.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
35 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 35 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Αρχή] Ελεημοσύνη (β' μέρος)

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

[Αρχή] Ελεημοσύνη (β' μέρος)  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Αρχή] Ελεημοσύνη (β' μέρος)    [Αρχή] Ελεημοσύνη (β' μέρος)  I_icon_minitimeΚυρ Απρ 06, 2014 8:45 am

Όνομα Χαρακτήρα: Genji Atticus
Παράταξη: Civilian
Bounty: 4.000.000
Story of the month: --
Φήμη: 7
Τίτλος Ιστορίας: Ελεημοσύνη (β' μέρος)
Προηγούμενη Ιστορία(Link): http://www.onepiecegr-rpg.com/t7316-topic
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

[Αρχή] Ελεημοσύνη (β' μέρος)  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Ελεημοσύνη (β' μέρος)    [Αρχή] Ελεημοσύνη (β' μέρος)  I_icon_minitimeΚυρ Απρ 06, 2014 9:21 am

Βρισκόμαστε στο νησί Nakamura με τον Captain Malhert και την μονάδα του.. Το παλιό κράτος Harahettania έχει καταρρεύσει λόγω κάποιος ανθρώπων της φυλής Longarm όπου ήρθαν στο νησί για να κατασπαράξουν ότι είχε απομείνει από αυτό το φτωχό κράτος και να αρχίσουν την βάση δουλεμπορίου τους από εδώ.. Η αποστολή του Malhert είναι να κατατροπώσει αυτή την απάνθρωπη διοργάνωση αλλά από την στιγμή που έχω φτάσει στο νησί όλο και πιο πολύ αλλάζει η άποψη μου για αυτή την αποστολή.. Στον δρόμο μας βρεθήκανε εκτός από δουλέμπορους και επαναστάτες, τα γεγονότα κυλάνε διαφορετικά από ότι περίμενα.. Στους πρώτους αιχμάλωτους δεν μάθαμε τίποτα παρα μόνο ότι βρίσκοντε και άλλοι στο νησί.. Από τον πρώτο κρατούμενο όπου αιχμαλώτισα άκουσα κάτι που μου κίνησε αρκετά τις υποψίες..
"Εσείς είσαστε μία από τις αιτίες που αυτό τον κράτος πτώχευσε !! Οι παρουσία σας εδώ μόνο κακό πρόκειται να αποφέρει !!"
Μετά από μία σύγκρουση με τους Longarm δουλέμπορους έμαθά ότι η 2η ομάδα marine όπου είχε στείλει προς αναζήτηση στοιχείων ο Melhart είχε σχεδόν κατατροπωθεί από έναν παλιό εχθρό.. Τρέχοντας να προλάβω τους μάταιους θανάτους είδα ξανά μπροστά μου το πρώτο πειρατή όπου μου ξέφυγε από τα χέρια μου..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

[Αρχή] Ελεημοσύνη (β' μέρος)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος] Ελεημοσύνη (α' μέρος)
» Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη]
» [Αρχή] Πόλεμος σε ένα ήρεμο μέρος
» The wrath of the nature (β μερος)[ΑΡΧΗ]
» [Αρχή] Ένα περίεργο νησί. (Μέρος 2ο)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ :: GRAND LINE :: ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΟ .1 :: NAMAKURA ISLAND-
Μετάβαση σε: