| [Τέλος] Full Report | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 4:58 am | |
| - Link
προηγούμενης ιστορίας:
- Περίληψη Προηγούμενων:
Συνέλαβα τον Wapol και τον Musshuru κι έσωσα το Drum Island απ'τα σατανικά τους σχέδια.
- Οι αξιωματικοί μου:
[Commander Mat]Παλαίμαχος Marine. Έμπειρος ξιφομάχος. Πολέμησε πολλές μάχες ως μέλος του πληρώματος του Vice Admiral Garp ενάντια στο πλήρωμα του Gol D Roger. Ήταν παρών όταν ο Golden Lion Shiki επιτέθηκε στο Marineford. Καταγωγή: South Blue/Bliss Kingdom (συντοπίτης μου και μέντορας μου) [Lieutenant Commander Anna]Άριστη γραφειοκράτης. Γνωρίζει τα πάντα για τέτοια θέματα. Πρώην μέλος των Cipher Pol. Χρήστης του Harpie Harpie No Mi, ένα μυθικό φρούτο του διαβόλου το οποίο της επιτρέπει να μεταμορφώνεται σε άρπυα. Ειδικεύεται στις σώμα με σώμα μάχες. Καταγωγή: Grand Line/Ennies Lobby [Lieutenant Wailord]Πλοηγός. Γνωρίζει την θάλασσα σαν την παλάμη του. Απ'τους λίγους ψαρανθρώπους που εντάχθηκαν στο σώμα του Ναυτικού, πιστεύοντας ότι άνθρωποι και ψαράνθρωποι μπορούν να ζουν αρμονικά μαζί. Έχει τεχνητά μέλη που του προστέθηκαν στο Water7 ύστερα από ατύχημα. Καταγωγή: Calm Belt/Fishman Island [Lieutenant Junior Grade Dave]Ικανότατος σκοπευτής. Χρήστης του Warp Warp No Mi, που του δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζεται διαστάσεις κι αποστάσεις. Η δύναμη αυτή τον κάνει να μην αστοχεί ποτέ. Καταγωγή: North Blue/Blue Island [Ensign Cathy]Γιατρός του πληρώματος. Πρώην μέλος των Cipher Pol. Ειδική στους θανάτους "που δεν μπορούν να εξηγηθούν". Γνώστης αρκετών τεχνικών νίντζα. Τα μικρά μαχαιράκια που έχει κρυμμένα παντού πάνω της, την κάνουν άκρως επικίνδυνη. Καταγωγή: West Blue/Holger Island Η σύλληψη του Wapol και του διαβολικού αδελφού του Musshuru, είχε ολοκληρωθεί. Και οι δύο παράνομοι είχαν πέσει στα χέρια της Δικαιοσύνης και είχαν παραδοθεί στους αρμόδιους από το πλήρωμα μου. Η τύχη τους πλέον δεν με απασχολούσε. Αυτό που με ενδιέφερε είναι πως πλέον το νησί δεν θα είχε τίποτα να φοβηθεί απ'αυτούς τους δύο. Επίσης το νησί βρισκόταν σε καλά χέρια. Ο Dalton μου είχε δείξει πως ήταν ένας σωστός ηγέτης και πως νοιαζόταν πολύ για τους υπηκόους του. Έτσι λοιπόν, έχοντας εξασφαλίσει την ειρήνη στο νησί, η ώρα να ξεκινήσω επόμενο προορισμό μου έφτασε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Σαβ Σεπ 15, 2012 4:12 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 5:17 am | |
| Έχοντας ανακτήση πλήρως τις δυνάμεις μου, η ώρα για να συνεχίσω τα ταξίδια μου είχε έρθει. Αποχαιρέτησα όλους τους νέους φίλους που είχα κάνει στο Drum Island κι άρχισα τις διαδικασίες για την προετοιμασία του επόμενου μου ταξιδιού. Το πλήρωμα μου, γέμισε το αμπάρι με προμήθειες και άλλα απαραίτητα πράγματα. Αυτές οι μέρες που έχασα όσον καιρό ανάρωνα, έπειτα απ'τις μάχες μου, έπρεπε να καλυφθούν κάπως και ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος απ'την σύλληψη κι άλλων πειρατών? Το να καθαρίζω την θάλασσα, από παράσιτα ήταν το καθήκον μου κι αυτό που ήθελα να κάνω. Δεν δεχόμουν διαπραγματεύσεις και διαφοροποιήσεις πάνω σ'αυτό. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 5:23 am | |
| Το πλοίο μου είχε δέσει εδώ και κάποιες μέρες στο νησί κι όσο καιρό εγώ ανάρωνα το πλήρωμα είχε γεμίσει τα αμπάρια με όλες τις απαραίτητες προμήθειες που χρειαζόμασταν, ύστερα από παρατηρήσεις του Ματ, ότι αυτά που είχαμε μαζέψει μέχρι τότε ήταν ελλειπή. Ο γερόλυκος γνώριζε καλά τις δυσκολίες της θάλασσας και ήξερε πως η καλή προετοιμασία ήταν το μισό βήμα για την επιβίωση. Είχα δώσει την εντολή πως το επόμενο πρωί θα σαλπάρουμε για το Little Garden, ένα πολύ όμορφο νησί που μοιάζει με κήπο(εξου κ το όνομα) στο οποίο υπήρχαν αρκετές αναφορές για παρουσία πειρατών. Οι αναφορές αυτές δεν ήταν ιδιαίτερα έγκυρες και για τον λόγο αυτό μου ανατέθηκε η αποστολή, να εξερευνήσω το νησί και να δώσω μια αναφορά για το τι γίνεται σ'αυτό. Οι πληροφορίες που είχε το ναυτικό για το συγκεκριμένο νησί ήταν ελάχιστες. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 5:30 am | |
| Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω σ'αυτό το νησί. Ήθελα όσο τίποτε άλλο να καθαρίσω μερικούς πειρατές για να νιώσω και πάλι λιγάκι ζωντανός. Ήταν και καλή ευκαιρία για να εξασκήσω τις δυνάμεις και να κάνω μια καλή προπόνηση. Η παραμονή μου, στο κρύο βασίλειο του Drum Island είχε "παγώσει" τις αρθρώσεις και την διάθεση μου. Μια αλλαγή του κλίματος, θα ήταν ευπρόσδεκτη από μέρους μου. Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονταν και γι'αυτό την άρπαξα απ'τα μαλλιά. Δέχτηκα με χαρά την νέα μου αποστολή, ευχόμενος ότι κάτι καλό και ενδιαφέρον θα εμφανιστεί μπροστά μου. Η γιατρίνα πρωτού φύγουμε μου έδωσε τα φάρμακα που έπρεπε να πάρω για λίγες μέρες ακόμα και μου ευχήθηκε καλή τύχη για την συνέχεια. Την ευχαρίστησα για όλα αυτά που είχε κάνει για μένα. Η γυναίκα αυτή με βοήθησε αρκετά, παρόλο που δεν κατάφερα να μάθω πολλά γι'αυτήν. Ο Dalton ίσως μου είπε μερικά πράγματα, αλλά δεν θυμόμουν κάτι συγκεκριμένο. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 5:54 am | |
| Βέβαια κι εγώ απ'την πλευρά μου της βοήθησα, αλλά πιο έμμεσα απ'ότι αυτή εμένα. Το ότι απαλλάχτηκε απ'την απειλή του Wapol και του αδελφού του, ήταν μια πραγματικά πολύτιμη βοήθεια. Εκείνη μου έσωσε όμως τη ζωή. Η ζυγαριά του μυαλού μου έγερνε υπέρ της. Της χρωστούσα πάρα πολλά και δεν ξέρω αν θα είμαι ικανός να τις τα ξεπληρώσω ποτέ. Η νύχτα σκέπασε το βασίλειο κι όλοι αποσύρθηκαν για ύπνο. Το πρωί είχε φτάσει κι όλα ήταν έτοιμα για την αναχώρησή μας. Σηκώσαμε άγκυρα και σιγά σιγά απομακρυνθήκαμε απ'αυτό το χιονισμένο νησί. Άλλη μια νίκη υπέρ της Δικαιοσύνης είχε πραγματοποιηθεί εδώ. Αυτό ήταν πραγματικά ευχάριστο. Σειρά τώρα είχε ο Μικρός Κήπος. Καιρός να μάθουμε τι γίνεται και σ'εκείνο το νησί. Το αν θα ερχόταν άλλη μια νίκη για την πλευρά της Δικαιοσύνης, μόνο ο χρόνος θα το έδειχνε αυτό. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 6:09 am | |
| Η πορεία μας για το Little Garden συνεχίστηκε κανονικά δίχως κάποιο πρόβλημα. Το ταξίδι διήρκησε 3 ολόκληρες ημέρες. Μόλις είδα το νησί από μακριά ένιωσα την παρουσία πειρατών πάνω σ'αυτό. Ήμουν σίγουρος πως θα αντιμετώπιζα αρκετά απ'αυτά τα αποβράσματα και αυτό ήταν κάτι που μου έδινε μεγάλη χαρά. Αλλά δεν ήταν μόνο η αίσθηση που είχα για παρουσία πειρατών επάνω στο νησί, αλλά ένιωθα κι αρκετές ποσότητες λάβας να βρίσκονται στο νησί. Κι αν υποθέσω ότι έκανα λάθος για τους πειρατές, η λάβα ήταν κάτι για το οποίο αποκλείεται να έκανα λάθος. Μπορούσα να νιώσω την παρουσία του στοιχείου μου οπουδήποτε αυτό υπήρχε από μία ορισμένη ποσότητα και μετά. Στο νησί αυτό υπήρχε αρκετή ποσότητα. Λες και υπήρχε κάποιο ηφαίστειο σε λειτουργία. Τέτοια ήταν η "γεύση" της λάβας που ένιωθα να γαργαλάει όλα μου τα κόκαλα.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 6:15 am | |
| Μόλις πλησιάσαμε αρκετά στο νησί και ρίξαμε άγκυρα πήρα την μορφή ρουκέτας μάγματος και μεταφέρθηκα αμέσως στο νησί, αφήνοντας λίγα απ'τα ίχνη μου στο σημείο της προσγείωσης. Μόλις προσγειώθηκα στο νησί άκουσα έναν δυνατό θόρυβο. Κοίταξα στο σημείο από όπου προερχόταν ο ήχος και τότε το είδα. Ένα ηφαίστειο επάνω στο νησί που εκρήγνυτω. Ασυναίσθητα χαμογέλασα και το κοιτούσα σαν χαζός. Αλλά η ώρα που χάζευα δεν κράτησε για πολύ. Λίγα λεπτά μετά κατάλαβα ότι κάτι γινόταν στο νησί, γιατί ακουγόταν κάτι σαν μάχη. Ενώ πριν ο ήχος της μάχης δεν ακουγόταν, μόλις το ηφαίστειο εξεράγει ήταν σαν να δόθηκε το σήμα εκκίνησης και η μάχη άναψε για τα καλά. Αρχικά πίστεψα πως ήταν κάποιος σεισμός αλλά αφού άκουσα καλύτερα συνειδητοποίησα πως μια μεγάλη μάχη βρισκόταν σε εξέλιξη. Ανυπομονούσα να δω πόσα άτομα πολεμάνε και ποιες είναι οι αντίπαλες παρατάξεις. Ίσως κάποιοι δικοί μας να βρέθηκαν αντιμέτωποι με πειρατές. Ή ακόμα καλύτερα δύο πειρατικά πληρώματα το ένα εναντίον του άλλου. Δεν μπορούσα να κρατήσω το χαμόγελο μου από ευχαρίστηση. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 12:24 pm | |
| Έτρεξα με πολύ δύναμη για να δω που εξελίσεται η μάχη. Ακολουθούσα τον θόρυβο απ'τα σπαθιά τα οποία συγκρούονταν μεταξύ τους. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Όπου μάχη κι αίμα, ήθελα να είμαι πρώτος. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πιστεύω ότι αυτός ήταν ο λόγος που είχα γεννηθεί , ο λόγος ύπαρξης μου σ'αυτόν τον κόσμο. Οι καλές μάχες. Όταν έφτασα στο σημείο απ'το οποίο ακουγόταν ο θόρυβος της μάχης δεν πίστευα στα μάτια μου. -Δεν μπορεί, πρέπει να ονειρεύομαι!! Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό που βλέπω!! Μα καλά αυτοί δεν είχαν πεθάνει?? Η εικόνα που αντίκρισα μ'έκανε να τα χάσω για λίγο. Ειχα μείνει άναυδος με το θέαμα το οποίο αντίκρισαν τα μάτια μου. Δυο γίγαντες, οι οποίοι ήταν και αρχηγοί πειρατών πολεμούσαν μεταξύ τους. Είχα ξαναδει τις φάτσες τους σε αφίσες και στα αρχεία των ναυτικών, αλλά ήξερα ότι είχαν να δώσουν σημεία ζωής πάνω από 80 χρόνια. Όλοι τους θεωρούσαν νεκρούς!! Αλλά εγώ τους είχα βρει κι όχι μόνο αυτό, αλλά τους είδα να πολεμάν και μεταξύ. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 12:29 pm | |
| Δεν πίστευα ότι θα συναντούσα τους συγκεκριμένους πειρατές στο Little Garden. Γενικά δεν πίστευα ότι θα τους συναντούσα ζωντανούς σε κάποιο απ'τα ταξίδια μου. Γνώριζα πως οι γίγαντες είχαν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση μ'εμάς τους ανθρώπους, αλλά πρώτη φορά μπορούσα να το διαπιστώσω με τα ίδια μου τα μάτια. Δεν έμοιαζαν για γέρους που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Αντίθετα χειρίζονταν με τέχνη τα όπλα τους και η γνώση τους για το πως να πολεμούν ήταν εμφανέστατη. Η μονομαχία τους ακουγόταν από μακριά σαν μάχη μεταξύ ολόκληρων πληρωμάτων. Έστειλα μια ειδοποίηση στο πλοίο μου για να μου δώσουν όλες τις λεπτομέρειες γι'αυτούς τους δύο γίγαντες!! Η ανακάλυψη αυτή δεν γινόταν να πάει χαμένη και σίγουρα θα έμπαινε στην αναφορά μου. -Μάλιστα κύριε..Θα σας ενημερώσουμε εντός ολίγου. -Κάντε γρήγορα δεν μ'αρέσει να περιμένω!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 12:36 pm | |
| Λίγη ώρα μετά η αναφορα για τους δύο γίγαντες είχε φτάσει στα χέρια μου. Η ίδια η Άννα ήταν αυτή που μου έφερε την αναφορά. Η χρησιμοποίηση των φτερών της την έκανε να διανύει αποστάσεις αρκετά γρήγορα. Η παρουσία της θα μου ήταν χρήσιμη και για πιθανή εμπλοκή σε μάχη. Κρατούσα σφιχτά τον φάκελο που μου έδωσε η Άννα. Το μυστήριο γύρω απ'αυτούς τους δύο γίγαντες σύντομα θα λυνόταν. Ανοίγω τον φάκελο που μου έστειλαν απ'το πλοίο μου με κομιστή την Άννα και διαβάζω κάθε λέξη που υπάρχει με απόλυτη συγκέντρωση. -"Τα ονόματα τους είναι Dorry και Brogy. Ήταν και οι δυο αρχηγοί ένος πειρατικού πληρώματος γιγάντων απ'το Ελμπαφ. Το Έλμπαφ είναι η χώρα που κατάγονται οι γίγαντες. Αρκετοί εξ'αυτών έχουν ενταχθεί στην μεγάλη Οικογένεια του Ναυτικού. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Κάποιοι ακολούθησαν τον δρόμο της παρανομίας κι έγιναν πειρατές, όπως οι δύο συγκεκριμένοι γίγαντες. Στην εποχή τους θεωρούνταν το δυνατότερο πειρατικό πλήρωμα γιγάντων και αποτελούσαν τον φόβο και τον τρόμο σ'ολόκληρη την Μεγάλη Γραμμή. Τα ίχνη τους είχαν χαθεί και κανείς δεν ξέρει τι απέγιναν....." Μάλιστα πολύ ενδιαφέρον. Τώρα όμως ξέρω εγώ τι απέγιναν... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 12:44 pm | |
| Η Άννα άκουσε με προσοχή την ανάγνωση της αναφοράς και έδειχνε κάπως καχύποπτη. Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα μέχρι που με ρώτησε για την γνώμη μου. -Καπετάνιε, τι πιστεύεις γι'αυτούς τους δύο? Καπετάνιοι του δυνατότεροι πληρώματος γιγάντων κι ενός εκ των δυνατότερων της Γραμμής, ποιος ο λόγος να σκοτωθούν μεταξύ τους? Κι όλα αυτά τα χρόνια, τι έγινε? Άφησαν το πλήρωμα τους κι έμειναν εδώ να πολεμάνε? -Απ'ότι φαίνεται οι δυο τους τα έσπασαν μεταξύ τους κι άρχισαν τους καυγάδες. Θα πρέπει να μάλωσαν για κάποιο σοβαρό λόγο κι απ'ότι φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια πολεμάνε μεταξύ τους. Μάλλον είναι ισοδύναμοι και γι'αυτό δεν έχουν δώσει σημεία ζωής τόσα χρόνια. Έχουν κολλήσει σ'αυτό το μέρος για τα καλά. Θα παρακολουθήσω σήμερα τη μάχη τους κι αύριο που θα ξέρω το στυλ που πολεμούν θα τους αντιμετωπίσω. Είναι η πιο πρακτική κίνηση που μπορώ να κάνω. Τώρα ο λόγος που τα έσπασαν? Δεν μπορώ να ξέρω πως σκέφτονται οι πειρατές. Λεφτά ίσως? Ή κόντρα εξουσίας? Ένα πλήρωμα δεν έχει δύο καπετάνιους. Ο ένας θα έπρεπε να φύγει. Και απ'ότι φαίνεται διάλεξαν την μονομαχία. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 12:49 pm | |
| -Πέρασαν όμως τόσα χρόνια...Γιατί πολεμάνε ακόμα? Το πλήρωμα τους χάθηκε... -Οι γίγαντες έχουν διαφορετική αίσθηση του χρόνου απ'ότι εμείς. Ζουν και περισσότερο. Πολύ περισσότερο. Ίσως το πλήρωμα τους να γύρισε πίσω στην πατρίδα τους, περιμένοντας την επιστροφή του ενός καπετάνιου εκ των δύο. Τότε μ'έναν και μόνο ηγέτη, η εξόρμηση τους στην θάλασσα θα ξεκινούσε και πάλι. -Δεν μπορώ να φανταστώ ένα πειρατικό πλήρωμα με τέτοια φήμη να τριγυρνάει ελεύθερο στη θάλασσα. -Γι'αυτό πρέπει να το σταματήσουμε πριν αντικρίσει καν τον ωκεανό. Οι γίγαντες πρέπει να πεθάνουν! Μόλις βρω το αδύναμο σημείο τους θα επιτεθώ!! Έβαλα σε εφαρμογή το σχέδιο μου. Κάθησα ήσυχα σε μια άκρη και παρακολουθούσα τη μάχη τους χωρίς να επέμβω. Το μόνο που έκανα ήταν να βλέπω. Η μάχη τους κράτησε αρκετή ώρα έως ότου ένα ηφαίστειο έκανε μια τεράστια φασαρία βγάζοντας καπνό. Ήταν το ίδιο ηφαίστειο με πριν. Ακούγοντας αυτό οι γίγαντες σταμάτησαν τη μάχη τους κι αποχώρησαν όντας σε κακή κατάσταση κι οι δυο αφού είχαν αλληλοτραυματιστεί. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 1:03 pm | |
| Η μελέτη της μάχης των δύο γιγάντων είχε αποδώσει καρπούς. Πλέον είχα καταλάβει τι γίνεται και πότε αρχίζουν να πολεμούν. Επίσης είδα τις τεχνικές μάχης που χρησιμοποιούσαν. Και οι δύο πάλευαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, οπότε δεν ήταν περίεργο που δεν είχε βγει νικητής μετά από τόσα χρόνια. Μαζί με την Άννα ξεκινήσαμε να συζητάμε στρατηγικές και σχέδια επίθεσης κατά των δύο στόχων. -Το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω αυτό το ηφαίστειο να εκραγεί και πάλι αύριο. Τότε θα έχουν ξεκινήσει μια μάχη. -Το ηφαίστειο απ'ότι φαίνεται λειτουργεί σαν χρονόμετρο. Μόλις η μονομαχία τους αρχίσει, τότε τι? -Όταν θα τελειώσουν θα είναι και οι δυο αποδυναμωμένοι κι έτσι θα τους πιάσω ακόμα πιο εύκολα. -Ακούγεται ως μία καλή λύση. Δίχως πολύ κόπο. -Ή μήπως να ακολουθήσω άλλη τακτική. Ενώ πολεμάνε να αρχίσω να τους βαράω ταυτόχρονα? Έτσι θα χάσουν την αυτοσυγκέντρωση τους και ίσως σκοτωθούν μεταξύ τους. -Ή ίσως εγώ πετάξω παρενοχλώντας τον έναν. Έτσι θα πέσει απ'το χτύπημα του άλλου. Τότε θα είναι η ευκαιρία να χτυπήσετε καπετάνιε. -Ναι, όταν η μάχη τους θα πλησιάζει προς το τέλος....Ακούγεται καλό.... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Τετ Σεπ 12, 2012 1:16 pm | |
| Το πανούργο μου σχέδιο είχε πλέον μπει σε εφαρμογή. Με την συνδρομή της Άννας, το σχέδιο αυτό έγινα ακόμα πιο πανούργο. Όπως και να το κάνεις οι γυναίκες το έχουν στο αίμα τους και είναι καλύτερες στην εξαπάτηση απ'τους άντρες. Η απόφαση που είχα πάρει ήταν απλή. Θα χτυπούσα και τους δύο γίγαντες την ώρα που πολεμάνε μεταξύ τους. Η Άννα θα παρενοχλήσει από ψηλά έναν εκ των δύο κι έτσι μόλις δεχτεί το χτύπημα, θα είναι ευάλωτος. Το ίδιο και ο άλλος, απ'την στιγμή που θα έχει καταφέρει αυτό που ήθελε τόσα χρόνια. Δεν θα σκεφτεί καν να καλύψει τα νώτα του. Έτσι λοιπόν όταν οι δύο γίγαντες άρχισαν εκ νέου την μονομαχία τους, η Άννα κι εγώ περιμέναμε καρτερικά την στιγμή μας. Όταν η μάχη θα πλησίαζε προς το τέλος, η επίθεση μου θα ξεκινούσε. Ο Brogy είναι ο ξανθός κι αρκετά χοντρός γίγαντας, ενώ ο Dorry είναι πιο αδύνατος και μελαχρινός. Και οι δύο έχουν γενειάδες του ίδιου χρώματος μ'αυτό των μαλλιών τους.
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Παρ Σεπ 14, 2012 2:41 am | |
| Ενώ οι δυο τους πολεμούν ακατάπαυστα ετοιμάζω μερικές βόμβες μάγματος. Μόλις είμαι έτοιμος η Άννα πηγαίνει πίσω από τον Dorry και τον γρατζουνάει με τα νύχια της στο πόδι έτσι ώστε να νιώσει ενόχληση. Τότε εγώ ρίχνω τις βόμβες πάνω στον Dorry. Αυτός ξαφνιάζεται και χάνει την συγκέντρωσή του. Αυτό δίνει την ευκαιρία στον Brogy να χτυπήσει με το τσεκούρι τον ώμμο του αντιπάλου του και να τον πετάξει κάτω στο έδαφος. Ο Brogy χαμογελώντας ικανοποιημένος που κατάφερε χτύπημα στον αντίπαλο του, τον ρωτάει. -Τι συμβαίνει Dorry γιατί χαλάρωσες την άμυνα σου?? Μετά από τόσα χρόνια ένα τέτοιο χτύπημα δεν έπρεπε να σε αγγίξει καν. -Η κοιλιά μου. Τρέχει αίμα..Μα πως γίνεται αυτό?? Αναρωτιέται ο Dorry ενώ δείχνει το αίμα στον Brogy. Έχει βάλει το χέρι του στην κοιλιά προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Παρ Σεπ 14, 2012 2:46 am | |
| Ενώ αυτοί έχουν πιάσει την κουβέντα εγώ ετοιμάζω άλλη μια βόμβα και την ρίχνω αυτή την φορά στην πλάτη του Brogy. Αυτός ξαφνιάζεται απ'το χτύπημα και πέφτει κάτω με δύναμη με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο σηκωμένο σπαθί του Dorry!! Το σχέδιο πήγαινε καλύτερα απ'ότι το είχα υπολογίσει. -Πισώπλατο χτύπημα?? Μα πως?? -Brogy δες εκεί. Είναι ένας μαριν!! Μαζί με μια γυναίκα!! -Τιιιιι??? Πως τολμάς κι επεμβαίνεις στην ιερή μας μάχη ανόητο ανθρωπάκι!! -Χαχαχαχαχ!! Η μάχη σας μόλις έληξε ανόητοι γίγαντες!! Αλληλοσκοτωθήκατε μεταξύ σας κι αυτό με βόλεψε τρομερά. Άντρες ρίξτε τους!!! Η ομάδα με τα μπαζούκα που είχα διατάξει να έρθει απ'το πλοίο μου μόλις είχε φτάσει κι άρχισε να σφυροκοπεί τους γίγαντες. Το ίδιο έκανα κι εγώ ρίχνοντας μπάλες λάβας εναντίον τους. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Παρ Σεπ 14, 2012 3:45 am | |
| O Brogy δέχτηκε τα περισσότερα χτυπήματα από τους δύο γίγαντες. Ουσιαστικά αυτός ήταν που έφαγε όλα τα χτυπήματα γιατί μπήκε μπροστά να καλύψει τον άλλον γίγαντα που ήταν ήδη πεσμένος κάτω. Ο Dorry τον κοίταξε έκπληκτος. -Τι κάνεις εκεί ανόητε?? -Αυτοί εκεί μπήκαν στη μέση της μάχης μας κι άλλαξαν την ροή της. Δεν μας άφησαν να την τελειώσουμε όπως εμείς θέλαμε. Αν και μετά από τόσα χρόνια, δεν θυμάμαι καν γιατί πολεμάμε. -Brogy teme....Δεν θα σ'αφήσω να πεθάνεις για μένα!! Θα παλέψω δίπλα σου μέχρι τέλους. Ας δώσουμε σ'αυτά τα παιδαρέλια ένα μάθημα. -Μ'αρέσει που σ'ακούω έτσι. Αλλά δεν έχουμε ελπίδα. Ήδη έχουμε δεχτεί πολλά χτυπήμ.... Πριν προλάβει ο γίγαντας να ολοκληρώσει την φράση του, πήδηξα ψηλά στον αέρα και μετατρέποντας την γροθιά μου σε λάβα στο μέγεθος χεριού γίγαντα, την εξαπέλυσα επάνω στο πρόσωπο του Brogy με αποτέλεσμα αυτός να παραπατήσει και να βρεθεί ξανά κάτω. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Παρ Σεπ 14, 2012 3:56 am | |
| Ο Dorry με κοίταξε εξοργισμένος καθώς προσγειωνόμουν επάνω στο σώμα του πεσμένου φίλου του. -Θα σε σκοτώσω γι'αυτό κουνούπι!!! -Στην θέση σου δεν θα πετούσα τέτοιου είδους απειλές χωρίς πρώτα να το σκεφτώ καλά. Βλέπεις που βρίσκομαι? Ο γίγαντας τότε μόρφασε. -Ακριβώς. Επάνω στον φίλο σου. Αν μου επιτεθείς θα χτυπήσεις κι αυτόν. Κι ακόμα και να μην το κάνεις εσύ, θα το κάνω εγώ... -Παλιο.... -Σςςςςςςςς!!! Μην μιλάς!! Δεν χρειάζεται. Παραδώσου και θα σας αφήσω να ζήσετε. Θα φροντίσω να σας βάλουν και στο ίδιο κελί να λέτε τα δικά σας!! Το πόσες μάχες κάνατε και τα λοιπά ωραία που λέτε εσείς οι πειρατές!! Αρνήσου και ο ένας τουλάχιστον εκ των δύο θα είναι νεκρός πριν καν πέσει ο ήλιος. Τι λες λοιπόν? | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Παρ Σεπ 14, 2012 4:20 am | |
| Ο γίγαντας ενώ ήταν έτοιμος να σηκωθεί και να μου επιτεθεί κάθισε στο έδαφος και πέταξε το σπαθί του. -Θέλω να του δώσεις την απαραίτητη ιατρική βοήθεια. -Θα το κάνω. Και στους δύο. Έχω ειδοποιήσει ήδη ένα πλοίο μας να έρθει να σας παραλάβει. Μπορείς να κουβαλήσεις τον φίλο σου μέχρι την δυτική ακτή. Από εκεί θα έρθει το πλοίο που θα σας παραλάβει. Εγώ θα είμαι από πάνω σας, για να μην κάνετε καμιά εξυπνάδα. Αν και ο φίλος δεν είναι σε θέση να προκαλέσει προβλήματα, ας λάβουμε τα μέτρα μας. Έτσι λοιπόν ο Dorry κουβάλησε τον τραυματία Brogy, ως το σημείο που τους υπέδειξα. Λίγες ώρες αργότερα είχε φτάσει και το πλοίο που θα τους παραλάμβανε. Μίλησα με τον καπετάνιο του πλοίου κανονίζοντας τα διαδικαστικά και του παρέδωσα τους δύο γίγαντες. Η δουλειά είχε τελειώσει. Η Άννα είχε καταγράψει όλα αυτά τα περιστατικά και πλέον ήμουν σε θέση να αποχωρήσω απ'αυτό το νησί. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Παρ Σεπ 14, 2012 4:31 am | |
| Επιστρέψαμε στο πλοίο για να μαζέψουμε δυνάμεις και να ετοιμάσουμε την αναφορά που θα στέλναμε στα κεντρικά. Έπειτα από αρκετές μέρες αδράνειας κι αφού είχα συλλάβει και παραδώσει δύο γίγαντες πειρατές, που σημειοτέον ήταν οι πρώτοι γίγαντες με τους οποίους τέθηκα ποτέ αντιμέτωπος, αν και ουσιαστικά πάλεψα μόνο με τον ένα, είχε έρθει η στιγμή να βγω στη θάλασσα και πάλι. Δεν έπρεπε να σταματήσω την δράση μου με τίποτα. Ο στόχος μου ήταν ένας κ ξεκάθαρος απ'την αρχή. Να μπορέσω να γίνω ένας Marine Admiral. Και ο μόνος τρόπος για να εκπληρώσω το όνειρό μου ήταν ένας. Να πιάσω πειρατές. Νεκρούς ή ζωντανούς. Αυτό μικρή σημασία είχε. Η φιλοδοξία μου έπρεπε να εκπληρωθεί με κάθε τρόπο και δεν θα άφηνα τίποτα να μπει στον δρόμο μου. Όποιος ή ότι με εμπόδιζε απλά θα διαλυόταν. Η αποτυχία δεν ήταν επιλογή.. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Παρ Σεπ 14, 2012 4:37 am | |
| Κανέναν δεν ένοιαζε αν ο πειρατής που θα έπιανα εγώ ήταν ζωντανός ή νεκρός. Το μόνο που χρειαζόταν κι ήθελαν όλοι ήταν να σταματήσει ο πειρατής τη δράση του. Αυτή είναι και η ξεκάθαρη εντολή που δίνει η κυβέρνηση στα μέλη της. Αλλά αυτό για μένα δεν ήταν δίκαιο. Ορισμένες φορές όμως κάτι μ'έπιανε μέσα μου και δεν ενεργούσα με την λογική της Απόλυτης Δικαιοσύνης, αλλά με την καρδιά της Ηθικής Δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη δεν τους βάζει στο ίδιο τσουβάλι όλους. Ή τουλάχιστον έτσι έπρεπε να κάνει. Γι'αυτό κι εγώ εφάρμοζα σ'όλα τα ταξίδια μου τη δική μου δικαιοσύνη. Έκανα αυτο που εγώ θεωρούσα σωστό χωρίς να με νοιάζουν οι συνέπειες. Αν έκρινα πως κάποιος έπρεπε να πεθάνει το έκανα, αν όχι τον άφηνα ζωντανό. Ήθελα τα πάντα να γίνονται με τον δικό μου τρόπο. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Παρ Σεπ 14, 2012 5:10 am | |
| Το πλοίο μου βρισκόταν ακόμα αγκυροβολημένο έξω απ'το Little Garden, αναμένοντας την μεταβίβαση της αναφοράς προς τα κεντρικά. Η Άννα είχε αναλάβει την συγγραφή της αναφοράς και όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες πάνω σ'αυτήν. Τα κύρια σημεία της αναφοράς ήταν η περιγραφή του νησιού και του κλίματος που επικρατεί σ'αυτό, οι δύο γίγαντες που συνελήφθησαν και φυσικά η ηφαιστειακή δραστηριότητα του νησιού. Όλα αυτά είχαν καταγραφεί αναλυτικά. Η Άννα αφού είχε ετοιμάσει μια φόρμα ήρθε να μου την διαβάσει για τυχόν προσθαφαιρέσεις που θα ήθελα να κάνω πάνω σ'αυτήν πριν η τελική μορφή της αναφορά ήταν έτοιμη. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Παρ Σεπ 14, 2012 5:19 am | |
| Όσο η Άννα μου διάβαζε την αναφορά, άκουσα θόρυβο ο οποίος ερχόταν απ'το κατάστρωμα. Διέκοψα την Άννα και την ρώτησα να μου αν ήξερε τι γινόταν έξω και προς τι όλος αυτός ο θόρυβος. -Τι είναι όλη αυτή η φασαρία? -Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω καπετάνιε. -Πάμε να δούμε. Δεν μ'αρέσει η αναστάτωση που ακούω. Η Άννα έγνεψε καταφατικά και μ'ακολούθησε έξω απ'την καμπίνα μου. Πήγαμε άμεσα στο κατάστρωμα όπου είδα την Cathy να περιποιείται τις πληγές ενός μέλος του πληρώματος μου. -Τι έγινε εδώ? Τι έπαθε ο ναύτης? -Ήταν στην περίπολο που στείλαμε στο νησί. Τους επιτέθηκαν. Αυτός εδώ καπετάνιε δεν θα σας πει πολλά. Ρωτήστε τα υπόλοιπα μέλη της περιπόλου. Είναι μαζί με τον Ματ στην γέφυρα. Αφού η Cathy μου απάντησε, άλλαξα πορεία και πήγα προς την γέφυρα, όπου ο Ματ είχε αρχίσει προανακριτική εξέταση για το συμβάν. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Παρ Σεπ 14, 2012 5:26 am | |
| Μόλις έφτασα στην γέφυρα ρώτησα κατευθείαν τον Ματ να που τι είχε γίνει. Μαζί του ήταν δύο ακόμα άτομα που μάλλον ήταν τα υπόλοιπα μέλη της περιπόλου και το προσωπικό που ήταν πάντα στην γέφυρα. -Αυτοί εδώ είχαν βγει για την καθιερωμένη περιπολία που κάνουμε στο νησί, καταγράφοντας τα πάντα για τα φυτά και τα ζώα του νησιού. Δέχτηκαν όμως επίθεση. Απ'ότι μου είπαν αυτός που τους επιτέθηκε ήταν άντρας και είχε δύναμη φρούτου του διαβόλου. -Ένας με δύναμη φρούτου? Τι κάνει σ'αυτό το νησί? Δεν έχω δει τίποτα αξίας για πειρατές εδώ. Θα πρέπει να τον βρούμε. Τι είδους δύναμη έχει? -Έβγαζε ένα άσπρο πράμα απ'ότι είπαν σε ημιστέρεα μορφή. Η Cathy είπε ότι οι πληγές του τραυματία είχαν απομεινάρια κεριού. -Κεριού? -Ακριβώς. Κεριού -Θέλω να βρεθεί αυτός ο άντρας άμεσα. Ματ έρχεσαι μαζί μου. Θα τον βρούμε οι ίδιοι. -Όπως διατάζετε καπετάνιε!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Full Report Παρ Σεπ 14, 2012 5:45 am | |
| Εκτός απ'αυτούς τους τρεις που είχα δει, τους δύο στην γέφυρα να ανακρίνονται απ'τον Ματ και τον τρίτο να δέχεται πρώτες βοήθειες από την Cathy, πληροφορήθηκα ότι η ομάδα αποτελούνταν από πέντε συνολικά άτομα. Οι τρεις αυτοί είχαν καταφέρει να ξεφύγουν, αλλά οι άλλοι δύο είχαν πιαστεί αιχμάλωτοι. -Αυτό μας έλλειπε τώρα. Να έχουμε και κατάσταση ομηρίας!! -Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κι αυτό καπετάνιε. -Θα πρέπει πρώτα να τους βρούμε. Κι αφού τους βρούμε θα πρέπει να είναι ακόμα ζωντανοί. -Ας σκεφτόμαστε θετικά καπετάνιε. Οι άντρες είπαν ότι η μάχη τους έγινε προς τα δυτικά λίγο μετά το τέλος του πρώτου βουνού. Κινηθήκαμε άμεσα προς εκείνη την κατεύθυνση ψάχνοντας για τους άντρες του πληρώματος που είχαν πιαστεί αιχμάλωτοι, με την ελπίδα να είναι ακόμα στη ζωή. | |
|
| |
| [Τέλος] Full Report | |
|