Παρόντες χρήστες | 17 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 17 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Roni Civilian
Posts : 5674 Join date : 16/09/2011 Age : 33 Location : Shin Sekai
| Θέμα: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Πεμ Αυγ 02, 2012 10:23 am | |
| - Λινκ Προηγουμενης:
Στην προηγουμενη Ιστορια:Εφτασα στο Gecko Island με σκοπο να τελειωσω με το πληρωμα του Captain Kuro, σκοπος μου ηταν να τους σκοτωσω ολους, ομως εμαθα απο εναν χωρικο πως οι πειρατες του Kuro εχουν παρει καλες θεσεις στην κοινωνια του νησιου και πως ο ιδιος ο Kuro ειναι κρυμμενος πλεον. Ετσι ξεκινησα απο τα πιο χαμηλα μελη και σιγα σιγα παω προς την κορυφη, ηδη ενας απο τους πειρατες ονοματι Sham, βρηκε τον θανατο στα χερια μου... Τωρα:Κατευθυνομουν ηδη προς το βουναλακι πανω απο τα χωραφια, ο γερος μου ειχε υποδειξει εναν γρηγορο δρομο. Ετσι μετα απο περιπου μιση ωρα, ειχα φτασει στον στοχο μου εκατσα σε ενα μερος που να μου επιτρεπει να βλεπω ολη την κοιλαδα απο κατω και ξαπλωσα για να ξεκουραστω... Οι προηγουμενες μερες καθως και η συνεχομηνη ανακριση του Sham, με ειχαν εξουθενωσει εντελως. Με πηρε σχεδον αμεσως ο υπνος, κοιμηθηκα ηρεμα με ενα ελαφρυ αερακι να με χαλαρωνει και να με νανουριζει σιγα σιγα... Το επομενο πρωι σηκωθηκα σχετικα νωρις, μιας που οι πρωτες ακτινες του ηλιου επεσαν πανω στο προσωπο μου, ξυπνησα και ετριψα τα ματια μου. Μερικα λεπτα αργοτερα ημουν ορθιος και μετακινηθηκα κατω απο την σκια ενος δεντρου για να μην δινω καποιον ιδιαιτερο στοχο, σιγα σιγα αρχισαν να μαζευονται οι χωριανοι που δουλευαν στα χωραφια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Παρ Αυγ 03, 2012 1:32 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Πεμ Αυγ 02, 2012 12:52 pm | |
| Υστερα απο περιπου μιση ωρα εφτασε ενας ψηλος τυπος, με καταλευκα μαλλια. Φαινοταν αρκετα καλοντυμενος για να κανει δουλειες χωραφιου, οποτε υπεθεσα πως ηταν ο Ricky, ο ανθρωπος που εψαχνα. Πραγματι δεν επεσα εξω μιας που ο ασπρομαλλης ανεβηκε πανω σε ενα φραχτη και αρχισε να επιτηρει και να φωναζει στους αγροτες να δουλευουν πιο γρηγορα... Η υπολοιπη μερα μου περασε κατω απο την σκια του δεντρου, απο οπου παρατηρουσα καθε κινηση του στοχου μου...Εφτασε απογευμα και ο κοσμος σιγα σιγα αρχισε να αποχωρει απο τα χωραφια, ο τυπος που παρακολουθουσα μπηκε μεσα σε εναν αχυρωνα που υπηρχε εκει διπλα, κατεβηκα απο τον λοφο και αρχισα να πλησιαζω τα χωραφια. Συντομα ειχα φτασει αρκετα κοντα στον αχυρωνα, ο στοχος μου δεν φαινοταν να εχει βγει ακομα οποτε αποφασισα να τον περιμενω στην εξοδο, πραγματι μετα απο πεντε λεπτα περιπου, βγηκε περιτρυγιρισμενος απο εφτα αντρες.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Παρ Αυγ 03, 2012 1:33 am, 1 φορά | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Πεμ Αυγ 02, 2012 1:06 pm | |
| "Μαλλον ειναι οι μπραβοι του, αλλα δεν πιστευω πως θα ειναι καποιο προβλημα..." σκεφτηκα και τους πλησιασα για να τους μιλησω... Εισαι ο Ricky? Πρεπει να μιλησουμε για καποια πραγματα... του ειπα επιτακτικα διακοπτωντας τα γελια και τις κουβεντες τους, εκεινοι γυρισαν και με κοιταξαν με ενα απαξιωτικο βλεμμα. Και ποιος ακριβως εισαι εσυ που θες και να μου μιλησεις? Δεν σε ξερω και σιγουρα δεν ενδιαφερομαι να σε μαθω... μου ειπε ο τυπος και εκανε νοημα στους αλλους να συνεχισουν... Εισαι σιγουρος πως δεν θα μου μιλησεις? Δεν θελω να αναγκαστω να σου μιλησω με την βια, αλλα αν συνεχισεις το ιδιο βιολι, θα πρεπει αναγκαστικα να σκοτωσω τους αντρες σου και να κερδισω την προσοχη σου... Λοιπον τι διαλεγεις?? του ειπα, εκεινος γελασε ειρωνικα και γυρισε να φυγει. Τεσσερα μαχαιρια εφυγαν στον αερα και τεσσερις αντρες του επεσαν νεκροι, οι αλλοι τρεις πεθαναν αμεσως μετα απο το πιστολι μου...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Παρ Αυγ 03, 2012 1:34 am, 1 φορά | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Παρ Αυγ 03, 2012 1:18 am | |
| Ο τυπος εμεινε και με κοιταγε φοβισμενος, τον πλησιασα και τον επιασα απο τον λαιμο...Εκεινος εμεινε ακινητος και περιμενε να δει τι ακριβως θελω απο εκεινον, του ειπα πως το μονο που ηθελα ηταν το που ηταν κρυμμενο ο Buchi. Αν μου εδινε αυτη την πληροφορια θα τον αφηνα να φυγει, αν ομως οχι θα τον αναγκαζα να μου πει. Πραγματικα περιμενεις να σου δωσω μια τετοια πληροφορια? Θα χασω την ζωη μου αν το κανω, οποτε πια η διαφορα? Αν με σκοτωσεις εσυ τωρα θα γλυτωσω απο τον οδυνηρο θανατο που θα μου προσφερει ο Buchi οταν με βρει... Εκτος αν πρωτα τον βρω εγω και τα μαχαιρια μου, τοτε δεν νομιζω πως θα μπορει να σε πειραξει με καποιον τροπο... Κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι νεκρος μεσα στις επομενες δυο μερες, αναλογα το ποση ωρα θα κανει να μου δωσει το μερος που ειναι ο επομενος μου στοχος... Φαινοταν πως δεν τον επειθα και ετσι αποφασισα να παρω πιο δραστικα μετρα, του επιασα το χερι και διχως αλλη κουβεντα του το γυρισα με δυναμη και του το σπασα σε δυο μερη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Παρ Αυγ 03, 2012 1:34 am, 1 φορά | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Παρ Αυγ 03, 2012 1:30 am | |
| Εκεινος επεσε κατω και σφαδαζε απο τον πονο, πηγα απο πανω του και τον πατησα στον λαιμο... Τελευταια ευκαιρια... Που ειναι ο Buchi, κοψε τις εξυπναδες οσο συγκρατω τον εαυτο μου... Με τρεμμαμενη φωνη μου ειπε πως ο Buchi εμενε σε μια φαρμα στην δυτικη μερια του νησιου, λιγο πριν την μεγαλη επαυλη που υπηρχε εδω...Τον επιασα απο τον λαιμο και αφου εσφιξα με δυναμη το λαρυγγι του, το τραβηξα και του το εβγαλε, πεθανε ακαριαι, οπως του αρμοζε αλλωστε. Παρατησα στο σωμα του εκει περα και του εκοψα το κεφαλι, το πηρα μαζι με το σκεπτικο να το δωσω στον Buchi οταν τον συναντησω ετσι ωστε να καταλαβει τι τον περιμενει...! Προχωρησα και συντομα ειχα αφησει πισω μου τους αγρους, το αγροκτημα δεν ηταν μακρια απο εκει αλλα προχωρουσα αργα, δεν βιαζομουν να φτασω αλλωστε ειχα να σκεφτω και τον τροπο δρασης μου οταν θα εφτανα στο αγροκτημα του Buchi. | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Παρ Αυγ 03, 2012 1:38 am | |
| Συμφωνα με τα λεγομενα του νεκρου πλεον Ricky, ο Buchi ειχε αρκετους αντρες γυρω απο το αγροκτημα, πραγμα που σημαινε πως θα ηταν σχετικα δυσκολο να τον φτασω και να ειμαι ακομα σε αριστη κατασταση. Περασαν αρκετα λεπτα μεχρι που επιτελους εφτασα μπροστα απο το αγροκτημα, δεν ειχα σκεφτει ακομα καποιο σχεδιο, οι φρουροι στην εισοδο αναγνωρισαν αμεσως τον ανθρωπο στον οποιο ανηκε το κεφαλι που ειχα στο χερι μου, τους το πεταξα στα ποδια τους και τους ειπα πως θελω να μιλησω στον αφεντη τους. Εκεινοι κοιταξαν για λιγο το κεφαλι που πηγαινε προς το μερος τους και υστερα σηκωσαν τα οπλα τους και με σημαδεψαν... Ειστε σιγουροι πως θελετε να παιξουμε ετσι? Δεν θα σας συμφερει αν παει σε εκεινο το επιπεδο... Σκασε πειρατη, δεν μας νοιαζει ουτε πως το εκανες ουτε και το ποιος εισαι... Σκοτωσες εναν δικο μας και θα το πληρωσεις με την ζωη σου... Αντρες! Ριξτε κατα βουληση, εχετε το ελευθερο να τον σκοτωσετε!!! φωναξε ο φρουρος μπροστα μου... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Παρ Αυγ 03, 2012 1:45 am | |
| Δεκαπεντε φρουροι σηκωσαν τα οπλα τους και αρχισαν να μου ριχνουν, αναψα τις φλωγες μου και εμεινα ακινητος, οι σφαιρες με χτυπαγαν αλλα οι πληγες επουλωνονταν αμεσως, υστερα απο μερικα λεπτα οι γεμιστηρες τους αδεισαν και οι πυροβολισμοι σταματησαν. Με κοιταξαν και εκπληκτοι ειδαν πως δεν ειχαν καταφερει απολυτως τιποτα ολη αυτη την ωρα. Δεν μπορει να συμβαινει αυτο, αντρες μην τον αφησετε να ξεφυγει, ξαναριξτε του...φρυαζε απο τα νευρα του ο φρουρος, τους κοιταξα και διχως να μιλησω επιτεθηκα, αοπλοι οπως ηταν πλεον δεν μπορουσαν να φερουν καμια αντισταση, ετσι μετα απο μερικα λεπτα δεκαπεντε ακομα κεφαλια ειχαν προστεθει στην συλλογη μου. | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Παρ Αυγ 03, 2012 1:52 am | |
| Σηκωσα το κεφαλι του Ricky και το πεταξα σε ενα απο τα παραθυρα του αχυρωνα, το τζαμι εσπασε και το κεφαλι μπηκε μεσα στο σπιτι, την ιδια τυχη ειχαν και τα υπολοιπα κεφαλια. Αφου αυτη η δουλεια ειχε τελειωσει προχωρησα και πλησιασα την πορτα του αγροκτηματος, μια δυνατη κλωτσια και η κλειδαρια εσπασε αφηνωντας μου την ελευθερια να μπω μεσα στο κτηριο. Μπηκα και εριξα μια ματια γυρω μου, το κτηριο δεν εμοιαζε καθολου με το σπιτι που θα περιμενε καποιος να δει σε ενα αγροκτημα, ολα ηταν πολυ καλα φτιαγμενα και φαινονταν πως ο Buchi ζουσε μια ιδαιτερα χλιδατη ζωη. Στους τοιχους υπηρχαν πινακες και αλλα κρεμαστα για διακοσμηση, τα επιπλα φαινονταν πως ηταν απο πολυ καλα υλικα και σιγουρα ηταν αρκετα ακριβα... Μου φαινεται πως οχι μονο θα τον σκοτωσω αλλα θα κανω και μια καλη μπαζα απο εδω μεσα... μονολογησα καθως εψαχνα τους χωρους του σπιτιου. | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Παρ Αυγ 03, 2012 4:38 am | |
| Περασα απο το σαλονι και μπηκα στην κρεβατοκαμαρα, κοιταξα τριγυρω και ειδα εναν χοντρο τυπο να καθετε σε μια πολυθρονα και να με κοιταει με μισο ματι. Εσυ εισαι ο Buchi? τον ρωτησα διχως να χασω χρονο, συνεχισε να μην μιλαει, παρα μονο με κοιτουσε... Υστερα απο μερικα λεπτα σιγης, εκανε μπροστα και βγηκε απο την σκια, δειχνοντας μου ετσι το προσωπο του. Τι και αν ειμαι, τι και αν δεν ειμαι? Εσυ ποιος εισαι και τι θες απο τον Buchi? Δεν σε ξερω αρα δεν μπορει να εισαι καποιος γνωστος του...μου ειπε με ενα υφος ειρωνιας μετα απο μερικα λεπτα... Τον αγριοκοιταξα και διχως να πω τιποτα αλλο εκανα μια κινηση στο χερι μου και ενα μαχαιρι ηρθε μπροστα... Το επιασα και του το πεταξα στο ποδι, εκεινος ουρλιαξε απο τον πονο στην αρχη αλλα μετα απο λιγο εβγαλε το μαχαιρι και επανηλθε σιγα σιγα... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Παρ Αυγ 03, 2012 4:43 am | |
| Θα σε ρωτησω για μια ακομα φορα χοντρε... Εισαι ή δεν εισαι ο Buchi? Δεν εχω ωρα για χασιμο και παιχνιδακια μαζι σου... Καλα θα κανεις να μου απαντησεις συντομα και ειλικρινα, δεν φημιζομαι για την υπομονη μου... του ειπα... Λες πως ψαχνεις τον Buchi, ομως κανεις λαθος, δεν εισαι εσυ αυτος που ψαχνει... Δεν εισαι εσυ ο κυνηγος, εισαι ο κυνηγημενος, βλεπεις ο Buchi ξερει τι εκανες στον αδερφο του και δεν θα σε αφησει ζωντανο... Θα σε σφαξει σαν ζωο... μου ειπε ο χοντρος τυπος καθως γελαγε χαιρεκακα στην πολυθρονα του... Δεν παιρνεις απο λογια... Τα θελες και τα παθες... ειπα μερικα δευτερολεπτα αργοτερα καθως κοιταγα το νεκρο σωμα του, τον ειχα πυροβολησει στο κεφαλι, πεθανε σχεδον αμεσως... "Δεν πειραζει... Αυτο θα κανει το κυνηγι λιγο πιο ενδιαφερον...!", σκεφτηκα...! Γυρισα και βγηκα απο το δωματιο, κατευθυνθηκα προς τα υπολοιπα μερη του "σπιτιου", ημουν σιγουρος πως ο στοχος μου κρυβονταν καπου εκει γυρω... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Παρ Αυγ 03, 2012 5:06 am | |
| Λιγα λεπτα μετα ειχα ψαξει σχεδον ολα τα δωματια, το μονο που εμενε να κοιταξω ηταν το τι κρυβοταν πισω απο μια μεγαλη ξυλινη πορτα. Φαινοταν αρκετα στοιβαρη και ετσι δεν δοκιμασα να την ανοιξω με βαση την δυναμη, μιας που λογικα δεν θα καταφερνα και κατι το ιδιαιτερο. Εβγαλα τον σακο μου και τον ανοιξα, βρηκα αυτο που ηθελα, ενα μικρο δυναμιτη, τον στερερωσα στο πομωλο και του εβαλα φωτια, απομακρυνθηκα λιγο για να ειμαι ασφαλης και περιμενα την εκρηψη. Ενα σχετικο δυνατο μπαμ ακουστηκε και η πορτα ανοιξα διαπλατα, μπηκα μεσα και αντικρισα εναν τυπο με περιεργο ντυσιμο και κατι γαντια με νυχια, φτιαγμενα απο λεπιδες. Ημουν σιγουρος πως ειχα βρει τον αντιπαλο μου, το μονο που εμενε πλεον, να τον νικησω και να μαθω την τοποθεσια που ηταν κρυμμενος ο Jango... Εσυ πρεπει να εισαι ο Buchi, σε εψαχνα αρκετη ωρα αλλα τελικα ανακαλυψα την μικρη σου κρυψωνα...! του ειπα ειρωνικα. Δεν περιμενα να μην με βρεις, αντιθετως βασιζομουν σε αυτο, ετσι μπορω και να παρω εκδικηση απο τον αδερφο μου, αλλα και να κυνηγησω μια καλυτερη θεση αναμεσα στους Kuro Pirates... Αν το αφεντικο μαθει πως σε σκοτωσα, θα με ανεβασει πιο ψηλα, ειμαι σιγουρος! απαντησε ψυχρα... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Παρ Αυγ 03, 2012 5:55 am | |
| Εισαι πολυ αισιοδοξος αν νομιζεις πως εχεις εστω και μια πιθανοτητα να με σκοτωσεις... Θα μου πεις που κρυβεται ο Jango και ισως τοτε να σε αφησω να ζησεις... Αλλα μονο αν εισαι συνεργασιμος απο την αρχη...! Τολμας και με απειλεις??? Θα σου δειξω την δυναμη των Kuro Pirates!!! φωναξε και μου επιτεθηκε, ηταν πολυ αργος και τον απεφυγα ευκολα. Αντι για τα μαχαιρια μου αποφασισα να βγαλω το σπαθι του Raikou, η μαχη αυτη θα τελειωνε σε δευτερολεπτα... Το χερι μου κινηθηκε γρηγορα και κοφτα, η λεπιδα του σπαθιου βρηκε το χερι του Buchi και του το εκοψε απο τον καρπο και κατω. Εκεινος επεσε κατω αιμοφυρτος και φωναζε απο τον πονο... Του πατησα το χερι κατω και του εβαλα την λεπιδα στο λαιμο... Λεγε που ειναι αν θες να κρατησεις την ζωη σου... του ειπα ενω τον χαραζα σιγα σιγα... Στην επαυλη...ψελισε αναμεσα στους λυγμους του... Χαμογελασα και τον καρφωσα στον λαιμο με το κατανα μου... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Παρ Αυγ 03, 2012 6:02 am | |
| Ενας ελαφρυς θορυβος ακουστηκε και αιμα ετρεξε απο την πληγη καθως εβγαζα την λεπιδα μου, αλλος ενας απο τους αντρες του Jango ηταν νεκρος. Ενας ακομα εμενε και μετα θα εβρισκα το μεγαλο αφεντικο, τον πιο μισητο πειρατη, τον Captain Kuro. Θα τον εκανα να πληρωσει που αμαυρωνε το λαμπρο ονομα μας ως πειρατης, δεν θα επετρεπα σε κανεναν σκυλο που γλυφει την κυβερνηση, δωροδοκοντας την, να επιβιωσει... Ο Kuro ηταν ο τελευταιος μου ισως στοχος στις αρχικες θαλασσες, σειρα ειχαν οι "δυνατοι" αντιπαλοι της Grand Line... Ολοι τους ανεξερετως θα λαμβαναν την τιμωρια του θεου του θανατου... Ολοι τους θα γνωριζαν το ποσο κοφτερη ηταν η λεπιδα μου και ποσο μεγαλη ηταν η διψα της για το αιμα τους... Εψαξα το νεκρο σωμα του Buchi καθως και πολλα συρταρια και ντουλαπια του σπιτιου και μαζεψα οσα πραγματα αξιας μπορουσα να βρω... Δεν ηταν πολλα αλλα σιγουρα αν τα πουλαγα θα εβγαζα περιπου 10.000 μπελλι... "Δεν ειναι και ασχημα!!!" σκεφτηκα καθως εφευγα απο το σπιτι... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Παρ Αυγ 03, 2012 6:08 am | |
| Δεν κατευθυνθηκα προς την επαυλη αλλα προς το σπιτι του γερου, μπορει να μην το εδειχνα ουτε στον εαυτο μου αλλα ειχα κουραστει αρκετα και σιγουρα χρειαζομουν λιγη ξεκουραση... Υστερα απο ενα γρηγορο περπατημα μισης ωρας περιπου ειχα φτασει εξω απο το μικρο σπιτι του γερου, μπηκα μεσα και τον αντικρισα να λαγοκοιματε σε μια καρεκλα... Αν ηθελα να σε σκοτωσω θα ειχα καθε ευκαιρια να το κανω... του φωναξα για να ξυπνησει.. Πεταχτηκε πανω και επιασε ενα μαχαιρι για να επιτεθει, ομως με ειδε και αφου εμεινε για λιγο ακινητος εβαλε τα γελια και με αγκαλιασε... Τι κανεις μικρε? το ηξερα πως θα γυρισεις σωος και αβλαβης, το βρηκες αυτο το αποβρασμα τον Buchi...?με ρωτησε βιαστηκα... Του ειπα πως τον ειχα βρει και πλεον ο Buchi ηταν νεκρος, επεισης του μετεφερα ολες τις πληροφοριες που ειχα παρει απο τον ιδιο πριν τον σκοτωσω... Στο ακουσμα της κρυψωνας του Jango, ο γερος παγωσε...
| |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Παρ Αυγ 03, 2012 6:15 am | |
| Ωστε για αυτο δεν εβλεπα την Kaya τωρα τελευταια, την καημενη την κοπελα πρεπει να την κρατανε αιχμαλωτη στο ιδιο της το σπιτι... Καθαρματα...φωναξε ο γερος, τον κοιταξα και του υποσχεθηκα πως δεν θα σταματουσα μεχρι να εχουν πεθανει ολοι τους... Μου εριξε ενα χαμογελο και ενα δακρυ κυλισε απο τα ματια του... Εισαι πολυ καλο παιδι, αν και πειρατης...!! μου ειπε υστερα γελωντας! Μιλησαμε για αρκετη ωρα και ετσι αργα το βραδυ, σηκωθηκα και πηγα στο δωματιο μου να ξεκουραστω, η επομενη μερα θα ηταν πολυ σημαντικη και σιγουρα θα χρειαζομουν ολες μου τις δυναμεις...! Ανεβηκα στο δωματιο μου και αφου εκανα ενα μπανιο, ξαπλωσα στο κρεβατι, σκεψεις περναγαν στο μυαλο μου, εψαχνα ενα καλο σχεδιο για να επιτυχω ευκολα το αυριανο μου εργο...! Ο υπνος με πηρε γρηγορα και ολες οι σκεψεις εφυγαν απο το μυαλο μου μεσα σε δευτερολεπτα....! | |
| | | Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] Τρι Αυγ 07, 2012 5:04 pm | |
| Όνομα: Roni D. Razor Haki Points: - Player of the Month Points: 7 Beli: 23.000 Bounty/Fame Points: 3.000.000 Παρατηρήσεις: Παραείσαι τούμπανο για καναρίνι...Μέτρια ιστορία, πολύ ευθεία, πολύ ψάξιμο, πολλές σφαγές και από κοκό τίποτα. Έχασες 7.000 από μέγεθος ποστ και έλλειψη δυσκολιών.
| |
| | | | Υπνωτισου...Μερος ΙΙ[Αρχη] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|