.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
48 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 48 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

[ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΔευ Φεβ 20, 2012 1:13 pm

Στην προηγουμενη ιστορια: ΟΙ Μαρινς με μετεφεραν στο Pingtan Island οπου εκει ειχε οριστει η εκτελεση μου,ομως μια ομαδα πειρατων του νησιου υποκινουμενοι απο τον φιλο μου τον Jack εισεβαλαν στην φυλακη και με ελευθερωσαν.Μια αγρια καταδιωξη ξεκινησε στο νησι στην οποια μια σφαιρα βρηκε τον Jack στο στηθος και τον εριξε νεκρο.Μετα απο αυτο το περιστατικο εφυγα αρον-αρον απο το νησι με πολυ πεσμενη ψυχολογια.Αποφασισα λοιπον να αφησω την South Blue και να γυρισω για λιγο στην δικη μου θαλασσα,στην δικη μου περιοχη μεχρι να διαλεξω τον επομενο σταθμο μου.

Τωρα: Ειχαν περασει 3 μερες απο οταν ειχα φυγει απο το PIngtan και πλεον ηξερα οτι ημουν στην East Blue...Το ειχα καταλαβει τοσο απο τα νερα οσο κι απο τον καιρο,ηταν εντελως διαφορετικος.Ο καταγαλανος ουρανος και ο καυτος ηλιος μου ειχε αλλαξει καπως την διαθεση και ενιωθα καλυτερα. Μαλιστα καθως επλεε μου ηρθε μια τρελη ιδεα που ειχα στο μυαλο μου απο οταν ημουν μικρο παιδι.Παντα ηθελα να συναγωνιζομαι με τους καλυτερους και να αναγνωριζω τις δυνατοτητες μου και οχι μονο οσον αφορα τις μαχες μου ως πειρατης.Απο μικρος ειχα ονειρο να κανω μια μαγειρικη μαχη με τους μαγειρες απο το Baratie, το φημισμενο πλωτο εστιατορειο της East Blue με τους εξαιρετικους μαγειρες. Αποφασισα πλεον οτι ημουν ετοιμος να δοκιμασω τις ικανοτητες μου απεναντι σε μερικους αναγνωρισμενους μαγειρες.Θα ηταν κατι ενδιαφερον που θα με εβγαζε απο την καθημερινοτητα των μαχων και επισης θα με βοηθουσε να ξεχασω και τον χαμο του Jack....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasilhs6 στις Σαβ Μαρ 03, 2012 3:49 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΔευ Φεβ 20, 2012 1:54 pm

Καθως επλεα στην θαλασσα ειδα καποια στιγμη ενα περιεργο πλοιο να ειναι αραγμενο στην μεση της θαλασσας και γυρω-γυρω να εχουν αγκυροβολησει διαφορα πλοια.Καταλαβα απο τις περιγραφες που ειχα ακουσει παλαιοτερα πως ειχα φτασει στο Baratie,το φημισμενο εστιατορειο των 4 θαλασσων! Ημουν αρκετα ενθουσιασμενος και ετσι επιασα τα κουπια για να φτασω πιο γρηγορα σε αυτον τον μικρο παραδεισο για μενα.Ηθελα να γευτω συνταγες απο αυτους τους εξαιρετικους μαγειρες και να δω ποια ηταν πραγματικα η διαφορα στις ικανοτητες μου και ενος επαγγελματια μαγειρα. Μετα απο λιγη ωρα ειχα φτασει πλεον στο εστιατορειο και εδεσα την βαρκα μου.Πηδηξα στο περιεργο αυτο πλοιο και προχωρησα προς την εισοδο.Εκει με υποδεχτηκε ενας σερβιτορος και με οδηγησε σε ενα τραπεζι.Μετα απο λιγη ωρα ηρθε για να παραγγειλω και του ειπα να μου φερει 3-4 πραγματα που ειδα στον καταλογο.Φανηκε εντυπωσιασμενος απο εμενα μιας και διαλεξα μερικα πραγματα που δεν ειναι πολυ γνωστα στους απλους πολιτες που δεν ασχολουνται με την μαγειρικη. Οταν εκεινος εφυγε κοιταξα λιγο δεξια κι αριστερα τον χωρο,παρατηρησα πως στο κεντρο υπηρχε ενας πετρινος τοιχος πανω στον οποιο ηταν αναρτημενα διαφορα wanted poster.Μεταξυ αλλων υπηρχε το ποστερ ενος μαυροφορεμενου αντρα με ξανθα μαλλια του οποιου η επικυρηξη ηταν πολυ μεγαλυτερη απο οτι συνηθως σε αυτες τις θαλασσες,ακομη και στην Μεγαλη Γραμμη.Σηκωθηκα και πλησιασα προς τα εκει και διαβασα ενα αρθρο που ειχε απο κατω. Πριν προλαβω να το διαβασω ολο ο σερβιτορος που νωριτερα ειχε παρει παραγγελια ειχε ερθει και μου μιλησε.
Ηταν μαγειρας εδω στο Βaratie,μεχρι που ο πειρατης Straw Hat Luffy τον πηρε μαζι του στο κυνηγι του One Piece.
Μαγειρας ε??? Αν οι μαγειρικες του ικανοτητες ειναι το ιδιο με τις μαχητικες του φανταζομαι ποσο καλος θα ειναι...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΤετ Φεβ 22, 2012 1:17 am

Ηταν απο παλια πολυ δυνατος αλλα τωρα σιγουρα θα εχει βελτιωθει πολυ.Ολοι εδω στο Baratie εκτος απο μαγειρικες εχουμε και μαχητικες ικανοτητες ωστε να μπορουμε να αμυνομαστε σε τυχον επιθεσεις πειρατων.
Ααα μαλιστα...Ενδιαφερον αυτο...Αντε παμε στο τραπεζι να δουμε ποσο καλο ειναι πραγματικα το περιφημο φαγητο σας...
Με συνοδευσε στο τραπεζι και μου αφησε μερικα πιατα με τα φαγητα που ειχα ζητησει.Αρχισα να δοκιμαζω λαιμαργα μιας και ειχα μεγαλη απορια.Ηταν ολα φανταστικα οπως ελεγαν οι φημες,ομως το να τα δοκιμαζεις και να τα εχεις μπροστα σου ηταν αλλο πραγμα.Συνεχιζα να τρωω τωρα με πιο αργους ρυθμους καθως προσπαθουσα να καταλαβω καθε γευση που υπηρχε κρυμμενη μεσα στην συνταγη. Ξαφνικα και ενω απολαμβανα το φαγητο μου,ενιωσα μια αναταραχη στο εστιατορειο-πλοιο και επειτα απο λιγα μετα μερικοι τυποι μπηκαν μεσα σπαζοντας την πορτα.Πλησιασαν προς το κεντρο 2 αντρες και απο πισω αλλοι 5-6 πειρατες.Τοτε ο ενας απο τους 2 που ηταν μπροστα μιλησε...
[Ημαστε οι πειρατες του Don Krieg και ηρθαμε να προετοιμασουμε το μαγαζι γιατι σε λιγο θα ερθει και ο αρχηγος μας και δεν θελει κανεναν εδω οσο θα τρωει.
Συγνωμη αλλα αυτο δεν μπορουμε να το κανουμε.Δεν μπορουμε να διωξουμε ολους τους πελατες μας για εσας...
Πως τολμας ποταπο σκουληκι και αντιτειθεσαι στις επιθυμιες του Don Krieg????Εγω ο Gin ο υπαρχηγος του αν δεν πραγματοποιησεις την επιθυμια του θα σε σκοτωσω μπροστα σε ολους!
Ειπε και με μια κινηση εβγαλε απο την πλατη του ενα περιεργο οπλο και το εστρεψε προς τον σερβιτορο. Την σκηνη εβλεπαν ολοι οι μαγειρες του Baratie και μολις εβγαλε το οπλο ο πειρατης κατεβηκαν ολοι κατω απο τον οροφο που βρισκοταν η κουζινα και ετοιμαστηκαν να τον αντιμετωπισουν ολοι ενωμενοι...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasilhs6 στις Πεμ Φεβ 23, 2012 3:57 am, 1 φορά
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΤετ Φεβ 22, 2012 1:26 am

Εντωμεταξυ ολοι οι πελατες ειχαν πανικοβληθει και ετρεχαν δεξια και αριστερα,ωσπου τους μαζεψαν οι μαγειρες απο πισω τους για να τους προστατεψουν.Σιγα σιγα απο την σκαλα κατεβηκε και ενας αλλος μαγειρας,πιο γερος απο τους υπολοιπους με ξανθα μαλλια και το ενα του ποδι ηταν ξυλινο.
Zeff που πας??? Δεν χρειαζεται να επεμβεις,ημαστε αρκετοι εμεις...
Οταν απειλειται το εστιατορειο μου θα πολεμησω τον οποιοδηποτε.
Χαχαχαχα γερο πολυ φιλοδοξος εισαι δεν νομιζεις???Πως θα τα βαλεις εσυ με εμας???
Μικρε μην προκαλεις την τυχη σου...Οταν εγω πολεμουσα εσυ επινες το γαλα της μαμας σου!!!
Πως τολμας παλιο.... Εκεινη την στιγμη ο αλλος ανδρας,ενας χονδρος, τον διεκοψε και μιλησε.
Ειι Gin...Εκεινος εκει δεν εχει κουνηθει καθολου απο την ωρα που μπηκαμε...Απλα τρωει...
Και με μια κινηση εδειξε προς το μερος μου.Ολοι γυρισαν και με κοιταξαν και ο ανδρας που λεγοταν Gin με κοιταξε γεματος θυμο που ειχε αποκομισει απο την λογομαχια του με τον ιδιοκτητη του εστιατορειου.
Εσυ τι νομιζεις οτι κανεις εκει????
Τι εννοεις τι κανω???Τρωω...Σε εστιατορειο δεν ημαστε???
Ναι,αλλα το εστιατορειο αυτην την στιγμη ειναι υπο την κατοχη των πειρατων του Don Krieg!!!
Απο την στιγμη που ακομη τρωω το εστιατορειο δεν ειναι υπο την κατοχη κανενος...
Μερικοι απο τους μαγειρες και τους πελατες γελασαν ομως σταματησαν αμεσως οταν τους αγριοκοιταξε ο Gin...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΤετ Φεβ 22, 2012 1:34 am

Στην συνεχεια ο Gin γυρισε ξανα προς το μερος μου και μου μιλησε.
Ακου μικρε,δεν αξιζει να πεθανεις για την ηλιθιοτητα σου!Σου δινω μια ευκαιρια να σηκωθεις και να κρατησεις την ζωη σου...
Δεν χρειαζεται να παρω ευκαιριες απο κανεναν.Επισης δεν περνω οδηγιες απο κανεναν!
Του ειπα και τον αγριοκοιταξα γυρνοντας απο τομα το κεφαλι μου.
Μην αντιστεκεσαι κανε αυτο που σου λεει,θα τον αντιμετωπισουμε εμεις αν χρειαστει...
Δεν ειναι αναγκη,μονος μου θα ημουν αρκετος και για τους 2...
Χαχαχα εχεις πλακα μικρε!!! Νομιζεις πως εισαι τοσο δυνατος που να μας νικησεις???Τι εισαι?
πειρατης ειμαι.Και ναι ειμαι σιγουρος οτι μπορω να σας κερδισω!
Πειρατης???Εσυ??? Και σε ποιο πληρωμα ανηκεις??εεεε???
Το πληρωμα μου ειναι οι Incompatible Pirates!
Ποιοι ειναι αυτοι????Δεν τους ξερω,τιποτα αχρηστοι...
Gin ειναι το πληρωμα της Dark Assasin Sakura,που εχει το 2ο υψηλοτερο bounty στην East Blue...
ΕΙπε ενας απο τους πειρατες που στεκοταν πιο πισω....
Μαλιστα...Η καπετανισσα σου ειναι κατι αξιολογο,ομως εσυ δεν μου πολυγεμιζεις το ματι..
Αν δεν σο γεμιζω το ματι μπορεις να προσπαθησεις να με νικησεις,εαν μπορεις!!!
Εχεις πολυ θρασσος εσυ!!!
Και ξεκινησε με φορα να μου επιτεθει ομως ο αλλος ο χονδρος που ηταν μαζι του τον σταματησε.
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΤετ Φεβ 22, 2012 1:48 am

Τι θες Pearl????Γιατι με σταματησες???
Του ψιθυρισε κατι στο αυτι και μετα απο λιγο μιλησε..
Μαλιστα,θες να εχεις εσυ την χαρα να τον σκοτωσεις ε???Πολυ καλα σε αφηνω να κανεις οτι θελεις μαζι του,εγω θα ασχοληθω με τους μαγειρες απο εδω!
Μουαχαχαχα μικρε ετοιμασου να πεθανεις!!!
Ποιος θα με σκοτωσει ρε μπουλη???Εσυ??? εισαι αρκετα γρηγορος για να με προλαβαινεις οταν σου επιτηθομαι περπατωντας???
Εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου...Δεν θα επρεπε ενω εισαι ενας ασημαντος πειρατακος...
Το ποιος ειναι ασημαντος θα το δουμε σε λιγακι...
Και ετσι ξεκινησε η μαχη μας με αυτον να ερχεται προς το μερος μου να με χτυπησει.
Ωστοσο λιγο πιο διπλα οι μαγειρες επιτεθηκαν ολοι μαζι πλην του Zeff στον Gin,εκεινςο αρχικα απεκρουε τις επιθεσεις τους με ευκολια μιας και φανηκε να εχει μεγαλη εμπειρια στις μαχες.Παρατηρησα πως ολοι οι μαγειρες του Baratie επιτηθονταν χρησιμοποιοντας τα ποδια τους.Δεν ηξερα για ποιον ακριβως λογο το εκαναν αυτο ομως ειχα σκοπο να μαθω και γιατι οχι ισως να μου διδαξουν και μερικες τεχνικες που αν τις συνδυασω με το Tae know do που εμαθα στο Karate Island να γινω ακομη πιο δυνατος.Ειδα πως ηταν ολοι καλα εκπαιδευμενοι μαχητες και οσα μου ελεγε νωριτερα ο σερβιτορος ηταν αληθεια.Βεβαια οι ικανοτητες τους δεν θα μπορουσαν να στγκριθουν με αυτες ενος πειρατη,ομως αυτο θα το εδειχνε ο χρονος.Παρολα αυτα εγω επικεντρωθηκα στην μαχη μου για να τελειωνω οσο πιο γρηγορα γινεται...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 23, 2012 4:00 am

Ο Pearl ηρθε προς το μερος μου κρατωντας τα οπλα μου και ηταν ετοιμος να μου επιτεθει.Την στιγμη που το οπλο του φανηκε να ακουμπαει το σωμα μου ενα αυταρεσκο χαμογελο νικης εμφανιστηκε στα χειλη του.Εγω εκεινη την στιγμη μετατραπηκα σε διαμαντι και αποκρουσα χωρις κανενα προβλημα την επιθεση του.Το χαμογελο του παγωσε και την θεση του γρηγορα πηρε μια εκφραση τρομου.
Τι στο καλο???? Τι εισαι???
Εκεινη την στιγμη ολοι οι παρευρισκομενοι στο εστιατορειο ειχαν γυρισει προς το μερος μου και με κοιταζαν με απορια και αγωνια.
Ειμαι.....Πολυ δυνατος για σενα!!!!
Και με μια πολυ γρηγορη κινηση του εριξα μια γροθια στο στομαχι ραγιζοντας αρχικα την πανοπλια του και στην συνεχεια σπαζοντας την και τον πεταξα πανω σε ενα τραεζι 2 μετρα πιο πισω. Ολοι εμειναν εκπληκτοι απο την δυναμη μου και την τροπη που ειχε παρει η μαχη.Ο πιο εντυπωσιασμενος,αρνητικα, ηταν ο Gin ο οποιος αρχικα με ειχε υποτιμησει και τωρα αναγνωριζε την δυναμη μου.
Τι στο καλο ηταν αυτο????? Ειπε ενας απο τους πελατες που με ειδε.
Αυτη ηταν η δυναμη που απεκτησα αφου εφαγα ενα φρουτο του διαβολου...
Φρουτο του διαβολου??? Ρωτησε με απορια ενας σερβιτορος και τον προβληματισμο του μοιραστηκαν και αλλοι.
Ομως οι πειρατες και ο Zeff φανηκαν να γνωριζουν για τι πραγμα μιλουσα και δεν αντεδρασαν με την ιδια εκπληξη.Ο σερβιτορος μην παιρνοντας απαντηση ξαναρωτησε και τοτε ο ιδιοκτητης του απαντησε.
Tα φρουτα του διαβολου ειναι οπως λενε οι ναυτικοι τα πιο σπανια αντικειμενα στον κοσμο.Ειναι φρουτα καταραμενα που οποιος θα τα φαει θα αποκτησει μια εξωπραγματικη δυναμη,ομως θα εχεις και μια σημαντικη αδυναμια,αν πεσεις στην θαλασσα δεν θα μπορεις να κολυμπησεις και θα πνιγεις....
ΕΥχαριστω που τους αποκαλυπτεις την αδυναμια μου.... 053 053
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 23, 2012 4:18 am

Μπραβο Zeff-samaa....... 091 091
Μην ανησυχειτε ακομη και τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να με κερδισουν... 108
Ετοιμασου να πεθανεις σκουληκιιι!!!! Κανεις δεν εχει τολμησει να με ξαναχτπησει!!!!
Οι οι εσυ δεν ακουσες???Δεν μπορεις να με κερδισεις γι'αυτο παρατα τα!
Εισαι νεκρος!!!
Συνεχισε να τρεχει προς το μερος μου χωρις να ακουει τιποτα και κανοντας μια γρηγορ κινηση προς τα αριστερα απεφυγα την επιθεση του και με μια κλωτσια τον εστειλα εξω απο την πορτα του εστιατορειου και επεσε στην θαλασσα.Την ιδια στιγμη οι μαγειρες του Baratie καταφερναν να αφοπλισουν τον Gin και να τον πεταξουν και αυτον εξω απο το εστιατορειο.ΟΙ υπολοιποι πειρατες ετρεξαν αμεσως να βοηθησουν τους αρχηγους τους και μετα απο λιγο τους ειδαμε να μπαινουν σε μια βαρκα και να φωναζουν πως θα επιστρεψουν για εκδικηση.Εκεινη την στιγμη οι πελατες του μαγαζιου πανυγηριζαν μαζι με τους μαγειρες για την εκδιωξη των πειρατων.ΟΜως ο ιδιοκτητης ηρθε προς το μερος μου και μου μιλησε.
Μικρε σε ευχαριστω για την βοηθεια σου και που βοηθησες να σωθει το εστιατορειο μου...
Να στε καλα δεν ηταν τιποτα....
Πες μου τι θα μπορουσα να κανω για σενα???Ζητα οτι θες...
Δεν θελω καμια ανταμοιβη,μονο μια ευκαιρια...
Τι εννοεις???
ΕΙμαι μαγειρας και θα ηθελα να δοκιμασω τις μαγειρικες μου ικανοτητες σε μια μαχη με καποιον απο τους φημισμενους μαγειρες του Baratie...Θελω να δω ποσο πολυ μπορω να βελτιωθω ακομη...
Μικρε μ'αρεσει η προταση σου και θα το κανονισω αμεσως...Ειναι ευχαριστο να βλεπεις νεους να ασχολουνται με την μαγειρικη και να εχουν παραλληλα και την δικη σου δυναμη...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 23, 2012 4:31 am

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!
Την αληθεια λεω..Και τωρα ας ξεκινησει ο διαγωνισμος,κριτης θα ειναι ο κοσμος!!!
Πολυ ωραια,ποιον θα αντιμετωπισω???
Patty!!!! Eλα εδω σε παρακαλω πολυ!
Αμεσως ενας απο τους μαγειρες ηρθε προς το μερος μας και ακουσε αυτα που του ειπε ο Zeff και ενα χαμογελο δημιουργηθηκε στο προσωπο του.
Θα χαρω ιδιαιτερα να σε αντιμετωπισω σε μια μαχη μαγειρικης!!!
Αμεσως ο διαγωνισμος εγινε γνωστος σε ολο το μαγαζι και στηθηκαν 2 παγκοι στους οποιους θα μαγειρευαμε.Κριτης θα ηταν ο κοσμος και το αποτελεσμα θα προεκυπτε μονο απο αυτον.
Μετα απο λιγη ωρα και αφου ηταν ολα ετοιμα ο διαγωνισμος ξεκινησε! Ο καθενας μας ειχε χρονο 1 ωρα να ετοιμασει το πιατο της αρεσκειας του με τα ιδια υλικα.Ξεκινησαμε λοιπον και οι 2 να μαγειρευουμε.Ολοι περιμεναν με αγωνια το αποτελεσμα και φυσικα εγω που θα εδειχνε αν ειμαι ικανος να γινω ενας σπουδαιος μαγειρας. Η μια ωρα σχεδον ειχε περασει και η ωρα της κρισης ειχε πια φτασει.Αφου ετοιμασαμε και οι 2 τα πιατα μας δωσαμε απο ενα σε καθε τραπεζι και στους υπολοιπους μαγειρες και περιμεναμε την απαντηση τους. Μετα απο λιγη ωρα αρχισαν να λενε ολοι τις αποψεις τους και οι κριτικες τους θα ελεγα οτι ηταν θετικες για εμενα.Ολοι ευρισκαν ωραιο το πιατο μου ομως δεν συγκρινοταν με την εμπειρια ενος ''ετοιμου'' μαγειρα,γεγονος το οποιο διαπιστωσα και εγω οταν δοκιμασα και τα 2 πιατα. Η καλυτερη στιγμη ηταν οταν ο ιδιοκτητης μου εδωσε μερικες συμβουλες για το πως θα μπορουσα να βελτιωσω το πιατο μου.Μου ειπε πως ηταν πολυ καλη προσπαθεια απο εναν ερασιτεχνη και οτι αν συνεχισω να μαθαινω καινουρια πραγματα θα εχω πολλες προοπτικες στο μελλον για να γινω απο τους καλυτερους μαγειρες στον κοσμο σε λιγα χρονια.Τα λογια αυτα με εκαναν πολυ χαρουμενο παρα την ηττα μου και με γεμισαν αυτοπεποιθηση...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 23, 2012 11:57 am

Στην συνεχεια καθισαμε ολοι μαζι, μαγειρες,πελατες και εγω και καναμε ενα μεγαλο γλεντι.Το φαγητο και το ποτο εδινε και επερνε και το κεφι ηταν ατελειωτο.Σε καποια στιγμη βρηκαν την ευκαιρια και εκατσα διπλα στον ιδιοκτητη τον Zeff και τον ρωτησα κατι που με απασχολουσε...
Mπορω να σας ρωτησω κατι???
Ναι Bill πες μου..
Πως ξερατε για τα φρουτα του διαβολου??? ΕΙδα οτι οι υπολοιποι δεν ειχα ιδεα για το τι ηταν και εσεις φαινεται να ξερετε καθε λεπτομερεια...
Ξερω για τα φρουτα του διαβολου γιατι ημουν πειρατης...
Σοβαρα???
Ναι...Βλεπεις το ξυλινο ποδι μου??? Εχασα το κανονικο σε μια μαχη και αναγκαστηκα να εγκαταλειψω την πειρατικη ζωη.Βεβαια ανοιξα αυτο το εστιατορειο και ασχοληθηκα με την μεγαλη μου αγαπη την μαγειρικη...
Χμμμ πολυ ενδιαφερουσα ιστορια...Και ποσο καιρο ησασταν πειρατης???
Ημουν για πολλα χρονια...Περασα αρκετο καιρο με το πληρωμα μου στην Grand Line προτου χασω το ποδι μου και γυρισω στην East Blue...
Ησουν στην Grand Line????Εχεις παει σε αυτην την θαλασσα????
Ναι...Ηταν πριν 22 χρονια που τριγυριζαμε σε εκεινα τα νερα μαζι με το πληρωμα μου...
Θελω και εγω να παω στην Grand Line,ειναι ονειρο ζωης....Εχουμε ακουσει ομως οτι ειναι επικυνδηνα αλλα δεν το βαζω κατω!
Πολλοι ανθρωποι που γνωριζα τοτε ελεγαν πως η Grand Line ηταν παραδεισος...σε σχεση με την θαλασσα που εκτεινεται μετα απο αυτην...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΣαβ Φεβ 25, 2012 1:04 pm

Τι εννοεις την θαλασσα μετα την Grand Line???
H Grand Line ειναι μονο το πρωτο μισο του μεγαλου ταξιδιου για το περιφημο One Piece...Στο δευτερο μισο υπαρχει το New World εκει οπου ειναι μαζεμενοι οι μεγαλυτεροι και δυνατορεοι πειρατες της σημερινης εποχης...
Εκει θελω να φτασω και εγω...Να ειμαι ανεμεσα σε αυτα τα ατομα!!! Αλλα μεχρι τοτε εχουμε καιρο ακομη...Εχω πολυ προπονηση να κανω...
Το οτι ξερεις ποσο δυσκολο ειναι αυτο που θες σου δινει ενα πλεονεκτημα. προκειμενου να πετυχεις τον στοχο σου οπως ειπες και μονος σου πρεπει να προπονηθεις σκληρα και να δωσεις πολλες μαχες!!!
Ναι το ξερω και δεν θα το βαλω κατω οτι και να γινει!!!
Μπραβο Bill σε θαυμαζω...Λοιπον ας συνεχισουμε το γλεντι φτανουν αυτα...
Και ετσι πραγματι σταματησαμε να μιλαμε και επιστρεψαμε στην διασκεδαση εκει οπου οι περισσοτεροι πλεον ειχαν αρχισει να μεθανε μετα απο αυτο το αναπαντεχο παρτυ που διοργανωθηκε στο καλυτερο εστιατορειο των 4 θαλασσων.Το γλεντι συνεχιστηκε για αρκετη ωρα και εγω ειχα αρχισει να ψιλοβαριεμαι ετσι αποφασισα να βγω λιγο εξω στο καταστρωμα να παρω λιγο αερα και να αντικρυσω την θαλασσα. Ειχε αρχισει σιγα-σιγα να νυχτωνει και συντομα θα επρεπε να φυγω.Δεν ειχα αποφασισει ακομη που θα πηγαινα επειτα απο εδω.ΕΙχα σταματησει να κανω προγραμματισμενα ταξιδια υστερα απο την περιπετεια που ειχα στην φυλακη.Ετσι τωρα καθως η ωρα περνουσε κοιτουσα την γαλανη θαλασσα σαν να εψαχνα τον επομενο αγνωστο προορισμο μου...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 3:46 am

Ειχε αρχισει πλεον να νυχτωνει και η ωρα για να φυγω απο το εστιατορειο ειχε φτασει.Γυρισα μεσα για να τους χαιρετησω ολους και επειτα να μπορεσω να φυγω.Ολοι ακομη διασκεδαζαν γι'αυτο και φροντισα να φωναξω ωστε να με ακουσουν.
Παιδια εγω δυστηχως θα πρεπει να φυγω...Εχει ερθει η ωρα...
Bill γιατι θαφυγεις τοσο γρηγορα????Καθισε κι αλλο μαζι μας!!!
Συγνωμη αλλα δεν μπορω...Υπαρχει περιπτωση οι Μαρινς να εχουν μαθει τι εγινε εδω με τους πειρατες του Krieg και να ερθουν να ερευνησουν.Δεν θελω σε καμια περιπτωση να σας βαλω σε κινδυνο επειδη θα ειμαι εδω...
Δεν θα παθουμε τιποτα!!! Δεν θα μας πειραξουν...
Δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο και δεν θελω να το ρισκαρω,γι'αυτο και ειμαι ηδη ετοιμος να φυγω απλα ηρθα να σας αποχαιρετησω!
Ενταξει τοτε Bill σε ευχαριστουμε για ολα!!! Παντα θα θυμομαστε οτι μας βοηθησες!!!
Να στε καλα...Σας ευχαριστω και για το φαγητο,ηταν απιστευτο!!!
Bill θελω να σε ευχαριστησω και προσωπικα για την βοηθεια που μας εδωσες και για το γεγονος οτι πολεμησες για εμας!!!
Δεν κανει τιποτα Zeff,χαρηκα που σας γνωρισα ολους!!!
Και εγω χαρηκα που σε γνωρισα Bill,εισαι ενας πολυ δυνατος πειρατης και πολυ καλος ανθρωπος και απο δω και περα θα ειμαι υποστηρικτης σου...
Σε ευχαριστω...Λοιπον σας χαιρετω ολους και ισως καποια στιγμη να τα ξαναπουμε...Αντιο!!!
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 4:23 am

Αφου τους αποχαιρετησα ολους βγηκα απο το εστιατορειο πηγα στην βαρκα μου πηδηξα μεσα και αφου ελυσα το σκοινι αρχισα να πλεω κατω απο τον σκοτεινο πλεον ουρανο.Στην αρχη κοπηλατησα για να απομακρυνθω απο το εστιατορειο γρηγορα ωστε ακομη κι αν ερθουν Μαρινς να μην βρισκομαι κοντα.Οταν πλεον ειχα απομακρυνθει αρκετα εκατσα στο καταστρωμα και παρατηρουσα την θαλασσα καθως ηρεμουσα επειτα απο την μαχη και ολη την φασαρια που επικρατουσε στο γλεντι. Καθως κοιτουσα την θαλασσα παρατηρησ,με μεγαλη δυσκολια, στον οριζοντα ενα πειρατικο πλοιο.Δεν μπορουσα να διακρινω τινος την σημαια ειχαν και γι'αυτο πλησιασα μεσα στα σκοταδια για να δω απο κοντα. Πριν προλαβω να δω τι σημαια ειχαν ειδα απο το πλαινο μερος του πλοιου να αναγκαζουν ενα ατομο να βουτηξει στο νερο.Αμεσως καθως αυτοι εφευγαν αρχισα να κοπηλατω βιαστικα προς τα εκει για να βοηθησω εκεινον που εριξαν με την βια στο νερο.Εφτασα στο σημειο ομως εκεινη την στιγμη αντιληφθηκα οτι δεν μπορουσα να βουτηξω για να τον σωσω εξαιτιας του φρουτου που ειχα φαει.Μια δυνατη κραυγη βγηκε απο το στομα μου βριζοντας θεους και δαιμονες.Μετα απο ελαχιστα δευτερολεπτα ακουσα καποιον να βηχει λιγο πιο περα και ειδα ενα σωμα να προσπαθει να κρατηθει στην επιφανεια.Πλησιασα γρηγορα στο σημειο και τραβηξα απο τους ωμους τον ανθρωπο που βρισκοταν στην θαλασσα.Προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι ηταν μια νεαρη γυναικα,περιπου στην ηλικια μου, 18-19 χρονων.Εβηχε πολυ δυνατα καθως ειχε καταπιει πολυ νερο και μετα απο λιγο εχασε τις αισθησεις τις.Εβαλα το χερι μου στο λαιμο τις και δεν ενιωσα τους σφυγμους της.Αμεσως της εδωσα το φιλι της ζωης και πιεζα το στερνο της 3 φορες οπως μου ειχαν μαθει οταν ημουν μικρος να δινω πρωτες βοηθειες.Αφου επανελαβα την ιδια διαδικασια 3 φορες εκεινη εδωσε σημεια ζωης βγαζοντας νερο απο το στομα και ευτυχως αρχισε να αναπνεει. Εκεινη την στιγμη ενιωσα μεγαλη ανακουφιση και καθισα διπλα της στο καταστρωμα περιμενοντας να συνελθει και να μαθω τι ειχε συμβει και πως βρεθηκε στο πλοιο...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 3:12 am

Αφου ξεροβηξε για λιγη ωρα καταφερε να συνελθει.Στην αρχη καθως κοιταζε δεξια κι αριστερα για να δει που βρισκοταν φαινοταν τρομαγμενη.Εγω το παρατηρησα και εσπευσα να της μιλησω.
Ηρεμησε,ολα τελειωσαν! ΕΙσαι ασφαλης τωρα....
Ποιος εισαι εσυ???Πως βρεθηκα εδω?
Με λενε Bill και εισαι στην βαρκα μου.ΕΙδα απο μακρυα ενα πλοιο και πλησιασα και ειδα πως σε εριξαν στην θαλασσα οι πειρατες.Ετσι αμεσως ηρθα στο σημειο που σε πεταξαν και σε εβγαλα απο το νερο.
Σε ευχαριστω που με εσωσες.Με λενε Liza... ΕΙπε τουρτουριζοντας...
Ωραιο ονομα...Μα καλα τι βλακας που ειμαι εχεις ξεπαγιασει,ελα παμε μεσα να ζεσταθεις.
ΣΗκωθηκαμε και την βοηθησα να περπατησει μεχρι μεσα στην καμπινα,την εβαλα να ξαπλωσει στο κρεβατι και καθισα διπλα της σε μια καρεκλα.
Δεν θελω να φανω αδιακριτος,αλλα πως βρεθηκες στο πλοιο των πειρατων???
Εκαναν επιδρομη στο χωριο μου πριν μερικες μερες.Σκοτωσαν ολους τους κατοικους και εγω ημουν η μοναδικη που ξεφυγα γιατι κρυφτηκα μεσα στο πλοιο τους.Μετα απο μερικες μερες με καταλαβαν και σημερα κατεληξα να με πεταξουν απο το πλοιο... Ειπε και μολις τελειωσε την φραση της αρχισε να κλαιει γοερα.
Ελα μην κλαις ηρεμησε...Δηλαδη τωρα εισαι μονη σου στον κοσμο???
Ναι... Μου απαντησε μυξοκλαιγοντας...
Eλα ηρεμησε κατι θα βρουμε...Θα σε βοηθησω εγω...Λοιπον τι θα ελεγες τωρα να σου μαγειρεψω κατι????
Εεε μην σε βαζω σε κοπο εχεις κανει ηδη τοσα για μενα...
Κανενας κοπος,θα το ευχαριστηθω...Και μην σε νοιαζει θα σε περιποιηθω εγω μην ανησυχεις...
Ενταξει τοτε,θα περιμενω να δοκιμασω....
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 3:45 am

Ξεκινησα να μαγειρευω ενω παραλληλα συνεχιζαμε να μιλαμε.Καποια στιγμη με ρωτησε πως βρεθηκα εγω στην θαλασσα και πως και ημουν μονος μου σε μια βαρκα.Εκεινη την στιγμη ξεροκαταπια γιατι ηξερα οτι αν της ελεγα την αληθεια θα πανικοβαλλοταν,δεν ειχα ομς αλη λυση.Την πλησιασα και της μιλησα.
Ειναι μια μεγαλη ιστορια,ξεκινησε απο οταν ημουν παιδι...Ο πατερας μου ηταν πειρατης,ομως τα τελευταια χρονια της ζωης του ειχε αποσυρθει και μαζι με την μητερα μου εμεναν στο Dawn Island.Μετα απο καποια χρονια γεννηθηκα εγω.Οταν εγινα ενος ετους οι Μαρινς ανακαλυψαν που εμενε ο πατερας μου ηρθαν στο σπιτι και τον σκοτωσαν,ευτυχως εγω και η μητερα μου δεν ημασταν στο σπιτι εκεινο το βραδυ.Καθως μεγαλωνα η μητερα μου μου μιλουσε για τον πατερα μου με τα καλυτερα λογια.Μο ειχε πει οτι ηταν πειρατης κα αυτο εμενα μου αρεσε πολυ.Απο μικρος επαιζα με τα αλλα παιδια τους πειρατες και περναγαμε ωραια,μεχρι που καποια στιγμη στην ζωη μου καταλαβα οτι ηταν αυτο που πραγματικα ηθελα να κανω....
Τι πραγμα????
Ναι...Ηθελα να γινω πειρατης...Οχι για τα χρηματα και τους θησαυρους...Οχι για να σκοτωνω και να βασανιζω ανθρωπους....Κυριως ηθελα ενα πραγμα...Εκδικηση απο αυτους που σκοτωσαν τον πατερα μου και αν ημουν εκει θα σκοτωναν και εμενα.Ετσι αποφασισα να δειξω σε ολο τον κοσμο πως οι Μαρινς και η Παγκοσμια Κυβερνηση ειναι και αυτοι εγκληματιες οπως και οι κακοποιοι που κυνηγουν....
Δηλαδη θες να μου πεις οτι εισαι...
Ναι ειμαι πειρατης....Αλλα μην τρομαζεις...Αν ειχα σκοπο να σε πειραξω θα το ειχα κανει ηδη...
Ειναι παρα πολυ περιεργο...Δεν ξερω τι να πιστεψω...
Ξερω οτι σου ειναι δυσκολο αλλα αληθεια σου λεω...Αν θες στο πρωτο λιμανι που θα βρουμε μπορω να σε αφησω...
Οχι ενταξει θα το σκεφτω....Απλα ειχα συνηθισει τους πειρατες διαφορετικους...
Εννοεις βιαους και αχρειους???
Ναι....Και λιγοτερο ομορφους...
Με θεωρεις ομορφο???????? [mor22] [mor22]
Και εσυ εισαι πολυ ομορφη....
Σε ευχαριστω....Λοιπον τι θα γινει τελικα με το φαγητο???
Αμεσως ερχεται...
Πηγα της ετοιμασα το φαγητο και καθισαμε μαζι να φαμε...Περναγαμε πολυ ωραια και φαινοταν να εχει ξεχασει τι ημουν και την περιπετεια της.Αυτη θα ηταν η αρχη μιας δυνατης φιλιας ή και κατι ακομη περισσοτερο.....
Raijin
Civilian
Civilian
Raijin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....   [ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη.... I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 1:44 pm

Όνομα: Bill
Haki Points: ---
Player of the Month Points: 8
Beli: 28.000
Bounty/Fame Points: +1.000.000
Παρατηρήσεις: Πολυ καλη ιστορια μπραβο σου. afro

[ΤΕΛΟΣ] Μια διπλη μαχη....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Μια απροβλεπτη μαχη...[ΤΕΛΟΣ]
» [Τέλος] Επιστροφή με.....μάχη
» Η μαχη με τον Buggy[Τελος]
» [Τέλος-Αποστολή] Μια αόρατη μάχη

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: