| Sun goes to heaven!!![Τέλος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Τετ Οκτ 13, 2010 4:36 am | |
| Έπειτα απ'την απρόοπτη εξέλιξη που δημιουργήθηκε στο Cactus Island τα δεδομένα είχαν αλλάξει για μένα. Αυτή η ανεξήγητη πίθεση που δέχτηκε ο φίλος μου κ γιατρός μου Τζέκινς με είχε συγκλονίσει. Αν κ είχα σκοπό να αφήσω τον Τζέκινς σ'αυτό το νησί ως τιμωρία για το μεγάλο λάθος που έκανε να με παρομοιάσει με πειρατή, με τα νέα δεδομένα που είχαν προκύψει δεν μπορούσα να το κάνω αυτό.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τρι Οκτ 19, 2010 6:05 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Τετ Οκτ 13, 2010 4:39 am | |
| Η επίθεση που δέχτηκε ο Τζέκινς με είχε στιγματίσει κ ένιωθε κάπως υπεύθυνος γι'αυτό που του συνέβει. Εξάλλου του χρωστούσα τη ζωή μου γιατί ήταν αυτός που μερίμνησε κ με πήγε στο Drum Island έτσι ώστε να εγχειριστώ κ έτσι να σωθεί η ζωή μου. Δεν μπορούσα να προδώσω τον φίλο μου. Εν μέρει είχα πάρει το αίμα του πίσω μετά την άμεση εκτέλεση των ενόχων, αυτών που τόλμησαν να πειράξουν ένα μέλος του πληρώματός μου, ο οποίος είναι κ παιδικός μου φίλος. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Τετ Οκτ 13, 2010 4:51 am | |
| Βάλαμε πλώρη για το Marineford στο οποίο υπήρχε μια υπερσύγχρονη ιατρική μονάδα κ έτσι ήμουν σίγουρος πως ο φίλος μου θα λάβει την κατάλληλη περιποίηση κ θα αναρώσει σύντομα!! Ενώ λοιπόν πηγαίναμε προς τη βάση μας πήγα στο δωμάτιο του για να ελέγξω την κατάσταση του και να δω αν χρειάζεται κάτι. Ανοίγω την πόρτα κ μπαίνω στο δωμάτιό του. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Τετ Οκτ 13, 2010 4:56 am | |
| -Τι γίνεται Τζέκινς πως τα πηγαίνεις?? -Είμαι κάπως καλύτερα αλλά χάνω πολύ αίμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω μέχρι τέλους. -Μην λες ανοησίες είσαι γερό σκαρί εσύ δεν έχεις ανάγκη. Θα επιβιώσεις. -Ελπίζω να έχεις δίκιο γιατί ο πόνος είναι αβάσταχτος. -Να μην σε κουράζω άλλο. Φεύγω εγώ κ εσύ κοιμήσου να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Πεμ Οκτ 14, 2010 10:29 am | |
| Βγαίνω απ'το δωμάτιο του Τζέκινς κ πηγαίνω στην καμπίνα μου για να ξεκουραστώ κ γω λιγάκι. Ήταν μια δύσκολη μέρα για όλους μας εξάλλου. Το πλοίο μας είχε ήδη χαράξει την πορεία του για το Marineford κ όλα κυλούσαν ήρεμα κ ομαλά. Όλο το πλήρωμα βρισκόταν σε επαγρύπνηση γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα μπορέσουν να εμφανιστούν αυτοί οι καταραμένοι πειρατές. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Πεμ Οκτ 14, 2010 10:32 am | |
| Ενώ λοιπόν το πλοίο προχωρόυσε ξαφνικά άρχισε να ακούγεται ένας περίεργος ήχος που όσο περνούσε η ώρα γινόταν ακόμα πιο δυνατός. Στην καμπίνα μου μπήκε λίγα λεπτά αργότερα ένας ναύτης κ με φώναξε να πάω στο κατάστρωμα. -Κύριε πρέπει να ρθείτε κ να το δείτε γρήγορα αυτό. -Oiiiiii ηρέμησε λιγάκι. Κ γιατί δεν χτύπησες την πόρτα?? Θα χάσουμε κάθε είδους σεβασμό εδώ μέσα??? | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Πεμ Οκτ 14, 2010 10:36 am | |
