.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος] Strange.....

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Strange..... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 02, 2012 2:07 am

Στην προηγούμενη ιστορία......

Είχα πλέον καταφέρει, μετά από μια μακρά πορεία, να περάσω το Reverse Mountain και να "πατήσω πόδι" στην Μεγάλη Γραμμή. Ένα όνειρο, που γινόταν πραγματικότητα. Πρώτος μου προορισμός ήταν το Fireworks Island. Εκεί είχα και την πρώτη μου ανεπιθύμητη περιπέτεια. Κάποιοι πειρατές μου επιτέθηκαν και αφού τους εξόντωσα, καταδιώχθηκα από μαρινς. Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ξέφυγα και έβαλα πλώρη με το πλοιάριο μου για ένα νέο νησί. Η Log Pose μου, έδειξε το Fable Island. Ένα νησί στο οποίο κατοικούσαν νάνοι και το τελευταίο διάστημα δέχονταν επιθέσεις, από έναν χρήστη φρούτου, ο οποίος είχε τη δύναμη να ελέγχει και να κάνει πραγματικότητα τους εφιάλτες των ανθρώπων. Έπειτα από μία σκληρή μάχη μαζί του, η νίκη ήρθε αλλά με μεγάλο κόστος για μένα. Τραυματίστηκα πολύ σοβαρά αλλά μέσα στην ατυχία μου κατάφερα να σωθώ απ'τους νάνους, οι οποίοι μ'ευχαρίστησαν που τους έσωσα απ'τον "εφιάλτη" τους!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τρι Φεβ 07, 2012 7:06 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 02, 2012 2:29 am

Τώρα....

Μια μέρα είχε περάσει από την τελευταία μου περιπέτεια, στο νησί των νάνων. Είχα ανοιχτεί στην γαλάζια και επικίνδυνη θάλασσα της grand line για μία ακόμα φορά, ψάχνοντας νέες ευκαιρίες για να γίνω δυνατότερος. Έπρεπε να συνεχίσω την αναζήτηση μου για δύναμη και δόξα, πάση θυσία. Βρισκόμουν στο μικρό μου κατάστρωμα και κοιτούσα τον καθαρό ουρανό. Από την μια στιγμή στην άλλη όμως, ο καιρός άλλαξε και έγινε πιο ψυχρός κι ένα δυνατός αέρας έκανα την εμφάνιση του. Είχα ακούσει για τις απότομες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες εδώ στην Γραμμή αλλά πρώτη φορά το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια. Έτσι για να γλιτώσω από το δυνατό κρύο, έδεσα το πηδάλιο και πήγα στην αυτοσχέδια καμπίνα που είχα φτιάξει, μέσα στην οποία υπήρχε μία μικρή κουζίνα για τα γεύματα μου. Άφησα το πλοίο μου να σαλπάρει μόνο του. Εκεί πέρα άναψα την σόμπα μου και έκατσα στον καναπέ που μου είχαν δώσει οι νάνοι, για να χαλαρώσω. Μονο δυο λεπτά πέρασαν από όταν ξάπλωσα και το πλοίο άρχισε να πηγαίνει πάνω κάτω σαν τρελό.
-Τι στο @#@$# γίνεται εδώ πέρα??
Έτρεξα γρήγορα έξω στο κατάστρωμα και είδα πως βρισκόμουν στην μέση μιας καταιγίδας!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 02, 2012 2:43 am

Η κατάσταση ήταν αρκετά δύσκολη κι έτσι έπρεπε να ψάξω να βρω ένα τρόπο για να ξεφύγω. Αν το πλοιάριο μου έμενε λίγο ακόμα στην καταιγίδα, κινδύνευε να καταστραφεί. Κοίταξα γύρω μου μήπως έβλεπα κανένα άσπρο σύννεφο για να πάω εκεί και να βγω από την καταιγίδα, αλλα δεν υπήρχε τίποτα απολύτως. Ήταν λες και είχα μπει πολύ βαθιά στην καταιγίδα!!
- Μα καλά πως?? ούτε τρία λεπτά δεν έλειψα?? Καταραμένη καταιγίδα!!
Τρέχοντας πήγα στο πηδάλιο όπου το ξεδεσα και άρχισα να παλεύω με τα κύματα και την δυνατή βροχή. Αυτά τα κύματα δεν είχαν καμια σχέση με τα κύματα των πρώτων θαλασσών. Ήταν από τα πιο μεγάλα που είχα δει μέχρι τότε στην ζωή μου. Αν ήμουν πρωτάρης στην ναυσιπλοΐα αυτά τα κύματα θα μπορούσαν άνετα να με βουλιάξουν. Ευτυχώς , είχα αποκτήσει μια άλφα εμπειρία πάνω σ'αυτό το σημείο. Αισθανόμουν κάθε στάλα της βροχής να χτυπάει το σώμα μου με τεράστια δύναμη. Δεν μπορούσα να δω τίποτα σε ακτίνα μέτρων και έτσι αναρωτιόμουν ποσο μακριά από δω συνεχιζόταν αυτή η τρομερή καταιγίδα.

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 02, 2012 3:10 am

Αφού πάλεψα για πέντε-δέκα λεπτά με τα κύματα και την βροχή, η καταιγίδα εξαφανίστηκε το ίδιο γρήγορα όσο και εμφανίστηκε, αλλα την θέση της καταιγίδας πήρε μια χιονοθύελλα.
-Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει!! Πάμε απ'το κακό στο χειρότερο!
Ο ουρανός είχε τρελαθεί και φυσούσε τόσο δυνατά που αν δεν κρατιόμουν από το πηδάλιο θα με είχε πάρει ο αέρας. Τα ρούχα μου τώρα είχαν πάρει κρυστάλλινη μορφή από την βροχή και το χιόνι. Όλο το κατάστρωμα στο πλοίο μου είχε γεμίσει με χιόνι και πολλά από τα παράθυρα από τον δυνατό άνεμο είχαν σπάσει.
Ξαφνικά τότε καθώς πάλευα με την χιονοθύελλα άκουσα ανά βουητό από την θάλασσα, το πλοίο μου άρχισε να τρέμει περισσότερο μέχρι που ένα θαλάσσιο τέρας βγήκε από την θάλασσα, πήδηξε πάνω από το πλοίο μου αφήνοντας μια λεπτή στρώση από θαλασσινό νερό και μετά εξαφανίστηκε και πάλι στην θάλασσα!
-Τι ήταν πάλι αυτό??
Όσο ξαφνικά εξαφανίστηκε η βροχή, έτσι εξαφανίστηκε και η χιονοθύελλα. Αυτήν την φορα όμως όλο το μέρος το είχε καλύψει μια πολύ πυκνή ομίχλη που δεν με άφηνε να δω σχεδόν τίποτα.
Βρισκόμουν μέσα σε αυτήν την ομίχλη εδώ και ώρες, δεν ήξερα που πήγαινα ή που βρισκόμουν. Είχα χαθεί εντελώς με αυτήν την ομίχλη. Μια απόλυτη ησυχία σε όλο μου το πλοίο, ήταν τόσο ήσυχα που άκουγα ακόμα και τα ξυλα που έτριζαν.
Τότε ήταν που είδα στον ορίζοντα ένα φως που αναβόσβηνε...
- Φάρος πρέπει να είναι...
Έστριψα τότε το πλοίο μου και άρχισα να κατευθύνομαι προς αυτό το φως...

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 02, 2012 7:30 am

Κρατούσα σταθερή πορεία ακολουθώντας το φως. Ευτυχώς, αυτό αποδείχτηκε πως ήταν η σωστή κίνηση. Όσο κατευθυνόμουν προς αυτό το φως τόσο έβγαινα και από την ομίχλη. Τελικά μετά από λίγα λεπτά βγήκα από την ομίχλη και είδα μπροστά μου ένα τεράστιο νησί με τον πιο ψηλό φάρο που είχα δει στην ζωή μου.
-Αυτό είναι κάτι που αξίζει να το θυμάσαι!! Δεν το βλέπεις και κάθε μέρα!!
Έτρεξα αμέσως και πήρα τα κιάλια μου και μετά είδα αυτό το νησί. Είχε μια μεγάλη πόλη που απλωνόταν στην παραλία και πολλούς κάτοικους να τριγυρίζουν. Πουθενά όμως δεν έβλεπα marine κι έτσι αποφάσισα να πάω και να αράξω το πλοίο μου στο λιμάνι της πόλης και όχι σε καμια ερημική παραλια, απ'την στιγμή που δεν φαινόταν κάποιος ορατός κίνδυνος. Αφού μπήκα στο λιμάνι και βρήκα μια θέση για το πλοίο μου, έριξα την άγκυρα πήδηξα έξω από το πλοίο μου και ξεκίνησα την εξερεύνηση αυτού του νησιού. Λίγο πιο έξω από το λιμάνι βρήκα έναν άνδρα που πουλούσε ψάρια και έσπευσα να τον ρωτήσω πληροφορίες.
- Πιο είναι αυτό το νησί? Μήπως ξέρετε που θα μπορούσα να βρω κανένα μπαρ?
Αυτός όμως δεν μου έδωσε καμια σημασία. Απλώς γύρισε από την άλλη και έφυγε!!
-Μάλιστα...Ευχαριστώ πολύ..Είστε πολύ ευγενικός!!!..... Παλιο.....ψιθύρισα την τελευταία στιγμή συγκρατώντας τα νεύρα μου!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 02, 2012 7:39 am

Ρώτησα και μερικούς άλλους κάτοικους του νησιού άλλα όλοι τους τα ίδια. Ήταν λες και δεν με έβλεπαν κι έτσι κι εγώ άρχισα να ψάχνω μόνος μου για κανένα μπαρ για να πιω τίποτα και να ηρεμήσω. Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ένα μικρό μπαρ όπου μπήκα και πήγα κατευθείαν στην μπάρα και ζήτησα ένα ποτήρι ρούμι. Ο μπάρμαν το έφερε αμέσως και αφού ήπια την πρώτη γουλιά του είπα:
- Δεν μου λες τη συμβαίνει σε αυτήν την πόλη και κανένας δεν μιλάει ?
Όμως ούτε ο μπάρμαν δεν μου μίλησε, το μονο που έκανε ήταν να μου δείξει με τα χεριά του ότι το ρούμι κάνει 10 μπέλι, έτσι και εγώ έβγαλα από την τζέπη μου το πορτοφόλι μου και του τα έδωσα. Ύστερα γύρισα και είδα το υπόλοιπο μπαρ και τους ανθρώπους που ήταν μέσα σε αυτό, κανένας απολύτως δεν μιλούσε!
Συνέχισα να τους κοιτάω μέχρι που τελειωσα το ποτήρι μου και σηκώθηκα και βγήκα έξω. Όλοι οι κάτοικοι φερόντουσαν πολύ περίεργα. Έτσι αποφάσισα αφού πάρω πρώτα προμήθειες για το ταξίδι μου να φύγω από εδώ πέρα.
-Αυτό το νησί παραείναι τρελό για μένα!!
Τότε όμως άκουσα κάποιον να φωνάζει
- Ε εσύ εκεί! Δικό σου είναι το πλοίο στο λιμάνι ?
Όταν γύρισα είδα μερικούς τύπους ντυμένους περίεργα, και ο ένας από αυτούς φορούσε μια στολή ρομπότ
- Επιτέλους κάποιος μου μίλησε! Ναι δικό μου είναι το πλοίο, αλλά πες μου πρώτα, τι συμβαίνει και κανένας δεν μιλάει σε αυτό το νησί ??
- Για να μιλήσεις πρέπει να πληρώσεις τους φόρους μας. Ας κάνουμε έναν γρήγορο υπολογισμό για σένα. Έβαλες το πλοίο σου στο λιμάνι, 1000 μπέλι, μίλησες περίπου με 10 ανθρώπους, 500 μπέλι, περπατάς στην πόλη με παπούτσια αντί για σανδάλια, 100 μπέλι, α και βρωμάς, 300 μπέλι. Σύνολο 1.900 μπέλι. Τόσα μας χρωστάς! Πλήρωσε ή θα σε πάμε στην φυλακή.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 05, 2012 3:30 am

- Τι????????? Πρέπει να είσαι τρελός!! Δεν έχω τόσα λεφτά πάνω μου, αλλά και να τα είχα σιγά μην σου τα έδινα !!!!
- Εξύβριση της αστυνομίας, 500 μπέλι, άρα πάμε στα 2.400 μπέλι, και αφού λες ότι δεν τα έχεις θα σε βάλουμε στην φυλακή για να εκτίσεις την ποινή σου!!
- Για ελάτε να με πιάσετε, να δούμε αν μπορείτε να βάλετε μέσα!!
Μια ομάδα έβγαλε τα τυφέκια της και μια άλλη άρχισε να έρχεται για να με συλλάβει κρατώντας σπαθιά και ακόντια! Μόλις έφτασαν αρκετά κοντά μου άρχισα να τους χτυπάω με μπάλες λάβας και τότε η ομάδα που είχε τα τυφέκια άρχισε να μου ρίχνει, αλλά οι σφαίρες τους δεν έβρισκαν στόχο. Συνέχισα να τους χτυπάω με διάφορες από τις τεχνικές λάβας που είχα μάθει να χειρίζομαι, δίχως να δείχνω το παραμικρό έλεος. Όλες οι ομάδες τότε μου όρμηξαν, εγώ όμως δεν τους άφηνα να με πλησιάσουν και πάρα πολύ, δημιουργώντας έναν δακτύλιο λάβας γύρω μου, όπου τους εμπόδιζε να με πλησιάσουν. Όσο εγώ βρισκόμουν μέσα σε αυτόν τον δακτύλιο συνέχιζα να τους χτυπάω με τις φονικές μου επιθέσεις.
Καθώς συνέχιζα να τους χτυπάω, άρχισα να νιώθω ότι κάτι κακό πρόκειται να μου συμβεί αλλά δεν μπορούσα να εξηγήσω αυτό το προαίσθημα. Και τότε απλά συνέβει. Μια τεράστια ποσότητα νερού, ήρθε πάνω μου, λες και κάποιος κρατούσε πυροσβεστική μάνικα και μ'έλουζε μ'αυτήν. Εκτός απ'το νερό, ένα κύμα ηλεκτρισμού με χτύπησε ενώ ήμουν βρεγμένος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πεταχτώ έξω από τον δακτύλιο λάβας που είχα φτιάξει. Όταν σηκώθηκα είδα πως αυτό που με είχε χτυπήσει ήταν ένα ρομπότ. Ετοίμασα ένα ακόμα κύμα λάβας για να το πέταξα πάνω του, αυτό όμως με τις ηλεκτρικές του δυνάμεις με πρόλαβε κι έκοψε την επίθεση μου και με χτύπησε για μια ακόμη φορά. Δεν σταμάτησε όμως μέχρι που όλες οι ομάδες που είχαν μείνει όρθιες, όρμησαν από πάνω μου και μου πέρασαν χειροπέδες. Δοκίμασα να τους χτυπήσω με τη δύναμη μου αλλα δεν μπορούσα. Κατάλαβα πως οι χειροπέδες που μου είχαν βάλει ήταν φτιαγμένες με "seastone", ένα υλικό που εξουδετέρωνε τις δυνάμεις των χρηστών φρούτων, μιας και είχε τις ιδιότητες της θάλασσας.
- Όχι!! Δεν γίνεται να έχετε....
- Σκασμός!! Επειδή τραυμάτισες τόσους φρουρούς η ποινή σου ανέβηκε. Πλέον είναι αργά για να πληρώσεις. Καταδικάζεσαι σε θάνατο, αύριο την αυγή θα σε εκτελέσουμε!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 05, 2012 3:53 am

Με σήκωσαν και με πέταξαν μέσα σε ένα κλουβί όπου άρχισαν να το τραβάνε μέχρι που με πήγαν στην φυλακή του νησιού. Εκεί πέρα με οδήγησαν τρία πατώματα κάτω από το έδαφος βάζοντας με σε ένα σκοτεινό μπουντρούμι. Μου έβγαλαν τις χειροπέδες και έκλεισαν την πόρτα. Δοκίμασα και εκεί μέσα να χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις μου αλλά και πάλι δεν τα κατάφερνα.
-Τέλεια και το μπουντρούμι είναι φτιαγμένο με "seaston", την έχω άσχημα τελικά...
Ξαφνικά τότε ακούω μέσα από το μπουντρούμι μου μια φωνή
- Τι πρόστιμο έφαγες και σε έχουν εδώ μέσα?
- Ποιος είναι εκεί??
- Ένας ακόμα κρατούμενος.
- Με έπιασαν και μ'έχωσαν εδώ μέσα γιατί τραυμάτισα μερικούς φρουρούς και θα με εκτελέσουν αύριο!
- xaxaaxaxa πόσους στο σύνολο ?
- Δεν μετρούσα. Όταν σκοτώνεις κουνούπια είτε δέκα είτε εκατό, για μένα δεν έχει σημασία.
- Πολύ ωραία!! Περίμενα καιρό κάποιον σαν εσένα! Μπορώ να σε βοηθήσω να το σκάσεις από εδώ πέρα αλλά πρώτα πρέπει να μου βγάλεις τις χειροπέδες μου γιατι δεν μπορώ να κουνηθώ!!
Ξεκίνησα το ψάξιμο μέσα στο σκοτεινό μπουντρούμι μέχρι να τον βρω. Ήταν τόσο σκοτεινό που δεν μπορούσες να δεις ούτε την άκρη της μύτης σου. Έπρεπε να προσέχω πολύ. Δεν ήθελα να πατήσω σε καμιά παγίδα και να έκανα τα πράγματα χειρότερα. Τα βήματα μου ήταν όλα πολύ κοφτά και μικρά. Ένα ένα κάθε φορά, αργά και σταθερά.
-Θέλω να μου μιλάς συνεχώς για να μπορέσω να ακολουθήσω τη φωνή σου!!
-Ναι φυσικά!! Εδώ πέρα, εδώ πέρα!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 05, 2012 4:07 am

Άκουγα τη φωνή του και καταλάβαινα ότι το πλησίαζα, έως ότου το πόδι χτύπησε κάπου.
-Άουτς!! Πρόσεχε λίγο.
-Ναι, ξέρεις, δεν το έκανα επίτηδες!
-Άστο αυτό τώρα και λύσε με. Πρέπει να φεύγουμε από δω μέσα!
-Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου!!
Γονάτισα αγγίζοντας τον. Εκείνος τέντωσε τα δεμένα χέρια του μπροστά ώστε να μπορώ να τα πιάσω πιο εύκολα. Με τα χέρια μου δεν μπορούσα να σπάσω τις αλυσίδες κι έτσι έπρεπε να σκεφτώ κάτι άλλο. Τότε έβγαλα την ζώνη μου και με την μεταλλική της άκρη άρχισα να παραβιάζω τις χειροπέδες του.
-Αν έβλεπα θα ήταν πιο εύκολο!
αλλα δυστυχώς δεν έβλεπα και ήταν αρκετά δύσκολο.
-Κι εγώ αν φορούσα κορώνα θα ήμουν βασιλιάς, αλλά είμαι κλεισμένος σ'αυτό το βρωμερό υπόγειο.
-Και θα συνεχίσεις να είσαι αν δεν κόψεις τις εξυπνάδες!! Μου είναι πολύ εύκολο να περάσω τη ζώνη στον λαιμό σου και να σε πνίξω. Εκεί δεν χρειάζεται να βλέπω.
-Κάντο και αύριο το πρωί, όταν σε εκτελούν θα χτυπάς το κεφάλι σου για την ευκαιρία που έχασες. Αλλά τι λέω?? Δεν θα έχει κεφάλι για να χτυπάς!!
Αφήσαμε την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων στην άκρη και συνέχισα την προσπάθεια για να τον λύσω.
Τελικά μετά από αρκετή προσπάθεια τα κατάφερα και τον ελευθέρωσα απ'τα δεσμά του.

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 05, 2012 4:34 am

-Επιτέλους!! Ουφφ...Κουραστικό ήταν.
- Ωραία είμαι και πάλι ελεύθερος. Τώρα ας σπάσω αυτήν την πόρτα και πάμε να φύγουμε από εδώ μέσα!
- Όχι περίμενε! Ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Μόλις είναι νύχτα έξω, άρα θα έχει λιγότερους φρουρούς, τότε θα είναι η στιγμή μας. Τότε θα το σκάσουμε από δω μέσα πιο εύκολα !!
-Πολύ καλά, όπως θες.
-Μέχρι τότε είναι πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε λιγάκι καλύτερα. Δε συμφωνείς?
-Συμφωνώ. Δεν έχω και κάτι καλύτερο να κάνω.
-Ονομάζομαι Rob και είμαι από την South Blue και πιο συγκεκριμένα το Bliss Kingddom.
-Wailord. Είμαι ψαράνθρωπος και κατάγομαι από το Fishman Island...
-Ψαράνθρωπος?? Γνώρισα κάτι ψαρανθρώπους στην East Blue. Arlong Pirates ονομάζονταν...
-Arlong?? Αυτός ο κουφιοκέφαλος μυταράς?? Είναι ντροπή για το είδος μας.
-Όντως είναι πολύ βίαιος. Του χρωστάω κάτι.
-Σε κέρδισε εεε??
-Ναι. Στην κόψη του ξυραφιού. Τότε ήμουν πιο αδύναμος. Αν τον βρω τώρα θα τον σκοτώσω σίγουρα!
-Καλή τύχη σου εύχομαι. Δεν θα λείψει σε κανέναν, πίστεψε με.
-Δεν είναι άμεσος στόχος μου. Μια μέρα όμως θα πάρω την εκδίκηση μου.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 05, 2012 6:10 am

-Στο εύχομαι.
-Για να σε ρωτήσω. Τι ξέρεις γι'αυτό το μέρος? Μου είναι παντελώς άγνωστο.
-Λοιπόν από που να αρχίσω....
-Απ'την αρχή θα έλεγα...
-Το νησί αυτό βρίσκεται κοντά στην κόκκινη γραμμή... Επίσης είναι γνωστό για το φαινόμενο "Rainbow Mist" ... Πρίν πολλά χρόνια , ένας πειρατής ήρθε με το πλοίο του να το λεηλατήσει , μα όταν κάτι παιδιά του το έκλεψαν και χάθηκαν στο Rainbow Mist , αυτός έκαψε όλη την πόλη...κι έγινε ο δήμαρχος του νησιού... Αυτός ο πειρατής , o Whetton , είναι πολύ άπληστος και βάζει συνεχείς φόρους στους πολίτες του με σκοπό να φτιάξει τον Rainbow Tower... Tο Rainbow Tower , είναι ένας πύργος που χτίζει. Ο κύριος λόγος που δημιουργείται , είναι για να μπορέσει να συνδέσει ο Whetton το Ruluka Island με το Rainbow Mist και να πάρει τους θησαυρούς που υπάρχουν εκεί μέσα..
-Το Rainbow Mist τι ακριβώς είναι?
-Είναι μία μεγάλη "επιφάνεια" απο μία μυστηριώδη ομίχλη , που στην πραγματικότητα είναι μία πύλη που σε στέλνει σε άλλη διάσταση.. Είναι αδύνατο να γνωρίζει κάποιος πότε και πού δημιουργείτε .. Επίσης , απ'ότι γνωρίζουμε έχει εμφανιστεί μόνο 2 φορές στο Ruluka Island... Κάθε πλοίο που συναντά το Rainbow Mist , περνά στην άλλη πλευρά και παγιδεύεται εκεί για πάντα ... Πολλά πλοία και πληρώματα χάθηκαν εξαιτίας αυτού του φαινομένου , και γι'αυτό ονομάζεται και νεκροταφείο των πλοιών αφού έχουν γίνει πολλά ναυάγια εκεί.. Υπάρχουν ακόμα φήμες για πολλούς θησαυρούς σε εκείνο το μέρος, όπως προείπα...
-Μάλιστα...
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 05, 2012 6:21 am

Μετά από μερικές ώρες συζήτησης είχε φτάσει η ώρα για να φύγουμε, έτσι ο Wailord πήγε στην πόρτα όπου άρχισε να την σπρώχνει με δύναμη. Άρχισα να ακούω την πόρτα να τρίζει και αυτό με έκανε χαρούμενο. Μετά από λίγο σπρώξιμο ακόμα, η πόρτα έσπασε και έπεσε κάτω κάνοντας έναν τρομερά δυνατό ήχο. Όταν το φως μπήκε μέσα στο μπουντρούμι είδα πως ο wailord ήταν καρχαρίας ψαρανθρωπος, κι έμοιαζε αρκετά στον Άρλονγκ, αλλά δεν έκατσα να το σχολιάσω μιας και δεν είχαμε πολύ χρόνο. Αρχίσαμε να τρέχουμε προς τα σκαλιά για να ανεβούμε στην επιφάνεια. στον δρόμο μας έμπαιναν φρουροί από την φυλακή αλλα σε συνεργασία με τον wailord τους βγάζαμε γρήγορα από την μέση.
Μετά από πολύ τρέξιμο και συνεχόμενες μάχες με τους φρουρούς βγήκαμε έξω και αρχίσαμε να τρέχουμε στην πόλη.
Καθώς τρέχαμε στην πόλη για να γλιτώσουμε ο wailord σταμάτησε και μου είπε
- Λοιπόν φίλε μου Ρομπ αυτό ήταν. Ήρθε η ώρα να χωρίσουμε. Εγώ θα πάω να αναμετρηθώ με τον δήμαρχο, για να ελευθερώσω τους κατοικους της πόλης. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις τα ταξίδια σου.
- Είσαι ήρωας εεε?? Αυτή δεν είναι δική μου μάχη. Θα σ'αφήσω να κάνεις αυτό που νομίζεις σωστό. Καλή τύχη φίλε μου.
Είπα και του άπλωσα το χέρι κι αυτός ανταπέδωσε τον χαιρετισμό.
-Εις το επανιδείν, Ρομπ!!
Οι δρόμοι μας τότε χωρίστηκαν, εγώ πήγα προς το λιμάνι για να πάρω το πλοίο μου και ο wailord πήγε στο αρχοντικό του δημαρχου.
Τελικά μετά από λίγο βγήκα στο λιμάνι και έτρεξα στο πλοίο μου, όπου σήκωσα την άγκυρα, άνοιξα τα πανιά και ετοιμάστηκα να φύγω από το νησί. Είχα απομακρυνθεί αρκετά μέχρι που είδα πως σε ένα αρχονικό έβγαιναν κεραυνοί. Αμέσως πήρα τα κιάλια μου να κοιτάξω. Λίγο μετά μια πόρτα που οδηγούσε στην βεράντα έσπασε από το σώμα του wailord.
-Ωχ, όχι!!
Με μία κοφτή κίνηση γύρισα πάλι το πλοίο μου προς το νησί. Δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι μετά από αυτό που είχε κάνει για μένα.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 05, 2012 6:40 am

Μόλις έδεσα και πάλι το πλοίο μου στο λιμάνι, άρχισα να τρέχω προς το αρχοντικό του δημάρχου.
Όταν έφτασα είδα τον δήμαρχο μέσα σε ένα από εκείνα τα ρομπότ, όπως αυτό μου μ'έπιασε, να έχει εξαπολύσει μια ηλεκτρική επίθεση στον wailord. Χωρίς να χάσω χρόνο έτρεξα και μπήκα στην μέση ώστε να φάω εγώ την επίθεση και όχι ο wailord. Η επίθεση δεν είχε αποτέλεσμα γιατί αυτήν την φορά ήμουν προετοιμασμένος. Γύρισα προς τον wailord και του είπα
- Είσαι καλά φιλε μου ?
-Ρομπ, μα τι κάνει εδώ πέρα, γιατί δεν έφυγες να σωθείς?
- Δεν θα άφηνα ποτε έναν φίλο μου πίσω!!
Μετά από αυτό γύρισα είδα τον δήμαρχο και του είπα
- Το τέλος σου είναι κοντά!!
- Ποτέ! θα ζήσω για πάντα!
Μεταμόρφωσα τα χερια μου σε λάβα και αυτός εκείνα του ρομπότ, τα κάλυψε με ηλεκτρισμό. Τότε ελευθερώσαμε και οι δυο από ένα κύμα, και αυτήν την φορά ο ηλεκτρισμός του διαπέρασε την λάβα μου και πήγε να με χτυπήσει, όμως με ένα γρήγορο άλμα το απέφυγα και άρχισα να ελευθερώνω μπάλες λάβας. Αυτός όμως δημιούργησε έναν ηλεκτρικό τοίχο και απέκρουσε όλες μου τις μπάλες. Τότε χωρίς να περιμένει ελευθερώνει άλλο ένα κύμα ηλεκτρισμού και με χτυπάει χωρίς εγώ να προλάβω να αντιδράσω. Μετά από αυτό το χτύπημα έπεσα κάτω και αυτός άρχισε να περηφανεύεται!!
- Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις πότε είναι το τέλος μου εεε?? Εσύ δεν μπορείς ούτε να σηκωθείς!!
Όσο ήμουν κάτω είδα ένα καλώδιο που τροφοδοτούσε αυτό το ρομπότ. Σηκώθηκα σιγά σιγά και του είπα
- Ανόητε βρήκα την αδυναμία σου, όλα αυτά θα τελειώσουν αυτήν την στιγμή!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΤρι Φεβ 07, 2012 6:53 am

Νευριασμένος που τον πρόσβαλα δημιουργεί ένα κύμα ηλεκτρισμού και πάει δίχως δισταγμό να μου το πετάξει. Ακουμπάω το χέρι μου με μία πολύ γρήγορη κίνηση στο πάτωμα και δημιουργώ έναν στρόβιλο με θραύσματα μάγματος, με επίκεντρο εμένα και τον δήμαρχο.
- Μόνο αυτό μπορείς!? ΧΑχααχχαχα!! Τώρα θα δεις την πραγματική μου δύναμη!
Ο δήμαρχος ελευθερώνει τότε ένα κύμα ηλεκτρισμού και το πετάει σε εμενα, αλλα λίγο πριν με χτυπήσει εξαφανίζεται
-Τι?? πως?? τι έγινε??
O δήμαρχος έμοιαζε έξω απ'τα νερά του. Ιδρώτας άρχισε να γεμίζει το πρόσωπο του. Προσπάθησε να δημιουργήσει και αλλα κύματα αλλα δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα για να τον τροφοδοτήσει. Είχα πλέον το πλεονέκτημα στη μάχη μας. Έτσι καθώς μεταμόρφωνα τα χερια μου σε πύρινες γροθιές του είπα
- Μην προσπαθείς άδικα, με τον στρόβιλο μου έλιωσα το καλώδιο όπου σε τροφοδοτούσε με ηλεκτρισμό και έτσι τώρα είσαι ανίκανος να πολεμήσεις! Ήρθε η σειρά μου τώρα!!
Όρμισα κατά πάνω του και με μια γροθιά σπάω το γυάλινο κέλυφος του ρομπότ και αρχίζω να χτυπάω με μανία τον δήμαρχο. Καθώς τον χτυπούσα η φρουρά είχε μαζευτεί γύρω του αλλα από τον στρόβιλο μάγματος μου δεν μπορούσαν να περάσουν μέσα. Το μονο που έκαναν ήταν να με πυροβολούν με τα όπλα τους αλλα οι σφαίρες δεν με πετύχαιναν.
Μετά από αρκετά χτυπήματα στον δήμαρχο είδα πως πονούσε αρκετά. Τότε πηγαίνω πίσω και τον χτυπάω με ένα μεγάλο κύμα λάβας. Τα μηχανήματα που είχε πάνω του αρχίζουν να λιώνουν μαζί με τον δήμαρχο. Οι φωνές του είχαν γεμίσει την ατμόσφαιρα. Ύστερα ένα μεγάλο μπουμ τελείωσε τα πάντα. Το ρομπότ ανατινάχτηκε. Μόλις έγινε η ανατίναξη έσβησα τον στρόβιλο λάβας αφήνοντας τους φρουρούς του να μπούνε και να τον δούνε.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΤρι Φεβ 07, 2012 7:06 am

Έτρεξα αμέσως στον wailord να δω πως είναι. Μόλις τον έφτασα άκουσα τους φρουρούς του δήμαρχου να φωνάζουν
- Είναι νεκρός! ο δήμαρχος είναι νεκρός!! ζητω είμαστε ελεύθεροι!
Σήκωσα των Wailord στους ωμους μου και άρχισα να τον κουβαλάω προς το λιμάνι λέγοντας του
- Πάμε φιλε μου ας φύγουμε τώρα
- xaxaxa του έδωσες και κατάλαβε αυτού του τύπου
Όταν έφτασα στην πόρτα του αρχοντικού του δημαρχου είδα πολλούς κατοικους μαζί με τους φρουρούς. Όλοι τους μου άνοιξαν δρόμο και συνέχισα προς το λιμάνι, αλλά μόλις τους πέρασα μου φώναξαν
- Σε ευχαριστούμε ξένε
Δεν τους μίλησα γιατί δεν με ενδιέφερε. Για να βοηθήσω τον wailord το έκανα όχι για να βοηθήσω αυτούς.
Αφού έφτασα στο λιμάνι άφησα κάτω τον wailord και του είπα
- Λοιπόν wailord που θα πας τώρα που είσαι ελεύθερος?
- Θέλω να συνεχίσω το ταξίδι μου στην grand line και μετά θα επιστρέψω στο νησί μου στο fishman island
- Που ακριβώς είναι αυτό το νησί?
- Είναι 10000 μέτρα κάτω από την θάλασσα, είναι ένας επίγειος παράδεισος για τους "ψαρανθρωπους" και τις γοργόνες.
- Ξέρεις κατι Walord? έλα μαζί μου έλα να συνεχίσεις μαζί μου το ταξίδι, και εγώ θέλω να πάω σε όλα τα νησιά της grand line και μετά πάμε και στο fishman island, μαζί!!
- χαχαχαχαχαχ!! καλά Rob θα ταξιδέψω μαζί σου!
Δώσαμε τα χερια ο ένας στον άλλον, άνθρωπος και "ψαρανθρωπος"!! Ήταν περίεργο να δεις αυτόν τον συνδυασμό, αλλά δεν μ'ένοιαζε και ιδιαίτερα!!
Ανεβήκαμε και οι δυο στο πλοίο ανοίξαμε πανιά σηκώσαμε την άγκυρα και φύγαμε από εκείνο το νησί
- Που θα είναι η επομενη περιπέτεια μας Ρομπ??
Πήγα μέσα στην κουζίνα και έβγαλα μια εργαλειοθήκη, την άφησα στο κατάστρωμα και του είπα
-Ορίστε η περιπέτεια μας, ας επισκευάσουμε το πλοίο γιατί είχα πέσει σε μια καταιγίδα πριν έρθω
- xaxaxaxa!! Ας το ζωντανέψουμε αυτό το πλοίο !!
Ξεκινήσαμε τις επισκευές μαζί, και τότε θυμήθηκα κάτι που είχα ξεχάσει να ρωτήσω τον wailord
- wailord τι ψάρι είσαι?? Δεν ξέρω πως αλλιώς να το ρωτήσω!!
- Καρχαρίας-τίγρης!!

Raijin
Civilian
Civilian
Raijin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Strange.....   [Τέλος] Strange..... I_icon_minitimeΤετ Φεβ 08, 2012 6:03 am

Όνομα: Rob Greywind
Haki Points: ---
Player of the Month Points: 6
Beli: 24.000
Bounty/Fame Points: +2.000.000
Παρατηρήσεις: Δεν εχω να πω κατι συγκεκριμενο. Μια γενικα καλη ιστορια. Δεν με κουρασε και ηταν αρκετα ευχαριστη.

[Τέλος] Strange.....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή] Strange island, strange man[Τέλος]
» [Τελος]A strange alliance...
» [Τέλος-Αποστολή] Strange Box
» [τέλος] The strange mountain and the dream
» [AΡΧΗ] Friends or Foes??? A strange alliance...[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: