| [Τέλος]Marines χάνουν | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
D. Ace Pirate
| Θέμα: [Τέλος]Marines χάνουν Τρι Απρ 01, 2014 11:03 am | |
| Όνομα Χαρακτήρα: Goten Παράταξη: Πειρατής Bounty: 0 Story of the month: Νo Φήμη: 0 Τίτλος Ιστορίας:Marines χάνουν Προηγούμενη Ιστορία(Link):-
Έχει επεξεργασθεί από τον/την D. Ace στις Κυρ Απρ 13, 2014 6:59 am, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
D. Ace Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Marines χάνουν Τρι Απρ 01, 2014 11:29 am | |
| Ξύπνησα τρομαγμένος από τον ύπνο μου ο ιδρώτας μου γλίστραγε από παντού. Προσπαθούσα να κοιμηθώ αλλά δεν με έπαιρνε ο ύπνος με πονούσε το σημάδι που μου είχαν κάνει οι Marines με ένα καυτό σίδερο. Από τότε είχα ορκιστεί ότι θα γίνω πειρατής και δεν θα τους αφήσω ποτέ να πειράξουν τους φίλους μου. Πήγα στο μπάνιο και έριξα νερό στο πρόσωπό μου κοίταξα τον καθρεύτη και είδα από πίσω μου μια σκιά, γύρισα και την χτύπησα αλλά ήταν μια παραίσθηση. Εγώ περίμενα τον αδερφό μου να επιστρέψει από το ταξίδι του στην αναζήτηση του πατέρα μας. | |
|
| |
D. Ace Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Marines χάνουν Σαβ Απρ 12, 2014 9:23 pm | |
| Αλλά προς το παρόν είχα και εγώ τα δικά μου σχέδια είχα πει στην μητέρα μου ότι κάποτε θα έφευγα και είχε έρθει η ώρα. Αλλά τότε ξέχασα ότι δεν είχα αρκετά χρήματα για να αγοράσω βάρκα αλλά ίσως έπειθα τον πωλητή να μου κάνει μια έκτωση. Εγώ ήθελα να μοιάσω στον αγαπημένο μου πειρατή Ace. Όταν κατέβαινα τα σκαλιά άκουσα πολλές απαλές φωνές από κάτω. Κατέβηκα τις σκάλες και είδα την μητέρα μου, τον θείο μου με το πλήρωμά του και έναν που δεν είχα ξαναδεί. Τότε ρώησα την μητέρα μου:
-Ποιος είναι αυτός.
(Μαμά)-Αυτός είναι ο πατέρας σου.
(Μπαμπάς)-Γυναίκα υιοθέτησες παιδί; | |
|
| |
D. Ace Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Marines χάνουν Σαβ Απρ 12, 2014 9:30 pm | |
| -Ο μπαμπάς είναι ναιι.
(Μαμά)-Ναι υιοθέτησα ένα παιδί όταν έφυγε ο γιος μας ένιωθα πολύ μοναχική και έτσι ήθελα να γεμίσω λίγο αυτό το άδειο σπίτι.
(Μπαμπά)-Καταλαβαίνω ότι ένιωθες μόνη αλλά παιδί οι πιο πολύ παίρνουν ένα ή δύο ζώα.
(Μαμά)-Μην ανησυχείς και αυτό το κάλυψα.
Τότε ήρθαν στο δωμάτιο δύο μικρές πάπιες εγώ έτρεξα στον πατέρα μου και τον αγκάλιασα. Ο θείος μου είχε μήνει με ανοιχτό το στόμα γιατί παρόλο που ήξερα εγώ γι' αυτόν αυτός δεν ήξερε τίποτα για εμένα. | |
|
| |
D. Ace Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Marines χάνουν Σαβ Απρ 12, 2014 9:41 pm | |
| Το εγώ σκέφτηκα αφού ο μπαμπάς είναι εδώ τότε που είναι ο αδερφός μου. Εγώ ρώτησα τον μπαμπά:
-Μπαμπά αφού εσύ είσαι εδώ ο αδερφός μου που είναι;
-Δυστυχώς γιε μου ο αδερφός σου τώρα ψάχνει ένα φρούτο που σου δίνει ειδικές ικανότητες.
-Υπάρχει τέτοιο φρούτο ωραία όταν γίνω πειρατής και αρχίσω το ταξίδι μου θα βρω ένα φρούτο ώστε να έχω ειδικές ικανότητες.
Ο μπαμπάς κοίταξε την μαμά και της είπε:
(Μπαμπά)-Μην σκεφτείς να πάρεις και άλλο παιδί.
(Μαμά)-Όχι καλέ μου αφού θα είσαι εσύ εδώ.
(Θείος)-Σχετικά με αυτό πρέπει να σου πω αναγκαστικά εγώ επειδή κάναμε κλήρωση και εγώ ήμουν ο άτυχος που βγήκε. Ο άντρας σου δεν θα κάτσει μαζί σου θα πάμε προς την Grand Line. | |
|
| |
D. Ace Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Marines χάνουν Σαβ Απρ 12, 2014 9:50 pm | |
| Ο θείος μου δεν το σκέφτηκε καλά αυτό που είπε και θα το πληρώσει ακριβά. Ο θείος μου άρχισε να τρέχει αλλά η μητέρα μου τον κυνήγησε και αμέσως τον έφτασε και άρχισε να τον χτυπάει . Εγώ βγήκα λίγο στην αυλή να πάρω λίγο καθαρό αέρα. Όταν γύρισα είδα τον πατέρα μου να κάθεται στην πόρτα με πλησίασε και μου είπε: -Λοιπόν μικρέ πότε σκόπευεις να φύγεις;-Μάλλον σε καμία βδομάδα που θα έχω μαζέψει α λεφτά για την βάρκα.-Ωραία μέχρι τότε εγώ θα καθίσω στο νησί για να σε εκπεδεύσο. | |
|
| |
D. Ace Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Marines χάνουν Κυρ Απρ 13, 2014 12:29 am | |
| Και έτσι άρχισα την εκπέδευση με τον πατέρα μου πρώτα με έβαλε να κάνω τον γύρο του νησιού 5 φορές. Για να αποκτήσω αντοχή. Είχα κουραστεί είδη από τον δεύτερο γύρω. Δεν ήξερα αν θα καταφέρω να συνεχίσω χωρίς διάλυμα και γι' αυτό κάθισα και ξεκουράστηκα 5 λεπτά. Και συνέχισα να τρέχω είχα κάνει 4 φορές τον γύρο του νησιού όταν είδα ένα Marine να χτυπάει μια κυρία. Εγώ έτρεξα προς τα εκεί και τον έπιασα από το ρούχο χωρίς να του πω τίποτα τότε τον σήκωσα και τον πέταξα δίπλα από την θάλασσα του λιμανιού. | |
|
| |
D. Ace Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Marines χάνουν Κυρ Απρ 13, 2014 12:46 am | |
| Εγώ την κοίταξα στα μάτια και με κοίταξε και αυτή ήταν πολύ όμορφη και μάλλον ήταν και στην ηληκιά μου. Τότε την ρώτησα: -Είσαι καλά;-Ναι ευχαριστώ θέλω να σε ευχαρηστίσω .Εγώ είχα μήνει ακίνητος για κάμποση ώρα αφού συνήλθα πήγα να την φιλήσω ξανά αλλά δεν πρόλαβα. Γιατί εκείνη την στιγμή πετάχτηκαν τέσσερις Marines αλλά ευτυχώς χωρίς όπλα. | |
|
| |
D. Ace Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Marines χάνουν Κυρ Απρ 13, 2014 6:56 am | |
| Δεν είχα πολλές πιθανότητες να κερδίσω γιατί υπερίσχυαν σε αριθμό. Άρχισα με ένα κλασικό χτύπημα στην κοιλιά και μετά με μια συρτή γυριστή τρικλοποδιά. Ένας κάτω άλλοι τρεις έμειναν. Έτρεξαν οι δύο πάνω μου και είχα φτάσει μπροστά μου τότε έκανα μια κολοτούμπα στον αέρα χτυπώντας τους δύο Marines στο κεφάλι. Αφού σταθεροποιήθηκα όρμησα στον ένα Marine που είχε μήνει τον χτύπησα δυνατά στο κεφάλι και έπεσε πάνω στον άλλον δίπλα από την θάλασσα. Και 'ετσι συνέχισα να κάνω τους γύρους του νησιού έχοντας νικήσει μερικούς Marines. | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Marines χάνουν Κυρ Απρ 13, 2014 4:19 pm | |
| Όνομα Χαρακτήρα:Goten Παράταξη:civilian Bounty:1.000.000 Story of the month:ναι Φήμη:5 Beli:3.800 Βαθμολογία:7/10 Παρατηρήσεις:Παρότι είναι μια πολύ μικρή ιστορία εμένα μου φάνηκε αρκετά καλή και θα ήταν πολύ καλύτερη άμα έγραφες παραπάνω πόστ.Χαίρομαι που κατάλαβες ότι είχες ένα απότομο τέλος αλλά ήταν κάτι πρωτότυπο σε σχέση με άλλες ιστορίες και δεν τελείωσες με ένα απλό φεύγω από την προπόνηση κτλπ.Γέλασα με την ιστορία σου η αλήθεια είναι,είχε κάποια αστεία πράγματα όπως το κυνηγητό της μητέρας σου στον Θείο κτλπ. Τα πόστ σου ήταν καλά και μπορούσα να τα διαβάσω με πολύ ευκολία.Αναμένω για μια μεγαλύτερη ιστορία σου | |
|
| |
| [Τέλος]Marines χάνουν | |
|