| -Με συγχωρείτε κύριε αλλά είναι πραγματικά σημαντικό! -Καλά-καλά!! Πάμε να δούμε τι έγινε πάλι!! Ακολουθώ τον ναύτη στο κατάστρωμα κ αυτό που αντικρίζω ήταν κάτι που ομολογουμένως δεν περίμενα να δω. Ο θόρυβος που ακουγόταν πριν ερχόταν από την θάλασσα. Ίσια μπροστά μας υπήρχε μια θαλάσσια αναταραχή. Η θάλασσα φούσκωνε κ δημιουργούσε κάτι σαν φούσκες. Έμοιαζε σαν να έβραζε η θάλασσα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Δευ Οκτ 18, 2010 5:44 am | |
| Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν είχα ξαναδει κάτι παρόμοιο. -Μα τι γίνεται εδώ?? Τι είναι πάλι αυτό?? -Αυτό είπαμε κ μεις κύριε γι'αυτό σας καλέσαμε. -Καλύτερα να το αποφύγουμε. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται αρκετά επικίνδυνο!! -Μάλιστα κύριε!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Δευ Οκτ 18, 2010 5:47 am | |
| Ενώ λοιπόν διέταξα τους άντρες μου να απομακρυνθούν συνέβει κάτι το αναπάντεχο. Η θάλασσα άρχιζε να βράζει κάτω από το πλοίο μας κ όπως έγινε στην προηγούμενη περίπτωση που απλά την είδαμε τώρα το νιώσαμε κ εμείς οι ίδιοι για τα καλά. Η θάλασσα φούσκωσε κ ένα δυνατό κύμα νερού μας πέταξε ψηλά στον ουρανό. Η "έκρηξη" αυτή που πραγματοποιήθηκε είναι παρόμοια μ'αυτήν που γίνεται κ στα ηφαίστεια. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Δευ Οκτ 18, 2010 5:49 am | |
| Το κύμα ήταν τόσο δυνατό που μας σήκωσε πάρα πολύ ψηλά στον ουρανό. Τόσο ψηλά που κανένας απο μας δεν το περίμενε. Το πιο περίεργο όμως ήρθε μετά. Ενώ βρισκόμασταν ακόμα στον αερά είδαμε κάτι καινούριο. Είχαμε φτάσει στα σύννεφα αλλά το πλοίο μας προχωρούσε κανονικά πάνω σ'αυτά λες κ ήταν κανονική θάλασσα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Δευ Οκτ 18, 2010 5:51 am | |
| -Τι είναι πάλι αυτό?? αναρωτήθηκα κ κοίταξα έναν απ'τους άντρες μου.... -Εσύ εκεί αν σου ζητούσα να πέσεις σ'αυτά τα σύννεφα θα το έκανες?? -Για σας κύριε θα έκανα τα πάντα. Είπε με μια αποφασιστικότητα έπειτα από το πρώτο σοκ που υπέστησαν οι περισσότεροι συνάδελφοί του. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Τρι Οκτ 19, 2010 5:48 am | |
| Πέρνει λοιπόν φόρα κ πέφτει απ'το πλοίο πάνω στα σύννεφα. Αυτό που είδαμε όλοι δεν το περίμενε κανείς από μας. Μπορούσε κ κολυμπούσε μέσα στα σύννεφα! -Αυτό είναι φοβερό!!! -Παιδιά ελάτε να το δοκιμάσετε κ σεις!! Αρκετοί απ'τους άντρες μου βούτηξαν μέσα στα σύννεφα. -Είναι λες κ βρίσκεσαι στη θάλασσα. Μόνο που αυτή εδώ είναι άσπρη!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Τρι Οκτ 19, 2010 5:51 am | |
| Μάζεψαμε μετά απ'αυτήν την περιπέτεια όλους όσους είχαν βουτήξει κ συνεχίσαμε το ταξίδι μας σ'αυτήν την περίεργη άσπρη θάλασσα. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως φτάσαμε ως εδώ. Τι ήταν αυτό που μας οδηγήσε σ'αυτην τη θάλασσα. Ήθελα να καταλάβω πως βρεθήκαμε εδώ για να μπορέσω έτσι να βρω μια λύση και να επιστρέψουμε πίσω στη Μεγάλη Γραμμή. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Τρι Οκτ 19, 2010 5:53 am | |
| Ήμουν πλέον σ'ένα παράξενο νησί ψηλά στον ουρανό. Αυτό ήταν το συμπέρασμα που είχα βγάλει μέχρι στιγμής. Στο μυαλό μου ήρθαν κάποιες ιστορίες που είχα ακούσει μικρός για νησιά στον ουρανό. Απ'ότι φαίνεται οι ιστορίες ήταν αληθινές. Ακόμα όμως δεν έχω καταλάβει πως βρέθηκα εδώ. Ξαφνικά βλέπω έναν τύπο να κινείται απειλητικά εναντίον μας. -Πειρατές?? Ακόμα κ στον ουρανό δεν μ'αφήνουν σε ησυχία... Είπα κ ετοιμάστηκα για μάχη!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Τρι Οκτ 19, 2010 5:56 am | |
| Ο αντίπαλος μου ήταν ένας χοντρός τύπος(έμοιαζε με μπάλα), με μακριά κόκκινα μαλλιά, ένα ζευγάρι γελοία γυαλιά κ επίσης είχε κ φτερά κάτι που μ'έκανε να πιστέψω πως είναι zoan type devil fruit user. -Θα πεθάνεις ανόητε καταπατητή!! Πώς τολμάς να μπαίνεις στον χώρο του θεού κ να μην πληρώνεις την είσοδό σου??? Και στέλνει μια μπάλα πάνω μου που σκάει και με ρίχνει κάτω!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Τρι Οκτ 19, 2010 5:58 am | |
| Συνέρχομαι γρήγορα απ'το σοκ κ ξεκινάω την αντεπίθεση μου. Αλλά αυτός ο χοντρός με κάνει να έχω κ άλλες απορίες γι'αυτό το μέρος. -Είσοδο?? Για ποια είσοδο μιλάς?? Για εκείνη την ανόητη γριά λες που μας φώναξε κάτι όταν πλησιάζαμε σ'αυτό το μέρος?? Αν θες να έχεις κόσμο που πληρώνει είσοδο θα έπρεπε να βάλεις μια νέα κ όμορφη γυναίκα κ όχι αυτήν εδώ την πατσαβούρα!! Και ποιος είναι ο θεός που μου τσαμπουνάς?? | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Τρι Οκτ 19, 2010 6:00 am | |
| -Ασέβειαααααα!! Συνεχίζεις με το ίδιο βιολί εσύ!! Η ασέβεια σου θα είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στον χαμό!!! -Σταμάτα πια αυτές τις ανόητες φωνές!! Μου έχεις πάρει το μυαλό μ'αυτήν την γελοία φωνή που έχεις χοντρομπαλά!!! Απάντα στις ερωτήσεις μου. -Τι πρόβλημα έχεις με τη φωνή μου?? Και ποιος είναι ο χοντρομπαλάς?? Θα πληρώσεις που αποκαλείς έτσι έναν ιερέα της Skypiea!!! Όλα αυτά γίνονται ενώ οι δυο μας πολεμάμε συνεχώς. Προσπαθώ να τον χτυπήσω με τα σπαθιά μου αλλά αυτός τα αποφεύγει λες κ ξέρει τι θα κάνω!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Τρι Οκτ 19, 2010 6:02 am | |
| Ο τύπος πάει να μου αντεπιτεθεί αλλά κ εγώ αποφεύγω τις μπάλες που μου ρίχνει. -Είσαι αρκετα αργός χοντρούλη μου!! Οι επιθέσεις σου δεν μπορούν να με αγγίξουν!! Αποφεύγω λόγω ταχύτητας την επίθεση!! -Συνεχίζεις να με προσβάλεις εεεε?? Δεν έχεις βάλει μυαλό ακόμα κ αυτό με εξοργίζει!! Θα μου το πληρώσεις ακριβά αυτό!!! -Δεν έχεις καταλάβει με ποιον πολεμάς ακόμα!! Τώρα θα δεις τι θα πει πραγματική οργή ανόητη χιονόμπαλα!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Τρι Οκτ 19, 2010 6:04 am | |
| Δημιουργώ μια τεράστια μπάλα φωτιάς κ την ρίχνω κατα πάνω του. Είναι τόσο μεγάλη κ έχει φύγει με τέτοια ταχύτητα που ο τύπος δεν μπορεί να την αποφύγει. Άρχισε να ιδρώνει μετά απ'αυτήν την τροπή που πήρε η μάχη!! -Ετοιμάσου να νιώσεις την απόλυτη δύναμή μου!! Τώρα ήρθε το τέλος σου. Αυτή η μάχη κρίθηκε κ είμαι ο απόλυτως νικητής. Ιδού η απόλυτη δύναμή μου!!!!! Πηγαίνω προς το μέρος μου κ τον πετσοκόβω με τα ξίφη μου τα οποία έχουν τυλιχθεί στις φλόγες. Ο χοντρός αυτός τύπος έχει πέσει κάτω αναίσθητος. | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven!!![Τέλος] Κυρ Οκτ 31, 2010 4:13 pm | |
| Όνομα:Destro Haki Points:0 Player of the Week Points:5 Beli:14.000 Bounty:Είναι Marine.
| |
|
| |
| Sun goes to heaven!!![Τέλος] | |
|