| Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Πεμ Νοε 18, 2010 2:30 am | |
| Μετά τη νίκη μου απέναντι σ'αυτόν τον παράξενο εχθρό το ταξίδι μου στο νησί του ουρανού συνεχίστει κανονικά δίχως κάποια ιδιαίτερη διακοπή. Έπρεπε να βρω ένα τρόπο για να φύγω απ'αυτό το νησί κ να επιστρέψω στη Μεγάλη Γραμμή. Ο φίλος μου ο Τζέκινς δεν θα άντεχε για πολύ ακόμα. Έπρεπε οπωσδήποτε να φτάσω στο Marineford πριν είναι πολύ αργά.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Δευ Νοε 29, 2010 7:54 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Πεμ Νοε 18, 2010 2:34 am | |
| Ενώ διασχίζαμε τη λευκή θάλασσα άκουσα έναν θόρυβο από ψηλά. Κοίταξα κ είδα έναν χοντρό τύπο με μαύρα μαλλιά να μας πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα. Ακόμα μια μάχη απ'ότι φαίνεται πλησιάζει... | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Πεμ Νοε 18, 2010 2:35 am | |
| -Οι ιερείς θα σε τιμωρήσουν για την ασέβεια σου προς τον θεό. Ετοιμάσου να νιώσεις την οργή μου.
Λέει ο χοντρός κ ετοιμάζεται να μου επιτεθεί... Ένας ακόμα ιερέας έρχεται εναντίον μου αλλά και αυτός δεν θα γλιτώσει!!
-Για να σε δω χοντρούλη!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Πεμ Νοε 18, 2010 2:37 am | |
| -Τολμάς και μου επιτήθεσε ενώ σου μιλάω?? Η ασέβεια σου έχει ξεπεράσει κάθε όριο!!
-Έχω βαρεθεί να με ενοχλείται συνεχώς με τη λέξη "ασέβεια". Και ο προηγούμενος που τσάκισα τα ίδια λόγια έλεγε. Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς συμβαίνει σ'αυτό το νησί κ γιατί μου επιτίθεστε συνεχώς?? | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Πεμ Νοε 18, 2010 2:39 am | |
| -Επειδή δεν πλήρωσες την είσοδο στο νησί του θεού. Για τον λόγο αυτό κρίνεσαι παράνομος και θα τιμωρηθείς αναλόγως!!
-Και αυτό είναι η ασέβεια που λέτε ότι έκανα εεε?? Μάλιστα....
Ο τύπος ρίχνει κ αυτός μια μπάλα εναντίον μου. Αποφεύγω την επίθεση λόγω ταχύτητας.
-Τα ίδια κόλπα έκανε κ ο προηγούμενος που ήρθε να με τιμωρήσει!! Έτσι δεν πρόκειται να με νικήσετε ποτέ!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Πεμ Νοε 18, 2010 2:43 am | |
| -Πως το έκανες αυτό?? Δεν πρέπει να σε υποτιμήσω άλλο!! Ήρθε η στιγμή να σοβαρέψει η μάχη μας!!!
Και αρχίζει να μου επιτήθεται με τις γροθιές του. Είναι αρκετά γρήγορος παρά τα κιλά του!!
-Όσο και να σοβαρέψει το αποτέλεσμα δεν αλλάζει!! Θα σε σκοτώσω γιατί κουράστηκα να με καθυστερείτε!!! Πρέπει να φύγω από δω για να σώσω τον φίλο μου κ θα το κάνω!!!!!
| |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Δευ Νοε 29, 2010 7:38 am | |
| Είχε έρθει η στιγμή να χρησιμοποιήσω το Breath Dial ένα μαραφέτι που είχα βρει εδώ κ απ'ότι είχα καταλάβει ήταν αρκετά χρήσιμο στη μάχη.
-Breath Dial εεεεε?? Απ'ότι φαίνεται έχει μάθει ήδη τα μυστικά της περιοχής μας!! Αλλά μη νομίζεις πως αυτά θα σε σώσουν!!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Δευ Νοε 29, 2010 7:41 am | |
| Ο τύπος συνεχίζει να μου επιτήθεται με διαφορες μπάλες. Εγώ συνεχίζω να αποφεύγω γρήγορα όλα του τα χτυπήματα.
-Τα κόλπα σου δεν είναι αρκετά για να με νικήσεις ανόητε!!
Shibō-bi
Εξαπολύω μια ηλιακή ακτίνα αρκετά δυνατή που μπορεί να αφανίσει ολόκληρο νησί. Ήμουν σίγουρος πως αυτό θα ήταν το τέλος του εχθρού μου. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Δευ Νοε 29, 2010 7:42 am | |
| -Μικρέ ανόητε... Μη νομίζεις πως αυτό είναι αρκετό για να με κερδίσεις!! Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα απ'τη δύναμη μου.
Body Defence
Και προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω να έχει αποκρούση την επίθεσή μου. Η μάχη απ'ότι φαίνεται έχει δρόμο ακόμα. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Δευ Νοε 29, 2010 7:45 am | |
| Έπειτα από το αρχικό σοκ είπα με ύφος στον εχθρό μου.
-Έτσι νομίζεις πως θα με νικήσεις?? Η δύναμη μου δεν μπορεί να συγκριθεί με τη δική σου. Ανήκουμε σε διαφορετική κατηγορία!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Δευ Νοε 29, 2010 7:47 am | |
| Έχω βγάλει τα σπαθιά μου κ έχω καταφέρει να κάνω πολλά θανάσιμα χτυπήματα στον αντίπαλο μου. Το τέλος της μάχης πλησιάζει. Ο Yama πλέον δυσκολεύεται να αναπνεύσει κ αρχίζει να κάνει επιθέσεις απελπισίας!!
-Δεν θα χάσω ποτέ!!! Μ'ακούς?? Δεν θα χάσω ποτέ!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Δευ Νοε 29, 2010 7:48 am | |
| Η μάχη πλέον έχει πάρει την τελική στροφή της. Η αυτοπεποίθηση μου έχει φτάσει στα ύψη κ είμαι έτοιμος να δώσω ένα τέλος.
-Χαχαααχαχαχα!!! Με το ζόρι στέκεσαι κ τολμάς να ξεστομίσεις τέτοια πράγματα?? Είσαι πραγματικά αξιολύπητος!!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Δευ Νοε 29, 2010 7:49 am | |
| -Όσο είμαι ακόμα όρθιος θα πολεμάω!! Δεν θα με νικήσεις βάλτο καλά στο μυαλό σου.
Λέει ο αντίπαλος μου ενώ αίμα βγαίνει απ'το στόμα του. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Δευ Νοε 29, 2010 7:51 am | |
| -Τελικά είσαι πολύ ανόητος. Τώρα θα δεις κάτι που σου κράτησα κρυφό. Και θα είναι το τελευταίο που θα δεις!!
Ζentai Οι ακτίνες του ήλιου με δυναμώνουν και μετατρέπω όλα τα χτυπήματα που δέχτηκα σε ενέργεια. Έτσι το σώμα μου επανέρχεται στην κανονική του μορφή. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Δευ Νοε 29, 2010 7:53 am | |
| Ο ιερεας πλέον δεν μπορεί να αντέξει όρθιος κ πέφτει στο έδαφος. Η νίκη επιτέλους είχε έρθει. Οι πληγές μου είχαν επουλωθεί ύστερα απ'την κίνησή μου αυτή. Τώρα λοιπόν είμαι έτοιμος να επιστρέψω στη Μεγάλη Γραμμή κ να αφήσω πίσω μου αυτό το μέρος. | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] Τρι Νοε 30, 2010 5:13 pm | |
| Όνομα:Destro Haki Points:0 Player of the Week Points:5 Beli:8.000 Bounty:-
| |
|
| |
| Sun goes to heaven 3!!![Τέλος] | |
|