Παρόντες χρήστες | 24 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 24 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Τετ Μάης 16, 2012 10:46 am | |
| Στην προηγούμενη ιστορία..
Δέχτηκα μια επιστολή από τον Fleet Admiral που μεσώ αυτής μου ανέθετε μια αποστολή. την μεταφορά του γνωστού πειρατή Kahl D Rogo από το νησί στο οποίο τον συνέλαβαν,στο Ennies Lobby, οπού θα γινόταν και η δίκη του ..Η αποστολή αυτή, ήταν μια εύκολη βλέποντάς την στην αρχή όμως στην πορεία το πλήρωμα του πειρατή μας έστησε παγίδα και μας επιτέθηκε..Οι πειρατές σκότωσαν και τους 50 Marines που υπήρχαν στο καράβι άλλα όχι και έμενα καθώς είχα αναπτύξει καλές σχέσεις με τον Kahl..Η "χάρη" όμως,. μου δόθηκε μετά από μια σκληρή μάχη που είχα με το πλήρωμά του , στην οποία έχανα..Έτσι μόλις έχασα τις αισθήσεις μου, ο Kahl έδωσε διαταγή στους δικούς του να με μεταφέρουν (αναίσθητος όπως ήμουν μετά τη μάχη) στο κοντινότερο νησί..
Τώρα..
Άνοιξα τα μάτια μου..Το πρώτο πράγμα που αντίκρισα ήταν ο γαλάζιος ουρανός...Το σώμα μου ήταν υπερβολικά κουρασμένο για να κινηθεί..Δεν μπορούσα ούτε καν το χέρι μου να κουνήσω..Σκεφτόμουν τα χθεσινά γεγονότα.. Η αποστολή μου απέτυχε.. Τώρα θα έπρεπε να δεχτώ τις συνέπειες..Κανείς δεν θα πίστευε ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για να πολεμήσω και να αποτρέψω την προσπάθεια των Wet Cement pirates να απελευθερώσουν τον καπετάνιο τους..Τι να με περίμενε άραγε στην επόμενη βάση μας..??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Μάης 26, 2012 1:11 pm, 11 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Πεμ Μάης 17, 2012 4:57 am | |
| Έχοντας αυτές τις σκέψεις, και ανήμπορος να κουνηθώ, με έπιασε ο ύπνος...στο όνειρο μου έβλεπα πως όταν έμαθαν τα νέα οι ανώτεροι,. έγιναν έξω φρενών και με έψαχναν μανιωδώς ώστε να με τιμωρήσουν Καθώς καθόμουν σε ένα ήρεμο μέρος, με άρπαξαν και με έδεσαν σε ένα κατάρτι,, εκεί με άφησαν να πλεύσω ως ένα σημείο και μετά ακολούθησε μια έκρηξη...Αυτή η έκρηξη όμως με έκανε να ξυπνήσω.. Κοίταξα δεξιά και αριστερά ώστε να καταλάβω εάν ονειρευόμουν την έκρηξη η έγινε στ αλήθεια...Δεν έβλεπα πουθενά καπνό..Ευτυχώς ήταν στην φαντασία μου.. Η μήπως όχι? Μετά απο λίγα λεπτά , άκουσα βήματα απο πίσω μου...Μαζεύοντας όλες μου τις δυνάμεις κατάφερα να σηκωθώ..Όμως τα πόδια μου με πρόδωσαν και έτσι έμεινα γονατιστός να κοιτάζω τα δέντρα...Ποιος πλησίαζε? Ήταν φίλος η εχθρός? Μέσα στο ζεστό δάσος εμφανίστηκαν οι σιλουέτες δυο αντρών...Ο ένας ήταν γεροδεμένος και έμοιαζε με μαϊμού, ενω ο άλλος ήταν ένα όρθιο και πολύ αδύνατο Cheetah Η ώρα που με αντίκρισαν δεν άργησε να έρθει -Οοοοοοο, τι βλέπουν τα μάτια μου? είπε το Cheetah... -Τι κάνει ένας marine εδω? hohohoho! Το ύφος τους δεν μου άρεσε, όμως είπα να διατηρίσω χαμηλούς τους τονους -Μπορείτε να μου πείτε που βρίσκομαι κύριοι? -Ένα βήμα πριν τον θάνατο! hohohohohο είπε βγάζοντας ένα μεταλλικό ρόπαλο από το ζωνάρι του
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Σαβ Μάης 26, 2012 12:02 am | |
| Άρχισε να τρέχει προς τα πάνω μου..χωρίς να δείξω σημάδια αρνητικής ενέργειας -Hibrid Cerberus! Την πρώτη του επίθεση την απέκρουσα με τα νύχια μου, όμως με κλώτσησε με υπερβολική δύναμη , στέλνοντάς με προς το κεντρικό κατάρτι το οποίο έσπασα.. Σηκώθηκα όρθιος και όρμισα εγώ αυτή την φορά προς το μέρος του.. -Death Claws Του επιτέθηκα με τα νύχια μου και όπως ήταν φυσικό απέκρουσε την επίθεση -χα! έκανα με υποτιμητικό τόνο.. Trap Του δάγκωσα τα χέρια με τα πλαϊνά κεφάλια, και αφού ακινητοποίησα αυτά, έπιασα με τα χέρια μου τα πόδια του.. Poisonus Η ουρά-φιδι μου, πήγε να του επιτεθεί..Κατάφερα να του επιφέρω ένα θανατηφόρο δάγκωμα..
Pickles san!! ακούστηκε η φωνή του cheetah
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Μάης 26, 2012 12:18 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Σαβ Μάης 26, 2012 6:34 am | |
| Ήταν αργά όμως για φωνές...Το κεφάλι του pickles βρισκόταν 3 μέτρα μακρυά απ το σώμα του.Άφησα το νεκρό του σώμα να πέσει στο έδαφος και γύρισα προς τον αποχαυνωμένο φίλο του..Έμοιαζε χαμένος, το σώμα του είχε παραλύσει απ τον φόβο Γύρισα τα κεφάλια μου προς αυτόν.. Περπατούσα αργά αργά προς το μέρος του , ενώ το αίμα του pickles έσταζε απ το στόμα του κεντρικού κεφαλιού μου...Έκανε μια κίνηση να ξεφύγει, όμως κίνησα την ουρά μου αστραπιαία, και τον γράπωσα...Προσπαθώντας άδικα να ξεφύγει, έκανε την θέση του όλο και πιο δύσκολη.Έφερα τα χέρια μου γύρω απ τον σβέρκο του , και σφίγγοντας τον γερά, τον έσπασα..Πέταξα το σώμα του δίπλα στου Pickles και άρχισα να παίρνω την ανθρώπινη μορφή μου | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Σαβ Μάης 26, 2012 12:07 pm | |
| Έφευγα απ το σημείο της σφαγής, μη ενδιαφερόμενος για το κίνητρο της επίθεσης των αντρών...Δεν με ενδιέφερε αυτή την χρονική στιγμή...Τώρα με ενδιέφερε η κατάσταση που είχα μόλις βιώσει...Ήταν άραγε στημένο όλο αυτό? Μήπως τελικά τα μεγάλα κεφάλια των Marines και της World GOvernment με θεωρούσαν πολύ άφθαρτο? Μήπως ήθελαν να με εξαφανίσουν ώστε να μην δυναμώσω και είμαι απειλή γι αυτούς στο μέλλον? Ήταν άραγε σύμπτωση? Αν υπήρχε κάτι που μου είχε διδάξει η ζωή μου ήταν να αντιμετωπίζω τις συμπτώσεις με προσοχή..Το σώμα μου και τις σκέψεις μου κατείχε μια αίσθηση αβεβαιότητας .Βρισκόμουν σε μιά κοιλάδα...Όμως ζύγιαζε η νύχτα και πιθανόν να ήταν επικίνδυνα να κατασκηνώσω εδω...Δεν γνώριζα αν υπήρχαν άγρια ζώα η άλλοι εχθροί
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Σαβ Μάης 26, 2012 12:13 pm | |
| Απ την άλλη σκεφτόμουν τον Kahl και την καλοσύνη που μου έδειξε...ήταν πειρατής, αλλά με βοήθησε.Η πρότασή του να μπω στο πλήρωμά του , μου φαινόταν όλο και πιο οικεία ..Μήπως να γινόμουν πειρατής? Τότε το όνειρό μου να γίνω admiral δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί....Τυλίχτηκα με τα φύλα των δέντρων και όπως σκεφτόμουν , με πήρε ο ύπνος..Το επόμενο πρωί ο ήλιος ανέτειλε μέσα απο μια εκθαμβωτική πληθώρα ροδοκίτρινων αποχρώσεων..Ο αέρας ήταν γλυκός και πολύ παγωμένος..Οι χείμαρροι είχαν κρυσταλλιάσει στα χαμηλά τους σημεία και σχημάτιζαν μικρές λιμνες πάγου..Αφού έφαγα ένα κουνέλι που είχα πιάσει , για πρωινό, επέστρεψα στην κοιλάδα για να εξετάσω την περιοχή | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Σαβ Μάης 26, 2012 12:18 pm | |
| Ο ουρανός ήταν καθαρός και σκοτεινός , και μια ελαυριά αύρα πλανιόταν στην ατμόσφαιρα..Ένα ασημένιο σύννεφο ταξίδευε πάνω απο τα βουνά που τον περιέβαλλαν..Ανάμεσα στις δύο βουνοκορφές του , η πανσέληνος που έφευγε ,λικνιζόταν στον ουρανό, τυλίγοντας με το κοκκινωπό της φως το σύννεφο , κάνοντας τα άκρα του να αχνοφέγγουν..Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το χρώμα καθώς ειχα συνηθίσει το κιτρινωπό του χρώμα.. Απο τους παγετώνες που είχαν πιάσει στις κορυφές των βουνών και τους όγκους του ακίνητου χιονιού ξεκινούσαν χείμαρροι νερού που κατέβαιναν ορμητικά προς τις πλαγιές.Ενα παχύ στρώμα ομίχλης πλανιώταν πάνω απο την κοιλάδα, δυσκολεύοντας εξαιρετικά τα βήματά μου.. Σε μικρή ηλικία , η εκπαίδευση που είχα ήταν αρκετά καλή και μπορούσα να ταξιδεύω σε άγριες περιοχές νησιών χωρίς πυξίδες και χάρτες ..Είχα αποφασίσει πως πλέον θα παρατούσα την παράταξη των marines..Θα έφευγα για λίγο καιρό..Ήθελα να είμαι λίγο μόνος μου για να σκεφτώ | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Σαβ Μάης 26, 2012 12:25 pm | |
| Είχα πλέον ανεβεί σε μια κορυφή ενός βουνού για να δω καλύτερα το τι γίνεται...Είδα πως υπήρχε ένα μικρό χοριό στην άκρη του νησιού Έτσι αποφάσισα να πάω εκεί .. Λίγο πριν μπω μέσα στην πόλη συνάντησα κάποιους marines..Όλος παραδόξως με αναγνώρισαν..Μήπως τους είχαν ειδοποιήσει??Μου είπαν να τους ακολουθήσω..όντας σε επιφυλακή τους ακολούθησα..Τι να ήθελαν απο μένα? Με οδήγησαν βαθιά μέσα σε ένα δάσος ... Εκεί μας περίμεναν άλλοι 4 μαρινς( στην είσοδο του) ..Η κατάσταση γινόταν απο και πιο περίεργη ...Απο εκεί αρχίσαμε να προχωρούμε αμίλητοι ως που αντίκρισαμε ένα μεγάλο κάστρο ... | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Σαβ Μάης 26, 2012 12:32 pm | |
| Στην διαδρομή ένας από τους 8 άντρες μου είπε οτι θα μπούμε στο κάστρο, και θα μου κάνουν κάποιες ερωτήσεις ...Βρεθήκαμε μπροστά απο την ανοιχτή πύλη και μπήκαμε μέσα .... ήμουν παραξενεμένος καθώς θα περίμενα οι πόρτες ενός κάστρου να είναι κλειστές , ειδικά σε μια περιοχή όπως αυτή, ξεχασμένα απο κάθε άνθρωπο , εκτεθειμένη στα άγρια θηρία του δάσους.Εκτός αυτού, τι ερωτήσεις ήθελαν να μου κάνουν? Εγώ δεν είχα καμια σχέση που δραπέτευσε ο Kahl..Πάλεψα υπερβαίνοντας τις δυνάμεις μου ..Κόντεψα να πεθάνω κι όλας...Ανεβαίναμε κάτι στριφτές σκάλες μέχρι που φτάσαμε σε μια φυλασσόμενη απο 2 μαρινς, πόρτα...Στην οποία μετά μπήκαμε.... | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Σαβ Μάης 26, 2012 12:37 pm | |
| Μέσα υπήρχε ένας άντρας που καθόταν σε μια καρέκλα μπροστά απο το τζάκι του ....Οι 8 μαρινς στάθηκαν στις γωνίες του δωματίου κρατώντας τα όπλα τους και δυο κοστουμάτοι μπήκαν μέσα στο δωμάτιο, πλαισιώνοντας τον άντρα στο τζάκι....Η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή..ΓΙα να έρθουν άντρες της κυβέρνησης εδώ, μου βρομούσε η δουλειά -Εσύ, έλα εδώ ..Είπε ο ένας κοσοτυματος απευθυνόμενος σε μένα.. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τόνος του.. Προχωρόντας προς αυτόν ρώτησα -ΤΙ με θέλετε? | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Σαβ Μάης 26, 2012 12:47 pm | |
| Αυτός που καθόταν, σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει.. -Τι σε θέλουμε? Τι σε θέλουμε?? ...Καταλαβαίνεις οτι έκανες ρόμπα το όνομα της κυβέρνησης??/Το καταλαβαίνεις ρε?
Άρχισε να έρχεται προς το μέρος μου με εμφανή νεύρα σχηματισμένα στο πρόσωπό του -Τι θα πει ο κόσμος αν μάθει πως η Κυβέρνηση είναι ανίκανη να μεταφέρει έναν πειρατή στα δικαστήρια του Ennies lobby χάρη στην ανικανότητα ενός άντρα?? Είπε φέρνοντας το χέρι του στον λαιμό μου ΤΟ τελευταίο που είπε περι ανικανότητας με εξόργισε..Δεν με ενόχλησε όσο το χέρι του στον λαιμό μου | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Σαβ Μάης 26, 2012 1:00 pm | |
| ΈΠιασα το χέρι του και με βίαιο τρόπο το απώθησα απο πάνω μου -Μην με ακουμπήσεις ξανά ..του είπα ενώ ένα σκοτεινό βλέμμα εμφανίστηκε στο πρόσωπό μου -Τι...έκανε σαστισμένος εκείνος..Αυτό το συναίσθημα όμως έφυγε όσο γρήγορα ήρθε ..Μην μου ξαναμιλήσεις έτσι αλλιώς, Τον διέκοψα.. -Αλλιώς τι?? είπα παίρνοντας την μορφή υβριδίου του κέρβερου..Με είχε εξοργήσει πραγματικά, κάνοντας το μυαλό μου να θολώσει....Κόντεψα να δώσω και την ζωή μου για αυτήν την αποστολή και αυοτί με κατηγορούν για ανικανότητα??? Με δουλεύουν?? Αυτή είναι η παγκόσμια κυβέρνηση τους? Αυτό είναι το πραγματικό τους πρόσωπο πίσω απ την μάσκα του καλού και του''προστάτη του κόσμου? | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Σαβ Μάης 26, 2012 1:07 pm | |
| Η σιγουριά του έδειξε να υποχωρεί... -Κατηγορείσαι για τρία πράγματα 1)Θάνατος 40 μαρινς απο ανευθυνότητα διοίκησης 2) Αμαύρωση του ονόματος των marines και της κυβέρνησης 3)Είσαι ενας απο τους παράγοντες που συνέβαλε στο να ξεφύγει ο Kahl D Rogo..Τι έχεις να πείς σαν υπεράσπιση...?? Τι να πώ στην ηγεσία??? -Δεν μας ενδιαφέρει Είπα κοφτά αλλα φωναχτά -Κατ αρχην μην φωναζεις και κατα δεύτερον ποιος σου ειπε οτι έχεις το δικαίωμα να μην σε ενδιαφέρει ? -Ότι γουστάρω θα κάνω. κατάλαβες??? Είπα τραβώντας το κατανα μου, εμφανώς νευριασμένος.. | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Σαβ Μάης 26, 2012 1:11 pm | |
| -Αυτα μας τα παν κι άλλοι . Τέλος πάντων...Σε κάλεσα εδω και για ένα ακομη πραγμα... η παγκοσμια κυβέρνηση αποφάσισε να σου δώσει άφ -Δεν με ενδιαφέρει τι αποφάσισε να μου δώσει ...είπα νευριασμένος .Ενω έβλεπα το έκπληκτο πρόσωπο του , του γύρισα την πλάτη μου και άρχισα να φεύγω. -Μα.. -Μην μιλάς , φώναξα, ενώ τα νεύρα ου είχαν φτάσει στο αμην...ήθελα και έπρεπε να φύγω καθώς αν δεν το έκανα , θα υπήρξε σφαγή, και που δεν ήθελα να κάνω στους μαρινς, αλλα για τους ανθρώπους της κυβέρνησης το συζητούσα | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Σαβ Μάης 26, 2012 1:16 pm | |
| -Θες να τα βάλεις με την Κυβέρνηση μικρέ? Περιμένω μια απάντηση... -Πες τους να πάνε να γ@*%#@ουν , είπα κλείνοντας την πόρτα με τόση δύναμη που κόντεψε να σπάσει... Έτρεχε για να φύγω απ αυτό το κάστρο, πριν προλάβουν να έρθουν να με ακολουθήσουν η να με πιάσουν.... Ευτυχώς η δυστυχώς, εκείνη την ώρα το Den den mushi άρχισε να ηχεί.. -Ποιος, ? Ρώτησα φωνάζοντας μες τα νεύρα μου.. -Εδώ Auron, τι έγινε?γιατί μιλάς έτσι ??
Τέλος part 1. Συνεχίζεται | |
| | | Raijin Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) Κυρ Ιουν 03, 2012 3:31 am | |
| Όνομα: Vergil Haki Points: --- Player of the Month Points: 6 Beli: 23.000 Bounty/Fame Points: +1.000.000 Παρατηρήσεις: Μετρια ιστορια...αλλαγη πορειας ομως.
| |
| | | | [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2) | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|