.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Αρχή]Ο ξένος πειρατής!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
XnX11
Civilian
Civilian
XnX11

[Αρχή]Ο ξένος πειρατής! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Αρχή]Ο ξένος πειρατής!   [Αρχή]Ο ξένος πειρατής! I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 27, 2014 10:56 am

Όνομα Χαρακτήρα: Shinzu Segatto
Παράταξη: Civillian
Bounty: 2.000.000
Story of the month: No
Φήμη: 3
Τίτλος Ιστορίας: Ο ξένος πειρατής!
Προηγούμενη Ιστορία(Link): http://www.onepiecegr-rpg.com/t7257-topic
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
XnX11
Civilian
Civilian
XnX11

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Ο ξένος πειρατής!   [Αρχή]Ο ξένος πειρατής! I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 27, 2014 11:38 am

Είχα πάει μια βόλτα να πιω λίγο σάκε στο μαγαζί του γέρου Θωμά,μόλις μπήκα μέσα μου ήρθε κατευθείαν η μυρωδιά από το υπέροχο curry που φτιάχνει η γυναίκα του γέρου,προχώρησα προς το Bar και ο γέρος έβγαλε χωρίς να με ρωτήσει ένα σάκε και 1 πιάτο με το υπέροχο curry
εγώ -Itadakimasu!
Και άρχισα να τρώω σαν γουρούνι το curry ήταν τέλειο ήταν καυτερό η μυρωδιά του σε έκανε να το ερωτευτής.Όταν τελείωσα με το φαγητό και απολάμβανα το σάκε μου μπήκε μέσα στο μαγαζί ένας πειρατής φαινόταν πολλή χαρούμενος,ήρθε και κάθισε δίπλα μου
-Ξένος είσαι?πρώτη φορά σε βλέπω εδώ
Πειρατής -Ναι!!μόλις έφτασα εδώ!!είμαι ο Rin!
-Είμαι ο Shinzu.θέλεις ένα σάκε?
-Ναι!θα ήθελα και λίγο φαΐ
Γέρος -Ελπίζω να σ αρέσει το curry
-WOOHOO Τρελαίνομε
Άρχισε να τρώει!
XnX11
Civilian
Civilian
XnX11

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Ο ξένος πειρατής!   [Αρχή]Ο ξένος πειρατής! I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 29, 2014 10:57 am

Ο πειρατής είχε τρελαθεί με το φαγητό του γέρου είχε φάει 5 πιάτα και συνέχιζε ασταμάτητος
-Ηρέμησε φίλε θα πνιγείς!
-Δεν μπορώ να σταματήσω είναι τέλειο!!!
Είχε δίκιο το φαγητό εδώ είναι τέλειο.Μετά από 15 πιάτα Curry σταμάτησε
-Εσκασαααα δεν αντέχω άλλο!!!
-Λογικό είναι με τόσο που έφαγες.
-καιρό είχα να φάω καλό φαγητό.
-Εδώ θα βρεις το καλύτερο φαγητό.
-Ξέρεις κανένα καλό μέρος για που μπορώ να κάνω προπόνηση ελεύθερα?
-Μπορείς να πας πάνω στο βουνό ή κοντά στην ανατολική παραλία του νησιού.
-Θα πήγαινα αλλά δεν ξέρω που είναι.
-Πες μου σε ποιο μέρος θες να πας και θα σου δείξω τον δρόμο
-Πάμε στην παραλία μ αρέσει πιο πολλή κοντά στην θάλασσα!
Η παραλία ήταν μακριά θα κάναμε αρκετή ώρα να φτάσουμε
XnX11
Civilian
Civilian
XnX11

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Ο ξένος πειρατής!   [Αρχή]Ο ξένος πειρατής! I_icon_minitimeΤρι Απρ 01, 2014 12:16 pm

Πριν φύγουμε από το μαγαζί είπα στον γέρο να μας δώσει ένα μεγάλο μπουκάλι σάκε για να έχουμε να πιούμε
-woo-hoo.Καλή ιδέα να πάρουμε σάκε!!
Μόλις βγήκαμε από το μαγαζί πετάχτηκε ένας και με βάρεσε φωνάζοντας
-Ρε βλάκα δεν σου είπα να έρθεις από το σπίτι μου να πάμε μαζί να πιούμε!!!
-Χεχεχε το ξέχασα
Ήταν ο φίλος μου ο Takeshi.Είπε
-Ποίος είναι αυτός?
Και έδειξε τον πειρατή
-Ένας πειρατής του δείχνω τα μέρη στο νησί!
-Καλά όταν τελειώσεις πέρνα από εδώ να πιούμε τίποτα!
Αρχίσαμε να πηγαίνουμε προς την παραλία έτσι όπως περπατούσαμε είδαμε πολλά άτομα μαζεμένα σε ένα μέρος πλησιάσαμε και ήταν από την μία μεριά πολλοί Marines και από την άλλη απλή πολίτες που λογομαχούσαν.Ο πειρατής πήγε να χωθεί στον καβγά αλλά τον σταμάτησα και του είπα ότι είμαστε κοντά στο αρχηγείο των Marines.
Elé Blackheart
Story Teller
Story Teller
Elé Blackheart

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Ο ξένος πειρατής!   [Αρχή]Ο ξένος πειρατής! I_icon_minitimeΤρι Απρ 01, 2014 12:18 pm

Στο άκουσμα αυτό ο πειρατής σκίρτησε και σε παρακάλεσε να βιαστείτε να πάτε στον προορισμό σας. Έτσι εσύ τον αποτράβηξες και τον οδήγησες σε ένα κρυφό μονοπάτι μέσω τον λόγκων. Είχατε προχωρήσει πολύ. Το χωριό πια ηταν μακριά και ο τόπος ερημικός, έδινε την δυνατότητα στον οποιονδήποτε να κάνει ότι ήθελε χωρίς κανείς να τον δει. Ο πειρατής προχωρούσε αμίλητος ακολουθώντας σε και διατηρώντας πάντα ένα μικρό κενό ανάμεσά σας.
είσαι πολύ καλό παιδί ….και αθώο.’ Είπε σε ανύποπτο χρονικό διάστημα, κάνοντάς σε να γυρίσεις έκπληκτος. Πριν προλάβεις να καταλάβεις τι έγινε σε έπιασε απο τον λαιμό και σε σήκωσε ψηλά. Ήταν τόσο δυνατός που ακόμα και με όλη την προπόνηση που είχες κάνει φάνταζες αδύναμος σαν πούπουλο μπροστά του. Πάσχιζες να ελευθερωθείς μα δεν τα κατάφερνες, σε έσφιγγε τόσο δυνατά που ούτε να μιλήσεις δεν μπορούσες.
‘ λοιπόν, άκου πως έχουν τα πράγματα. Ήρθα σε αυτό το νησί για να ελευθερώσω τον φίλο kirito τον οποίο έχουν συλλάβει οι μαρινς και εσύ θα με βοηθήσεις….’ Είπε και σε ακούμπησε στο έδαφος χαλαρώνοντας την λαβή του αλλά χωρίς να σε αφήσει ελεύθερο
και αν δεν το κανω?’ του απάντησες με απαξίωση.
δεν θα σκοτώσω μονάχα εσένα… παρατήρησα πως έχεις έναν φίλο σε αυτό το μπαρ…’ σου αντέταξε χαρίζοντάς σου ένα βλέμμα γεμάτο απληστία.
Μην μπορώντας να κάνεις αλλιώς έγνεψες καταφατικά και εκείνος σε άφησε.
XnX11
Civilian
Civilian
XnX11

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Ο ξένος πειρατής!   [Αρχή]Ο ξένος πειρατής! I_icon_minitimeΠεμ Απρ 10, 2014 10:59 am

Περπατούσαμε προς το αρχηγείο τον Marines του είπα να μου εξηγήσει τη έκανε ο φίλος του και είναι μέσα
-Πολλά ρωτάς εσύ απλά θα με βοηθήσεις με τους Marines
-Έχεις κάποιο σχέδιο?
-Ναι,μπαίνουμε μέσα και σφάζουμε τα πάντα!
Ωχχ με βλάκα έμπλεξα.Θα περιμένω την κατάλληλη στιγμή στο αρχηγείο των Marines για να ξεφύγω ελπίζω να μην τραβήξει την προσοχή από όλο το αρχηγείο.Φτάσαμε εκεί κοντά στο απόγευμα,κρυφτήκαμε πίσω από κάτι θάμνους και μου είπε
-Περίμενε να νυχτώσει και θα εισβάλουμε
Ξάπλωσα να κοιμηθώ μέχρι να βραδιάσει είχα κουραστεί με όλα αυτά που έγιναν.Μετά από λίγες ώρες με ξύπνησε ο πειρατής όταν σηκώθηκα είδα δίπλα μου άλλον 1 πειρατή πήρα γρήγορα το σπαθί μου
-Ποιος είναι αυτός!?
-Ηρέμησε είναι από το πλήρωμα μου θα μας βοηθήσει.
Τελικά θα ήταν δυσκολότερο να ξεφύγω.Κατά τη μια το βράδυ οι 2 πειρατές πήγαν μπροστά στην πύλη του αρχηγείου και άρχισαν να φωνάζουν και να κάνουν φασαρία ξύπνησαν όλους τους Marines και ήταν έτοιμη να τους σκοτώσουν
-Γαμώ που έμπλεξα πάλι!! Είπα από μέσα μου
XnX11
Civilian
Civilian
XnX11

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Ο ξένος πειρατής!   [Αρχή]Ο ξένος πειρατής! I_icon_minitimeΠεμ Απρ 10, 2014 1:32 pm

Ενώ εγώ ήμουν κριμένος ο πειρατής με κοίταξε πολλή περίεργα και με μίσος σαν να ήθελε να μου πει "Έλα έξω" έτσι όπως έβγαινα άκουσα έναν marine που έμοιαζε με τον αρχηγό τους να φωνάζει
-Δεν περίμενα να σε ξανά δω Rin νόμιζα οτι το έβαλες στα πόδια!!!
-Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω έναν φίλο εδώ και να τρέξω!!
Κάτι είχε συμβεί με αυτόν και τους marines εδώ και έπρεπε να μάθω τι.Κάποιοι μαρινς έτρεξαν προς εμάς,ο πειρατής πήγε μπροστά και έβγαλε ένα μεγάλο σπαθί που είχε δεμένο από πίσω του και τους έκοψε στη μέση πολλή εύκολα,έμεινα έκπληκτος με την δύναμη του.Άρχισαν να έρχονται και άλλη Marines προς το μέρος μας
-Απο που τον ήξερες αυτον?
-Σκάσε και πολέμα ρε!
Ήρθαν 2 Marines σε εμένα ο ένας ήταν λίγο πιο πίσω και εγώ πολεμούσα με τον άλλον,ξαφνικά πήγε προς τα αριστερά και ο άλλος από πίσω με πυροβόλησε στον δεξί ώμο τρελάθηκα και έκοψα τον έναν στον λαιμό και έτρεξα και κάρφωσα τον άλλον κοντά στην καρδιά.Πήγα σε μία άκρη για να δω την πληγή μου,έκοψα 1 κομμάτι από την στολή του marine και το χρησιμοποίησα για να καλύψω την πληγή και συνέχισα να πολεμάω,οι άλλοι 2 τα πήγαιναν πολλή καλά μέχρι που ήρθε στην μάχη ο αρχηγός τον marines
-Hm επιτέλους ήρθες να πολεμήσεις!
-Δεν θα ξανά ξεφύγεις μετά από αυτό που έκανες θα εκτελεστής μαζί με τον αδερφό σου!!
-Τι έκανε ο Rin?!?!?
-Αφού θες να το μάθεις τόσο πολλή θα σου πω!
XnX11
Civilian
Civilian
XnX11

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Ο ξένος πειρατής!   [Αρχή]Ο ξένος πειρατής! I_icon_minitimeΤρι Απρ 22, 2014 1:57 pm

-Πριν από 7 χρόνια ο Rin σκότωσε πολλούς ανθρώπους στο Sabaody park.Μπόρεσε να ξεφύγει από εκεί αλλάζοντας το όνομα του όταν έγινε αυτό ήμουν ακόμα ένας marine soldier αλλά θα θυμόμουν παντού αυτό το πρόσωπο ακόμα και μετά από 100 χρόνια.Ξέχασα να αναφέρω ότι ήταν και World noble παλιά αλλά στο sabaody σκότωσε και τους γονείς του.Το παλιό του όνομα ήταν Akio.
Όταν άκουσα αυτό το όνομα δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά.Πριν από 7 χρόνια είχε σκοτωθεί οι οικογένεια μου στο Sabaody από έναν world noble.Έψαχνα για πολλή καιρό να βρω ποιος το έκανε αυτό και να πάρω εκδίκηση.Εκείνη την στιγμή όρμισα στον Rin φωνάζοντας πολλή δυνατά κανείς τους δεν κατάλαβε γιατί το έκανα αυτό.Έτσι όπως πήγα να τον χτυπήσω γύρισε και με βάρεσε μια ισχυρή μπουνιά με αποτέλεσμα να με ρίξει πίσω και να με ζαλίσει,μετά άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου θέλοντας να με βαρέσει ξανά όταν είχε φτάσει αρκετά κοντά μου από το πουθενά εμφανίστηκε ο φίλος μου που είδα έξω από το μαγαζί που συνάντησα τον πειρατή και σταμάτησε την επίθεση του
-Καλά κατάλαβα οτι κάτι έτρεχε με αυτόν.Τώρα ας φύγουμε από εδώ
-Δεν θα φύγεις!
Ο πειρατής πήγε να μας κυνηγήσει αλλά ο αρχηγός τον marines τον σταμάτησε
-Δεν τελειώσαμε εμείς.Αφήστε αυτόν σε εμένα και κυνηγήστε τους άλλους δυο.
Είπε στους marines που είχαν απομείνει εκεί.

[Αρχή]Ο ξένος πειρατής!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή] Ο πειρατής [Τέλος]
» Οδηγίες-Κανόνες Παιχνιδιού
» [τελος]Lion D. ando vs higuma~Θα γινω πειρατης.
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ :: NORTH BLUE SEA :: MICQUEOT-
Μετάβαση σε: