωγραφισμενο στο στομα μου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion D. And στις Τρι Φεβ 07, 2012 5:48 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Σαβ Φεβ 04, 2012 4:25 am | |
| Ηθελα να κοιμηθω και αλλο, αλλα αυτοι οι αναθεματισμενοι οι πετεινοι, λαλουσαν σαν υστερικοι και ετσι μου κοπηκε ο υπνος. Αφου ετοιμαστηκα, ξεκινησα για μια βολτα στην πολη. Χθες με αυτα που εγιναν δεν προλαβα ουτε μια βολτα να κανω. Κατεβηκα κατω και ειδα τον παππου να διαβαζει εφημεριδα. Αφου τον ευχαριστησα και του αφησα το κλειδι, κινησα για την βολτα μου. Η αγορα δεν ηταν μακρια και ετσι σε λιγακι ειχα φτασει. Ακουγα παντου εμπορους να προσπαθουσαν να πουλησουν την πραματεια τους. - Εδω τα καλα λαχανικα! Εδω τα καλα φρουτα. Παρτε και δεν θα χασετε. Τρελαθηκε το αφεντικο και τα δινει τζαμπα..... Η αγορα ηταν τεραστια και εβρισκες τα παντα. Λαχανικα, φρουτα, φαγητα, ειδη σπιτου, μεχρι και βοτανα. Διπλα μου βρικσονταν ενας εμπορος που πουλουσε φιλτρα αγαπης. Δυστυχως οι ανυποψιαστες κοπελιτσες τα αγοραζαν σε ακριβη τιμη και τα εδιναν στον αγαπημενο τους. Που να ηξεραν οτι το περιβοηταο αυτο φιλτρο ηταν νερο με λιγο ρουμι. Λιγο πιο κατω, στα αριστερα μου αντικρυσα ενα μαγαζι με διαφορα οπλα, πιστολες και σπαθια κυριως, και αποφασισα να ριξω μια ματια. Ειδα καποια ενδιαφεροντα πραγματα αλλα ακομη δεν ειχα σκοπο να αγοραζω κατι. Ετσι ξεκινησα για το μπαρ, καθως δεν ειχα φαει πρωινο ακομη. Στο δρομο για το μπαρ, ειδα κατι μου εκοψε για λιγο την ανασα. Εξω απο ενα μαγαζι ειδα κολλημενα wanted posters και το ενα ανηκε σε εμενα. Αλλα μετα απο λιγο συνηλθα και ενα μειδιασμα χαρας σχηματιστηκε στα χειλη μου. Επειτα επεξεργαστηκα τις αλλες επικυρηξεις. - Ryo D. Amidamaru: 2.000.000 - Swor D. Hellgar: 3.500.000 - Trey Blue Thunder: 6.000.000 - Cervantes D. Leon: 17.000.000 - Melody D. Annie: 42.000.000 - Sakura: 110.000.000 Το ποστερ με την μεγαλυτερη επικειριξη που ειδα ηταν μιας πειρατινας, της sakura. Πρεπει να ειναι τρομερα δυνατη σκεφτηκα, και επειτα συνεχισα για το μπαρ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion D. And στις Τρι Φεβ 07, 2012 5:50 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Σαβ Φεβ 04, 2012 11:57 pm | |
| Εφτασα στο μπαρ και ειδα την ririkα να σφουγγαριζει. - Μαλλον ηρθα πολυ νωρις, ετσι; - Α! Καλημερα ando. Καθισε δεν πειραζει! Εκατσα σε ενα τραπεζακι κοντα στην μπαρα και εστριψα τσιγαρο. Οταν η ririka τελειωσε με το σφουγγαρισμα ηρθε και μου πηρε παραγγελια. Εφαγα ενα γεματο πρωινο και τωρα επρεπε να σκεφτω την επομενη κινηση μου. Τι θα εκανα; Θα προχωρουσα για το επομενο νησι η θα εμενα σε τουτο λιγο ακομη. Τις σκεψεις μου, διεκοψε ενας τυπος φαλακρος, ψηλος και μεγαλοσωμος, ο οποιος μπηκε μεσα στο μπαρ βιαια και αρχισε να φωναζει στην ririka. - Τις προαλλες στην χαρισα, αλλα τωρα αν δεν μου δωσεις τα λεφτα μου θα σε σκοτωσω. Τ ακους παλιοθυληκο. - Κenjo..... σ....σ...συγνωμη α...α...λλα δεν τ....α εχω τα λεφτα ειπε η ririka με φωνη που ετρεμε. - ΠΩΣ; Δεν θα παιζεις με εμενα, βρωμα. Θα σου παρω το κεφαλι και το πεταξω στη θαλασσα και δεν αστειευομαι. Καθως ελεγε αυτα, προχωρουσε απειλητικα προς την ανυπερασπιστη γυναικα. Ο τυπος, φενεται οτι δεν με ειχε προσεξει. Κοιταουσα καπως επιφυλακτικα. Τι δουλεια εχει ενα τετοια ρεμαλι με την ririka; Αλλα σιγουρα δεν θα τον αφηνα να την αγγιξει. Σηκωθηκα αμεσως και μπηκα μπροστα του. - Ποιος εισαι εσυ παλι που να σε παρει; Φυγε απο μπροστα μου ηλιθιε. Η ririka ειχε σκιψει στην μπαρα και εκλεγε. Δεν την εβλεπα, αλλα την ακουγα. - Προσεχε τα λογια σου, γιατι εγω δεν παιζω! Καλυτερα να του δινεις απο εδω γιατι αρχιζω να νευριαζω. - ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Για δειτε εναν νταη. Και εσυ σκασε επιτελους και δωσε μου τα λεφτα μου. Εκεινη την στιγμη δεν αντεξα και τον χτυπησα με την γροθια μου στον προσωπο. Παραπατησε και επεσε βλαστημωντας. Δεν τον αφησα να σηκωθει και τον χτυπουσα με το πodi μου στο στομαχι του. Υστερα τον εσυρα και τον πεταξα εξω απο το μαγαζι. - Και τωρα οι δυο μας. Θελω να μου εξηγησεις τι συμβαινει, τωρα;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion D. And στις Τρι Φεβ 07, 2012 5:53 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Τρι Φεβ 07, 2012 2:04 am | |
| Η ririka αρχισε να μου εξιστορει τα γεγονοτα και εγω ακουγα με προσοχη καπνιζοντας το τσιγαρο που ειχα στριψει. - Η ιστορια αρχιζει δυο χρονια πριν....Μετα τον θανατο του αντρα μου, αποφασισαμε οτι κατι επρεπε να κανουμε για να σταματησουμε την τυραννια του morgan. Αυτος ο αθλιος εκτελουσε κοσμο για την πλακα του και εκανε διαφορες συμφωνιες με ανθρωπους του υποκοσμου. Χωρις να το ξερουμε ο morgan μας καταλαβε και καταφερε να βαλει δικους του ανθρωπους στην οργανωση μας, χωρις να το καταλαβουμε. Εμεις ειχαμε ενθουσιαστει γιατι βλεπαμε οτι ο αριθμος των μελων μας ειχε αυξηθει, αλλα δεν γνωριζαμε αυτο που μας περιμενε. Ενας απο τα σκυλια του morgan που ονομαζεται haruki, μαζι με τεσσερα ακομη ατομα του morgan πηραν την αρχηγεια με τη βια και διελυσαν την οργανωση που ειχαμε δημιουργωντας μια αλλη. Μια οργανωση τιμωρων του morgan. Αυτος ο μπασταρδος για να μας τιμωρισει που προσπαθησαμε να φτιαξουμε μια οργανωση εναντιον του, στελνει αυτους τους τιμωρους καθε μηνα για να εισπραξουν εναν φορο, ο οποιος παει στον morgan. Αυτος που ειδες λοιπον, ηταν ενας απο τους αντρες του haruki. Ακουγα αυτα που μου ελεγε και αηδιαζα. Ποσο διευθαρμενος ηταν αυτος ο morgan. Tι αλλο θα εκανε σε αυτος τους ανθρωπους αν δεν τον νικουσα την μαχη. Επρεπε να σκεφτω κατι. Δεν μπορω να αφησω αυτους τους ανθρωπους αβοηθητους. Ειχα μπλεξει ουτως η αλλως που ειχα βγαλει τον morgan knock out, αλλα αν ξεσκεπαζα και τη μυστικη του οργανωση, θα αποτελουσα μεγαλο κινδυνο για την υποληψη των marines. Αλλα δεν με ενοιαζε καθολου. Ασχετα αν ειμαι πειρατης, παντα θα βοηθαω αυτους που το εχουν πραγματικα αναγκη. - Μην φοβασει ririka. Κατι θα κανω, αρκει να μου δωσεις ολες τις πληροφοριες που εχεις για τον hanuki.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion D. And στις Τρι Φεβ 07, 2012 5:57 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Τρι Φεβ 07, 2012 5:01 am | |
| Εκεινη επεσε πανω μου κλαιγοντας και με ευχαριστουσε. Ειχαν υποστει τοσα πολλα οι κατοικοι αυτου του νησιου και τους αξιζε κατι καλυτερο - Ελα σταματα να κλαις και πες μου για τον hanuki. Εκεινη τραβηχτηκε πισω, ρουφηξε την μυτη της και αφου σκουπησε τα δακρυα της αρχισε την εξηγηση. - Λοιπον, δεν ξερω πολλα αλλα οσα ξερω θα σου τα πω. Ο hanuki ειναι ηταν πριν απο καποιο χρονια πειρατης με bounty 10.000.000 beli. Σε ενα απο τα ταξιδια του εφτασε στην πολη μας και προκαλουσε φασαριες μεχρι που ο morgan ο ιδιος εμφανιστηκε και τον νικησε σε μαχη. Λιγοπριν τον σκοτωσει ο morgan, ο hanuki ζητησε να του χαρισει την ζωη και εκεινος θα ελεγχει τον υποκοσμο για τον morgan. Επειτα διησδυσε στην οργανωση κατα του morgan που ειχαμε δημιουργησει και την συνεχεια την ξερεις. Τωρα υποχρεουνται ολα τα μελη της παλιας μας οργανωσης να πληρωνουν ενα μεγαλο ποσο στον morgan καθε μηνα. Καποιες πληροφοριες απο τους ανθρωπους του νησιου, λενε οτι ο hanuki ελεγχει ενα μοτελ, στο οποιο και διαμενει. Αν οι πληροφοριες ειναι σωστες τοτε το μοτελ αυτο πρεπει να ονομαζεται <<ομορφη νυχτα>>. Ειναι στην αλλη πλευρα της πολης απ οσο ξερω. - ΜΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!!!! Στο μοτελ αυτο εμεινα χθες βραδυ. Δεν μπορω να το πιστεψω. Εισαι σιγουρη; Δεν μου φανηκε κατι υποπτο στο μοτελ. - Δεν ειμαι σιγουρη, αλλα στο συγκεκριμενο μοτελ εχουν αναφερθει πολλα ανεξηγητα περιστατικα. Εχω ακουσει οτι εχουν εξαφανιστει ανθρωποι μυστηριοδως μεσα στην νυχτα, παρα πολλοι απο τους οποιους ηταν πειρατες. Ειμαι σιγουρη πως τους φυλακιζει ο hanuki για τη αμοιβη και επειτα τους στελνει στον morgan περνοντας μεριδιο απο την επικηρυξη. Δυστυχως, τα πραγματα ειναι πολυ βρωμικα στην πολη μας ando.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion D. And στις Τρι Φεβ 07, 2012 6:00 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Τρι Φεβ 07, 2012 5:34 am | |
| Οι πληροφοριες μεσα στο μυαλο μου στροβιλιζονταν με μανια και εκεναν το κεφαλι μου να ποναει. Δεν ειχα γνωρισει ποτε μου αλλη περιοχη απο το χωριο μου και δεν ειχα ιδεα τα προβληματα που μπορει να βιωναν αλλοι ανθρωποι. Πιστευα οτι ημουν ο μοναδικος ανθρωπος που ειχε χτυπηθει απο την μοιρα, αλλα εκανα λαθος. Υπαρχουν τοσοι ανθρωποι που υποφερουν καθημερινα. Κατι επρεπε να κανω. - Το βρηκα!!! Ειναι επικινδυνο αλλα θα το κανω. - Τι εννοεις; Η ririka με κοιτουσε με προσοχη και ενθουσιασμο. Εβλεπα στα ματι της την ελπιδα. Την ελπιδα που αυτος ο αδιαστακτος ο morgan της ειχε στερησει. - Εχω ενα σχεδιο και θελω να με ακουσεις προσεκτικα. Εβγαλα ενα τσιγαρο(στριμενο) απο την καπα μου και αρχισε να της εξηγω. Λοιπον, οταν βραδιασει θα παω παλι στο ξενοδοχειο να μεινω αλλα αυτη τη φορα θα τους δωσω τα πραγματικα μου στοιχεια και θα τους αφησω να μαθουν οτι εχω 2.000.000 bounty. Aν ισχυουν ολα αυτα που μου ειπες, τοτε ο hanuki θα προσπαθησει να με φυλακισει το βραδυ και τοτε θα κανω την κινηση μου. - Μα αυτο δεν ειναι απλα επικινδυνο. Ειναι τρελο, ειναι παρανοικο. Δεν πρεπει να πας. Και αν σκοτωθεις; - Πιστεψε με, θα ειμαι ετοιμος για μαχη. - Μα εισαι ακομη τραυματισμενος απο την μαχη με τον morgan. - Δεν επαθα κατι σοβαρο. Μικρα κοψιματα και μωλοπες ειναι. Τελος! Θα παω και δεν μπορει να με σταματησει κανενας. Ηταν ακομη πρωι και ειχα αρκετο καιρο μεχρι να βριαδασει. Αποφασισα να συνεχισω την βολτα μου και επειτα θα εριχνα εναν υπνακο για να ετοιμαστω για το βραδυ. - Ετοιμασε μου ενα κρεβατι αν μπορεις, θα χρειαστω λιγη ξεκουραση για το βραδυ, ειπα και επειτα εφυγα για την βολτα μου. | |
| | | Heiwajima Civilian
Posts : 3337 Join date : 30/01/2012 Age : 31 Location : Δεν θες να ξέρεις
| Θέμα: Απ: [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. Τετ Φεβ 08, 2012 6:41 am | |
| Όνομα: Lion D. Ando Haki Points: - Player of the Month Points: 8 Beli: 26.000 Bounty/Fame Points: - Παρατηρήσεις: Πολύ ωραία πλοκή, που μου κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Την έκοψες λίγο απότομα και αυτό σου στοίχισε λίγο στην βαθμολογία αλλά ανυπομονώ να διαβάσω την επόμενη | |
| | | | [τελος] Lion D. Ando vs Morgan. Η διαφθορα της εξουσιας. | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|