Παρόντες χρήστες | 43 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 43 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] | |
|
+4SlipKnoTaS metalgunner teomessi10 [Aeolus] 8 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] Τετ Μάης 02, 2012 1:17 pm | |
| Όλα κυλούσαν όμορφα και ωραία για τα μέλη του πληρώματος καθώς απολάμβαναν την όμορφη παραλία που είχε το νησί. - ΑΑΑΑ!βοήθεια!!!Ακούστηκε μια φωνή λίγο πιο μακριά από εκεί που βρισκόταν το πλήρωμα.Όλοι πάγωσαν και πήραν σοβαρό ύφος. - Το ακούσατε αυτό?Κάτι έρχεται προς εμάς.....ο Mitsurugi έριξε μια ματιά στα σπαθιά του και ετοιμάστηκε για κάθε ενδεχόμενο. - Ένα τεράστιο λιοντάρι κυνηγάει μια κοπέλα...- Σας παρακαλώ βοηθήστε με!Θέλει να με φάει!!Φώναζε καθώς έτρεχε μια καλλίγραμμη ξανθιά κοπέλα η οποία πήγαινε προς το μέρος των πειρατών. - Killer.....- Μάλιστα καπετάνιε!Ο Killer έτρεξε πολύ γρήγορα προς το τεράστιο ζώο και ετοιμάστηκε να του επιτεθεί,αντιθέτως όμως δέχτηκε μια αιφνιδιαστική επίθεση πετώντας τον πάνω σε ένα βράχο προκαλώντας μεγάλη σύγκρουση. - πφφφ αυτός ο Bee,γιατί πάντα πρέπει να κάνει ότι νανε.....Το τεράστιο ζώο σταμάτησε να κυνηγάει την κοπέλα η οποία κρύφτηκε πίσω από τον Verde και κοιτούσε υποτιμητικά τους υπόλοιπους πειρατές. - Φύγε...από εδώ.....Όλοι πάγωσαν καθώς είδαν τον καπετάνιο τους να βγαίνει πάρα πολύ γρήγορα μπροστά από το ζώο απλώνοντας του το χέρι μπροστά του.. Το ζώο πάγωσε και άρχισε να τρέμει....ένιωθε φόβο και αυτό ήταν εμφανές.Πολύ γρήγορα εξαφανίστηκε από μπροστά τους καθώς άρχισε να τρέχει τόσο γρήγορα που ένιωθαν να τρέμει το έδαφος. - Γατάκι είπε ο καπετάνιος καθώς γελούσε με ένα σατανικό γέλιο προς την μεριά του πληρώματος του... - Είσαι εντάξει?!Ο Mitsurugi ρώτησε κατευθείαν την ξανθιά κοπέλα η οποία έτρεμε από τον φόβο της για το αν ήταν καλά και για το τι έγινε. - Δεν ξέ ξέρω....με είδε ξαφνικά και άρχισε να με κυνηγά γαει....έτρεμε ολόκληρη καθώς εξηγούσε στους πειρατές πως κατέληξε εδώ. - Ηρέμησε,δεν χρειάζεται να μιλήσεις άλλο....πιες λίγο νερό και ξάπλωσε...θα περάσει...ο Verde ήταν ανήσυχος και ένιωθε στεναχώρια καθώς έβλεπε την κατάσταση της κοπέλας. - Πρέπει να φύ φύγετε...ο θεός E-Enel θα σας κυνηγήσει!- Θεός?!φωνάξανε όλοι μαζί καθώς παραξενεύτηκαν από αυτό που άκουσαν. - Εξήγησε μου σε παρακαλώ για αυτό τον θεό και τι συμβαίνει εδώ πέρα...ηρέμησε λίγο και μετά εξήγησε μου εφόσον νιώθεις καλύτερα...Η κοπέλα πήρε δυο βαθιές ανάσες και άρχισε να μιλάει έπειτα από την γουλιά με νερό που ήπιε. - Αρχικά θέλω να σας πω ότι λέγομαι Conis και είμαι Skypiean.Η κατάσταση στην Skypiea έχει ως εξής:Η κατάσταση στην Skypiea έχει αλλάξει από τότε που ο Enel πήρε τον θρόνο από τον Gan Fall. Όλοι φοβόμαστε την δύναμη του καθώς μπορεί να μας σκοτώσει ανά πάσα στιγμή.Ακόμη όμως έχουμε άτομα που δεν τα παρατάνε και προσπαθούν να αντισταθούν στην τυραννία του.Αυτοί είναι οι Shandians. Ποια πλευρά θα υποστηρίξετε? Enel's Warriors:Ο Θεός της Skypiea αυτή την στιγμή.Πήρε με την βια τον θρόνο από τον Gan Fall και κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει σημασία στους skypieans,απλά για να περνάει καλά. Όσοι δεν πιστεύουν σε αυτόν τους σκοτώνει. Shandians:Αρχαίοι πολεμιστές και πρώτοι κάτοικοι του Upper Yard. 400 χρόνια τώρα προσπαθούν να πάρουν τα εδάφη τους πίσω από τους Skypeians, που την έχουν κάνει μέρος κατοικίας του Θεού τους, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Αυτή την στιγμή αντίπαλός τους είναι είναι ο Enel και οι Priests τους αλλά είναι εχθρικοί και ως προς όποιον ανέβει στον ουρανό. Διαλέγει ο καπετάνιος κάνοντας κανονικά πόστ. | |
| | | teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Απ: [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] Σαβ Μάης 05, 2012 4:05 am | |
| Κοιτούσα την Conis σαν να κατανοούσα αυτά που έλεγε, αλλά στην πραγματικότητα είχα κολλήσει στην λέξη "Θεός" που είπε κάποια στιγμή. Από εκεί και πέρα δεν ήμουν πολύ συγκεντωμένος σε αυτά που έλεγε. - Ο στρατός του Enel εναντίων των Shandians... Δείχνει να είναι ενδιαφέρων να παρακολουθείς μια τέτοια μάχη αν και δεν ξέρω κατά πόσο μερικοί άνθρωποι θα μπορούσαν να τα βάλουν με τον Θεό. Μονολόγησε σκεφτικός ο Verde. - Ποιος νοιάζεται? Ο Θεός κατοικεί σε αυτό το νησί! Είναι μια τέλεια ευκαιρία να τεστάρουμε την δύναμή μας! είπα χωρίς να με νοιάζει η κόντρα που υπήρχε στο νησί. - Oi oi! Δεν νομίζω να θες να τα βάλουμε με τον Θεό... είπε ελπίζοντας να μην έχει δίκιο ο Luke. - Μην το νομίζεις! Να είσαι σίγουρος! του απάντησε Heishiro. - Τι λέτε? Τι πάτε να κάνετε? Δεν νομίζω να είστε σοβαροί! Ρώτησε η Conis όταν κατάλαβε για ποιο πράγμα μιλούσαμε. - Φυσικά και σοβαρολογώ! Πάντα σοβαρολογώ! της απάντησα σαν να θίχτηκα. Θα γίνω ο άνθρωπος που θα νικήσει τον Θεό. - Από την στιγμή που του μπήκε αυτή η ιδέα στο μυαλό δύσκολα του την βγάζεις... Απάντησε ο Verde και συνέχισε: Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν θα ήταν άσχημα να μπορέσω να κάνω μερικά πειράματα στο σώμα του Θεού. - Κι εγώ θα γράψω ένα τραγούδι μετά την νίκη μας! Θα αρχίσω να σκέφτομαι από τώρα τους στίχους! είπε ο Bee και βγάζοντας το μπλοκάκι του άρχισε να σημειώνει τις πρώτες του ιδέες. | |
| | | metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] Κυρ Μάης 06, 2012 3:56 am | |
| Ο καπετανιος μας πηρε ακομα μια "τρελη"αποφαση.Θα τα βαζαμε με τον Θεο!!!Θεος.Μια λεξη που συχνα εμφανιζοταν στην ζωη γυρω μου.Ποτε δεν ειμουν ιδιαιτερα θρησκος ανθρωπος και παντα θεωρουσα οτι μονοι μας φτιαχνουμε την μοιρα μας.Ωστοσο μερικα πραγματα που ειχα δει καθως ταξιδευα με εκαναν να πιστευω οτι ισως οντως να υπαρχει μια ανωτερη δυναμη.Και τωρα εμεις θα ειμασταν οι αντιπαλοι της.Ισως να ειναι μια αληθινη προκληση σκεφτηκα και χαμογελασα. -Εσυ τωρα γιατι γελας?με ρωτησε ο Luke o oποιος δεν φαινοταν και πολυ ενθουσιασμενος με την αποφαση του καπετανιου.Δεν του απαντησα τιποτα αλλα η παρεμβαση του με εβγαλε απο τις σκεψεις μου.Παρατηρησα τους υπολοιπους γυρω μου και ολοι φαινοταν καπως σκεπτικοι αλλα αισιοδοξοι. -Οϊ Verde...Ισως να ειναι ευκαιρια σου να κανεις κανενα επιτυχημενο πειραμα...φωναξα στον τρελο-γιατρο του πληρωματος. -Ειπες τιποτα μαγειρα της κακιας ωρας?απαντησε γρυλιζωντας. -Ναι.Ειπα οτι ακομα και ενας χασαπης θα τα καταφερνε καλυτερα απο εσενα .Γρυλισε ακομα μια φορα και το επομενο δευτερολεπτο μεταμορφωθηκε πληρως σε Fenrir και ετοιμαστηκε να μου ριχτει.Αλλα ακριβως εκεινη την στιγμη,και ενω ειχα ηδη τραβηξει το σπαθι μου,ο καπετανιος μας διεκοψε. -Σταματηστε και οι δυο τωρα!!!Η κατασταση ειναι σοβαρη. | |
| | | SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] Δευ Μάης 07, 2012 3:16 am | |
| Ο καπετάνιος μας είχε πάρει την απόφαση να κατατροπώσουμε τον υποτιθέμενο "Θεό". Ένας Θεός που κατοικεί σε ένα νησί ανάμεσα σε ανθρώπους, δεν είναι Θεός. Είναι απλά ένας δυνατός τύπος που έχει πάρει την κυριαρχία του τόπου. Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να θέλω να δω την δύναμή του. Αν όντως ήταν δυνατός, όπως μας είπε η Conis, τότε θα έκανα πειράματα στο σώμα του να δω τι ιδιαίτερο έχει. -Dissection time is coming! σκέφτηκα. -Πάω στο καράβι να πάρω μερικά πραγματάκια που θέλω. είπα στους υπόλοιπους και έφυγα. Πήγα στο δωμάτιό μου, στο καράβι, για να πάρω τα απαραίτητα "εργαλεία" που ήθελα να έχω μαζί μου όσο ήμασταν εδώ. Εκεί είδα το κρεβάτι που έβαζα τα θύματα των πειραμάτων μου! Όλο το πλήρωμα είχε περάσει από εκεί κάποια στιγμή. Ο καπετάνιος για να βρω τρόπο να αποκτήσω και εγώ τρία κεφάλια, ο Luke για να δω τι το ιδιαίτερο έχει ένας δράκος και έχει τόσο σκληρά λέπια, ο Heishiro για να λύσω το μυστήριο των μπλε ιαματικών φλογών και ο Killer για να δω γιατί αυτό το τεράστιο πουλί που μεταμορφώνεται θεωρείται τόσο ιδιαίτερο που είναι μυθικό ζώο. Όλα μου τα πειράματα γίνανε επιτυχώς αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν είχα βγάλει άκρη με όλα αυτά τα στοιχεία που είχα. Λίγο η έλλειψη χρόνου, λίγο η ασχολία με άλλα πράγματα και λίγο τα πολύπλοκα στοιχεία με ώθησαν να τα αφήσω στην άκρη προς το παρόν. Κάποια μέρα όμως θα έβγαζα άκρη με όλα αυτά και τότε θα ήταν που θα γινόμουν άτρωτος με όλα αυτά που θα μπορούσα να φτιάξω βάση των στοιχείων αυτών. -Αχ... Παλιές καλές εποχές. σκέφτηκα. Πήρα ένα σάκο και έχωσα εκεί μέσα όλα όσα ήθελα. Αφού τέλειωσα, έφυγα να πάω πάλι στην παραλία με τους υπόλοιπους. | |
| | | LukeSykpe Administrator
Posts : 3509 Join date : 20/07/2010 Age : 28 Location : Μελίσσια/Βόρεια προάστια/Αττική
| Θέμα: Απ: [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] Τρι Μάης 08, 2012 3:54 am | |
| Η ιδέα πως θα αντιμετωπίζαμε τον "Θεό" με είχε ξαφνιάσει. Πέρασε λίγη ώρα αλλά τελικά επανήλθα στον παλιό καλό εαυτό μου. Αμέσως στράφηκα προς την Conis. Το ίδιο έκανε κι ο Bee, και πριν προλάβω να μιλήσω ρώτησε: Οπότε...που υποτίθεται πως πρέπει να πάμε για να τον βρούμε;. ~Από το στόμα μου το πήρε..., σκέφτηκα εγώ. Βλέπετε εκείνο το πανύψηλο φυτό στον ορίζοντα;, μας ρώτησε δείχνοντας μας ένα ψηλό πράσινο στύλο, στη μέση ενός νησιού που ήταν εξ ολοκλήρου καλυμμένο με δάσος. Πως μπορούσαμε να μην το δούμε; Αυτό το πράγμα είναι πελώριο., είπα εγώ. Λοιπόν, εκείνο το νησί λέγεται "Upper Yard" Είναι απαγορευμένο σε εμάς και σε οποιονδήποτε δεν ανήκει στο στρατό του θεού Enel. Όποιος πάει κοντά στο νησί εκτελείται χωρίς προειδοποίηση από τον ίδιο τον Enel.Ώστε εκεί είναι..., έκανε ο καπετάνιος μ'ένα πονηρό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Δεν πιστεύω να..., πήγε να πει η Conis. Τα είπαμε αυτά...η ιδέα δεν του ξεκολλάει με τίποτα τώρα., είπε σοβαρά ο Heishiro. Η κοπέλα δεν είπε κάτι, απλώς αναστέναξε. Εκείνη τη στιγμή είδα τον Verde να γυρίζει από το πλοίο. Όλοι έτοιμοι;, ρώτησε ο καπετάνιος γεμάτος αυτοπεποίθηση. Έτοιμος Έτοιμος Έτοιμος Έτοιμος Είπαμε όλοι με μια φωνή κι ο Bee καταπιάστηκε για ακόμα μια φορά να γράφει στιχάκια... | |
| | | SoulGiver Moderators
| Θέμα: Απ: [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] Τρι Μάης 08, 2012 8:42 am | |
| Ενα πραγμα ηταν σιγουρο οτι αν καταφερναμε να επιζησουμε απο τη μαχη μας με τον θεο θα γινομουν διασημος γιατι το κλιμα στο νησι με ειχε εμπνευσει και ολοι την ωρα τζαματοι στιχοι μου ερχοταν στο μυαλο. Φυσικα και οι αλλοι σιγουρα κατι θα επιδιωκαν με την μαχη τους εναντια στον θεο.Ολοι ομως επιδιωκαμε ενα πραγμα να γινουμε ποιο δυνατοι μεσα παο την μαχη μας με τον θεο (αν ηταν οντος θεος οπως λεγανε). -Με το κεφαλι ψηλα τα σκουληκακια κινουμε πανω στο φυτο τον βασιλια για να βρουνε yeah.. ξεκινησα να τραγουδαω εγω εκπλητος γιατι οι στιχοι ειχαν ξεπεταχτει απο μεσα μου τελειως αυθορμητα.Το ιδιο αυθορμητα οσο και η μπουνια Luke στα μουτρα. -Βρε παλιο@#$#$%# γιατι το εκανες αυτο? τον ρωτησα καθως ετριβα το μαγουλο μου -Γιατι ετσι γουσταρα και επειδη δεν μου αρεσει να με λενε σκουληκι... μου απαντησε αυτος με ενα βλεμμα ανωτεροτητας πραγμα που με νεβριασε ακομα περισσοτερο και ετοιμαστηκα να του ορμηξο. Ομως δυστηχως και αυτη την φορα δεν τα καταφερα γιατι ο καπετανιος μπηκε σητν μεση. -Σαματηστε τις βλεκειες επιτελους.O μονος που μειραζει μπουνιες εδω περα ειμαι εγω και κανενας αλλος ειπε o καπετανιος κοιτωντας και τους 2 μας με αυστηρο βλεμμα. -Ετσι πιστυεις... του φωναξε ο heishiro ο οποιος εχωντας παρει φορα του εριξε μια δυνατη μπουνια στα μουτρα και τον εστειλε μακρια. -Αυτο ειναι μπουνια αναφωνησε γεματος θαυμασμο ο Luke καθως κοιτουσε τον καπετανιο που εκεινη την ωρα σηκωνοταν. -Και αυτο που θα σου ριξω εγω μπουνια θα ειναι του φωναξα καθως εχωντας φυγει ακπετανιος απο την μεση μπορουσα πλεον να του επιτεθω.Και να που βρισκομασταν τωρα ολοι κατω στην παραλια παλευοντας εγω με τον Luke και ο καπετανιος με τον heishiro.Μονο ο verde δεν συμετειχε και ξεραμε καλα ολοι τη περιμενε.Περιμενε να ματωσουμε για να μπορεσει μετα να μας περειπειιθει και να παρει δειγμα απο το αιμα μας.Και το ποιο τρελο απο ολα τα καναμε ολα αυτα την ωρα που απο ψηλα ο δηθεν θεος τους μας εβλεπε και χαμογελουσε αυταρεσκα. | |
| | | Raijin Civilian
| Θέμα: Απ: [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] Σαβ Μάης 12, 2012 2:26 am | |
| Ολοκληρο το πληρωμα δεν εβλεπε με την σοβαροτητα που επρεπε την κατασταση και γιαυτο η Conis ηταν παρα πολυ ανυσηχη. Ηξερε μεν οτι μπορει να ηταν ολοι τους ξεχωριστοι αλλα πραγματικα δεν ειχαν ιδεα για το τι ηταν ικανος ο θεος τους. Ολα αυτα γυρνουσαν στο μυαλο της οταν ξαφνικα ο ουρανος της τραβηξε την προσοχη. Πανω απο τα κεφαλια τους μια μαυριλα καλυψε τον ουρανο απο το πουθενα. Η Conis ηταν σαν να μαρμαρωσε...Ηξερε τι ηταν αυτο. Το ειχε ξαναδει πολλες φορες και ηταν κατι που απευχωταν οσο τιποτα να τις συμβει. Τα ματια της ορθανοιχτα...δεν μπορουσε να βγαλει αχνα.. Ο καπετανιος καταλαβε αμεσως οτι κατι κακο συμβαινει και παρατησε την παιδιαστικη συμπεριφορα. Αμεσως ακολουθησαν και ολοι οι υπολοιποι. Ολοι αρχισαν να μεταμορφονωνται ετσι ωστε να γινουν ποιο δυνατοι και να απομακρυνθουν πιο γρηγρα απο το σημειο. Ο Heishiro μετατραπηκε σε φοινικα και πηγε αρπαξε την Conis. Ολα αυτα μεσα σε κλασματα ενω αμεσως μετα ενας κερευνος με τεραστια περιμετρο εσκασε στο σημειο οπου βρισκοταν ολοι πριν ανοιγωντας μια τρυπα στο εδαφος. Πλεον ολοι ειχαν παρει ενα σοβαρο βλεμα και περιμεναν τον καπετανιο να δωσει την εντολη του. Η Conis ηταν ακομα ταργμενη...δεν μπορουσε να πιστεψει οτι ειχε ξεφυγει απο την "καταδικη του θεου"...
Υ.Γ Ο καπετανιος αποφασιζει για την επομενη κινιση/κατευθυνση στο ποστ του.
| |
| | | teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Απ: [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] Τρι Μάης 15, 2012 7:56 am | |
| Αυτό που συναίβει πριν από λίγο ήταν δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Ένας γιγάντιος κεραυνός έπεσε στο νησί και αν δεν είχαμε μεταμορφωθεί στην ζόαν μορφή που μας έδιναν τα φρούτα του διαβόλου, για να ξεφύγουμε, ίσως και να είμασταν νεκροί τώρα. - Ουάου... Παραλίγο να μας πετύχει... Ώστε τόσο μεγάλοι είναι οι κεραυνοί όταν ξεκινάνε από τον ουρανό ε? Είπα κοιτώντας την τρύπα που άνοιξε ο κεραυνός, εντυπωσιασμένος. Ο Verde έπιασε το κεφάλι του αι έπειτα είπε: - Ή χαζός είναι ο καπετάνιος, ή... και αφού έμεινε για πολύ λίγο σκεπτικός συμπλήρωσε: Χαζός... - Oi temme! Μην με ξαναπείς χαζό! του απάντησα σηκώνοντας τα μανίκια μου έτοιμος να τον δείρω. - Α αυτό το κατάλαβες? μου απάντησε υψώνοντας την γροθιά του. - Σταματήστε και οι 2 σας... Είπε η Conis, μπαίνοντας στην μέση. Η κατάστασή σας είναι πολύ σοβαρή αφού αυτό ήταν ένα χτύπημα από τον Θεό. Είναι η ποινή που ρίχνει ο Θεός σε όποιον θέλει να τιμωρήσει και αυτή την φορά εσείς είσασταν ο στόχος!- Τελείωσες? Άντε γιατί έχουμε και έναν "Θεό" να νικήσουμε...- Μα δεν άκουσες τί είπα?- Τσάμπα χαλάς το σάλιο σου!- Ότι και να του πεις αυτός τώρα δεν ακούει τίποτα...- Καπετάνιε όποτε θες είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε!Μετά από όσα τις είπανε όλοι η Conis φάνηκε να τα παρατάει να μας μεταπείσει για την ώρα. Εκείνη την στιγμή όμως πολύς κόσμος άρχισε να μαζεύεται στο μέρος για να δουν τι έγινε και έπεσε ο κεραυνός στο νησί... | |
| | | metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] Τετ Μάης 16, 2012 2:07 am | |
| Ο τεραστιος κεραυνος που ειχε σκασει διπλα μας πριν λιγα δευτερολεπτα φανηκε να τραβαει την προσοχη των ανθρωπων του νησιου.Σιγα σιγα μαζευτηκαν ολοι γυρω μας σχηματιζοντας εναν μεγαλο κυκλο.Ειχαν ολοι τρομαγμενη οψη και ηταν φανερα ανησυχοι.Σχεδον ετρεμαν απο τον φοβο τους. -Τι,τι,τι εγινε εδω?Ποιοι ειστε εσεις και τι κανατατε? ρωτησαν μερικοι απο το πληθος με τρεμαμενη φωνη. -Tιποτα το ιδιαιτερο.Απλως αποφασισαμε να τα βαλουμε με τον Θεο Προφανως,η αποφαση μας δεν του αρεσε τους απαντησε ο Sabu δειχνωντας την τρυπα που ειχε σχηματιστει. -Ειστε βλαμμενοι?Νομιζετε οτι στα αληθεια μπορειτε να τα βαλετε με τον μεγαλο Θεο μας?Δεν εχετε καμια ελπιδα και εξ'αιτιας των ανοησιων σας την πληρωνουμε και εμεις.-URUSAI!!!Δεν αντεξα αλλο να ακουω αυτους τους ανθρωπους να κλαιγονται.Βγηκα μπροστα και τραβηξα το σπαθι μου οδηγωντας την αιχμη του πολυ κοντα στον λαιμο του πλησιεστερου απο το πληθος. -Ακουστε με καλα ολοι σας.Κανενας,ειτε Θεος ειτε ανθρωπος δεν εχει δικαιωμα να αποφασιζει για τις ζωες των αλλων.Ειδικα οταν καποιος ειναι ισχυρος δεν μπορει να χρησιμοποιει την δυναμη του για να επιβαλλει το δικο τους στους αδυναμους.Τι Θεος ειναι αραγε αυτος που κανει κατι τετοιο?Και πως το ανεχεστε εσεις?Ενω τους μιλουσα οι περισσοτεροι ειχαν σκυψει το κεφαλι και κοιτουσαν βουβοι το εδαφος. -Μας κατηγορειται οτι εξ'αιτιας των ενεργειων μας μπορει να "τιμωρηθειται" και εσεις.Αν η τιμωρια του "Θεου" σας ειναι ο θανατος και εφοσον οι ζωες σας ειναι τοσο μιζερες τοτε ισως αυτη να ειναι η καλυτερη λυση για εσας.Εσεις μπορει να τον φοβαστε αλλα εμεις το βλεπουμε ως ακομη μια προκληση για να γινουμε δυνατοτεροι και να καταφερουμε να πετυχουμε τους στοχους μας.Εσεις μπορει να αποδεχεστε την ιδεα καποιος να αποφασιζει για εσας αλλα εμεις ειμαστε πειρατες και δεν ανεχομαστε κανεναν πανω απο το κεφαλι μας.Βαλτε το λοιπον καλα στο μυαλο σας.Your "God" is going down
Έχει επεξεργασθεί από τον/την metalgunner στις Παρ Μάης 18, 2012 5:53 am, 1 φορά | |
| | | SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] Πεμ Μάης 17, 2012 8:45 am | |
| Είχε μαζευτεί πολύς κόσμος γύρο από εμάς και το μέρος όπου έπεσε ο κεραυνός. Άλλοι προσπαθούσαν να μας μεταπείσουν από την απόφασή μας να πολεμήσουμε τον "Θεό" τους, άλλοι λέγανε ότι τώρα θα δέχονταν και αυτοί τιμωρία επειδή είμαστε στο νησί τους, άλλοι λέγανε ότι κακώς αποφύγαμε την τιμωρία του Θεού και ότι τώρα τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα και άλλα πολλά τέτοια πράγματα. Ο Heishiro όμως τους έβαλε στην θέση τους με τον λόγο του. Τους τα είπε καλά και τους έδωσε να καταλάβουν ότι δεν αστειευόμαστε και ότι θα τα βάλουμε με τον αυτοαποκαλούμενο "Θεό" τους. Συμφωνούσα στο ότι δεν πρόκειται να αφήναμε κάποιον να αποφάσιζε για τις ζωές μας. Ποιος είναι αυτός ο "Θεός" που θα αποφάσιζε για τις δικές μας ζωές? Τόσα χρόνια ζούσαμε όπως θέλαμε και εμείς αποφασίζαμε για το τι θα κάνουμε και ξαφνικά εμφανίζεται κάποιος που θα αποφασίζει για το αν θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε? Αυτό δεν μπορούσαμε να το δεχθούμε με τίποτα. Αυτός ο "Θεός" τόλμησε να τα βάλει μαζί μας! Έγραψε την καταδίκη του την στιγμή που έριξε τον κεραυνό. Πλέον ήταν θέμα χρόνου μέχρι να τον βρίσκαμε και του δίναμε ένα μάθημα ζωής. Θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα! Θα δει πως είναι να αποφασίζει κάποιος άλλος για την ίδια του την ζωή και τότε να δούμε αν θα του αρέσει! | |
| | | LukeSykpe Administrator
Posts : 3509 Join date : 20/07/2010 Age : 28 Location : Μελίσσια/Βόρεια προάστια/Αττική
| Θέμα: Απ: [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] Παρ Μάης 18, 2012 6:34 am | |
| Μετά την πτώση του κεραυνού ακριβώς εκεί που στεκόμασταν όλοι είχαν σοβαρέψει πολύ. Κανένας δεν είχε πια αυτό το παιχνιδιάρικο ύφος και τον τόνο του ανθρώπου που δεν νοιάζεται για τίποτα που είχαμε πάντα. Ήξερα τι σκέφτονταν όλοι...θέλαμε να κάνουμε τον υποτιθέμενο "θεό" του νησιού στον ουρανό να πληρώσει ακριβά την αλαζονεία του και να καταλάβει πως δεν είναι κανένας δεν είναι αρκετά σημαντικός για να αποφασίζει για τις ζωές των άλλων ανθρώπων, όσο δυνατός ή αδύναμος κι αν ήταν. Οπότε, καπετάνιε, πότε ξεκινάμε για να πάμε να δείρουμε αυτόν τον τύπο...;, ρώτησα. Όποτε συμφωνεί όλο το πλήρωμα., απάντησε ο καπετάνιος. Εγώ λέω τώρα..., πέταξε αμέσως ο Heishiro τραβώντας το σπαθί του. Θα συμφωνήσω με το γαλαζοπούλι από 'δω..., είπε ο Verde. O Heishiro γρύλισε αλλά δεν μίλησε. Οφείλω να συμφωνήσω κι εγώ με το υπόλοιπο πλήρωμα., είπα. Αφού συμφωνούν όλοι, θα συμφωνήσω κι εγώ! Κανονίστηκε λοιπόν, ξεκινάμε τώρα για το upper yard!, είπε ο καπετάνιος. Θα ξεκινήσω να γράφω το τραγούδι της νίκης!, είπε ο Bee. Άντε πάλι................., μουρμούρισα εγώ..... | |
| | | SoulGiver Moderators
| Θέμα: Απ: [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] Παρ Μάης 18, 2012 6:54 am | |
| Εκανα πως δεν ακουσα το τελευταιο σχολειο του Luke απλα και μονο γιατι δεν ηθελα να χαλασω αυτη την ατμοσφαιρα και το δεσιμο που αισθανομασταν ολοι εκεινη την ωρα.Ηταν αληθεια οτι στο πληρωμα μας υπηρχαν συχνα καυγαδες και τσακωμοι αλλα οταν ερχοταν η ωρα της μαχης ολη γινομασταν ενα σαν μια γροθια και διαλυαμε ολους οσους τολμουσαν να βρεθουν στον δρομο μας ακομα και αυτους που τους αρεσε να αποκαλους τους εαυτους τους "θεους".Δεν ηταν λιγες οι φορες που ειχαμε αντιμετωπισει τρελους και παλαβους "θεους" και ημιθεους μαλιστα μια φορα τα ειχαμε βαλει με εναν στρατο ολομοναχοι απλως το πληρωμα μας.Δεν ηταν τυχαιο που μας αποκαλουσαν "οι μυθικοι".Ο καπετανιος μας ειχε διαλεξει εναν εναν και ολοι μαζι ειχαμε περασει πολλα και πλεον ειχαμε δεθει περισσοτερο και απο οικογενεια οποτε αυτος ο "θεος" δεν μας τρομαζε γιατι κανενας θεος δεν ειναι ποιο δυνατος απο το δεσιμο που ειχαμε ολοι μαζι σαν πληρωμα. -Με φιλους σαν αουτους εδω ποιος τον φωβατε τον θεο yeah εκανα εγω που αισθανομουν ξανα την εμπνευση να ρεει απο μεσα μου αλλα αυτη την φορα δεν ηταν οπως της αλλες αυτη την φορα ολοι γυρισαν και με κοιταξαν οχι ομως για να με κατσαδιασουν οπως καναν συνηθως αλλα για να μου χαμογελασου και να μου δειξουν οτι και αυτοι το ιδιο πιστευαν.Αυτος ο στιχος καλυπτε τον καθενα μας γιατι ολοι αισθανομασταν το ιδιο 5 ατομα ενα πληρωμα μια ψυχη στην μαχη. -Σαν συνφωνησω μαζι σου bee μου ειπε ο καπετανιος -Γιια αυτο λοιπον παμε ολοι μαζι να κοψουμε τον κ*λ* απο αυτον τον "θεο" ειπε και γυρισε να μας κοιταξει ολους -Παμε... ειπε σοβαρα ο Verde -Παμε... ειπε ευδιαθετα ο heishiro -Παμε... ειπε σκεφτικος ο Luke -Παμε ομως γιατι θα μας παρει η νυχτα.. προσθεσα εγω δηθεν γκρινιαζοντας για να αποφορτισω την συναισθηματικα φορτισμενη ατμοσφαιρα.
| |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] Τετ Μάης 23, 2012 4:17 pm | |
| -Εσείς εκεί!Σταματήστε αμέσως!Μια βαριά φωνή ακούστηκε λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο που βρισκότανε το πλήρωμα. Γυρνάει απορημένος ο Verde με σκοπό να δει ποιος ήταν αντικρίζοντας έναν μικρό στόλο από skypieans οι οποία φόραγαν μια ειδική στολή και κρατούσαν ο καθένας το δικό του όπλο. - Στο όνομα της Skypiea,και σύμφωνα με τον κανόνα 352 μπήκατε παράνομα στο νησί του ουρανού και του θεού Enel. Έχετε δυο επιλογές:1) Να πληρώσετε το ποσό των 100.000.000 Beli2) Να μπείτε για την επόμενη σας ζωή στην φυλακή της Skypiea.*Νεκρική σιγή* 1 λεπτό αργότερα Όλοι είχανε πέσει κάτω και γελούσανε καθώς ακούσανε την πρόταση που τους έγινε από τους φύλακες της Skypiea. - Και το είπε και με σοβαρό ύφος είπε γελώντας ο Killer Bee. - Πραγματικά πιστεύεις ότι μετά από αυτό που μας πρότεινες θα ξεφύγετε?O Jiraya είχε σοβαρευτεί καθώς κοιτούσε τον αρχηγό τους με άγριο βλέμμα. - Άντρες ετοιμαστείτε για μάχη!!Θα κάνετε ένας ένας πόστ στο τόπικ του Crew Boss-White Berets και έπειτα ξεκινάω εγώ την επίθεση. Θα δείτε στο τόπικ πως θα πάνε οι σειρές.Φόρμα Μάχης: - Κώδικας:
-
Όνομα Χαρακτήρα:
[hide]
Gear/Zoan Mode/Logia Element Skill:
Αμυντικές Δυνάμεις:
Ιδιότητα:
Στατιστικοί πόντοι (του παίχτη σου):
[/hide]
White-Berets | |
| | | | [Group D]Ξεκίνημα Ιστορίας[Arc] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|