.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
30 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 30 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Η μαχη με τον Buggy[Τελος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Roni
Civilian
Civilian
Roni

Η μαχη με τον Buggy[Τελος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 8:54 am

Καπως ετσι λοιπον αφησα και παλι την πολυ αγαπημενη μου North Blue και ξεκινησα για να παω στην East Blue και να μαθω στον Wanna Be πειρατη Buggy ποιος ειναι το αφεντικο... Καιρο τωρα τον ειχα αφησει στην υσηχια του αλλα ειχε πλεον ερθει ο καιρος να του μαθω οχι μονο τροπους αλλα και να τον διωξω τελειως απο τον κοσμο των πειρατων... Ηταν εντελος αδυναμος και οπως και να το κανεις μας χαλαει την εικονα αυτος ο ανθρωπος... Εκτος αυτου ηταν και μια καλη ευκαιρια να ανεβασω και αλλο το Bounty μου και να τραβηξω ξανα τα ματια της κυβερνησης πανω μου...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Σαβ Μαρ 10, 2012 1:29 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 8:59 am

Η αληθεια ειναι πως δεν ειχα ιδεα πως ακριβως θα παω στην East Blue, την προηγουμενη φορα που "εφυγα" απο την North, με ειχε βοηθησει μια τρομερη καταιγιδα...! Ξεκινησα λοιπον να αυτοσχεδιαζω... Με βαση την πυξιδα πηγαινα προς την Ανατολη, ωντας σιγουρος πως εκει θα ηταν και η East Blue...Συμφωνα με το ονομα της τουλαχιστον! Υστερα απο αρκετες ωρες στην θαλασσα αρχισα να βλεπω την φιγουρα ενος νησιου, οσο το πλοιο μου πλησιαζε τοσο παρατηρουσα πως δεν ειχα ερθει ποτε σε αυτο το νησι, ειχε ενα περιεργο τεραστιο κανονι στην κορυφη της πολης... Και τοτε το ειδα, η σημαια του Buggy ανεμιζε ανεμελη δειχνοντας μου πως τον ειχα βρει...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 9:07 am

"Εδω ειμαστε, ηρθε η ωρα να αναμετρηθουμε επιτελους...Buggy!" σκεφτηκα!
Δεν υπηρχε καποιος λογος να κρυψω το πλοιο μου αλλωστε η πολη αυτη ηταν στην "κατοχη" του Buggy οποτε δεν νομιζω πως υπηρχε καποιος Μαριν τριγυρω που θα μπορουσε να δει την πειρατικη μου σημαια... Οσο για τον ιδιο τον Buggy και τους συντροφους του, σκοπευα να τους αφησω να με δουν πολυ πολυ συντομα!!! Εφτασα επιτελους στο λιμανι, κατεβηκα απο το πλοιο μου και το εδεσα στον ειδικο στύλο... Κοιταξα γυρω μου για κανεναν ανθρωπο αλλα ολα ηταν ερημωμενα!! "Ωραια... Δεν θα εχουμε και παραπλευρες απολειες...Μπορω να αφησω τον εαυτο μου ελευθερο και να πολεμησω με ολη μου την δυναμη..."
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 9:12 am

Τα πολλα λογια ειναι φτωχια λενε οι παλιοι και αποφασισα να ακολουθησω τα λεγομενα τους... Μεταμορφωθηκα και πεταξα απευθειας στην σημαια τους, αλλωστε αν ηταν εκει η σημαια τοτε και αυτοι θα επρεπε να ειναι εκει περα... Μεσα σε δευτερολεπτα ειχα φτασει και πραγματι ειδα τον αντιπαλο μου να καθεται και να απολαμβανει τον ηλιο....
Βuggy...ηρθα να παρω το κεφαλι σου...
Ποιος εισαι εσυ; Κανενας Bounty Hunter...?
Για την ακριβεια ειμαι πειρατης... Απλα δεν σε θελω στον καινουργιο κοσμο που σκοπευω να δημιουργησω... Οποτε μαλλον πρεπει να σε σκοτωσω....
Χαχα αυτο θα το δουμε...!!!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 11:36 am

Δεν ηταν ωρα για εισαγωγες και λογια, ειχε ερθει η ωρα για μαχη και ετσι και οι δυο ειμασταν ετοιμοι και περιμεναμε "κοβωντας" ο ενας τον αλλο... Και ξεκινησα την επιθεση μου με μια δυνατη κλωτσια αλλα μετα εγινε κατι που δεν περιμενα... Ο Buggy ειχε ενα και μονο κοινο με μενα, ειμασταν και οι δυο χτηστες φρουτου. Το σωμα του κοπηκε σε κοματια που αρχισαν να αιωρουνται γυρω μου...
Χαχαχα! Δεν το περιμενες αυτο ετσι δεν ειναι πειρατη;! ειπε με ευχαριστηση που ειχε αποφυγει την επιθεση μου...
Ναι η αληθεια ειναι πως δεν το περιμενα αλλα μη νομιζεις πως τελειωσαμε εδω, απλα και μονο επειδη εγινες κοματακια...Θα σε εκανα κοματια ετσι και αλλιως...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 11:57 am

Νομιζεις πως με φοβιζεις πειρατη; Ημουν στο πλοιο του Βασιλια των πειρατων εχω δει πολυ χειροτερα πραγματα...
Τοτε υποθετω θα μπορεις να αντισταθεις για λιγο...Εχω καιρο να απολαυσω μια μαχη...
Συνεχιζεις και μιλας; Εισαι ενας αγνωστος πειρατης δισως Bounty και μου μιλας σαν να ειμαστε ισοι;
Κανεις δυο λαθη Buggy... Πρωτον δεν ειμαστε ισοι, ειμαι πολυ καλυτερος!
Δευτερον εχω Bounty και σκοπευω να το αυξησω και αλλο αφου σε νικησω...
ειπα και πεταξα ψηλα στον ουρανο...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 12:08 pm

Ηρθε η ωρα Buggy να σου δειξω την διαφορα στην δυναμη μας...
Αρχισα να πεταω γυρω απο τα κομματια του αναπτυσωντας συνεχως ταχυτητα, σιγα σιγα δημιουργησα εναν χρυσο-μπλε (οπως και οι φλωγες μου) ανεμοστροβιλο και τον εκλεισα στο κεντρο αρχισα να τον πλησιαζω ολο και πιο πολυ αναγκαζωντας τον να στριφογυριζει μαζι μου...
Εχασε τον ελεγχο του υπολοιπου σωματος του και πλεον ηταν υποχειριο της δυναμης μου...
Ηρθε η ωρα... του φωναξα και ξαφνικα διαλυσα τον ανεμοστροβιλο, απο την ταχυτητα που ειχε αποκτησει εκτιναχθηκε παντου τριγυρω... Επιασα το κεφαλι του στον αερα και πεταξα ψηλα...
Η μαχη μας τελειωσε... του ειπα πετωντας με δυναμη προς το εδαφος... λιγο πριν σκασω κατω τον πεταξα και χτυπησε με δυναμη...Σταθηκα απο πανω του, τωρα καταλαβες την διαφορα μας...
Πηρα οτι χρυσο ειχε και εφυγα, καιρος να βρω τροφιμα και να παω για τον επομενο στοχο μου...εναν ψαρανθρωπο τον Arlong...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 12:13 pm

Ξεκινησα μια μεγαλη βολτα στην πολη με την ελπιδα πως θα βρω ενα μερος για να αγορασω προμηθειες ή τουλαχιστον ενα μερος για να φαω... Ειχα να φαω πανω απο δυο μερες και σε συνδυασμο με την μαχη ημουν ενα σταδιο μακρια απο το να πεσω κατω... Υστερα απο λιγη ωρα βρηκα μια ταβερνα, η οποια ομως ηταν κλειδαμπαρωμενη. Προφανως ο ιδιοκτητης δεν πολυσιμπαθουσε τον Buggy και την παρεα του...! Αλλα δεν πειραζει, ολο και κατι θα εχει ξεμεινει εκει μεσα!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 12:22 pm

Εσπασα την πορτα με σχετικη ευκολια και μπηκα στο μπαρ, κοιταξα γυρω μου και ειδα πως δεν υπηρχε ιδιαιτερη σκονη πανω στις καρεκλες και τα τραπεζια πραγμα που σημαινε πως ο ιδιοκτητης δεν ειχε πολυ καιρο που εκλεισε το μαγαζι... Με την ελπιδα πως θα βρω κατι φαγοσιμο αρχισα να ψαχνω τα συρταρια και τα ντουλαπια... Υστερα απο λιγη ωρα βρηκα μερικες κονσερβες και αρχισα να τρωω, πρωτη φορα στη ζωη μου μου φαινοταν τοσο γευστικη μια κονσερβα!!
Μετα απο το φαγητο μου πηρα οσες κονσερβες ειχαν περισεψει και συνεχισα την διαδρομη μου για αναζητηση τροφιμων!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 12:30 pm

Ξαναβγηκα λοιπον στον δρομο αυτην την φορα ωστοσο ημουν μια χαρα. Με γεματο στομαχι και μερικες κονσερβες για ωρα αναγκης η αναζητηση τροφης σε μια φαινομενικα ερημομενη πολη μου φαινοταν παιχνιδακι. Συνεχισα να τριγυρναω και να ψαχνω σε διαφορα μαγαζια αλλα δεν ειχα βρει τιποτα το αξιοσημειοτο... Καποια στιγμη βρηκα μπροστα μου το μπαρ της πολης, ηταν ανοικτο... Πηγα προς την πορτα αλλα ο Buggy μου εκοψε για αλλη μια φορα τον δρομο...
Δεν θυμαμαι να σου επετρεψα να φυγεις...Η μαχη μας δεν τελειωσε μικρε...
Κανε στην ακρη χαζο-κλοουν εχω πιο σημαντικα πραγματα να κανω...!!!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 12:36 pm

ΠΩΣ ΜΕ ΕΙΠΕΣ;;;;;
Κλοουν αφου αυτο εισαι...και τωρα κανε στην ακρη πρωτου νευριασω...
Εβγαλε δυο μαχαιρια και μου τα πεταξε, καρθωθηκαν στο στηθος μου... Τα επιασα και τα τραβηξα με δυναμη, ενος πονος με διαπερασε... Οι δυο πληγες τυλιχτηκαν στις φλωγες και αμεσως εγινα καλα, ο Buggy με κοιτουσε με γουρλωμενα ματια...!
Σου ειπα πως δεν υπαρχει συγκριση στην δυναμη μας...!! του ειπα καθως μια γρηγορη κλωτσια βρηκε στοχο στο κεφαλι του πεταγωντας τον στο πλαι, πανω σε κατι κουτες...
Μεινε εκει αν θες το καλο σου...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 12:41 pm

Πλεον φαινοταν πως καταλαβε πως δεν μπορει σε καμια περιπτωση να με νικησει και ετσι αφου μπηκα στο μπαρ εκεινος αποσυρθηκε σιγα σιγα και δεν με ξαναενοχλησε οσο ημουν στο νησι... Πηγα στο μπαρ και ρωτησα τον μπαρμαν αν υπαρχουν φαγωσιμα που θα μπορουσε να μου πουλησει... Υστερα απο μερικες διαπραγματευσεις τον επεισα να μου δωσει λιγα τροφιμα καθως και πολλες κονσερβες, μιας που δεν δεχοταν να μου δωσει ολα τα φρεσκα υλικα του... Το μονο που ηθελα να κανω τωρα ηταν να κοιταξω για ενα οπλοπολειο...Ηθελα απο καιρο να αντικαταστησω το σπασμενο μου μαχαιρι αλλα ακομα δεν ειχα βρει κατι αξιολογο...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 12:48 pm

Συμφωνα με τον μπαρμαν υπηρχε ενα οπλοπωλειο στο νησι αλλα δεν ηξερε κατα ποσο ηταν ανοικτο λογω του Buggy. Ετσι ξεκινησα προς την κατευθυνση που μου υπεδειξε με την ελπιδα πως ο οπλοπωλης θα ηταν μεσα...Αν παλι ομως δεν ηταν θα μπορουσα να μπω οπως μπηκα και στην ταβερνα για να κανω την "αγορα" μου... Υστερα απο λιγη ωρα εφτασα μπροστα στο οπλοπωλειο, δεν φαινοταν κλειδωμενο αν και η πορτα ηταν κλειστη...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 12:53 pm

Αποφασισα να χτυπησω πρωτου την σπασω, ετσι απλα για να σιγουρευτω πως δεν θα ειναι κανενας μεσα...! Χτυπησα την πορτα και υστερα απο λιγη ωρα μια φοβισμενη φωνη ρωτησε ποιος ειναι, απαντησα πως ηθελα να αγορασω ενα μαχαιρι αν υπηρχε και ετσι υστερα απο λιγο η πορτα ανοιξε σιγα σιγα. Ειδα τον οπλοπωλη να με κοιταει με τρομο, του χαμογελασα και ζητησα να δω τα μαχαιρια του. Καθως εψαχνα μηπως βρω κατι που να μου αρεσει του ειπα πως ο μολις ειχα νικησει τον Buggy και ετσι οταν επιτελους βρηκα αυτο που ηθελα, εκεινος δεν δεχτηκα λεφτα απο τον "σωτηρα" της πολης...Τον ευχαριστησα και εφυγα προτου καταλαβει πως ημουν και εγω πειρατης και με κυνηγαει για να πληρωσω!!!Πλεον ειχα ολα οσα ηθελα και ειχα νικησει και τον πρωτο μου στοχο...Σειρα ειχε τωρα ο Arlong...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 1:28 pm

Εφυγα απο το οπλοπωλειο και κατευθυνθηκα προς το λιμανι, πλεον ειχα ενα καινουργιο μαχαιρι και αρκετα τροφιμα... Δεν ειχα κατι αλλο να κανω στο νησι αυτο οποτε οσο πιο γρηγορα φυγω απο εδω τοσο το καλυτερο! Εφτασα στο λιμανι και αφου ανεβασα τα πραγματα υστερα ελυσα το πλοιο μου και ξεκινησα για το επομενο νησι... Αλλη μια περιπετεια ειχε πλεον φτασει στο τελος της και αλλος ενας αντιπαλος ειχε ηττηθει απο μενα...!Ολα πηγαν συμφωνα με το σχεδιο μου!
Raijin
Civilian
Civilian
Raijin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η μαχη με τον Buggy[Τελος]   Η μαχη με τον Buggy[Τελος] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 11, 2012 10:37 am

Όνομα: Roni D. Razor
Haki Points: ---
Player of the Month Points: 4
Beli: 17.000 + 3.000 (αρχαιολόγος)
Bounty/Fame Points: +1.000.000
Παρατηρήσεις: Εγινε για να γινει!!!!

Η μαχη με τον Buggy[Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» [Τέλος] Η αναμέτρηση με τον Buggy και το πλήρωμα του
» [Τέλος] Orders recieved: Eliminate Pirate Buggy
» Μια απροβλεπτη μαχη...[ΤΕΛΟΣ]
» [Τέλος] Επιστροφή με.....μάχη

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: