.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
17 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 17 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

[Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 15, 2012 3:21 pm

Στην προηγούμενη ιστορία:
Είχα πάει ξεκινήσει με τη βάρκα αφού είχα φύγει από το Hesclusia και πήγαινα οπού με βγάλει ο δρόμος. Είχα φτάσει σε ένα νησί οπού ήταν πολύ περίεργο επειδή είχε ένα σωρό μπλε σχεδόν όλα μπλε ήταν. Εκεί πέρα είχε μια βάση marines οπού δεν το ήξερα εγώ ήταν λες έπεφτα στο στομάχι του λύκου , προσπάθησα να τους κοροϊδέψω στην αρχή κάνοντας ένας από αυτούς για να βρω την ευκαιρία να φύγω χωρίς να με δει κανείς . Αλλά είχανε αναφέρει κάτι αναφορές ότι υπάρχουν πειρατές εδώ πέρα και εγώ νόμιζα εμένα αλλά όταν κατάφερα και έφυγα στο δρόμο μου είχα δει δυο πλοία που ήταν γεμάτο πειρατές και υποψιάστηκα ότι ήταν οι πειρατές που έλεγαν . Πήγα στο καράβι τους και είχα δει ένα κορίτσι μαζί να είχαν που ήταν κλέφτρα και πήγαν να την δώσουν για να πάρουν λεφτά εγώ τους πολέμησα λιγάκι, αλλά εκείνοι είναι πολύ χαζοί γιατί θα έμπαιναν και αυτοί φυλακή αφού είναι πειρατές και έτσι τους προειδοποιούσα να φύγουν γιατί είχε ανοίξει συναγερμός για να φύγουν . Αυτοί είχαν ετοιμαστεί έφυγαν αλλά δεν είχαμε προλάβει γιατί μας πρόλαβαν οι marines. Πολεμήσαμε εμείς αλλά δεν μας βγήκε σε πολύ καλό γιατί ήταν πάρα πολύ και δεν μπορούσαμε αλλά μόνο εγώ και το κορίτσι πολεμάγαμε οι άλλοι είχαν δειλιάσει και στεκόντουσαν σε μια γωνιά . Στο τέλος είχαν καταφέρει και μας έπιασαν όλους μαζί ρίχνοντας ένα φάρμακο πάνω μας και μας έβαλαν φυλακή.

Τώρα:
Αυτή την στιγμή από τι μου λένε οι αισθητήρες μου μας έχουν από το κάθε αγγόνα και μας μεταφέρουν σε ένα κελί και μπορεί πιο μετά να μας εκτελέσουν ποιος ξέρει.
Τι θα κάνουμε με αυτούς εδώ πέρα??
Βάλτους στο κελί και θα δούμε από αύριο.

Από τι είχα ακούσει αν και ήμουν ακόμα και αναίσθητος θα μας έβαζαν σε κελιά μέσα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spiros1jko στις Τρι Μαρ 27, 2012 2:21 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 16, 2012 12:09 pm

Έτσι όπως μας είχαν από τα χέρια πιασμένους πήγαν να μας ρίξουν μέσα σε να κελί εμένα και το κορίτσι στο ίδιο και τους άλλους σε ξεχωριστό.
Μπείτε μέσα,θα περάσετε καλά
Όταν μας έριξαν εγώ μπόρεσα και αισθανόμουν το καθετί γύρω μου.
Αναρωτιέμαι αν είναι το τέλος μου??
Και έτσι όπως μίλαγα στον εαυτό μου ξαφνικά βρίσκω το κορίτσι που ήταν στο ίδιο κελί μαζί μου να μου λέει κάτι.
Δεν το ξέρεις μπορεί και να σε αφήσουν.
Αλήθεια? Τώρα που το θυμήθηκα γιατί ήσουν σε εκείνο το καράβι με τους πειρατές , είχα ακούσει ότι σε είχαν πιάσει.
Ναι, αλλά εγώ το ήθελα γιατί θα μπορούσα να κλέψω ολόκληρη βάση αλλά δεν είχα υπολογίσει πόση μεγάλη είναι.
Πρέπει να προσεχείς κάποιες φορές.
Όντως.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 16, 2012 4:03 pm

Ήμασταν μέσα στο κελί και συζητάγαμε για διάφορα πράγματα αλλά δεν ήταν και τόσο σημαντικά όμως.
Τι θα κάνεις αν μπορέσεις και φύγεις από εδώ πέρα??την είχα ρωτήσει
Μάλλον θα πάω στο χωριό μου να κάτσω εκεί δεν θέλω πια να είμαι εγκληματίας με κοινιγανε όλοι μετά.
Σε καταλαβαίνω.
Γιατί??
Είμαι και εγώ επικηρυγμένος.
Πόσα έχεις??
11.000.000.
Έχεις πολλά για αρχή καλός.
Το ξέρω αλλά το μόνο που θα ήθελα τώρα ήταν να μπορούσα να φύγω από πειρατής με κάποιο τρόπο.
Ε γιατί ,για το bounty που έχεις.
Και για αυτό αλλά είδα ότι δεν αξίζει να είμαι πειρατής , βαρέθηκα.
Τι να σου πω, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος για αυτό που λες.
Αν υπήρχε θα έκανα τα πάντα.
Μετά από λίγο σταματήσαμε να μιλάμε. Αφού είχαμε σταματήσει να μιλάμε οι marines από έξω το κελί είχαν πάει και είχαν σβήσει την λάμπα που άναβε και εμείς μετά από λίγο κοιμηθήκαμε
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 17, 2012 2:25 pm

Είχαμε ήδη πέσει για ύπνο ο καθένας από μια πλευρά χωμένος και δεν μας επηρέαζε τίποτα όλο το βράδυ.
Το επόμενο πρωί:
Είχε περάσει όλο το βράδυ και εγώ κοιμόμουν χωρίς καμία ανησυχία αν και δεν πρέπει να το λέω αυτό γιατί μπορεί να με εκτελέσουν η κάτι τέτοιο. Εμείς όπως εξακολουθούσαμε να κοιμόμαστε ξαφνικά ακούω από έξω το κελί να έρχονται προς τα εδώ κάποιοι marines εγώ από την φασαρία που έκαναν εκείνοι ήμουν στα άκρα να ξυπνήσω αλλά προσπάθησα να κάνω τον κοιμισμένο. Ήρθαν μας άνοιξαν τα κελιά και προσπάθησαν να μας ξυπνήσουν.
Σηκωθείτε πρέπει να πάτε στον λοχαγό.
Για πόση ώρα ακόμη θα κοιμόμαστε.

ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!
Η άλλη από τις φωνές τους είχε ξυπνήσει και ήταν πολύ νευριασμένη και πήγε να τους βαρέσει αλλά την πρόλαβαν.
Τι νομίζεις πως κάνεις.
Την είχαν καθησυχάσει για λίγο. Εγώ ακόμη δεν ήξερα το όνομα της. Όταν ξύπνησα και εγώ μας πήραν και μας πηγαίναν κάπου μάλλον στον λοχαγό που είχαν πει.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 17, 2012 3:03 pm

Πριν μας πάνε όμως στον λοχαγό πρώτα μας έβαλαν ένα ζευγάρι χειροπέδες για καλό και κακό και μας είχαν κρατήσει τα όπλα μας. Είχαμε βγει από τις φυλακές και μας είχε πάει από κάτι σκάλες προς τα πάνω οπού ήταν το μέρος που είχα δει πριν εγώ από τι ήξερα θα ήμασταν εκεί σε μισώ λεπτό.
Αυτά που έχετε κάνει ως τώρα να το θυμάστε μπορεί να σας κοστίσουν.
Ιδικά εσύ Ryota Hachiro.

Όπως ακριβώς το είχα υποψιαστεί είχαν νευριασει πολύ με αυτό που τους είχα κάνει παρίστανα τον marine μέσα στην βάση τους. Άρχιζα και γινόμουν μελαγχολικός σκεφτόντας ότι θα πεθάνω εδώ πέρα πριν πρόλαβα καν να πιάσω τον πειρατή εκείνο.
Μην πηγενεται πίσω προχωράτε.
μας έσπρωχναν συνεχεία λες και έπρεπε να βγιαστουμε. Όταν μας πηγαίναν στο λοχαγό δεν ήμασταν μόνο εμείς οι δυο ήταν κιόλας και όλο το άλλο πλήρωμα αν και δεν θα χωράγαμε σε ένα δωμάτιο όλοι.
Κύριε έχουμε πάρει αναφορά ότι τους άλλους πειρατές εμείς θα τους αναλάβουμε.
Το είχα καταλάβει κάπως ,οκ παρτους.

Το ήξερα ότι θα τους πάρουν. Καλή τύχη παιδιά και μετά άρχισα να τους λυπάμαι.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 3:03 pm

Κοντεύαμε και φτάναμε προς το δωμάτιο του λοχαγού, μέχρι να πάμε προς τα εκεί δεν μας έλεγαν τίποτε άλλο παρά να προχωράμε. Όσο πιο περνούσε η ώρα φτάναμε όλο και πιο κοντά, μετά από σχεδόν 20 φτάσαμε στην πόρτα του λοχαγού και πήγε ένας σκουντήξει την πόρτα για να την ανοίξει.
Λοχαγέ τους φέραμε εδώ πέρα.
Ωραία φέρτε τους μέσα.
Άνοιξαν την πόρτα και μας πέταξαν μέσα στο δωμάτιο του.
Τι βλέπουμε τι βλέπουμε, κάπως γνωστός μου φαίνεσαι εσύ.
Δεν ξέρω για πιο πράγμα μιλάς.
Α το βρήκα ήσουν ο marine που ήρθε προηγούμενος και μου έκανε αναφορά.
Οχ με είχε βρει είπα από μέσα μου.
Άλλα ποιος να το ήξερε ότι ήσουν εκείνος ο καινούργιος πειρατής Ryota Hachiro "Black Swordsman".
Από τα λόγια του εκείνα που είπε κατάλαβα ότι θα είχα βαριά τιμωρία για αυτό που είχα κάνει.
Και ήσουν κάπως καλός κιόλας στα καθήκον σου κρίμα, μακάρι να ήσουν marine.
Και εγώ αυτό από μέσα μου ένιωθα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spiros1jko στις Τετ Μαρ 21, 2012 7:18 am, 1 φορά
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΔευ Μαρ 19, 2012 9:43 pm

Είχα μια υποψία ότι σιγά σιγά θα μας έλεγαν τι θα έκαναν με εμάς και φοβόμουν μην γίνει τίποτα το τρομακτικό.
Λοχαγέ πες τους τι θα απογίνουν αυτοί, ψιθύρισε στο αυτί του λοχαγού.
Εντάξει ήρθε η ώρα να σας πω τι θα απογινετε.
Και μετά άρχισε να μας λέει τι θα μας κάνουν.
Λοιπόν.............θα σας εκτελέσουμε για τα πράγματα τα παρακάτω.
Πρώτων επειδή εσύ Ryota παριστενες ένας από μας και είναι μεγάλο έγκλημα δευτέρων επειδή είσαι πειρατής και εκτελούνται όσο για την άλλη επειδή είναι κλέφτρα και έχει λίγη επικήρυξη.
Αυτά.

Όταν τελείωσε να μιλάει μας πήραν και μας πήγαν πάλι στα κελιά από τι είχα καταλάβει την επομένη μέρα θα μας πάνε να μας εκτελέσουν.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spiros1jko στις Τετ Μαρ 21, 2012 7:18 am, 1 φορά
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 21, 2012 6:39 am

Μας είχαν ξανά πάρει και μας πηγαίναν στα κελιά και εκείνοι θα πηγαίναν να ετοίμαζαν την αυριανή εκτέλεση που θα κάνουν σε εμάς για αυτά που έχουμε κάνει. Δεν πήρε πολύ να φτάσουμε πάλι στα κελιά , μας έβαλαν μέσα και μετά έφυγαν αυτοί αφήνοντας δυο με τρεις marines να φυλάνε μην φύγουμε αλλά δεν μπορούσαμε έτσι και αλλιώς γιατί δεν είχαμε όπλα να ανοίξουμε την πόρτα.
Φοβάσαι καθόλου Ryota.
Όχι μόνο....
Μόνο τι??
Έχω μετανοιώσει που έγινα κακός επειδή έπρεπε πριν πεθάνω να βρω τον δολοφονώ του νησιού μου αλλά ποτέ δεν θα το καταφέρω τώρα επειδή αύριο μπορεί να πεθάνω ,τι μπορεί σίγουρα.
Αφού της το είπα αυτό μετά πήγε να μου πει τίποτα λόγια παρηγοριάς .
Δεν είναι αυτό αλήθεια δεν πάλεψες να μπορέσεις να το εκπλήρωσης αυτό έτσι??
Ναι.
Τότε μην ανησυχείς για τίποτα σίγουρα θα πάνε όλα καλά,και ποιος ξέρει μπορεί να γίνει κάτι αύριο και αναβληθεί, σε αυτό εδώ τον κόσμο δεν ξέρεις τι γίνετε.
Όντως.
Με αυτά τα λόγια με είχε ενθαρρύνει πολύ και αποφάσισα και αν πεθάνω ότι δεν θα σταματήσω να πιστεύω πέθανα παλεύοντας για το σκοπό μου, αλλά ποιος ξέρει όπως το είχε πει μπορεί να γίνει κάτι και να σωθούμε. Αφού σταματήσαμε να μιλάμε εμείς ,εγώ έκλεισα τα μάτια μου για να κοιμηθώ και να εύχομαι να υπάρξει μια ελπίδα.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 21, 2012 6:52 am

Είχε έρθει το επόμενο πρωί και εμείς ακόμα ήμασταν κοιμισμένοι δεν ξυπνάγαμε γρήγορα αλλά εκείνοι άνοιξαν τα κελιά μας ανάγκασαν να ξυπνήσουμε μαζί και τους άλλους πειρατές που ήταν σε κάτι αλλά κελιά. Μας πήραν μετά και μας πηγαίναν από τι είχα καταλάβει στην πλατφόρμα η κάτι τελοσπαντων.
Ελατέ μην κάθεστε προχωράτε σε λίγο θα εκτελεστείτε.
Ότι και να γινόταν μέσα μου πίστευα σε ελπίδα αλλά και πάλι τα θαύματα δεν γίνονται έτσι απλά. Έβλεπα από πάνω να ερχόταν ο λοχαγός , εγώ κατάπια και συνέχισα να περπατάω προς την πλατφόρμα. Δεν κάναμε και τόσο να πάμε προς την πλατφόρμα , όταν φτάσαμε στην πλατφόρμα ήταν τεραστία έπιανε πολύ κόσμο μέσα και θα ήταν εκτέλεση με ακαριαίο θάνατο θα μας πυροβολούσαν όλους και εμείς θα πεθάνουμε.
Βάλτε τους γρήγορα μην χάνετε καιρό.
Μας είχαν πιάσει από τα χέρια μας και μας έβγαλαν τις χειροπέδες αλλά μετά μας έδεσαν στους τοίχους όλους και στεκόμασταν εκεί πέρα περιμένοντας την εκτέλεση.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 21, 2012 7:12 am

Αυτοί μα είχαν δέσει στους τοίχους και εμείς περιμέναμε την εκτέλεση τους, καθώς όμως εκείνοι πάνε να ανοίξουν πυρ πριν πυροβολήσουν καν ακούγετε από τα μέσα του νησιού κάτι θόρυβοι και ξαφνικά ένας marine καλεί σε ένα den den mushi έναν άλλο και του λέει μια αναφορά πολύ συνταραχτική για αυτούς.
Κύριε που είναι ο λοχαγός.
Εδώ είναι τι συμβαίνει πες μου γρήγορα.
Δοστον μου πρώτα και ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

Από τις φωνές του που ακουγόντουσαν έντονα κατάλαβα ότι μπήκε πάλι μέσα κάποιος.
Τι έγινε πες μου επιτέλους.
Α λοχαγέ εσείς είστε, ακούστε καλά, μπήκαν μέσα σε αυτό το νησί ένας στρατός επαναστάτες και κάνουν επιθέσεις σε όλους μας εδώ πέρα θέλουμε ενισχύσεις είναι πολύ δυνατοί για εμάς εδώ πέρα.
Εντάξει πολύ καλά.
Αφού άκουσε αυτά από το σαλιγκάρι πήγε να στείλει μερικούς ήθελα να πάω και εγώ αλλά ήμουν εγκληματίας.
Περιμένετε πριν στείλετε κάποιον θέλω να πάω και εγώ σας παρακαλώ.
Τι εσύ αλλά είσαι πειρατής.
Το ξέρω και για αυτό θέλω να σας ξεπληρώσω υπηρετώντας εσάς,το ξέρω ότι κιόλας μπορεί να έχω κάνει πράγματα πολλά αλλά όλα αυτά είναι στο παρελθόν τώρα πια , έβαλα από εδώ και πέρα όρκο δεν θα ξανακάνω τίποτε άλλο για αυτό αφήστε με και εμένα.
Πολύ καλά αφού έχεις βάλει τόσο πιστή μέσα σου, θα σε αφήσω αλλά μην κάνεις γιατί αμέσως θα πεθάνεις,το κατάλαβες.
Ναι κύριε, αλλά θέλω πρώτα το σπαθί μου και να αποφυλακίσετε και το κορίτσι να πολεμήσει μαζί μου.
Εντάξει, αποφυλακίστε και εκείνη.
Αφού μας αποφυλάκισαν είχαμε προετοιμαστεί να πάμε να τους πολεμήσουμε και εμείς.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 21, 2012 2:32 pm

Αρχίζαμε και προχωράγαμε προς το μέρος που είχαν έρθει οι επαναστάτες , εγώ ήθελα να τους δείξω ότι αξίζω κάτι και να μπορέσω να ξανά γυρίσω την ζωή μου από την αρχή κάνοντας ένα καινούργιο ξεκίνημα σαν marine αν και δεν είχα γίνει ακόμη απλά εγώ σκεφτόμουν έτσι. Έτσι όπως εγώ πήγαινα μαζί με το κορίτσι μας ακολούθησε και ο λοχαγός σε πολύ μεγάλη ταχύτητα . Δεν είχαμε κάνει και τόσο πολύ μέχρι να φτάσουμε στο πεδίο της μάχης χάρης τον μικρο διαγωνισμό που κάναμε τρέχοντας, όταν φτάσαμε στο πεδίο της μάχης ήταν ένα σωρό επαναστάτες και πολύ άντρες πεσμένοι στο έδαφος κάτω. Γιατί είχαν έρθει δεν είχαμε καν ιδέα ακόμη μόνο ότι όσοι και να ήταν θα τους διώχναμε και τίποτε άλλο , αλλά εγώ αμέσως πήρα το σπαθί μου το εβγαλα και πήγα να κάνω επίθεση μαζί και το κορίτσι κιόλας, αλλά βιαστήκαμε να πάμε και μπορεί να μας επιτεθεί ο εχθρός από πίσω χωρίς καν να τον δούμε . Πριν όμως καν προλάβω να πάω να κάνω επίθεση με σταμάτησε ο λοχαγός επειδή ήθελε πρώτα να ρωτήσει κάτι τον αρχηγό αυτών τω επαναστατών που είχαν έρθει εδώ πέρα.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 24, 2012 8:13 am

Γιατί ήρθατε εδώ πέρα για πες του μου και από την απάντηση σου εξαρτάται τι θα απογινεις.
Πολύ καλά και είναι μόνο μια απάντηση.
Αυτή θέλω πες τη τώρα αμέσως.
Και είχε ήδη ετοιμάσει κάτι marine να πυροβολήσουν όταν θα τελειώσει να μιλάει για να ξεφύγουμε μεγάλο κίνδυνο.
Είναι μόνο ένα να καταστρέψουμε την κυβέρνηση και δεν ήμαστε μόνο εμείς ,σε όλες τις θάλασσες που υπάρχουν υπάρχουν ήδη επαναστάτες και κάνουν επιθέσεις σε διάφορες βάσεις αυτή την στιγμή που μιλάμε.
Πριν το αφήσει να μιλήσει άλλο ο λοχαγός έδωσε σήμα να ανοίξουν πυρ . Αυτοί το έκαναν αλλά ήταν αργά πια για να πετύχει είχαν ήδη διαβάσει τις κινήσεις του και αντέδρασαν πολύ γρήγορα σκοτώνοντας τους marine που πήγαν να πυροβολήσουν αλλά ευτυχώς δεν ήταν και τόσο πολύ.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 25, 2012 10:34 am

Ο λοχαγός τα είχε πάρει με αυτά που είχε πει και επειδή διάβασε την κίνηση του και πήγε εκείνος προς τα εκείνον πάνω να του κανει επίθεση χωρίς να φοβάται , εγώ από μέσα μου σκέφτηκα τι τολμηρός που είναι αλλά το εμφανίζει και θέση του και είπα από μέσα μου "θα μπορέσω εγώ να γίνω ποτέ έτσι σαν marine από εδώ και πέρα".
Κανε πίσω Ryota , από εδώ και πέρα θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα.
Ο λοχαγός έβγαλε το σπαθί του και πήγε κατά πάνω του πολύ γρήγορα αλλά πήγε τόσο γρήγορα που δεν το είχα καταλάβει καν. Αυτός όταν του ήρθε μπροστά ξαφνιάστηκε και έτσι όπως στεκόταν πάνω στο κτήριο έπεσε κάτω αλλά είχε βγάλει ένα σκοινί από πίσω του και κατάφερε και προσγειώθηκε προς τα κάτω με ασφάλεια αλλά έτσι όπως είχε κατεβεί ο επαναστάτης κάτω ερχόταν ο λοχαγός από πίσω του και τον χτύπησε στον ώμο του, εγώ ενθαρρύνθηκα βλέποντας τον λοχαγό να πολεμά και πήγα επίσης να πολεμήσω . Έτρεχα προς τα ευθεία και βρήκα 5 επαναστάτες να στέκονται διπλά μου ,μου επιτέθηκαν αλλά τους απέφυγα και έτσι στα γρήγορα τους έκανα 5 καθετές επιθέσεις και τους είχα νικήσει , ήταν δίπλα μου κιόλας και μικρή και πολέμαγε μαζί μου
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΤρι Μαρ 27, 2012 11:25 am

Εμείς ανεβεναμε προς τα πάνω οπού είχε εκεί πέρα μπόλικους επαναστάτες να νικήσουμε. Μας είχαν έρθει από μπροστά μας πάλι άλλοι 5 και μας έκανα όλο επιθέσεις αλλά εμείς τις αποφεύγαμε και κάναμε επιθέσεις επίσης στα εύκολα όμως γιατί δεν ήταν και τόσο δυνατοί οι άλλοι από τι φαινόταν.
Ryota έλα προς τα εδώ.
Με είχε φωνάξει η μικρή εγώ πήγα και αναρωτιόμουν τι με ήθελε.
Τι με θέλεις??
Βλέπεις εκεί πέρα που είναι μαζεμένη.
Ναι και??
Αν πάμε εκεί και τους βγάλουμε από τι μέση θα μπορέσουμε να νικήσουμε και γιατί πρώτη φόρα θα αξίζουμε κάτι στην ζωή μας.
Αυτό το σχέδιο που είχε βρει ήταν πολύ ιδιοφυής και πήγαμε αμέσως από εκεί πέρα να τους κάνουμε αιφνιδιασμό. Προχωράγαμε κάτι μέτρα και όταν είχαμε φτάσει είχαμε κρυφτεί κάπου και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή να βγούμε και να τους επιτεθούμε.
Περίμενε λίγο.
Πέρασε λιγάκι περίμενε η μικρή και με τα από λίγο μου έδωσε σήμα να πάω πάνω τους μαζί και εκείνη , αυτή έκανε σαν κανένα αληθινό στρατιώτη , είχε πλάκα όμως λίγο.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΤρι Μαρ 27, 2012 1:56 pm

Είχαμε βγει και οι δυο από εκεί πέρα που κρυβόμασταν και επιτέθηκαμε και πάλι στον εχθρό χωρίς να το είχε δει καν και τους είχαμε δυσκολέψει γιατί δεν ήταν εδώ πέρα η κύρια δύναμη τους και κάναμε πολύ ζημιά πάνω τους. Ένας είχε ένα den den mushi και πήγε να πάρει κάποιον να έρθουν προς τα εδώ πέρα δύναμις αλλά ήταν μάταιο γιατί τον είχα προλάβει και αυτός νόμιζε ότι δεν τον είχα δει.
Τι πας να κάνεις εσύ??
Σε παρακαλώ άφησε με.
Από εδώ δεν θα φύγει κανείς θα δείτε τι έχετε να πάθετε αν τα βάζετε με εμάς.
Αυτός μπορεί να φοβόταν λίγο αλλά μου ήρθε και μου έκανε επίθεση αλλά ήταν μάταιη την σταμάτησα και την ίδια στιγμή τον έκανα να πέσει σε βαθύ ύπνο χωρίς να μπορέσει μετά όρθιος. Άρχιζαν σιγά σιγά να υποχωρούσαν μερικοί αφού είχαν δει την δύναμη μας και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα αφού ήμασταν τόσο δυνατοί για αυτούς εκεί. Αφού άρχιζαν και υποχωρούσαν μερικοί τώρα ήταν η δουλειά μας να πιάσουμε όσους μπορούσαμε , πιάσαμε μερικούς και μετά αμέσως πήγαμε να επιστρέψουμε πίσω εκεί που ήταν ο λοχαγός.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΤρι Μαρ 27, 2012 2:08 pm

Αφού τους είχαμε πιάσει όχι όλους όσους μπορούσαμε μετά ξεκινήσαμε και πηγαίναμε προς τα πίσω να αναφέρουμε και στον λοχαγό και να δούμε τι τρέχει εκεί πέρα. Δεν κάναμε πολύ να φτάσουμε πίσω περίπου στα 30 λεπτά και βρήκαμε μπροστά μας τον λοχαγό.
Λοχαγέ!!!!!!!!!!!!
Α Ryota γιατί είσαι εδώ σου είπα είναι επικυνδυ....
Όταν σταμάτησε να μιλάει μου φάνηκε κάπως περίεργο.
063 ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ RYOTAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Τι ποιοι είναι οι επαναστάτες τους είχαμε πιάσει που ήταν από πίσω και τους φέραμε εδώ πέρα δεν είναι η δουλειά μας αυτή.
Ναι αλλά....
Τι συμβαίνει εκεί πέρα ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.
Μετά ο λοχαγός είχε ετοιμαστεί να του μιλήσει.
Να σου πω πως μπορείς να πολεμήσεις τώρα χωρίς στρατό??
Για πιο πράγμα μιλάς είναι ακριβώς εδώ πε-ρα......
063 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ??????????!!!!!!!!!!!!!!!
Και με χειροπέδες κιόλας.

Λοιπόν??
Εεεεε,τα λέμε.
Είπε αυτό και αμέσως πήγε να το σκάσει αλλά εγώ έτρεξα αμέσως να τον πιάσω . Πήδηξα πάνω σε μια σκεπή και του πέταξα τρία μαχαιράκια καθώς έτρεχε και αμέσως έπεσε κάτω οπού μπόρεσα και τον έπιασα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spiros1jko στις Τετ Μαρ 28, 2012 12:31 am, 2 φορές συνολικά
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΤρι Μαρ 27, 2012 2:19 pm

Αφού τελείωσε και αυτό το περιστατικό τώρα πια είμαι και εγώ ένας άνθρωπος που μπορώ να βγω στην κοινωνία έχοντας δείξει τα προσόντα μου στους marines,αν και δεν περιμένω να με αποδεχτούν η όχι αλλά αυτό που θα κάνω τώρα πια από εδώ και πέρα θα είναι το ίδιο πράγμα και με τους marines θα κάνω πάντα το καλό.
Ryota τώρα που είσαι κάπως σαν marine τι θα κάνεις τώρα.
Μάλλον θα φύγω από εδώ πέρα και θα πάω πουθενά να υπηρετήσω αλλά γενικά θα γυρίσω όλο τον κόσμο θέλω να πάω gl παντού και να πιάσω από εδώ και πέρα πειρατές και επαναστάτες.
Πολύ καλό αυτός ο ενθουσιασμός σου έχω την τιμή να πας παιδί μου.
Ωραία, αλλά τι θα γίνει με την άλλη??
Την άλλη θα την βάλουμε εδώ πέρα να εργάζεται μαζί μας να φυλάει να μην μπαίνει κανείς εδώ μέσα.
Ωραία εγώ μπορώ να φεύγω να ξεκινήσω το ταξίδι μου για να γίνω ένας marine.
Ναι μπορείς άντε άντε.
Αφού είχα φύγει από το δωμάτιο του με τις υγιές του πήγαινα προς το λιμάνι και να ξεκινήσω το ταξίδι μου προς τον δρόμο του marine, βρήκα την πιο καλύτερη βάρκα και ετοιμάστηκα και έφυγα από το νησί αυτό.

ΤΕΛΟΣ
Raijin
Civilian
Civilian
Raijin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]   [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης] I_icon_minitimeΚυρ Απρ 01, 2012 10:46 am

Όνομα: Ryota Hachiro
Haki Points: ---
Player of the Month Points: 6
Beli: 23.000
Bounty/Fame Points: +2.000.000
Παρατηρήσεις: Επρεπε να αναλυσεις λιγο περισσοτερο το γιατι σε αφησαν τελικαν να γινεις ενας απο αυτους.

[Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης]
»  [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 2/2)
» [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2)
» [Αλλαγη Παραταξης]Who i am....?[ΤΕΛΟΣ]
» [Τέλος] Dream! Or Not??[Αλλαγή Παράταξης]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: