.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος-Αποστολή] Uncharted

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[Τέλος-Αποστολή] Uncharted  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΤετ Μαρ 07, 2012 1:50 pm

Φεύγοντας απο το Omatsuri island απο το οποίο είχα πιάσει τον Omatsuri , ζήτησα από τον Smoker λίγες μέρες άδεια.Εκείνος μου το επέτρεψε καθώς η μονάδα μας, ειχε εμπλακεί σε πολλές μάχες τελευταία και είχε πιάσει πολλούς πειρατές, κυρίως χάρη στην δικιά μου βοήθεια. Ο Lieutenant είχε αναρρώσει και ειχε αναλάβει ευτυχώς το πλοίο.Η πριγκίπισσα Εονα, είχε έρθει μαζί μου .Βρισκόμασταν όλοι μαζί στο μαγειρείο του πλοίου και ετοιμαζόμασταν να φάμε το μεσημεριανό μας . Σήμερα είναι τετάρτη οπότε οι μάγειρες θα έκαναν το αγαπημένο μου φαγητό! Πατάτες τηγανητές με κρέας κοκκινιστό και μπόλικη σάλτσα Curry.Σαν επιδόρπιο θα είχαμε Takoyaki με μια μικρή αλλαγή!Αντί να γίνουν με χταπόδι, θα τα ετοίμαζαν με σοκολάτα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Πεμ Μαρ 08, 2012 2:04 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΤετ Μαρ 07, 2012 1:55 pm

Ξαφνικά οι πόρτες άνοιξαν και άρχισαν να βγαίνουν οι μάγειρες με τις κατσαρόλες, τα πιάτα και τα υπόλοιπα συνοδευτικά..Περίμενα με ανυπομονησία την σειρά μου! Πεινούσα σαν λυκοκέρβερος... Με το που μου έβαλαν την μερίδα μου, την κατάπια με την μια και σηκώθηκα απο το τραπέζι. Έκανα ήσυχα βήματα προς τα αριστερά ενώ ημουν σκυφτός. Καλυπτόμουν απο τις πλάτες των συναδέλφων μου. Στο πρώτο κενό που βρήκα , κάθισα και έβαλα το πιάτο μου επάνω.Μόλις ήρθε για δεύτερη φορά η σειρά μου ο μάγειρας σταμάτησε και άρχισε να με κοιτάει.Τότε κατάλαβα οτι την είχα πατήσει...Και είχα προσέξει αρκετά το σχέδιο
-Vergil....Πάλι άρχισες τα κόλπα σου? 1111
-Τι θες να πεις? 04040
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΤετ Μαρ 07, 2012 2:04 pm

Σου έδωσα πριν από λίγο φαγητό....
-Όχι ! Αυτό δεν έγινε
-Θες να πεθάνεις?Είπε και έφερε την κουτάλα του σε απειλητική θέση!
-Καλά καλά! Τα παρατάω....Πως με κατάλαβες?
-Είσαι ο μονος που έχεις άσπρα μαλλιά...Φαίνονται και απο κάτω απ το καπέλο
-A soooda! [mer21] Ήξερα οτι κάτι ξέχασα....
Μ αυτα και μ αυτά με προσπέρασε.Απογοητευμένος, σηκώθηκα από το τραπέζι και πήγα να βρω τον Lieutenant \ για να τον ρωτήσω σε ποιο νησί θα ξεκουραστούμε, γύρισα και κοίταξα κρυφά τον μάγειρα και είπα απο μέσα μου"Κάποια φορα θα φάω και δεύτερη μερίδα κουφά*α μάγειρα"..Βγήκα από την τραπεζαρία και άρχισα να περπατάω. προς το γραφείο του. Δεν ήταν και τόσο μακριά..Εκείνη την ώρα ήθελα να καπνίσω όμως μέσα στο πλοίο δεν επιτρεπόταν
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΤετ Μαρ 07, 2012 2:15 pm

Έτσι άφησα το πακέτο πίσω στην τσέπη μου.... Έφτασα έξω απο τη πόρτα του και την είδα να ανοίγει. Αώο μέσα έβγαινε ο Lieutenant !
-A Vergil εσύ! Πάνω που ερχόμουν για να σε βρω!
-Γιατί Lieutenant?
-Με ειδοποίησαν οτι σε λίγες μέρες θα σου στείλουν την στολή ενός Lieutenant Junior grade αλλά αυτη δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς μετά την παρέμβαση του Commander X Bone και επειδή έπιασες τον Omatsuri θα γίνεις Lieutenant!
Αυτά ήταν πολύ καλά νέα! Χάρηκα πολύ όταν τα άκουσα! Μου έφτιαξαν την μέρα
-Λοιπόν, το νησί στο οποίο πηγαίνουμε είναι στην West Blue! Λέγεται Soul!
Αυτό ομολογώ οτι με έριξε , όσο γρήγορα με ανέβασε...Γιατί να γυρίσουμε στην West Blue? Δεν ήθελα να ξαναγυρίσω σε εκείνη την θάλασσα..Εκεί βίωσα την πρώτη μου ήττα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τετ Μαρ 07, 2012 2:21 pm, 1 φορά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΤετ Μαρ 07, 2012 2:20 pm

-Θέλω να χαρτογραφήσεις το νησί , να συλέξεις πληροφορίες γι αυτό και μετά να στείλεις αναφορά στον Σμοκερ Τώρα πάνε στο τηλεφωνείο για να κάνεις την ανακοίνωση μέσω του κεντρικού Den Den Mushi του πλοίου ,οτι εντός ολίγων ορών φτάνουμε.Μετά έλα στο κατάστρωμα
-Μάλιστα κύριε. Είπα και άρχισα να περπατάω προς το μέρος που μου υπέδειξε.. Αυτές οι ανακοινώσεις είχαν γίνει ρουτίνα πλέον...Άντε να γίνω και εγω Lieutenant για να δίνω και γω διαταγές στους Ensign για να κάνουν τις μικροδουλειές ... Εγώ είμαι μόνο για να πολεμάω...Έφτασα στον θάλαμο του τηλεφωνείου , έκανα την ανακοίνωση και έφυγα για το κατάστρωμα...Στην διαδρομή είδα αρκετούς Marines με σακίδια στις πλάτες να ανεβαίνουν με χαρά! Αυτό γιατί θα είχαμε άδεια!Εγω όμως αν και τραυματισμένος απο την μάχη μου με τον Omatsuri, ήθελα λίγη περιπέτεια! Γι αυτό αποφάσισα να εξερευνήσω λίγο το μέρος που θα πάμε !

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τετ Μαρ 07, 2012 2:29 pm, 1 φορά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΤετ Μαρ 07, 2012 2:26 pm

Μόλις έγινε αυτό, ετοιμάσαμε τα απαραίτητα , και κατεβήκαμε απο την βάρκα κατευθυνόμενοι προς κάποιο ξενοδοχείο της πόλης οπου ήθελα να βγάζαμε τα μα...., εεε την νύχτα που θα ακολουθούσε μαζί με την Εονα....Το λιμάνι της πόλης ήταν έρημο , αλλα στο βάθος φαινόταν τα φώτα της πόλης... Ξαφνικά, απο την γωνία του δρόμου ακούστηκαν φωνές και ο ήχος της σύγκρουσης των σπαθιών. Κατευθείαν , έδωσα τα πράγματά μου στην Εονα , τράβηξα το σπαθί μυο και έτρεξα προς τα εκεί... Είδα πως μαχόταν , 1 άντρας με μωβ μαλλιά , με δυο άλλους...Σκέφτηκα πως θα έπρεπε να βοηθήσω τον ένα, αλλα δεν ήμουν σίγουρος περι τίνος πρόκειται η μάχη ..Το στενό ήταν σκοτεινό και έτσι η ορατότητα πολύ λίγη καθώς είχε πέσει και το πέπλο της νύχτας επάνω στην γη
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΤετ Μαρ 07, 2012 2:33 pm

Πλησίασα τρέχοντας κρατώντας το σπαθί μου στο χέρι , έτοιμος να επιτεθώ.όταν πλησίασα πολύ κοντά
ο τύπος με τα μωβ μαλλιά έφερε την τρίαινα του πλάγια και προς το μέρος μου ενώ είχε απωθήσει τους άλλους 2.. Εγώ το απέκρουσα και έτσι τα οπλα μας δημιούργησαν ένα +....
-ΟΙ , τι κάνεις τώρα ? Εγώ πήγα να βοηθήσω και......
-SHUT UP Δεν βλέπεις οτι πολεμάω άλλους? Θα έρθει η σειρά σου σύντομα
-οι οι, son....you know who i am??
-Δεν δίνω δεκάρα, είπε με ένα ύφος , λες και ήταν κάποιος σημαντικός. Με μια γρήγορη κίνηση, τράβηξε την τρίαινα του απο το σπαθι μου και κάρφωσε με όση δύναμη τον ένα απο τους δυο που του επιτεθήκαν που του έκοψε το κεφάλι
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 08, 2012 1:06 pm

Ο άλλος δίστασε και έφυγε προς τα πίσω... Τότε έφερα το σπαθί μου στον λαιμό του όμως δεν τον σκότωσα..
- Mate, πρέπει να μάθεις τρόπους
- Δεν δέχομαι υποδείξεις...Και ειδικά απο Μαρινς...Εγώ είμαι ο Rokudo Mukuro
- Ποιος?
Θεώρησε αυτό που είπα , προσβολή απ ότι κατάλαβα απ το ύφος του... Έφερε το σπαθί του κάθετα και έδιωξε το δικό μου...
- Είμαι ο Kukuku~ εεε θέλω να πω ο Mukuro...είμαι καταζητούμενος ! Και τώρα που σε βρήκα μπροστά μυο την πλήρωσες, άθλιο ανθρωπάκι
- Οι ΟΙ... you got to get yourself a girl mate...
-Σκάσε! Είπε και άρχισε να μου επιτίθεται με την τρίαινα

DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 08, 2012 1:11 pm

Τον απέκρουα με ιδιαίτερη ευκολία ως που σε κάποια στιγμή άρχισε να ηχεί το Den den mushi μου..Μόλις το άκουσα , χτύπησα δυνατά την τρίαινά του με το σπαθί μου και του την έριξα κατω . Μετά τον χτύπησα σηκώνοντας το πόδι μου στο κεφάλι του και εκείνος έπεσε προς τα πίσω...άτω .Αμέσως μετά , πάτησα κάτω το κεφάλι του και σήκωσα το ακουστικό ..
-Lieutenant Junior grade , Vergil ...
-Smoker .. Που βρίσκεσαι ??
-Στην West Blue κύριε , Soul Island... ο Mukurp προσπαθούσε να διώξει το πόδι μου ... Σταμάτα εσύ
-ΤΙ είπες μικρέ?
-Όχι σε εσάς κύριε..Σε ένα απόβρασμα που μόλις έπιασα μιλάω....
-Χμ...Καλώς... Λοιπών , θέλω να μαζέψεις πληροφορίες για το νησί στο οποίο βρίσκεσαι και να μου πείς τι στην ευχή συμβαίνει εκειπέρα...
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 08, 2012 1:29 pm

-Τί θέλετε να πείτε κύριε?
-Τιποτα...Μας έχουν πρίξει τα @'*$5#2@#δια οι κάτοικοι οτι εμφανίζονται νεκροι και άλλες τέτοιες παπ#$!#ες...Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ψάξουμε
-Μάλιστα κύριε
-Οι...Και όπως σου είχα τάξει, θα σε μεταθέσω στην Grand Line..Γι αυτό τελείωνε γρήγορα την αποστολή
-Μάλιστα κύριε!
Μετά το κλείσαμε...ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος που θα έπαιρνα μετάθεση για την Grand line! Δεν πρόλαβα να χαρώ παραπάνω και άκουσα βήματα και απο τις δυο μεριές του στενού...Μετά απο μερικά λεπτά , είδα μαρινς να σημαδεύουν προς το μέρος μου μέσα στο σκοτάδι...
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 08, 2012 1:34 pm

-Ακίνητοι όλοι, είπε μια βαριά φωνή ...Μην δοκιμάσετε τίποτα αστείο γιατί θα ρίξουμε...
-ΟΟΟι! Εδώ μαριν! είπα
-Ποιος είσαι??
-Vergil..
-βαθμός?
-Lieutenant Junior Grade
-Γιατί ήρθες εδώ?
-Με έστειλε ο Captain Smoker για να μαζέψω πληροφορίες για την γεωγραφία του νησιού...Είναι και ο Captain SHu εδω κοντά! Το Battleship είναι στο λιμάνι
-Α καλώς...Οι άλλοι ποιοι είναι?
-Δυο άγνωστοι και ένας ανίδεος που μου επιτέθηκε
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 08, 2012 1:40 pm

Μετά την σύντομη συζήτηση, ήρθε πιο μπροστά και μου συστήθηκε...ήταν ο Commander Sadari... του εξήγησα τι ακριβώς έγινε και εκείνος μου έδωσε συγχαρητια για τις μαχητικές μου ικανότητες..Μετά μίλησε με τον Mukuro και του είπε πως είναι πολύ ευχαριστημένος που τον βάζει στην στενή...Μετά απο αυτά , έφυγα και ήγα να ψάξω την EONA... Βρισκόταν εκεί που την είχα αφήσει.Ακουμπούσε στον πέτρινο τοίχο και ήταν έτοιμη να κοιμηθεί...Πήγα κοντά της πέρασα το χέρι μου γύρω απ τους ώμους τις και αρχίσαμε να περπατάμε προς την πόλη για να βρούμε κάποιο πανδοχείο ωστε να βγάλουμε την νύχτα....
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 08, 2012 1:45 pm

Αποφάσισα πως θα ολοκλήρωνα την αποστολή την επόμενη μέρα...Δεν μπορούσα να βλέπω την Εονα να ταλαιπωρείτε, όπως επίσης δεν μπορούσα να δώ και εγώ τριγύρω τα μέρη, όπως και δεν είχε κόσμο για να μιλήσω και να συλέξω πληροφορίες Περπατούσαμε περίπου 10 λεπτά μες την άδεια πόλη... Δεν έβρισκα ούτε ένα πανδοχείο και είχα ψιλοαπελπιστεί...Εβλεπα οτι η Εονα δεν άντεχε άλλο και έτσι την πήρα αγγαλιά..Μετά απο λίγα λεπτά κοιμήθηκε στα χέρια μου... Με τα λίγα και τα πολλά, βρήκα ένα ανοιχτό πανδοχείο , αφού είχα γυρίσει όλη την πόλη, στην άκρη του λιμανιού ...
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 08, 2012 1:50 pm

Μετά απο λίγες ώρες διαβάσματος με πήρε ο ύπνος..Την επόμενη μέρα ξύπνησα νωρίς...Βγήκα έξω και άρχισα να περπατώ αφού είχα αφήσει ένα γραπτό μήνυμα και λεφτά στην εονα... Στον δρόμο άρχισα να ρωτώ διάφορους ανθρώπους και να συλλέγω πληροφορίες...Μετα, μόλις είχε φτάσει η ωρα λίγο πριν φτάσει το απόγευμα, πήρα τον δρόμο για το βουνό ωστε να δω το νησί απο ψηλά... Το χαρτογράφησα και πήρα το δρόμο για το λιμάνι...Εκεί έφτασα το απόγευμα και αφού πήρα ένα σύντομο γεύμα σε μια μικρή ταβέρνα, άρχισα να περπατώ προς το καράβι...Εκεί με περίμενε η Εονα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 08, 2012 2:00 pm

Μόλις επιβιβαστήκαμε και αρχίσαμε να φεύγουμε, έβγαλα το den den mushi μου και άρχισα να μεταφέρω τις πληροφορίες στο σμοκερ ....
-Από μακριά δεν διακρίνεις παρά πολλά για αυτό το νησί καθώς είναι περιτριγυρισμένο από ομίχλη, όμως στην πραγματικότητα το νησί είναι διαφορετικό. Έχει αρκετή βλάστηση και πολλά δάση. Επίσης, υπάρχει ένα βουνό με το όνομα Spirit Mountain. Στο κέντρο του νησιού υπάρχει μια πόλη με το όνομα Soul, από την οποία πήρε το όνομα του το νησί. Υπάρχουν μερικές ιστορίες γι’ αυτό το νησί από μερικούς ταξιδιώτες. Μια από αυτές λένε ότι αυτό το νησί δεν έχει τυχαία το όνομα, το νησί των ψύχων, διότι αρκετοί άνθρωποι έχουν δει φαντάσματα ανθρώπων των όποιων οι ψυχές τους δεν έχουν αναπαυτεί, και δεν πρόκειται να αναπαυτούν αν δεν σκοτωθεί ο άνθρωπος ο όποιος τους σκότωσε.Βέβαια, δέν έχει τύχει να πετύχω καμια ψυχη στο νησί..-
-Καλώς...

[Aeolus]
Civilian
Civilian
[Aeolus]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Uncharted    [Τέλος-Αποστολή] Uncharted  I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 7:26 pm

Όνομα: Vergil
Haki Points: ---
Player of the Month Points: 7
Beli: 22.000
Bounty/Fame Points: +1.000.000
Παρατηρήσεις:Σχετικα μικρα ποστ σε καποια σημεια. Σαν σεναριο ωραιο θα ελεγα και ειχε αρκετη πλακα σε μερικα ποστ(ειδικα στο ποστ που πολεμουσες και ειχες καιτ ο den den mushi). Μην βιαζεσαι να κανεις ιστοριες.

[Τέλος-Αποστολή] Uncharted
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος - Αποστολή] Η 1η μου αποστολή
» [Τέλος-Αποστολή]The Get Away Failure
» [Τέλος-Αποστολή] Another mission!
» [Τέλος-Αποστολή] Strange Box
» [Αρχή]Μια ακόμο αποστολή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: