Παρόντες χρήστες | 11 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 11 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Tελος] Απογοήτευση... | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
PapoutsoKeftes Pirate
| Θέμα: [Tελος] Απογοήτευση... Παρ Νοε 28, 2014 6:45 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PapoutsoKeftes στις Πεμ Δεκ 11, 2014 8:30 am, 1 φορά | |
| | | PapoutsoKeftes Pirate
| Θέμα: Απ: [Tελος] Απογοήτευση... Τετ Δεκ 03, 2014 8:35 am | |
| Πήρα μια καλή δαγκωματιά από το φρούτο. Είχε μια περίεργη γεύση. Το έφαγα όλο και τότε ήταν που άρχισα να ζαλίζομαι και να νιώθω πως τα ποδιά μου μουδιαζαν. Προσπάθησα να συγκρατηθώ όμως δεν τα κατάφερα και έπεσα κάτω και στο τέλος λιποθύμησα. Ξύπνησα σε ένα μέρος που το ήξερα ήταν, το σπίτι του γερο Haru. Σήκωσα λίγο το κεφαλή για να τον δω άλλα δεν τον βρήκα. Τα ποδιά μου ήταν λίγο μουδιασμένα ακόμη και ένιωθα και μια αδυναμία άλλα παρ'ολα αυτά κατάφερα σηκωθώ έβαλα τα παπούτσια μου και βγήκα έξω. Τότε είδα τον γερο Haru σκεπτικό και να μουρμουρίζει κάτι στην καρεκλά του.
Χευ.
Συνέχισε να μουρμουρίζει χωρίς να μου δώσει σημασία.
ΧΕΥ!!!! | |
| Θέμα: Απ: [Tελος] Απογοήτευση... Τετ Δεκ 03, 2014 9:56 am | |
| Γύρισε με κοίταξε και μου είπε:
Το είχαν κλέψει...ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ!!!και εγώ καθόμουν και το φύλαγα σαν να ήταν εκεί... Και αυτό που έφαγα εγώ;(ρώτησα ανόητα) Ήταν ψεύτικο...Ήταν και δηλητηριασμενο είσαι τυχερός που έζησες και μάλιστα ανάρρωσες και πολύ γρήγορα...Τέλος πάντων μπορείς να φύγεις δεν υπάρχει λόγος πλέον να κάθεσαι εδώ.Τα πράγματα σου είναι μέσα,πάνω στο μπαούλο.
Μπήκα μέσα και πήρα τα πράγματα μου και τότε θυμήθηκα... Δεν είχα πως να γυρίσω σε αυτό το νησί ήμουν απλός ένας ναυαγός, δεν είχα κάποιον τρόπο να γυρίσω. Βγήκα από το σπίτι και καθώς έφευγα κοίταξα τον γερο του χαμογέλασα και του είπα ''Ευχαριστώ για όλα!!! πήγα να φύγω και άκουσα για ακόμη μια φορά την φωνή του.
Περίμενε ξέχασα να στο πω, μου είπες πως είσαι ναυαγός εδώ άρα μάλλον δεν θα έχεις κάποιον τρόπο να φύγεις.Βρήκα μια βάρκα στην παράλια όταν εσύ κοιμόσουν μπορείς να την πάρεις!
Δεν είπα τίποτα απλώς χαμογέλασα και με αυτό μου το χαμόγελο κατάλαβε όσα ήθελα να πω... | |
| Θέμα: Απ: [Tελος] Απογοήτευση... Τετ Δεκ 10, 2014 9:45 am | |
| Έφυγα. Άρχισα σχεδόν να τρέχω και για αυτό έφτασα στην παράλια γρήγορα. Ο δρόμος είχε μηνει στον μυαλό μου δεν μπορούσα να χαθώ αυτήν την φορά. Έφτασα στην παράλια λοιπόν και τότε είδα την βάρκα μου... ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΟΥ!!!!! Μπορεί να μην πήρα κάποιο φρούτο μπορεί να μπήκα σε τόσο κόπο άδικα άλλα δεν είμαι και τόσο άτυχος τελικά.Βεβαία ένιωθα μια απογοήτευση αλλά δεν πειράζει σημασία είχε πως θα μπορούσα να φύγω γρήγορα.Είχε μια τρύπα άλλα η βάρκα είχε βγει καλά στην στεριά παρ'ολα αυτά.Την επισκεύασα και έκατσα λίγο στην αμμουδιά να φάω κάτι πριν ξεκινήσω πάλη για να φύγω. Άρχισα να σκέφτομαι πόσο τέλειο θα ήταν να έχω το φρούτο πόσο δυνατός θα είχα γίνει... Τι δύναμη να είχε άραγε αυτό το φρούτο; Ποιος να το έχει τώρα και τι κάνει με αυτό; Κούνησα το κεφαλή μου και βγήκα από τις σκέψεις μου.Σηκώθηκα και έσυρα την βάρκα μου στην θάλασσα και μπήκα μέσα ''ποιος ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο νησί που θα βρεθώ άραγε'' | |
| | | Elé Blackheart Story Teller
Posts : 7864 Join date : 09/12/2010 Age : 30 Location : athens
| Θέμα: Απ: [Tελος] Απογοήτευση... Πεμ Δεκ 11, 2014 2:51 pm | |
| Όνομα Χαρακτήρα:soko Παράταξη:pirate Bounty:- Story of the month:no Φήμη:- Beli:1500 Βαθμολογία:4/10 Παρατηρήσεις: το μόνο που με χάλασε΄ήταν το μέγεθός της. κατα τα άλλα κομπλέ ότι έγραψες, μου άρεσε ο τρόπος που δικαιολόγησες το πως χάθηκε το φρούτο. πολύ μικρη για να έχει βαθμολογία, παρ' όλα αυτά παίρνεις όλα τα χρήματα αφού τα ποστς σου ήταν οκ. βελτιώνεσαι στο πως γράφεις και μου αρέσει. περιμένω να σε δω σε μία πραγματική ιστορία με πλοκή! καλή συνέχεια. | |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Tελος] Απογοήτευση... Πεμ Δεκ 11, 2014 2:53 pm | |
| Τα Beli προστέθηκαν | |
| | | | [Tελος] Απογοήτευση... | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|