.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
32 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 32 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

[Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 30, 2014 10:07 am

Όνομα Χαρακτήρα: Genji Atticus
Παράταξη: Civilian
Bounty: --
Story of the month: --
Φήμη: --
Τίτλος Ιστορίας: Ελεημοσύνη (α' μέρος)
Προηγούμενη Ιστορία(Link): --

Έχει επεξεργασθεί από τον/την WhiteTrash στις Τρι Απρ 01, 2014 7:47 am, 4 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 30, 2014 10:27 am

Βρισκόμαστε στο νησί Nakamura με τον Captain Malhert και την μονάδα του.. Το παλιό κράτος Harahettania έχει καταρρεύσει λόγω κάποιος ανθρώπων της φυλής Longarm όπου ήρθαν στο νησί για να κατασπαράξουν ότι είχε απομείνει από αυτό το φτωχό κράτος και να αρχίσουν την βάση δουλεμπορίου τους από εδώ.. Η αποστολή του Malhert είναι να κατατροπώσει αυτή την απάνθρωπη διοργάνωση όπου έχει δημιουργηθεί σε αυτό το νησί και να βρεί εναπομείναντες κατοίκους του νησιού.. Ζήτησε την βοήθειά μου διότι δεν ξέρει αν οι άντρες θα είναι αρκετοί για αυτήν την αποστολή αφού ζητηθήκανε ενισχύσεις από την μονάδα του στο New World με όλους τους πειρατές όπου διαταράσσουν την ειρήνη του κόσμου μας.. Στην αρχή δεν ενδιαφερόμουν αλλά μόλις μου έδειξε ένα wanted post το ενδιαφέρον μου κινήθηκε.. Fronir "Jaggerclaw"... 52.000.000 Bounty... Ένας πειρατής όπου είχε την τύχη να μου ξεφύγει ενώ κρατούσε όμηρο ένα 10χρονο κοριτσάκι... Στο τέλος βρήκα μόνο το πτώμα του κοριτσιού και κανένα ίχνος του Jaggerclaw..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 30, 2014 10:57 am

Για όσους δεν το καταλάβανε ακόμα ναι.. είμαι κυνηγός επικηρυγμένων. Συνεργάζομαι σε αυτή την αποστολή με τον Melhart γιατί πέρα από την αποστολή είναι και προσωπικός μου φίλος, με έχει ξελασπώσει αρκετές φορές στο παρελθόν και μου έχει σώσει την ζωή 1 φορά οπότε του χρωστάω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ωστόσο ακούγοντας το όνομα του Jaggerclaw η αποστολή του είναι προσωπικό για εμένα...Ο ήλιος δύει σε λίγο και η θάλασσα είναι..
-Εεε Genjin, Σταμάτα να χαζεύεις την θάλασσα !! Φτάσαμε στο νησί.
Η αλυσίδα της άγκυρας αφέθηκε ελεύθερη και βάρκες κατεβαίνουν στην θάλασσα.. Γυρνάω προς το μέρος του Melhart και χωρίς να σχολιάσω περπατάω προς το μέρος της βάρκας όπυ θα μας αποβιβάσει στην στεριά.. Αναρωτιέμαι... Αυτά τα πυνκά σύννεφα πάντα καλύπτουν τον ουρανό αυτού του νησιού?...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 30, 2014 11:10 am

Κωπηλατώντας γοργά φτάσαμε γρήγορα στην ακτή του νησιού..
-Άντρες, αποβιβαστείτε και πάρτε θέσεις παρατάξεως !!
Υπακούοντας τον καπετάνιο του οι ναύτες παρατάχθηκαν και περιμένανε περεταίρω διαταγές. Εγώ πάτησα στην αμουδιά και άρχισα να επεξεργάζομαι τον χώρο τριγύρω μου.. Πολύ σκοτεινό τοπίο περιέβαλε το τοπίο τριγύρω μας, η διαίσθησή μου έλεγε ότι δεν πρέπει οι άντρες να μείνουν μόνοι τους.. Παρακολουθούμαστε..
-ΑΝΤΡΕΕΣ !! ΠΡΟΣΟ-ΧΗ !!
Πλησίασα τον Melhart και του είπα..
-Δεν έχουμε ώρα για παραγγέλματα.. Μας παρακολουθούν..
Μου έγνεψε και είπε στους άντρες του..
-Θα χωριστείτε σε 3 ομάδες.. 1η ομάδα με επικεφαλή εμένα, 2η με τον Commander Alistar και 3η με τον Lieutenant Commander Fredo !
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 30, 2014 11:22 am

-Θα κινηθείτε με βάση των ανωτέρων σας, μαζέψτε πληροφορίες σχετικά με τους παρόν κάτοικους τους νησιού. Μην έρθετε σε οπτική επαφή μαζί τους !! Δεν θέλω κανείς να μάθει ότι βρισκόμαστε στο νησί ακόμα. Μόλις ανατείλει ο ήλιος θα γυρίσετε όλοι εδώ να αναφέρετε!! Ομάδες διασπαστείτε !!
-ΜΑΛΙΣΤΑ CAPTAIN !!φωνάζουν οι ναύτες όλοι μαζί..
Γυρνάει προς το μέρος μου μόλις τελείωσε τον λόγο του ενώ οι 2 άλλες ομάδες ήδη ξεκινήσανε..
-Εξουδετέρωσε τους αδιάκριτους κατασκόπους..
Του έγνεψα και ξεκίνησα να περπατάω προς τις ομάδες.. Ήταν 2 οι κατάσκοποι.. Ένας στους θάμνους κοντά στην παραλία και ο άλλους παρακολουθεί από ένα δέντρο μέσα στο δάσος..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΔευ Μαρ 31, 2014 7:29 am

Μετακινήθηκα μέσα στην ομάδα των marines περιμένοντας να πλησιάσω αρκετά κοντά στον θάμνο... Μερικα μέτρα ακόμα απομείνανε..
-Genji-san, γιατί κρύβεσαι πίσω μου?
-Σσσσσσ !!
Αλλά μάταια... Ο κατάσκοπος πήρε χαμπάρι μόλις άκουσε τον marine και άρχισε να τρέχει. Άρπαξα άμεσα το μαχαίρι που ήταν στην ζώνη του Marine και το εκτόξευσα στο κεφάλι του κατάσκοπου, δεν είχε προλάβει να βγεί από τους θάμνους και ευτυχώς δεν τον πήρε χαμπάρι ο άλλος κατάσκοπος.. Ένας έμεινε..
Μόλις η ομάδα έφτασε στο δάσος κινήθηκα με την κάλυψη που μου παρείχαν τα δέντρα και οι πυκνές φυλλωσιές τους.. Έκανα τον κύκλο ώστε να βρεθώ από πίσω του, τον συγκεκριμένο έπρεπε να τον αιχμαλωτίσω..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΔευ Μαρ 31, 2014 7:38 am

Τον πλησίασα όσο πιο αθόρυβα γινόταν αλλά το σκαρφάλωμα δεν μπορεί να γίνει αθόρυβα.. Τράβηξα το πρώτο μου κατάνα και έκοψα το δέντρο.. Ξαφνιασμένος ο κατάσκοπος έπεσε στο έδαφος και γύρισα την κόψη του ξίφους μου στο λαιμό του.. Νευριασμένος τράβηξε το περίστροφό του και πυροβόλησε, γοργά όμως απέφυγα την σφαίρα και τον χτύπησα στον σβέρκο με την λαβή του κατάνα.. Σήκωσα το λυπόθυμο σώμα του και περπάτησα προς το μέρος της παραλίας..
Εκεί με περίμενε ακόμα ο Captain Melhart με την ομάδα του..
-Αα βλέπω μας έφερες ένα δωαράκι..
Πέταξα τον κατάσκοπο στην αμμουδιά και πήγα λίγο παραπέρα ανάβοντας την πίπα μου.. Οι marines δέσανε τα χέρια και τα πόδια του κατασκόπου και μετά του πετάξανε έναν κουβά με κρύο νερό να ξυπνήσει...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΔευ Μαρ 31, 2014 7:51 am

-Πρρρρρ !!!  050505  11111 έσκουξε ο κατάσκοπος μόλις ξύπνησε.. Αμέσως μετά ένας marine τον χαστούκισε και του φώναξε..
-Ποιος είσαι ?! Ποιος είναι ο σκοπός σου και γιατί βρίσκεσαι σε αυτό το νησί ?!
Ο κατάσκοπος έφτυσε αίμα και κοίταξε τον marine νευριασμένος χωρίς να βγάλει άχνα..
Το ξυλοκόπημα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα χωρίς να βγάζει άχνα.. Έριξα τον καρβουνιασμένο καπνό της πίπας στο έδαφος και έβαλα καινούργια δόση παρακολουθώντας σιωπηλά... Μετά από αρκετές κλωτσιές και μπουνιές ο Melhart τον πλησίασε..
-Δεν ανήκεις στην συμμορία των Longarms αφού δεν έχεις δεύτερο αγκώνα στα χέρια σου.. Ποιος είναι ο σκοπός σου? Αν δεν μιλήσεις η επόμενη κίνησή μας θα είναι να αρχίσουμε τον ακρωτηριασμό..
Ο κατάσκοπος κοίταξε τον Melhart με απέχθεια, ύστερα γύρισε το βλέμμα του στο έδαφος και έκλεισε τα μάτια του..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΔευ Μαρ 31, 2014 7:59 am

-Ας είναι... Κόψτε του τον αντίχειρα..
Ένας marine έβγαλε το μαχαίρι του και έκοψε τον αντίχειρα του.. Ο κατάσκοπος ούρλιαξε από τον πόνο άλλα δεν έβγαλε λόγια.. Ο Melhart έκανε νόημα να συνεχίσουν και συνέχισαν να του κόβουν τα υπόλοιπα δάχτυλα.. Μόλις τελείωσαν τα δάχτυλα των χεριών του συνέχισαν στα δάχτυλα του ποδιού.. αλλά τίποτα..Δάκρυα κύλησαν στο πρόσωπο του..
-Captain... Τελείωσαν τα δάχτυλα..
-Συνεχίστε με τον καρπό του,τον αγκώνα και τα γόνατά του..
Ο marine υπάκουσε.. Οι υπόλοιποι είχαν αρχίσει να γυρνάνε αλλού το βλέμμα τους από αυτό το αποκρουστικό θέαμα, μερικοί άλλοι ξερνάγανε.. Εγώ.. έχω συνηθίσει...
Όταν είχε μείνει χωρίς τίποτα άλλο εκτός από κεφάλι του και το υπόλοιπο σώμα κοίταξε τον Melhart χαμογελώντας ενώ εκείνος σημάδευε το κεφάλι του με το περίστροφό του..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΔευ Μαρ 31, 2014 8:09 am

-Θα μπορούσες να μας έχεις διευκολύνει πολύ.. Κρίμα..
-Δεν πρόκειται να μιλήσω ποτέ σε καθάρματα σαν και του λόγου σας... Σκυλιά της κυβέρνησης..
Τότε μου ήρθε μία αναλαμπή.. ο μανδύας όπου φορούσε μου θύμισε τους μανδύες των επαναστατών.. Δεν είχαμε καμία αναφορά για επαναστάτες σε αυτό το νησί...
-Εσείς είσαστε μία από τις αιτίες που αυτό τον κράτος πτώχευσε !! Οι παρουσία σας εδώ μόνο κακό πρόκειται να αποφέρει !!
Τι εννοούσε με αυτά τα λόγια? Πριν προλάβω να μιλήσω ο Melhart τράβηξε την σκανδάλη και ο επαναστάτης σωριάστηκε στην αμμουδιά.. Κοίταξα με απορία τον Melhart, εκείνος γύρισε προς τους άνδρες του και φώναξε..
-Ξεκινάμε.. Η ανάκριση αυτή μας πληροφόρησε ότι στο νησί υπάρχουν και επαναστάτες επιπλεόν !! Τα μάτια σας δεκατέσσερα !! Ότι παρατηρείτε θα έρχεστε να το αναφέρετε σε εμένα!!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΔευ Μαρ 31, 2014 8:16 am

-Μάλιστα κύριε !!
-Ξεκινήστε λοιπόν !! Ακόμα μπροστά μου βρίσκεστε?!
Άρον άρον όλοι ξεκινήσανε για την αναζήτηση στοιχείων.. Πλησίασα τον Melhart ενώ και αυτός ξεκίνησε με μία μικρή ομάδα 4 ατόμων..
-Τι ήταν αυτά που έλεγε ο επαναστάτης ότι οι marines ευθύνονται για την παρούσα κατάσταση του κράτους?
-Ψέματα.. Και οι επαναστάτες καταζητούμενοι εγκληματίες είναι..Η δουλειά σου σε αυτό το νησί είναι ο Jaggerclaw και να μας βοηθήσεις με την έρευνά μας.. Όχι να κάνεις ερωτήσεις..
Σώπασα και απλά τον ακολούθησα.. Όντως δεν είναι δουλειά μου να κάνω ερωτήσεις.. Πρέπει να συγκεντρωθώ για την ολοκλήρωση αυτής της αποστολής..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΔευ Μαρ 31, 2014 8:28 am

Μετά από αρκετή ώρα περπατήματος φτάσαμε σε ένα ξέφωτο όπου βρίσκονταν αρκετά κλουβιά με ανθρώπους μέσα.. Λίγο πιο πέρα ήταν στημένα μερικά αντίσκηνα και 3 άντρες κρατούσαν τσίλιες από έξω.. Με την κάλυψη της νύχτας δεν μας είχαν παρατηρήσει ακόμα..
-Longarms.. πράγματι.. 2 αγκώνες στα χέρια τους... Αυτή πρέπει να είναι μία μικρή ομάδα δουλεμπόρων..
-Ποια είναι η επόμενη κίνησή μας κύριε?
-Περικυκλώστε τον καταυλισμό και περιμένετε το σήμα μου να επιτεθείτε.
-Μάλιστα κύριε.
Φύγανε οι marines περιμετρικά του καταυλισμού.. οMelhart γύρισε σε μένα και μου είπε..
-Πήγαινε και εσύ μαζί τους ενώ εγώ θα πάω να ελευθερώσω τους ανθρώπους στα κλουβιά.
Έγνεψα θετικά και ξεκίνησα τραβώντας τα σπαθιά μου..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΔευ Μαρ 31, 2014 9:07 am

Όλοι πήραν τις θέσεις τους και περίμεναν το σήμα.. Μόλις μας το έδειξε ο Melhart επιτεθήκαμε.. Επειδή είμαι πιο γρήγορος έφτασα πριν από τους marine στους σκοπούς, ο πρώτος δεν με πήρε καθόλου χαμπάρι και τον κάρφωσα στον θώρακα. Πριν προλάβει να φωνάξει με το άλλο μου κατάνα του έκοψα το κεφάλι. Οι marines ορμήξανε στους εναπομείναντες σκοπούς αφού υπερτερούσαν 2 προς 1 κερδίσανε εύκολα αλλά δεν ήταν καθόλου αθόρυβοι.. Ακούγοντας τους θορύβους της μάχης βγήκανε από τα αντίσκηνα άλλοι 6 Longarms..
-Οι marines μας ανακαλύψανε!!
Όρμηξα σε 2 πρώτους και με μια αντίθετα διαγώνια κίνηση τους έκοψα τα κεφάλια.. Ο τρίτος επιτέθηκε κρατώντας με τα δύο χέρια το σπαθί του ενώ ο τέταρτος κρατώντας μια καραμπίνα με σημάδευε.. Απέκρουσα το σπαθί με το κατάνα μου ενώ με το άλλο χέρι τον άρπαξα από την μπλούζα.. Έκανα έναν κύκλο για να πάρω φόρα και τον πέταξα πάνω σε αυτό που με σημάδευε πριν προλάβει να ρίξει.. Κινήθηκα γοργά προς το μέρος τους και κάρφωσα τα σπαθιά μου μέσα τους..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΔευ Μαρ 31, 2014 9:49 am

Τους άλλους 4 τους είχαν αναλάβει oι marines.. Η μάχη ήταν ισόπαλη οπότε χώθηκα και εγώ.. Με γοργές κινήσεις και στρυφογυριστές δημιούργησα μερικές πληγές στα σώματα των Longarms έτσι το πλεονέκτημα ήταν υπέρ των marines για άλλη μια φορά.
Δεν άργησε να τελειώσει η μάχη, oi marines βάλανε τα ξίφοι τους στις θήκες και με πλησίασαν χαμογελαστοί.. Εγώ γύρισα προς το μέρος των κλουβιών όπου το θέαμα με εξέπληξε.. Ο Melhart είχε σφαγιάσει όλους τους κρατούμενους και περπάταγε προς το μέρος μας χαλαρός..
-Να φανταστώ έχεις καλή δικαιολογία για αύτο που έκανες από πίσω σου..
-Πήγαινε να τους τσεκάρεις άμα θές.. Ήταν επαναστάτες..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΤρι Απρ 01, 2014 6:29 am

Πλησίασα προς τα πτώματα.. Δεν μπόρεσα να διακρίνω αν ήταν επαναστάτες ή απλοί άνθρωποι.. Από τις πολλές μέρες χωρίς φαγητό ή νερό τα σώματα τους είχαν παραμορφωθεί αλλά τότε παρατήρησα ότι όλοι είχαν το ίδιο ταττού στο πίσω μέρος του δεξιού καρπού τους.. Το σήμα της παγκόσμιας κυβέρνησης να φλέγεται.
Γύρισα προς το μέρος των marine και κοίταξα τον Melhart.. Δεν σχολίασα και άναψα την πίπα μου περιμένοντας περαιτέρω οδηγίες..
Ένας marine ξεπετάχτηκε από το δάσος μέσα στα αίματα κρατώντας το δεξί του χέρι που φαινόταν σαν άψυχο, πιθανώς να του είχε βγεί ο ώμος.. Έφτασε μπροστά από τον Melhart και κοντοστάθηκε λαχανιασμένος..
-Ηρέμησε ναύτη !! Πάρε τις ανάσες σου πρώτα και μετά μίλα..
Ο ναύτης ανέπνεε βαριά και πριν βγάλει μιλιά σωριάστηκε στο έδαφος.. Οι υπόλοιποι τον πιάσανε από τους ώμους ενώ εκείνος ψιθύρισε 1 λέξη συλλαβιστά.. Γούρλωσα τα μάτια μου μόλις την κατάλαβα..
-Jagger....claw....
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΤρι Απρ 01, 2014 6:55 am

-Που τον είδες ?! Πριν πόση ώρα ?!
-Genji, άσε τον άνθρωπο να πάρει αέρα και θα μας μιλήσει.. Πηγαίνετε τον πίσω στο καράβι να τον δούν οι γιατροί..
Χωρίς να το καταλάβω είχα αρπάξει τον marine από τον γιακά και τον ταρακουνούσα.. Μόλις μου μίλησε ο Melhart τον άφησα.. Και μόνο το άκουσμα του ονόματος αυτού του ανθρώπου ήταν ικανό να βράσει το αίμα μου.. Πριν τον πάνε οι υπόλοιποι marines στο πλοίο μας είπε την τελευταία θέση όπου εθεάθει ο Jaggerclaw και ότι κατατρόπωσε ολόκληρη την ομάδα του ενώ τώρα μαχόταν μαζί του ο Commander Alistar και αφού ήταν ο τελευταίος marine που στεκόταν όρθιος να φύγει για να καλέσει ενισχύσεις..
Πριν προλάβει να μου πει οτιδήποτε ο Melhart έφυγα τρέχοντας προς το μέρος που μας είπε ο marine, 2 κλικς νοτιοδυτικά.. Fenrir "Jaggerclaw"... Δεν είναι κάποιος απλός πειρατής που μία η δύο ομάδες marines μπορούν να αιχμαλωτίσουν εύκολα.. Η δύναμη δεν είναι φρούτο του διαβόλου που έτσι κάνει τους αντιπάλους του να πιστεύουν...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΤρι Απρ 01, 2014 7:46 am

Έτρεξα με όλη μου την δύναμη μήπως προλάβω τον Alistar αλλά μόλις έφτασα στο ξέφωτο το θέαμα που με περίμενε ήταν ένα λουτρό αίματος.. Κομματιασμένα μέρη σάρκας βρίσκονταν σκορπισμένα παντού και στο κέντρο.. ο Jaggerclaw κρατώντας τον Alistar σχεδόν λυπόθημο από τον λαιμό..
-Ααα βλέπω μία γνώριμη φάτσα.. Είσαι να φανταστώ μαζί με τα κοπρόσκυλα που βρεθήκανε στον δρόμο μου? Χαχαχαχαχαχα !! 1111 
-Jaggerclaw... Αυτή την φορά δεν θα ξεφύγεις..
Εκείνη την στιγμή ο Alistar γύρισε το βλέμμα του προς εμένα και σήκωσε το χέρι του. Πριν προλάβω να αντιδράσω ο Jaggerclaw του έσπασε τον σβέρκο και σωριάστηκε στο έδαφος..
-Δεν έχω σκοπό να τρέξω αυτή την φορά ή να κρυφτώ πίσω από ομήρους.. Genji.. Δεν είμαι ο ίδιος όπως την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε.. Αυτή την φορά θα πεθάνεις εις το όνομα του Kakumeika !! XAXAXAX

Η συνέχεια στο β' μέρος..
octavus
Administrator
Administrator
octavus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)   [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος) I_icon_minitimeΤρι Απρ 01, 2014 9:18 am

Όνομα Χαρακτήρα: Genji Atticus
Παράταξη: Civilian
Bounty:4.000.000
Story of the month:Όχι
Φήμη:7
Beli:7.700
Τίτλος Ιστορίας:Ελεημοσύνη (α' μέρος)
Προηγούμενη Ιστορία(Link):
Βαθμολογία: 8/10
Παρατηρήσεις: Ήταν πολύ καλή η ιστορία. Έντονη δράση, γρήγορη εναλλαγή των γεγονότων. Η ιστορία "κυλούσε" χωρίς να μειωθεί το ενδιαφέρον ή να κουράσει. Επίσης αρκετά καλή η περιγραφή των μαχών. Έχασες απο κάποια ορθογραφικά και κυρίως γιατί δεν έγραψες πως βρήκες το που κρυβόντουσαν οι κατάσκοποι

[Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή] Ελεημοσύνη (β' μέρος)
» Υπνωτισου... Μερος Ι[Τελος]
» [Τέλος] The Hideout (Μέρος 1ο)
» Υπνωτισου...Μερος ΙΙΙ [Τελος]
» [Τέλος] The Hideout (Μέρος 2ο)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ :: GRAND LINE :: ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΟ .1 :: NAMAKURA ISLAND-
Μετάβαση σε: