| [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rikuo Civilian
Posts : 2617 Join date : 04/05/2011 Age : 30 Location : Που ειναι το σπιτι μου? Εκει....
| Θέμα: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Παρ Μαρ 09, 2012 6:12 am | |
| Ημουν στο νησι Island Hesclusia την προηγουμενη φορα δεν μπορω να πω καλο ηταν και περασα και ωραια αλλα η θεση μου δεν ηταν εκει ηταν απο τι ειχα καταλαβει στην κυβερνηση και απο εδω και περα το ειχα παρει χαμπάρι οτι θα πρεπει να παω με την κυβέρνηση για να ολοκληρωσω τους σκοπους μου. Ήμουν μεσα στα στη θαλασσα μερες απο την στιγμη που ειχα φύγει δεν εβλεπα νησι γυρω μου και πηγαινα οπου με πηγαινε το ρευμα δεν ειχα καθολου προσανατολισμό που πηγαινα. Έτσι οπως ομως ημουν μεσα στην βαρκα ειχα δει στον οριζοντα ενα νησι και αναρωτιόμουν τι ειδους νησι θα ηταν αυτο.Και μετά εγω επιασα το κουπι και εκανα κουπί οσο πιο γρηγορα μπορουσα για να παω στο νησι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spiros1jko στις Τετ Μαρ 14, 2012 3:22 pm, 1 φορά | |
|
| |
Rikuo Civilian
Posts : 2617 Join date : 04/05/2011 Age : 30 Location : Που ειναι το σπιτι μου? Εκει....
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Παρ Μαρ 09, 2012 2:19 pm | |
| Δεν ειχα και πολυ ακομα απο την στερια μείνει για δρομο αλλα εγω συνεχιζα και εβαζα τα δηνατα μου. Μετά απο περιπου 1 ωρα ειχα φτασει στη στερια ειχα βγαλει την βαρκα εξω εξω αφου βγηκα απο την βαρκα και προχωρησα να δω τι εχει αυτο εδω περα το νησι και ειχα ξαφνιαστει απο αυτο που ειδα καθως περπαταγα απο μεσα μου ελεγα πολυ περιεγρο νησι ειναι αυτο επειδη ολα ηταν μπλε και δεν μπορουσα να καταλαβω απο το δεντρο με το χωμα η οτιδιποτε αλλο. Συνέχιζα συνεχιζα εγω να περπαταω και ολο εβλεπα παλι μπλε και στο τελος ετσι οπως εφυγα απο εκει που ημουν εμφανιστηκα σε ενα μερος λες και ημουν σε καμια φυλακη μεσα ελεγα που ακριβως ειχα εμφανιστει δεν ηξερα καν πια. | |
|
| |
Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Παρ Μαρ 09, 2012 2:27 pm | |
| Και ετσι οπως πηγα να δω καλύτερα εμφανίστηκαν μπροστα μου 2 marines οπου εγω ετρεμα για μια στιγμη γιατι θα πολεμεγα οχι μονο αυτους αλλα και ολους αν εκανα το παραμικρο κιχ. Ποιος εισαι εσυ καινουργιος?? Ναι. Επρεπε να το παιξω για λιγο με το μερος τους γιατι θα ημουν σε μεγαλο διλημα αν το αφηνα ετσι. Εισαι συγουρος δεν τον εχω ξαναδει. Δεν ακουσες τι ειπε ειναι καινουργιος. Ναι δικιο εχεις. Τι θα ελεγες να ερθεις μεσα εχει ζεστη εκει πέρα ,δεν κρυωνεις εσυ εδω περα. Ναι κανει τωρα που το λες. Επρεπε να παω μεσα και οσο αντεξω δεν θα με ενοιαζε κιολας αν με εβρισκαν. | |
|
| |
Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Σαβ Μαρ 10, 2012 3:16 am | |
| Με είχαν πάρει μαζί τους και πηγαίναμε προς ένα μεγάλο κτήριο οπού ήταν τόσο μεγάλο που δεν έβλεπα τίποτε εκτός από το κτήριο αυτό. Εμείς μπήκαμε μέσα και όταν μπήκαμε μέσα ήταν μια ατμόσφαιρα διαφορετική από τι είχα δει ως τώρα. Μετά φύγαμε από εκεί που ήμασταν και πήγαμε προς κάτι σκάλες και μου είπαν κάτι μετά. Να σου πω επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για μια δουλειά που μας έχουν αναθέσει μπορείς να την κάνεις εσύ και επειδή έχουμε και κάτι άλλο ακόμα. Εεεε τι είναι αυτό?? Μπορείς να πας στον Barbarosa Mexneel είναι ο άνθρωπος που διευθύνει αυτή την βάση marines. Όταν άκουσα ότι θα έπρεπε να πάω είχα μέσα μου ένα φόβο επειδή μπορεί να με έβρισκε και θα έπεφτα στα χέρια ενός marine. Να κάνω τι όμως?? Να αναφέρεις για κάτι οπού έχουμε μάθει. Και τι είναι αυτό?? Βρήκαμε ίχνη πειρατών εδώ μέσα. Ο φόβος μου όλο και πιο γινόταν μεγάλος επειδή νόμιζα ότι με βρήκαν. Εντάξει. Είχα διστάσει να το πω αλλά έβαλα θάρρος μέσα μου και πήγα χωρίς καμία άλλη λέξη. | |
|
| |
Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Σαβ Μαρ 10, 2012 8:52 am | |
| Εγώ μετά πήγαινα προς το δωμάτιο του λοχαγού να αναφέρω αν και φοβόμουν μην με ανακάλυψη επειδή είναι λοχαγός. Έκανα περίπου 10 λεπτά να φτάσω στη δωμάτιο του , εγώ μετά άνοιξα την πόρτα του και μπήκα μέσα. Για σας κύριε έχω έρθει να σας πω για μια αναφορά που είχε έρθει. Τι είναι πες το. Ο φόβος μου όλο και πιο γινόταν πιο μεγάλος σε κάθε δεύτερο που περνούσε. Έχουν βρεθεί μερικοί πειρατές σε αυτό εδώ πέρα το νησί. Τι πράγμα. Τι θα κάνουμε κύριε. Χμ τίποτα. Τι??? Τι μένεις ξαφνιασμένος δεν είναι οι πιο ισχυρή βάση στις 5 θάλασσες αυτή εδώ πέρα. Δεν το ήξερα κύριε είμαι καινούργιος εδώ πέρα. Α ναι δεν πειράζει. Όταν άκουσα ότι είναι η πιο ισχυρή ένοιωθα ένα τρόμο μέσα μου. Μετά εγώ έφυγα από το δωμάτιο του λοχαγού. | |
|
| |
Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Σαβ Μαρ 10, 2012 12:50 pm | |
| Εγώ αφού είχα φύγει κατευθύνθηκα προς τα κάτω για να μπορέσω να φύγω κρυφά από το νησί αυτό χωρίς να με καταλάβουν αλλά τότε που πήγα να φύγω εμφανίστηκαν κάτι marines μπροστά μου. Α εσύ εσύ.Τι..... είναι??Έλα εδώ πέρα να μας κάνεις μια δουλειά που έχουμε .Ε....νταξει.Πήγα χωρίς να διστάσω επειδή είχα τον φόβο να μην με ανακαλύψουν αν τους απόρριπτα. Πήγα εγώ μετά εκεί πέρα. Τι θέλετε να σας κάνω.Μπορείς να πας αυτό στους ανωτέρους μας είναι ένα έγγραφο που πρέπει να υπογράψουν κάτι εκείνοι.Τι πράγμα γιατί δεν μπορείτε εσείς??Δεν έχουμε χρόνο για αυτό τώρα , εσύ καινούργιος είσαι και ελεύθερος έτσι ,η όχι?? Και βέβαια ναι.Εγώ πήγα αμέσως να κάνω αυτή την αγγαρεία με τον φόβο μην με ανακαλύψουν αλλά πρέπει να είναι χαζοί αυτοί γιατί σίγουρα θα υπάρχει μια με δυο αφίσες δικές μου με το κεφάλι μου. Εγώ μετά πήγα και πήρα κάτι για να κρύψω το πρόσωπο μου ώστε να μην με ανακαλύψουν. | |
|
| |
Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Σαβ Μαρ 10, 2012 1:20 pm | |
| Εγώ συνέχιζα και πήγαινα στους δυο πιο πάνω ορόφους οπού υπήρχαν οι ανώτεροι. Είχα φτάσει μετά από 10 λεπτά πάνω και πήγα να ανοίξω την πόρτα για να τους το δώσω αλλά όταν την άνοιξα είδα ότι δεν υπήρχε κανείς και έτσι εγώ μπήκα μέσα και όταν είχα μπει είχα δει ένα σορό ποστερς πάνω σε ένα τραπέζι οπού ήταν και η δικιά μου κιόλας. Και έτσι εγώ όπως κοίταζα τις ποστερς είχα ακούσει την πόρτα να ανοίγει και τις πέταξα κάτω από τον φόβο μου. Ε εσύ ποιος είσαι τι θες εδώ πέρα. Για σας κύριοι έχω έρθει για να σας δώσω ένα έγγραφο δεν ξέρω γιατί πράγμα είναι όμως. Και απολύτως δεν ξέρεις αυτό είναι μόνο για εμάς. Αυτός είχε αρχίσει και γέλαγε πολύ δυνατά μετά. Μμ γιατί είναι έτσι οι αφίσες εδώ?? Μέτα αυτός πήγε να σηκώσει τις αφίσες που είχαν πέσει κάτω και η πρώτη στα χέρια του ήταν η δικιά μου. Αυτός εδώ πέρα έχει τόσο μεγάλο για τις αρχικές και δεν έχει κάνει τίποτε το τρομακτικό. Ναι δίκιο έχετε κύριε δεν μοιάζει καν με πειρατή. Αυτά που έλεγαν για κάποιο λόγο με ενευρίαζαν. Εγώ μετά έφυγα από εκεί με ένα θυμό μέσα μου και όχι φόβο. | |
|
| |
Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Δευ Μαρ 12, 2012 12:48 pm | |
| Εγώ κατέβαινα προς τα κάτω και να βρω ένα τρόπο να φύγω από εδώ πέρα χωρίς να με καταλάβουν γιατί θα είμαι σε πολύ δύσκολη θέση αν γίνει αυτό το πράγμα. Όταν πήγαινα κάτω είχα δει έξω στην πύλη κάτι φρουρούς και εγώ πήγα να περάσω χωρίς να με καταλάβουν αλλά ένας με προλαβαίνει και μου λέει κάτι. Εσύ που νομίζεις ότι πας?? Α συγνώμη πουθενά απλά είμαι καινούργιος εδώ πέρα και δεν ξέρω που είναι οι τουαλέτες. Είχα καταφέρει να τον ξεγελάσω πολύ εύκολα. Αν είναι αυτό τότε θα σε πάω εγώ. Έτσι όπως δεν ήταν κάνεις άλλος δίπλα του εγώ πήγα και τον βάρεσα στον λαιμό και έπεσε κάτω.Τον είχα πάρει και πήγα και τον έκρυψα κάπου για να μην με καταλάβουν. Συνέχισα μετά εγώ να βγαίνω έξω και έτρεχα προς να φύγω από το νησί αλλά είχε έρθει στο μυαλό μου εκείνη την στιγμή οι πειρατές και αναρωτιόμουν αν είναι εκεί πέρα η όχι. Αλλά χωρίς να το κατάλαβα έτσι όπως έφυγα με ανακάλυψε ένας και άρχιζε να φωνάζει εγώ προσπάθησα να φύγω αλλά ήταν πολύ αργά πια ο συναγερμός είχε ανοίξει και θα έπεφτα στα χέρια τους. | |
|
| |
Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Τρι Μαρ 13, 2012 12:17 am | |
| Όταν άκουγα τον συναγερμό εγώ πανικοβλήθηκα και δεν έκανα τίποτε άλλο παρά να τρέχω και ας με πήγαινε όπου με πήγαινε. Εγώ καθώς έτρεχα άρχισα και έβλεπα κάτι αλλά δεν έβλεπα και τόσο καλά και έτσι πήγα λίγο πιο κοντά. Όταν πήγα λίγο πιο κοντά είχα δει δυο καράβια οπού και τα δυο είχε πάνω ένα σωρό πειρατές και σκέφτηκα ότι αυτοί που έλεγαν θα ήταν αυτού εδώ μπροστά μου. Έβλεπα μαζί τους όμως και ένα κορίτσι οπού φαινόταν να ήταν σε άσχημη κατάσταση και ήθελα να πάω να την σώσω αλλά δεν θα μπορούσα με τόσο κόσμο εδώ πέρα, προσπάθησα όμως να πάω από πίσω μπας και βρω καμία είσοδο και μπορώ να μπω μέσα . Πήγα και είχα βρει μια πόρτα αλλά ήταν πάνω στο καράβι και ανοιχτεί εγώ πήδηξα πάνω και μπήκα μέσα αλλά εκεί μέσα εκείνη την στιγμή είχα βρει ένα σωρό πειρατές αλλά δεν ήταν και τόσοι πολύ. Ποιος είσαι?? Marine?? Όχι λάθος κάνατε πειρατής είμαι. Α ναι εντάξει. Πίστευα τους είχα κάνει να πιστέψουν. Αλλά είμαστε και εμείς και οι πειρατές είναι αιώνιοι εχθροί. Αυτοί άρχισαν να έρχονται καταπάνω μου με φόρα και εγώ δεν είχα άλλη επιλογή παρά να τους πολεμήσω. | |
|
| |
Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Τρι Μαρ 13, 2012 1:15 am | |
| Είχαν έρθει μπροστά μου γύρω στους 5 αλλά εγώ πήγα και εγώ σε εκείνους και τους πολεμούσα άνετα έναν προς ένα. Έκανα σε δυο μια κάθετη και μια οριζόντια και μετά πήγα πίσω πηδηχτά και κλότσησα έναν που ήταν προς τα πίσω μου μετά ακριβώς έτσι όπως τον κλότσαγα πήγε να νου κάνει ένας επίθεση αλλά του την απέκρουσα καθώς βρισκόμουν στον αέρα και του έριξα μια δυνατή κλωτσιά οπού έσπασε τον τοίχο που ήταν ξύλινος και βγήκε έξω.Οι άλλοι θα το είχαν μάθει και θα ερχόντουσαν καταπάνω μου. Τι γίνετε εκεί πέρα. Όλοι ήταν πολύ ξαφνιασμένοι με αυτό που είχαν δει ενώ εγώ συνέχιζα και πολέμαγα πειρατές. Πηγαίνετε να δείτε τι συμβαίνει. Είχε φωνάξει να έρθουν μερικοί αλλά εγώ ακόμα πολεμούσα και έτσι όπως έρχεται ο άλλος χωρίς να βλέπω με ποιον πολεμάω του ρίχνω μια κλωτσιά στον λαιμό και τον ρίχνω σε κάτι άλλους πειρατές που ήταν απέξω και έπεσαν στην θάλασσα. | |
|
| |
Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Τετ Μαρ 14, 2012 1:18 am | |
| Εγώ συνέχιζα και προσπαθούσα να τους κάνω όλο και πιο λίγους ανά λεπτό . Αυτοί όλο ερχόντουσαν απάνω μου αλλά εγώ τους έριχνα κάτω πριν καν μου κάνουν επίθεση. Ξαφνικά σταματάει ο καπετάνιος τους και πάει και με ρωτάει κάτι. Ποιος είσαι και τι θες εδώ πέρα?? Είμαι ο Ryota Hachiro και είμαι πειρατής αλλά ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο απαγάγοντας ένα μικρο κορίτσι. Είσαι τρελός αυτή εδώ δεν είναι οποιαδήποτε είναι ένα κορίτσι οπου ειναι κλέφτρα και για αυτό την πιάσαμε να την φέρουμε εδώ πέρα μπας και πάρουμε λεφτά. Να πάρετε λεφτά δεν είσαστε πειρατές?? Ναι. Τότε δεν σας έπιαναν και εσάς αν πηγαίνατε ?? Σωστά. Τότε γιατί?? Ε δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Από τα λόγια του αυτά φαινόταν να ήταν ενας πολύ χαζός καπετάνιος. Παιδιά όλοι μέσα στο πλήρωμα πάμε να φύγουμε. Έλεγε στους συντρόφους του να φύγουν αλλά λυπάμαι θα του το χαλάσω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spiros1jko στις Τετ Μαρ 14, 2012 3:21 pm, 1 φορά | |
|
| |
Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Τετ Μαρ 14, 2012 1:35 am | |
| Αυτοί προσπαθούσαν να ξεφύγουν αλλά μπήκα στη μέση τους και δεν του άφησα γιατί είμαι και εγώ πειρατής και με έτρωγε για λίγο μάχη όλο αυτό το καιρό. Τι θες γιατι μπαίνεις στην μέση θέλουμε να φύγουμε. Ναι δεν θέλουμε να πεθάνουμε τώρα στην φυλακή.Μην ανησυχείτε θα πεθάνετε πριν πάτε στην φυλακή. Είπα αυτά μπας και τους τρομάξω λιγάκι αλλά από τι βλέπω τους έκανα να νευριάσουν παρά να τρομάξουν. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΙΘΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.Σας προειδοποίησα. Και χωρίς καμία άλλη λέξη όρμισα ξανά σε εκείνους και άρχιζα και έσφαζα ανελέητα πειρατές όποιος έμπαινε στον δρόμο μου δεν γινόταν τίποτε άλλο παρά ένα πτώμα στο έδαφος. Ερχόντουσαν από παντού αυτή την φορά αλλά εγώ έβλεπα κάθε κίνηση τους και μπορούσα και απέκρουσα την κάθε κίνηση που έκαναν.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spiros1jko στις Τετ Μαρ 14, 2012 3:18 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Τετ Μαρ 14, 2012 12:47 pm | |
| Καθώς εγώ όμως το πολεμούσα ακούγαμε κάτι συναγερμούς που όλο και πιο γινόντουσαν πιο δυνατοί θα ήταν μάλλον η σειρήνα ότι και καλά υπάρχουν πειρατές μαζί και μένα και θα κάνουν ειδοποίηση σε όλους τους marines στην βάση τους. Τι ήταν αυτό??Δεν ήξερες τι ήταν??Όχι. Δεν το ήξερα οι ήταν τόσο χαζός ο καπετάνιος τους. Τι θες να ναι , είναι ο συναγερμός που χτύπησε.Γιατί όμως??Έπρεπε να του λέω το κάθε τι. Τι γιατί έμαθαν πως ήμασταν εδώ πέρα. ΤΙ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν και ήμουν εγώ η αιτία πρώτον. Τι είπες μόλις τώρα.Τίποτα, αλλά πρέπει να προσέχουμε γιατί θα μας πιάσουν.Ναι δίκιο έχεις.Και μετά κάναμε ότι μπορούσαμε για να φύγουμε από εδώ πέρα γιατί για εμάς τους πειρατές είναι κόλαση. | |
|
| |
Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Τετ Μαρ 14, 2012 2:31 pm | |
| Οι marines είχα έρθει από πολύ κοντινή απόσταση αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα εμείς για να ξεφύγουμε και αποφασίσαμε ότι θα πολεμήσουμε τουλάχιστον. Έτσι πίστευα γιατί άρχιζε και έπεφταν στην θάλασσα να ξεφύγουν, έτσι ξαφνικά έρχεται το κορίτσι δίπλα μου και πήγε να μου πει κάτι. Τι περιμένεις πια πάμε να τους νικήσουμε για να φύγουμε από εδώ πέρα. Ναι σωστά. Και έτσι όπως αυτοί έφυγαν οι άλλοι είχαν αρχίσει και πυροβολούσαν μπας και σταματήσουν . Είχαν σταματήσει μετά από λίγο και εμείς όταν κατεβήκαμε από το καράβι αρχίζαμε και πολεμάγαμε marines αλλά ήταν πάρα πολλοί για εμάς .Τα είχα πάρει σε μια στιγμή και είπα να από μέσα μου ας γίνω λίγο σοβαρός. Όλοι επάνω τους μην τους αφήσετε να ξεφύγουν πρέπει να τους πιάσουμε με πάση θυσία. Αν τους αφήσουμε θα είμαστε για τα γέλια μετά στο HQ. Αυτοί είχαν αρχίσει και έβαζαν πιο πολύ δύναμη αλλά δεν θα αντισταθώ ούτε πίσω και εγώ. | |
|
| |
Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Τετ Μαρ 14, 2012 3:12 pm | |
| Air Slash!!!!! Είπα και είχα αρχίσει να κινούμε. Εγώ αφού είχα αρχίσει να γίνομαι λίγο σοβαρός έτρεχα με πάρα πολύ φόρα προς τα πάνω τους και πήδηξα στον αέρα και όταν πήγα να προσγειωθώ απάνω τους τους μια γρήγορη επίθεση με το σπαθί μου σαν να περνούσα σαν τον αέρα. Είχα αφήσει το πάτωμα γύρω στους 5 marine που ήταν μπροστά μου και συνέχισα να πηγαίνω προς τα μπροστά νικώντας marines, αλλά ξαφνικά στον δρόμο εμφανίστηκε ένα πλήθος marines και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι επειδή μας επιθετόντουσαν από κάθε μεριά και ήταν δύσκολο να προστατευτούμε . Μετά είχα δει έναν με ένα όπλο που το φυσάνε οπού ήταν πάνω σε κάτι κτήρια και μας είχε πετάξει σε εμάς κάτι που έμοιαζε σαν βελάκι οπού όταν μας ήρθε πάνω μας έμοιαζε σαν αναισθητικό και θα ήταν εντός λίγον δευτερολέπτων πριν ξαπλώσουμε κάτω και ποιος ξέρει τι θα περάσουμε μπορεί να μας εκτελέσουν. Δεν....θα..... πεθάνω...ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ!!!!!!!!!!!! Και από το θύμο είχα σηκωθεί πάνω άσχετα αν ήμουν αναίσθητος ήδη και έσφαζα marines οποίον βρω, αλλά αυτός πάλι μου έριξε και αυτή την φορά είχα πέσει κάτω για τα καλά.
τέλος part1
| |
|
| |
[Aeolus] Civilian
Posts : 3494 Join date : 02/10/2011 Age : 32 Location : Στα ΤΡΕΝΑ!!!
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] Κυρ Μαρ 18, 2012 2:15 pm | |
| Όνομα: Ryota Hachiro Haki Points: --- Player of the Month Points: 6 Beli: 16.000 Bounty/Fame Points: +1.000.000 Παρατηρήσεις: Αν θες την γνωμη διαβαζε τα ποστ σου και βαζε κομματα στις προτασεις σου. Σε καποια σημεια δεν μπορουσα να βγαλω νοημα απ την προταση σου και αυτο γενικα δεν κανει ομορφη την ιστορια σου. Προσεχε το λιγο περισσοτερο. Σαν ιστορια δεν με ενθουσιασε τοσο. Δειχνεις να φοβασαι τους Marines, ενω κανονικα θα επρεπε να συνεργαζεσαι με αυτους. Anyway... | |
|
| |
| [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης] | |
|